سلام دوستان پس از کلی پرس وجو تصمیم دارم با قیافه یslxکنار بیام وبرم یکی از آنها را بصورت نقد واقساط ا زایران خودرو بگیرم.:31:.احتمالا تا هفته ی دیگر پولم جور شود..فکر کنم رنگ سفیدش از همه بهتره وبیشتر بهش می آید..نظر دوستان چیه؟:8::21::21:
Printable View
سلام دوستان پس از کلی پرس وجو تصمیم دارم با قیافه یslxکنار بیام وبرم یکی از آنها را بصورت نقد واقساط ا زایران خودرو بگیرم.:31:.احتمالا تا هفته ی دیگر پولم جور شود..فکر کنم رنگ سفیدش از همه بهتره وبیشتر بهش می آید..نظر دوستان چیه؟:8::21::21:
نقل قول:
در مورد رنگ که نمیشه نظر داد چون موردی کاملا سلیقه ای هست.
اما در مورد ماشین بله گزینه خیلی خوبیه با خیال راحت بخرید و لذت ببرید
ماشین خیلی خوبیه .البته رنگ کاملا سلیقه ای ,رنگ خاکستری وسفید آن همه زیبا ترند ولی به نظر من خاکستری زیباتره.نقل قول:
رنگ آبی کبود داره؟
نه دوست من.نقل قول:
رنگ آبی کبود نداره.
دوستان منم یه هفتس ماشینو تحویل گرفتم خیلی راضیم :20:
امیدوارم که چرخش برات بچرخه +این که کی ثبت نام کردی و این که ماشین خوب و به صرفه ای رو نسبت به قیمتش خریدی و در گوشه و کنار میبینم همه دارن حرف از 405 tu5 میزنن فکر کنم تولید موفقی بوده :46:نقل قول:
اگر كيفيت ساير قطعات مصرفي هم مثل موتور بالا بود خيلي خيلي خوبي ميشيد . ولي همينم غنيمته !نقل قول:
ممنون دوست عزیز. ماشین منو 40 روزه دادن.یعنی 10 روز تاخیر. عوضش مدل 91 دادن! :46:نقل قول:
امروز همه ماشین های ایران خودرو گرون شد 405 slx tu5 هم 15315000 ت سمند ef7 هم 16921000 ت
از خدا بیخبرها گفته بودند سمند و پارس و 405 رو گرون نمیکنن اما امان از دروغگویی
دوستان بنظرتون منم عوض کنم ماشینمو ؟؟؟
الان یه 405 دولفینی مدل 89 دوگانه سوز دارم
میخوام اگه شد یه tu5 بخرم اگه شد مرسی از نظراتتون.
سندازایفون4 ورژن5.0.1
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه شما جاده زیاد میرید یا کلا مصرف بالا دارید کار درستی نیست!
چون نهایت در 100 کیلومتر 5 لیتر تفاوت مصرف دارن!
پس هیچی جایه گاز رو براتون نمیگیره!
اما اگه یه موتور پرشتاب و با کیفیت تر و مصرف مناسب میخواین میتونین اینکارو بکنین:46:
یه سوالی دارم. 405 اول با موتور 2000 سی سی به بازار ایران اومد. که میتونم بگم ماشین فوقالعاده و خوبی بود. بعد ایران خودرو برداشت 200 سی سی از حجم موتور کم کرد 1800 داد بیرون که ماشین واقعا نفسش بریده شد. کولرو که روشن می کنی دور موتور قشنگ می افته. کلاً ماشینو خراب کردن رفت. کاری ندارم. حالا برداشته رو همون بدنه موتور 1600 سی سی گذاشته !!!! من فکر نمیکنم دیگه به این ماشین امیدی باشه. چه TU5 چه هر موتور دیگه ای. دوستان این موتور برای نصب روی پژو 206 خوبه. واقعا بهش میاد. متناسبه. اما نمیشه همین جوری برداری هر موتوریو بزاری رو هر ماشینی. من کاری به ظاهر ماشین ندارم . این ماشین دیگه اصالت نداره. هر چیزیشو از یه جا برداشتن کپی کردن. هنوزم که هنوزه ایربگ یکی داره. بابا سرنشین بدبختم آدمه. حق زندگی داره. چرا با جون مردم اینوطری بازی میکنن؟؟ من نمیگم ایربگ معجزه میکنه. اونم ایربگ نسل اول تک !!! اما تو دنیا برای جون آدم ارزش قائلن. الان حداقل 6 ایربگ باید رو ماشین وجود داشته باشه. نمیدونم از دوستان کسی مراحل ساخت ایربگو دیده یا نه؟؟؟ بخاطر یه قوطی به قطر تقریباً 10 سانتی متر که وسط فرمون قرار بزارن حالا به یه مقدار ادوات و سنسور دارن مسخره بازی در میارن. کی قراره ما ایرانیا یه مقدار به همدیگه به خودمون احترام بزاریم؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز وارد بحث های اینکه اصالت و اینا نمیشم!
اما در مورد اطلاعات فنی که گفتین با شما مخالفم!
اول قدرت ماشین به حجم موتور اون نیست! این تکنولوژی موتور هست مشخص میکنه یه موتور چه مقدار قدرت خروجی داره!
اتفاقا یچیزی تو ذهن مردم هست همیشه میگن موتور 2000 وای چه قدرتی داشت! از اتفاق باید به شما بگم اگه هردوی این ماشین ها رو کنار هم تست کنین میبینین موتور 1.8 انژکتوری تو شتاب به راحتی از موتور 2000 جلو میوفته! و از همه اون ها جلوتر موتور 1600!
حالا اون که میگی کولر میگیری اونطوری شده دلایل فراوون داره! کل سیستم سوخت رسانی این دو موتور متفاوته! یکی انژکتوری اون کاربرات!و ...
قدرت خروجی تولید شده توسط این 3 موتور فرق داره و بیشترینشون همین موتور 1600 هست که 110 اسب قدرت تولید میکنه! و این یعنی تکنولوژی! حجم کمتر و مصرف کمتر و قدرت بیشتر!!!
اما در مورد اینکه میگین همینجوری گذاشتن اتفاقا اینطوری هم نیست! این موتور و 3 بدنه 405 و پارس و سمند مدت زیادی برای تست و بهینه سازی تو فرانسه برای ایرانخودرو سفارش سازی شده و حتی برنامه کامپیوتری اون کاملا با 206 متفاوته و متناسب برای بدنه 405 و ... هست!
و کلا ببین موتورهای پژو سیتروئن مشترک هستن و برای بدنه خاصی ساخته نمیشن! اتفاقا همین موتور روی مذل های پژو 205 206 605 و سیتروئن زانتیا و چند مدل دیگه بکار رفته! پس مختص 206 نبوده!
همه این ها به کنار! شما پشت این ماشینا بشین و تست کن وقتی قدرت و شتاب بهتر و کم صدایی 405 با موتور tu5 بدلت نشست خودش دلیلی برای مناسب بودنه این خودرو هست!
البته منکر این نیستم همه این ماشین ها بنجل و آشغال هستن! ولی باید دید تو چخ کشوری زندگی میکنی و وضع اقتصاد چطوره و دیگر ماشین ها چطورن بعد گفت ارزش داره یا نه:46:
دوست عزیز شما هم از اون حرفها زدی ها مگه به حجم موتوره بعدشم شرکت های خودروسازی روی مدل های خودروهاشون موتورهای مختلفی با توان متفاوتی میزارن حتی بعضی خودرو سازها موتورهای مشترک میزارندنقل قول:
موتور tu5 رو حتی روی زانتیا هم اگه بزارند مشکلی نداره
بعدش هم خود پژو فرانسه در زمان تولیدش موتور های مختافی از 1.4 لیتری با 70 اسب تا 2 لیتری با 220 اسب روی این ماشین سوار کرد
شما یه میتسوبیشی لنسر evo fq400 رو در نظر بگیر با حجم دولیتر 405 اسب قدرت داره و کمتر ماشینی به گردش میرسه
دوستان از همه شما تشکر میکنم. توضیحاتتون کامل بود و حرف حق جوابی نداره. اما خب سلیقه هم مهمه. راستش من خیلی طرفدار این ماشین نیستم. البته خداییش این حرفارو نزدم که ماشینو خراب کنم یا چون خودم خوشم نمیاد. کلا فکرم همین بود. اما بازم میگم 405 به نظر من زیاد جوون پسند نیست. درسته موتور و بقیه مشخصاتش خوبه. اما من ظاهر ماشین برام اهمیت زیادی داره. یعنی مثلا یه ماشین قدیمی اسپرتو بیشتر ترجیح میدم تا این ماشین رسمی +40 . قبول کنید یه کم سن بالا میزنه. بازم ممنون بخاطر توضحاتتون.
