ووووووووااااااااااااااااا ااای چقدر حالم بد بووود اما شما ها رو که دیدم خیلی خوشحال شدم...
اما دانشگاه تهران چی؟:(
Printable View
ووووووووااااااااااااااااا ااای چقدر حالم بد بووود اما شما ها رو که دیدم خیلی خوشحال شدم...
اما دانشگاه تهران چی؟:(
تبریک به همه برا آزادیشون!!
3158 مکانیک صنعتی اصفهان
نقل قول:
دماوند هم نزدیکتره هم اسم دانشگاه روشه ولی قزوین هم دوره هم تو مدرکش می نویسن موسسه غیرانتفیایی نه دانشگاه!!!!!!!
من بودم دماونده می رفتم
کسی که دوره شبانه قبول میشه تو مدرکش شبانه بودنش رو میزنن یا فرقش با روزانه فقط تو شهریه هست ؟
آره تو مدرک می زنننقل قول:
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
چرا یکی جواب منو نمی ده ؟؟؟ فزیک الزهرا بهتره یا مهندسی شیمی علوم تحقیقات؟
فکر نکنم شبانه رو تو مدرک بزنن ها
دوستان جواب من یادتون نره لطفا.ممنونم.:11:نقل قول:
نقل قول:
مطمئن هستم که می زنن ولی مدرکشو اندازه روزانه قبول دارن
نقل قول:اگه اینجوریه اصلا برق نرو.نقل قول:
مسلما برق یه جوریه و منم از فصلهای برق فیزیک دبیرستان هم خوشم نمیومد
به برق باید علاقه داشته باشی که بری توش.
من توصیه می کنم حتما عمران رو بری!
والا آخه جفتش خوبه و واقعا انتخاب سخته ..نقل قول:
ابن بکب واقعا به علاقت مربوطه...
اگه پسر بودی من میگفتم مهندسی شیمی...ولی الان نمیدونم واقعا نمیدونم حتما با یه مشاور خوب صحبت کن....:46:
فکر نکن مطمئن باش نمیزنننقل قول:
masih eia
ببین
وضع مالی ات چطوره؟ اگه پول آزاد رو داری حالا باید به چند تا مورد نیگا کنی
1- سطح علمی
2- امکانات شهرها
3- نظر خانواده
4- امکان رفت و آمد راحت تر و امکانات سکونت
ترتیب دلبخواهی هست و منظورم اولویت بندی نیست چون خودت باید تصمیم بگیری کدومش برات اولویته . من اطلاعی در مورد سطح علمی هیچ کدوم ندارم.
اگه هم مشکل مالی داری که معلومه. این مورد هم خیلی مهمه ها . خونواده ممکنه حاضر بشن به خاطر شما فداکاری کنن ولی این شمایی که باید با توجه به همه شرایط تصمیم بگیری.
نقل قول:
اگه شیمی بخونم می رم پیش بابام کار می کنم ولی فزیک بازار کار جالبی نداره
شیمی رو بیشتر از فزیک دوست دارم ولی خوب این آزاده اون سراسری
آگه تو جای من بودی کدومو می رفتی ؟
خیلی حالم خرابه
اونی که نمی خواستم قبول شدم برق بوعلی سینا تازه چه گرایشی قـــــــــدرت
توروخدا یکی بگه من خیلی الکترونیک علاقه داشتم قدرت بازار کار داره ؟ امکان تغییر گرایش وجود داره ؟ واحداشون در سطح لیسانس خیلی با هم فرق داره ؟ حالا موندم الکترونیک نجف آباد برم یا اینو
خواهش می کنم یکی بگه اگه دندانپزشکی می خواست ولی سراسری پزشکی و آزاد دندان قبول می شد کدومو انتخاب می کرد؟
من با 19000 شبانه معماری ملایر اوردم تو چه شبانه هایی رو زده بودی؟نقل قول:
خوب اگه کارت رو میدونی ، دیگه چه فرقی بین آزاد و سراسری هست. والله بعد فارغ التحصیلی کار مهمه که به جز مدرک دو تا بند پ . پ لازم داره که شما یکی رو داری.نقل قول:
از ترم 4 دیگه درسهای الکترونیک با قدرت جدا میشه!نقل قول:
فکر کنم 40-42 واحد با هم فرق داره!
دوست عزیز سبزوار اصلا شهر خوبی نیستا . نمیخوام از چیزی ناراحتتون کنم ولی واقعیت رو میگم چون دوستتون دارم بعدا پشیمون نشید چون دولتیه . شهر خیلی کسل کننده ای هستش و شاید اولش براتون خوب باشه ولی بعد یه مدت آرزو میکنید که همین تهران شمال میرفتید . اینو یکی از آشناهام برام تعریف کرده ولی خود دانید .نقل قول:
سبزوار می رم به احتمال زیاد به هر حال دولتیه !
تو رو خدا به من کمک کنید.
سراسری پیام نور علوم کامپیوتر تو تهران قبول شدم
آزاد مهندسی نرم افزار تو آمل (مازندران)
محل سکونتم هم تهرانه. خانواده میگن بمون. خودم میخوام برم آمل.
اما از مشکلات و خوابگاه و خرج دانشگاه آزاد یه خورده می ترسم.
حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه پسری که بازار کار قدرت از همه گرایشهای برق بهتره. اینو می تونم با اطمینان بهت بگم. علافه رو دیگه خودت باید بتونی تصمیم بگیری
منم تایید میکنمنقل قول:
رشته الکترونیکی دیگه خیلی زیاد داریم ولی قدرت به اون اندازه نیست!
پس با این حساب معلومه مهنــــــــــــــدســــــ ــــــی شیــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی :46:نقل قول:
البته نظرمه ها....
فیزیک بخونی برای خارج از کشور رفتن خوبه ولی تو ایران بازار کارش نمیدونم.....شاید معلمی یا نمیدونم....
بازم به خودت بستگی داره.....
البته به پولم بستگی داره ها......:20:
سلام برق قدرت ازاد اراک یا برق الکترونیک صنعتی ارومیه؟؟
بچه اراک هستم
سلام منم IT سجاد مشهد قبول شدم لطفا 1 سری به اینجا بزنین و منو راهنمایی کنین...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=438650
از لحاظ مالی خدا رو شکر مشکلی ندارمنقل قول:
آره همه می گن فزیکو بخونی تو خارج کشور بیشتر جواب می ده
خانواده می گن علوم تحقیقات ولی مشاور مدرسمون گفت فزیک خیلی بهتره
با تشکر از faeze.t
برو بچ دیگه..........
یه سوال وقتی تو غیرانتفاعی بخونی تو مدرکش میزنن که غیرانتفاعیه؟؟؟؟؟؟
برای یکی از دوستامم میپرسم : کاردانیشم میزنن که غیرانتفاعیه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه برای یکی از دوستامه...
ایشون یه دختره سراسریش رو کاردانی معماری غیرانتفاعیه آبا قزوین قبولیده
آزادشم کاردانی معماری دماوند
کدوم بهتره بره؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همتون اونی که واقعا میخواستید قبول شده باشید
ببینم کسی اینجا صنایع امیرکبیر قبول نشده؟
من هم كاردان فني برق -موسسه غيرانتفاعي روزبهان -ساري قبول شدم به نظرتون برم... یا بمونم واسه کنکور سال بعد؟؟؟؟؟
@فائزه
اینو بگم که رشته ی مهندسی شیمی خیلی رشته ی خوبیه (من که خیلی علاقه دارم) کارشم خوبه من از نزدیک دیدم خودم
اینم بگم که فکر نکنی کلش شیمیه (خب اونوقت میشد شیمی محض)
خب خدارو شکر البته دانشگاه الزهرا جوه متفاوتی داره ...همه دخین و به قول یکی از بچه ها جو سنگینی داره...نقل قول:
در کل اگه دوست داری حتما سراسری بری پس خب برو الزهرا اما با توجه به چیزایی که گفتی فک کنم مهندسی شیمی رو بیشتر دوست داری....:46:
هرچی هم مشاور بگه دوستا بگن و......انتخاب نهایی با خودته .....
مدرک غیرانتفاعی رو مطمئنی؟؟؟؟
یعنی تو هم میگی برم برق قدرت تهران جنوب؟؟؟؟؟البته خودمم همین نظر رو دارما......:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه سایتی می تونم واحدهای درسی که برق قدرت باید بگذرونه پیدا کنم ؟؟
دندانپزشکی آزاد یا پزشکی سراسری مسئله اینست.لطفا یکی راهنمایی کنه.
دندانپزشکی آزاد یا پزشکی سراسری مسئله اینست.لطفا یکی راهنمایی کنه.
حذف شودنقل قول:
اشتب شد
بچه ها،ضمن تبریک به همه تون دلم نیومد یه تجربه رو نگم:
ببینید،یک دانشجو دو حالت داره که بتونه تو دانشگاه دووم بیاره و مشکلات خاص خودش بجنگه
1-رشته تحصیلی مورد علاقه اش=که حاضره به خاطر رسیدن به اون هر سختی رو تحمل کنه.مثل غم غربت و تنهایی،بی غذایی،بی پولی احیانا،خوابگاه و چه میدونم همین چیزا دیگه...
2-محل تحصیلش=یعنی مهم نیست که چی داری میخونی،مهم اینه که تو شهر خودتی.مهم اینه که تو جای خودت میخوابی،در کنار خانواده ات هستی،احیانا فرصت کار شاید بتونی پیدا کنی،دوستات هستن و خیلی چیزای دیگه که تا ازشون دور نشی نمیفهمی...
باور کنید که سخته.زیاد هم به بازار کار فکر نکنید.این خبرا هم نیست که تا فارغ التحصیل شدید،منتظرتون باشن....پس:
با فکر و بصیرت انتخاب کنید و به حرفهای دیگران فقط با نگاه مشورت فکر کنید.این شمایید که باید درس بخونید.پس خودتون تصمیم بگیرید.
یا علی
آره برق تهران جنوب می تونم بگم بهترین رشته آزاد توی بهترین دانشگاهش است البته علوم تحقیقات برق نداره سطح برق تهران جنوب خیلی بالاست پشیمون نمی شی:31::31:نقل قول:
تو مدرک غیر انتفایی می نویسن غیر انتفاییه تازه موسسه هم است
نقل قول:
اره می دونم کلش شیمی نیست
اگه اینو برم چون گرایشش هم صنایع غذاییه میرم پیش بابام تو کارخونه
ولی وقتی رفتم پیش دانشگاهی هیچ وقت فکر نمی کردم برم دانشگاه آزاد حتی علوم تحقیقاتشم راضی نبودم
نکنه شماره پرونده رو به جای داوطلبی وارد کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كسي ميدونه عمران اميركبير از بومياش تا چند گرفته؟