تو بازی های این دو گوشی تفاوت رزلوشن خیلی تاثیر داره ؟
Printable View
سلام دوستان
آخرین نسخه آندروید که برای گوشیهای زیر اومده چیه و چه نسخه ای قراره براشون بیاد
1- htc legend
2-htc hero
3-htc Desire
و یه سوال دیگه اینکه از نسخه 2.2 به بعد دیگه امکان نصب نرم افزار در مموری وجود داره درسته ؟؟؟
فیلم برداری اچ دی چطور ؟؟؟؟
help me :10:نقل قول:
خیلی دیر شد شرمنده!!!نقل قول:
راستش اندو سیستم عامل جفتشونه و بازی های اختصاصی فقط برای برخی گوشی های خاص میاد...(تا جایی که من دیدم مثلا برا گلکسی که تاج پادشاهی رو داره و مسلما باید بازی های خفن،نسخه ی مخصوص این گوشی رو داشته باشن...یا اکس پریا که توانش و پشتوانش رو داره،ولی نسخه ی سیستم عاملش رو نه!!بنابراین شما مجبورید که نسخه ی مخصوص اینا رو بگیرید..)
این گوشی ها کوچیک تر،خوب بازی اختصاصی ندارن....ولی در بینشون گوشیی که رزولوشن بالاتری داره برندست...
لجند رو با کاستوم رام که میشه روش 2.2 نصب کرد(اخرین نسخه تا الان)نقل قول:
آخرین نسخه آندروید که برای گوشیهای زیر اومده چیه و چه نسخه ای قراره براشون بیاد
هیرو رو نمیدونم راستش رفیقمون کیهان این گوشی رو گرفت ولی خبری ازش نیست و اطلاع دقیقی ندارم،ولی فکر هم نمیکنم که داشته باشه....
دیزایر هم اخرین نسخه رو رسما داره2.2 و احتمالا بتونید همین روزا نسخه ی2.3 رو کاستوم براش نصب کنید....
بله ولی ظاهرا خوب کار نمیکنه!!بنابراین مجبور میشید که برنامه ی جانبی نصب کنید!!(اگه خوب کار نکنه!!)نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه از نسخه 2.2 به بعد دیگه امکان نصب نرم افزار در مموری وجود داره درسته ؟؟؟
برای کی؟این گوشی ها؟ هیرو فک نکنم....لجند و دیزایر دارن که مال دیزایر بهتره...نقل قول:
فیلم برداری اچ دی چطور ؟؟؟؟
بالاخره نفهمیدم سی پی یو 600 مگاهرتز و رم 128 مگ و رزولوشن 240x400 واسه اندروید مناسب هست یا نه؟
سونی اریکسون x8 هم سی پی یو 600 مگاهرتز داره اما
نقل قول:
x10 و x10 mini و x8 که مفت نمیارزن!
نقل قول:
اگر بودجه را مشخص میکردی کار راحت تر بود
در کل زیر 400 بهتره سیمبیان بخری
و بالاتر از 400 بهتره آندروئید بخری
مگه این گوشیهای زیر 400 تومان چشونه؟نقل قول:
پست بالا تا حدودی قبول.
ولی برای اندرویید به نظرم 500 به بالا
برنامه هاش کمه کیفیتش کمهنقل قول:
دوستا راس میگن تا400سیمبیان بهتره می خوای بخری باید لجند بخری بین خوبای پایین قیمت.
پس خوب شد دنبال اندروید نرفتم.نقل قول:
گفتم به دوستم واسم ویو 533 بیاره (بادا)
با مشخصات زیر چی معرفی میکنید:
1-جمع و جور باشه(خیلی مهمه)
2-مولتی تاچ باشه
3-سامسونگ نباشه
4-زیر 450 باشه
برای تمامی اینها لجند رو تست کنید خوشتون میاد!!!نقل قول:
4-زیر 450 باشه
چرا جوک میگی داداش؟!! اندو اندوه!! برنامه هاش برا همه کار میده...600 هم اصلا کم نیست...الان طرف با هیرو داره بهترین و جدید ترین برنامه ها رو نصب میکنه کیف هم میکنه!!!نقل قول:
برنامه هاش کمه کیفیتش کمه
فقط توی برخی بازی ها مشکل ایجاد میشه!
یه گوشی مثل لجند یا واید فایر که هردو زیر 450 هستن،واید فایر که فک کنم 350 یا ایکس 8 که 230-40 هستش این مشکلاتی کگه گفتید رو ندارن....هیچ کدوم ندارن...
اصلا برنامه های سیمبین هم با اندو نمیتونه مقایسه بشه!! سیمبین هیچ برنامه ای در مقابل اینا نداره!!
ممنون از راهنماییت ولی اولویت اول جمع و جوریه، لجند یه نمه بزرگهنقل قول:
برای تمامی اینها لجند رو تست کنید خوشتون میاد!!!
بازیو اینا اصلا مهم نیست،بیشتر واسه facebooking و برنامه های آفیس میخوام
خودم نظرم رو آریاست به نظر شما چقدر ضعیف تر از لجنده؟
لجند زیاد بزرگ نیست....قیافش بزرگ به نظر میاد...نقل قول:
خودم نظرم رو آریاست به نظر شما چقدر ضعیف تر از لجنده؟
اریا رو نمیدونم...راستش مشخصات رو خیلی وقت پیش خوندم ولی بعد از لجند اومده...فکر نمیکنم که کوچیک تر از لجند باشه...میتونید واید فایر رو هم ببنید... اریا رو هم تا جایی که یادمه گوشی خوبی بوده...کلوپش هم هست...
تا 450 بهترین گزینه چیه ؟
1- باتری خوب
2 - صفحه بزرگ و رزولوشن بالا
3 - تا حدودی با کلاس و تک
به نظرم اگه دنبال چیز تک میگردی اول از همه دور سامسونگ رو خیط بکش که ............:2:نقل قول:
الان به نظرم اگه بتونی نکسوس وان دست دوم تمیز پیدا کنی خوبه (از تکم تک تره :46:)
اگر هم نو میخوای بازم نظر من رو گوشیهای htc هست.:10:
نقل قول:
سامسونگ چي ؟
شما بعد از دو سال كه از توليد نكسوس وان گذشته مياي اون رو به عنوان گوشي تك معرفي ميكني ؟ بابا مرسي دمت گرم .
با اين قيمت گوشي خوبي توي htc پيدا نميكنيد .
بهتره برين سراغ Wave سامسونگ ( واقعا گوشيه خوبيه ) يا x10 .
اينا گوشي تك نيستن ولي بهترين گزينه توي رنج قيمت شمان . حالا بازم اگه دوستان گزينه بهتري دارن پيشنهاد بدن تا دوستمون راحت تر انتخاب كنه.
یعنی منظورتون این بود سامسونگ خزه ؟نقل قول:
دست دوم هم که نه میخوام نه همچین گوشی به این راحتی ها دست دومش گیر میاد !
htc ها هم که تو این رنج یا صفحهشون کوچک و کیفیت پایینه یا سخت افزارشون پایینه ×
x10 چطوره ؟ ( همه این ویژگی های که من میخوام رو داره )
مشکل خاصی داره که کسی پیشنهادش نمیکنه !!!؟
نقل قول:
نه عزيز بعضي ها ميان اينجا تعصبي صحبت ميكنن اينجا مشاوره است نبايد تعصبي باشه.
توي پست قبليم هم گفتم بهتون بهترين انتخابتون x10 يا Wave سامسونگ هست هر دو گوشي امكانات خيلي خوبي دارن ولي من بيشتر نظرم روي ويو هست اخه امكاناتش دقيقا مثل گالكسيه البته به جز سيستم عامل و اندازه صفحه نمايش شما ميتوني بري تو سايت gsmarena.com امكانات كامل هر دو را نگاه كني و همچنين ظاهرشون تا بتوني بهتر تصميم بگيري.
والا از بین این دو تا من نظرم رو x10 هستنقل قول:
چون اولا صفحش بزرگ تره - 2 رنگ مشکیش هست ( شاید مسخره باشه ولی میخوام رنگش مشکی باشه ) - 3 اندروید هست - 4 همین طور که گفتم خاص بودن و تک بودن ( میدونم که x10 اونقدرا تک نیست ولی هر چی باشه فکر کنم از wave تک تر و با کلاس تر باشه ( حالا دوباره کسی ناراحت نشه بگه به ویو توهین کردی ! )
نقل قول:
انتخاب خوبيه . اندرويد به نظر منم بهتره ولي گفتم كه بهترين گزينه هات چيا هستن خودت بايد انتخاب كني. تو كلوپ ايكس 10 همون پست اول همه چيو درباره اين گوشي توضيح داده فكر كنم بهترين منبع باشه برات در باره خوبي ها و بدي هاي اين گوشي.
x10 مولتی تاچ نداره یعنی دور بازیهای گرافیکی رو باید خیط بکشی
بزور براش آپدیت 2.1 اومده ممکنه 2.2 اصلاً براش نیاد در حالی که برای مثلاً گلکسی قراره 2.3 بیاد (کوک شدش اومده) ... در ضمن ظاهراً روت هم نمیشه یعنی کلاً تعطیله
ویوم خوبه نسبت به x10
کیفیت صفحه خیلی بالاتری داره
فیلم برداری hd 30 فریم
بلوتوث 3
مولتی تاچ
صدای با کیفیت تر
باتری قویتر
ویو انتخاب خوبیه
نقل قول:موتورولا فلیپ اوت و xt5 گوشی های خیلی خوب و با امکانات بالا و قینت خوبی هستننقل قول:
تا 450 بهترین گزینه چیه ؟
1- باتری خوب
2 - صفحه بزرگ و رزولوشن بالا
3 - تا حدودی با کلاس و تک
نقل قول:والا اینکه مولتی تاچ نداره درسته ولی بازی با گرافیک بالا براش هست ( تا اونجا که من تحقیق کردم )نقل قول:
روت هم تا اونجایی که من تحقیق کردم میشه !
والا از این چیزایی که در مورد ویو گفتی هیچ کدوم برا مهم نیست ( فقط یه خورده صفحه برام مهمه که اونم حتما نمیخوام عالی باشه مثل samoled ، صفحه بزرگ تر برام مهم تره )
باتری هم که مثل همن ( دیگه تعصبی بازی نداشتیم )
و یه چیزم شده دیگه هر کی میگه گوشی تا 400 میخوام مد شده همه اصلا انتظارای طرفو نخوندن میگن ویو !
نظر خودم روی x10 هست فقط اگه مشکل خاصی ( البته به غیر اونایی که گفتین و از نظر من مشکل نبودن ) داره بگین .
---------------------------------------------------------
اون دو تا موتورلایی که گفتی نه صفحشون بزرگه - نه باتریشون عالیه و نه سخت افزار بالایی دارن
-----------------
ممنون از همه
دوست عزیز من ایکس 10 دارم.
عیبهاش تا اینجایی که من دیدم اینه:
صدای مکالمه خیلی ضعیف
آپدیت نشدن به 2.2 که البته این در اگر هست.
کیفیت صفحه نمایشش خوب هست ولی خوب 16 میلیون بود خیلی بهتر بود.
مولتی تاچ نداره.
صدای اسپیکر ضعیف
حالا موارد مثبتش:
باتری خوب.
کیفیت صدای هدفونش خوبه
دوربین خیلی خوبی داره.
قیمتش خیلی مناسبه.
از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداره
فعلا همینا.عیبهاش رو در نظر بگیر .بعد بیا طرفش.
من اصلا منظورم این نبود که سامسونگ به درد نمیخوره منظورم خز بودنش بود چون این دوستمون دنبال گوشی تک هستن.نقل قول:
تازه نکسوس وان درسته ماله 1 سال پیشه ولی مشخصاتش هنوزم شاخه و من نکسوس وان رو به خاطر تک بودنش به این دوستمون معرفی کردم.
اگه هم بخوان میتونن پیدا کنن دست دوم نکسوس وانو :46:
دقیقآ منظور من خز بودن سامسونگهای آندرویدی بود نه بد بودنشون.نقل قول:
اگه دست دوم نکسوس رو بخوای میتونی تو بازارچه های اینترنتی دنبالش بگردی اما حالا که نو میخواین اگه تا 500 میتونی هزینه کنی htc Desire :46::31::10:
این ویو رو میشه مختصر توضیح بدی که کیه که شما فکر میکنی از دیوایس های برتر سال 2010 بهتره و کسی اسمش رو نشنیده؟!!نقل قول:
نظر من ویو سامی هست.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اینجا انجمن اندرویده!! اگه این گوشی اندو که لطفا کلوپش رو بزن تا ما هم بشناسیمش!!! اگه نیست،چرا اینجا مطرحش میکنی؟!!
اینا مشورت برای خرید یک گوشی اندرویدی هستش! نه محل اعلام گوشی مورد نظر شما!!
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
ایکس ده تو رنج خودش خیلی خوبه....نقل قول:
x10 چطوره ؟ ( همه این ویژگی های که من میخوام رو داره )
مشکل خاصی داره که کسی پیشنهادش نمیکنه !!!؟
چیزی که مشخصه اینه که از امکاناتش خبر دارید...در حالت عادی یکی از بهترین دوربین ها رو داره!(تنها 8 مگاپیکسلی!!)و هندزفریش یکی از بهترین هاست...با وجود نوع صفحه نمیاشش،از خیلی از گوشی ها سره که میتونید توی کلوبش در صفحه ی اول چک کنید از چه گوشی هایی سره!!!
یه سری اما و اگر براش هست!!!
چیزی که رسمیه،اینه که براش مولتی تاچ با اپدیت 2.1.x میاد!! یعنی چند وقت دیگه....چیزی که مشخصه اینه که بوت لودرش ه ک شده و روش رام های کاستوم نصب شده ولی فعلا باگ دارن!(اخرین اطلاعی که من دارم!)
حالا اما و اگر هاش اینا هستن که ایا هکر ها براش 2.3 رو هم کوک میکنن یا نه؟! چون سخت افزار این گوشی جزو بهترین هاست و اگه مشکل اپدیت رو ندشات،کماکان در کنار مدعیان میدرخشید!
اگه داشتن بهترین گوشی بازار براتون مهم نیست،با توجه به اینکه این گوشی تازه داره به بازار گوشی فروشی های معمولی کشور میاد و من دارم ت فروشگاه های معمولی ایلام و کرمانشاه میبینمش!(تازه اومده به این جور فروشگاه ها!!) و قیمت مناسبش،میشه گفت گزینه ی مناسبی هستش...
از همه دوستان ممنون
فقط چند تا سوال از این گوشی موند که تو تاپیکش میپرسم
:11:
من از wildfire راضیم . حالا desire رو نمی دونم :46: البته می دونی که desire برادر برزگ wildfire:21:نقل قول:
سلام
اگه ممکنه بین x8 سونی اریکسون و i5500 سامسونگ یکی رو انتخاب کنید البته ممنون میشم با دلیل باشه ، اگه زیره 250 هم گوشی تو همین مدل های آندروید بود معرفی کنید ممنون میشم.
شخصا گلکسی کوچیکه رو انتخاب میکردم....به هر حال گلکسیه! و اینکه رام و اینا براش هست و اپدیت و ...!!!نقل قول:
اگه ممکنه بین x8 سونی اریکسون و i5500 سامسونگ یکی رو انتخاب کنید البته ممنون میشم با دلیل باشه ، اگه زیره 250 هم گوشی تو همین مدل های آندروید بود معرفی کنید ممنون میشم.
360 ---- xt5
340------xt3
580------xt720
backflip----- 430
420-----charm
flipout -------420
قیمتهای جدید آندرویدهای موتو در سایت گوشی شاپ :46:
گوشی تا 320هزار تومان آندورید داشته باشه؟
دوستان اگه X10 رو آپدیت کرد به ورژن 2.1 بازم تاچ نداره؟
تاچ که داره:دی..
مولتی تاچ هم توی آپدیت بعدی میاد.
ببخشید منظورم مولتی تاچ بود. یعنی با وجود آپدیت به نسخه 2.1 بازم مولتی تاچ نمیشه؟ مثلا مثل گالکسی و desire نیست نه؟:41:نقل قول:
موتورولا xt3 و xt5نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
ایکس 10 رو میفرمایید؟ خیر! اپدیت بعدیی که براش میاد،زوم دو انگشتی که یه چیزی شبیه به مولتی تاچه براش میاد!نکته ی مهم اینه که دقیقا مثل مولتی تاچه و جای نگرانی نیست....(چیزی که تو تبلیغ های رسمی سونی هم بهش اشاره شده)نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟
سلام دوستان.
من میخوام یه android htc بگیرم بین hero با legend موندم.آخه هیرو خوشکله ولی لجند چند تا چیزش بهتره.به نظر شما چیکار کنم؟
راستی قیمتاش هم اگه دارید بدید.
Thanks
لجند جدید تر،و قوی تره....لجند نسخه ی اصلاح شده ی هیرو هستش و اینکه قیمت ایلام رو دارم که به درد شما نمی خوره!!
ولی هیرو خیلی خوشکل تره ها*نقل قول:
اختلاف قیمتشون چقدره؟