بلهنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
100% اگه همه تلاش کنیم می تونیم بهترش کنیم. :rolleye:
Printable View
بلهنقل قول:
100% اگه همه تلاش کنیم می تونیم بهترش کنیم. :rolleye:
چه طور با پي سي ورلد اشنا شدي؟
نظرت در مورد اين پسرهايي كه تا يه آيدي دختر تو فروم يا چت مي بينند سريع پي ام مي دن تلفن و يا آيدي ياهو مي خواهند و يا مي دن چيه ؟
فكر مي كني چه شخصيتي دارن ؟ انسان هاي كاملي هستند ؟ چون براي من كه يه پسرم هنوز اين موضوع غير قابل درك هست و احساس مي كنم بايد سر كوچه زنجير به دست باشند اينها رو چه به نت !!
اگه فكر كني يه انجمن جاش خالي هست چه انجمن هست ؟
نفر بعدي كه ميشينه رو نيمكت ساويس هستش. البته طبق قانون بايد لينك صندلي داغ بره تو امضاش.
اگه حاضر نيستي بشيني رو نيمكت زودتر اعلام كن.
در ضمن ممنون از بي بي و كوير عزيز كه منو خجالت ميدن. ما كوچيك همتون هستيم.
كوير جان اون كسي هم كه شما گفتي به زودي ميشينه رو صندلي. به شرطي كه تو اين تاپيك فعاليت داشته باشه
!Hi
قشنگ ترين حسي که داشتي چي بوده؟ تنهايي، شادي، غم، عشق، تنفر يا چيزاي ديگه؟
به نظرت خدا چرا انسان ها رو آفريده؟ (فلسفه ي وجودي انسان چيه؟) اصلا تا حالا به اين موضوع فکر کردي که چرا آفريده شدي؟
تو روزي چند ثانيه به خدا فکر مي کني يا ياد خدا ميافتي؟ (چون من خودم معمولا هيچ وقت ياد خدا نميافتم)
چقدر فلسفه ي سهراب سپري رو فهميدي؟ مثلا راجع به اين شعر يه نظري بده:
"شراب بايد خورد
و در جواني يک سايه راه بايد رفت، همين."
غم انگيز ترين آهنگي که شنيدي چي بوده؟
خوب با اجازه منم يه چند تايي سوال دارم
چه رنگي و بيشتر دوست داري؟اصولا خودتو چه رنگي ميبيني؟فكر مي كني در زندگي آدم موفقي هستي؟
چي شد؟ :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
من الان اين پست رو ديدم :blink:
چرا من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا دوره
خب اگه قراره اسم من از توي كلاه شعبده بازي در بياد حرفي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چند تا خواهش:
1-اول چه جوري لينك رو بذارم تو امضام؟ يه كم خنگم من ......راهنمائيم كنيد (البته گذاشتن اين لينك مثل رولت روسي ميمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي خب چاره اي هم نيست)
2-سوالائي نپرسيد كه مجبورشم جواب طولاني بدم چون جدي جدي دستم بر اثر كار با كامپيوتر درد ميكنه وضمنا تايپم هم خوب وسريع نيست)
3-هرچي بپرسيد راستشو ميگم ولي بهم اجازه بديد اگه نخواستم جواب سوالي رو بدم بگم جواب نميدم
مثلا اينكه چرا از زنم جدا شدم ............خب؟
قربون همه
صندلي داغ بگير منو كه اومدم
يادم باشه فردا صبح برم يه لباس ضد حريق بخرم البته فقط شلوارشو ميخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از كي (چه تاريخي شروع ميشه وكي تموم ميشه(ميخوام مرخصي استعلاجي بگيرم)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعويض امضا:
ما كه رسواي هرد وجهانيم .........غم عالم....
