آخ بله بله حق با شماس
ولی sandy bridge 2630 میگیرم
Printable View
آخ بله بله حق با شماس
ولی sandy bridge 2630 میگیرم
6770=5770نقل قول:
6790=5830
5830<6850
6850<5850
6870>5850
6870<5870
6950=5870
6970>5870
6750=5750
6670=نصف 6850
6550=یک سوم 6870
6450=در حد آنبرد آینده و یک سوم 6550........
خریدن کارتهای 6750و6770و6790 به نظر من به صرفه نیست ویا باید از کارت بالاتر مثل 6850 استفاده کرد یا از 6650
چون حداقل 6670 و 6550 از قابلیت کراس کردن با APU AMD برخوردار است و با دو 6670 به 6850 میرسید از نظر کارایی تو بازی ولی از نظر قدرت واقعی 2 تا 6670 بالاتر از 6850 و پایینتر از 6870 میشود در حقیقت اگر ملاک مقایسه قدرت واقعی 2 کارت باشد که 3 تا 6550=6870
بچه ها الان جایی رو سراغ دارین که 6990 بفروشه؟قیمتش چنده؟
بله تو بازا موجوده. من برند his رو دیدمنقل قول:
قیمت حدود یک میلیون و صد
اتفاقا همین امروز من از msi ماتریکس قیمت کردم گفت 930 تومن آوردیم.نقل قول:
ولی واقعا ارزش خرید نداره اصلا بالای 800 تومن به این کارت پول دادن با عقل جور در نمیاد.
دو تا 6950 حدود 800 تومن در میاد که پرفورمنس بهتری نسبت به این کارت تک هسته ای داره.
مدل ASUS 6950=380 TOMAN قیمت داره یعنی 2 تاش میشه 720نقل قول:
تازه ارزانترین مدل Sapphire HD6950 2GB GDDR5 قیمت 350 تومان دارهی یعنی هم قیمت 560 از انویدیا
دو تا 6970 میشه 930 قیمت در میاد و کلا 6990 برای مادربوردهای تک اسلاته خوبه
با دو تا 6970 نه تنها 580 توی سایه دیده میشه بلکه از 590 هم جلو میکشه
سلام من می خواستم یه لپ تاپ برای بازی کردن بخرم که به بودجه ام بخوره تا بالاخره hp proook 4530s رو پیدا کردم فقط کارت
گرافیکش AMD Radeon HD 6470M هست تو سایت های خارجی خوندم کارت گرافیک خوبی نیست می خواستم از شما هم بپرسم ببینم کارت گرافیک خوبی برای بازی کردن هست یا نه ممنون
نه متاسفانه.
سری کارتهای HD 6700 سافایر
شرکت بزرگ سافایر تکنولوژی بامعرفی چندین مدل جدید کارت گرافیک HD 6700 که از آخرین تکنولوژی های روز بهره مند هستن سری کارتهای گرافیک خود را تکمیل نمود.
در خانواده کارت گرافیک SAPPHIRE HD 6770 دو مدل کارت با ۸۰۰ Stream processorsو سرعت پردازنده ۸۵۰ مگاهرتز که به ترتیب دارای ۱GBو ۵۱۲MB حافظه GDDR5 بوده و دارای خروجی های DVI, HDMI و DisplayPort می باشند.همچنین یک مدل اورکلاک شده بر اساس طرح موفق Vapor-X سافایر با خروجی های Dual DVI, HDMI وDisplayPort در این سری موجود می باشد.
در بالای لیست این سری شما مدل HD 6770 1GB FleX Edition را با قابلیت ویژه نصب مانتیور های DVI برای سیستم چند نمایشگره میبنید که می توانید تا ۳ مانتیور DVI را بدون نیاز به خروجی DisplayPort یا active adaptersبه مد Eyefinity برده و از آن لذت ببرید، همچنین با استفاده از پورت DisplayPort باقی مانده مانتور چهارم را نیز اتصال دهید.
دو مدل SAPPHIRE HD 6750 با تعداد ۷۲۰ Stream processors و کلاک هسته ۷۰۰ مگاهرتز و با اندازه حافظه های ۱GB و ۵۱۲MB به هماره خروجی های DVI, HDMI و DisplayPort سافایر ساخته است. علاوه براین یک مدل HD 6750 1GB Vapor-X که اورکلاک شده این سری می باشد با خروجی های Dual DVI, HDMI و DisplayPort عرضه شده است.
. برنامه کمکی TriXX OC نیز که برای کارت SAPPHIRE HD 6790 تهیه گردیده است علاوه بر ازفایش و کاهش ،امکان نظارت سرعت های فن ، پردازنده ،حافظه به طور مستقیم در اختیار کاربرقرار داده میشود.
سری کارتهای گرافیک SAPPHIRE HD 6000 از AMD’s Catalyst DirectX 11 WHQL پشتیبانی کامل بعمل آورده و تمامی قابلیتهای لازم برای اجرای دستور العمل های DirectCompute 11 را داراست همچنین نمایش تصویر در چند مانتویر بوسیله فن آوری AMD Eyefinity، مخصوصا شفافیت و سرعت بالاتر در پخش تصویر و ویدیو و همچنین نمایش تصویر برای ۳D stereoscopic را به ارمغان آورده است .این کلارتها با استفاده از AMD APP Accelerationبه جای استفاده از پردازنده سیستم جهت رمزگشایی از پردازشگرهای جریانی GPU بهره برده و سرعت پردازش رادر برنامه های مرتبط افزایش می دهد . قابلیتهای سخت افزاری ویژه مانند واحد Tesselation بهینه شده ، تخصیص قسمت فشرده سازی HDR Texture، پردازش موازی و چند جریانه در اتباط با پردازنده سیستم و پشتیبانی از DirectCompute 11 ،Dolby TrueHD و DTSHD، قابلیت ۳D stereoscopic بوسیله رابط HDMI 1.4a برای Blu-Ray 3D در این سری از کارتها میسر شده است
یه گرافیک 6850 سافایر گرفتم خداییش حرف نداره . مصرف برقشم خیلی پایینه
سلام
آخرین درایور گرافیک سفایر 6950 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
خودم اینو پیدا کردم ولی نمیدونم کدوما رو لازمه دانلود کنم:
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=1082&psn=0006&lid=1&os=6
سلام.نقل قول:
برای Windows 7 64bit :
کد:http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
سلام
ببخشید دوستان من خودم یه 6870 دارم و دوستم هم یه دونه دیگه داره میخواهیم این 2 تا رو کراس فایر کنیم باید چیکار کنیم
هر دوتاشون رو بزارم روی اسلاتهای مادربرد و اون پل رابط رو وصل کنم و دیگه کاری نداره درسته اگه نکته ایی مونده کمک کنید یه وقت نسوزونیم این کارتهای بنده خدا رو (راستی درایور 11.7 رو دانلود کردم اونم باید نصب کنم دیگه؟ یه وقت که نباید درایور مخصوص کراس فایر دانلود کنم؟؟؟؟؟؟)
راستی پاور 635 گرین هست جواب میده
با 750 یا 785 چی؟؟؟
البته فعلاً فقط 635 موجود هست ممنون میشم کمک کنید
مادربرد هم اینه +سی پی یو965 که تا 4000 بردمش فقط پاورم 635 گرین هست که فکر کنم پیکش تا 750-800 هم میره فکر نکنم کم بیاره دیگه درسته دوستان؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه پل کراسو نصب کنی بعد داخل ویندوز 7 برای بار اول خودش فعال میشه کارتها که از یک برندندنقل قول:
پاورتون کم میاره، خطرناکه این کار با این پاور.:46:نقل قول:
نقل قول:من تو دو تا سایت بررسی کردم اینگونه:نقل قول:
cpu 3.2ghz cf 6870 +hdd+rw+2fan 8cm+3card pci+2usb=590w
cpu 4ghz cf 6870 +hdd+rw+4fan 12cm+2fan 8cm+1card pci+3usb 90% load +10%=620w
با این شرایط پاور 100% کافیه.
در ضمن من هم قصد کراس دارم:31:دوستان راهنمایی کنن در مورد دو تا gtx 460.
نقل قول:
بله دوستان 2 تا سافایر رفرنس هستند دقیقاً مثل هم هستند
دوستمون که در پست پایین گفتند مشکلی نیستنقل قول:
شما مطمئن هستید 2 تا 6870 رو جواب میدهنقل قول:
البته به نظر من هم نباید مشکلی پیش بیاد
خیر کافی نیست :)نقل قول:
من تو دو تا سایت بررسی کردم اینگونه:
با این وضعیت پاور همیشه در Load 100 میمونه، اگه روز اول مشکلی پیش نیاد بعد چند وقت اثرشو در قطعات سیستم میبینید.
خیر کافی نیست :)نقل قول:
من تو دو تا سایت بررسی کردم اینگونه:
با این وضعیت پاور همیشه در Load 100 میمونه، اگه روز اول مشکلی پیش نیاد بعد چند وقت اثرشو در قطعات سیستم میبینید.
اره بابا کافیه.اون عکسه که کاملا مشخصه حالا اونم هیچی اینو شما نگاه کن:نقل قول:
این سیستم 4تا فنه 12 سانتی با 2 تا 8 سانتی داره توی 90%لود که برای هیچ سیستمی 90% امکان پذیر نیست و سی پی یو هم اور شده پس نتیجه میگیریم 100% کافیه.تازه جالب اینجاست سیستم شما حدوده 570وات مصرفش و اون 620 برای اینکه 10% اضافه حساب شده یعنی 10% هم میشه قطعه اضافه کرد یا اورش کنی:31:
:19:با کدوم وضعیت؟مشکل پیش نمیاد.در همین پست تو ضیح دادم که چجوری تو لود میره.نقل قول:
شما تا حالا کراس کردی؟
من با نظر ایشون موافقم دلیلش هم میگذارمنقل قول:
بدون اور میشود گفت کافیه ولی بدون اون خیرنقل قول:
ببینید عامل مهمتر غیر از میزان توان منبع تغذیه میران آمپر روی خطوط 12+ ولت هستش
میزان مصرف قطعت =پردازنده بدون اور 125 وات مصرف دارد و با اور ایشون حداقل 200 وات مصرف دارد +2 تا گرافیک 150 وات=450 وات + 2 تا رم هم 20 وات که میشود470 وات و چیپست مادر بورد که60 وات هم اون اضافه میکند پس 530وات میشود+هارد دیسک =550 وات +فن=570 وات +اصتحکاک=650 وات
در ضمن هر سال مصرف قطعات به علت اصتحلاک بیشتر میشود
یک مدل دیگر =برای یک گرافیک 6850 پاور 480 وات کافیه پس برای کارت 6870 پاور 500 و 2 تا 6870 میشود=650 وات تازه بدون اور
شا متیونید با این پاور CF کنید (تازه تعداد کانکتور ها کم میاره فکر کنم :دی) بعد نتیجه شو به ما بگید بعد 1 ماه کار کردن با سیستم...نقل قول:
با کدوم وضعیت؟مشکل پیش نمیاد.در همین پست تو ضیح دادم که چجوری تو لود میره.
بله کردم.نقل قول:
شما تا حالا کراس کردی؟
به به دوست عزیز با محاسبات علمی و منابع معتبر:31:نقل قول:
دوست عزیز این اصطحکاک چیه؟مگه بلبرینگه یا ماشینه که اصطحکاک داشته باشه.:31:
دارم در مورد ترانزیستور صحب میکنیم نه پیکان مدل 62:31:
هر سال مصرق قطعات به علت اصطحکاک بالا میره عجب چیزه جالبی:27:شما با بخاری برقی اشتباه گرفتی.
شما اگر به سایتهای محاسبه نگاه بندازین میزان اورکلاکو نوشتن و من طبق همون گفتم 630 کاملا کافیه.
یک سیستم با i7 965 اور تا 3.7 و حتما با 6 گیگ رم شده این:
بله فقط 420 وات.
:31:الان میگه اینا فیکه.
اینم جالبه:
i7 980x 4.5ghz 6gb ddr3
بله یک سی پی یو 6 هسته ای اور شده تا 4.5 با 6 گیگ رم و....سیستمی قویتر از این دیدین تا حالا؟با این اوضاع شده این:
بله فقط 670 وات حالا سیستم ایشون با 4 هسته ای تا 3.7 4 گیگ رم و... به نظرتون 630 کافی نیست؟
سیستم ایشون با 90% لود که همچین چیزی امکان پدیر نیست ولی ما فرض میکنیم 90% با 8 تا قن+10 با 1 کارت pci و..... میشه 620 وات.خواستین عکس سایت محاسبه میزارم.میتونین برین سایت کولر مستر.
اناند هم صفحه قبل هست.
من با کمتر از این هم کراس کردم البته 6850 رو.نقل قول:
برای کانکتورها تبدیل میزاریم(نمیدونستی؟:27:
من نمیدونم چیو کراس کردین ولی حدس میزنم 5670 با پاور 1000 وات تازه فکر کنم بازم نگران پاور بودی:31:شوخی کردم.
من هم با پاور Green 330A که 2 سال کار کرده بود AMD Dual Core و GTS 250 راه انداختم! ولی بعد 6 ماه MB سوخت، پاور هم توی ولتاژ دادن مشکل داشت.نقل قول:
من با کمتر از این هم کراس کردم البته 6850 رو.
شما باید بدونی که اکثر مشکلات ناشی از کمبود پاور در بلند مدت پیدا میشن(دیگه این حرف رو من 100 بار در همین فروم گفتم)
:دینقل قول:
برای کانکتورها تبدیل میزاریم(نمیدونستی؟
یه سرچ در مورد همین تبدیل کنید در نت، ببینید به عنوان روش Safe ازش یاد میشه یا نه.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
Capacitor Aging میدونید چی هست؟نقل قول:
دوست عزیز این اصطحکاک چیه؟مگه بلبرینگه یا ماشینه که اصطحکاک داشته باشه.
شما دارین یک مورد اثبات شده علمی را زیر سوال میبرید هر ماشین و قطعه ساخت بشری دارای درصدی اصطحکاک است و اصطحکاک ترانزیستور هم درصدی دارد که اگر اشتباه نکنم در 3 سال 30درصد بودنقل قول:
ایشون گفتننقل قول:
شما اگر به سایتهای محاسبه نگاه بندازین میزان اورکلاکو نوشتن و من طبق همون گفتم 630 کاملا کافیه.
یک سیستم با i7 965 اور تا 3.7 و حتما با 6 گیگ رم شده این:
بله فقط 420 وات.
:31:الان میگه اینا فیکه.
یعنی پردازنده تا 4000 اور شده و من هم گفتم 200 وات که بالاتر هم میرودنقل قول:
سی پی یو965 که تا 4000 بردمش فقط پاورم 635 گرین هست که فکر کنم پیکش تا 750-800 هم میره فکر نکنم کم بیاره دیگه درسته دوستان؟؟؟؟؟
حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟که سازنده ها براش ورژن مشخص میکنند=اگر به حرف شما باشد که 6850 رو پاور 320 وات هم میشه انداخت!پس حتما تمام اشخاصی که تو کار سیستم بستن هستند و تولید کننده ها ی گرافیک و پردازنده هم اشتباه میکنند و فقط شما یک کشف علمی کرده اید در ضمن
زیاد ذوق زده نشید چون وقتی نتونه امپر خطوط 12+ ولت را تامین کنه اونوقت بدرد جرز دیوار میخورهنقل قول:
اینم جالبه:
i7 980x 4.5ghz 6gb ddr3
بله یک سی پی یو 6 هسته ای اور شده تا 4.5 با 6 گیگ رم و....سیستمی قویتر از این دیدین تا حالا؟با این اوضاع شده این:
بله فقط 670 وات حالا سیستم ایشون با 4 هسته ای تا 3.7 4 گیگ رم و... به نظرتون 630 کافی نیست؟
سیستم ایشون با 90% لود که همچین چیزی امکان پدیر نیست ولی ما فرض میکنیم 90% با 8 تا قن+10 با 1 کارت pci و..... میشه 620 وات.خواستین عکس سایت محاسبه میزارم.میتونین برین سایت کولر مستر.
اناند هم صفحه قبل هست.
نتیجه را بعد از 6 ماه گذارش بدید خوبهنقل قول:
من با کمتر از این هم کراس کردم البته 6850 رو.
اینجا معلوم میشه که واقعا هیچی از منبع تغذیه نمیدونی چون اگر لازم بود و آمپر ساعت پاور میکشید کانکتور به اندازه می انداختنقل قول:
برای کانکتورها تبدیل میزاریم(نمیدونستی؟:27:
بله همه پاور را بالاتر هم میگیرند چون وقتی پاور کم بیاد کم کم ترانزیستور خا و خازنها 100 تا 100 تا شروع به خراب شدن میکنند و شما به مدت 6ماه به نقطه ایی میرسید که کل کیس 1000 میلیونی فقط کیس خالی اون بدرد خواهد خورد و بقیه قطعات به جوب سپرده خواهد شدنقل قول:
من نمیدونم چیو کراس کردین ولی حدس میزنم 5670 با پاور 1000 وات تازه فکر کنم بازم نگران پاور بودی:31:شوخی کردم.
بعد میگویید ای کاش از اول 10 تومان اضافه داده بودم تا 1000ضرر نکنم:27:
اینا چه ریطی داره به گرافیک های سری 6000 تاپیک اقای jack426 رو خراب نکنین.
OK...............
خب 330 که مغلومه.ولی شاهکار کردی:31:نقل قول:
من هم با پاور Green 330A که 2 سال کار کرده بود AMD Dual Core و GTS 250 راه انداختم! ولی بعد 6 ماه MB سوخت، پاور هم توی ولتاژ دادن مشکل داشت.
شما باید بدونی که اکثر مشکلات ناشی از کمبود پاور در بلند مدت پیدا میشن(دیگه این حرف رو من 100 بار در همین فروم گفتم)
اینو اصلا قبول ندارم و من همیشه از این تبدیلها استفاده میکنم و تا به حال مشکلی نبوده.نقل قول:
یه سرچ در مورد همین تبدیل کنید در نت، ببینید به عنوان روش Safe ازش یاد میشه یا نه.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
بله در ایم مورد حق با شماست من هم کمی سرچ کردم و تعجب کردم.نقل قول:
Capacitor Aging میدونید چی هست؟
کمی بیشتر توضیح بدین.
نه دوست گرامی یرای همین هست که دارم سوال میکنم تا حالا کراس نکردمنقل قول:
دوست عزیز این جا تاپیک VGA هست و توضیح بیشتر باید در فروم خودش انجام بشه، اون جا یه تاپیک ایجاد میکنم و توضیحات لازم رو تا جایی که بتونم ارائه میدم.نقل قول:
بله در ایم مورد حق با شماست من هم کمی سرچ کردم و تعجب کردم.
کمی بیشتر توضیح بدین.
موفق باشید.
آدرسش رو بزاری ممنون میشمنقل قول:
عزیز امروز وقت نداشتم برای این کار، فردا احتمالا تاپیک رو ایجاد میکنم.نقل قول:
موفق باشید.
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6334389#post6334389
:13:دوست عزیز من نمیدونم منظوره شما خازنه یا ترانزیستور چون با هم فرق دارند.نقل قول:
شما دارین یک مورد اثبات شده علمی را زیر سوال میبرید هر ماشین و قطعه ساخت بشری دارای درصدی اصطحکاک است و اصطحکاک ترانزیستور هم درصدی دارد که اگر اشتباه نکنم در 3 سال 30درصد بود
اگر قراره تو 3 سال 30% ترانزیستو از بین بره دیگه چی میمونه.فکر نمیکنم اصلا این حرفه شما پایه علمی داشته باشه.
واسه خازن درسته.
