ضمنآ ایران با همین بازیش باید سه تا به برزیل میزد !
اولی رو داور عرب فلان فلان شده نگرفت .... دلیل از دست دادن موقعیت های بعدی هم اعتماد به نفس پایین بازیکنا بود . اگه چهار تا بازی با این تیمای بزرگ داشته باشیم این مشکل هم حل میشه
ضمنآ ایران با همین بازیش باید سه تا به برزیل میزد !
اولی رو داور عرب فلان فلان شده نگرفت .... دلیل از دست دادن موقعیت های بعدی هم اعتماد به نفس پایین بازیکنا بود . اگه چهار تا بازی با این تیمای بزرگ داشته باشیم این مشکل هم حل میشه
اخه نه که ایران هم 3 تا هافبک دفاعی نزاشته بود ؟!نقل قول:
اون کره شمالی که من دیدم 85 دقیقه مثل سگ داشتن جلوی برزیل با سیستم 0-10 دفاع میکردن حالا تقی به توقی خورد اینا یه حمله کردن از شانسشون اون توپ گل شد !
نکونام تیموریان و نوری
3 تا دفاع هم بود
و تک مهاجم بود
ایران دفاع نکرد ؟
ایران اومده بود کم بخوره تا بگه خوب بوده
من که میگم اینا خودشون نخواستن بیشتر بزنن وگرنه ما پتانسیل داشتیم
کاملا تایید میشه.....نقل قول:
به نظر من یکی از ضعف های عمده ی ایران ، سرعت پایینشون هست ، شاید اگه خلعتبری بود خیلی فرقش میبود....میتونس سرعت به بازی بده:20:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
یه تیمی مثل ایران ، باید بهترین هایی رو که در اختیار داره بزاره توی بازی......این سه بازیکن هم جزو بهترین های ایران هستند......شاید اگه خلعتبری و عقیلی بودند ، ترکیب فرق پیدا میکردنقل قول:
جمعش کنید.............
ایران بازیکن نداره تا صد سال دیگه هم وضع اینه یا از این بدتر میشه
یکیش همین فوتبال جوانان ایران که غوغا کرد در اسیا .... وقتی اینها بزرگ بشن در مقابل کره واسترالیاو... چه خواهند کرد؟؟
اون موقع وقتی تیم به جام ملتها صعود بکنه میگیم چه کرده این تیم ایران
دوستان جدی نگیرید بابا!
گوشت برزیلی خریدیم ازشون، باهامون بازی دوستانه گذاشتن اونم بصورت کاملا دوستانه!!: دی
+
اول بازی، به 2-3 نفری که پیشم بودم گفتم که اخرای بازی عادل میگه کاشکی زودتر تموم شه..
اما وقتی ایران اونطور شروع کرد، اونا گفتن از این خبرا نیست و..
اما آخر بازی دقیقا همینطور شد و عادل گفت کاشکی هرچی زودتر سوت رو بزنه داور!
خودم باورم نمیشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه 5 تا هافبک دفاعی هم داشتیم میزاتیم دیگهنقل قول:
یا اگه 10 دفاع خوب داشتیم 10 نفره دفاع بچینه
راحت :27:
هیچ فرقی نمیکرد
نصرتی میرفت نیمکت جاش عقیلی میومد بعدش هم اونور زنیدپور میرفت بیرون خلعتبری میومد
با دیدگاه های مورینیو و لمپارد کاملا موافقم!
ایران خیلی خوب بازی کرد:دی
دوستان ما مثل اینکه خودشونو زدن به خواب..بنا بر این نمیشه بیدارشون کرد!
ممنون/:5:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
با دیدگاه های مورینیو و لمپارد کاملا موافقم!
ایران خیلی خوب بازی کرد:دی
دوستان ما مثل اینکه خودشونو زدن به خواب..بنا بر این نمیشه بیدارشون کرد!
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
راستی میگم به یه چیزی دقت کردین؟!
بازوبند نکونام تو نیمه اول سبز بود ولی تو نیمه دوم یهو زرد شد:دی
دیگه فیلم تخیلی که نیست :دی....نقل قول:
نصرتی چیکار داره به عقیلی؟ :دی
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
قربونت ...:11:نقل قول:
:31::31::31::31:
از همه چیز جالبتر تو این بازی حضور عرب های گش..د بود که با گلهای برزیل آن چنان شادی میکردن که به قول دوستمون در چند صفحه پیش انگار عروسی ننشونه ! :دی :2:
یادشون رفته 5 سال پیش برزیل با 8 گل پ.رشون کرد ! :27:
هرچی باشن دشمن دیرینه ی ما هستند دیگه :2::2::2:نقل قول:
ز.ر.ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم ایرانی که از کویت 2-0 میبازه روش میشه که تیم برزیل رو از نزدیک ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی باز هم تبریک میگم که تیم ملی ایران افتخار بازی با برزیل نصیبش شد !
اول اینکه 2-1 باخت به کویت
دوم اینکه حالا یه باخت داد تیم ملی دهنشونو سرویس نکنین دیگه !
سوم اینکه جمله آخرت تایید میشه بازی با برزیل افتخاری بزرگ بود که من هم هنوز باورم نمیشه با برزیل بازی کردیم !
به قول اون یارو جوادی همه چیز یهویی شد ! هفته پیش اعلام شد که این هفته با برزیل بازی میکنیم ! ولی در مورد بازی با آلمان اینطور نبود ...
بابا کره جنوبی هم یه بار از مالدیو 0-1 باختش ولی دهن تیم ملیشونو صاف نکردن ملتشون
آرژانتین هم 6تا از بولیوی خوردش
ایتالیا هم از اسلواکی باختش
اسپانیا از سوییس خورد
و ..........
باخت برای همه پیش میاد،خدایی دلیل نمیشه چون یه بازی غیرمنتظره باخته دیگه ولش نکنیم و هی بکوبیم تو سرش
س ی ا س ت ! ! !نقل قول:
به قول اون یارو جوادی همه چیز یهویی شد
مسلما شما همتون بازی رو دیدین که چجوری بازی شد؟!
تمام موقعیت ها برای گل زدن برزیل با حرکت به قول معروف نمایشی گل نشد
و اگرنه تا حالا رقم گل خوردنمون به دو رقم هم رسیده بود(شاید هم سه رقم یا بیشتر :31::31::31:)
دوستاني كه اعتقاد دارن اين تيم اميد برزيل بود يا تيم اصليش نبود
توي فهم و درك فوتبال مشكل دارن
بازي با اين تيم خيلي سخت تر از بازي با تيم جام جهاني برزيل بود
ستاره ها توي اين بازيها اصلا با انگيزه ظاهر نميشن
برزيل تازه وقتي روبينيو رو آورد بيرون تيمش راه افتاد
من آرزوم بود امسال كاكا و رونالدينيو توي اين بازي بودن تا فرقشون رو با اين بازيكنا ميديديم
مطمئن باشيد تيم 2014 برزيل همين تيمه
امسال كاكا و رونالدينيو و مايكن و دسوزا و ماريو و آدريانو ... توي جام جهاني بعدي جايي ندارن
تازه همين روبينيو و آلوز هم اگه بخوان توي 2014 بازي كنن بايد جون بكنن
به قول بعضي از دوستان اين بازي ايران كه اصلا ضد فوتبال نكرد و اكثرا توي دفاع 3 يا 4 بازيكن بود
شرف داره به اون بازي كره شمالي كه 90 دقيقه بكش زيرش بازي كرد
مطمئن باشيد اگه ايران ميخواست دفاعي بازي كنه برزيل عمرا نمتونست گل بزنه
چون ايران اينجوري بازي كردن رو هم بلده نمونش يوگوسلاوي و دانمارك
ولي ايران اومد كه بازي كنه و بازي رو نبنده وقتي بازي مساوي بود توپ بيشتر دست ايران بود كه يه گل سالمم زد
كه بعضيا به زور ميخوان اون گل رو نبينن
ايشاالله اين تيم دوباره به روزهاي اوجش برميگرده
تيم ملي ايران فارغ از هر نظام سياسيي 50 ساله شناسنامه و تنها بهانه و باقيمانده غرور ملي اين مردمه كه از در و ديوار براشون بدي ميباره
آرزوم اينه كه توي جام ملتها اين تيم نتيجه بگيره تا دوباره مردم جداي از همه مشكلات يك هفته بيشتر و راحت تر بخندن
از بس که تیم ملی توی این چندسال اخیر بد بازی کرد
کسی میدونه تکرار این بازی پخش میشه یا نه ؟؟
دوستان من شک دارم اگه ایران برزیل را هم میبرد کسی اینجا خوشحال میشد احتمالا میگفتیید از پیش تعیین شده بوده واقعا من نمیدونم چی بگم:2:
یعنی واقعا با این وضعیتی که فوتبال ما داره شما اننظار داشتی ایران ، برزیل رو ببره؟نقل قول:
نه دیگه، این بازی منو کمی تکون داد:31:پیش بینی کرده بودم بازی 90%از سمت ایران دفاعی اداره بشه!!
اما روی هم رفته خوب بودیم.
باید اعتراف کنم که ایران،ایرانی بازی کرد.درسته 3تا خوردیم اما درست بازی کردیم ونشون دادیم که از برزیل نمیترسیم!
خرس وسط شدن هم خیلی زشته:31:
حالا شما ببخششون قول میدن دیگه تکرار نشه!!:27:نقل قول:
کاکا تو 2014 تو برزیل نیست ؟:18:نقل قول:
دوستان فکر می کنن چون تیم ملیه خودشونه یه کم کم لطفی می کنن وگرنه هر بازی که ببازیم بیاید اینجا بگید که با یه باخت که چیزی نمیشه
هر عاقلی می دونه که اگه بخواد مقابل برزیل بازی کنه باید اول گل نخوره بعد به فکر حمله و بازی سازی باشه
حالا دفعه بعدی هم 6 تا بخوره میگید باز شرف داره به کره شمالی چون دفاع نکرد؟
جناب کامران خان برزیل همیشه برزیل هست این به کنار اگر گلی که سالم بود مردود اعلام نمیکردن نتیجه بازی کلا تغییر میکردنقل قول:
بره گم شه فلج کثافت :2:من نمیدونم چطوری این گل رو نزد آخه نزدنش سختتر از زدنش بود:18:نقل قول:
جلل الخالق!
این آب و هوای ابوظبی چه کارها که نمی کنه!:21:رنگ بازو بند نکونام سبز بود یهو نیمه ی دوم زرد شد!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا نمیفهمم از چه چیز تیم ملی دفاع میکنن بعضی دوستان؟
میشه شما برای من توضیح بدید که چرا سنگ این تیمو به سینه میزنید؟
اصلا ماشالا که همه هم کارشناس, میشه برنامه بازی دیشب ایران رو برام توضیح بدید؟
شاید واقعا چیزی بوده و ما ندیدیم!!!
کاش حداقل 2 تا برنامه برای بازی داشتن و 10 تا میخوردند, اونوقت من خودم ازش دفاع میکردم.
کاش حداقل تو جام ماکارونی 4 تا بازی با برنامه میکردند که با تکیه به اون ازش دفاع میکردیم!
لطفا با تعصب چشماتونو به گند کشیدن تیم ملی نبندید!
از به گندکشیدن تیم ملی که حق با شماست وفکرنکنم کسی شکی در این موضوع داشته باشه...نقل قول:
بحث اینه که مافکر میکردیم اینجوری جلوی برزیل بازی نمی کنن!!
بی انصاف نباشیم ایران جلوی برزیل خوب بازی کرد.:20:
اما بازی های قبل خاک بر سر همشون کنن:31:
تمام حاشيههاي بازي ايران-برزيل
از حضور محسن حاجيلو روي نيمكت تا خداحافظي با 6 تاريخي
تيم ملي ايران در ديداري دوستانه رودروي برزيل پرافتخارترين تيم دنيا رفت كه در پايان با سه گل برابر اين تيم شكست خورد اما اين بازي با حاشيههايي همراه بود.
به گزارش ايسنا ،
*هواداران حاضر در ورزشگاه پرچمهاي بزرگ ايران را همواره در استاديوم به اهتزاز درميآورند.
* تمام كارخانهها و شركتهاي برزيلي همزمان با ديدار ايران و برزيل وقفهاي دو ساعته داشتند تا كارمندان و كارگران بتوانند اين بازي را تماشا كنند.
* به گفته مسوول هماهنگي بازي ايران و برزيل، 18 هزار قطعه بليت براي اين ديدار به فروش رفته بود.
*در شرايطي كه بر اساس قوانين فيفا تنها افرادي كه سمت دارند ميتوانند بر روي نيمكت تيمهاي ملي بنشينند، محسن حاجيلو برادر سرپرست تيم ملي كه مجري برنامههاي تبليغاتي تلويزيون است در بازي ايران و برزيل روي نيمكت تيم ايران حضور داشت.
* از ديگر موارد حاشيهاي اين بازي ميتوان به صادر نشدن آي دي كارت براي خبرنگاران ايراني اشاره كرد كه ناهماهنگيهاي موجود و همچنين كارشكني مسوولان برگزاري بازي، مانع از آن شد تا خبرنگاران ايراني بتوانند با آي دي كارت خود وارد ورزشگاه شوند.
خبرنگاران و عكاسان ايران پس از معطلي پشت درب ورزشگاه سرانجام با آي دي كارت خبرنگاران عربي وارد ورزشگاه شدند.
*در حالي كه شبكههاي بينالمللي و از جمله شبكههاي تلويزيون دولت امارات تصاوير مستقيم ديدار ايران و برزيل را به نحوي نشان ميداد كه تيم ايران در نيمه نخست از جنوب به شمال توپ ميزد و برزيل برعكس آن و در روبهرو تابلوهاي تبليغاتي مرتبا آگهيهاي انگليسي پخش ميكرد، شبكه تلويزيوني ايران طرف مقابل ورزشگاه را دريافت ميكرد كه تابلوهاي تبليغاتي كالاهاي ايراني بر روي آن نشان داده ميشد.
* كريم باقري پس از 18 سال حضور در تيم ملي از دقيقه 73 اين بازي وارد زمين شد تا براي آخرين دقايق با پيراهن ايران بازي كند. هنگام ورود باقري به زمين تماشاگران حاضر در ورزشگاه به صورت ايستاده باقري را تشويق كردند. باقري در پايان بازي از سوي مسوولان فدراسيون فوتبال مورد تجليل قرار گرفت.
شرمندهههههههههه
با عرض پوزش
ما دیشب بیرون بودبم،نتونستیم بازی رو ببینیم
میدونم انجا جاش نیست،اما خواستم ببینم چایی میشناسین من بازی رو دانلود کنم ؟
:11::40:
کریم باقری در پاسخ دبی اسپورت: مربی نمیشوم
به گزارش ایسنا،
دبی اسپورت در گفتوگوی اختصاصی با کریم باقری ضمن تجلیل از این بازیکن، درخصوص بازی خداحافظیاش از او سوال کرد.
باقری در حالی که به سمت رختکن میرفت، با این پرسش دبی اسپورت مواجه شد که بعد از خداحافظی از فوتبال ملی چه خواهد کرد، که او گفت: به جرگه مربیان نمیپیوندد.
وی در حالی که به شدت تحت تاثیر فضای بازی با تیم ملی برزیل قرار گرفته بود، گفت: بسیار مایل بودم همبازیانم در تیم ملی نیز در کنار من در این بازی حضور میداشتند.
وی از همه کسانی که شرایط دیدار خداحافظی را برای او به وجود آورده بودند، گفت: بسیار از آنها تشکر میکنم چه آنها که در امارات این تلاشها را صورت دادند و چه کسانی که از فدراسیون فوتبال ایران و سازمان ورزش کشور این فرصت را به او دادند که در شرایط بسیار خوبی از فوتبال ملی خداحافظی کند.
کریم باقری در پایان این گفتوگو در آغوش خبرنگار دبی اسپورت قرار گرفت.:31:
بازتاب دیدار دوستانه ایران - برزیل در رسانههای خارجی(احتمالا منظورش عربي بوده:31:)
به گزارش ایسنا،
شبکه جهانی دبی اسپورت که به صورت مستقیم بازی تیمهای ملی ایران و برزیل را برای سراسر جهان پخش میکرد، در تحلیلی پیرامون این دیدار گفت: تیم ملی ایران در نیمه دوم بویژه در 15 دقیقه پایانی دیدار، به لحاظ قدرت بدنی، مغلوب حریف نامدار خود شد.
مفسر دبی اسپورت افزود: تیم ایران در حالی که یکی از تیمهای خوب آسیا به لحاظ قدرت بدنی است، در مقابل برزیل در 15 دقیقه پایانی قافیه را باخت و به شدت تحت تاثیر پاسهای کوتاه و عمقی برزیل بود.
مفسرین الجزیره اسپورت نیز با بیان این مطلب که ایران دو موقعیت صددرصد گل را در نیمه دوم بر اثر کم دقتی و اعتماد به نفس پایین بازیکنان خود از دست داد، گفت: ضعف گلزنی در تیم ایران، در این دیدار نیز یک تجربه تلخ برای ایرانیها شد.
وقتی بازیکنی (میلاد میداودی) توپی را که شانس تبدیل به گل شدنش بیش از 99 درصد باشد به خارج میزند، نشان دهنده آن است که این تیم در مقابل حریف بزرگ خود، یا دچار دستپاچگی است و یا از عدم دقت و اعتماد به نفس بازیکنان خود، رنج میبرد.
دبی اسپورت این دیدار تاریخی را یک محک خوب و جدی برای تیم ملی ایران برشمرد و گفت: افشین قطبی تا رسیدن به یک تیم بسیار قابل اطمینان، فاصله دارد.
ارزش دانلود کردن نداره به خدانقل قول:
فقط اینو بدون 3 تا گل خوردیم یکی زدیم (مردود )
1 تیرک ما زدیم یکی هم اونا
بقیه بازی همه بازکنای ما رقص برره ای میر فتن تو میدون بازی نمی کردن
عيبي نداره. تيم ملي بايد از اين بازي ها بيشتر انجام بده تا ترسش از تيم هاي اينچنيني بريزه.
اگر يادتون باشه ژاپن و كره هم وقتي داشتن شروع به جهش ميكردن با برزيل و فرانسه قدرتهاي برتر اون دوران (سال 2000 تا 2002) و با نتايج مشابه 5-0 يا بدتر ميباختن ولي همين نتايج در ادامه اونقدر رو كارشون تأثير گذاشته كه حالا براي خودشون رقيبي شدن در دنيا.
کسی عکس های تماشاچی های بازی دیروز رو نداره ؟
ولی برزیل عجب شانسی اورد که نباخت :31:
ایران برنده ی معنوی بازی بود!:27:نقل قول:
اقدام تاسف بار صدا و سیما در قطع پخش مراسم خداحافظی باقری
کریم باقری در پایان دیدار تیم ملی فوتبال ایران برابر برزیل بر روی دوش همبازیانش برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کرد اما صدا و سیما که برای کم اهمیت ترین موضوع وقت و زمان دارد فوتبال دوستان را از تماشای مراسم خداحافظی کریم باقری محروم کرد.
به گزارش آخرین نیوز، در پایان دیدار ایران و برزیل کریم باقری به سمت تماشاگران رفت تا از آنها به خاطر تشویق هایشان تشکر کند.
در این بین بازیکنان تیم ملی با اصرار منصوریان کاپیتان پیشین تیم ملی را روی دوش گرفتند و او را دور زمین چرخاندند اما تلویزیون پس از 1 دقیقه نمایش این صحنه به پخش آگهی تبلیغاتی پرداخت .
کریم باقری که یکی از گلزنترین مدافعان و هافبک های فوتبال ایران بوده است در پایان این دیدار در محاصره خبرنگاران قرار گرفت. باقری خداحافظی باشکوهی با بازی ملی داشت.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
بازی ایران و برزیل به نفع مهران مدیری
به گزارش آخرین نیوز اگرچه ایران 3 هیچ باخت ، ولی صدا و سیما هم یه رو دستی از مهران مدیری خورد و تبلیغ سریال قهوه تلخ هم از شبکه سه و هم از جام جم پخش شد. چرا که سراسر تبلیغات دور زمین بنرهای سریال قهوه تلخ مهران مدیری موج می زد.به این طریق سریال مدیری به تلویزیون را یافت.
تیم ملی یه دستی نداریم!:13: بازیکنامون هم معلوم نیست پیرهن تیم ملی رو میپوشن، حواسشون میره کجا!! هر چند انتظارات از بازیکنی که ملاک اول آخرش واسه فوتبال بازی کردن پول باشه، نباید زیاد باشه!:41:
در کل امیدوارم تو جام ملت ها موفق و ایشالا قهرمان باشیم! (هر چند تصورش هم سخته!):20:
یاعلی:11:
پ.ن: این نظر من فقط راجع به بازیه برزیل نیست! کلا راجع به تیم ملیه این سالها (بعد از FWC 06) هستش!
چقدر چرت و پرت می گفت گزارشگر دبی اسپورت سردرد گرفتیم!:دی
من با این بازی به قهرمانی در آسیا امیدوار شدم :دی :27:
راستش من فکر میکردم تعدادگل خوردمون به دو رقمی برسه
ولی با این سه گل یه کم امیدوار شدم
البته میگم یه کم چون بازیکنان برزیل هم خوب بازی نمیکردند:13:
کلا همینم خوب بود ما که از کویت خوردیم از برزیل نخوریم چی کار کنیم. ایشالله یه روزه خوب میاد...