آقای FX64 Dual Core منو با این سایت آشنا کردن !نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
و من به خاطر این کارشون همیشه مدیونشونم و ممنونم. :)
بله منکه موافقم 100در100با کمال میلنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
بنده به نفع ایشانFX64 Dual Core کنار میروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمائید
اقلا خرج یه شلوار ضد حریق رو از ما کم کردید
اقا اگه کسی شلوارش نسوخته به ما قرض بده.........ممنونیم
ممنون کویر خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
راستشو بخواین برای بار اول که وارد اینترنت شدم و برای اولین بار ID ساختم و رفتم تو روم چون اسم دختر بود یه دفعه کلی پی ام اومد واسم اولش تعجب کردم فکر نمی کردم این جا هم آدم علاف و بی کار پیدا بشه! :blink:
راستش بعضی ها که ادب و یه سری اصول رو هم زیر پا می زارن و هر چی دلشون می خواد می نویسن!
انگار یه عقده ای چیزی دارن که تا یه دختر می بینن نمی دوننن چی کار کنن! مسلما از نظر فرهنگی مشکل دارن
البته من جامعه شناس یا روانشناس نیستم ولی به نظر منم از نظر شخصیتی کامل نیستن!وگرنه یه آدم عاقل و بالغ که به خودش این اجازه رو نمی ده که یه مکان عمومی که هر کسی با هر شرایط سنی ممکنه بیاد توش رو با خونه ی خالش یا به قول شما سر کوچه و خیابون اشتباه بگیره. البته که همه ی پسرا این جور نیستن و هستن کسایی که به یه سری اصول پایبندند. :rolleye:
راستش نمی دونم آخه این جا من به همه جور مطالبی بر خوردم که اگر هم انجمن خاصی براش نبوده ولی در قالب انجمن دیگه ای بهش پاسخ داده شده. تا حالا موردی برام پیش نیومده. :blush:
Hi :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط john_mcdollar
حس تنهایی که همیشه با منه .یکی دو سال هم می شه که غم دست از سرم بر نمی داره! :sad:
شادی و تنفر هم که گاهی می یاد و گاهی می ره ولی من همیشه معتقدم که خیلی قشنگه که آدم بدونه یه نفر دوسش داره در واقع حس عشق حس قشنگیه! :rolleye: یه نفر تاره گی ها اومده تو زندگیم که دوسش دارم :wub:
ولی با این حس کلی نگرانی و غم و کلی چیزای دیگه هم اومده :eh: ولی فکر نمی کنم از قشنگیش کم کنه!!!
یه زمانی خیلی به این موضوعات فکر می کردم خدا چیه کیه از کجا اومده ما از کجا اومدیم به کجا می ریم و کلا این چیزا
ولی به جاییی نرسیدم آخرش مغزم سوت کشید :blink: و واقعا معتقد شدم که در ظرف ادراک ما نمی گنجد :blush:
به نظر من اگر خدا انسان رو نمی آفرید در آفرینش نقصی بود که این از نظر حکمت الهی جور نیست ! این جهان با اتسان هدفش والاتره!
ولی راجع به خودم نمی دونم!اصلا واسه چی به دنیا اومدم! :sad: ای کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم!
آخه وقتی آدم به دردی نخوره پس واسه چی باشه؟ :hmm:
سر نماز واسه دعا. :rolleye: گاهی که مشکلی دارم. :sad: وقتی از چیزی بترسم. :puke:
وقتی مبهوت قدرت خدا می شم شکرش می کنم ! مگه می شه به خدا فکر نکرد؟!!!
فکر می کنم خیلی کم ! می دونی من یه معلم ادبیات داشتم که می گفت: هر کسی در شرایط سنی مختلف
یه جور برداشت از شعر داره و هر کسی یه جوری معنیش می کنه ! حالا شاید معنی که من از شعر سهراب دارم با نظر دیگران کلی فرق داشته باشه. اینم بگم که درک مفهوم شعر سهراب خیلی سخته از نظر من!
راجع به این شعرم فکر نمی کنم مفهومش با چیزی که در ظاهر داره یکسان باشه ! شاید می خواد بگه نباید سخت گرفت نباید ناب ترین دقایق رو از دست داد.
آهنگ غمگین خیلی گوش کردم هر کدومم یه جور آدمو حالی به حالی می کنه ! :sad:
بفرمایین : :)نقل قول:
رنگ سیاه رو دوست دارم :blush:
به نظرم خاکستری باشم آخه نه 0 هستم نه 100 همیشه تو کارام یه اعتدالی هست البته به سیاهی بیشتر می زنم آخه خیلی بد بینم نا امیدم دیپرسم :biggrin: (دیگه نبود؟!!!! :blink: )
قبلا هم گفتم نه اصلا! هیچ از خودم راضی نیستم حسه پوچی دارم :sad:
ای بابا !چرا تعارف می کنین؟!!! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
من نظر شخصیمو گفتم اونم به درخواست آقای سعید رونالدو :blush: ولی وقتی شما انتخاب شدین
امتحانش کنین ضررنداره هاااااااااااااا :rolleye:
گفتيد اگرخدا انسان رو نمي آفريد در ذاتش نقص بود. پس يعني قبل از اين که خدا انسان رو خلق کنه ناقص بوده؟
نظرتون راجع به اين عکس چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال آخر هم اينکه اگر يکي مثل اوني که تو آواتاره منه بياد سراغت چه حالي بهت دست ميده؟
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم ، اهم ( مثلا گلوم رو صاف کردم که سوال بپرسم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - تا حالا با دماغت گیگیلی درست کردی بمالی به دیواری ، زیر صندلیی ، جایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - تا حالا شده با ماشینهای عبوری مسافرت کنی ؟ :rolleye:
3 - اگر یه جای خلوت و آروم کنار دریا گیر بیاری و تنهایی در حال شنا کردن توی آب باشی اونوقت یه دفعه یه اتوبوس آدم بریزن توی ساحل چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - اگر توی همون فرصتی که به خواستگار و عروس خانوم آینده میدن تا یه گفتگوی کوتاهی با هم داشته باشن اولین سوالت از اون آقاهه این باشه که چرا اومدی خواستگاری من و اون هم بگه عاشقت شدم اونوقت بهش چی میگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - تا حالا شده تف کنی روی کسی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - راستش این سوال ششم رو شونصد بار خوندمش ولی هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم ممکنه از خوندنش دلت بشکنه و با این سوالم ناراحتت کنم برای همین هم پاکش کردم ( یه سوال به شونصد هزار میلیون سوال بی جواب ذهنم اضافه بشه اشکالی نداره ولی خدا نکنه دل کویر جونم بشکنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - گفتی پول برات مهمه اگر جاسم ( یکی از اون میلیاردرهای شیخ نشین عرب ) یکی رو بفرسته خواستگاریت ( آخه جاسم سرش خیلی شلوغه خودش وقت نمیکنه بیاد ) تا تو بشی همسر شونصدمش بعد به این مناسبت شونصد میلیاد دلار مهریه بهت بده و اون مهریه رو درست بعد از عقد بهت بده حاظری باهاش ازدواج کنی ؟ ( به خدا من اونی که جاسم فرستاده نیستم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - اگر همین الان بگن دیگه حجاب توی ایران اجباری نیست و هر کسی میتونی هرجوری که خودش دلش میخواد بگرده تو چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - اگر بگن soooot داره میمیره و یه کلیه میخواد و کلیه تو هم بهش میخوره حاظری یه کلیت رو بدی به soooot ؟ ( حالا اگر حاظر نیستی حد اقل یه سیخ دل و جیگر برام بخر قبل از مردن یه دلی از عزا در بیارم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-تا حالا شده در حال چت کردن و یا وقتی داری یه وبلاگ رو میخونی گریه کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم یه چیزایی نوشتم ولی بعدش که مثلا یه خورده تفکرات انجام دادم پاکش کردم ( به کسی نگید هااااااااااا درباره نفر بعدیی بود که میخواستم روی این صندلی بشینه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینین من نگفتم که در ذات خدا نقصی پیش می اومد من گفتم در آفرینش نقصی بود!منظورم اینه که انسان از از نظر خدا کامل ترین موجوده خب اگه انسان آفریده نمی شد یه چیز کامل کننده ی آفرینش کم بود.این به این معنی نیست که ذات خدا ناقص می شد نه!!!! منظورم اینه که هدف از آفرینش جهان کاملا منطقی به نظر نمی رسید و نقصانی درش دیده می شد.نقل قول:
نوشته شده توسط john_mcdollar
راستش من هر کار می کنم عکسی نمی بینم ین جا :sad:
وحشت!!!
ضریب هوشیتنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
بالای 160
البته خودمم اول نمي ديدم!نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
اين جا رو نگاه کن:
نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
سلام سلام
بفرمایین :)
1) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
با این سوالهات کشتی منو! مردم از خنده ! :biggrin: من خیلی به تمیز بودن بینیم حساسم ولی این کارم نمی کنم اگه هم بکنم به جایی نمی مالم دستمالو پس واسه چی ساختن؟ :biggrin: :blush:
2) عبوریه شخصی؟ نه تا حالا نشده ولی این اتوبوس ها چرا شده بدون رزرو بلیط راهیم کنن !
3) :biggrin: آخه من چی به تو بگم؟!!!! یه سوال هایی می کنی آدم خودش به خودش شک می کنه هاااااااااا :blush: ولی به نظرم انقده بمونم تو آب تا همشون برن بعد من بیام بیرون! :worried: روم نمی شه که اون جوری بیام بیرون :blush:
4) مبلغی سرخ و سفید می شم واسش :blush: بعد می گم چرا عاشق من شدی؟ چیزی که زیاده دختر!
منتظر می شم ببینم چی می گه؟ اگه منطقی بود راجع به مسائل اولیه زندگی هم صحبت می کنم اگه توافق داشتیم خب :wub:
:5) :blink: :blink: :blink: معلومه که نه!!!!
6) خواهش می کنم بپرس اگه نپرسی تو خماری می مونم بیشتر دلم می شکنه هاااااااااااا :sad:
هر چی باشه جواب می ده مثل همیشه صادقانه. :)
7) بعد عشق برام مهمه!(توجه نمی کنی هاااااااااااااااااا) پول بدونه دل خوش رو می خوام چی کار؟
حاضرم فقیر باشم ولی هوو نداشته باشم!ببین در کل باید طرفم عاشق باشه !ولی حداقل خرج زندگی رو بتونه بده1
من قصر نمی خوام مهریه ی آنچنانی نمی خوام من عشق بی ریا می خوام ولی نه با بی پولی چون خود خدا هم گفته فقر همسایه ی دیوار به دیوار کفره! می خوام پول داشته باشیم که بی پولی عاشقی رو از یادمون نبره.همین
8) نه اصلا خوب نیست من کم می یارم تو اون شرایط نه روی آنچنانی گشتن رو دارم و نه دوست دارم که دمده باشم!اگر هم همچین اتفاقی بیفته من با بلوز و شلوار یا دامن بلند (ولی شیک هاااااا) میرم بیرون یه کلاه با شال هم می زارم سرم. :blush:
9) خدا نکنه! آره شاید این کارو بکنم ! البته اگه بشناسمت یعنی نزدیکم باشی نمی دونم طوری که
این کارم منطقی باشه! ولی دوست دارم بتونم جون کسی رو نجات بدم اگه با خودم باشه! :rolleye:
10) بله!
11) این جا هم باز می گم هر چی دوست داری بپرس راجع به هرذ کسی که دوست داری بپرس!من با کمال میل جواب می دم. :)
[QUOTE=john_mcdollar]البته خودمم اول نمي ديدم!
اين جا رو نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
راستش عکس گنگیه نمی دونم چی بگم؟!!!! :blush:
اگه واسم توضیح بدی ممنون می شم :)
منم می تونم یه سئوال بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اجازه ی اساتید...
خدا نکنه دلت بشکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
اه ، اه ، اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ساعته که اینجا نشستم و دارم تایپ میکنم حالا که خوندمش دیدم بازم خراب کاری کردم مجبور شدم همش رو پاک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فقط بگه خوب عاشق شدم دیگه اونوقت چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
ذوق مرگ شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
دوست عزيز اينقدر بد بيني چرا ولي اينهمه رنگ شاد چرا سياه :exclamatiنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
بهتر يكم هم به زيبايي ها فكر كرد تا ويراني ها
کویر جان
واقعا چرا رنگ سیاه رو دوست داری ؟
اگه رنگ سیاه نبود چه رنگی رو دوست داشتی ؟
چرا حس پوچی می کنی ؟
از چه بویی خوشت میاد؟
زندگی چه رنگیه؟
مزه چه غذایی رو دوست داری؟
چه صدایی رو بیشتر می پسندی؟
اگه تو دنیا دختر نبود چی می شد؟
دوستان تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر كوير جان رو صندليه بعدشم
ساويس جان اگه دوست داري ميتوني هر كسي رو جانشين خودت كني فقط يادت باشه ممكنه تا مدتها دوباره نوبت به خودت نرسه ها
هر جور راحتي
ای بابا شما چرا انقدر به کویر پیله میکنید مگه مشکی چه عیبی داره به قول رضا صادقی مشکی رنگ عشقه ....نقل قول:
من همیشه واسه همه ی کارام دلیل دارم دوست دارم طرفم هم این طور باشه! باید یه چیز منطقی به من بگه تا من بدونم عشقش واقعی هست نه از روی هوا و هوس!نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
باید برام ثابت بشه واقعا منو می خواد. :blush:
چی بگم؟!!! :sad:نقل قول:
خودمم خیلی از این حس و حالم خوشم نمی یاد!
سلام کویر . اجازه دارم ازتون یه چیزی بپرسم؟
یه زمانی فقط تو لباس پوشیدن سیاه بودم ولی حالا می بینم که نه! واقعا انگار این رنگ و خیلی دوست دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط bb
قرمز دومین رنگیه که من دوست دارم.
آخه به هیچ کدوم از هدفام تو زندگی نرسیدم. :sad:
منظورت عطرو ادکلن اگه باشه من بوی ادکلن رمی رو خیلی دوست دارم.( البته در آبی تیره) بوی گل مریم رو هم خیلی دوست دارم.
زندگی خاکستریه.
قرمه سبزی! :biggrin:
صداهای ملایم اونایی که به آدم آرامش می ده! بعضی ها هستن وقتی صحبت می کننن یه آهنگی تو صداشون هست که من خیلی خوشم می یاد.
:ohno: :blink: مگه می شه؟ اگر دختر نبود پسر هم نبود. :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
حتما خوشحال می شم که سوال شما رو هم جواب بدم.
مرسی...
خوب،
آسمان ؟ دریا ؟ قله ؟ دشت ؟ جنگل ؟ کویر و یا شاید.......؟
و چرا.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
راستش من منظور شما رو خوب نفهمیدم اما اگر منظورتون اینه چرا کویر؟
خب اینو تو اولین پست هتم توضیح دادم
چون کویر تنهاست چون کسی دوست نداره تو کویر زندگی کنه کمتر کسی می ره سراغش کمتر کسی تحملش داره!
کویر سوزان و گرمه ولی همیشه تنهاست!
مهم نیست ، ممنون که جواب دادین.
در ضمن چون ازتون خواستم "یه چیزی" بپرسم ، پس فقط یه چیز.
بازم ممنون.
می بخشین که نتونستم خوب جواب بدمنقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
با این حال بازم می گم شما 10 چیز بپرس من هستم در خدمتتون. :)
شما جوابتون رو دادین و من هم در مورد خوب و بدش قضاوتی نکردم و نمیکنم. جوابم رو گرفتم.
و واقعا ممنونم از توجه شما.
(تا ویرانیش ثانیه ای فاصله نیست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال :
اگه توی مهمونی باشی ، تمام فامیل اونجا باشن ، یه دفعه شلوارت پاره بشه چه کار میکنی ؟
اگه شب بخوابی ، صبح که بلند شدی بفهمی مردی چه کار میکنی ؟
اگه بخواهی بری یه جای مهم ، مثلا عزای مادرت ( البته انشاء الله هزار سال سایشون روی سرت باشه ) دم در بیوفتی توی جوی آب ، اونجا هم کثیف باشه ، چه کار میکنی ؟
مثلا منو در نظر بگیر ، من ازت میپرسم : از کی بیشتر از همه بدت میاد ، اگه من اون کسی باشم که خیلی ازش بدت میاد ، چی میگی ؟
اگه دو نفر بیان خواستگاریت ، اولی پولدار ولی همش در مسافرت ، دومی بی پول ولی همش توی خونه ، دو تاشون هم به یه اندازه دوست دارن ، به کدومشون جواب مثبت میدی ؟ اگه اون یکی بخواطر اینکه بهش جواب منفی دادی بخواد خود کشی کنه چه کار میکنی ؟
فیزیک رو بیشتر دوست داری یا ریاضی ؟
اگه فردا ساعت 2 که از روی صندلی داغ بلند شدی ، دورو برت بچه های همسایه باشند که خیلی تغس هستند و به حرفات محل نمیگذارند باشند ، وقتی بلند شدی شلوارت سوخته باشه ، اونها هم جوری باشند که یه چیزی ببینند ، تمام عالم و آدم می فهمند ، ببینند که سوخته چه کار میکنی ؟
بهترین عزیزت کیه ؟ اگه بهت بگن فوت شده چه کار میکنی ؟
دوست داشتی موقع انفجار های ناکازاکی و هیروشیما توی کدوم یکی بودی ؟ باید یکیشونو انتخاب کنی !
اگه بهت بگن نام کاربری تو عوض کن ، چی میزاری ؟
اگه پسر بودی چه کار میکردی ؟
فعلا همین ها باشه تا بعد !
فقط نمیدونم چرا اکثرشون به مرده ها ربط داشت !
دو تا دیگه :
دوست داشتی جای کی بودی ؟
اگه بزرگ ترین و برترین دیتا سنتر دنیا برای تو بود چه کار میکردی ؟
اگه یه آمریکایی بودی ، فکر میکردی چه جوری بودی ؟
فعلا داشته باش تا بعد !
سلام. چند تا سوال
1- اگه صد میلیون تومان برنده شی باهاش چی کار می کنی؟ به فقرا هم کمک می کنی؟
2-دوست داری بچه ات دختر باشه یا پسر؟ اسمشو چی می ذاری؟
3-از سیاست خوشش می آد؟تو انتخابات ریاست جمهوری به کی رای دادی؟
4-وضعیت درسی ات تو مدرسه چه جوری بود؟ تا حالا تجدید آوردی؟
همین .ممنون
با سلام
از سرکار خانم k@vir برای اظهار لطفی که داشتند متشکرم و برای این یک هفته روی صندلی داغ بودن خسته نباشید عرض میکنم.
از جناب آقای saviss هم برای کناره گیری !! به نفع بنده متشکرم.
با شرایط موجود از ساعت 14 روز سه شنبه 9 خرداد ماه روی این صندلی داغ هستم ( که در طول این مدت داغتر از قبل هم شده ;) وای به حال نفرات بعدی !! )
بابت لحن خودمونی این یک هفته هم عذرخواهی میکنم ( همیشه سعی کردم با افرادی که صمیمی نبودم پسرخاله نشم :blush: )
سوال های شمارو هم تا حد امکان جواب میدم.
ممنون از توجه تون :happy: