برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
پرستیژ چیه دیگه؟!
Printable View
برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
پرستیژ چیه دیگه؟!
بابا باشگاهم مادر باشگاهه ولی کسی نمیاد میخوام پرستیژ باشگاه رو بالا ببرم تا همه بیان.چکار کنم؟دیتابیس کجاست اصلا؟؟
همون جایی که بازی را نصب کردی.اینجوری که تقلب میشه.نقل قول:
[CODE]
این یکی از مشکلام بود.یک مشکل دیگه اینه که همیشه وقتی جلو میفتم دوباره مساوی میشه و نمیتونم نتیجه را نگه دارم.مثلا من سالی که گذروندم بیشترین مساوی را تو لیگ انگلیس داشتم.15 مساوی!از 38 بازی.نقل قول:
ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.
امروز از وقتی از مدرسه اومدم 4 ساعته دارم بازی میکنم!میدونم چرا با تیم ملی زیاد حال میکنم.
من با تیم ملی ولز توی مقدماتی جام ملت های اروپا با تیم هایی مثل دانمارک و انگلیس و رومانی و قزاقستان و... اولم!به خاطر همین حال میکنم.
من میانگین تمریناتم 5 یعنی حداکثر هست!پس یعنی همه چی از تمرین هام درسته!نقل قول:
ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.
عزیز من اون میانگینو که توی یکی دو ماه میشه به 5 رسوندش. نکته ای که هست اینه که نحوه تمرین دادن تو توی هر هفته تاثیر مستقیم بر عملکرد تیمت توی بازی آخر هفته داره. مثلا اگه زیاد passing و one-two تمرین بکنی توی اون بازی مالکیت توپ بیشتری داری، اگه امور دفاعی هم کم بهش پرداخته بشه تاثیر خودشو میزاره.
آقا من اینو آپدیت کنم؟
بازیم نترکه یهو!
نیاز به کرک نداره؟
سلام دوستان گلمنمی دونم چرا تو حالت 3d بازیکنای من عین مترسک ایستادن ( یعنی دو دست کنار هم ) قابل توجه که بازی منم از سایت گیم ایزانه جوون مادرتون جوابمو بدید راستی ویندوزمم سوونه فداتون
من توی حالت تکست مود یک باز از زمین اخراج شدم!یعمی داور Banned کرد منو!
حالا بعد از گذشت یک سال نمیتونم دکمه هایی که میشه نظرتو به بازیکن ها بدی مثلا fantastic را بزنم و هنوز خاموشند!چرا؟
یک سوال دیگه توی تاکتیک چیدن او بالا سمت راست که سه تا گزینه داری چیه؟
احتمالن دلیلش اینه که وقتی بازی شروع میشه تو بازی نمیکنی فقط نگاه میکنی!وقتی بازی شروع میشه فرض کنیم حالت تکست مود باشه.تو هر نوشته ای رو که میخونی از تذکرات مک مربی تا حرکات مربی حریف و یا داور و یا تماشاگرها ویا تغییر تاکتیک و تعویض حریف باید عکس العمل اگه لازمه نشون بدی.فکر میکنی وقتی گل میزنی حریفت می ایسته و بر و بر نگاه میکنه تا بازم بزنی.حتمن تغییر تاکتیکی تعویضی چیزی میکنه تا مساوی بشه.وقتی گل میزنی باید تاکتیکتو طور تنظیم کنی که از گلت حفاظت کنی و گل بیشتر بزنی.من وقتی بازی میکنم در حالت تکست مود منوی سمت راست (همونجا که میتونی جدول رو ببینی)اون رو میزارم رو ترکیب حریف.بیبینم کدوم بازیکنان حریف دارن خوب کار میکنن.خوب یعنی ratingبالای 6 باشه.من سریع به این قضیه عکس العمل نشون میدم.دو حالت داره یا بازیکن هجومیه (مهاجم یا هافبک هجومی یا ...)سریع یه بازیکن رو میگم ازش محافظت کنه.من تو من.حالت دوم اینه که دفاعی باشه.در این صورت سعی میکنم دیگه از اون سمت حمله نکنم چون دفاع اون سمت داره قوی بازی میکنه.نقل قول:
قبلن یکی جواب داد.درست هم گفت.من فکر کنم تو ورژن 9 این مشکلو داشتم که با آپدیت گرافیکم مشکل حل شد.نقل قول:
با سلام
هنگام خريد بازيکن وقتي قيمت پیشنهادی رو بالا مي بري براي افزايش رضايت بازيکن
تذکری در باب پيشنهاد بالا تر از بودجه خريد است مي آدThe Board of Directors will not approve this deal since you might exceeding transfer budget......n
چگونه مي توان بودجه رو افزايش داد
با تشکر
صحبت های دانیال عزیز خیلی به دردم خورد.دانیال اگر میتونی این پست را هم بخون
شاید ندیده باشی!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5618850&postcount=209گفتم
هیچ راهی نداره.مگر اینکه رمز بزنی.نقل قول:
با سلام
هنگام خريد بازيکن وقتي قيمت پیشنهادی رو بالا مي بري براي افزايش رضايت بازيکن
تذکری در باب پيشنهاد بالا تر از بودجه خريد است مي آدThe Board of Directors will not approve this deal since you might exceeding transfer budget......n
چگونه مي توان بودجه رو افزايش داد
با تشکر
اینو دیدم.داستان اینه که در مورد تاکتیک نفهمیدم کجا رو میگی.درمورد غیر فعال بودن دکمه ها میدونی دلیلش چیه دیگه.من فکر میکنم اون دکمه ها واسه بازیکنها نیست.واسه داوره.(اگه اشتباه میکنم یکی بگه چون فقط حدس میزنم)یعنی تو در مورد قضاوت نظر میدی.وقتی خیلی به داور گیر بدی اخراج میشی.و احتمال میدم تو محروم شدی چند بازی نمیدونم.چون تاحالا اینجوری ندیده بودم.شاید یه فصل بگذره درست بشه.البته شایدم باگ بازی باشه.نقل قول:
نقل قول:
اول فصل با توجه به قول هایی که میدی بودجه خرید رو میتونی تنظیم بکنی
بعضی وقتا وسط فصل هم میتونی اگه توی جایی اضافه بودجه داشتی توی قسمت مالی در صورت موافقت هیئت مدیره انتقالش بدی به بودجه خریدت
نه.فکر نکنم ربطی به داور داشته باشه.نقل قول:
من تاکتیک همون Crossing میگم که میتونی عمیق by-line ... انتخاب کنی.
آقا یکی جواب بده دیگه
من فایل آپدیت رو ران کنم نیاز به کرک نداره؟
سیوهام نمیپره؟
کسی این کارو کرده؟
در مورد اونکه گفتم حرفمو پس میگیرم.آمار گرفتم.اون واسه بازیکنهاست.ولی میگم اگه زیاد حرف بزنی داور اخراج میکنه.اگه زیاد هم اخراج بشی هم احتمالن محروم میشی.نقل قول:
در مورد کراسینگ که گفتی هم واضحه دیگه.استارت یا همون حرکت از کناره های رو تعیین میکنی از کجا بیشتر انجام بشه روی خط حرکت کنه یا در عمق حرکت کنه و یا هردو.بستگی داره به تیم حریف که تو کجا ضعف داره.و تیم شما که کجا قوی هستش.و اینکه گه تیم مقابل خیلی دفاعی بازی کنه میتونی تو روی خط حرکت کنی که دفاع حریف باز بشه.کلن باید به شرایط نگاه کنی دیگه!:5:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
چند تا پست بری عقب میبینی.البته از من بپرسی میگم نصب نکن.نقل قول:
من از اول این تاپیک دارم پستها رو میخونم عزیز.من ندیدم کسی دقیق توضیح بده.یکی گفته بود مثل قبل نیست که نیاز به کرک داشته باشه (که زیاد با عقل جور در نمیاد مگه این که ea قید این بازی رو زده باشه چون ea اینقد خسیس هست که تا بحال یه همچین کاری نکرده)نقل قول:
کسی هم که نصب کرده بود میگفت مشکل داره دوباره پاک کرده بود.
بهر حال ایجاد کننده ی تاپیک چیزی فهمید بزنه تو پست اول بهتره.مثل سالهای قبل.
من نمیفهمم این ذوب شدگان تو سلیت gamecopyworld چی دیدن که اونو فیلتر کردن!
عزیز من خودم توضیح داده بودم.هنوز کرک نیومده.یه راه داره که توضیح دادم.در ضمن نصب نکنی بهتره.و اینکه هیچ کس نگفت امسال کرک نداره فقط مثله سالهای قبل نیاز به فایل اورجینال نیست.نقل قول:
نقطه ضعف تیم های حریف را از کجا میشه فهمید؟؟من مشکل اساسیم همین تاکتیک چیدنم هست.نقل قول:
ت یا همون حرکت از کناره های رو تعیین میکنی از کجا بیشتر انجام بشه روی خط حرکت کنه یا در عمق حرکت کنه و یا هردو.بستگی داره به تیم حریف که تو کجا ضعف داره.و تیم شما که کجا قوی هستش.و اینکه گه تیم مقابل خیلی دفاعی بازی کنه میتونی تو روی خط حرکت کنی که دفاع حریف باز بشه.کلن باید به شرایط نگاه کنی دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی لول بازیکنهای حریف و دیدن بازی حریفنقل قول:
خوب سوال بعدی!
یک قسمتی در تاکتیک ها هست که با فلش ها میتونی جلو و عقب ببری.به نام routes.این ها به چه درد میخوره و ایا مفید هستند؟
بله خیلی به درد میخوره مخصوصا برای کنترل منطقه بازی بازیکنان مثلا اگر فلش رو زیاد به سمت بالا بکشید بازیکن قدرت مانور و یا همون forward run رو بیشتری پیدا میکنه و در زمین گردش بیشتری داره
اعصاب برام نذاشته!همش مساوی!یازده مساوی در 19 بازی!این یعنی بدبختی!دیوونه شدم.
مشکل اصلیم هم خستگی بازیکن ها و تعداد بازیکن کمه.
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه؟در ضمن اگر دستورات شخصی بازیکن ها را نگیم بهشون بهتر نیست؟
چند راه هست واسه خستگی:نقل قول:
1.تو تمرین کلی ریکاوری رو درصد بالا بدی(مثلا یه هفته ببر رو 40 %)اگه این کارو زیاد بکنی کیفیت تمرین میاد پایین بازیکنا ضعیف میشن
2.گروه مخصوص تشکیل بدی اونایی که خسته ان رو فقط ریکاوری کنی
3.استاف با کیفیت کار بالا بگیری(باید در یه موردی تخصص بالا داشته باشه که الان یادم نیست)
4.تو فسلیتیز به جز این که یا ساختمون مجزا هست که تو کم کردن خستگی تاثیر داره فکر کنم زمین تمرین پیشرفته هم نقش داره
5.به بازیکنای جوونت هم شانس بده!
open door trining رو هم تیکش رو بردارنقل قول:
اعصاب برام نذاشته!همش مساوی!یازده مساوی در 19 بازی!این یعنی بدبختی!دیوونه شدم.
مشکل اصلیم هم خستگی بازیکن ها و تعداد بازیکن کمه.
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه؟در ضمن اگر دستورات شخصی بازیکن ها را نگیم بهشون بهتر نیست؟
یه دونه long trining هست اون رو دلیت کن واسه چند روز بعد برگردون به حالت اولی
your_star خیلی خوب بود
---------
در مورد routs هم گاهی خیلی مفیده.مثلن وقتی سیستمت رو میخوای اونجوری که میخوای اجرای بشه.مثلن 442بازی میکنی.و میخوای دفاع راست و چپ از کنار حرکت کنند ولی به عمق بزنند.در این صورت با قرار دادن فلش تو اون سمتی که میخوای به نتیجه میرسی.اگه از فلش استفاده نکنی حالت نرمال این سیستم اجرا میشه یعنی بازکن در کنار خط حرکت میکنه و از کنار سانتر میکنه ولی به عمق نمیزنه.کلن خیلی میتونه کاربردی باشه.
