ممنون.نقل قول:
مشکلی نیست چون رفتم پیشه یکی از رفیقام گفت که می خواد نسخه pc رو بگیره.
هم اونو بازی میکنم و هم کنسولیش رو.
آره . منم مانیتورم رزولوشنش 1920*1080 هست و گرافیکمم قویه پس خوبه که بازیو رو pc هم تجربه کنم.
Printable View
ممنون.نقل قول:
مشکلی نیست چون رفتم پیشه یکی از رفیقام گفت که می خواد نسخه pc رو بگیره.
هم اونو بازی میکنم و هم کنسولیش رو.
آره . منم مانیتورم رزولوشنش 1920*1080 هست و گرافیکمم قویه پس خوبه که بازیو رو pc هم تجربه کنم.
سلام به همگی
یه سوال داشتم من FIFA 10 رو با گیم رنجر آنلاین بازی میکردم حالا این 11 رو هم میشه آنلاین بازی کرد یا باید اصلی باشه ؟
من بازی رو نصب کردم خیلی خوب شده با مقایسه با کنترل PES ولی چرا گرافیکش انقدر مزخرفه؟
گرافیک PES خیلی عالی تره
میخوام بدونم درست فکر میکنم؟ یعنی نظر شما هم همینه یا مشکل از منه؟
من با این سیستم روی آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی اصلا با گرافیکش حال نکردم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
نظر شما چیست؟
سایتهای معروف به این دو تا فوتبال امتیاز ندادند؟
گرافیک از pes کم تره ولی دیگه مزخرفم نیست که شما میگی.
آقا کاپیتانو چطوری میشه عوض کرد؟؟؟؟
آقا هرکی تو دی ویدیش کرک نیست. از این استفاده کنه یا کسایی که بازیشون میپره بیرون هم از این استفاده کنن. یکی از دوستامون چند صفحه پیش گذاشت اینو.نقل قول:
این قضیه reloaded چیه که بعضی جاها نوشته
FIFA Soccer 11 reloaded
منم مشکل شما رو دارم توی xp در حالت high روون نمی یاد البته من دمو رو بازی نکردم ولی بازی هایی مثل مافیا و gta رو راحت توی high بازی کردم و pes 2010 که گرافیکش از این بهتره در رزولوشن Full HD به راحتی بازی می کردم اما این یکی ...نقل قول:
ضمنا من درست متوجه نشدم یعنی شما وقتی با ویندوز 7 بازی می کنید ، بهتر از xp اجرا می شه؟ چون من win 7 ندارم.
راستی یه سوال از دوستان ،کرک شما هم حجمش 15.8 مگا بایته ؟ چون که من وقتی می خواستم کرک رو replace کنم حجم جفتشون یکی بود!
منم توی نسخه نهایی همین مشکل رو داشتم که باتغییر refresh rate مانیتور حل شد.نقل قول:
سلام . من این لینکهای Reloaded رو گرفتم و نصب کردم ...
بازی اجرا میشه ولی مشکلی که دارم اینه که هیچ کدوم از دسته هام رو شناسایی نمیکنه ... فقط با کیبرد میشه بازی کرد ...
تو fifa config اسم یکی از دسته ها هست و اونم غیر فعاله ... من خیلی وقته فیفا بازی نکردم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟
آقا مال من فقط یکی از دسته ها رو میشناسه و همونم جهت هاش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه ها کار میکنه
جالبه صبح بازی کردم مشکلی نداشت جهت ها ولی الان مشکل داره تو conf هم هر جور تنظیم میکنم میرم تو بازی بازم جهت ها مشکل داره
نقل قول:تنظیم کردن دسته یکم سخته ولی من تنظیمش کردمنقل قول:
اول از همه باید توجه داشته باشید که دسته توی منو ها و توی بازی اصلی جواب میده ولی توی منوی اصلی اونجا که میتونی همینطوری علکی بازی کنی و گل بزنی اونجا دسته جواب نمیده پس هواستون باشه کجا دسته رو تست میکنید
بعدش هم برای تنظیم دسته برید توی محل نصب بازی وارد پوشه fifasetup بشید و fifaconfig.exe رو اجرا کنید و Setting رو بزنید و بقیش هم مشخصه
این چیه که موقع ی نصب ظاهر میشه ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان همین کارو میکردم دیگه تو پوشه اصلی بازی تغییر دادم جواب نمیده
صبح که بازی میکردم همو جا هم که الکی بازی میکنی هم دسته درست بود ولی الان جهت ها کار نمیکنه
مثلا همون اول که میخوای پروفایل انتخاب منی جهت نمیآد پاین یا بالا اعصابم خورد شده
توی دمو، بازی توی ویندوز 7 کمی افت فریم داشت و توی XP روون اجرا می شد. اما الان احساس می کنم نسخه نهایی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه. البته MSAA رو خاموش کردم و بازی شاید 95% روون اجرا میشه.نقل قول:
کرک هم همونه، اغلب شرکتا طوری نصب رو تغییر میدن که فایل exe کرک شده خودش موقع نصب کپی میشه و نیازی به کپی دستی نیست و بعد از نصب بازی میاد بالا.
بازي رو بريز رو هارد و نصب كن ،اگه جواب نداد dvd مشكل داره (احتمالا موقع رايت اين فايل درست كپي نشده)نقل قول:
کسی میتونه بگه چجوری میشه درجه AUTO SWITCH PLAYER رو بالاتر برد؟تو control setting بازی که تغییری نمیشه داد و تو
EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup هم چنین چیزی نداره!!!!
سرعت بازی نسبت به دمو زیاد شده حتی تو حالت slow راهی نیست کمتر شه؟ (مثل سرعت دمو) با این سرعت بازی اصلن نمی چسبه
مشکل لرزیدن پای بازیکنا موقع شروع بازی هم حل شده فکر کنم تو نسخه کنسولی 10 هم همچین مشکلی بود
ورلد کلاس هم به بازی اضافه شده
گرافیک بازی چطور نسبت به دمو بهبود داشته؟
برای من هم همین ارور و داد Ignore کردم نصب شد بعد هم توی نصب دوم هیچ مشکلی نداشت و بازی اجراء شد :31:نقل قول:
کسی نمیدونست؟ :46::11:نقل قول:
کسی نبود بکه که نسخه هایی که نوشته reloaded چه فرقی دارند با اونا که ننوشته؟؟؟؟
نسخه اصلی بازی fifa 11 هست اونا که fifa 11 reloaded هست چیه پس؟
سلام دوستان
اگه با آيكن خود بازي كه بعد از نصب تو دسكتاپ هست نشد وارد بازي بشيد با اون فايل ستينگز كه تو پوشه نصب بازي هست، پلي رو بزنيد شايد شد.
موفق باشيد.
این fifaconfig برای ما اجرا نمیشه که نمیشهنقل قول:
توی فرم خارجی خوندم روی فایل راست کلیک کنید در تب compatibility ران کنید با windows XP SP3
برای من نشد
کسی هست بداد ما برسه :19:
میخوام تنظیمات joystick و عوض کنم.
reloaded اسم کرک بازیه. فرقی نداره!نقل قول:
این تورنومنت مود که فقط باشگاهیه!!!!!!!
یعنی ورلدکاپ و یورو و اینا نداره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ضایع
توی قسمت Control Setting درست بالای اونجا که میشه شوت و پاس و ... رو دستی یا کمکی کرد، میشه این مورد رو هم تغییر داد.نقل قول:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
هیچ تغییری نداشته.نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
تا اونجا که من می دونم هیچ فرقی ندارن. Reloaded فقط بازی رو کرک کرده!نقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
من فایل تنظیمات گیم پد خودم رو آپلود کردم:نقل قول:
تنظیمات به صورت استاندارد هست. تو پوشه FIFA 11 توی Documents کپی کن ببین مشکل حل میشه.کد:http://www.4shared.com/file/16O-zYMG/buttonDataSetup.html
من سرعت بازی رو رو هر گزینه ای که می ذارم هیچ فرقی نمی کنه
اونایی که بازی کردن هم این سرعت زیادو احساس می کنند؟
اقایون سلام .اینارو بی خیال کسی میدونه چه جوری بازی رو میشه به صورت لن بازی کرد؟ مرسی
جدی نداره ؟ کی بجوابهنقل قول:
آره 15.8 مگهنقل قول:
دوست عزیز میشه توضیح بیشتری بدی؟نقل قول:
نمیشه خوشحالی بعد گل رو روی حالت Random گذاشت تا خودمون مجبور نشیم هی پشت هم دکمه بزنیم؟ اگه آره چطوری؟
نقل قول:
ممنون ولی متاسفانه نشد
حالا این جابجایی شوتو، پاس، سانت... بدرک این دکمه ای که تکینکارو اجرا میکنه کار نمیکنه
تو FIFA 09 و FIFA 10 برای ادیت joystick از یه راه دیگه ای این کارو انجام میدادیم
حالا این fifaconfig از کجا اومده، خدا داند!
:45:
آقا یکی تنظیمات کیبوردا بذاره
براي خريد بازيكن مثل pes نميشه از اسكات استفاده كرد؟اصلا چجوري ميشه فهميد كه يه بازيكن مياد به تيمت يا نه؟من هر چي قيمتو مي برم بالا نمياد.اون علاقه ي بازيكن به تيم هم كه ژايينش هست روي 85 درصد مياد اما باز هم نمياد تو تيم قضيش چجوريه؟يكي يه توضيحي در مورد خريد بازيكن بده.
براي هر بازيكن هم مثل pes يه سري جهت مشخص شده كه روبه روي اسمش هست و به جهت هاي مختلفه حالا اين بر چه مبنايي كار مي كنه؟
بی زحمت یک نفر اون سه تا فایل داخل فولدر fifasetup رو آپلود کنه، شاید مشکل ما اینجوری حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
من باز فيفا 07 تا 10 همش با كيبورد بازي ميكردم.
1- بازي با دسته مزيتي نسبت به كيبورد داره؟؟ اگه آره چه مزيتي؟؟
2- اين 360 كه ميگن دقيقاً چيه و آيا با كيبورد نميشه ازش استفاده كرد ؟
آقا یکی کرکی نداره بزاره که هیچوقت هنگ نکنه؟
بعد از اتمام بازی توی منیجر مود بعضی وقتها هنگ میکنه
refresh rate مانیتورم رو از 75 هرتز به 60 هرتز کاهش دادم که مشکل حل شد.نقل قول:
آره اگه میخوای حرکت 360 درجه رو داشته باشی و همچنین پاسها رو دستی کنی باید با استیک دسته بازی کنی.نقل قول:
تازه با کیبورد خیلی راحتتر میشه بازیکرد با دسته سخت تره شایدم من عادت به دسته ندارم برام سخته.
وقتي تيك گزينه sp3 رو زدي تيك گزينه آخر فكركنم user aminstrator...... هست اونم بزن (امتحانش ضرر نداره)نقل قول:
منم همين مشكلو داشتم خداييش با اين كار درست شد.....
برای من با اینکار هم درست نشد :41:نقل قول:
اگر یکی تنظیمات رو اونجوری که ما می خوایم انجام بده، بعد اون سه تا فایل رو آپلود کنه و ما کپی کنیم، فکر کنم درست بشه
کار از این کارا گذشته انواع تیکو، چک باکسو امتحان کردمنقل قول:
نشد که بشه
نقل قول:
اینم یه روشیه برای خودش
امتحانش ضرر نداره
یکی از بچه ها که وارد fifaconfig می تونه بشه این تنظیمات دسترو انجام بده فایلاشو بفرست برای مای بیچاره
یدونه سوال داشتم
شماها که با joystick بازی میکنید می تونید با دسته دریبل هم بزنید (با Right Joystick)
:10: