سلام من میخواستم یه موتور تریل بگیرم 3 سوال داشتم بین فلات 200 و رادیسون 200 البته اگه موتور بهتر دیگه ای هست لطفا بگید تو 1.6 تومن
1.اینا چه فرقی با هم دارند چون مدلشون عین همه
2.شتاب و تاپ اسپیدشون چقدره؟
3.فلات قیمتش چنده؟
Printable View
سلام من میخواستم یه موتور تریل بگیرم 3 سوال داشتم بین فلات 200 و رادیسون 200 البته اگه موتور بهتر دیگه ای هست لطفا بگید تو 1.6 تومن
1.اینا چه فرقی با هم دارند چون مدلشون عین همه
2.شتاب و تاپ اسپیدشون چقدره؟
3.فلات قیمتش چنده؟
در يك كلامنقل قول:
دوست من اگه ميخواي هر روز تو تعمير گاه نباشي از توي راديسون و فلات و كلا اين رنج بكش بيرون
اين موتورها برخلاف ظاهر زيبايي كه دارند اصلا كيفيت ندارند. من خودم يه زماني مي خواستم بخرم اما پشيمون شدم
نظر من تريل روان هست چه مدل قديميش چه مدل rv . قيمتش هم براي شما مناسبه
نقل قول:
داداش ravan rv قیمت صفرش چنده و دست دوم چقدر میشه؟
سلام-
جناب من حدود 900 تومن دارم برای کارم چون با ماشین میشه رفت میخواستم یه موتور 125 بخرم البته الان یه موتور دارم مدل 84 با 150 توم خلافی!در ضمن شمعم خیس میکنه باید رادیاتورش عوض بشه خلاصه چون اذیت میکرد 6 - 7 ماهی هست خیلی کم ازش استفاده میکنم.
به نظر شما چی بخرم؟ چند تا موتور فروشی رفتم میگن سرعت سیکلت کویر خوبه نظر شما چیه؟(راستی این موتور قدیمی که گفتم رو هم 100 تومن گفته ازت میخرمش. بنظر شما 100 تومن بفروشمش یا نه؟؟؟
منتظرم.
میدونم چی میگی !!!(احتمالا خیابان سروش)نقل قول:
این اصفهان هیچ بورس موتور سیکلت درست حسابی نداره حق انتخاب خاصی هم نداری چون کلا دو سه نوع موتور بیشتر نیست اگه طالب موتور باشی مجبور میشی یکی از همین بی کیفیت ها رو بخری:2:
اون موردی هم که گفتی(ﭘﯿﺸﺮﻭ ﭘﺎﺭﺱ ۲۰۰) همچین آش دهن سوزی نیست :2:
ﺳﻼﻡ .....ﺍﺭﻩ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺳﺮﻭﺵ .....
ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ
ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﻭﻧﺠﺮ ۲۰۰ ﭼﯿﻪ ؟
قيمت روزش رو ندارم ولي 2 ماه پيش صفرش يكو هفتصد بودنقل قول:
دست دومش هم بستگي به تميزيش داره البته دست دوم سخت گير مياد.
درباره اش هم بگم كه انجينش ميگن سوزوكيه
باز این نسبت به قبلی خیلی بهتره در ضمن سلیقه ای شاید من ازاین نوع خوشم بیاد شما از برند دیگه در کل نمیشه بگی این برند بهترین مارکه اون یکی نه فقط تو این بازار اصفهان برا خرید موتور خیلی باید صبر حوصله بزارید وگرنه این فروشنده ها هر چی رو بتونن غالب میکنن بهتون پیشنهاد میکنم تا میتونیین به این فروشندگان سر بزنید و پرس جو کنین یک نفر که تو موتور سیکلت وارده رو هم دنبال خودتون ببرید موقع خرید هم خوب همه جای موتور بررسی کنین تا جنس مرجوعی یا بی کیفیت بهتون نفروشننقل قول:
سلام دوستان لطفا سايتي واسم معرفي كنيد كه هم قيمتش به روز باشه هم تنوع محصول داشته باشه در زمينه موتور
معرفی سایت نداریم /نقل قول:
تقديم به Babak TechCom
آقا ديروز نمايندگي روانRV بودم يه كاميون روان آورده بود رنگ هاي مختلف طوري كه روان آدمو بهم ميريخت قيمت يكو نهصد كه نسبت به قبل 200 گرون شده فروشنده گفت كلا موتور زده بالا .
هوس كردم يكي بخرم بندازم آفرود بزنم به كوه و دشت!!!!!!!!
اينم عكس هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/h4rvtil3322s92eo0s.jpg
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/ncdokd9g86ulk3u2gjmd.jpg
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/bc79ek2sm469r1bmsbwu.jpg
تو رنج قیمت 1500 موتور خوب تو تیپ و قیافه پالس و آپاچی چی میشه پیدا کرد؟
میدونم موتور از این ضعیفتر نیست تو بازار. ولی خوب قیمت این موتور 100 سی سی کارخونه ی پیشرو چنده؟
سلام
من تا حالا موتور سوار نشدم و الان برای کارم نیاز به یه موتور دارم. اول میخواستم پالس 200 یا 220 بخرم( البته کارکرده) اما جدیدا دو مدل موتور به چشم خورده که قیافشون حرف نداره. یکی پرواز200 (ریسی) یکی احسان ریس.
من دنبال سرعت رفتن با موتور نیستم ولی خوشم هم نمیاد دم به دقیقه خراب شه و برم تعمیرگاه. و البته آدمیم که از وسایلم خوب نگهداری میکنم.
از دوستان میخواستم راهنمایی کنند به نظرشون این دو مدل موتور خوبه؟ لوازمش تو تهران گیر میاد؟ پرواز صفرش 1300 هست اگه کارکردش دوروبر 1000 باشه خوبه بخرم یا صفر بهتره؟ میخوام بعد یه مدت که دستم راه افتاد بفروشم یه چیز بهتر بگیرم افت قیمتش چطوره؟
و اینکه آیا با این موتور ها میشه موتورسواری یاد گرفت؟ چون میخوام بخرم یاد بگیرم بعد برم دنبال گواهینامه
یادتون باشه این موتورسیکلت تنها 15 اسب توان داره . می تونه جاده های خاکی و سربالایی ها رو بره اما نه برای تپه و دامنه کوه مناسبه و نه حتی گل و شل . حداقل به 35 اسب بخار برای آف-روود نیاز دارید .نقل قول:
سلامنقل قول:
با توجه به نوشته های شما . پاسخ بنده در تمام موارد هست : خیر !
این موتورسیکلتها صفر کیلومترشون بمشکلاتی بر می خورند که برای شما که هنوز هم با مکانیک اینها آشنا نیستید دردسر ساز می شه . با توجه به نیازهای شما همون پولسار و آپاچی 160-180 بنظر مفیدتر می آد
خیلی ممنون از جوابتون. اگه کارکرده شو که آب بندی شده بگیرم چی؟ و اینکه چه جور مشکلاتی پیش میاد؟نقل قول:
و سوال دیگه اینکه وینر 200 چطوره؟ قیمتش حدودا چنده؟
یه مدل چینی هم دیدم سوزوکی فکر کنم 150 سی سی بود قیمت هم حدود 1200. اون چطور؟
ظاهر موتور واسه من خیلی مهمه.
از نظر کیفیت و لوازم بین پرواز200 و وینر200 و کثیر 150 کدوم بهتره؟
جناب پيرمرد يه سوال داشتم
من درباره اسب بخار چيزي نميدونم اگه ميشه توضيحاتي در اين رابطه بدين وتفاوتش باسي سي چيه؟
در ضمن هوندا crf 250 با 450 چند اسب بخار تفاوت داره اگه قيمت هم دارين ممنون ميشم
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
توان محرک انجین قبل از انتقال به چرخها .
اولی 43 اسب و دومی 50 اسب توان دارند و هر دو تک سیلندرن با سیستم cd
قیمتشون رو نمی دونم . اسمها رو کامل بنویسید . هر دو R آخر رو جا انداخته بودید : crf250R
یکبار برای همیشه :برای کسانی که قصد دارند با سرمایه کم ، موتورسیکلتی با ظاهر "خوشگل" بخرند که هم خوب باشه و هم قطعاتش با کیفیت باشه ، هم انجینش دیر خراب بشه ، هم پشتیبانی فنی داشته باشه ... :
نداریم !
موتورسیکلت خوشگل کمتر از 4 میلیون تومان برای این خواسته ها نداریم . اگر بود هر کسی اونها رو می خرید و سراغ "زشت" ها نمی رفت !! تازه این گرون قیمتها هنوز اولین خواسته های مشتری رو برآورده نمی کنند و شرکتها مسئولیتی قبول نمی کنند . چه رسه به موتورسیکلتهای آنتیک زیر 2 میلیون تومان .
پس اگر صرفا خوشگلی براتون مهمه راه بیافتید ظاهر موتورها رو در بازار محک بزنید و اگر صفر کیلومتر هستند بدون پرسشی بخرید ! خدا رو چه دیدی شاید مال شما بهتر از مال ما در اومد .
به نام هستي بخش
سلام
مطالب را خوندم يه چندتا سوال داشتم.
من حدود 1800000 تومان پول دارم مي خوام موتور بخرم.
خودم مدل پولسار 180 در نظر دارم اما قيمت دقيق ندارم ازش ؟
هزينه هاي تعمير و نگهداريش چقدره ؟
مصرف اين موتور چقدر هست ؟ هر 100 كيلومتر چندليتر ميسوزونه ؟
با اين پول من ديگه چه مدلي پيشنهاد مي كنين ؟
چون تا بحال موتور نخريدم نحوره خريد و هزينه ها و نحوه سند خوردن مدارك و ... ميتونين توضيح بدين ؟
كلاه ايميني سليقه اي يا مدل و مارك خوبي هم هست ؟ چي و چه قيمتي ؟
ممنونم .
با سرمایه شما این موتور و آپاچی 160 بهترین گزینه های سواری داخل شهری هستند . مصرف سوخت و هزینه های نگهداریش هم تقریبا معقوله و بدلیل اشباع خیابان از این موتورها تعمیرگاه و لوازمش هم قابل دسترسیت - اما قیمت لوازمش بیشتر از هوندا 125 هست -نقل قول:
موقع خرید موتورسیکلت صفر کافیه مدارک شناسایی و یک فیش آب-برق منزل مسکونی تون رو به نمایندگی ببرید .
سند زدن غیابی انجام می شه فقط باید مدارک شما کامل باشه .
موتورسیکلت رو معمولا با قولنامه تحویلتون می دن و باید برید جایی بیمه کنید و منتظر رسیدن سند و کارت سوخت و کارت موتور بمونید . همین
برای این موتورسیکلت هم کلاه تمام صورت و فَک ثابت رو توصیه می کنم که علامت استاندارد ایران رو نداشته باشه !! کلاههای استاندارد ایران ، استاندارد ایمنی نیستند . حتی استاندارد طلق - وایزر - و چونه گیر و ... ندارند و قابل شستشو هم نیستند .
اما :
موقع خرید موتورسیکلتهای پولسار معمولا یک کلاه از همون ایرانیها که گفتم ، بزور هم که شده بشما می دنو روی موتورسیکلتم برچسب می زنند که حتما با کلاه برانید !
من الان دو ساله سعی می کنم این برچسب لعنتی رو بکنم ، موفق نشدم . اما در عوض رنگ روی باک در نیم سال از بین رفته :38:
من یه موتور تریل میخوام بگیرم بهترین پیشنهاد چیه اما با قیمت پایین
اگر موتور صفر کیلومتر مدنظرتون هست ....میتونید پولسار 135LS هم بخرید الان فکرکنم 1.670 باشه .
موتور جدیدی هستش با تکنولوژی فوق العاده .
اولین موتور 4 سوپاپ باجاج هم هستش . کم مصرف و طراحی و ظاهر فوق العاده ای هم داره .
میتونید به سایت باجاج هم برید و این محصول جدید و مشخصاتشو ببینید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این هم عکسش :
سلام آقا قيمت آپاچي 180 و 160 الان چنده؟
و اگه تاپيكي سراغ دارين كه در اين مورد اطلاعاتي بده بهم معرفي كنين با تشكر!
دوستان عزیز سوزوکی 1000 تمیز گیر میاد؟
دوستان میخواستم نظرتون رو راجب موتور های بیکلاچ مارک لیزر بدونم؟
چجور موتورهایی هستن از لحاظ کیفیت و...؟
قیمتشون چندا هست؟
کلا پیشنهاد میکنید برای مثلا رفتن تا دم سوپری یا تو کوچه فقط سوار شدن و تو خیابون ازشون استفاده ای نشه؟
ممنون
سلام دوستان
تا قیمت 1500 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که :
نرم باشه ! نلرزه و آدم رو از نشستن روی موتور پشیمون نکنه ...
شتاب زیاد برام مهم نیست ولی حد اکثر سرعت خوبی داشته باشه ...
اگه خراب بشه یه نفر توی این کشور بلد باشه مثل بچه آدم درستش کنه ...
قانونی هم باشه:دی
پالس 135LS .نقل قول:
فوق العاده نرم و بی لرزش و راحت . کم مصرف و با تکنولوژی بالا .
صفرش الان حدود 1.680 هستش . عکسشم بالا گذاشتم .
الهی که از جوونیت خیر ببینی !نقل قول:
خودم هم همین مدل رو پسند کرده بودم و منتظر بودم که شما پیشنهادش بدید:10:
من خودم 1.530 تو آخر فروردین خریدم ..... شما اگه میخوای بخری زودتر بخر چون هر پارتی که برا نمایندگی ها میاد قیمتش فرق میکنه و ممکنه بخاطر ارز و . . . گرونتر هم بشه .... الان فکر کنم 1.680 باشه .
هر سوال و کمکی خواستی من در خدمتم . :20:
این موتور با این قیمت ارزش خرید نداره . مثل هوندا ویو قیمتش معقول نیست بجاش آپاچی رو توصیه می کنم
میشه عکس و قیمت و یه سری مشخصات اولیه برام بذاری؟نقل قول:
ولي قيمت آپاچي ديگه 1600 نيست. ميره بالاي دو تومن
اگه پول داري آپاچي به صرفه تره
نقل قول:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/TVS_Apache
لطفا اساتيد قيمت بدين
دايچي 89 يكسال بيمه مشكي 4000 تا كاركرد چند مي ارزه ؟ 250 سي سي
در ضمن صفرش چنده؟
سلام يه موتور سيكلت مي خوام كه تا حد ممكن صداش كم باشه و مصرفش هم خوب باشه
بيشترين استفاده : رفتن از مغازه به خونه كه طول مسير فك كنم 5 تا 6 كيلومتر باشه - گاهي شايد با همسرم هم خواستم يه چرخي بزنم
بهترين و ارزونترين و شيك ترين مدل چيه ؟؟؟
ممنونم
______
آپاچی 160 الان حدود2100 تا 2.150 هستش (تازه اگر مدل 90اش پیدا بشه،که بعلت کم شدن تولیدش یک کم شده)
چه جوری با این موتور که 1.680 هستش مقایسش میکنید ؟؟؟؟؟؟
منم وقتی 135LS رو خریدم 1.540 ..... 160 بود 1.900 (400 تومن اختلاف به نظر من خیلیه و من چون نمی خواستم زیاد هزینه کنم رفتم اینو خریدم)
در ضمن وقتی شما با این قیمت میخوای 160 بخری خوب حدود 150....200 بزار رو پولت بروآپاچی 180 بخر (حدود2.350)
شمااگه میخواین کمتر هزینه کنید135ls بخر یا برو آپاچی 180 (160 یا این اختلافات دیگه اصلا به صرفه نیست)
منظورتون از اینکه مقایسه شون میکنیم یعنی آپاچی خیلی سر تره؟نقل قول:
من برام راحتی استفاده و به قولی User friend بودن :31: خیلی مهمه ، شتاب و مصرف سوخت و ... یه پله پایین تر
همه جا بین این پالس و آپاچی درگیریه:دی همه میگن پالس یه موتور شهری هست که مصرفش پایینه و شتاب متوسطی داره و آپاچی شتاب و مصرفش بیشتره ، میشه دوستان عزیز یه مقایسه بین این دو بکنن؟