یکی از علت نتیجه گرفتن من اینه که به بازیکن جوون میدان میدم!میانگین سنی:23!!!حالا که از ساندرلند جدا شدم و رفتم اینتر!خودم هم باورم نمیشد.نقل قول:
.به بازیکنای جوونت هم شانس بده!
شما همتون رو تکست مود بازی می کنید؟کسی 3D بازی نمی کنه؟
در 3D تغییرات تاکتیکی کاملاً پیاده میشن؟
توی هر دوتاش این تغییرات پیاده میشه، ولی توی 3d به شکل واضح تر و در عین حال مسخره تری دیده میشه.
بچه ها بازی های شما 3تا dvd هست یا 2 تا؟
بازی منکه یک DVD هستنقل قول:
من وقتی میرم تو حالت 3D بازیکنان رو عجیب غریب نشون میده.دستاشون بازه عین فوتبال دستی بازی می کنن
مشکل چیه؟
بازی رو آبدیت کردم حالا اجرا نمیشه کرک واسه آبدیت نیومده؟
نقل قول:
من بازی رو آپدیت کردم ولی بدون کرک اجرا میشه . نمیدونم چطوریه
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
آپدیت کارت گرافیک مشکل رو حل میکنهنقل قول:
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
نقل قول:
اگه ترکیب خوب بچینی در 95 درصد بازی ها توی 3d برنده هستی و با یه تیم ضعیف راحت یه تیم قوی رو میبری که این جالب نیست اصلا"
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
بچه ها فایل های آماده که فن سایت ها میذاشتن مثلا" برای مربی واسه لیگای دیگه مثل آلمان و اسپانیا که پارسال بود امسال کسی چیزی پیدا نکرده
مخالفم تیم من خیلی ضعیفه و در حالت 3d هیچ وقت تو facup که به منچستر یا آرسنال میخورم برنده نیستم.تو این حالت معمولن با بهترین ترکیبم حداقل 5تا میخورم.در حالی که بدون تغییر ترکیب در حالت تکست مود با کنترل بازی شاید برنده باشمنقل قول:
منم موافقم.من جدیدا با صحبت های دانیال عزیز خیلی پیشرفت کردم.نمیدونم چرا لول ها خیلی دیر میره بالا!نقل قول:
نقل قول:
من با ولز دوبار با انگلیس بازی کردم تو هر دوتا بازی رفت و برگشت بردم 3-1 و 2-0 تازه انگلیس خیلی هم نتونست رو دروازه ی من موقعیت داشته باشه
کلا" توی 3d اگه دستت بیاد چطوری ترکیب بچینی دست و پای کامپیوتر بسته میشه هیچ کاری هم نمیتونه بکنه
چی بگم والا.تنها نتیجه ای که میتونم بگیرم اینه که نمیشه در مورد 3dاظهار نظر واحد کرد.یعنی نمیشه گفت همش میبری یا میبازی.من یه چیز دیگه یادم اومد.با چلسی جلو استقلال بازی کردم.3-1 باختم.نقل قول:
به نظر من نمیشه گفت که فرقی داره.منم توی تکست مد دوست تیم ولز از انگلیس بردم.به قول دوستمون باید تاکتیک و ترکیب دستت بیفته.من الان با اینتر و 6 بازی بدون باخت با 14 امتیاز صدر جدولم!نقل قول:
پس اگر قرار باشه فرقی بینشون باشه باید فیفا منیجر را بریزیم دور
عزیزم الکی نیست که شما 2تا بازی رو ببریبد 1 لول برید بالا معمولا شما با بردن کاپ ها یا لیگ های مختلف لول میگیریدنقل قول: