گرچه نوکیا از بکارگیری کاور لنز برای گوشی ان 8 کم گذاشته و مثل غول ان95 نبود ولی نکته ای که به نظرم حائز اهمیت اومد اینه که لنزش جوری تعبیه شده که یکم داخل تر تعبیه شده و موقع گذاشتن رو میز یا سطحی اصلا تماسی با سطح نداره!
Printable View
گرچه نوکیا از بکارگیری کاور لنز برای گوشی ان 8 کم گذاشته و مثل غول ان95 نبود ولی نکته ای که به نظرم حائز اهمیت اومد اینه که لنزش جوری تعبیه شده که یکم داخل تر تعبیه شده و موقع گذاشتن رو میز یا سطحی اصلا تماسی با سطح نداره!
:41:سلام اقا کسی خبر داره این گوشی تو دبی به صورت رسمی عرضه شده؟ من بگم برام بخرن؟
از من میشنوی اگه از ایران میخوای بخری قیمتش خیلی خیلی بالاست فعلانقل قول:
قیمت فروش اصلی نوکیا N8 با گارانتی یک ساله در دوبی 1990 درهم معادل 575000 تومان می باشد که توسط شرکت نوکیا فروخته میشود
من هفته پیش که دوبی بودم این گوشی اونجا عرضه شده بود با قیمتی در حدود 2000درهم که میشه نزدیک به 600 تومن اما نمایندگی نوکیا نداشت و وقتی پرسیدم گفت همش روز اول فروخته شده. جایی هم اگه داشت خیلی بالا میداد و قیمتش به پول ما بیشتر از 800 میشد. باید صبر کرد تا خود نوکیا دوباره عرضه کنه. اگه بتونم برم باز دوبی دو سه تایی میخرم میارمنقل قول:
من آشنامون تو کاناداست ، میگه اگر می خواهی من برات بگیرم با هزینه پستش میشه 930000 تومان ...
خوب چه کاریه؟؟؟ از همینجا بخری همین قیمت در میادشنقل قول:
تازه... تا گوشی از کانادا برسه به دستت، قیمت اینجا ارزون تر هم می شه
قیمت امروز 820 بدون گارانتی اعلائدین
شاهد افت شدید قیمت این گوشی خواهیم بود ...(بزودی)
یک مقایسه بسیار جالب بین فلشهای زنون n8 و n82 و فلش led نوکیا n900 و Canon SD850i :
در فاصله های نزدیک n82 خیلی بهتر از n8 هست(در اینجا n8 بصورت نرم افزاری عکس رو بیش از اندازه تاریک میکنه بطوریکه از نطر روشنایی با n900 برابر شده و باید منتظر اپدیت باشیم) و در فاصله های 4-5 متری با هم مساوی هستند(n900 که کاملا تعطیله) که البته هنوز هم مشکل ابی شدن عکسهای n8 وجود داره که مربوط به الگوریتم نرم افزاری نامناسب هنگام استفاده از فلش هست که با اپدیت برطرف میشهکد:http://ericscorner.blogspot.com/2010/10/comparing-xenon-flash-and-dual-led-n8.html
زمان شارژ فلش در n8 از نصف زمان شارژ فلش n82 هم کمتره بنابراین n8 برای عکاسی پیاپی مناسب تره
در کل میشه گفت که تا این لحظه فلش n82 بهترین فلش زنون در بین گوشیهای nokia هست
بنظر من طبق روال همیشگی نوکیا در ورژن های 20 به بعد روی عکاسی low light اپدیتهای خوبی ارائه میده و به احتمال زیاد فلش n8 در فاصله های نزدیک هم بهتر از n82 خواهد شد
عرضه N8 نوکیا از فردا با گارانتی اصلی
03/08/1389از فردا گوشی با گارانتی اصلی وارد بازار می شود.عرضه N8 با گارانتی اصلی باعث شده تا قیمت بدون گارانتی این گوشی تا 850 هزار تومان کاهش یابد.
به ضرص قاطع می توان بیان نمود تا آخر سال و عید سال دیگه باید صبر کرد تا قیمت این گوشی معقول و قابل خرید در حد وسع همگانی بشود. تا اون موقع به خواب زمستانی می رویم...
خرید این گوشی هم مثله عاشقی میمونه ! آدم عقلشو از دست میده من که به سرم زده همین امشب بخرمش :31:
بچه ها همگی خوشحال باشید و امیدوار چون iPhone 4 در ابتدای ورودش به بازار 2200000 بود ولی در حال حاضر 1100000 هستش ، تفاوت قیمت رو خودتون ببینید بعد نظر بدید !!!!!!!
یعنی نسبت به روز اولش نصف شده ، پس N8 جون تا 400 جا داره بیاد پایین :8:
اینم لینک از یه منبع موثق :
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=2149
اینم چندتا لینک تغییر قیمت از گوشی های شاخ دیگه مثل N900 ، N97 و N86 :
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=1099
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=1783
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=1174
همه از حدود 1 میلیون به 400 و 500 افت قیمت داشتن ، پس اصلا نگران قیمت نباشید ، اکثرا تو بازه ی زمانی 3 الی 4 ماه قیمتشون شدید افت داشته ، پس صبر کنید که ان الله مع الصابرین :31:
دوستان ديجي كالا 860000 ميده
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-Nokia-N8
بابا دمش گرم! خدا کنه فقط جنس خوب بده !نقل قول:
ميگم برنامههاي گوشيو کجا ميشه پيدا کرد؟ اين که فقط براش بازي داره مياد؟ پس چي بود اين ساپورتي که ميگفتين؟!!
بابا کلی چیزی براش اومده ! شما یه سرچ بکن ! تازه تمام چیزای ورژن قبلیش هم بهش میخوره! اگه پیدا نکردی بگو خودم آدرس بدم بهت ...نقل قول:
سلام
آقایون الان آمار گرفتم...
شماره نمایندگی رو از سایت نوکیا برداشتم واسه دوبی
دادم یکی از همون دوبی زنگ بزنه
میگه با گارانتی اصلی 2630 درهم. که درهمی 293 تومن در میاد دورو بر 780 هزار تومن خودمون!!
خوب یعنی هنوز هم زوده واسه خرید!!
يه چيزايي پيدا کردم ولي اگه آدرس بدين هم ممنون ميشم.نقل قول:
نقل قول:
دوست من اگه قراره تا آخر سال صبر کنیم بیاد قیمتش پایین که فایده نداره نوکیا سال 2011 چند ماه دیگه گوشی X9 رو میده بازار که صفحه نمایش گوشی 3.7 اینجه و خیلی شیک طراحی شده من که منتظرش میمونم :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
دوست من برید سایت زیر :5:نقل قول:
کد:www.Mobile9.com
سلام!نقل قول:
حدود 40-50 تا برنامه برای S^3 منتشر شده، منتظرم بخش مخصوص ایجاد بشه و اونجا قرار داده بشه..!
اگر طول کشید تو همون S60v5 قرار می دیم..
شاد باشی:40:
:18::18::18::18::18:نقل قول:
تا همین امروز صبح هم توی دیجی کالا 1میلیون بود....عجب افتی............
به زودی 650 هزار تومان ! :5::46:
علاوه بر مطالب فوق که دوستمون فرمودن و شاخص قیمتو مطرح کردن ، بزرگترین مشکل اینه که اگه همین الان هم قیمته گوشی به زیره 500 تومن هم برسن نباید این گوشی رو خرید و باید تا حداقل شش ماهه دیگه صبر کرد چون گوشی پر از باگ واشکاله و بزرگترین بخشش یعنی دوربین با اینکه نوکیا مدت طولانی روش کار کرد و پخششو به تعویق انداخت باز هم مشکله داره و اونم عدم توانایی عکس برداری مناسب با فلاشه که واقعا جای تاسف داره و من واقعا در تردیدم که تا اون موقع که چندین اپدیت بیاد و بشه لااقل یه عکس مناسب در شب به اندازه یه دوربینه موبایله 200 تومنی گرفت گوشی های بهتری از طرفه رقبا معرفی نشننقل قول:
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
به ۶۵۰ برسه خریدش معقوله.
پس بشینید تا به 650 برسه
یه وقت دیدی علف زیر پبتون سبز شد....
خیلی بیاد پایین 700
داداش شما مث اینکه از بازار الکترونیک خبر نداری.نقل قول:
n95 وقتی اومد یک و نیم میلیون بود آخرش چند شد؟ اینم چیزه استثنایی نیست که بخواد تا ابد همون قیمت اولش بمونه.فقط کافیه برندهای دیگه گوشی های پیشرفته تر خودشون رو روانه بازار کنن.اونوقت کار به دو ماه هم نمی کشه که از اون چیزی که گفتم هم کمتر میشه
نوکیا N8 رسمآ در ایران رونمایی شد .
04/08/1389
نوکیا دیروز طی جلسه ای رسانه ای ورود رسمی نوکیاN8، جدیدترین سردمدار سری Nخود را، به بازار ایران اعلام کرد. این گوشی مجهز به آخرین نسخه پلتفرم سیمبین است که قابلیت های منحصر به فردی از عکاسی و تصویربرداری را در اختیار کاربران قرار می دهد. رقابت در دنیای امروز گوشی های هوشمند نوکیا را، به عنوان یک کمپانی ارائه دهنده راه حل، بر آن داشته است تا در تولید گوشی های خود سرعت، کارایی بالا و راحتی کار را در کنار قابلیت های به روز چندرسانه ای و همچنین طراحی زیبا مورد هدف قرار دهد. در این راستا، نوکیاN8 نیز با طراحی و ویژگی های استثنایی خود پاسخ گوی نیازهای تکنیکی مصرف کنندگان در سطوح بالا خواهد بود.
فروهر فروتن، مدیر کل نوکیا در ایران، در این زمینه گفت: ما امروز بسیار خوشحالیم که ورود رسمی نوکیاN8 به ایران را اعلام می کنیم. این گوشی ضمن تجهیز به جدیدترین امکانات سیستم عامل سیمبین، محبوب ترین پلتفرم موبایل در دنیا، می تواند با سلایق مختلف کاربران گوشی های هوشمند در ایران به ویژه در زمینه سرگرمی همگام شود.
نوکیاN8 با وجود بزرگترین سنسور دوربینی که تا به حال روی موبایل قرار داشته به همراه دوربین 12مگاپیکسلی با لنز کارل زایس و فلش زنون عکاسی با بالاترین کیفیت را ممکن می سازد. ضمناً این گوشی فیلم برداری با کیفیت HD و وضوح p720 را نیز ممکن کرده است و علاقه مندان به تصویر برداری می توانند با استفاده از 16گیگابایت حافظه داخلی و قابلیت ارتقا تا 48 گیگابایت ضمن در اختیار داشتن فضای لازم برای ذخیره تمامی آثار خود با اتصال نوکیاN8 به سینمای خانگی از طریق خروجی HDMI از تماشای ویدئوهای ضبط شده با صدای دالبی دیجیتال نیز لذت ببرند. USB On The go نیز دیگر فن آوری جدید نوکیاN8 است که کاربران را قادر می سازد تا بتوانند در هر جایی کول دیسک خود را به گوشی متصل کرده و فایل های داخل آنرا به گوشی منتقل کنند. به علاوه، با وجود صفحه نمایشَAMOLED 3.5 اینچی در نوکیاN8 به همراه 16 میلیون رنگ و وضوح360*640 پیکسل امکانات چندرسانه ای این گوشی نیز کامل تر شده است.
رنجان شیوادی، مدیر بازاریابی نوکیا در ایران، نیز در این باره گفت: طبق آخرین اعلام نوکیا در 21 اکتبر، پلتفرم سیمبین از این پس تنها با نام کلی "سیمبین" شناخته خواهد شد. این ساده سازی در نام گذاری به همراه به روزرسانی هایی که در این پلتفرم صورت خواهد گرفت در راستای تعهد نوکیا در زمینه ایجاد سیستم عاملی مناسب برای صاحبان فعلی و همچنین آینده گوشی های مبتنی بر سیمبین است. او ادامه داد: نوکیاN8 نیز با در اختیار داشتن آخرین نسخه از پلتفرم سیمبین کاربران را مجهز به یک رابط کاربر سریع و پاسخ گو کرده است. ارتباط با یک کلیک، تغییر صفحه با حرکت انگشت (flick scrolling) و همچنین امکان زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) از جمله امکانات این نسخه از سیمبین بوده که کار با گوشی را به آسانترین شکل ممکن مهیا کرده است.
نقل قول:
دوست عزیز اینجوری که شما میگید هم نیست چرا به 500 هم میرسه ولی زمان میبره مثلا شاید 5 ماه طول بکشه تا برسه به 500
من میگم تا 2 هفته دیگه به 700 میرسه بع د کم کم و 10 تومن 10 تومن میاد پایین
درسته.همینطوریه.....نقل قول:
من موقعی که داشتم n95 8g میخریدم n96 تازه اومده بود 1.200 قیمتش بود.
ولی کمتر ازیه ماه قیمتش عادی شد..
آخه کی یه میلیون تومن پول گوشی میده..؟؟؟؟
نقل قول:
سلام. این گوشی تا 1 ماه دیگه قیمتش به 600 تومن هم میرسه.ولی این که کی 1 میلیون میده به گوشی ( یا به عبارتی کی پولشو میندازه دور ) جوابتون اینه: خیلیا :31:
با سلام به اساتيد محترم
اوضاع نرم افزار و بازي براي اين گوشي چطوره ؟
بهش فلش مموري ميشه نصب كرد؟:31:
بنظرتون تا 2 ماه ديگه قيمتش چنده؟:10:
آره انصافا هرکي يه ميليون بده بابت اين گوشي بايد بهش اين جوابو داد: کاشکي يه ماه صبر ميکردي (هه هه هه :31: )نقل قول:
---
آقا کسي خبري از اين Nokia C6-01 نداره که کي قراره بياد؟ فقط همينو ميدونيم که کوارتر آخر 2010 قرار بياد؟
خوبه فعلا که حدود 50 تا سافت واسش اومده ... بازی هاش هم که همگام با os های دیگه دارن ریلیز میشن ...نقل قول:
با سلام به اساتيد محترم
اوضاع نرم افزار و بازي براي اين گوشي چطوره ؟
بهش فلش مموري ميشه نصب كرد؟:31:
بنظرتون تا 2 ماه ديگه قيمتش چنده؟:10:
بله فلش مموری بهش وصل میشه ..
حدودا650
این تایپیک وقتی گوشی ریلیز نشده بود فعالتر بود تا الان که اومده:31:
دوست عزیز اونی که 1 ملیون یا حتی اونا که 1500 بود خریدن که قصه پولشوندارن که براشون صبر کردم بهتر باشه این پولا برا اونا چیزی نیست منم اگه اونقدر وضعم خوب بود وقتی 1500 بود میخریدم نه اینکه بخوام 2 ماه صبر کنم تا به 500 برسه بعد بخرمنقل قول:
ره انصافا هرکي يه ميليون بده بابت اين گوشي بايد بهش اين جوابو داد: کاشکي يه ماه صبر ميکردي (هه هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
از دوستان کسی این گوشیو خریده؟
من الان یه گوشیه سونی اریکسون اینو دارم
از الان سرمایه گذاری هامو برا خرید این گوشی شروع کردم
ایشالا تابستان اینده میرسه به 400 -500
بلاخره منم ان 8 خریدم . مشکیشو . 790 از علائدین
برنامههاشو فقط تو اين آدرس ميشه ديد؟نقل قول:
کد:http://store.ovi.com