با سلام دوست عزیز منظور از invite code در نرم افزار گیم رنجر چیه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون ممنون
با سلام دوست عزیز منظور از invite code در نرم افزار گیم رنجر چیه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون ممنون
با سلام کسی میدونه چطوری میشه بازی need for speed most vanted رو بصورت شبکه بازی کرد یک سئوال مگه از طریق شبکه با کابل کراس برای بازی کردن بصورت شبکه حتما نیاز به اینترنت هست یا نه ممنون ممنون
برای اینکه بازی Most Wanted رو به صورت شبکه خانگی بدون نیاز به اینترنت بازی کنید باید سیستم عامل های تمام کامپیوتر ها با کابل لن Lan به هم وصل شده باشند و هم دیگر رو شناسایی کنند و هارد همه سیستم ها رو بقیه بالا بیاد بعد از قسمت فایر وال ویندوز اجازه استفاده بازی از شبکه لن رو میدهید و بازی رو اجرا میکنید و از طریق منو های زیر ، یکی از سیستم ها میشه میزبان یا هاست و دیگر سیستم ها میشوند مهمان و join میکنند منو ها عبارتند از:
multiplayer----> LAN---->create game برای میزبان
multiplayer---------->LAN____> find game-------->join برای مهمان
سلام
من هر كاري ميكنم نميتونم log in بشم. انتي ويروس و فاير وال رو هم خاموش كردم ولي باز نميشه.
سلام
من انتي ويروس و فاير وال رو غير فعال ميكنم ولي بازم log in نميشه.
اگر پورت فوروارد ساختی و تازه ویندوز و این نرم افزار رو نصب کردی که طبیعیه منم اوایل دیر لاگین میشدنقل قول:
ولی اگر که پورت فوروارد نساختی که لاگین کردن با سرعت لاکپشتی انجام میشه باید یه ده دقیقه ای منتظر بمونی
لینک زیر راجع به پورت فوروارد ساختن توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رنجر اسمم MASOUD_YAS فعلا جنگ های صلیبی1 ولی انشالله تا چند وقت دیگه کال اف هم می زنیم:5:
hm741 عزیز سلام.
من مودم وایمکس مبیننت دارم.
لطفاً توضیح بده چطوری پورت بسازم.
ممنون
این هم عکس از صفحه مودم.
درقسمت فورواردینگ که عکس دوم میشه این مقادیر رو وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ی Insert کلیک کنیدنقل قول:
tick enable
name:Gameranger
protocol: UDP
begin Lan & Wan:16000
end Lan & Wan:16000
server ip:192.168.1.1
دمت گرم خیلی حال دادی.
2سوته کانکن میشه
منم مبین نت دارم:31:
های نفس کش اینجا یه نفر پیدا نمیشه واسه جنگ های صلیبی 1 پایه باشه؟
با سلام
من بازی نید فور اسپید موس وانتد رو دارم تمومش کردم .اما حالا که وارد روم میشم و منتظر بقیه می مونم تا استارت رو بزم.یهو هنگ می کنه و وارد بازی نمی شه.پچ بازی 1.3 هست.خودم هم هاست شدم بازم موقع استارت ارور میده!
اینم از عکس ارور....
مسیر بازی هم درسته
اما بازی نمیشه کرد
اگه بازی تون کامله یعنی فیلم و موزیک بازی حذف نشده بر روی آیکون بازی کلیک راست کنید و peroperties رو انتخاب کنید و از زبانه compatibility روی گزینه RUN as administrator را تیک بزنید و OK کنید.
اگر هم که فیلمهای بازی حذف شدند و بازیتون نسخه اصلی نیست که هیچ راهی نداره جز اینکه نسخه اصلی و کامل بازی رو تهیه کنید.
با تشکر از همه دوستاننقل قول:
من برای اولین بار گیم رنجز رو نصب کردم
میخام بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو آنلاین بازی کنم
ولی نرم افزار این پیام رو میده :
learn more رو که میزنم میگه :
این هم از تنظیمات پورتهای فایروال کسپراسکاینقل قول:
The firewall that is causing the problem is likely to be in your modem/router. You will need to ask your ISP (Internet Service Provider) or refer to your router's instruction manual for information on how to open UDP port 16000 in your firewall. Most routers are configured through a web page built into them. You may be able to reach yours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Unfortunately, it is not possible to offer step-by-step instructions here as every router is different.
فایروال کسپر اسکای رو موقع اجرای گیم رنجر موقتا غیر فعال کنید یا اینکه گیم رنجر رو جز نرم افزار های قابل اطمینان در لیست نرم افزار های مجاز این فایر وال قرار بدید(یا ساده ترین راه کلا حذفش کنید) ... درضمن برای اینکه گیم رنجر با حداکثر سرعت عمل کنه باید یک پورت فوروارد در تنظیمات مودم بسازید که صفحه قبل با عکس توضیح داده شده ... بعد از تمام اینکارها تازه باید ببینید بقیه با چه نسخه ای از General-Zero hour بازی می کنند و به همون نسخه بازی تون رو آپدیت یا پچ کنیدنقل قول:
منظور از صفحه قبل کجاست ؟نقل قول:
من پیدا نکردم
اگه منظورتون اینه :
پیداش کردم
مگه بازیCommand & Conquer Generals Zero Hour ورژن هم داره؟
ورژنش از کجا مشخص میشه ؟
این تنظیمات نت مودم منه
کدوم پورت رو باید به کدوم فوروارد کنم
لوکال آی پی رو چی باید وارد کنم؟
همه بازی ها دارای پچ برای اصلاح ایرادات جزئی هستند اگر تا به حال پچ نکردید بازی ورژنش 1.00 است ...من بازی نکردم اطلاعی ندارم پچ آخرش چنده و از کجا باید بگیرید ولی اگر از کسانی که در حال حاضر دارند توی رومهای گیم رنجر همین بازی رو میکنند بپرسید راهنمایی می کنند (من فقط Age of Empires 3 رو دارم) ... صفحه قبل لینک عکسها و توضیحات مربوط به پست 209 راجع به پورت فوروارد توضیح داده مشابه اون برای مودم خودتون عمل کنید تا پورت فوروارد ساخته بشهنقل قول:
سلام
برای بازی هایی مثل nfs و cnc
به چه اینترنتی احتیاجه؟؟
بستگی به این دارد که میخواهید Host کنید یا Join. برای هاست شدن به اینترنت قوی 512 ADSL به بالا نیاز دارید ولی برای جوین شدن در یک بازی حداقل به اینترنت ADSL 128 کیلو بیت یا به عبارت دیگر 16 کیلو بایت نیاز دارید که نسبت اشتراکش یک به یک باشه (اشتراک های یک به ده با هر سرعتی لگ خواهند داشت)نقل قول:
برای بازی CNC اگر تعداد بازیکنان یک روم بیشتر از 4 نفر بشه ممکنه 128 هم جواب نده و لگ بندازه
سلام بچه ها
ابنجا کسی پایه RISE OF NATIONS هم هست؟
این بازی که گفتید سه بعدیه یا دو بعدی؟ اگه می تونید یه نقد کوتاهی راجع بهش بنویسید و با Age Of Empire 3 مقایسه کنید ببینیم اگه ارزشش رو داره تا دانلود کنیم (حجمش حدود 700 مگابایته)نقل قول:
سلام دوستان من از نت ایرانسل استفاده میکنم (وایمکس و گاهی اوقات هم موبایل)
جدیدا وقتی میخوام برم توی یک بازی یا هاست بشم.( بازی جنگ های صلیبی)
این ارور رو به من میده ، خواستم بدونم دلیلش چیه، ممنون میشم. اینم بگم که بیشتر وقت ها ارور فایروال هم بهم میده در حالی که فایروال ویندوز و آنتی ویروس هر دو غیر فعال میکنم. و از سا...ک..س یا ... هم استفاده نمی کنم.