خوشبختانه یا متاسفانه 405 یکی از اون دست ماشین هایی هست که توی ایران برای دستکاری کردن و تیونینگ ماشینه بسیار مناسبی هستنقل قول:
قیمت قطعات ظاهری معقول و مناسب و موجود بودن انواع اقسام وسایل برای تیونیگ و حتی تعویض موتور با انواع اقسام موتور ها بدونه دردسره خاصی 405 رو به ماشینی تبدیل کرده که خیلی ها دوستش داشته باشن
برای ظاهر میشه از نوع پرشیا استفاده کرد که هیچ فری با 405 نداره
البته من ظاهر 405 رو بیشتر میپسندم
الان 405 با همین موتور و ABS بعلاوه ایربگ قیمتش چند هست؟ اینکه یکی دو ماه صبر کنم بصرفه تره ؟
نقل قول:
قیمتش الان حدود 14500000 تومان هست البته 405 SLX
الان دیگه وارد سال جدید شدیم و بعد از 13 فروردین میتونید خرید کنید و نیازی به صبر کردن نداره
slx tu5 + abs+ airbag قیمت 15585000 توماننقل قول:
glx tu5 + abs + airbag قیمت حدودا 15150000 تومان که تولید نمیشود
نقل قول:1 میلیون تفاوت قیمت :31:نقل قول:
-----
تفاوت SLX با GLX در چیه ؟
دوستمون درست قیمت دادن من قیمت قدیم رو گفتم.نقل قول:
تفاوت SLX و GLX در نمای ظاهری - تغییرات کلی در نمای داخلی
اضافه شدن مه شکن جلو به SLX
در کل انتخاب بین این 2 سلیقه ای هست.
از نظر فنی هم هردو مثل هم هستن و هیچ فرقی ندارن.
glx با slx با امکانات مشابه 400 تومان اختلاف قیمت داره اونم به خاطر تزیینات و تجهیزات اضافینقل قول:
به نظر شما موتور 16 سوپاپ TU5 که 108 اسب بخار قدرتو با مصرف کمتر تولید میکنه نباید با موتور قبلی که فقط 98 اسب بخار تولید میکنه تفاوتی داشته باشه؟؟؟؟ :20:نقل قول:
لطفا کسی جواب بده که خودش الان 405 با موتور TU5 داره
مصرف داخل شهرش چقدر هست -
چند وقت پیش یه سوالی بدجور ذهن منو مشغول کرده بود
که چرا حجم صندوق عقب slx 470 لیتره و حجم صندوق عقب Glx 2گانه هم 470 لیتره!!!
اخرش فهمیدم چرا:31:
چون اون کسایی که اعداد رو تو سایت ایران خودرو گذاشته بودن مشکل داشتن( الزایمر داشتن!!)
این عکس مال مشخصات 405 از سایت ایران خودرو سال 1390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم ماله 405 مدل91
یه سری عددهای دیگه هم تغیر کردن مثل سرعت!
جالبه!!
405 دو گانه با گاز 30تا به سرعتش اضافه شده!
کسی دلیلشو میدونه؟
لینک تست 405 tu5 با زانتیا 2000
تست کشش دنده 2 از 30کیلومتر
0 تا 100 405 tu5 با بنزین معمولی و باک نیمه
تست شتاب و کشش 405 tu5 و 206 sd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شتاب صفر تا صد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کشش دنده 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کشش دنده 3
تست 405 xu7 و 405 tu5
شتاب از 0
شتاب از 20
شتاب از 50
تست 405 tu5 و پرشیا elx مدل 86 ( یکی از تستها 405 تک سرنشین و تست دیگه پرشیا تک سرنشین)
تست سمند lx xu7 و 405 tu5
یکی از تست ها به سمند 15متر ارفاق شد
انتخاب با خود دوستانه
یا حق
با سلام
کامبیز هستم
15 مرداد 90 یک دستگاه tu5 بصورت شرایطی خریدم
1- انتخاب و خرید این ماشین با مطالعه تک تک صفحات مبحث در tt صورت گرفت
2- ماشین بنده 13000 کار کرده بیشتر جاده بوده چون دانشجوی کارشناسی ارشد معماری شوشتر هستم و مسیر حرکت کرمانشاه- نوراباد-خرم اباد- پل زال-اندیمشک-شوشتر که در مجموع 440 کیلومتر که 300 الی 330 کیلومتر این مسیر پیچ و گردنه میباشد که اتوبان خرم آباد - پل زال محل مناسبی برای تست های مختلف کشش شتاب و تاپ اسپید میباشد
بنده این مسیر را با وانت سایپا و زانتیا و پرشیا دوگانه و tu5 طی کردم رتبه بندی در از نظر من که با همه این ماشینها این مسیر طی کردم
1- زانتیا 2- tu5 و 3- پرشیا 4- وانت سایپا که البته من وانت سایپا را بخاطر گشتاور 205 نیوتونیش در گردنه ها بهتر از پرشیا مدانم
حد اکثر سرعت با زانتیا 215 و گردنه ها 130 الی 150 بوده در کل بهترین ماشین هم برای کفی هم باری گردنه
با برشیا دوگانه و 3 سرنشین که همیشه با هم هستیم حداثر سرعت با بنزین در کفی 150-160 و گردنه که با دنده 4 و 95 -100 بوده
با وانت نیسان هم که عرض شود کل مسیر با سرعت 95-90 چه گردنه و چه کفی با کمترین افت سرعت
اما tu5 بیشترین سرعت که در اتوبان پل زال با 5 نفر سزنشین و صندوق پر 180 تا رفتم که باز هم جاداشت ولی جاده داشت تمام میشد
380 کیلومتر با 28-29 لیتر طی کردم با توجه به معکوس دادن به ماشین و شیب واقها زیاد بعضی از قسمتها خیلی پرتوان تر از پرشیا و سمند و 405 میباشد
مسیر رفت را با 25 الی 26 و مسیر برگشت بخاطر شیب بیشتر 27- 28 مصرف میکند (440 کیلومتر)
کلا خیلی بهتر از 405 و سمند و پرشیا میباشد هم شتاب هم قدرت
تجربه مصافت 460 کیلومتری شیراز - اصفهان با سرعت ثابت 107 کیلومتر 5.6 میباشد
با میاگین 100-95 بین 5.2 الی5 میباشد
باز هم اگه سوالی بود بنده در خدمتم
این آقا کامبیز همشهری ما هست 1 روزم با خوده من تست زد که فیلم نگرفتیم .
نتیجه هم در شتاب 0 تا 100 برتری با tu5 بود
و xu7 بنده در کشش دنده های 3 . 4 .5 پیروز بود فکر کنم . البته خودم هم قبول دارم که tu5 توان حرکتیش 15% بالاتر هست
رینگ من 16 و کامبیز 15 بود . ولی اگرم هر دو 15 بودیم بازم برتری با tu5 بود .
تازه ماشین من خیلی پر نفس هست خدایی نسبت به باقیه xu7 ها
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
سلام سال نوت مبارک
دنده 3 اگه از سرعت 30 تا شروع کنیم tu5 به اندازه یکی دو ماشین جا میمانه اگه از 50 و 60 شروع بشه از 90 به بعد tu5 فاصله میندازه
دنده 4 که اصلا قابل مقایسه نیستند این 187 تا میره و 405 xu7 تا 170 تا میره مگه 130 -140 تا استارت بزنند که tu5 جلو بی افته( اینو با 405 معمولی یکی از بچه ها تست کردم ) کلا این دنده 4 یه دنده عجیبیه
دنده 5 هم یکی از بچه ها تست کرده بود با 5 نفر سرنشین با یه 405 معمولی که اونم 5سرنشین بوده از 90 استارت زدن و تا 110تا 405 معمولی جلو بوده و از اون به بعد جا مونده و tu5 جلو افتاده البته به گفته دوستمان من خودم امتحان نکردم
ولی امان از دنده 1 و مخصوصا 2
هر ماشینی با tu5 بندازه اگه اون ماشین دنده1 نتونه جلو بی افته توی دنده 2 دیگه توی آینه اس
این 405 tu5 واسه حفظ شتاب و کشش در دنده 2 به 3 و 4 با توجه به تجربه بنده باید لاستیک کوچیک و پهن مثل 205-60-14 زیرش باشه که زودتر دنده 3 را پرکنه الان لاستیک ماشین بنده 205-60-15 هست که محیطش 203 cm هست و لاستیک 205-60-14 محیطش 185 و لاستیک 185-65-14 فابریک 190 cm هست که توی این ماشین لاستیک بزرگ تاثیر زیادی در دنده های سبک 3 و 4 داره
دوستان عزیز برای این tu5 چه سایز رینگ و لاستیک بهتره و ecu رو دچار مشکل نمیکنهنقل قول:
سایزی که کمترین خطا رو داشته باشهنقل قول:
اگه 15 میخوای بندازی که استاندارد ترین حالت هست 205/55/15 اگه 16 میندازی 205/45/16 که یکم کوبش داره
با تشکر این سایز 15 دو جفتش چند در میاد تقریبا و کدام بهتره ایرانی کره ای ژاپنینقل قول:
والا لاستیک خوب الان جفتی 300 و به بالا هستنقل قول:
مارکهای اروپایی مثل میشلن رده اول
بعد آسیایی ها
مثل هانکوک و کومهو کره ای فقط . کومهو کا یو 25 لاستیک 4 فصل مناسبی هست .
فالکن ژاپن . بریجستون ژاپن . اینها مارکهای خوبه بازارن
به نظر بنده اگه 205-60-14 بندازی واسه این ماشین مناسبه چون دنده های 3 و 4 زود تر پر میکنه و از طرفی هم عرض مناسب برای چسپندگی به جاده را داره و 1و 2 هم که دیگه از اینی که هست زودتر پر میکنه
این سایز ارتفاع مناسبی داره یا غیر استاندارده ایا به گلگیر گیر میکنه و برای ecu و abs و مصرف سوخت مشکل ایجاد نمیکنه کلا من برای قشنگی نمیگم من بالاترین بازدهی و نرمی رو میخوامنقل قول:
برادر این از سایز اصلی یه ذره کوچیکتره ( محیط تایر اصلی 190 cm و این نزدیک 185 cm )
مصرف زیاد تاثیری نداره
واسه abs هم مشکل نداره و اگه لاستیک چسپندگی مناسبی داشته باشه abs هم دیرتر وارد مدار میشه
مشکل کوبش هم نداره و دنده ها را بهتر پر میکنه
سلام به همه دوستان
من یه پارس 85 دوگانه دارم میخوام بفروشمش
بنظرتون 405slx بخرم؟؟
میتونه نسبت به پارسی که دارم از لحاظ سرعت شتاب ترمز و نرمی راضیم کنه؟؟
و اینکه تمام slx موتورشون tu5 هست یا اینکه باهم فرق دارن
بنظرتون صفرشو بخرم یا دست دوم تروتمیز؟؟
نقل قول:
مطمئنا 405 با موتور TU5 نسبت به پارس دوگانه سوز از عملکرد بهتری برخوردار خواهد بود.
از نظر مصرف سوخت و شتاب و نرمی هم راضیت میکنه به راحتی.
SLX در 2 نوع معمولی و TU5 عرضه میشه که خوب معمولی مشخصه از موتور XU7 قدیمی
بهره میگیره
خرید صفر یا دست دومش بستگی به خودتون داره چون 405 SLX از تابستان 90 عرضه شد
حتما کارکرده در حد صفرش گیرت میاد اما خوب به مراتب خرید خودروی صفر اول پیشنهاد میشه.
سلام به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 23 مراجعه بکنید لطفا
اونجا توی یکی از پستهای بنده چندتا لینک از تست 405 tu5 هست که با خودرو های مختلف انجام شده
پارس elx - سمند - sd - پژو 405 xu7 و آخرینش زانتیا بوده تست کردم
اگه پارس elx سرحال باشه و tu5 هم لاستیک 205-60-14 داشته باشه راحت پا به پای پارس و تیپ 5 های 84 میره
کلا ریو و ال90 و انواع سمند و 405 و پرشیا sd و تیپ 5 های مدل بالا را توی همون دنده 2 جا میمونن و 1 و 2 هم تقریبا یه نصفه ماشین از زانتیا 2000 جلو میزنه اما توی دنده 3 زانتیا جلو می افته(تجربه تست با زانتیایی خودمان که لینک فیلمش هم هست)
بنده تا الان با ماشینم 31000 کیلومتر گردنه و کفی و پیچ را طی کردم
مصرف درجاده با لاستیک 205-60-15
سرعت 95 تا 100 -- 5.5
سرعت 100 تا 110 - 5.6 الی 6.1
سرعت 120 تا 130 - 6.1 الی 6.3
سرعت های بالا در بدترین شرایط 440 شامل 5 سرنشین و صندوق پر و کفی و گردنه و کورس در گردنه 8 بوده با میانگین دور موتور 5500 و 6200 در طی یک ساعت و مابقی مسیر با میانگین 120 کیلومتر
در شهر هم با رانندگی آرام
دنده 1 تا 3000
دنده 2 تا 3200
دنده 3 تا 3200
دنده 4 بین 2000 و 3000
نزدیک 7.9 دهم و 8.1 بوده
در بدترین حالت به 10 میرسه اگه کلی گاز بدی و کل کل بکنی
ولی معمولا با بنزین سوپر و رانندگی نسبتا آرام و گاهی هم پر گاز 8 تا 8.6 هست
slx هم tu5 داره هم xu7 ولی شما میتونی یه slx tu5 مدل 90 کم کار 1.5 تا 2 تومان زیر فی بخری که همین دست دو بهتره منتها موقع خرید دقت کنید و به چند نفر هم نشون بدبد وقیمت بالا هم نخریدنقل قول:
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
دوستان لطفا نظر بدن که این سایز لاستیک رو تایید میکنندنقل قول: