ممنون
قضیه اسپیکر درسته؟(1دونه داره؟)
واینکه در بهترین شرایط حجم عکسش تقریبا چند مگابایته؟
Printable View
ممنون
قضیه اسپیکر درسته؟(1دونه داره؟)
واینکه در بهترین شرایط حجم عکسش تقریبا چند مگابایته؟
کسی قیمت داره در حال حاضر؟
400تومنه بدون گارانتی
سلام می خواستم بدونم این گوشی بهتر از HTC دیزایر هست من از دیزایر خوشم نیومد
N8 خرابیش بالا رفته این گوشی بهتره نه؟
بله ، متاسفانه دومی فقط برای دکور هست و عملا یه اسپیکر دارهنقل قول:
بنا به استفاده شما داره ، من به شخصه تار موی C7 رو به هزارتا HTC نمیدم.اما خب بعضی ها بنا به استفادشون برعکسهنقل قول:
نمیشه یه نسخه کلی پیچید
من که از C7 خرابی ازش ندیدم و نشنیدمنقل قول:
هرچند میگن N8 های جدید بهتر شدن و خرابیش کمتر اما صحتش رو نمیدونم
قیمت امروز سی7 410 باگارانتی اصلی
با سلام میخواستن بدونم چه جوری میشه آپدیتش کرد این گوشی رو با wifi اگه میشه هم روشی رو که با خود گوشی میشه کامل بگین و هم روشی که از طریق کامپیوتر میشه
نقل قول:
سلام
بالاخره خریدی دوست عزیز؟مبارک باشه امیدوارم تاچش واست بتاچه :31:
از کجا گرفتی؟قیمت؟
با گوشی اول #0000#* میزنی بعد مشخصات میاد از OPTION میزنی CHEK FOR UPGRADE وصل میشه و اپدیتها رو نشون میده و هر کدوم رو که خواستی تیک میزنی تا اپ بشه
واسه اپدیت کلی هم به نظرم از PHOENIX استفاده کن چون با روشهای دیگه مصرف باتری میره بالا.در ضمن توصیه میکنم اپدیت نکنی چون تغییر خاصی صورت نمیگیره.
نقل قول:
سلام دوست عزیز آره خریدم از بازار موبایل مجارستانیش رو با گارانتی شرکتی 410 هزار اونم با چقدر ناز بهم دادن حالا عصر میرم آپدیتش کنم چون میگن آپدیتش کنی دیگه هنگ نمیکنه البته تا الان که نکرده اما خوب میگن پیشگیری بهتر از درمانه:8: فقط یک سایت واسه اینکه بتونم یک مسنجر دانلود کنم واسه c7 سراغ دارین دوستان؟اگه یک سایتم واسه بازی و نرم افزارش سراغ دارین و راستی یک آنتی ویروس خوب که بگین از کجا دانلود کنم ممنون میشم.منتظر جواب هستم عزیزان:10:
سلامنقل قول:
مبارک باشه
اصلا آپدیت نکن که فریم ور جدیدش ایراد داره و مصرف باتریت میره بالا بزودی فریم ور جدید براش میاد درست میشه:46:
در ضمن فریم وری که روشه هیچ موردی نداره هنگ هم نمیکنه بی مورد !
در ضمن آنتی ویروس هم اصلا نریز چون ممکنه باعث بشه گوشیت ایراد پیدا کنه.نیازیم به انتی ویروس نیست چون این گوشی ویروسی که باعث بشه سیستم عاملش رو مورد تاثیر قرار بده نداره:46:
سلام دوست عزیز واقعا ممنونم از راهنمایی مفیدت دیگه داشت گریم میگرفت از بس که هر راهی که بود رو واسه آپدیتش امتحان کردم و جواب نداد بازی angry birds واسه این گوشی کسی سراغ نداره بچه ها؟نقل قول:
نقل قول:
بازی angry birds واسه این گوشی کسی سراغ نداره بچه ها؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475243
نقل قول:
سلام دوست عزیز
باز پیشنهاد میکنم اپدیت نکنی.اپدیت pr2 یک هفته دیگه میاد که به نظر خیلی بهتره.مگه شما مشکل هنگ دارین؟
برنامه هم هر چیزی نصب نکن خصوصا انتی ویروس که گوشیت میمیره.حتما حتما هم روی مموری نصب کن.
من آپدیت کردم اما اینقدری که شما میگید مصرف باطری بالاتر نمیره
دوستانی که میگن خوب نیست ، خودش آپدیت کردن و به این نتیجه رسیدن؟
ممنون از دوستان به خاطر جوابشون پس هر کی آپدیت جدید رو گرفت منم خبر کنه و بگه چه جوری باید گرفت؟ممنون
بازم سلام به همگی میخواستم بدونم میشه روی c7 به چیز پی ان وصل شد؟اگه میشه راهنمایی کنید سریعا ممنون
نقل قول:
فعلا که چنین امکان وبرنامه ای نیست.میتونی از اپرا مینی استفاده کنی.البته فرمت sis چون خیلی روونه
یه مشکلی داره گوشیم!
بعد از مدتی سنسورش کار نمی کته و مثلا گوشی رو می چرخونی تو بازی ها کاری انجام نمیشه!
گوشی رو ریست می کنم درست میشه: دی
جریان چیه؟ از نوکی بعیده!
واسه من هم باید ریستات بشه سنسورش کار کنه.شما گوشی رو یه بارفرمت سه دکمه بکن به احتمال زیاد حل میشه
خوب به ما میگفتی ادرس میدادیم بری410 روباچونه حدود400 میگرفتی
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم کسی سایتی سراغ داره که یک مسنجر خوب واسه این c7 گیر بیاد؟
نیمباز (Nimbuzz) منسجر خیلی خوبی هست ... براتون آپ کردم :نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/clhw0mluhcx2
اینم QIP.Mobile که یه مسنجر خوب برای سیمبین 3 هست! هرچند نیمباز که دوستمون معرفی کرد خیلی قوی و قدرتمند تره و از رابط کاربریه خیلی زیبا تری استفاده می کنه! من واسه اندروید از eBuddy استفاده می کنم، نیمباز خیلی شارژ میندازه! امیدوارم که واسه سیمبین اینجوری نباشه! سرعت اینترنتم اجازه نمی داد که واستون آپ کنم، برای همین از لینک زیر دانلود کنید.
کد:http://dl.zarmob.com/files/software/internet/QIP.Mobile.v3003.beta.S60v5.S%5E3.Unsigned-www.zarmob.com.rar
سلام دوستان عزیزم تشکر میکنم از آرمان جان و همچنین آقا میلاد همیشه موفق باشید:10:نقل قول:
بچه ها هیچ کدوم از این مسنجرها نص:41:ب نشد
از shmessenger استفاده کن ببین جواب میده یا نه دوست عزیز
سلام بجه ها یک مرورگر پر سرعت واسه c7 سراغ دارین؟زحمتتون اونایی که c7 دارن و استفاده کردن بگن و لینکشم بدن که دیگه ممنونشون میشم
سلام
من اولین بار هست گوشی این سبکی میگیرم . چه جوری میتونم باهاش وارد مسنجر یاهو و یا کلاً سایت غیر اخلاقی فیس بوک بشم و یا اخبار فارسی بی بی سی روی صفحه ی دوم بیاد ؟؟
چیز پی ان هم دارم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستی میخوام مثل آیفون روی صفحه ی اصلی دمای هوای شهر رو نشون بده . کلاً هیچی بلد نیستم .
برای چت بهترینش که خودم استفاده میکنم shmessenger وبرای وب و عبور از ف.یلتر opera miniنقل قول:
بازم سلام به همگی یعنی این c7 پشیمونم کرد از هر چی سیمبین مسخره است.من shmessenger رو نصب کردم ولی هم این هم nimbuzz و هم qip.mobile همگی باید اول رجیستر بش بعدشم که رجیستر شدی به هزار بدبختی با gprs ایرانسل 20 دقیقه معطل میشی تازه آخرش میزنه disconnect ولی صد رحمت به آندروید همین nimbuzz رو در عرض 5 دقیقه رجیستر کردم و کانکت شدم واقعا موندم نوکیا چه فکری کرد رفت با مایکروسافت قرارداد بست
چه ربطی داره آخه به سیمبین؟؟؟؟نقل قول:
عیب از سرور برنتامه میبینی هست معمولا!
من با همین برنامه ای که میگی راحت وصل میشم در عرض چند ثانیه
نقل قول:
با سلام اگه مشکل از برنامه هست یا سرور اون برنامه نمیدونم چه جوریه که آندروید یک سرور سفارشی داره نکنه همه جا کاش یک کم منطقی باشیم و تعصب الکی نداشته باشیم وقتی دیگه خود شرکت اپل دید که آندروید بهترین سیستم عامل جهان شده نمیدونم چرا بعضی دوستان تعصب الکی دارن
ببین برادر من شما فکر من تعصب دارم!نقل قول:
من همین الان کنار ان8 یه مایلستون دارم ! مایلستون هم 2سال پیش معرفی شده حداقل!
من از آندروید 2 eclair خدابیامرز داشتمش!
دلیلی نمیبینم برا تعصب! چیزی که حقیقته و روشنه برام میگم حالا شما بزار رو حساب تعصب ما!
ناراضی هم هستی بفروش یه آندروید مناسب با بودجت بگیر تا دیگه وقتتم بی مورد دور نریزی:46:
ببین عزیز من که نگفتم شما چه گوشی هایی داشتی که میای میگی من فلان و بهمان داشتم همه اونایی که شما داشتی درست ما بحثمون سر این هست که سیستم عامل سیمبین و کلا سیاست های نوکیا افتضاحه البته در زمینه اسمارتفون وگرنه نوکیا استاد فروش گوشی های 30 40 تومنیه.یک مقدار فکر کن:5:
سیمبین در جایگاهه خودش خوبه نه در مقایسه با یک گوشی رده بالا! اگر سیمبین بدرد گوشی های رده بالا میخورد خود نوکیا نمیزاشتش برای گوشی های میدرنج و بره سراغ وینفون!نقل قول:
این تیکه ای از حرف شماست! اگر من اسمی از گوشی بردم نظرم بر این بود که بفهمی اگه تعصبی داشتم نمیرفتم همچین گوشی بگیرم:46:نقل قول:
کاش یک کم منطقی باشیم و تعصب الکی نداشته باشیم وقتی دیگه خود شرکت اپل دید که آندروید بهترین سیستم عامل جهان شده نمیدونم چرا بعضی دوستان تعصب الکی دارن
این حرفتون هم میزارم رو حساب ....نقل قول:
یک مقدار فکر کن
من در حد خودم فکر میکنم اگر شما بیشتر فکر میکنی و حرفای ما براتون بیهوده و از روی فکر نکردنه مارو ببخش:46:
منظورتون از حساب..... چیه مثلا؟واقعا جای تاسف دارهنقل قول:
با سلام وتبریک سال نو
من یه گوشی c7 خریدم ولی چند تا مشکل با هاش دارم لطفا" کمکم کنید
1- در قسمت logیا همون ثبت مکالمات نمی تونم شماره خاصیو پاک کنم ودر قسمت clear list <optionفقط گزینه clear all را دارم آیا برنامه خاصی بره رفع این مشکل وجود داره؟
2-همراه اول تنظیمات gprs را براش نداره
3-فایلهایی که برام بلوتوس شده را نمی تونم جائی دیگر ذخیره کنم بخصوص فایلهای صوتی:11::11::11:
لطفا در مورد تايپ sms يكي توضيح بديد اونا كه كار كردند
gsm كه نوشته بود اذيت ميكنه ، صفحه جدا باز ميكنه ، تند تايپ كني قاطي ميشه
man 385 qeymat kardam emruz,khobe?
begyram in qeymat?