نقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!:18:
منظورتون از محدود چیه؟:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!:18:
منظورتون از محدود چیه؟:11:
فکر کنم از نظر بلوتوث و کپی پیست و اینا باشه منظورشوننقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!
منظورتون از محدود چیه؟
ولی من نه، مخالفم! :31:نقل قول:
به نظرم اینکار خیلی بیشتر به نفع مایکروسافت بود تا به نفع نوکیا. همون Nokia Maps و ورود به بازارهایی که توش نبود خیلی امتیازای بزرگی بود. بعدش هم بیایم یه کم منصف باشیم، Symbian چش بود واقعا؟! چون فقط به شیکی iOS و Android نبود بد بود؟! اصلا هر چی بود از این WP7 بهتر بود (خدایی قبول کنید). بله منم قبول دارم باز اگه Android بود یه چیزی...
من از این میسوزم که با اومدن Symbian ^3 همه یه جورایی دوباره به نوکیا و Symbian رو آورده بودن، N8 خدایی عالیه و به نظرم اصلا از پیش باخته نبود. زدن همه چیو خراب کردن. :13:
منظورتون از محدود چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WP7 واقعا سیستم عامل محدودیه؛ از نبود همین Copy-paste و Multi-tasking بگیرین (بهترین حالت این دو مورد که گفتم تو Symbian بود!) تا اینکه تعداد app های درست حسابی که براش هست از تعداد انگشت های دست هم کمتره! از نظر سخت افزاری هم که مایکروسافت اینقدر شرط و شروط سفت و سخت گذاشته بود که همین چندتا گوشی WP7 هم که اومده بودن غیر از تفاوت های ظاهری جزیی هیچ فرقی با هم نداشتن! صد رحمت به همون WM 6.5!
از تموم حرفات تنها با صد رحمت به وین ۶.۵ موافقم:نقل قول:
سیمبین چش بود؟!:18::یکی از دوستام ان۹۷ داره کلا خیلی زور گوشیش کرده یه اس \ی بی روش ریخته که کلا گوشیش سرعت گوشی به اندازه ۲ برابر گوشی های نفت سوز هست الان:31: وخیلی میخواست کلاس بذاره که گوشیه من و سیمبین چه شاخی هستن یه \وسته لاک آیفون گذاشته بود روش که به زور بالا میومد در حالی که اس تو یو ۲ به راحتی اینکارو میکنه و .... از نظر من (این نظر شخصی منه) سیمبین مال موقعی بود که همه گوشی ها جاوا بودن!!
خوب حالا میرسیم به اینکه اگه آندروید بود یه چیزی... :این رو تا حدودی قبول دارم یعنی من خودمم بعد ازوین ۶.۵ . آندروید رو یه کوچولو بالاتر از وین ۷ میبینم ولی مطمءن باش مسپولان نوکیا بوغ نیستن که این تصمیم رو گرفتن و از من و شما بیشتر حالیشونه:11:
من هنوز نفهمیدم این ان ۸ چی داره همه عاشقشن؟!:18: تنها چیز خاصی که توش دیدم فیلم برداری اچ دی بود که الان با گوشی های جدید چیز خاصی نیست!!
حالا اگه حرفی چیزی بود من در خدمتم
راستی برای اینکه بعدا کسی نگه که تو سیمبین نداشتی ببینی چه سیستم عامل شاخیه: من هم گوشی بدون سیستم عامل داشتم هم جاوا هم سیمبین و این دم آخری هم وین ۶.۵ و همین که مجبورم این رفیقمو که هفته ای ۴ ساعت تحمل کنم که همش میتوپه به ویندوز و هی میخواد به منو یکی دیگه از بچه ها (که hd2 داره)بگه گوشیش چه گوشیه شاخیه فک کنم به اندازه یه عمر با سیمبین کار کردن به آدم در مورد این سیستم عامل شش (shosh) اطلاعات میده:2:
ببخشید طولانی شد
اینم برای اضافه شدن اطلاعات عمومیتون:
آیا میدانید:
آیا میدانید ان ۸ با قلم مخصوص صفحه لمسی ارایه میشود و اینکه:
گوشی همراه با قلم = صفحه تاچ داغون:21:
یعنی اگه صفحه تاچ فینگر فرندلی داشته باشه کهنیازی به قلم نیست!!:27:
پی نوشت: ببخشید بعضی جاها بجای "پ" "\" تایپ شده
البته عدد درست 7.8% از سهم بازار امریکاستنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز دقت کنید چی گفتم:نقل قول:
البته عدد درست 7.8% از سهم بازار امریکاست
. نوکیا که شدیدا توی اسمارت فون های مدرن عقب افتاده بود (مارک شر نوکیا در آمریکا به زیر 1 درصد رسیده و جایگاهش رو کاملا به رقبا داده)7.8 درصد سهم همه فون هاست (فیچر فون ها رو هم حساب کردن) ، که البته آمار جولای 2010 هم هست یعنی 6-7 ماه پیش.
طبق آخرین آمار comScore که دو هفته پیش منتشر شد سهم کلی نوکیا به 7 درصد رسیده، و در قسمت اسمارت فون هم نوکیا به بخث Others رفته که همه اونها با هم 2.6 درصد سهم بازار رو دارن.
آمار دقیق رو فکر می کنم Nielsen یا NPD منتشر کرده بودن.. که نوکیا به زیر 1 درصد رسیده بود.کد:http://www.comscore.com/Press_Events/Press_Releases/2011/2/comScore_Reports_December_2010_U.S._Mobile_Subscriber_Market_Share
سلام
یه سوال داشتم که نتونستم تو فروم جاشو پیدا کنم ( مطمئنم تا حالا 1000 بار جوابشو دادین !) برای ویندوز موبایل 7 فارسی ساز اوومده یا نه ؟ میشه اس ام اس های فارسی رو دید ؟
فارسی میخونه و مشکلی برای نشون دادن فارسی نداره:10: اما کیبورد فارسی نداره یدونه کیبورد عربی هست که میشه فعلا از اون استفاده کردنقل قول:
سلام دوستان باید بگم که WP7 صفحه های فارسی رو خوب نشون نمیده. حروف فارسی رو جدا جدا می نویسه. آیا راه حلی براش هست ؟ البته بدون Unlock کردن و غیره. چون تلفن مال شرکتیه که براش کار میکنم.
سلام .
ان unlock چیه؟ از کجا بفهمیم هست یا نه ؟ چه جوری میشه انجامش داد؟ اگه چیز دیگه ای هم هست لطف کنید.
ممنون
دوستان مایکروسافت تو هرچی ضعیف باشه تو سیستم عامل حرف اول رو میزنه
به زودی همه ی این محدودیت هایی که گفتین برطرف میشه
گوگل هنوز در حدی نیست که تو سیستم عامل ها،مایکروسافت رو شکست بده
سلام
دوستان اپدیت واسه من هنوز نیومده
Mozart T-Mobile دارم
می تونه به خاطر اینکه ایرانم باشه؟
کسی اپدیت کرده؟
سلام دوستان
این سیستم عامل از لحاظ گیم و App در چه حده؟
گیم و Apps زیاده براش یا کمه؟
بعد دوستان گیمر بگن که گرافیک بازیهاش در چه حدیه
ممنون :11:
سلامنقل قول:
حدود 15 هزار نرم افزار داره که نصفشون چراغ قوه و Tip Calculator هستن :31::31:
در کل نرم افزار های بدرد بخورش کمه چون مایکروساافت هنوز دسترسی به بعضی API ها رو باز نکرده که ایشالا تو Mango درست می کنه
گرافیک بازی های شرکتی و البته پولی خیلی خوبه و بازی های مجانی خوب طبیعتا گرافیک نداره
سلام
من گوشی htc mozart دارم...
نمیتونم گوشی رو به pc وصل کنم واسه انتقال فایل.
از نرم افزار windows mobile device center استفاده میکنم ورژن 6.1
مشکل چیه ؟
ممنون
حرفتون به نظر افراطی میاد:13:نقل قول:
هم مایکروسافت و هم آندروید هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشونو دارن و به همین دلیل هرکدوم برای یه عده به کار میان.
توی آپدیت های ویندوز 7 (کامپیوتر)؛ یه آپدیتی هست برای همین ویندوز موبایل دیوایس سنتر هستش، توی توضیحاتش خونده بودم که برای رفع همچین مشکلاتی هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما باید نرم افزار ZUNE رو دانلود کنید
تو گوگل بزنید میاد
سلام بلوتوث موبایل htc mozart رو نمیتونم اجرا کنم
برنامه جهت نصب هست تا بتونم با بقیه بلوتوث ها ارتباط برقرار کنم /.
سلام خدمت اساتید محترم WP7
من دارم بررسی میکنم omnia 7 بگیرم یا نه.
بیشتر به خاطر wp7ش دودلم.
wp7 ههک شده؟
شطرنج و دیکشنری گویای کرک شده برای wp7 پیدا میشه؟
-- شده ولی من امتحان نکردم و به شما هم پیشنهاد می کنم نکنینقل قول:
نرم افزارای free زیادی داره
Dictionary اینگلیسی به فارسی معمولی دیدم ولی گویا ندیدم
شطرنج هم مجانیش پیداش میشه
یعنی معیار شما برای خریدن یه گوشی اینه که شطرنج و دیکشنری گویا داشته باشه؟ :13:
من ipod 4G دارم که تا دلم بخواد application کرک شده براش هست به همین خاطر android بودن گوشی برام چندان مهم نیست. با همون 2 تا برنامه رو گوشی کارم راه میفته مخصوصا که WP7 ظاهرا UI جذابی داره.نقل قول:
صفحه super amoled چهار اینچی دوربین کاملا قابل قبول و جنس مرغوب بدنه هم بقیه معیارها.
حقیقتش اگه از باطری omnia 7 مطمئن بودم تصمیمم برای خریدش قطعی بود ولی متاسفانه تو سایت harwarezone که نگاه کردم نسبت به اکثر گوشی ها ی دیگه (غیر ار WP7ها) که در این سطح هستند شارژش کمتر دوام میاره.
نظر شما چیه؟
سلام
آیا برنامه جهت فعال کردن بلوتوث ویندوز موبایل هست؟؟
هر برنامه ای باشه دانلود میکنم...
HTC mozart :10::8:
نقشهای که مایکروسافت برای ویندوزفون در سر دارد: مانگو، تانگو و نهایتا آپولو!
13/04/1390
گروه خبری GSM: به گزارش دیجی تایمز انتظار میرود به روزرسانی نسخه مانگو سیستم عامل همراه ویندوزفون شرکت مایکروسافت پائیز امسال روانه بازار شود.
اما در همین حال گزارشهایی مبنی بر این شنیده شده است که این شرکت در حال کار بر روی نسخههای بعدی خود با نام تانگو و آپولو است.
بنابر گزارش فارنت، شرکت ارتباطاتی کامپال که با شرکتهایی نظیر نوکیا و ایسر همکاری میکند اخیرا مذاکرات موجود برای تولید دستگاههایی بر پایه سیستم عامل نسل بعدی مانگو با عنوان تانگو را تایید کرده است.
مایکروسافت هنوز هیچ توضیحی در خصوص سیستم عامل تانگو ارائه نکرده و این موضوع همچنان مبهم است که مایکروسافت از چه اقدامی در نسخه جدید سیستم عامل ویندوزفون برای جهشی بزرگ و رساندن خود به سایر رقبا بهره خواهد برد.
بر اساس این گزارشها نسخه تانگو در ابتدا به بازار عرضه خواهد شد و پس از آن نسخه آپولو که پیش از این و در سال گذشته گزارشهایی در خصوص آن منتشر شده بود به بازار معرفی خواهد شد.
دوستان شنیدم وین فون 7 یه سری محدودیت داره مثل محدودیت های زیر
"عدم امکان انتقال فایل بوسیله بلوتوث
عدم پشتیبانی از فایل های فلش یا Silverlight در مرورگر وب
پشتیبانی نکردن از چند وظیفه گی
عدم پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX/XviD
صداهای زنگ جدید تنها از طریق Marketplace در دسترس هستند"
میخواستم بدونم این محدودیت ها راه حل دارن؟ مثلا با نصب نرم افزار یا بروز رسانی های آینده مایکروسافت؟اگه جواب مثبته کدوماشون تا الان حل شدن. ضمنا دیگه چه محدودیت هایی داره؟
ممنون
دوستان فارسی ساز برای وین موبایل ۷ اومده ؟ یکی از دوستان تهران پرسیده بود گفته بودند هستش اما ۳۵ تومن پولشه ؟ ایا واقعا هست ؟
سلام منم همین همین مشکل رو دارم میشه راهنمایی کنیین ؟
:دی یه ماه هست از تاریخ پست میگذره:دینقل قول:
وستان شنیدم وین فون 7 یه سری محدودیت داره مثل محدودیت های زیر
میخواستم بدونم این محدودیت ها راه حل دارن؟ مثلا با نصب نرم افزار یا بروز رسانی های آینده مایکروسافت؟اگه جواب مثبته کدوماشون تا الان حل شدن. ضمنا دیگه چه محدودیت هایی داره؟
ممنون
اما کسی جواب نداده!
این سوال من هم هست .
نقل قول:سلامنقل قول:
وستان شنیدم وین فون 7 یه سری محدودیت داره مثل محدودیت های زیر
ممنون
اینا که بولد کردم با اپدیت Mango درست میشن (میتونید رینگ تون های خودتونو انتخاب کنید
اونی که زیرش خط کشیدم رو متوجه نشدم!
اون قرمز ها هم مایکروسافت قول داده که با اپدیت های بعدی درست کنه :31:
مولتی تسچینگ رو میگه آره اونم تو منگو درست میشه (منگو دیگه همین نزدیکیا میاد هفته ی بعد نوکیا و ماکروسافت با هم سمینار دارن گوشی نوکیا هم معرفی میشه که دوتاست البته (با لحن رادان تو اون مصاحبش با اون پسره بخونید) و احتمال زیاد چند روز بعد ارائه ی آپدیت ها شروع بشه شرکت های دیگه هم چنتا مدل تو راه دارن htc دوتا و سامی هم تا حالا یکی روکرده (با سخت افزار گلکسی 2)
الان ویندوز موبایل نرم افزاراش خیلی کمه؟
من میخوام تروفی بگیرم البته زیاد اهل برنامه ... نیستم. دیکشنری انگلسی به انگلسی و eng- farsi - کال منیجر و دوایس منیجر
حوصله ی بازی هم ندارم.
تروفی مناسبه؟
اینکه صفحات اینترنتی فارسی رو خوب نشون نمیده حقیقت داره؟ نمیشه درستش کرد؟
برنامه نمیخواد بورو تنظیمات درست کن دیگه
چرا امنیا 7 نمیگیری؟ هم دوربین هم مانیتور ردیفی داره (البته اگه همچنان super oled باشه)
در گوشی های دارای سیستم عامل جدید Windows Phone 7 امکان دریافت و ارسال فایل از طریق بلوتوث وجود نداره. این امکان مثل گوشیهای آیفون جهت رعایت قانون کپی رایت برداشته شده.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493889
چیزی به اسم فارسی ساز نیست واسه وین فون7نقل قول:
دوستان فارسی ساز برای وین موبایل ۷ اومده ؟ یکی از دوستان تهران پرسیده بود گفته بودند هستش اما ۳۵ تومن پولشه ؟ ایا واقعا هست ؟
درسته و فعلا که درست نشده شاید در آپدیتهای بعدی درست بشه.نقل قول:
اینکه صفحات اینترنتی فارسی رو خوب نشون نمیده حقیقت داره؟ نمیشه درستش کرد؟
سلامنقل قول:
حدودا 3 4 ماه ماه پیش 20 هزار تا نرم افزار داشت
الان فک کنم 50 هزار تا داشته باشه :31:
فارسی هم فعلا که نمیشه
برنامه کرک شده واسش هست؟روش نصب میشه؟برنامه رایگان زیاد داره؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی آپدیت Mango براش اومده ؟
تو سایت ویندوز فون اینو نوشته :
فکر کنم به ترتیب شماره ملی میخان ریلیز کنن آپدیت رو طبق برنامه زمان بندی میفرستن دم در سایتشون ازدحام نشه :دینقل قول:
It's here!
Windows Phone 7.5 ("Mango") is available to install on some phones now. Look for a notification on your phone soon
برنامه کرک که با Jail break میشه نصبید . برنامه رایگان البته کار من رو راه میندازه و اکثر پولی ها هم تریال در حد کامل دارن .نقل قول:
برنامه کرک شده واسش هست؟روش نصب میشه؟برنامه رایگان زیاد داره؟
سلام
من دارم mango رو نصب می کنم
نصب شد حتما یه نقد میزارم
کاشکی مایکروسافت فقط یه کمی زودتر این سیستم عامل رو می داد بیرون
انصافا امکانات لمسی ویندوز فون7 خیلی خیلی نرم تر و زیبا تر از اندروید هست . (با احترام به طرفداران اندروید) :11:
بزرگ ترین مشکل اینه که مایکروسافت با این همه ادعاش SDK ویندوز فون 7 رو درست تبلیغ نمی کنه تا اینکه برنامه های بیشتری داشته باشه