وقتی هم میرم توی یک روم واسه بازی همچین چیزی هم نوشته میشه واسم :
<< Warning: VPN connection "WAN (PPP/SLIP) Interface" detected. This may disrupt the networking in your game >>
چاره چیه؟
سلام من هم وایمکس مبین نت دارم
این پیغام اینه که شما ایپیت استاتیک نیست باید پورت بزنی به گیم رنجر
باید بری تو تنظیمات مودم ایرانسل بعد برو تو network از اونجا forwarding رو انتخاب کن.. بعد
نامش رو بنویس gameranger
portocol بنویس udp
wan port lan port هر چهار تا رو بنویس 16000
server ip هم باید ایپی که کارت شبکت میگیره رو بزنی مثلا واسه من اینه 192.168.1.3
اخر سر هم باید مودمت رو rebot کنی تا تنظیمات سیو بشه
دوستان کسی اهل بازی battlefield 1942 که تازه تو گیم رنجر اومده هست؟
سلام دوستان
برای ثبت نام در گیم رنجر احتیاج به invite code دارم اگه میشه برای من دعوت نامه بفرستید
فرستادم خدمتت . اومد؟نقل قول:
از کجا میشه بازی battlefield 1942 رو دانلود کرد ؟
از سایت میهن دانلود من دانلود کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بازیکن ایرانی نیست که با هم بازی کنیمنقل قول:
او کی میرم ببینم دانلودش کنم یا نه بهت خبر میدم داداش
آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم :n14:در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟:n03:
وایمکس نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره در نتیجه تنها راه حلی که میشه پیشنهاد داد اینه که از بستر ADSL برای انجام بازی استفاده کنید . البته اشتراکهای ADSL هم به چند نوع یک به ده ، یک به هشت و غیره تقسیم میشوند که بهتره از اشتراک های یک به یک که معمولا محدودیت حجمی هم دارند برای بدست آوردن بهترین کیفیت و حداقل پینگ استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشید.
خیلی ممنون ولی شهرکی که ما توش زندگی می کنیم یه شهرک تازه ساخت هست و ای دی اس ال نداره و فقط وایمکس مبین نت اون جا رو پوشش میده به هر حال ممنوننقل قول:
دوستان اینجا کسی هست DotA 6.74C AI با گیم رنجر بزنیم؟
سلام.... دوستان من هرچی تلاش میکنم نصب کنم این برنامه رو، همش ارور میده.... یعنی دگمهی نصب رو که میزنم، اول میره اپدیت میگیره(هیچی نصب نکرده ها!! ولی اپدیت میگیره...!!) بعد میگه دانلودینگ ادیشنال کمپونت.... اون رو تا اخر میره و بعد مینویسه که ارتباط مشکل داره و دانلود نمیتونم بکنم..... چیکارش بکنم؟ کسی نسخهی کاملش رو داره که این قرتی بازی های دانلود کامپوننت و ... رو نداشته باشه؟ من نسخهای رو دانلود کردم که تو سایتش هست...
متاسفانه تمام نرم افزارهای بازی آنلاین (steam- tunggle - garena) همین روند نصب رو دارند و باید به صورت آنلاین نصب بشوند... اما راه حل مشکل شما اینه که اول از همه یک تست پینگ با برنامه داس ویندوز بگیرید اگر اتصالتان با اینترنت به صورت پیوسته و بدون تایم اوت بود اون وقت گیم رنجر رو نصب کنید... ارور خطای اتصال در حین نصب زمانی اتفاق میوفته که اتصال به اینترنت صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.نقل قول:
نحوه تست پینگ به این صورت است:
کلید ویندوز و R را بزنید - حال کلمه cmd را تایپ و اینتر را بزنید - پس از باز شدن صفحه تیره رنگ عبارت زیر را تایپ و اینتر بزنید
ping -t 4.2.2.4
باید با حال باشه
راستی بازی هایی مثل darksiders یا sims3 یا driver رو می شه رو می شه با این نرم افزار آنلاین بازی کنیم ؟