خواهشا اگه از دوستان کسه تونسته از این گوشی به عنوان مودم استفاده کنه ما رو هم راهنمایی کنه چون من خیلی باهاش ور رفتم ولی نشد که نشد. لطفا راهنمایی کنید . خیلی واجبه
Printable View
خواهشا اگه از دوستان کسه تونسته از این گوشی به عنوان مودم استفاده کنه ما رو هم راهنمایی کنه چون من خیلی باهاش ور رفتم ولی نشد که نشد. لطفا راهنمایی کنید . خیلی واجبه
من این کارو کردم
باید اپراتور و کدش رو درست انتخاب کنید (من با ایرانسل امتحان کردم)
کد رو یادم نمیاد :31:
تو فرم موبایلستان راحت میتونی گیرش بیاری
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
من این کارو کردم
باید اپراتور و کدش رو درست انتخاب کنید (من با ایرانسل امتحان کردم)
کد رو یادم نمیاد :31:
تو فرم موبایلستان اساتید زیادی هستن که میتونن راهنماییت کنن
سلام دوستان اگه میشه بگید چجوری باید بازی و نرم افزار ریخت و اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی angry-birds- چجوری ؟؟ آحه من فقط نوکیا داشتم . نمی دونم این هم مثل نوکیا باید بازی رو ریخت تو گوشی و اجرا کرد ممنون میشم جواب بدین گوی من s525 wave
اینجا رو هم ببین:نقل قول:
کد:http://ba-da.ir/forum/viewtopic.php?f=11&t=105
خواهشا راهنمایی کنید که من چجوری میتونم برم بادا 1.2
دوستان دوربین 3G گوشی از کدوم قسمت فعال میشه؟
مانند بقیه ی گوشی ها فایل رو در پوشه ی other گوشی بریزین و بعد هم نصبش کنید و بعد در قسمت بازی ها بیارینش و بازیش کنید !!!نقل قول:
سلام دوستان اگه میشه بگید چجوری باید بازی و نرم افزار ریخت و اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی angry-birds- چجوری ؟؟ آحه من فقط نوکیا داشتم . نمی دونم این هم مثل نوکیا باید بازی رو ریخت تو گوشی و اجرا کرد ممنون میشم جواب بدین گوی من s525 wave
دوستان من به شدت عاشق این گوشی شدم :13: من 6 ماه آیفون 4 داشتم ولی به دلایلی فروختم ! حالا این میتونه جای آیفون رو پر کنه ؟؟؟؟
یه نقد جالب دیدم گفتم شما هم بخونید بد نباشه :46:
با سلام
توي اين نقد نمي خوام بگم اين گوشي چه خصوصياتي داره و چي نداره چون به کرار ويژه گي هاي اين گوشي تو سايت ها آورده شده حتي تو همين سايت ديجي کالا هم به ويژه گي هاي اين گوشي اشاره شده است.
هدف از اين نقد ، نگاهي کلي به برخي از ويژهگي هاي اين گوشي هست و اينکه شايد بتونم شما را در خريد اين گوشي راهنمايي کرده باشم.
در ابتدا سراغ سيستم عامل اين گوشي بريم، سيستم عامل بادا نو ظهور هست و هنوز تعداد زيادي برنامه براي اين سيستم عامل نوشته نشده است و اين خوب ، طبيعي است هر چيز نو ظهوري در ابتدا نياز به بلوغ و تکامل دارد . انسان هم که به دنيا مياد توي قنداق ليسانس و فوق ليسانس و تجربه که نداره ، بعده ها به درجات بالا و به مرور به بلوغ ميرسه ، سيستم عامل بادا هم همين طور به مرور زمان کامل و کامل تر ميشه، از طرفي اگر مي خواهيد قدرت اين سيستم عامل رو هم درک کنيد مي تونيد بريد توي سايت SamsungApp و مثلا در قسمت بازي ها براي هر بازي اي ، قسمت هايي از صحنه هاي بازي را براي شما پيش نمايش نشان مي دهد ، بازي هايي با حجم 230 مگابايت و گرافيک خيره کننده بازي هاي مربوط به اين سيستم عامل ديگه جايي براي ترديد در قدرت برنامه نويسي براي اين سيستم عامل نمي گذاره.
در ثاني هيچ وقت تعداد برنامه ها را ملاک قرار نديد، بلکه کيفيت نرم افزار رو هم نگاه کنيد ، به شخصه بگم من ويندوز موبايل داشتم توي ويندوز مارکت که بري از 10 تا برنامه شايد 2 تا برنامش به درد بخور باشه و يا حداقل توي ايران کارايي نداره.
توي سيستم عامل سمبين و ويندوز موبايل رو نگاه کنيد هزار تا برنامه موزيک پلير و ويدئو پلير بايد نصب کنيد ،تا با خيال راحت فايل هاي موسيقي و ويدئو را گوش دهيد و يا ببينيد. براي مثال مديا پلير ويندوز موبايل واقعا به درد نخوره ، ولي توي اين گوشي نگاه کنيد ، موزيک پلير فوق العاده زيبا ، کارآمد، و حرفه اي ساخته شده و اکثر پسوند هاي صوتي رو هم ساپورت مي کنه ، ويدئو پلير در اين گوشي از فايل هاي Divix,MP4,mkv,,3gp پشتيباني مي کنه ، خودتون بهتر از من مي دونيد الان ديگه اکثر فيلم ها با کيفيت اچ دي Divix, Mkv هستند که اين گوشي قادر به پخش اين فايل ها هست. ديگه نميخواد بريد برنامه نصب کنيد. حالا فکر مي کنيد تعداد برنامه سيمبين و ويندوز موبايل بيشتره دليل بر بهتر بودن نيست خيلي از برنامه هاشون ، براي چاله پر کردن نقص هاي خودشون هست.(البته منکر نميشم که سيستم عامل هاي بدي هستند نه اينطور نيست).
رابط کاربري اين سيستم عامل رو هم مي تونيد توي Youtube ببينيد ، واقعا جذاب ، شيک و کارپسند طراحي شده که ديگه مثل سيستم عامل سيمبين هر روز دنبال يک تم جديد نيستيد که از رابط کاربري خسته کننده اون فرار کنيد.
خوب حالا اصلا برفرض محال ميگيم اين سيستم عامل بادا به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره، از جاوا هم بدتره . باشه . مشکلي نيست .
خود گوشي رو چي مي گيد؟
خود اين گوشي مگه اين نيست که از صفحه نمايش ضد خش برخوردار هست؟؟
قابليت مالتي تاچ داره؟؟
صفحه لمسي خازني داره؟؟
رزلوشن WVGA؟؟؟
بلوتوث نسخه 3 ؟؟؟
حافظه داخلي 2 GB ؟؟
خروجي تلويزيون؟؟
CPU 1 GHZ؟؟؟
باريک با ضخامتي 11.8 mm؟؟؟
ضبط ويدئو 720p اون هم 30 فريم؟؟ و خيلي ديگر از خصوصيات سخت افزاري ديگه ......
ميري گوشي اچ تي سي touch HD ميخري با قيمت نزديک به 500 هزار تومان ، حسرت مي خوري ميگي چرا CPU گوشيم 1 GHZ نيست. ميري گوشي HTC MINI مي خري قيمتي حدود 400 هزار تومان مي بيني رزولوشن گوشي پايينه؟ ميري گوشي HTC HD2 مي خري حسرت داشتن صفحه نمايشي که 16 ميليون رنگ داشته باشه رو داري؟
مي ري گوشي سوني اريکسون Vivaz و يا VIvaz Pro مي خري مي بيني حافظه داخلي خيلي پاييني داره و صفحه نمايشش TFT هست.
ميري سوني اريکسون Experia X10 مي خري ، با قيمتي حدود 480 هزار تومان ، هر روز خدا خدا مي کني که کي آندرويد ورژن 2.1 Eclair براي اين گوشي مياد که بتوني باهاش فيلمبرداري HD کني اون هم نهايتا 24 فريم بر ثانيه که تو حرکت هاي سريع با کاهش فريم روبرو خواهيد شد در نتيجه ريپ زدن تو فيلمبرداري رو مي تونيد حس کنيد.
مي ري گوشي HTC Desire مي خري با قيمت بالا مي بيني دوربين جلو نداره .
بالاخره جونم براتون بگه از اين مثال ها خيلي ميشه زد هر گوشي اي که تو محدوده اين گوشي هست مي بيني يه کم و کاستي داره ولي خودتون نگاه کنيد، اين گوشي انصافا اکثر خصوصيات خوب و بارز رو داره حداقلش اينه که توي گوشي هاي هم رده خودش کمترين کم و کسري رو داره.(البته اين رو هم نميگم اين گوشي 100 درصد کامل هست ؟ نه اين طور نيست). بحث اينجاست که تو هم رده هاي خودش کمترين نقص رو داره.
بعضي ها هم انتقاد مي کنن که سامسونگ تو کيفيت ساخت گوشي هاش، خوب کار نميکنه و بي کيفيت توليد مي کنه (البته تو گوشيهاي رده بالا سامسونگ کيفيت ساخت مناسبي برخوردار هستند.) ، باشه قبول مي کنيم اصلا گوشي هاي سامسونگ بيکيفيت ترين کيفيت ساخت رو داره، ولي بياييد ببينيد که بيکيفيت ترين گوشي رو هم بخريد ديگه يکي دو سال رو براتون کار مي کنه قرار نيست آدم گوشي رو تا ابد نگه داره، بعد از دو سال هم آنقدر گوشي هايي با مدل هاي جديد اومده که ديگه اصلا گوشيتون هم خراب نشده بود ، به نظر من گوشيتون رو بفروشيد بريد يک مدل جديد و نو بخريد ، به قول اسپنسر جانسون : کسي که تغيير نکنه نابود مي شود ، به خاطر تغيير هم که شده گوشيتون رو بعد از يکي دو سال رد کنيد و يک مدل ديگه بخريد.
کلام آخر
سرتون رو درد نيارم ، قصه ما به سر رسيد ،کلاغه به خونش نرسيد ، اگر بخواهيد توي اين گوشيها خيلي حساسيت به خرج بدهيد ، قصه تمام شدني نيست و بدونيد کلاغه به خونش ميرسه ، پس اگر قصد خريد داريد قبل از اينکه کلاغه به خونش برسه ، خودتون رو خلاص کنيد اين قدر هم اين گوشي رو بخرم و اونو بخرم نکنيد.
محسن از تو بعیده ! شک نکن نمیتونهنقل قول:
به جای 400 تومن پول اینو دادن 100 تومن دیگه روش بزار حداقل گالاکسی اس ال بگیر که اندروید باشه بتونه نیازت رو مثل iOS برآورده کنه .
نقل قول:
پیام هر چی میگردم گوشی با سیستم عامل اندروید پیدا نمیکنم که کامل باشه :13::41:
هر کدوم یک مشکلی داره :13:گالاکسی هم گرونه:13:
بادا در مورد نرم افزار يكي از ضعيفترين سيستم عاملهاي دنياست. شما توي سايت سامسونگ نگاه كن ، تعداد نرم افزارهاي درست حسابيش حتي به 5 تا دونه هم نميرسه.نقل قول:
همين الان براي بادا هيچ نرم افزار بدرد بخوري براي GPS ايران نداريم. اما توي آندروييد شما ميتونيد حتي از نقشه هاي Ovi Map هم استفاده كنيد !
بادا در زمينه نرم افزار هيچ وقت نميتونه به پاي ويندوز و آندروييد برسه.
پسر خوب ، همراه با Vivaz كارت 8 گيگابايتي ميدن. 8 گيگابايت براي شما كمه ؟!!!!!!!نقل قول:
كي گفته كه X10 توي ثبت صحنه هاي سريع دچار مشكله. كي گفته 24 فريم كمه ؟!نقل قول:
شما تا ميشنوي 24 فريم ، ياد Omnia HD خودتون ميافتي كه هميشه افت فريم داشت و هيچ وقت نميتونست 24 فريم واقعي تحوبل بده.
اينم نظر Gsmarena كه كلمه Nice (عالي) رو براي ضبط فيلمبرداي 24 فريم X10 بكار برده و گفته 24 فريم رو خيلي عالي ارايه ميده.
The promised framerate is 24 fps and the handset delivers it nicely
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-review-536p4.php
در ضمن X10 اتوفوكوس در حين فيلمبرداري هم داره كه WAVE II نداره.