:20:ذوق زده نیستم نگران نباشید.نقل قول:
ایشون گفتن یعنی پردازنده تا 4000 اور شده و من هم گفتم 200 وات که بالاتر هم میرود
حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟که سازنده ها براش ورژن مشخص میکنند=اگر به حرف شما باشد که 6850 رو پاور 320 وات هم میشه انداخت!پس حتما تمام اشخاصی که تو کار سیستم بستن هستند و تولید کننده ها ی گرافیک و پردازنده هم اشتباه میکنند و فقط شما یک کشف علمی کرده اید در ضمن
زیاد ذوق زده نشید چون وقتی نتونه امپر خطوط 12+ ولت را تامین کنه اونوقت بدرد جرز دیوار میخوره
شما پستای منو میخونی؟ببین من واست بنچ گزاشتم از دو تا سیات تخصصی پاور نوشتم شد نهایت 580 وات و با 10% capacity agin شد 620 وات.دیگه والا نمیدونم چی بگم.
همه چی ارومه من چقدر خوشحالم:31:نقل قول:
نتیجرو بعد 6 ماه گزارش بده
شما داری به جای بحث منطقی کل کل میکنی.نقل قول:
اینجا معلوم میشه که واقعا هیچی از منبع تغذیه نمیدونی چون اگر لازم بود و آمپر ساعت پاور میکشید کانکتور به اندازه می انداخت
اقای من این تبدیلها هیچ مشکلی نداره هیچ.
من مدتهاس من و دوستام استفاده میکنیم اگر داشت حداقل یه چیزی میشد دیگه.
نکته جالبیش اینجاست همین تبدیلها تو جعبه خوده پاور هست و همچنین تو جعبه خوده گرافیک.
به نظرت اگر مشکل داشت تو جعبه sapphire 6950 میزاشتن؟
پاورو باید بالا گرفت توش شکی نیست.نقل قول:
بله همه پاور را بالاتر هم میگیرند چون وقتی پاور کم بیاد کم کم ترانزیستور خا و خازنها 100 تا 100 تا شروع به خراب شدن میکنند و شما به مدت 6ماه به نقطه ایی میرسید که کل کیس 1000 میلیونی فقط کیس خالی اون بدرد خواهد خورد و بقیه قطعات به جوب سپرده خواهد شد
بعد میگویید ای کاش از اول 10 تومان اضافه داده بودم تا 1000ضرر نکنم
ولی حرفه شما غلطه.
اگر سیستمی که خازنش مشکل دار بشه اصلا بالا نمیاد که بخواد 100 تا 100تا بسوزه.
یا ترانزیستور که یه دنیاست و نمیشه بگین انقدرش بسوزه چون یکی برای همه همه برای یکی:31:
دوست عزیز امپرو که بر اساس میزان تغذیه و همچنین توان پاور تعیین میکنه و برای 635 جریانی حدوده 40 امپر هست که کافیه.نقل قول:
حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟
سلام
یه سوال.. چرا تب overdrive برای من قفله؟!
همه ی گزینه ها خاموش و غیر قابل دسترسی هستن..
(جدیدترین ورژن درایور نصبه)
گرافیک: 2تا 6950
فکر کنم شما این مشکل رو برای گرافیک مستر نباید داشته باشین و برای گرافیک دومی هست که قفلهنقل قول:
من شنیدم باید از تو بایوس گرافیک دومی رو تعریف کنید که بتونید اور کنید ولی برای گرافیک اولی مشکلی نباید باشه
دوستان یه سوال:کارت nvidia 460gtx 1gig به پای 6850 ati میرسه؟؟
بله تو بعضی از بازها 460 بهتره تو بعضی های دیگه 6850 بهترهنقل قول:
این تفاوتشون هست
کد:http://www.anandtech.com/bench/Product/291?vs=313
یه سوال
من 6950 دارم..
چجور میتونم بفهمم از اوناس که آنلاک میشه، یا نه؟ (از طریق نرم افزاری)
مال من مدلش اینه sapphire 2gig
کدوم یک از این مدلهاست:نقل قول:
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1021&psn=&lid=1&leg=0
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1082&psn=&lid=1&leg=0
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1235&psn=&lid=1&leg=0
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1099&psn=&lid=1&leg=0
حتما باید مدل رفرنس باشهکد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1243&psn=&lid=1&leg=0
اگر اولی بود میشه
فک کنم دومیه..
این عکساش:
ینی نمیشه آنلاک کرد؟