سلام ببخشید من که متولد 75.4.23 هستم 24 تیر امسال میتونم برای گواهینامه گواهينامه الف ـ 2شرکت کنم
Printable View
سلام ببخشید من که متولد 75.4.23 هستم 24 تیر امسال میتونم برای گواهینامه گواهينامه الف ـ 2شرکت کنم
سلام
بچه ها من 18 اردیبهشت گواهینامه قبول شدم... ولی هنوز نیومده !!!!
در صورتی که دوستم 11 اردیبهشت قبول شده الان 15 روز هستش که برا اون اومده :|
چطوری باید پیگیری بکنم؟
سلام توی مملکت اداره جات فقط بلدن مردم را اذیت کنند:n10::n09::n24:
خودم رفت راهنمایی امتحان بدم واسه گواهی نامه موتور مسئول ثبت نام گیر داد چرا کارته خدمتت هوشمند نیست بگو مرده مومن چه فرقی داره :n25:
هیچ حالا باید برم واسه تعویض کارتم به هوشمند2ماهی طول میشکه تا بیاد دستم گواهی نامه هم رفت واسه بعدا:n30:
این همه کتاب خوندم بی فایده بود:n03:
معلومه این قانون مخسره را کی تنظیم میکنه:n13::n04:
برادران این اطلاعات پست اول هنوز موثقه؟
برای آموزش دیدن جایی یا کسی رو پیشنهاد میکنید؟ تا بحال سوار موتور دنده ای نشدم:n13:
:n27:عجیبه . داشیتم کسایی رو که 3 ماه طول کشیده بیاد اما قبلا نه الان شما یه سر برو همون اموزشگاهی که بودی تا راهنماییت کنننقل قول:
کلا دوس دارن ادمو بکشونن این ور اون ور من خودم سر گواهینامم خیلی اینور اونور رفتم :n18:نقل قول:
:n02: میتونید به فامیلی یا دوستی بگین با هم برین یه جای خلوت که یاد بدن بهتون . :n10:نقل قول:
مشکل اینه که هیچ بنی احدی نداره تو آشنایان و شعاع یک مایلی :دی
برم شهرک آزمایش بگم آموزش میخام کسی هست یاد بده؟
دوستان من هر چی میگردم پیدا نمیکنم که نوشته باشه زیره چند سی سی موتور نیاز به گواهینامه نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟:n13:
برادر من اساتید اینجا چنبار گفتن کهنقل قول:
کلا فکر موتور بی گواهینامه رو از سرت بیرون کن،قانون میگه هر وسیله موتوری گواهینامه میخواد،هروسیله ای
حالا گیر نمیدن رو بعضی از موتورا اون یه بحث دیگس
شما میخوای مطمئن شی احدوناسی نتونه بت گیر بده ،چه یه موتور 3زمانه بخوای سوار بشی چه یه موتور ریسی گواهینامشو بگیر
والسلام علیکم و رحمته الله و برکته
دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن
مهلتش فکر نکنم تموم بشه من یه بار برا هفته بعد یدونه 1000 تومنی ریختم بعد 1 هفته بعد فیش رو دادم بهشون قبول کردن .نقل قول:
بچه ها کارتم اومد :31:
بی انصافا برا امتحان عملی بینهایت سخت میگرفتن
من یک هفته تموم تو تمرین بودم
به حدی که بعد این یه هفته چشم بسته هم میرفتم :31:
آقا الان یکی قطعی میشه بگه آموزشگاه اجباریه واسه گرفتن گواهینامه؟ینی اصن هست همین چیزی همه جا؟بعد یکی که امتحان داده بگه انقد سخته واقعا امتحان عملی که میگن از هر ده نفر یکی دونفر قبول میشن؟با سرعت کم رد کنیم قبول نمیشیم؟
من هنوز جایی ندیدم که آموزشی شده باشه...نقل قول:
آقا الان یکی قطعی میشه بگه آموزشگاه اجباریه واسه گرفتن گواهینامه؟ینی اصن هست همین چیزی همه جا؟بعد یکی که امتحان داده بگه انقد سخته واقعا امتحان عملی که میگن از هر ده نفر یکی دونفر قبول میشن؟با سرعت کم رد کنیم قبول نمیشیم؟
حد اقل شهرستان خودمون که اینطوری نیست
سختی امتحان هم بستگی به افسر داره
ولی افسر ما نه خیلی راحت میگرفت نه خیلی سخت
با این حال از 50 نفر هر هفته دو نفر قبول میشدن
نه اینکه یارو بهونه بگیره... نه
ما خودمون میدیدیم که یا پاشو میذاشت زمین... یا مانه رو مینداخت
داداش مبارکهنقل قول:
میخواستم بپرسم کارتت چند روزه اومد
چون منم قبول شدم 4 شنبه باید برم واسه تکمیل پرونده
دوستان ببخشید تاپیک رو آپ می کنم ولی چون تاپیک مرجعه گفتم بهتره بپرسم:d
آقا بالاخره گواهینامه موتور چند سال تمامه؟(هوندا 125 میخوام)
رفیقم زنگ زده گفت 18 ساله؟ یارو گفته نمی خواد پاشو بیا!! اونم رفته گرفته! (چیزیه که به گوشم رسیده راست و دروغشو نمی دونم)
من متولد 1/2/1375 هستم چقدر باید صبر کنم؟
سلام دوستان
نيازمند كسي هستم كه با بند پ گواهينامه موتور سيكلت بگيره.
سنم قانوني هست و ٤سال گواهينامه پايه ٢دارم ولي امكانش برام نيست تا بتونم به صورت حضوري گواهينامه بگيرم.
از دوستان كسي قادر به انجام اين كار بود بنده را از طريق پيغام خصوصي در رابطه با هزينه و ... مطلع كنند.
سلام داداش من سن خودم 17 سال هست میخوام گواهینامه موتور بگیرم موتور من از این موتور های بی کلاج هست مدلش هم پرشیا هست که بهش فایتون هم میگن
میخواستم بدونم میتونم با سن 17 سال برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کنم؟؟؟؟؟ لطفا سریعا راهنمایی کنید؟؟؟ مرسی :2::2:
بارها گفته شده 18 سال تمام ! اگه تاحالا فقط بی کلاچ سوار شدی زیاد امید نداشته باش برای قبولی امتحان شهر با 125 شهرک :n09:نقل قول:
دوستان اون هزینه که باید پرداخت بشه رو میشه بگید؟ تو پست اول نوشته :
- رسید بانکی برای پرداخت مبلغ 5000 ریال به شماره حساب 2171159008009 بنام - دارایی - قابل پرداخت در هر شعبه از بانک ملی
- رسید بانکی پرداخت مبلغ 20000 ریال بحساب - ناجا - بشماره 2171151303003 قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی
همین دوتا رو همین مبلغ باید واریز کنم؟ فیش دیگه ای نباید واریز کنم؟ همین مبلغ ها تغییر نکردن؟
سلام
دوستان یه سوال
میخواستم بدونم آیا جایی آموزشگاه برای گواهینامه موتور سیکلت هست؟
اصلا همچین چیزی هست؟
من تا حالا موتور نداشتم و هیچی از روندن موتور نمیدونم ولی الان به موتور احتیاج دارم
ممنون
سلام ، تا حالا (حداقل تهران) هیچ آموزشگاه موتور سیکلتی نداشتیم ، برای یادگیری روندن موتور بهتره با یه 125 مال دوستی آشنایی فامیلی با هم شروع کنید و روزی 2 ساعت تمرین کنید ، اگه همین روند رو جدی ادامه بدی بعد دوماه میتونی بری امتحان بدی و برای همون بار اول قبول بشی (عملی رو میگم ، کتاب بستگی به قدرت حفظ کردنت داره) برای روندن توی خیابون های شلوغ و مخصوصا بزرگراه ها بهتره بیشتر از دوماه تجربه بدست بیاری و سعی کن تا وقتی که تکی روی کنترل موتور تسلط پیدا نکردی کسی رو هم ترکت سوار نکنی .نقل قول:
بعد اگه یکی مثل من نه دوستی آشنایی نه فامیلی کسی که موتور داشته باشه سراغ داشته باشه و موتور سواری هم اصلا بلد نباشه باید چیکار کنه ؟ یادگیری موتور ها همشون مثل همه ؟ مثل ماشین اتومات و غیر اتومات دارن ؟ تو راهنمایی رانندگی با کدومش امتحان میگیرن ؟نقل قول:
ممنون
کسی که مثل شماست ، باید یه موتور بخره و با اون تمرین کنه (اطلاعات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توی این چندسال خیلی ها رو دیدم که همین مشکل شما رو داشتند ولی آخر به این نتیجه رسیدند که یکی بخرند حتی خود منم همین وضعیت رو داشتم .نقل قول:
روندن همه موتورها عین همه ، کلاچ دارها که دو مدل هستند ، یا مثل CDi 125 (که موتور امتحان هست) 4 دنده و 5 دنده دارند و همه دنده ها با پایین زدند زیاد و با بالا آوردند کم میشن ، یا مثل پالس و آپاچ که دنده 1 پایین و 4 دنده بقیه بالا هستند . کلا قلق کلاچ یکی هست هم تو موتورها و هم تو ماشین ها .
موتورهای بی کلاچ هم که عین دوچرخه هستند فقط گاز میدی ، دورموتور به نقطه خاصی که رسید دنده میدی .
معمولا گواهینامه موتور چن روزه میاد
تازه من گواهینامه ماشین را داشتم(هوشمند)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:
سلام.اقا من تهرانم الان بخوام برم گواهینامه بگیرم باید برم شهرک کارامو انجام بدم یا اموزشگاه زدن؟
آیین نامه اموزشگاه . شهری شهرکنقل قول:
دوستانی که تازه گواهینامه موتور گرفتن، (تو پاییز و زمستون 92) چقدر طول کشید بعد از تکمیل مدارک گواهینامه به دستشون برسه؟
15 الی 35 روز میادنقل قول:
امروز 8-2-1393 رفتم برای گرفتن گواهی نامه موتور سیکلت اموزشگاه فانوس سمت رسالت نیرودریایی مبلغ 27000 تومن جهت آموزش که شامل 5 جلسه آموزس آئینامه بود خواست +اون فیشهایی که همه در جریانین حدود 12000 تومان+ آزمایش چشم حدود 18.800 تومن+ کارت گروه خون حدود 12000 تومن و.... گفت کلاسها تموم شه ازمون آئینامه میگیرم قبول شید میفرستیم برید شهرک آزمون آئینامه و شهر رو دوباره بدید.:n04::n04::n04:
اعصاب ندارن هاا اینا صاحب ندارن مردم مچل کردن بازم برم کلاس گواهینامه ماشین دارم همون کتابو باز بخونم باز برم معاینه چشم خوب تو کارت ماشینم زده رانندگی با چشم دیگه مگه خودتون صادر نکردید که اعتبار نداره از پروندم استعلام کنید خوب 6 ماه نیست برا تمدید این هزینه رو کردم برم هی هزینه کنم همه اینا به کنار خوب اگه قراره برم شهرک نون دونی برا آموزشگاها و دکتر ها میخواستین درست کنید!!!!!:n13:
حالا همه اینا به کنار آقاهه مسئول ثبت نام میگه جا نداریم برو سر ماه بیا فکردم اشتباه مینوم دوباره پرسیدم میگم امروز 8 اردیبهشته ها:n02: نمیدونم مارو چی فرض کردن . توحالت خوبش فکنم 10 روز کار میبره (کلاس و آموزش هاشون و آزمونشون )بعد یکی دوروزم شهرک+ 15 روزم کارت بیاد درجمع حدود 3 ماه دیگه کارت میگیرم خوش بینانش . خوب نکنید برادر من همینه افسر میبینم میخوام با موتور زیرش کنم ازیت میکنید دیگه :n24::n25:
آموزشگاه نیک تعلیم- اگه اشتباه اسمشو نگم سمت 17 شهریور
آموزشگاه رضوان -سمت شهر ری
آموزشگاه فرهنگ- سمت یافت آباد
آموزشگاه ایمن- جنت آباد شمالی
آموزشگاه رهرو -اگه شتباه اسمشو نگم سراه آذی
آموزشگاه قانون -همت غرب جنب دانشگاه علوم انتظامی
اموزشگاه فانوس - سمت رسالت -خ نیرودریایی
تلفناش هم گفتم پست برداشته میشه نزاشتم 118 بگیرید.:n26:
آموزشگاه فقط آموزشگاه رانندگی کامبیزی نژاد تو قیطریه
تو تهران برای ثبت نام کجا باید بریم مراحلش چیه؟
سلامنقل قول:
منظورتون ثبت نام گواهی نامه ماشین هست ؟ باید برید آموزشگاه ها ثبت نام کنید. مراحلش هم کلاس تئوری امتحان تئوری مقدماتی کلاس فنی و کلاس در شهر هست بعدش هم امتحان تئوری اصلی و امتحان در شهر بعدش هم صدور گواهی نامه
حتمن باید به آموزشگاه های نامبرده شده مراجعه کنیم؟چقدر کم هستند نمیشه یه آموزشگاه رانندگی رفت امتحان آیین نامه داد بعد مدارکت رو ببری امتحان بدی؟
کجا باید امتحان داد؟
سلام دوستان عزیز.بنده 17 سالم تموم شده میتونم گواهینامه موتور موتورسيكلتهاي با حجم موتور تا 250 سيسي رو بگیرم؟لطفا جواب بدید من گیلان بندرانزلی هستم
سلام رفقا
واسه گرفتن گواهینامه حتما باید آموزشگاه رفت ؟ تو خبر ها خوندم که انگار اجباری شده
و اینکه آموزشگاه طرف های غرب و صادقیه میشناسید ؟ آموزشگاه ایمن تو جنت آباد هست ولی گویا ثبت نامی نداره :(
من خیلی عجله دارم دوستان هرکی میشناسه لطفا معرفی کنه
بله باید 18 سالت تموم باشه
سلام
میخواستم بدونم میشه با اینامه ماشین گواهینامه ی موتور رو گرفت ؟ منظورم اینه دیگه دوباره امتحان ایینامه ندیم؟
اخه من شنیدم اگه اینامه رو بگیری دیگه نیازی نیستش که تا دو ماه دوباره بری برا امتحان و معاینات پزشکی .
ممنون