شما استارت بزن هر جا مشکل داشتی ما میتونیم کمکت کنیمنقل قول:
برای شروع یکی از سرویسهای وبلاگ نویسی ر به دلخواه انتخاب کن
کد:www.blogfa.com
کد:www.mihanblog.com
حالا هر کردم مایل بودیکد:www.persianblog.ir
ولی به نظرم blogfa.com راحت تره
Printable View
شما استارت بزن هر جا مشکل داشتی ما میتونیم کمکت کنیمنقل قول:
برای شروع یکی از سرویسهای وبلاگ نویسی ر به دلخواه انتخاب کن
کد:www.blogfa.com
کد:www.mihanblog.com
حالا هر کردم مایل بودیکد:www.persianblog.ir
ولی به نظرم blogfa.com راحت تره
باید سیستمت این امکانات رو داشته باشه تا جایی که من اطلاع دارم فعلا هیچ کدوم این امکان رو ندارننقل قول:
البته تو میهن بلاگ جزو امکانات هست ولی غیر فعاله
اما یک قسمت ایجاد صفحات اضافی در وبلاگ داره که با استفاده از اون میتونی یه قالب دیگه اضافه کنی و تو ارشیو بهش لینک بدی
میتونید خودتون نگاه کنید خیلی راحته
سلام مرسی عالی بود
یک سئوال دارم
می خواستم بدونم چه جوری با front page می تونم یک گالری با استفاده از web componet بسازم (یعنی ساختم ولی ذخیره نمی شه نمی دونم برای چی )
لطفا راهنماییم کنین
مرسی
:31:
درود عزیز جان و با سپاس از شما :
لطفا بفکر کسانی مثل ما هم باشید که میخوان از صفر شروع کنن ! :8:
خوش گلمیسیزنقل قول:
برای شروع شما یه نگاه به تاپیکی که در مورد اموزش وبلاگ نویسی از ابتدا تا انتها زدم و تو امضام هست بندازید
sağol kardeş :11:نقل قول:
با سلام من یه مشکل دارم چه جوری باید جای نقطه ها رو در متن درست کرد چون میرن اول متن با تشکر
مثلا: منتظر دیگر خدمات این شرکت باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که تو عکس مشخصه (:) رفته آخر به جای اینکه جلوی مگردد بییاد البته توی notepad هم همین جورییه چی کارش باید کرد
چه طوره اگه خیلی اذیتت می کنه، اونو تو paint بنویس بعد به عنوان عکس، اضافش کن به صفحه ات!!نقل قول:
البته من تو این مواقع از اعداد ریاضی کمک می گیرم(همین سایت که چنین مشکلی نداره!!!نمی دونم اونا چی کار کردن؟!!!)یه نگاهی هم به سورس همین صفحه بنداز ببین کمکت می کنه یا نه. من که تفاوتی رو احساس نکردم!!
نقل قول:خیلی سادس موضوعنقل قول:
باید پاراگراف یا صفحه راست چین باشه
وقتی اینطوری میشه که با زبانه راست چین مثله فارسی به صورته چپ چین نوشته شه
این کاراکتر : و دیگر کاراکتر ها هم همیشه چپ چین در نظر گرفته میشن به صورته پیش فرض
راحت ترین کار برایه این کار:
<html dir="rtl">
همین نیم وجب کد کافیه!!!:12:
در مراحله بعد
<p dir="rtl">
به همین سادگی و بدونه نیاز به paint و ...:46:
rtl یعنی right to left
ltr یعنی left to right
تشکر از راهنماییتون.
من خودم زیاد از کد ها سر در نمیارم. و اکثرا هم که مشکل پیدا می کنم از راههای غیر مستقیم استفاده می کنم. به خاطر همین پشنهاد دادم که از paint استفاده کنه.
بعضی وقتا بلد بودن راهای غیر مستقیم هم بدرد می خوره ها!!!
بله خودم هم واقفم!نقل قول:
قبلنا که جوون تر بودم هم کلا غیره مستقیم کار میکردم:46::27:
موفق باشی عزیز
خیلی خوبه که پشت کار دارید و هر طور شده کارتون رو میبرید جلو:12:
سلام به همه دوستان
يه مشكل با فايل هاي فلش توي سايتم دارم
من توي وب سايتم يه منوي فلش گذاشتم
آدرس دهي فايل فلش و تمام عكس هاي اطافش رو هم به صورت نسبي وارد كرده ام
ولي نمي دونم چرا فايل فلشم نشون دهده نميشه
اينم آدرس سايت:
پيشاپيش ممنونمکد:http://amhkhatib.persiangig.ir
سلام ،
دنبال یکی از تگ های Html میگردم که برای عکس ها توضیح قرار بدم .
یعنی همونی که با قرار گرفتن موس روی تصویر یک توضیح تو یک کادر با زمینه ی کرم رنگ ظاهر میشه .
بسیار ممنون ...
سلامنقل قول:
در داخل تگ img
"متن"=alt
یا اینکه بر روی عکس دبل کلیک کن و در Picture Properties در General قسمت Text متنی که می خواهی بر روی عکس نمایش داده شود را تایپ کن.
خوش باشید
ممنون ... منظورم تگ Alt نیست ...نقل قول:
سلام
در داخل تگ img
"متن"=alt
متوجه نشدم ...نقل قول:
یا اینکه بر روی عکس دبل کلیک کن و در Picture Properties در General قسمت Text متنی که می خواهی بر روی عکس نمایش داده شود را تایپ کن.
منظورم تگی هست که با استفاده از اون یک توضیح برای عکس قرار میدیم ... مثلا الان اگر موس شما رو آواتار قرار بگیره یک کادر باز میشه و اسم صاحب آواتار رو مینویسه ... یک چیزی شبیه این در Html منظورمه...
سلام
ببخشید. ایراد از من بود.باید یک مقدار شفاف سازی میکردم.
اگر با نرم افزار FrontPage طراحی می کنید در حالت Design وقتی عکس را در صفحه قرار می دهید و می خواهید برای آن یک نوشته هم قرار دهید که به آن Alternative Text می گویند لذا در همان حالت Design بر روی عکس دابل کلیک کنید و در Picture Properties در General قسمت Text متنی که می خواهید بر روی عکس نمایش داده شود را تایپ کنید.
امیدوارم توضیحات کافی باشد.
سلام.نقل قول:
منظورش این بود که اگه از نرم افزار استفاده می کنی این روش رو انجام بده....
این کاری که شما می خوای باید یه کد سرور ساید بنویس واسه این کار چون html توانایی چنین کاری رو نداره!
با سلام به همه کسانی که طراحی وساخت سایت علاقه مندند
اگه دوست داشته باشید متونم آموزش php یا ASP.NETرو از پایه را براتون آموزش بدم (اگه دوست دارید)
چون دیگه htmlبا xmlقدیمیه خز شده
نقل قول:
حاج آقا تقبل الله
امکان داره ابتدا خودتان را بیشتر معرفی فرمایید.
سلام دوسته عزیزنقل قول:
خوش اومدی
چرا که نه
منتظریم ببینیم چی کار میکنی:12::10:
از راهنماییتون ممنونم .... نه با Frontpage کار نمیکنم .نقل قول:
سلام
ببخشید. ایراد از من بود.باید یک مقدار شفاف سازی میکردم.
اگر با نرم افزار FrontPage طراحی می کنید در حالت Design وقتی عکس را در صفحه قرار می دهید و می خواهید برای آن یک نوشته هم قرار دهید که به آن Alternative Text می گویند لذا در همان حالت Design بر روی عکس دابل کلیک کنید و در Picture Properties در General قسمت Text متنی که می خواهید بر روی عکس نمایش داده شود را تایپ کنید.
امیدوارم توضیحات کافی باشد.
ممنونم ... بهم گفتن یکی از تگ های Html هست ... احتمالا درست نبوده ... مرسی .نقل قول:
این کاری که شما می خوای باید یه کد سرور ساید بنویس واسه این کار چون html توانایی چنین کاری رو نداره!
آقا نیما کارتون حرف نداشت خیلی ازتون ممنونم
دوستانی که احیانا می تونن تو کار طراحی یه سایت جادوگری کمک کنند یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنن و اعلام آمادگی کنند. واقعا ازشون ممنون خواهیم بود.
با تشکر
RocRider
سلام دوستان من اسکریپت سرچ گوگل رو میخوام که یه سرچ داخل سایتم بزارم
با تشکر
لینک فایل pdf دچار مشکل شده
خطای 404
اگر امکانش هست یه جای دیگه آپلود کنید.
باز هم متشکریم!
با چه دستوری میشه یک فایل اول دانلود بشه و بعد روی سیستم یارو اجرا بشه ؟
سلام به همگی دوستان
من در مورد ویرایش قالب templatemonster 9083 مشکل دارم. تو فایلی که دانلود کردم هیچ صفحه index.html وجود نداره که بتونم تو فرانت پیج ویرایش کنم . آخه من فقط فرانت پیج رو در حد آماتور بلدم. اگر ممکنه یه راهنمایی در مورد چگونگی فارسی کردن و کلا مدیریت این قالب بکنید. با تشکر از همه شما:11::40::11:
فایل اصلی ممکنه index یا default باشه باید یکی از اینا باشه
اگه نبود ممکنه فایل ناقص باشه اگه خواستید اپلود کنید تا بررسی کنیم
دستوری وجود نداره دانلود در واقع همون اجرای فایل هستنقل قول:
ولی اجرا دو نوع هست یکیش اینه که روی سرور اجرا میشه مثل صفحات html یکیشم اینه که باید دانلود بشه و اجرا بشه
از چه زبان برنامه نویسی استفاده کردید؟نقل قول:
اگر html هست میتونید از خود وگل ثبت کنید و این امکانات رو تو سایتتون بزارید اگه php بفرمائید تا اسکریپتشو بزارم
اگر خواستید سایتتون رو معرفی کنید به قسمت معرفی سایتها و وبلاگ ها مراجعه کنیدنقل قول:
نقل قول:
بفرماییدpass:کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/templatemonster%209083.exe
ممنون از لطفتونکد:www.kamyabonline.com
:rolleye:
با تشکر...............
پس این آموزش های html رو که در این تاپیک آموزش داده اید و کفتید که به صورت pdf است کجاست ما لینک بالایی رو دانلود کردیم چیز دیری بود بهش می یومد قالب با شه نه آموزش
نبود کسی...........
اووووووووووووووووووه!
دوسته عزیز این تاپیک و فایل هاش برایه قرن ها پیشه
خوب معلومه پاک میشن!
سلام دوستان
در صفحه html یی که با front page طراحی کردم ، یک عکس دارم و می خواهم وقتی روی آن کلیک می کنم صفحه ام را بدون اینکه سوالی بپرسد ببنده (در واقع دکمه exit ) . لطفاً راهنماییم کنید .
برایه صفحاته اصلی معمولا میپرسه
فقط برای pop up ها و ... بدونه پرسش میبنده
فک نکنم راهی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع کامل جاوا اسکرسپت
کد:http://downsoft.blogfa.com
کسی لینک دانلود درست به ما نمیده؟؟!