یک بازی فوق العاره با Lux دارم امیدوارم لذت ببرید!
این با همون برنامه LOL recorder اجرا میشه!
forum.p30world.com/showpost.php?p=6386064&postcount=146
up7.--------.com/images/vktu7p3k7874fs5xbjg.rar
Printable View
یک بازی فوق العاره با Lux دارم امیدوارم لذت ببرید!
این با همون برنامه LOL recorder اجرا میشه!
forum.p30world.com/showpost.php?p=6386064&postcount=146
up7.--------.com/images/vktu7p3k7874fs5xbjg.rar
اقا این پچ که امروز اومده چه قدر حجم داره؟
می خوام اگه زیاد نیست با روزانه دانلود کنم
در جمع حدود 120 Mb میشه...فکر نکنم زیاد باشه...
hero جدید اضافه شده و ui shop تغییر کرده
خیلی چیز ها تغییر کرده مثلا taric ulti نوک شده یا Oriana ضعیف شده...نقل قول:
سعی کردن بازم Balance کنن...:46:
این ult تیراندا واقعا خیلی ستمه
باید کاهش اش بدن به 3 ثانیه
اگه یکی بلد باشه بازی منه فرقی نداره چی ور می داره...:31:
هر هیرویی می تونه بهترین باشه!:10:
این تنها حرف من بعد از 1000 بازی یه:27:
ببخشید چه نوع راهنمایی؟!!!نقل قول:
هیچی بابا ایشون تو همه تاپیک ها اومدن برای بالارفتن پست اسپم کردن جدی نگیرید
در اینکه همه هیرو ها بالانس هستن هیچ شی نیستنقل قول:
اگه یکی بلد باشه بازی منه فرقی نداره چی ور می داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر هیرویی می تونه بهترین باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تنها حرف من بعد از 1000 بازی یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی اولت تیراندا خیلی ستمه :27:
تازه Jax وقتی فول آیتم بشه حتی بارون هم نمی تونه سولو کُنتش :41:
هیچ وقت از یه Trynd توی Lane نباختم...
چند بازی هم باهاش 1v1 داشتم ولی نباختم...
این رو ببین...می بینی که Trynd هیچ کاری نمی تونه بکنه...
بعد از این بازی می گی (به قول خودت) اولت Lux چی ستمه...:46:
البته یه راز LOL ای دارم توی این که اگه کسی فهمید پخش نکنه :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز مثل یه مدت پیش نمی تونم وصل بشم تو صفحه لاگین بعد چند لحظه اخطار می ده وصل نمی شه.کسی اینجور مشکلی اینجا نداره؟
من دو روز گیج میزدم تا بفهمم این تیراندا !!! که میگید کیه! باز اسم من در آوردی جدید ساختن ایرانیها؟ :2::27:نقل قول:
ستم هست اما کار هر کسی نیستنقل قول:
بعد از این بازی می گی (به قول خودت) اولت Lux چی ستمه...
تا به حال با افراد انگشت شماری مبارزه کردم که در استفاده از اولت لوکس خیلی حرفه ای عمل می کردن
یکی شون اونقدر خوب بازی می کرد که بعد از بازی رفتم مچ هیستوریشو نگا کردم(معمولا هر بازیکن شاخی یکی دو تا بازی رو شاخ رد می کنه، تو بقیه تر می زنه) دیدم فقط دو تا دونه شکست داشته که تو اون شکست هاشم باز بیشتر از مرگ کیل گرفته :18: همه پیروزی هاشم دو سه برابر مرگ کیل داشت
خلاصه اصلا یه اعجوبه ای بود
اما در مورد تیراندا، من اگه دی پی اس داشته باشم مثل مستر یی یا شاکو می رم برای سولو کردن حریف، اگه حریفم تیراندا باشه ناک اوت می شم چون این دی پی اس ها بقا شون به ضربه زدنه و اگه نتونن دمیج وارد کنن زود می میرن
شما تلفظ درستشو بگو مام یاد بگیریم :21:نقل قول:
من دو روز گیج میزدم تا بفهمم این تیراندا !!! که میگید کیه! باز اسم من در آوردی جدید ساختن ایرانیها؟
برا من پیش اومده بود ولی وقتی که سرور خاموش بودنقل قول:
من باز مثل یه مدت پیش نمی تونم وصل بشم تو صفحه لاگین بعد چند لحظه اخطار می ده وصل نمی شه.کسی اینجور مشکلی اینجا نداره؟
روی اونجاییکه نوشته found here کلیک کن
راهنمایی نوشته
اون کارارو قبلا هم انجام داده بودم نمی شد.مشکل از ای اس پی بود که پورت 80 رو بسته بود.
کسی dominion که باز بود بازی کرد؟ من تا دیدم بازه هی رفتم برای بازی ولی ساعتای 12 شب بستنش.
ببخشید بچه ها من الان دیروز تازه بازی رو شروع کردم واقعا بازی قشنگیه . میخواستم ببینم من هنوز هیچ هیرویی نخریدم ولی چندتا هیرو موقع بازی دارم که نوشته free to play در حالی که توی store هم هستن . چجوریه ؟
سلام به جمع LOL باز ها خوش اومدید!نقل قول:
فراموش نکنید که Training بروید:10:!
هر هفته 10 هیرو برای تمام پلیر ها مجانی می شود و هر هفته (روز سه شنبه) Rotaition می شود!
شما می توانید با بازی کردن IP و XP بدست بیاورید!
Ip برای هیرو و Runes بدرد می خوره که چند نرخ متفاوت داره...
450
1350 (450X3)
3150 (450X7)
4800
6300 (450X14)
توجه بفرمایید که بازی کاملا Balance هست و قیمت هیرو ها بر روی قدرتشون تاثیر نداره...:10:
من هیرو های Recommanded رو برای شروع توصیه می کنم:46:
Dominion فوق العاده است!
من که امشب تا صبح بازی می کنم می ترسم فردا حذف بشه!
اگه بازی نکردین بازی کنید که یک فرصت فوق العاده رو از دست میدید!
خوب زمان بازی کردن Dominion تمام شد!
کسانی که بازی نکردند یک چیز فوق العاده رو از دست دادن!
یه جمله بگم قشنگه!
I Will Realy Miss You Dominon!
خیلی ممنون از توضیحاتت . چون شبیه دوتاست خوب میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم . مخصوصا با این اینترفیس عالیش . البته خیلی شاخ نیستم و توی دوتا هم noob بودم . ولی این یکی از دوتا خیلی منو شیفته خودش کرده . کلا دنیای گیم منو متحول کرد . دنبال فیفا و بتلفیلد و MW3 و AC:R میگشتیم یه دفعه به گنج پنهان برخوردیم .نقل قول:
حالا یه توضیح مختصر راجع به این runes و mastery ها میدی ؟ توی training که چیزی نمیگه . مثلا اینکه اول بازی چه چیزایی بخریم و چجوری ازشون استفاده کنیم .
بعد هم در ضمن من چند تا بازی اول رو با ... چی بود اسمش یادم نیست . تانک بود . رنگ زرهش هم ابی بود که معروف هم هست . با اون رفتم . بعدش هیروی اول رو master yi خریدم که هیروی خوبی هم هست یا بهترین به قول بچه ها .
راستی پس این قیمت هیروها چرا بعضی هاش زیادتره اگه قوی نیستن ؟
ویرایش :
بعد در ضمن این dominion چی هست ؟ دیروز دیدم ولی نمیدونستم چیه نرفتم .
چه جالب الان میگه EU Nordic and East Unavailable ولی با ویpان که میری میگه online . چجوریاست . مگه واسه ایران یا اسیا محدودیت داره ؟
بابا من دیشب خواب بود
این همه منتظر دومینیون شدم
ینی می خواید بگید دیگه قابل بازی نیست؟ :19:
با این همه لوس کردن خودشون فکر کنم می خوان پولیش کنن...!:31:نقل قول:
دوستان و تمام LoL بازان عزیز!
امروز روز آخر منه و من دیگه از فردا پیدام نیست و میره واسه 2 سال دیگه:46:
اگه خوبی و بعدی و هر چیز دیگه از من دیدید حلال کنید که معلوم نیست دوباره ببینمتون!:19:
به جای منم بازی کنین که جام خالی نمونه!:10:
پس خدانگهدار!
اگه پولیش کنن که خیلی ستمه:18:نقل قول:
حداقل اگه محدودیت می ذارن محدودیت IP بذارن
+ خداحافظت باشه امیدوارم که تو این دو سال هر برنامه ای داری موفق باشی که بعدش دوباره بیای به یاد قدیما بترکونی :10:
من دیروز داشتم با یکی از بچه های ایرانی krazy بازی میکردم من تو لگ بودم ولی اون پینگش 50 بودش.چه جوریاست؟
باز هم جو گیر شدن بعضی ها و شروع کردن به شایعه سازی! کی گفته قرار هست پولی بشه؟ چون دومینیون نیومد بازی شد پولی!:18:
اصلا از این خبرا نیست، یه چند وقت دیگه دومینیون هم میاد، یک روز به صورت تست گذاشتن تا سرور ها رو چک کنند.
چمپیون جدید هم با نام Xerath چند وقت دیگه میاد
الانم بالای کلاینت نوشته که دومینیون تا فلان ساعت فعاله
اما نمی دونم از کجا بهش دسترسی پیدا کنم
آره میشناسمش ایون تو سوعد زندگی می کنن ولی ایرانی الاصل هستند...!:10:نقل قول:
(قرار نیست من اینجا باشم بخشید!:31:)
در ضمن من فقط گفتم شاید ولی بازم احتمالش زیاده که پولی کنن مرض ندارن این همه امکانات مجانی بدن...
قبلا هم تست کررده بودن شما خبر دار نشدید این بار دومه!:46:
خوشبحالش قسمت کنه ما هم اونجا باشیم از پینگا داشته باشیم!:31:
چه امکاناته خاصی؟
این همه کار کردن Dominion ساختن هر هفته یه هیرو دارن میدن بیرون...فکر نکنم پول Skin ها کافی باشه:40:نقل قول:
Dominion افتتاح شد امروز...:10:
منم کلی زدم تو رگ.بردای تو چند ساعتم تو این از classicam بیشتر شده!:27:من کلاسیک 3 4 بار بیشتر بازی نکردم.همش بوت
دومینیون نسبت به کلاسیک روندش خیلی سریع تره
من از دیروز فقط دومینیون بازی کردم
بیاین یه گروه واسه دومینیون تشکیل بدیم و با هم بازی کنیم چون این خارجیا همش نوب بازی در میارن
من حوصله ندارم اول هر مسابقه برای تیم سه ساعت توضیح بدم که چرا top مهم تر از bot ئه :13:
ای دی من: Shahriar
به نظر من با هر هیروییی توش نمی شه بازی کرد باید زود بتونی جرکت کنی حتما.
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
من تو کلاسیک که وضعم بدتره draft میرم همه هیرو بد بر میدارن تو blind می رم از شانس من همه لول پایین تر از منن!
بابا این خارجی ها گاون
اصلا حرف حالی شون نمیشه که یک ساعت توضیح میدم 3 تا بالا 2 تا پایین
گاوای نفهم 4 تاشون رفتن پاینن آخرم باختیم
این draft pick چه فرقی با حالت دیگه داره ؟ اصلا blind pick چجوریاست ؟ همون هیروهاست که هفتگی میچرخن ؟
انتخاب کور یعنی اینکه نمی تونی بفهمی تیم حریف کیا رو انتخاب کردهنقل قول:
این draft pick چه فرقی با حالت دیگه داره ؟ اصلا blind pick چجوریاست ؟ همون هیروهاست که هفتگی میچرخن ؟
دریفت اینجوریه که اول یه سری هیرو ها که تیم ازشون انزجار داره حذف می کنینريا، بعد شما و تیم حریف هیرو هایی که میخواید به نوبت انتخاب می کنید آخرشم چند ثانبه وقت داری که هیرو ایی که برداشتی با هم تیمی هات عوض کنی
در کل استراتژی حالیشون نیستنقل قول:
بابا این خارجی ها گاون
اصلا حرف حالی شون نمیشه که یک ساعت توضیح میدم 3 تا بالا 2 تا پایین
گاوای نفهم 4 تاشون رفتن پاینن آخرم باختیم
من روزای اول پدرم در اومد اما الان کم کم درن یاد می گیرن که بالا مهم تر از پایینه :دی
خب اونجوری حریف هم لول پایینه! اینجوری آسون ترهنقل قول:
من تو کلاسیک که وضعم بدتره draft میرم همه هیرو بد بر میدارن تو blind می رم از شانس من همه لول پایین تر از منن!
اوایل بعضی ها فک می کردن هیرو هایی مثل تویچ نمی تونن تو دومینیون دوام بیارم اما کم کم تویچ تونست خوشو تو دومینیون مطرح کنه. به طور کلی بعضی از هیرو ها خوراک دومینیون ان (مثل مستر یی که اگه فید بشه می ترکونه، توی دومینیون هم که فید شدن خودکار صورت می گیره) اما بقیه هیرو ها هم می تونن تو این مد استفاده بشننقل قول:
به نظر من با هر هیروییی توش نمی شه بازی کرد باید زود بتونی جرکت کنی حتما.
من تو یه فرومای خارجی پیگیری می کردم poppy شده بلای این مد بس که عالیه برای این مود.من poppy رو ندارم کسی تو این مد امتحان کرده؟
عجب
دیدم این popy چقدر بد اذیت میکرد
البته از اذیت گذشته بود
قیمتش 450 میخرمش ببنیم چه جوریه
ای خدا من الان حالت خیلی خیلی عصبی دارم.این نوبا کین دیگه بابا!صد رحمت به نوب به خدا!اینا niban nini
دارم هی کیل می گیرم از حریف بعد اینا دارن واسه خودشون می چرخن بعد داشتم می رفتم کارو تموم کنم دیدم vote دادن ما ببازیم؟بعد از 5 تا 4 تا جز خودم عین ... زدن اره بعد ما باحتیم بازی که من توش کلی زحمت کشیده بودم....حیف
یکی منو اد کنه از دست این ... رها کنه:
saman2003
fun بازی می کنم اکثر اوقات 3 هفته هم هست بازی می کنم.ولی نوب علا نیستم قبلا دوتا بازی می کردم.
بچه ها بیاین یک تیم تشکیل بدیم من از دست این خنگا دارم دیوانه میشم