[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این کارنامه دوستمه
یعنی اصلا نمیتونه ثبت نام کنه؟
هیچ راهی نیست؟
در ضمن زیر برگه زده نتیجه نهایی آزمون : مردود:41:
سلام
اگر کسي رشته هايي رو زده باشه و ترازش نرسيده باشه به هيچ کدوم ولي ترازش نسبتا بالا باشه ميتونه تو شهر خودش و يا حومه ي خودش به يک دانشگاهي که تراز کمتري ميخواد و تراز خودش براي اونجا بالاست بره ؟!
کی مهندسی پزشکی علوم تحقیقات تهران قبولیده؟ کارنامشو بزاره PLZ
با عرض شرمندگی بسیار:دیاینترنت قطع بود!
اینم کارنامه ی من:
ممنون/:5:[COLOR="Silver"]کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100905005123.jpg
سلام
من معماري واحد مشهد قبول شدم (ولي زياد خوشحال نيستم، وقتي خوشحال ميشم كه اعلام نتايج سراسري مطبوع باشه.)
ك سي خبر داره كه خرج و مخارج هر ترمش چنده حدودا؟(شهريه و هزينه هاي تحصيل مثل وسايل و...)
از ته ته ته قلب آرزوي بهترينهارو براي بچه هاي بهترين فروم ايران دارم
ممنونم
نقل قول:
هر دوش !در کل ارزش داره مهندسی شیمی تهران شمال ؟؟؟!!
هزینه هر ترم حدود 1 میلیون میشه شایدم بیشترنقل قول:
ارزش داره اگه سراسری جای خوب یا رشته خوب قبول نشی
دانشگاهش بد نیست خوبه
اونجا همه بچه مایه دار هستن و بیشتر تفریح می کنن . اکثرا هم با ماشین های بنز و بی ام و میان دور دور و خوش گذرونی...
البته برا پسری که مایه دار نباشه اوضاع مشکله ولی دختر فرقی نمی کنه بالاخره خودشو می تونه آویزون یکی کنه
منم براي چهارمين سال پياپي مديرت صنعتي كرج قبول شدم . اين بار مي خوام برم ولي هيچي از درس هاي گذشته يادم نيست دوستان راه حلي دارند براي من. هيچي از زبان و رياضي يادم نيست باز عربي رو مي شه يه كاريش كرد. كتابي استاد خصوصي چيزي وجود داره براي من كه يه چيزايي يادم بياد.
اشتباه نکنین.تراز تابعی از میزان ورودی هستنقل قول:
رتبه آخرین فرد قبول رو در کارنامتون دیدید؟ 1304
یعنی 1304 نفر در این رشته قبول شدنو اگر دانشگاه خیلی شانس بیاره حداکثر 200 نفر اینها میرن!چرا؟
چون اکثر اینها سراسری رشته های خوبی قبول شدن.حالا به نسبت دیگه
اینم کارنامه برادر منه که یکمی از شما بالاتره :31:
يک نفر به من جواب بده لطفا ...نقل قول:
ممنون.اخر فهمیدم چی به چیه:10::11:نقل قول:
بنده هستم در خدمت شما ولی اگه میشه Pm بدیم بهتره چون اینجا ربطی به تاپیک نداره...:10:نقل قول:
یکی از اقوام بنده سال سوم بود و امتحان داد مهندسی پزشکی تهران قبول شد و به احتمال زیاد علوم تحقیقات بودنقل قول:
درصداشم از من کمتر بود
حالا کارنامه و تراز بنده رو ببین چون من علوم تحقیقات هم می تونستم قبول شم ولی انتخاب نکردم
من حس می کنم بین خودآزمایی و اصلی تفاوتی باشه. ولی امیدوارم اینطور نباشه.نقل قول:
یکی از اقوام بنده سال سوم بود و امتحان داد مهندسی پزشکی تهران قبول شد و به احتمال زیاد علوم تحقیقات بود
درصداشم از من کمتر بود
حالا کارنامه و تراز بنده رو ببین چون من علوم تحقیقات هم می تونستم قبول شم ولی انتخاب نکردم
منم فکر می کردم همینطور باشه، ولی چطور نوشته قبولی قطعی؟ اگه همه برن آزاد؟ :5:نقل قول:
یعنی 1304 نفر در این رشته قبول شدنو اگر دانشگاه خیلی شانس بیاره حداکثر 200 نفر اینها میرن!چرا؟
چون اکثر اینها سراسری رشته های خوبی قبول شدن.حالا به نسبت دیگه
اينجا اينهمه علوم تحقيقات قبول شدن . يكي شون معماري نبود كه برا منم بدرد بخوره (البته بقيه هم خيلي بدرد ميخوره:31:)
اگه كسي معماري علوم تحقيقات قبول شده لطفا بزاره كارنامشو اينجا :46:
معماري علوم تحقيقات فوق ليسانس نيست؟؟؟فكر كنم فوق باشه.
اوني كه تو دفترچه ما بود فكر نكنم كارشناسي ارشد باشه .
امسال توی اون قسمت که مینویسه قبول یا مردود یه جمله دیگه هم اضافه شده (مجاز به انتخاب رشته جدید) اگه این جمله برای شما هم نوشته شده میتونیننقل قول:
چه جوری شب عاشقا؟
تو پاره وقت من همینو زده
خب نتایج اعلام شد و هرکی میخواست کارنامه قرار بده ، اینکار رو انجام داد.
به همی اونایی که قبول شدن تبریک میگم
تاپیک بسته میشه و برای بحث در مورد دانشگاه آزاد به تاپیک دانشگاه آزاد مراجعه کنید
با تشکر...