انقد اذیتش نکنین گناه داره بیچاره
بازی بدی نیس
خوب یکم تنوع لازم داره دیگه
Printable View
انقد اذیتش نکنین گناه داره بیچاره
بازی بدی نیس
خوب یکم تنوع لازم داره دیگه
سبک H&S سبکی که با دارا بودن مهیج ترین و اعتیاد اورترین مدل گیم پلی باعث شده تا به عنوان یک سبک بسیار پرطرفدار تبدیل شود عناوینی از این سبک معرفی شده که بسیار سخت و در نوع خود نیاز به سرعت عمل بالایی هم داشته از جمله این بازی ها سری بازی های Devil May Cry خواهد بود این سری از بازی ها در اولین عنوان خودش در سال 2001 معرفی و منتشر شد و نگرشی جدید همراه با شخصیت پردازی جدید ، داستانی جدید ، تکنیک های جدید این سبک و ....که همگی باعث شد تا این بازی جز به یادماندنی ترین های دنیای گیم شناخته بشه
سبک H&S رقبای گوناگونی در این ژانر کنار هم چیده که هر کدام از دیگری مزیت های مثبت و منفی مختلفی رو دارن که میشه گفت صرفا در این سبک ها میشه پیداشون کرد از جمله عناوینی همچون Ninja Gaiden ، GOW ، Bayoneta و غیره...که رقبای سرسختی برای هم هستن
سری Devil May Cry با ارائه یک داستان غنی و گیم پلی نرم و روان محبوبیت فوق العاده به دست بیاره و خودش رو به عنوان یک فرانچیز فوق العاده نشون بده پس با هم مروری میکنیم بر گذشته این سری...:
از ذهن چه کسی این بازی می گذشت...:
اساتید خلاق و ذهن های به سان الماس مردم ژاپن فقط به دنبال یک راهی هستن تا ذهن خلاق خودشون رو به روی کار بیارن به نظر شما از دستان توانمند کسی که در کارنامه خودش عناوینی همچون Resident Evil 2 & 1 شاهکاری همچون Viewtiful Joe و اثری بسیار شیک و زیبا مثل Bayonetta که توانسته در گوشه ای ذهن خودش Ōkami رو خلق کنه چه چیزی جز یک فرانچیز زیبا همچون Devil May Cry خلق کند. اقای 神谷 英樹 - Hideki Kamiya - متولد December 19 سال 1970 در شهر توکیو هستش
او بعد از اتمام تحصیلات خود به کامپانی Sega پیوست که در سال 1994 به عنوان یک طراح به کمپانی Capcom پیوست کارهای اولیه او در این کمپانی از جمله عناوین نام داری چون Evil ، Okami و Viewtiful Joe هستش که سری Devil May cry از جمله این بازی ها هستش که هر کدام از انها به عنوان یک بازی صاحب سبک معرفی شده و درخشیدن در سال 2006 او به همراه چند تن از دوستان خویش Atsushi Inaba دست به ساخت استدیویی زدند که بعدها نام استدیو Platinum Games نامیده شد PG که تحت نظر ناشر Sega قرار گرفت که از جمله عناوین مشهور این استدیو می توان به Bayonetta اشاره کرد که البته قبلا Okami رو در استدیو Clover Game ساخته بودن که زیر نظر Capcom بوده.
از این رو در سری DMC اقای کامیا فقط در قسمت اول این سری نقش کارگردان و نویسنده رو بر عهده داشت و سپس کلا این قسمت از بازی هارو کنار گذاشت و برای قسمت های دوم و سوم و چهارم کارگردان بازی اقای Hideaki Itsuno در راس کار قرار گرفت از سوی دیگر یکی از تهیه کنندگان قسمت اول استاد شینجی میکامی بودن
در این بین موسیقی های این سری همیشه جز بهترین ها بودن که اقایان Masami Ueda ، Tetsuya Shibata ، Tetsuya Shibata ، Kento Hasegawa در این سری همیشه هنر خودشون رو نمایش دادن اما در قسمت جدید 2013 تقریبا خبری از اکثریت این اساتید نیست و کار ساختن بازی به استدیو Ninja Theory سپرده شده.
داستان از چه قرار است..:
Kamiya به افسانه های اساطیری علاقه خاصی داشته و برای این بازی و نوشتن داستانش به سراغ کتاب محبوبش (( الهه دانته )) رفته و از این کتاب الهام گرفته است. علاقه کامیا به این کتاب انقدر زیاد بود که شخصیت های داخل بازی مخصوصا شخصیت اول با نام دانته نام گذاری شده و برادر دانته در بازی هم ورجیل نام گذاری شده (( ورجیل در کتاب الهه به عنوان راهنمای دانته بود))
چه کسی می تواند بر شیاطین و سیاهی و تباهی حکم براند و بر انها پیروز شود ، او کسی نیست جز یک شوالیه با نام اسپاردا که سال های طولانی با شیاطین نبرد کرد و سر اخر mundus رو به اعماق سیاه چاله ها فرستاد و توانست ارامش رو بر روی کره خاکی بازگرداند ، سال ها گذشت و اسپاردا همراه با زمینی ها وانسان ها زندگی د راارمش داشتند در این بین اسپاردا از یک زن انسان صاحب دو فرزند به نام های Vergil و Dante می شود که این دو پسر از طرف مادری انسان و پدری اهریمن دارای صفتی دو گانه شده و نیمی انسان ، نیمی اهریمن می شوند
این وضع سال ها ادامه پیدا می کنه و ارامش بر دنیا حکومت می کنه تا این که موندوس دوباره برمیگرده و خودش رو از اسارت رها میکنه اسپادا رو به اسارت گرفته و برای عذاب دادن او تصمیم بر کشتن خانواده او میگیره ، موندوس همسر اسپادا و مادر دانته و ورجیل رو میکشه و موقعی که نوبت به دانته میرسه او فرار میکند و موندوس تصمیم میگیرد تا ورجیل رو نگه داشته و او را تبدیل به یک اهریمن واقعی بکند ، این می شود که داستان این سری شکل می گیرد...یک گردنبند هم وجود دارد که اسپادا ان گردنبند را به دو نیم کرد و هر تکه از انها را به یکی از بچه ها داد که در صورتی که این دو تیکه به هم وصل بشند قدرت شمشیر اهریمن کش به دست خواهد امد و فقط این شمشیر هستش که می تواند اهریمن را از بین ببرد
شخصیت ها...:
از این رو این سری چند شخصیت رو به دنیای بازی معرفی کرد که شخصیت اصلی ان تبدیل به یکی از بهترین شخصیت ها و محبوب ترین شخصیت های دنیای بازی ها شد. دانته با حضور در همه قسمت های منتشر شده و در نقش اصلی 3 قسمت اول ، شخصیت شماره یک این سری محسوب میشه
Dante یک شوخ طبع به تمام معنا ، بی خیال بودن و بزله گویی هاش از نکته های بارز این شخصیت هستش در کنار اینها بسیار چابک ، زرنگ و خیلی قدرتمند هستش. ظاهری شیک خوش لباس (یک کت جرمی بلند به رنگ قرمز با یقه ای تو دار به رنگ مشکی که چکمه هایی تا نزدیک زانو می پوشد و تقریبا خیلی کم استین هاشو پایین میندازه )و خوش سیما هستش که موه های سفید و نقره ای او باعث شده از لحاظ ظاهری نیز شیفته هایی برای خود دست و پا کند ، مخصوصا در میان گیمرهای خانم
همان طور که اشاره کردیم او سوای ورجیل به تنهایی بزرگ شده و منش و رفتاری لات گونه دارد و بزرگ ترین ارزوش داشتن یک اژانس شیطان کشی هستش ان هم مجانی. دانته دارای اعتماد به نفس بسیار بالایی هستش که یکی دیگر از مزیت های او برای محبوبیت وی هستش تقریبا در هر قسمت برای خودش یک دوست دختر دست و پا کرده و با خودش همراه کرده که به نام های...: ( Lucia ، Trish ، Lady ) که البته لوسیا زیاد بهش بها نمیداد. دانته از دو سلاح اصلی (گرم و سرد ) استفاده می کند که یک شمشیر قدرتمند با نام Rebellion و دو تا اسلحه کمری به نام های (Ebony و Ivory ) استفاده می کند که این دو پیستول هیچ گاه گلوله هایشان تمام نمی شود.کار دوبله و صداگذاری شخصیت دانته رو در قسمت اول اقای Drew Coombs در قسمت دوم اقای Matthew Kaminsky و در قسمت های سوم و چهارم اقای Reuben Langdon ایفای نقش کرده اند.
GamesRadar دانته را به عنوان مرد سال 2001 انتخاب کرده و هیکل او را به عنوان یک مرد جذاب بیان کرده است.GameDaily او را به عنوان مرد هفتم شخصیت های سال خودش در بین 25 شخصیتی که در لیست داشت انتخاب کرد و GameSpy او را به عنوان یکی از برترین شخصیت های دهه منتخب کرده بود. و مقام های مختلف دیگر از سایت ها ی معتبر که برا یدانته تعلق گرفته شده بود.
ترتیب قسمت های این سری با توجه به روایت داستانی این سری به این ترتیب خواهد بود...:
- Devil May Cry 3
- (Devil May Cry (2001
- The Animated Series (انیمیشن)
- Devil May Cry 4
- Devil May Cry 2
اما ترتیب انتشار هر یک از قسمت های بازی به این شکل هستش...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PS2 - 2001
Meta..: 94
وقتی که کامیا ایده خودش رو با میکامی نتونست کامل کند تصمیم گرفت تا خود استین بالا بزند
قسمت اول این بازی توانست تبدیل به یکی از بهترین های این سبک بشه و باعث نو ظهور شدن
قهرمانی جدید ، گیم پلی جدید ، داستانی جدید و ارتقای ژانر H$S
(یکی از دیالوگ های به یادماندی قسمت اول..بین ترش و دانته..: (تریش در هنگام مردن ..:
تریش..: من دیگر از دنیا خواهم رفت و مثل یک شیطان باقی می مانم (و اشک از چشمانش جاری می شود)
دانته...: نه تریش تو دیگر شیطان نیشتی چون شیطان گریه نمی کند .!
2003 - PS2
Meta..:68
همه چی خوب پیش میرفت فقط تا وقتی که کامیا روز پروژه بود
اما وقتی این کارگردان دیگه از این سری دست کشید قسمت دوم که با فاصله 2 سال بعد
منتشر شد نتوانست ان طور که باید بتونه مثل قسمت اول در همه لحاظ عالی ظاهر بشه
و با بازخورد های منفی روبرو شد ، نه تنها گیم پلی افت داشته بلکه داستان بازی نیز افت قابل توجهی داشته
2005 - PC-PS2
Meta..:87
جبران اشتباهات نیازمند یک حرکت اساسی بود تا این که با یک پیش روایت داستانی زیبا
قسمت سوم این سری دوباره زنده شد و با ارائه یک داستان عالی در کنار نواوری های
گیم پلی که بسیار هیجانی و با سرعت پیش میرفت باعث شد تا بازی به عظمت قبلی خود
برگردد و باعث شد تا بازی همرده عناوین بزرگی همچون شاهزاده ایرانی و نینجا گایدن قرار گیرد
2008 - (PS3 - X360 -PC )
Meta..: 84
قسمت چهارم این سری با فراز و نشیب های فراوانی روبرو بود مخصوصا قبل از انتشار
اول که قهرمان این قسمت تغییر کرده بود و یک شخصیت جدید با نام Nero (نرو) به بازی
اضافه شده بود با توجه به اطلاعات قبل بازی احساس میشد که در این قسمت دانته
در نقش شخصیت منفی و حتا موجبات مرگ او فراهم خواهد شد تا این که در نهایت
این فرضیات برعکس شد و نرو و دانته هر دو در قسمت هایی از بازی (روایت داستانی)
قابل بازی شدن که سهم اعظم این قسمت برای نرو بود و کلا داستان روی نرو بیشتر
پرداخته شده بود اما همین مقدار کم حضور دانته باز از جذابیت های این مرد فوق العاده
دنیای گیم نکاسته بود
تیم نینجا..: استدیویی که فراز و نشیب های زیادی داره
دانته...: حتی فن ترین های دانته ، گله مند و ناراحت هستن
با یکی از طرفداران گله مند صحبتی داشتم ارزو داشت که حداقل در اواخر بازی
ظاهر دانته به قبل بازگرده و بتونه چند ساعتی لذت ببره ، تغییر در ظاهر دانته و بقیه شخصیت ها برای یک ریبوت ایا کاری است درست با غلط
و با توجه به روندی که کاپکام در عناوین خودش پیش گرفته باید دید این سری چه در انتظارش هست
نکته...: در قسمت جدید که کار ساخت به تیم NT سپرده شده انها تصمیم گرفتن تا یک چهره غربی به شخصیت دانته ببخشند و این موضوع با بازخوردهای منفی روبرو شد ولی سازندگان بر این کار اصرار داشتن و به یکی از الهاماتشان در طراحی چهره جدید دانته از فیلم کریستوفر نولان (بتمن شوالیه تاریکی ) بوده است.
راستی به نظر شما این دو شخص با هم زیر یک سقف برن عاقبت فرزندشون چه نتیجه ای برای دنیا رقم خواهد زد..؟ : دی
تهیه و تنظیم..: حامد - Layken
91/09/16
وای بیخیال تازه داشت یادم میرفت چه بلایی سر رفیق قدیمیم آورده این نینجا تئوری خراب شده....من عاشقش بودم خیلی بچه باحالی بود:n12:حالا دانته به کنار!!!!!!!ورژیلو میبینم انگار......!!!
من تاجایی که فهمیدم دانته آخر سری 3 منتظر ورژیل بود...آخرش گفت he come back soon!!!!
He ورژیل بوده دیگه...به خدا روانی شدم از دست این بازی....:n28: اون از 4 اینم ازین...دانته رو میکشتن آخر بازی خیلی بهتر بود تااینقدر چرند ادامه اش بدن...:n14:....
من خیلی وقت پیش دمو رو بازی کردم یعنی همون روزی که اومد شدید حال کردم با بازی . گیم پلی , موسیقی ها و صداگذاری , گرافیک بازی و همچنین باس فایت فوق العاده ای که داشت !
دیالوگ های خیلی خوب و جالبی هم داره :دی
در مورد طراحی خود دانته هم زیاد واسم اهمیتی نداشت از همون اول که بای بازی کردن دمو هم خیلی خوشم اومد تازه ! همون حالت کله خَری رو حفظ کرده و چهره ی خوبی هم داره . اصلا اونجوری که میگفتن نیست . همون G*y Dante و ازین چیزا !
در کل خیلی خوشم اومد و سخت در انتظاریم !
چند روز دیگه منتشر میشه؟
26 دی برای PS3 و 360. برای PC هم فک کنم گفتن 10 روز بعدش می یاد.نقل قول:
اولین نمره بازی هم توسط مجله سوئدی LEVEL داده شده که 9/10 بود.
این مجله تنوع مراحل بازی رو مورد ستایش قرار داده و همچنین عنوان کرده داستان بازی نسبت به نسخه های قبلی بهتره اما کنترل بازی مثه قبل خوب نیست.
همچنین عنوان کرده که طرفدارای قدیمی بازی می تونن همون ارتباط سابق رو باهاش داشته باشند.
کاور مجله:
منبع
جدیدترین تریلر :
DMC CG Trailer
مرسی، خیلی قشنگ بود. تریلرایی که از گیم پلیش نشون میده هم خوبه هر چند ممکنه به پای 3 و 4 ش نرسه.نقل قول:
در هر صورت تا 2 هفته دیگه میاد می بینیم چطوریه.
یادمه اون موقعها از 4شم خوشم نمی یومد، آخه انتظار این بود که داستان بعد بازی 2 رو بسازن که عاقبت دانته مشخص شه که بلاخره از دنیای شیطانا برگشت یا نه.
اما وقتی فهمیدم نرو پسر ویرژیله تازه ازش خوشم اومد.:n12:
ا
ینم شاید اینطوری شه. :n01: این دانته هم جذابیت های خودشو داره. اما در مورد ورجیلش شک دارم.:n15:
بازی برای Xbox 360 لیک شد و Region Free هست..............
اینو کجا گفته؟؟؟:sq_6:نقل قول:
اما وقتی فهمیدم نرو پسر ویرژیله تازه ازش خوشم اومد.:n12:
همه جا میگن و منطقیم هست. خود کپکام هم نه قضیه رو رد کرده نه تایید.
تو 4 ش اونجایی که نیرو یاماتو رو تعمیر میکنه یه رویا میبینه که تو یکی از فروم های خارجی نوشته بود تو رمان ژاپنیش صدای ورجیل رو میشنوه که بهش وعده ی قدرت میده.
در ضمن به شباهت های اونا هم باید دقت کنیم. چرا باید توی داستان چهارم که کپکام هنوز داستانو نابود نکرده بود شخصیت اول داستانو پسری بذاره که مثه دانته و ویرژیل موهاش سفیده
و معلوم نیست از کجا دارای قدرت شیطانیه. تازه وقتی تبدیل میشه شیطانش مشابه ویرژیله و در آخر دانته یاماتو، شمشیر ویرژیل رو به دست نرو می سپاره. اگه غریبه بود این کار رو نمی کرد.:n09:
گویا اون موقعی که ویرژیل و دانته از هم جدا هستن و ویرژیل دنبال راهی برای کسب قدرت و باز کردن دنیای شیاطینه، بابای نرو میشه. :n10: البته در مورد گذشته نرو هم یه جا خوندم که نرو یتیم زاده ای بوده که اونو (احتمالا مادرش) جلو کلیسایی میذاره که تو داستان چهارش دانته و نرو اونجا مبارزه می کنن. بعد اون بچه همون فرقه مذهبی بزرگش می کنه.
می گم کپکام هم نه تایید کرده قضیه رو نه رد کرده، حالا اینجاها رو هم یه نگاهی بندازید، تو دومیش توضیح داده که نرو کیه و اینکه بر چه اساس می گن ویرژیل پدرشه. اولیش هم ترجمه اون رمان ژاپنیشه گویا:
در هر صورت دویل می کرای یه داستان مبهمه که هر کسی یه جوری تعریفش می کنه. مثه توضیح گذشته ویرژیل و دانته و نحوه کشته شدن اسپاردا. یا حتی نرو اما اکثرشون متفق القولن رو این قضیه که ویرژل بابای نرو هست.
بازی به صورت Region Free لیک شد..
صفحه پيش گفتن :rolleye:نقل قول:
اسم تاپيكم به DmC: Devil May Cry تغيير پيدا كرد؛ حروف چيني رسميش اينطوريه.
حداقل جلوی اسم تاپیک بنوسید Devil May Cry 2013 یا Devil May Cry 5 که با تاپیک نخسه های قبلی قاطی نشه و بشه بعدا سرچ زد...مثل همون تاپیک MW 2012نقل قول:
سیستم واسه pc چی میخواد ؟؟
نقل قول:
Minimum System Requirements:
Recommended System Requirements:
CPU: AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz or better,
Intel® Core™2 Duo 2.4 Ghz or better
CPU: AMD Phenom™ II X4 3 Ghz or better,
Intel® Core™2 Quad 2.7 Ghz or better
RAM: 2 GB RAM
RAM: 4 GB RAM
VGA: ATI Radeon™ HD 3850 or better,
NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
VGA: AMD Radeon™ HD 6950 or better
DX: 9.0c or greater
DX: 9.0c or greater
HDD: 8 GB free hard drive space
HDD: 9 GB free hard drive space
Sound: Standard audio device
Sound: Standard audio device
سلام
بازی منتشر شده؟
من کلا DMC بازی نکردم ، باید داستان سری های قبلیشو بدونم؟؟؟؟
میشه یه توضیحی بدین؟؟
کلا چطور بازی ای هست؟شبیه چه بازی های دیگه ایه؟
مرسی :n16:
سلامنقل قول:
بله برای کنسول لیک یا منتشر شده
برای کسب اطلاعات از بازی به صفحه قبل پست شماره 202 { پست خودم } مراجعه بکن جامع و کامل توضیح داده شده.
چرا حجمش کمه انقد ؟
واسه ps3 نزدیک 8 گیگ .. از دانلودها دارم میگیرم..امیدوارم سالم باشه!
دانلود ها از نظر من معتبر ترینهنقل قول:
ولی نمیدونم که بهت بگم :دی
امتیاز های بازی تا به الان خوب بوده:
EGM - 95
Official Xbox Magazine - 90
Eurogamer Italy - 90
Destructoid - 90
Hardcore Gamer Magazine - 90
CVG - 90
Games Master - 89
MondoXbox - 87
GamesBeat - 85
Gametrailers - 85
Gamespot - 80
Strategy Informer - 80
Polygon - 80
GamesRadar - 80
Metro GameCentral - 80
Eurogamer - 80
PlayStation Official Magazine UK - 80
Gamereactor Sweden - 70
توی متا هم فعلا از 12 نقد ، میانگین اون 84 هستش...
Gamespot..: 8/10
مثبت..:
- Tight, enthralling, and deep combat
- Big variety of weapons and enemies
- Imaginative demon designs
- Convincing voice acting
- Reboots the series without compromising its soul
منفی..:
- Boss battles aren't nearly as fun as regular combat
- Some minor graphical glitches
- Ending doesn't live up to the rest of the story
IGN.........(PS3).: 8.5/10
IGN......(x360)..:8.9/10
مثبت:
- +Sick combos
- +Superb style
- +Spectacular visuals
منفی.:
- – No lock-on
- – Campaign cut short
برای نسخه PS3 مشکل افت فریم اشاره کرده
4 ساعت یک دم بازی کردم بازی خوش دست ، روون ، خستگی ناپذیر بود و ارزش انتظار رو داشت.
نقات مثبت زیادی در بازی هستش از کمبوها گرفته تا ترکیب سلاح ها در مبارزات و استفاده از انها واقعا لذت بخش هستش
شخصیت پردازی دانته خوب هست و به مرور جذابیت داستان بهتر میشه و می تونم بگم تا اینجا DMC یی زیبا بازی کردم....اما
اما این قسمت و این ریبوت برای من و امثال من که طرفدار سرسخت این سری هستش چیز جدیدی نداره در عین حال که دارم لذت می برم ولی
روند داستانی بازی کاملا برای قشر جدید گیمرهایی که با این سری اشنایی ندارن روایت میشه و برای من تا الان که سورپرایزی نداشته.
و مهم تر از همه این دانته در کنار برادرش مثل این میمونه که یک فیلم رو برای بار چندم دارم میبینم و حضورشون در دنیای مدرن قبل از فروپاشی کامل دنیا برام لوس هستش
البته شاید در مراحل باقی مونده نظرم عوض بشه ولی تا اینجا که همین بوده.
طراحی شخصیت های داخل بازی مخصوصا چهره هاشون چه مثبت چه منفی بسیار بد و بیش از حد اغراق امیز هستش و مقوله شیاطین را بر روی دشمنان با توجه به اصل محوریت دیمن ها به مقوله ای که بیشتر حالت ترسناک داره و سطح کیفیتی شیاطین را خیلی خوب پایین اوردن و بیشتر به خرچنگ قورباغه های قسمت چهارم تشبیه کردن.
حالا در ادامه بهتر می تونم به نتیجه برسم
گرافیگ بازی در چی سطحه ؟ بیشتر فانتزی شده یا واقعی ؟
بنظرتون بازیش چطوره؟
من dmc 4 رو خیلی دوست داشتم ولی با dmc 3 خیلی خاطره ندارم و فقط نظاره گر بودم و با قیافه ی دانته مشکل ندارم
گیم پلیش چطوره؟
نوآوری داره؟
گرافیک چطور؟؟؟؟ من بهش خیلی حساسم
سلام.
یکی میتونه سیستم کمبوی بازی رو برای من توضیح بده ؟
اینترکیب سلاح ها در مبارزات و استفاده ازشون چه چیز مثبتی داره ؟من فعلا نمیتونم بازی کنم ببینم چه جوریه ، ولی خیلی دوست دارم بدونم این 2-3 قسمت چه چیز جدیدی داره.
ممنون میشم.
از نظر من:
گرافیک بازی بد نیست. ولی بافت های بی کیفتی داره و طراحی هنری و بصری بازی زیاد به چشم نمیاد نسبت به قسمت چهارم که گرافیک و جلوه های هنری بسیار سطح بالایی داشت این قسمت پیش اون افت محسوب میشه برامنقل قول:
گرافیگ بازی در چی سطحه ؟ بیشتر فانتزی شده یا واقعی ؟
نقل قول:
بنظرتون بازیش چطوره؟
من dmc 4 رو خیلی دوست داشتم ولی با dmc 3 خیلی خاطره ندارم و فقط نظاره گر بودم و با قیافه ی دانته مشکل ندارم
گیم پلیش چطوره؟
نوآوری داره؟
گرافیک چطور؟؟؟؟ من بهش خیلی حساسم
اگر DMC 4 خوشتون اومده از این هم خوشتون میاد چون دانته جدید ترکیبی هستش از رفتارهای نرو و دانته قسمت چهارمنقل قول:
سلام.
یکی میتونه سیستم کمبوی بازی رو برای من توضیح بده ؟
اینترکیب سلاح ها در مبارزات و استفاده ازشون چه چیز مثبتی داره ؟من فعلا نمیتونم بازی کنم ببینم چه جوریه ، ولی خیلی دوست دارم بدونم این 2-3 قسمت چه چیز جدیدی داره.
ممنون میشم.
به هیچ وجه به قسمت سوم نمیرسه و قیافه دانته هم ابهت و زیبا بودنش از لحاظ چهره پردازی و طراجی چهره در قسمت های چهارم و سوم بسیار عالی بودن ولی در این قسمت من که از قیافش راضی نیستم
گیم پلی همون طور که گفتم ترکیبی هستش از نرو و دانته ولی نسبت به قسمت سوم افت داره
سرعت کار خوبه به خوبی میشه روی دشمن چندین و چند کمبو با سلاح های متنوع در سریع ترین شکل ممکن کمبو زد این از نکات مثبت هستش
اما سلاح های به کار رفته درش اشنا هستن
گرافیک هم توضیح دادم.
سلام
بچه ها ما تا حالا قسمت نشده بود این بازی رو بازی کنیم :31:
فقط میدونم این بازی قبلش تحت انحصار ps بوده
الان چه نسخه هاییش برای پی سی هست؟
دانلود بکنیم؟
ممنون
1 و 2 رو نمیدونم ولی 3 و 4 هستننقل قول:
3 گرافیکش خیلی از مد افتاده
4 مال سال 2008 هستش ولی گرافیکش خوبه اصلا حس نمیکنید بازی قدیمیه
من که خیلی دوسش داشتم
امروز داشتم مرحله 1 و 2 رو با ps3 مغازمون بازی میکردم .. به من که خیلی حال نداد.. به نظرم 4 اِش خیلی بیشتر به آدم میچسبید .. گرافیکشم اصلا چنگی به دل نمیزنه و جالب نیست..واسه قسمت 4 خیلی بهتر بود ..
خیلیم فانتزی شده ..
اینمن که از دانته و ورجیل جدید که به نظرم اصلا به آدم نمیچسبه...حالا بریم مراحل جلوتر ببینیم...!
داداش البته این برای کنسوله میدونی که؟نقل قول:
یه امتحان برای pc رو بزن
شاید مثل ac3 زمین تا اسمون گرافیکشون فرق کنه :دی
مردیم ما
بابا این ورژن پی سی کی میاد
:n14:
تو سایتا زدن 4 روز دیگهنقل قول:
تـاریخ انتشـــار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2013/01/25 (4 روز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمعه 06 بهمن 1391
:D نمیدونم والا .. حالا بزار واسه pc بیاد ببینیم ..نقل قول:
بازی در کل حال اساسی میده :n20:داستانشم خوب از آب در اومده خدایش من مونده بودم چه طوری میخوان داستان سرایی کنن اما واقعا یک چیز از روی هوا سناریو پردازی نکردن از نظر من بازی تونسته اصالت خودشو حفظ کنه کمبو های جالب و نحوه آپگرید کردن هم خوب کار شده اما گرافیک میتونست بهتر باشه اما باز هم خوبه قابل تحمله دوستان طرفدار دانته حتما بازی کنن تا یک بار دیگه خاطرات قدیم باز گو بشه امتیاز من به بازی 8 موفق باشید :n16:
خوب بالاخره نسخه pc ام اومد ..
گرافیک نسخه pc چطوره؟
تو این نیم ساعتی که بازی کردم از بازی راضی بودم، انیمیشن و حرکات خیلی روون و طبیعی هستند، داستان بازی هم باید جالب و کمی خنده دار باشه این طوری که شروع شد :n02:
گرافیک را هم رو ultra گذاشتم به نظرم خیلی خوبه!