ميخواين نقد بزارين لااقل بي تعصب نقد كنيد تا بقيه رو به اشتباه نندازيد.
اين حرفتون تا حدي درسته.. ولي خيلي مغرضانه بيان كرديد :31: ديگه اينجوري ها هم نيست..نقل قول:
بادا در مورد نرم افزار يكي از ضعيفترين سيستم عاملهاي دنياست. شما توي سايت سامسونگ نگاه كن ، تعداد نرم افزارهاي درست حسابيش حتي به 5 تا دونه هم نميرسه.
خوشبختانه خود گوشي بيشتر نرم افزار هاي كاربردي رو به صورت فابريك داره و آدم كمبودي احساس نميكنه..
پلير گوشي حتي mkv hd هم پخش ميكنه اونم با زير نويس!
مثل اين كه اطلاعاتتون يكم قديميه چون الان نويتل اومده براش و حتما ميدونيد برنامه ي توپيه!نقل قول:
همين الان براي بادا هيچ نرم افزار بدرد بخوري براي GPS ايران نداريم.
منتها هنوز كرك نشده
ببين دوست عزيز.. هيچ وقت يه سيستم عامل اپن سورس مثل آندرويد رو از نظر نرم افزار با سيستم عاملينقل قول:
بادا در زمينه نرم افزار هيچ وقت نميتونه به پاي ويندوز و آندروييد برسه.
مثل بادا كه اپن سورس نيست مقايسه نكن
كلا سيستم عامل هايي كه اپن سورس نيستن نرم افزار هاشون كمه حتي ios هم نرم افزار هاش نسبت به اندرويد كمتره.. خيلي هم كمتره و
آندرويد داران به همين دليل حاضر نيستن با ios كنار بيان
البته با اومدن بادا 2 و اپن سورس شدن پايه هاي آندرويد رو هم ميشكونه اين بادا :31:
كافيه يه بار باش كار كنيد :46:
بادا برخلاف همه ي سيستم عامل ها هيچ عيب و باگ اساسي نداره.. (كمبود نرم افزار هم با اومدن بادا2 حله)
شما همين آندرويد رو نگه كن.. اشكالات اعصاب خورد كن كم نداره!!
ios و ويندوز كه به جاي خود :31:
ضمن اين كه نبايد فراموش كنيد كه بادا از نظر بازي واقعا محشره.. روز به روز هم بازي هاي توپش زياد ميشن..
به همين دليل كسي كه با ios راحت بوده به نظر من با بادا هم راحته چه بسا راحت تر! چون از محدوديت هاي
آزار دهنده ي اپل خبري نيست!
24 كم نيست.. اما در مقابل 30 فريم ، كمهنقل قول:
كي گفته كه X10 توي ثبت صحنه هاي سريع دچار مشكله. كي گفته 24 فريم كمه ؟!
لطفا از بحث مقايسه ي گوشي مثل x10 با ويو2 دست برداريد
فكر ميكنم شما هم بهتره اينقد مغرضانه به يه چيز نگاه نكني و بقيه رو هم بد بين نكني :11:نقل قول:
ميخواين نقد بزارين لااقل بي تعصب نقد كنيد تا بقيه رو به اشتباه نندازيد.
کاملا تایید میشه.:27:نقل قول:
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان
چجوری میشه صدای صفحه رو موقع کارکردن باهاش قطع کرد؟ هرکاری میکنم و بهر منویی سر میزنم صدای صفحه موقع اس ام اس زدن یا شماره گرفتن قطع نمیشه و صدای کی پد همیشه فعاله..ایا راهی نداره؟ ممنون
خيلي سادس :31:
تو قسمت بك گراند، با كليد هاي بغل گوشي ميشه صداشو كم و زياد كرد.. :46:
بچه ها نرم افزاری هست که بتونه یک فولدر موزیکو پخش کنه؟ بعد چرا موزیک پلیرش خود اهنگ که تمام میشه نمیره بعدیش؟
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان
خانومم ميخواد براي تولدم wave بخره
حالا موندم ويو بگيرم يا ويو 2
من شغلم عكاسي هست
ميخوام نمونه عكسامو توي گوشيم هم داشته باشم تا گاها به كسي نشون بدم
اينو ميدونم كه از روبرو اگه به 2 تاشون نگاه كني تقريبا مساويند .
اما اونايي كه تست كردن لطفا بگن چجورياست
چند تا سوال هم داشتم
1- قيمت 2 تاشون الان چنده ؟
2- 2 تاشون هم ورژن 1.2 بادا روشون نصب ميشه ؟
3- آيا جفتشون فراسي رو فول ساپورت ميكنن
4- خيلي برام مهمه كه گوشيم تقويمش با outlook experess سينك باشه ( يا هر برنامه ديگه اي ) و هيمنطور بشه از طريق كامپيوتر sms تايپ كرد .
آيا ويو 1 رو كه به ورژن 1.2 آپگريد ميكنيم برقراري ارتباط با تقويم و سينك و اينا همچنان برقرار ميمونه ؟
چون من موتورولا a1200 داشتم وقتي فريمورش رو آپگريد كردم ديگه به كامپيوتر وصل نشد و كامپيوتر نشناختش !!!!!!!!!!!
5- گوشي گارانتي و بدون گارانتي فرقش چيه ؟ بدون گارانتي فارسي هست ؟ ارزش داره با گارنتي بگيرم ؟
6- نرم افزار هاي گوشي ويو 2 هههههك شدن يعني الان مجموعه نرم افزار براي دانلود چيزي هست ؟ همچنين بازي .
7- gps اي داره كه توي تهران آدرس بهم نشون بده (حالا چه برنامه اورجينال يا چه برنامهاي نصبي ههههكي )
8-من همراه اول دارم ميتونم از طريق ADSL كامپيوترو پورت خود گوشي از اينترنت كامپوترم وارد وب بشم و دانلود و وبگردي كنم يا به سامسونگ اپز برم ؟(گوشي و وصل كنم به كامپوتر)
9- بند به اين گوشي نصب ميشهكه دور دستم بپيچمش ؟ زنجير چرخ چطور !!!!!!!!!!!
ببخشيد سوال ها زياد شدن
دوست عزيز متاسفانه اين جور عكسها زياد محكمه پسند نيستند .نقل قول:
چونن عكساي و فيلم برداري يه مقوله عجيبيه ؟ (من خودم عكاس حرفه اي هستم ) وقتي از 2 تا گوشي عكس ميندازي 100 درصد يكيشون سفيد ميشه يكيشون آبي (بعضي موارد قرمز) بخاطر كلوين نورش هست . ولي اگه توي واقعيت به 2 گوشي نگاه كني 2 تاشون خوب و وايت بالانس بنظر ميرسند .
حالا عكاس اگه قصد و غرض داشته باشه وايت بالانس عكسشو روي موبايل مورد نظرش انجام ميده و عكس ميگيره . وقتي ما عسكو ميبينيم ميگوييم wow اين گوشي ويو چه خوش رنگ و لعابه و رنگهاي سفيذ قشنگ سفيدن . اما اون n8 مادر مرده رو ببين همه چي آبيه !!!!!!!!
دوست عزيز براي 1 فريم چرا داري چونه ميزني ؟نقل قول:
جريان اين فريم اينه كه سيستم فيلمبرداري (انواع و اقسام دوربين ها ) و سيستم پخش (اوناع پخش كننده از ويدئو vcd و ...) و همچينين نمايشگر ها (تلوزيون lcd و ...) در بعضي از كشور ها بصورت استاندارد اون كشورها Pal يا NTSC هستند
ntsc بیشتر تو اروپا و امریکا استفاده میشه
در حال حاضر سیستم تلویزیون ایران Pal-Scam می باشد
فريم ريت NTSC ا 29.7 فريم در ثانيه هست اندازه طول و عرض 720 در 480 هست
فريم ريت PAL ا 25 فريم در ثانيه هست اندازه طول و عرش 720 در 576 هست
این سیستم ها تفاوت زیادی با هم نداره و فقط یه استاندارد هستن.
البته تعداد خطوط افقي تشكيل دهنده نصوير در پال بيشتر هست كه وضوح بيشتر تصوير رو شامل ميشه
pal و ntsc دوتا سیستم استاندارد برای پخش در تلویزیونن . یعنی فقط برای تلویزیون استفاده میشن نه سینما ...
اینا هم مشخصات هرکدومه
PAL
Editing mode: DV PAL
Timebase: 25.00fps
video
Frame size: 720h 576v (1.0940)
Frame rate: 25.00 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV PAL (1.0940)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
NTSC
Editing mode: DV NTSC
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 720h 480v (0.9091)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV NTSC (0.9091)
Fields: Lower Field First
Audio
البته فرمت جدید تلویزیونی HDTV است که بسیار کیفیت خوبی رو داره .. البته حالا ها مونده که در ایران باب بشه
Editing mode: HDV 1080i
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 1440h 1080v (1.3333)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: HD Anamorphic 1080 (1.333)
Fields: Upper Field First
Audio
نكته جالب اينجاست كه در سري هاي HD هيمنطور كه بالا گفتم فريم ريت 29.7 هست و همچنين ابعاد تصوير 1280×720 بخاطر هيمن ميگن HD 720 P كه اندازه تصوير به پيكسل ميشه 0.92 مگاپيكسل يا همون 921,600 پيكسل خودمون
در فولHD ميشه 1920 در 1080 كه ميشه حدودا 2 مگا پيكسل
كه فول اچ دي 24 فريم داريم 25 فريم و 29.7 - 30 - 50 -60 هم داريم
كه بهش ميگن 1080p60
اميدورام مفيد باشه
تو gsm arena عكسهاش هست واسه مقايسه.. كيفيت عكس و جزئياتشون يكيه.. ويو2 يكم عكسها رو خوش رنگنقل قول:
اما اونايي كه تست كردن لطفا بگن چجورياست
تر ميندازه.. ويو1 يكم سبزه عكساش.. (البته فكر كنم ويو 1 كه باش عكس گرفته فريمورش قديمي بوده و
تو فريمور جديد عكسهاشون احتمالا دقيقا يجوره )
هردو حدود 390نقل قول:
1- قيمت 2 تاشون الان چنده ؟
اختيار داري :31: بادا 2 هم داره مياد براشوننقل قول:
2- 2 تاشون هم ورژن 1.2 بادا روشون نصب ميشه ؟
بلينقل قول:
3- آيا جفتشون فراسي رو فول ساپورت ميكنن
با اوتلوك امتحان نكردم.. ولي با فيـسبوك sync ميشه.. يه قسمت هم هست كه ايميل ميدي و تقويم sync ميشهنقل قول:
4- خيلي برام مهمه كه گوشيم تقويمش با outlook experess سينك باشه ( يا هر برنامه ديگه اي )
ميشهنقل قول:
و هيمنطور بشه از طريق كامپيوتر sms تايپ كرد .
ولي بهتره بجاي اين كار يكي از اين رم ريدر ها كه سيمكارت هم ميخوره بخرين
بدون شك بلهنقل قول:
آيا ويو 1 رو كه به ورژن 1.2 آپگريد ميكنيم برقراري ارتباط با تقويم و سينك و اينا همچنان برقرار ميمونه ؟
به نظر من اگه بتوني بدون گارانتي و فارسي گير بياري (كه راحت گير مياد) بهتره..نقل قول:
5- گوشي گارانتي و بدون گارانتي فرقش چيه ؟ بدون گارانتي فارسي هست ؟ ارزش داره با گارنتي بگيرم ؟
اگه خواستي با گارانتي بگيري هم فقط با گارانتي اصلي مايكروتل بگير
آره.. همه ي برنامه هاي هك شده ي ويو 1 واسه ويو 2 هست (بجز اونايي كه فقط رو بادا1.00 هك شده)نقل قول:
6- نرم افزار هاي گوشي ويو 2 هههههك شدن يعني الان مجموعه نرم افزار براي دانلود چيزي هست ؟ همچنين بازي .
همچنين پكيجش هم گير مياد.. تو فروم موبايلستان ميفروشن
برنامه اريجنالش لايسنس 30 روزه دارهنقل قول:
7- gps اي داره كه توي تهران آدرس بهم نشون بده (حالا چه برنامه اورجينال يا چه برنامهاي نصبي ههههكي )
برنامه نويتل هست كه هنوز هـك نشده.. ولي به زودي هـك ميشه
برنامه گوگل مپس هم هست كه عاليه.. هم نقشه هاش فارسيه هم وضوح خوبي داره.. فقط بار اول از اينترنت
استفاده ميكنه..
آره وصل ميشه.. ولي بازم اين كار توصيه نميشهنقل قول:
8-من همراه اول دارم ميتونم از طريق ADSL كامپيوترو پورت خود گوشي از اينترنت كامپوترم وارد وب بشم و دانلود و وبگردي كنم يا به سامسونگ اپز برم ؟(گوشي و وصل كنم به كامپوتر)
چون همزمان گوشي شارژ ميشه و از باتريش استفاده ميشه (البته خيلي كم) و اين زياد خوب نيست
همه چي وصل ميشه بش :31:نقل قول:
9- بند به اين گوشي نصب ميشهكه دور دستم بپيچمش ؟ زنجير چرخ چطور !!!!!!!!!!!
ببخشيد سوال ها زياد شدن
بالاش يه قسمت هست براي وصل كردن بند و..
در آخر من پيشنهاد ميكنم ويو2 بگيري.. از نظر كيفيت صفحه مطمئن باش كم نمياره..
برايتنس و رنگبنديش بهتر و جذاب تره البته رنگ سياهش مثل ويو1 نيست.. ولي در كل همين كه بزرگتره
كافيه تا در خريدش شك نكني!! 3.3 خيلي محدوده در مقايسه با 3.7
حرف شما كاملا درسته.. من خودم ويو2 و گلكسي اس رو مقايسه كردم.. برايتنس و رنگ بندي ويو 2 بهتر بود (محسوس)نقل قول:
دوست عزيز متاسفانه اين جور عكسها زياد محكمه پسند نيستند .
چونن عكساي و فيلم برداري يه مقوله عجيبيه ؟ (من خودم عكاس حرفه اي هستم ) وقتي از 2 تا گوشي عكس ميندازي 100 درصد يكيشون سفيد ميشه يكيشون آبي (بعضي موارد قرمز) بخاطر كلوين نورش هست . ولي اگه توي واقعيت به 2 گوشي نگاه كني 2 تاشون خوب و وايت بالانس بنظر ميرسند ...
.
.
.
.
ولي نه ديگه اينقدري كه تو اين عكسا نشون دادن :31: اينجا فك كنم برايتنس بقيه گوشيا رو اوردن پايين
خيلي ممنون.. به ارتقاي سطح فروم خيلي كمك كرديد :11:نقل قول:
دوست عزيز براي 1 فريم چرا داري چونه ميزني ؟
.
.
.
اميدورام مفيد باشه
سوال ديگه بود در خدمتم :46: :11:
گارانتي مايكروتل چه چيزي رو گاراني ميكنه ؟نقل قول:
غير گارانتي ها باطري تقلبي نميندازن روش ؟
داخل قاب رم هم موجوده
كسي نيست پكيج رو اينجا بفروشه ؟نقل قول:
اونجا ديدم 4 dvd برنامه و بازي رو براي ويو ميفروشن .
ولي نامردي اينا سوالامونو بپرسيم و اونجا بريم بخريم !!!!!!!!!
هر كي داره قيمت بده . گوشي رو كه خريدم پكيچ رو هم ازش بخرم
من ADSL 512kb دارم. سرعت دانلوددر گوشي مثل همون سرعت دانلود توي كامپيوتر هست ؟ (من تاحالا از گوشي به اينترنت وصل نشدم . چه با Gprs چه از طريق گوشي به كامپيوتر)نقل قول:
منم از ريويو هاي قبلي كه از گوشي خودت كرده بودي ميخواسم همين ويو 2 رو بخرمنقل قول:
يعني مخم اساسي زده شد .
من اهل ريكس نيستم (اشاره به فيلم سن پترزبورك . سوكس !!!)
محمد جان ممنونم از اطلاعاتي كه داديد
اولين باره كه توي فاروم ها يه سري سوال ميپرسم يه نفر به سوال هاي من كلا پاسخ ميده
هميشه سوالهاي من لاي بقيه پست ها گم و گوري ميشد ميرفت پي كارش
دمت گرم داداشي
عزيزم بخاطر اينكه عكسهاي قشنگتري ارائه بديد ميگم خدمتتون :نقل قول:
بهتره كه در موقع عكاسي از پشت موبايل نوري به سمت موبايل بتابونيد تا بازتابش به لنز دوربين شما بخوره
مثل اين عكس كه اون نور سفيد سمت چپ از يه منبع نوري كه توي عكاسي بهش سافت باكس ميگن تابيده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي عكس پاييني از 3 تا زاويه نور تاپيده شده
اينم يه نمونه كه از رفلكت پنجره استفاده كرده كه خيلي زيباست :
اينم يه نمونه نور زيبا از يه عكس ديگه
اينا هم چند نمونه نور پردازي :کد:http://www.mobilephonereviews.org/uploads/Image/HTC-Touch-Diamond-Mobile-Phone.jpg
کد:http://www.bestarticles.ir/wp-content/uploads/2009/11/noorpardazi.jpg
کد:http://shahbazi.persiangig.com/image/forum/studiolite.jpg
کد:http://www.akkasee.com/weblog/archives/weblog/recher3.jpg
راجع به PDF بايد بگم كه يه فرمت سند قابل انتقال هستنقل قول:
دقيقا همانگونه اي چاپ ميشوند که شما آن را در مانيتور ميبينيم
بدون اينکه وابسته به محيطي باشند که در آن ساخته شده اند
امنيت در اين فايل ها نسبت به ساير فرمت هاي موجود بسيار بالاتر است و حتي امکان رمزگزاري روي فايل جهت امنيت بيشتر نيز ممکن است
بي نياز از جابجايي فونتهاي استفاده از آن به دستگاه يا كامپيوتر ديگر هست .
چرا ؟ چون فونت هاي استفاده شده در آن با فايل اصلي Embed ميشود . (يعني يك نسخه از فونت ها در فايل PDF ذخيره ميشود كه حجم فايل رو كمي سنگين تر ميكنه )اما فونتا در كامپيوتر هاي ديگر بهم نميريزه و خرچنگ قورباغه نميشه
حالا اين دوستمون PDF هاش بصورت متن نيست بصورت عكس هست
يعني سازندش اومده كتابو اسكن كرده و همون عكس رو در صفحات PDF قرار داده كه از نوع مسخره ترين نوع PDF حساب ميشن
يعني اگه اين 11 مگ بصورت اسكني نبود و ساختار متني و تايپي داشت حجمش كمتر از 1 مگابايت بود و گوشي ويو دوستمون با سرعت apple 8 اونو باز ميكرد !!!!!!
منم كه PDF هاي كاميك اسرييپ دانلود ميكنم توي PC چد ثانيه طول ميكشه تا باز كنن (_البته اونم بستگي داره كه سازنده PDF موقع Publish كردن كيفيت عكسها رو رو چه درجه اي تنظيم كرده باشه )
يا علي مدد
نقل قول:
سلام دوستان
يه خبر خيلي خوب......البته بايد امتحانش كنيد
تو اين سايت مثل اينكه با نصب اين رام ميتونيم مثل ويو1 بدون هيچ مشكلي بازي هاي ه ك شده رو نصب كرد
کد:
من كه ويو 2 ندارم دوستان امار بگيرند ببينند درستهخدا كنه درست باشه.کد:http://www.badapps.ru/firmware/firms8530/676-proshivka-samsung-s8530-wave-ii-na-bada-12-s8530xxjk2-rus-podmena.html
پس مترجم گوگل اينجا چيكارست ۀنقل قول:
روي لينك كليك كن ترجمه شدن رو بگير
يا به اين آدرس بروکد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=fa&u=http%3A%2F%2Fwww.badapps.ru%2Ffirmware%2Ffirms8530%2F676-proshivka-samsung-s8530-wave-ii-na-bada-12-s8530xxjk2-rus-podmena.html
اون بالا سمت چپي زبان اصلي كه اينجا روسي هست و زبان سمت راستي رو روي persian بزار و در قسمت چپ آدرس رو past كن و بعد از كليك كردن روي translate روي آدرس سمت راست كليك كنکد:http://translate.google.com
تازه تركي هم داره
سن نمديرن جوان
الهم بير بير
همين
من دیروز غروب رفتم به یکی از دوستان سر بزنم یه ویو2 نقره ای داشت دست دو تمیز 290 گرفتم به نظرم صفحه نمایشش عالیه الان میرم با گالاکسی مقایسه اش کنم ببینم چه جوریه.
راستی سرعتش خوبه و یکدسته فقط دوستان میشه روی این اندروید رو پورت کرد یا نه؟
سلام به همه
آقاي احمد حاجي دستت درد نكنه.هميشه پستات پرباره
بله!اين محمدجان كارش درسته.هميشه به موقع به داد ما ميرسه!!!!نقل قول:
اولين باره كه توي فاروم ها يه سري سوال ميپرسم يه نفر به سوال هاي من كلا پاسخ ميده
دمت گرم داداشي
فقط يه نكته رو يادم اومد كه بگم كه محمدجان ظاهرا فراموش كردن بگن و الان كه ديدم شما گفتين يه بار هم با موبايل به اينترنت وصل نشدين يادم افتاد و اونم اينه كه در بادا 1.2 شما براي اجراي بازي يا برنامه هاي هههههك شده حتما نياز دارين به اينترنت وصل شين و به فروشگاه سامسونگ يا سامسونگ اپز برين و از اونجا برنامه يا بازيتون رو اجرا كنيد.اگه ميخواين ويو 2 بگيرين كه روش بادا 1.2 فارسي به طور پيش فرض نصبه اين مورد رو مدنظر داشته باشين.تو ويو 1 كه بادا 1.0.2 دارن اين مسئله وجود نداره و راحت برنامه و بازي ها رو اجرا مي كنن ولي اگه اونا هم گوششيشون رو به بادا 1.2 آپديت كنن همين مسئله واسه اونا هم پيش مياد.البته يه راههاي ديگه اي وجود داره كه هنوز كسي امتحان نكرده (پ.ن :جناب ياشار كراس اينجان؟ايشون قرار بود در اين زمينه روي فريمور گوشيشون كار كنن!!!).بعله داشتم ميگفتم و به خاطر همين موضوع من مجبور شدم وقتي اين گوشي رو بگيرم از اين طرح هاي نامحدود مضخرف مخابرات واسه gprs بگيرم.وقتي اين اينترنت رو رو كامپيوتر شير ميكنم ميبينم سرعتش از 20 بالاتر نميره!!!!چقدر حرف زدم
تو فروم xda دارن روي پورت آندرويد 2.2 روي ويو 1 كار ميكنن.اگه موفق بشن واسه اين گوشي هم مي تونن پورت كنن.نقل قول:
راستی سرعتش خوبه و یکدسته فقط دوستان میشه روی این اندروید رو پورت کرد یا نه؟
سلام به همه استادای عزیز
من ویو 1 دارم میخواستم برم نسخه حدید بادا روروش نصب کنم و ارتقاش بدم
مشکلی برا گوشیم و اطلاعات روش چیش نمیاد؟؟؟ اصلا کلا ارتقا بدم بادا رو خوبه یا همینطوری بهش دست نزنم بهتره؟
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون دوست عزيزنقل قول:
آدم حاجي درستشه (نه احمد حاجي )
راجع به اين گوشي مطلب هاي زيادي خوندم از اون حاظ خيلي آدم حاجي شدم براي خودم :دي
راجع به آندرويد 2 2 فيلمشو توي يووتوب ديدم سرعت سيستم عامل فعلا به شدت پايينه
تونستن پورت كنن ولي وقتي دكمه منو رو ميزني 2 ثانيه ديگه منو باز ميشه
فعلا جاي كار داره
راستي وژرن سيستم عامل ويو 2 رو توي مغازه يارو از كجا بايد ببينم ؟
يا علي
بچه ها پست منو ندیدید:21:..........نقل قول:
بادا 2 کی میاد بعد به نظرتون با اومدن بادا 2 میشه بازی های حجم بالا روش ریخت بدون دردسر(اینترنت)؟
دوستدار شما یاشار
ظاهرا اون فیلما که مربوط به پروژه androbada بود همگی فیک بودن.الان تو xda دارن سخت روش کار میکنن و تا حالا مشکلاتی مثل وای فای و صفحه نمایش و سنسورها و چنتا چیز دیگه رو حل کردن و الان دارن روی مودم کار میکنن.این طور که به نظر میاد تا موفقیت کامل راهی نیست.نقل قول:
راجع به آندرويد 2 2 فيلمشو توي يووتوب ديدم سرعت سيستم عامل فعلا به شدت پايينه
تونستن پورت كنن ولي وقتي دكمه منو رو ميزني 2 ثانيه ديگه منو باز ميشه
فعلا جاي كار داره
ویو 2 فقط با بادا 1.2 عرضه میشه و ورژن دیگه ای روش نیست ولی اگه خواستی چک کنی:نقل قول:
راستي وژرن سيستم عامل ويو 2 رو توي مغازه يارو از كجا بايد ببينم ؟
settings >>> about phone >>> system info >>> software version
بادا 2 حدودای سپتامبر میاد یعنی اواخر تابستون و انگار اول واسه هند ریلیز میشه!اون بازی ها رو هم نمیدونم!شاید نشه چون تو بادا 1 که راحت میشد سامسونگ اومد کاری کرد که تو بادا 1.2 کار رو واسه بازی کردن بازی های هههههک شده سخت تر کرد شاید اینجا تو بادا 2 هم بیاد کاری کنه که دیگه نشه اصلا بازی کرد مثلا گزینه ی get رو از سامسونگ اپز برداره!!!نقل قول:
بادا 2 کی میاد بعد به نظرتون با اومدن بادا 2 میشه بازی های حجم بالا روش ریخت بدون دردسر(اینترنت)؟
چرا نمیره؟ تو موزیک پلیر که بری تو قسمت all tracks همه ی فایل های موزیکت هست.اگه گزینه ی تکرار رو فعال نکرده باشی(هنگام پخش موزیک قسمت بالای تصویر سمت راست ، همون فلشه که روش حرف A نوشته) هر آهنگ که تموم میشه خودکار میره آهنگ بعدی. بعدشم من واسه اینکه آهنگ های یک فولدر با هم یکجا پخش بشه واسه اون آهنگ ها یک playlist درست می کنم(برو تو قسمت playlist یعد اون زبونه ی پایین رو بکش بالا و بعد گزینه ی creat رو بزن.بعدش یه اسمی واسه playlist انتخاب کن بعد ساخته شدنش برو توش و گزینه ی add رو بزن و هر آهنگی رو که خواستی توش add کن) از دفعات بعدی که خواستی آهنگ گوش بدی مستقیم برو تو همین playlist و آهنگاش رو گوش بده.نقل قول:
بچه ها نرم افزاری هست که بتونه یک فولدر موزیکو پخش کنه؟ بعد چرا موزیک پلیرش خود اهنگ که تمام میشه نمیره بعدیش؟
در مورد برنامه هم چون دنبالش نبودم نمی دونم.پلیر خود گوشی خیلی عالیه!!
نميدونم دقيقا چي رو گارانتي ميكنه.. ولي گارانتي خيلي معتبريه..نقل قول:
گارانتي مايكروتل چه چيزي رو گاراني ميكنه ؟
غير گارانتي ها باطري تقلبي نميندازن روش ؟
داخل قاب رم هم موجوده
من بدون گارانتي گرفتم هم خود گوشي هم باتريش كره اي بود!دفترچه فارسي هم داشت!
اينجا كسي نيست..نقل قول:
كسي نيست پكيج رو اينجا بفروشه ؟
اونجا ديدم 4 dvd برنامه و بازي رو براي ويو ميفروشن .
ولي نامردي اينا سوالامونو بپرسيم و اونجا بريم بخريم !!!!!!!!!
هر كي داره قيمت بده . گوشي رو كه خريدم پكيچ رو هم ازش بخرم
اونجا هم يه شخص حقيقي اومده همه چيزا رو دانلود كرده و ريخته تو ديويدي :31:
آقا احمد آدم درستيه.. همشهري ما هم هست :31:
از همونجا ميتوني بگيري :46:
كلا اگه اينترنت رو با وايرلس شير كنيم، سرعت افت ميكنه :46:نقل قول:
من ADSL 512kb دارم. سرعت دانلوددر گوشي مثل همون سرعت دانلود توي كامپيوتر هست ؟ (من تاحالا از گوشي به اينترنت وصل نشدم . چه با Gprs چه از طريق گوشي به كامپيوتر)
بهتره دانلود ها رو با pc انجام بديم.. گوشي بيشتر به درد وب گردي ميخوره :46:
من اصولا استعداد بي نظيري تو مخ زدن دارم :31: (البته از نوع مشروعش :10: :31: )نقل قول:
منم از ريويو هاي قبلي كه از گوشي خودت كرده بودي ميخواسم همين ويو 2 رو بخرم
يعني مخم اساسي زده شد .
اين حرفا چيه آقا.. ما كوچيك شماييم.. اگه ما آدما به هم كمك نكنيم پ چه كنيم؟ :31:نقل قول:
دمت گرم داداشي
خيلي ممنون بابت اطلاعات مفيد :11:نقل قول:
عزيزم بخاطر اينكه عكسهاي قشنگتري ارائه بديد ميگم خدمتتون :
بهتره كه در موقع عكاسي از پشت موبايل نوري .................................................. .
بازم ممنون :11:نقل قول:
راجع به PDF بايد بگم كه يه فرمت سند قابل انتقال هست .......................
=======================
درمورد سوال اولتون، دقيقا يه برنامه هست به اسم Folder Player :31:نقل قول:
بچه ها پست منو ندیدید.:21:.........
دوستدار شما یاشار
ولي هيچي پلير خود گوشي نميشه.. بهتره خودت پلي ليست بسازي.. درمورد رفتن به ترك بعدي، برو تو ستينگش
راحت ميشه درستش كرد :46:
درمورد سوال دوم..
سوال بسيار خوبي پرسيدي :31:
حدوداي سپتامبر مياد و همون طور كه دوستمون گفتن، اول واسه هند مياد (بادا فعلا 15% بازار هند رو دستش گرفته و قصد داره تا امسال به 30 برسه!!)
درمورد قسمت دوم سوالت اين نظر شخصي منه:
وقتي كه بادا2 اپن سورس ميشه احتمال زياد وابستگيش به كيز قطع ميشه! و مثل سيمبين ميشه به راحتي
بازي و نرم افزار روش نصب كرد..
و كلا" اپن سورس شدن يني بيا منو هـك كن :31: "
احتمال هـك شدنش خيلي زيادتره و اين بار احتمالا هـك ويو2 هم مثل ويو1 راحته
بايد بگم اين ويو2 در واقع كسي رو هكش كار نكرده:31: هـكر گرامي حوصله نداشته برنامه ي ويو اسپوفر جديد
رو بنويسه.. به همين دليل ويو2 اساسا هـك نشده :46:
احتمالا هـكر به دليل اين كه بادا 2 تو راهه ترجيح داده زورش رو واسه بادا2 بزنه :46:
آقا محسن خواسته بودن عكس بذارم با دوربين گوشي..
2تا عكس زيبا با دوربين ويو2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/zdp34w0xqb5j6t6rsqap.jpg
ببخشيد كه بيشتر از 2تا نتونستم.. همين 2تا حدود 1 ساعت طول كشيد تا آپلود بشه :31:کد:http://up.--------.com/images/r5t9avynyxzxk0dj41og.jpg
از adame_haji عزيز كه خودشون استاد هستن، ميخوام نظرشون رو بدن.. :31:
دوستان این گوشی شماره گیری سریع داره؟ از چه قسمتی تنظیم میشه؟
دوربین 3G گوشی از کدوم قسمت فعال میشه؟
ممنون
1-داره.. ولي نميدونم چجور فعال ميشه :31: گشتم تو ستينگ نبود.. اگه بگردي پيدا ميشه
2-فقط هنگام تماس تصويري.. يا با نصب نرم افزار
گشتم نبود,دل و رودشو دراوردم دیگه :31:نقل قول:
1-داره.. ولي نميدونم چجور فعال ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گشتم تو ستينگ نبود.. اگه بگردي پيدا ميشه
دوستان كسي نظري راجع به عكسها نداره؟ :31:
با سلام
عکسها خیلی محشر بود
من تو موبایلسنان چنتا ویجت واسه این کار دیدم ولی اینکه خود گوشی کجاشه منم نمیدونم!!واسه دوربین 3g هم برنامه زیاد هست مثل smirrorنقل قول:
دوستان این گوشی شماره گیری سریع داره؟ از چه قسمتی تنظیم میشه؟
عجب عکسایی! به خصوص اولیه که خیلی قشنگ شده! با دوربین دیجیتال مو نمی زنه!عکس دوم هم خوبه فقط یکم نورش زیاد شده و بعضی جاها به مرز over رسیده! بهتر بود exposure رو تو این عکس دستی خودت کم می کردی تا فضا کمی تاریک تر بشه. تو اگزیفش دیدم exposure رو زده +2 step!(کادرشم کجه:31:) تنظیمات دوربین رو خودکار گذاشتی؟نقل قول:
دوستان كسي نظري راجع به عكسها نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عالی بود
ممنونم
از لحاظ عکس فرقی با آیفون 4 نداره :13:
راجع به عكس اولي، خواستم از اون گله عكس بگيرم، يهو اون زنبور محترم اومد .. منم فرصت رو غنيمت شمردم و سريع عكسو گرفتم :31:نقل قول:
درمورد عكس دوم حق با شماس :31:
ميدوني چيه؟ من هردفه كه عكس ميگيرم با تنظيمات مختلف ميگيرم تا لمش دستم بياد.. اين عكس هم نورش رو خودم
زياد كرده بودم.. خواستم ببينم چجور ميشه :31:
ماكرو گوشي خيلي عاليه.. هم فاصله ي كانونيش خيلي خوبه هم ثبت جزئياتش..
سلام بچه ها یه جا خونده بودم که بادا رو بر اساس لینوکس نوشتن که اگه این باشه خیلی جالبه .من این گوشی رو دستم گرفتم و انصاف اگه بیش از حدددددد ریز نشین صفحه نمایشش خیلی تفاوتی با ویو نداره و خودش به اندازه کافی خوب هست اما چیزی که به نظرم جالب نبود اینکه تقریبا همه نرم افزاراش بر اساس جاوا هستش :13:و اینکه برنامه های جالب واسش کمه.فکر می کنم بیشترین جذابیتم تو همین بخش برنامه و بازی باشه که آدم رو واسه خریدش دلسرد می کنه.اما واقعا تو سخت افزاز(سرعت .عکاسی.فیلمبرداری و...)عالیه.حیف که مانور خوبی رو برنامه هاشو بازیاش نیست یه جورایی آدم یا این گوشی های غیر هوشمند که فقط با جاوا کا می کنه می ندازه.
ما چيكار حسن بيديمنقل قول:
ما چيكار احمد بيديم ؟
عكسها واقعا عالين
عكاس واقعا عاليه
عاليه خانوم وكجا رفته الان : دي
عجب بوكه خفني ميده اين گوشي
ماكرو نصبت به اين گوشي خداست
عمق ميدان هم خيلي خوبه
عكسش هم خيلي شارپه
Iso رو از 50 بالاتر نميتونستي ببري ببينيم توي iso ي بالا گرين تا چه حديه ؟
قدرت سنسور توي نرو كم بهتر معلومه
اون عكس دوم بكگراندش رو توي كامپوتر بايد پراسس كني
امام چون تست عكس هست خوب كاري كردي سورس گذاشتي
كارت واقعا عالي بود
اين سايتي كه يادم نيست كي آدرس داده بود خيلي خفن تفاوت دوربين موبايل هاي متفاوت رو نشون ميده
البته دوستهاي اينرنت ذغالي هم ميتونن استفاده كنن چون بخشي از عكس رو لود ميكنه سرعت كم هم ميتونيد ببينيد
ببينيد ويو با 1 تا گوشي ديگه چه فرقي دارنکد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3536&idPhone2=3495&idPhone3=3252
اون موتولا مايلستون كه قهوه اي شده اچ تي سي ديزاير اچ دي هم همينطور (بايد بهش My baby ببندن !!!!!!!!!!
اما n8 بهتر كار كرده
کد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=3536&idPhone2=3275&idPhone3=3468
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
حتما به اين لينك برو تا ببيني اپل 4 توي جزئيات حرفي براي هم ندارهنقل قول:
توي اين لينك ميتوني ببيني سنسور اپل چقدر ضعيه
حتي اون مربع سبزه رو هم ميتوني تكون بديکد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=3536&idPhone2=3275&idPhone3=3468