تو اسفند ماه محمدنقل قول:
تاریخ دقیقشو هنوز نگفتند ولی تو ماه مارسه
Printable View
تو اسفند ماه محمدنقل قول:
تاریخ دقیقشو هنوز نگفتند ولی تو ماه مارسه
خب تو این پست قبلیم که ویدئو جدید گذاشتم گفتم یه چند تا شات از دمو بگیرم و براتون بذارم.امیدوارم خوشتون بیاد:
لوگوی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شان کان
همونیه که میگه fight و finishhim
مبارزه ی subzero و scorpion
یخ زدن scorpion
حضور کریتوس
پرت شدن طناب scorpion به سمت کریتوس
دفع طناب اسکورپین با زنجیرهای کریتوس
عکسای بیشتری براتون میذارم
فعلا:46:
امید جون میبینم که سابزروی کبیرت به ف.. میره تو کلیپ!!!کریتوس مثل کبوتر پر پرش می کنه از پشت!!! : دی
اسکورپیون خیلی مقتدر نشون داده میشه تو کلیپ...نشد ما یک مبارزه از اسکورپیون و سابزرو ببینیم که سابزرو فیتالیتی بزنه!
+
فوقش واسه pc نیومد میریم یک ps3 می گیریم دیگه...
درسته وحید جاننقل قول:
میخوام یه ایمیل به این سازنده هاش بزنم و هر چی از دهنم درمیاد بهشون بگم:31::31:
من نمیدونم چه گیری دادن به این ساب زیرو
این کریتوس .... از پشت بهش خنجر زد:13:
قول مردونه میدم حتما کریتوسو یه fatality حسابی کنم تا دیگه از این پررو بازیا در نیاره
خب کریتوس یکی از کاراکترهای مورتال برای PS3 معرفی شد
حالا برای 360 چه شخصیتی میخواد معرفی بشه؟؟؟
به نظر من این کارا خیلی مسخرس.مورتال کامبت باید با همون کاراکترهای قبلیش(MK3) نشون بده چه بازی ایه
نه اینکه هی شخصیت بازیهای دیگه رو پرت کنه تو بازی
نه من که فکر نمی کنم بخوان مارکوس رو اضافه کنن چون اصلا گروه خونیش به این بازی ها نمیخوره اگه هم بیارنش فکر نکنم چیز جالبی از آب در بیاد....
حالا شخصیت کریتوس انحصاری کمپانی سونی هست و معلومه که نمیزاره حتی عکسشم بره روی کنسول رقیب...
به نظر منم حضور کریتوس میتونه جذاب باشه و هر شخصیتی نیست که بگیم وارد بازی شده واسه خودش خدایییه..D
به نظر منم خیلی جذابتر شده کریتوس رو اضافه کردن...
البته 100درصد به عنوان یکی از باسهای بازی قراره بیاد تو بازی و عمرآ از همون اول نیست..از دموی vga2010 هم کاملآ مشخصه..
ظاهرا قراره از COD هم یه کراکتر باشه . کلیف بی گفته بود Call Of Mortal Gears !
ملا خیلی حرکت مسخره ای بود . کریتوس معرفی شد گفتیم ما که پلی 3 رو نمیگیریم راحتیم حالا هم که همون بلا سر 360 هم اومد .
واقعا باید منتظر موند دید چی میشه
داستان خیلی لوس شد.....
دیدن هرکاری میکنن نمیتونن به اون mk اصلی برسن دست به دامن این جور مسخره بازیا شدن.....
در حالی که اگه با اون موفقیت ادامه میدادن شاید بازیای دیگه مجبور به تقلید از این بازی میشدن..............:13:
حالا شما ها چه گیری دادین به بازی صبر کنین منتشر بشه بازی کنین بعد این چیزارو بگین:20:نقل قول:
به دوستانی که از حضور شخصیت های جدید و بی ربط خوششون نیومده بگم: در بازی اصلی هیچ کدوم از اینا وجود ندارند و برای دیدنشون باید یه پول دیگه بدید و dlc اونا رو تهیه کنید.(مثلاً همین کریتوس تو یه dlc جداگانه عرضه میشه. قیمتشم کم نیست!).
تاریخ انتشار بازی april 2011 شد.
منظورم اینه که بازی اون ابهت خودش رو ازدست میده....با اینجور کارانقل قول:
حالا شما ها چه گیری دادین به بازی صبر کنین منتشر بشه بازی کنین بعد این چیزارو بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قشنگ ترین تریلری که تا حالا واسش اومده به نظر شما چیه ؟
میشه لینکشو بزارید تا دانلود کنم
ترجیعاً مستقیم و بی دردسر باشه که خیلی بهتره...
دوستان خواهشاً دریغ نکنید..
اسکن های جدید و دیدنی از بازی:
همه عکسها در سایز اصلی:
کد:http://up.--------.com/images/1jafey1qia6mpw4sneqm.jpg
کد:http://up.--------.com/images/au86dnnq86b7188bi2px.jpg
کد:http://up.--------.com/images/f3eqvyg9ixmxab2wl4ae.jpg
کد:http://up.--------.com/images/zvzlon7e4atp7o963os.jpg
این از خدا بی معرفت ها یه کاری رو میدونن انجام میدن..ملتی مثل من واس خاطر کری جون برن نسخه PS3 بخرن
مگه من میخرم نمی خرم......نیستم که پول بی زبان بدم به این بازی...اخ قلبم. :19:
راستی مرادی این پست بالایی فقط دو تا عکس نشون میده...احتمالا باید چهار تا باشه..؟؟
این سیندل خانم عجب مبارزیه لا مذهب! دوست میداریم:31:
آقا چند وقت پیش که اومدم اینجا یه صحبتایی از این بود که برا PC نمیاد(گرچه تو صفحه اول نوشته میاد) حالا آخرش چی شد میاد یا نه؟
هنوز که مشخص نیست...نقل قول:
جناب اد بون حال نداره جواب این سوالات رو بده..: دی
نیست بازیش قراره بترکونه داره کلاس میزاره واسه pc !البته حق هم داره...
من اگر جای سازنده بودم واسه pc با تاخیر 1 ماه حداقل ریلیز می کردم بازی رو..
بلاخره فروش اصلیش رو کنسولهاست
ولی انصافا به کریتوس نمیاد همچین کارایی کنه انگار گند زده به بازی:27:
به كريتوس توهين ميكني ؟؟؟:13:نقل قول:
يه ناسازگاري خيلي بزرگ با بازي داره ، اونم اين كه خيلي از اين بازيه شخصيتش بزرگتره :27:
در پايان هم : :10:
محمد جان اتفاقا من هم طرفدار مورتال و هم طرفدار کریتوس هستم و دوتاشونم دوست دارم ولی انصافا کریتوس به این بازی نمیخوره و یه جورایی انگار بچه بازی کردنش.نقل قول:
مورتال یه بازیه بزرگیه،گاد آو وار هم همینطور ولی ترکیبشون یه نمه ضایع شده
من که به شخصه دوست ندارم کله ی کریتوسو با فاتالیتیهام از بدنش جدا کنم:27::31:دلم براش میسوزه
ولی این کارو میکنم چون یه توهین بزرگی به ساب زیرو ی من تو کلیپ کرده و باید انتقاممو ازش بگیرم:21:
و در پایان هم::10::31::31::31:
امید جون کریتوس فقط واسه نسخه کنسول ps3 قراره باشه..پس چرا اینقدر خودتو عصبانی می کنی عزیزم!: دینقل قول:
+
شما وقتی بازی اومد بیا با نوب سایبوت عزیزتر از جانم مبارزه کن بعد من سر سابزرو تو میزارم لای چرخ گوشت ... ادامشم جایز نیست اینجا بگم : دی
ما هم اين پست رو تاييد ميكنيم!:31:نقل قول:
يه جورايي كريتوس به دنياي MK نميخوره...مثلا مبارزه ي ساب زيرو و كريتوس يه جورايي مسخره ميشه...+نحوه مبارزه كردن شخصيت هاي MK با كريتوس جور در نمياد.كريتوس يه جنگجو هستش كه با شمشير ميجنگه در حالي كه شخصيت هاي MK بيشتر با مشت و لگد و....مبارزه ميكنن!:20:
در آخر بگم اسكورپيون با اينكه بدم ميومد ازش ولي خيلي با ابهت(درسته؟!:31:)شده.فقط كيف ميده باهاش كله ساب زيرو رو قطع كنيم!(اينو بيشتر خطاب به برادر اميد( aha2012 )گفتم!:31:+شوخي):10:
پ.ن:من خودم فن ساب زيرو ام!
دوستان جایی هست که همه ی افراد تو این بازیو نوشته باشه کیا هستن ؟؟؟
goro و motaro دوباره اینجا هستن ؟؟؟
تا حالا اینها تایید شده:نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_(2011_video_game)#Characters
وحید جان میدونم برای ps3 فقط میاد ولی یه روزی میرم یه کلوپی و کله ی کریتوسو میکنم:21:نقل قول:
بعدش تو میخوای 2 تا برادر با هم دعوا کنن؟؟؟:41:نوب داداش بزرگه ی ساب زیرو هست.من دلم نمیاد دوتا برادر از الان دشمن هم باشن:31:
بعدش داری کل کل میکنی؟؟:31::31:هیچ کس تو مورتال حریفم نیس.:21:هر کی با من مبارزه کنه آخرش به فاتالیتی ختم میشه:21::31:مواظب خودت باش وحید:31:
علی جون کله ی ساب منو میخوای بکنی؟؟؟هان؟؟؟:31::31:نقل قول:
دقیقا.کریتوس به این جور سبک ها نمیخوره.اگه همین شمشیراشو ازش بگیریم هیچ کاری نمیتونه بکنه قبول دارین؟؟کریتوس بیشتر برای بچه غولها و غولهای بزرگ ساخته شده،مثلا همین غوله تو عکسه ته رینگ:
من به شخصه از همه ی کاراکترهای مورتال خوشم میاد ولی ساب زیرو یه چیز دیگس
هیچکس حریفش نیست
دوست دارم بعد از انتشار بازی یه قراری با هم بذاریم و باهم یه دست فایت بزنیم.فقط قبلش آمادگیه فاتالیتی داشته باشید:31::31:
ینی ممکنه بیشترم بشه ؟نقل قول:
آره ساب زيرو خيلي باحاله فقط كيف ميده بگيري نصفش كني!:27::31:نقل قول:
+توي چند صفحه قبل چيزي در مورد kollector edition ها چيزي نديدم گفتم اينو بزارم:
اول از همه نسخه Kollector’s Edition :
این نسخه شامل یک کپی از خود بازی و اکشن فیگور شخصیت های Sub-Zero and Scorpion و لباس های مخصوص برای شخصیت ها(به صورت دانلود) و اواتار مخصوص هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما توضیحات نسخه فوق العاده Tournament Edition:
این نسخه که بسیار کم یاب خواهد بود و در حدود 20,000 از ان عرضه خواهد شد و شامل جواستیک برای این بازی و کد برای DLC هست که برای نسخه قبلی هم عرضه خواهد شد
هنوز قیمتی تایین نشده
منبع:بازي سنتر
اینقدر اینجا کل کل نکنین
بازی اومد بیاین لایو یه حالی بهتون بدم تا دیگه منم منم نکنین :دی
امید جان وقتی حرف از اعاده ی حیثیت میشه من کار ندارم برادرمه یا داییمه !!: دینقل قول:
بعدش تو میخوای 2 تا برادر با هم دعوا کنن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوب داداش بزرگه ی ساب زیرو هست.من دلم نمیاد دوتا برادر از الان دشمن هم باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش داری کل کل میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کس تو مورتال حریفم نیس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کی با من مبارزه کنه آخرش به فاتالیتی ختم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواظب خودت باش وحید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همون چرخ گوشت که گفتم ! : دی
+
راستی کل کل و کری خونی الان درست نیست فردا میبینی بازی اصلآ پشت سر هم تاخیر می خوره میریم تو لک! : دی
محتوای مخفی: البته...
دوستان سلام
این بازی قسمت داستانی هم داره منظورم مثل شائولین مونکز ؟
دوم اینکه این بازی بلاخره کی میخاد بیاد
به جمع کل کل بازان خوش اومدی محمد:31:ولی مطمئن باش میبازی:21::27::31:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
وحید جون میبینم که خیلی اعتماد به نفس داری.من مال این حرفا نیستم؟حالتو میگیرم:31:نقل قول:
منو میذاری لای چرخ گوشت؟؟آره...:31:ان شا ا... یه روزی همدیگرو میبینیم اونوقت دوست دارم همین حرفارو بزنی:31:اونموقع هست که دیگه بخشش در کار نیستا:31::31:حواست باشه
داری با یه مورتالیست کل کل میکنی ؟مواظب خودت باش داداش:31::31::31:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
قسمت داستانی بله داره ولی فکر نکنم مثل شائولی مانکز باشهنقل قول:
مثلا یه دمویی نشون میده بعد طرف قاتی میکنه بعد میره تو رینگو و فایت
بازی هم april 2011 منتشر میشه درست روز تولد من:31:
نقل قول:
عجیب کل کلیه اینجا :39:مورتالیست ؟:16::16::16:عدد این حرفا نیستی :47:مردیکه ی مورتالیست:47::31:
جمع كنيد بساتتون رو!كه تو بازي همتون رو نصف ميكنم!:31:
+الان مديران محترم ميان پستامون رو جمع ميكنن!ببينيد كي گفتم!:31:
ببین ماهون:31:نذار بلایی که مایکل سرت آورد منم در بیارم:31: بعد مثل مایکل باهات رفیق نمیشما:31::31::31:نقل قول:
بازی هنوز نیومده اینطوری هستیم بیاد دیگه چی میشه:31:نقل قول:
حریف میطلبم حتی از مدیران محترم:31::31::31:
دوستان ! تمومش كنيد لطفا ..
در صورت ادامه پست نا مربوط پاك خواهد شد ...
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
Ermac
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جون جای اینکه هی تذکر بدیم و .... ( منظورم از بدیم این بود چون خودم چند جا که بچه ها میحرفیدن یا بحث میکردن اومدم پست دادم که جای اینا اینجا نیست و ...)
بهتره 1/2 تاپیک باز کنیم برای بحث های آزاد راجع به بازیها ! فکر نکنم مشکل ساز هم باشه !
آقا یه سوال.
یه کمبت دیگه بود اسمش : kombat vs .... بود.
که به جز افراد کمت افراد دیگه مثل بتمن و ... توش بودن.
اون بازیش اومده ؟ اگه آره واسه pc چی؟