سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید
Printable View
سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید
سلام
من galaxy fit دارم برای wifi رفتم مودم wirless گرفنم acces point ساختم و با گوشی به مودم وصل میشم ولی تو اینترنت با هیچ مرور گری نمیره یعنی اصلا به اینترنت نمیره ممنون میشم کمک کنید
شما مطمئن هستین که تنظیمات اینترنت رو درست و دقیق توی مودم وارد کردین یا نه ؟
آیا از نظر فراوانی و گستردگی نرم افزار و اپلیکشن آندرویید با اپل قابل قیاس هست؟
آره خوب تقریبا الان هر نرم افزاری که میاد واس جفتشون میاد... ولی رابط کاربری iOS واقعا سرتره...
با سلام
من گوشی htc desire z دارم و
گوشی به خودی خود یهویی خاموش میشه
مثلا رو میزم گذاشتم نیم ساعت بعد میبینم خاموش شده و تا باطریشم در نیارم روشن نمیشه علتش چیه باید چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان یه تاپیکی هست که من بتونم یکم اطلاعات در مورد آندرویید کسب کنم؟
من هم اکنون فرق رام و روت رو تشخیص نمیدم:دی
تو هفته ی جاری هم قراره i9000 بخرم..... ممنون میشم یه تاپیکی یا مقاله ای بهم معرفی کنین.ممنون
(راستی شاید تاپیک درست و حسابی پیدا نکردم که مطرح کنم این نزدیک ترین تاپیک بود.ممنون)
حالا از اینا کدوما موقع خرید به درد میخوره؟نقل قول:
سلام
بنده گوشي سامسنونگ i9000 دارم با آپديت 2.1 اما وقتي با برنامه kies ميخوام آپديت كنم آپديتي نميده
لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز نظر من رو میخوای با kies آپدیت نکن!!!نقل قول:
گاهی اوقات دچار مشکل میشه!! بهترین راه و البته راحترین راه odin که کار باهاش خیلی راحت!
نقل قول:
تشكر
odin رو دانلود كردم.فايل آپديت را از كجا بيارم!؟!
حرف نداره من هم گرغتم خیلی میزونه اگه نخوای پول بدی گلکسی فیت الیه اندروید نیاز به سی پی یو بالا نداره سرعتش حرف نداره
سلام
دوستان یه سوالی داشتم .فقط کسایی که با اندروید اشنا هستن جون مادرشون کمک کنند :
برای ریختن بازی های کرک شده gameloft باید گوشی رو روت کنیم یا بدون روت هم نصب میشه ؟؟؟؟
من اصلا رام رو گوشیم نمیریزم .
نه بابا روت نمی خوادنقل قول:
احتیاجی به روت نیست
سلام
کسی از دوستان این آموزش رو بلده ؟
میدونم که میشه اما چطوریش رو نه !
نقل قول:پست 1855 و 1857 در کلوپ موتورولا دیفایکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437481&page=186
:10:
اصلا نیازی به این همه عکس و تنظیمات نیست.
فقط کافیه نرم افزار Connectify رو نصب کنید و همه چیز به طور خودکار انجام میشه.
نقل قول:
نشد ! لامصب نمیدونم چشه که وصل میشم به وایرلس لپتاپ ولی اینترنت ندارم
کلا سونی اریکسون مخصوصا ایکس 8 تم ریختن روش مکافات داره
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه کمکتون کنه
کسی میدونه طور میشه از طریق USB نه Wi-Fi به اینترنت وصل شد با گلکسی اس 2؟
گذینه Rethering رو فعال میکنم اما تو کامپیوتر کانکشن ایجاد نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
Tethering
وقتی درایور نصب باشه و گوشی رو وصل کنی و تیک رو بزنید خودش وصل میشه
سلام دوستان
من روی دیفای رام سیانوژن داشتم خواستم miui نصب کنم کامل نصب شد بعد خواستم فایل rtl fix نصب کنم اشتباه مال گوشی دیگه ای رونصب کردم حالا گوشیم سرآرم موتورولا گیرمیکنه
خواستم با rsd lite به رام 2.2فلش بزنم ولی گوشیمونمیشناسه دوسه تاورژنم استفاده کردم
چکارکنم الان؟؟ توروخدانگیددیگه درست نمیشه
سلام
من وقتی روی گوشی Galaxy 551 برنامه تقریبا با حجم 20 مگ به بالا نصب کنم میره واسه نصب ولی قبل اینکه نصب تموم شه ریستارت میکنه و برنامه نصب نشده باقی میمونه
البته در مورد حجم برنامه نصبی مطمئن نیستم ولی ریستارت کردنش خیلی حال گیریه
کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام دوستان
من گوشی galexy s i9000 samsung دارم میخوام با اینترنت سیم کارت گوشیم که توی موبایل هست با استفاده از کابل اتصال به pc از اینترنت سیمکارتی که داخل گوشیم هست و گوشیم با کابل وصله به pc استفاده کنم چه کار باید بکنم
قبلا با pc suit نوکیا با گوشی نوکیا ان میشدم اسون بود اما سامسونگ بلد نیسم
راهنمایی کنید لطفا
سلام من x10 دارم اپدیتش کردم به gingerbred2.3.3دوربینش مشکل داره و این پیعام رو میدهactiviry(in aplication camera)is not respondingاگه کسی میدونه کمک کنه
سلام
من galaxy ace دارم و وقتی اونو با pc suite for android به pc وصل میکنم گوشیو مشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بریزم تو گوشی یه صفحه لودینگ میاد که هیچ وقت تموم نمیشه چه کار کنم؟
ممنون
نقل قول:
اره منم از این روش استفاده میکنم جواب هم میده:5:
سلام با توجه به سوال دوست عزیزمون من اینطور برداشت کرد که :
شما می خواهید انترنت لب تاپ خودتون رو از طریق شبکه بی سیم به اشتراک بزارید.
یک روش ساده:
1. مودم ADSL را روشن کنید سپس از طریق کابل شبکه Cross (کابل همرا مودم ADSL) به لب تاپ وصل کنید.
2. منتظر بمانید تا لب تاپ به شبکه اینترنت متصل شود.
3. کارت شبکه بی سیم لب تاپ را روشن کنید.
4. به این آدرس مراجعه کنید:
Start>Control Panel>Network and Sharing Center
5. از منوی سمت چپ گزینه "Change adapter setting" را انتخاب کنید.
6. آیکن کارت شبکه بی سیم و هم چنین کارت شبکه اترنت (کارت شبکه فعالی که از طریق آن به شبکه اینترنت متصل شده اید) را از طریق رگ کردن اتخاب کنید و سپس بر روی آنها راست کلیک کنید و گزینه Bridge Connections را انتخاب کنید.
7. به پنجره "Network and Sharing Center" برگرین و از منوی سمت راست گزینه "Manage Wireless Networks" را انتخاب کنید.
8. در این پنجره بر روی گزینه Add کلیک کنید.
9. در پنجره ای که باز می شود گزینه دوم را انتخاب کنید. (به خاطر طولانی بودن متن این گزینه آن را نمی نویسم. فقط دقت کنید که کلمه "Ad hoc" در آن، به معنی ایجاد شبکه "Ad hoc" می باشد.
10. در پنجره بعدی نامی برای شبکه بی سیم خود انتخاب می کنید و در صورت نیاز برای شبکه خود یک پسورد انتخاب می کنید. (برای ایجاد امنیت و گذاشتن پسورد بر روی شبکه گزینه پیش فرض را انتخاب کنید.)
11. مرحله آخر : WiFi تلفن همراه را روشن کنید و نام شبکه را که در مرحله قبل ایجاد کرده بودید جستجو کنید و سپس به آن متصل شوید. باید تنظیمات شبکه را تغییر دهید تا توسط این اتصال به شبکه اینترنت دسترسی پیدا کنید. تنظیمات تلفن همراه بستگی به مدل گوشی متفاوت است ولی نگران این مسئله نباشد. کمی کنجکاوی مسئله را حل می کند!
12. وسلام... .
امیدوارم به دردتون خورده باشه.
با سلام خدمت همه من یه گلکسی 551 خریدم که مدل دقیقش galaxy I5510T هست ولی زبان فارسی نداره و اس ام اس که میاد فارسی رو به صورت مربع مربع شو میده ، باید چیکار کنم ؟:41:
بنا به دلایلی اندروید از اتصال Ad hoc پشتیبانی نمیکند(البته اگر اصرار داشته باشید، میکند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر ویندوز 7 یا ویستا (شاید هم XP ) روی لپ تاپتان دارید به روش زیر که روی خیلی از دستگاهها کار میکند، اینترنت ADSL یا کابلی خود را میتوانید با گوشیتان Share کنید!
ابتدا باید Command Prompt را در حالت Administrator اجرا کنید:
Start ---> All Programs ---> Accessories ---> (Right Click on Command Prompt) ---> Run as Administrator
حال عبارت زیر را کپی و در پنجره Command Prompt با راست کلیک Paste کنید و Enter را فشار دهید:
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=BinkLaptop key=ChangeMe09
که البته به جای BinkLaptop میتوانید اسم دلخواه خودتان و به جای ChangeMe09 نیز میتوانید پسورد دلخواهتان(ترجیحاٌ 10 کارکتر شامل عدد و حرف) را قرار دهید. پنجره را نبندید!
سپس مطمئن شوید که دکمه WiFi لپ تاپتان روشن است و درایور آن نصب شده است.
حال به قسمت تنظیمات شبکه رفته و اینترنتتان را Share کنید:
Start ---> Control Panel ---> Network and Sharing center
در قسمت View your active networks سمت راست Connections را کلیک کرده از پنجره باز شده Properties را کلیک و سپس در قسمت Sharing گزینه اول را انتخاب کنید.
به پنجره Command Prompt رفته عبارت زیر را کپی و Paste کنید و Enter را فشار دهید:
netsh wlan start hostednetwork
حال به قسمت تنظیمات Wireless گوشی رفته و اگر عبارت BinkLaptop را تغییر نداده باشید آنرا میابید. آنرا انتخاب کرده و اگر پسورد را نیز تغییر نداده باشید ChangeMe09 را وارد کنید.
منبع:
کد:---------.ir
با سلام به دوستان
من به تازگی یک گوشی گالکسی فیت برای همسر محترم خریدم.
گوشی بدی نیست، جدای از کیفیت نامناسب صفحه نمایش
ولی مشکلی که داره اینه که وقتی میخواهی اس ام اس فارسی بیشتر از یک صفحه تایپ کنی و بفرستی، نمی تونی. چون به نظر میاد که اونو به عنوان یک پیام چند رسانه ای میخواد ارسال کنه.. البته اگه انگلیسی تایپ کنی این مشکل وجود نداره . در ضمن گاهی اوقات که اس ام اس فارسی میاد هم جمله بندی را به هم میریزه و جای کلمات جابجا نشون میده. به نظر شما مشکل از کجاست. آخه حاج خانوم حسابی کلافه شده و پدر منو در آورده....:42::sad:
در ضمن تمام تنظیمات را هم چک کردم اما درست نشد.
خواهشا یکی کمک کنه وگر نه ..................:thumbsdow
مشکل جابجا نوشتن رو با ریختن یه رام فارسی ساپورت خوب ، حل کرد
مگه 2.3 به طور رسمی اومده ؟...نقل قول:
سلام من x10 دارم اپدیتش کردم به gingerbred2.3.3دوربینش مشکل داره و این پیعام رو میدهactiviry(in aplication camera)is not respondingاگه کسی میدونه کمک کنه
برای نسخه اصلی صبر کنین
سلام
یه سوال درباره ی استفاده از جی پی اس در این گوشی ها داشتم.
وقتی من در یک جایی باشم که نتونم به وایرلس وصل بشم. چطور میتونم از جی پی اس این گوشی ها همراه نقشه استفاده کنم؟
ببینید منظورم اینه که مثلا من یه جایی هستم که وایرلس نداره. حالا چطور بتونم با استفاده از جی پی اس موقعیت خودمو روی نقشه پیدا کنم؟
باید از اینترنت سیم کارت استفاده کنم و موقعیت خودمو با استفاده از گوگل مپس پیدا کنم یا راه دیگه ای هست؟
ممنون
می خوام گوشی آندروید بخرم این چیزا برام مهمه .بودجم حدودا 250 تومنه .خودم یه گوشی دیدم گالکسی جیو ..
کسی داره ؟ گوشی خوبیه؟ واسه من پروسسور 800 و آندروید2.2 خیلی مهمه PLS سری کمک کنین:20:
لطفا سوالتون رو توي تاپيك مربوطه مطرح كنيد:
مشاوره خريد گوشي هاي اندرويد:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447870&page=55[/HTML]
بابا چرا یکی جواب مارو نمیده ، خوب بلد نیستید بگید بلد نیستیم .
نرم افزار Mirsal رو از اینترنت پیدا کن نصب کن احتمال زیاد مشکلت حل بشه :11:نقل قول:
من میخوام اهنگ دلخواه حودمو روی زنگ گوشی بزارم . اهنگ های پیش فرض گوشی را نمیخوام
چی کار کنم ؟؟؟
با تشکر
sms هم همینطور
برای زنگ میتونید آهنگ مورد نظرتون رو با موزیک پلیر اجرا کنید و از همونجا set as ringtone بزنید.
واسه اس ام اس هم برنامه هایی مثل handcent و Go sms pro برنامه های خوبی هستن
و برنامه ringdroid هم هست