من هم همین مشکلو دارم دیتا هم adreno دانلود کردم در ضمن مموری هم کلاس 4 :n28:نقل قول:
Printable View
من هم همین مشکلو دارم دیتا هم adreno دانلود کردم در ضمن مموری هم کلاس 4 :n28:نقل قول:
با سلام
من galaxy s3 دارم و6 دی وی دی از jordan soft دارم شامل نرم افزار ها وگیمهای زیادیه
بازی nova 2را به این ترتیب نصب کردم فایل apk را داخل sd card ک÷ی واز طریق گوش نصب کردم بعد دیتا رو به این محل ک÷ی کردم وحالا بعد از دمو از بازی خارج میشه با این ارور
unfortunately nova 2 hd has stopped
ورژن اندروید"4.1.2
در مسیر sdcard-gameloft-games-gloft2hp
اینم عرض کنم که در ÷وشه دیتای بازی در دی وی دی سه تا فولدر بود بنامهای adreno chipset -mali chipset- powervr chipset
که منم بر اساس معرفی galaxy s3 i9300 در همین انجمن اونایی رو که تو mali chipset بود ک÷ی کردم چون توی تا÷یک galaxy s3 نوشته بود gpu:mali
با تشکر لطفا راهنمایی کنید
خواهشا اگه کسی نیست جواب بده الکی تا÷یک نزنین اگرهم قراره اینهمه صبر کنیم نسخه جدید بازی از راه میرسه عزیزم
اول از همه بعد از نصب apk بازی،از داخل ستینگ apps ،ورژن بازی رو اینجا بگیدنقل قول:
اکانت جیمیل سینک شده دارید؟با چیلتر شکن تست کنید،قطعا نتیجه میگیرید
مشکل اینه که مدیر ها به بخش رسیدگی نمیکنن.نقل قول:
دوستان من دیکشنری لانگمن رو روی سیستم اندروید 4 واسه موبایل xperia سونی نصب کردم ولی وقتی رو تلفظ لغت کلیک میکنم ارور میده
چجوری میتونم این بخش رو فعال کنم؟که لغات رو هم واسم تلفظ درست بکنه...ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
در ضمن الان بهترین انتی ویروس واسه موبایل چیه؟ مرسی
دوستان من بازی shadow gun 1.3 نسخه بدون دیتا رو از بسته نرم افزاریه لرد نصب کردم گاهی اجرا نمیکنه گاهی که گوشی رو یکبار خاموش و روشن میکنم اجرا میکنه ولی بعد از اتمام مرحله اول از بازی میپره بیرون
گوشیمم اکسپریا آیون 4.0.4 هیچ آپدیتی هم نگرفتم. مشکل از کجاست؟
سلام من تازه با نام کاربری نوپو ثبت نام کردم میخواستم بپرسم من موبایلم xperia j است.من بازی های hd زیادی دانلود کردم مثل اسفالت 8 .real steel وmost wanted ولی پوشه ای که باید دیتا به اونجا منتقل بشه ساخته نمیشه. من اول رم 8 گیگ کلاس 4 روش انداختم که پوشه اندروید رو داشت ولی الان رم 32گیگ کلاس 6روش انداختم پوشه اندروید رو نمیساخت که دیتای بازی رو روش بندازم . البته رم 8 گیگ هم که پوشه اندروید رو داشت بازم بازی ها کار نمیکردند.البته اول من اندروید 4.1.2 بود که چون wifi از کار افتاده بود اونو به اندروید 4.0.4 تبدیل کردم . خواهش میکنم جوابمو بدید.
چرا هیچکس جواب نمیده
شما همه با مدرن کمبات 4 مشکل دارین :n04:این بازی یکی از بازیهایی بود که خیلی راحت بی هیچ مشکلی رو گوشی اجرا شدنقل قول:
برای اجرای بازی باید اکانت گوگل(جیمیل) ساین شده داشته باشین
از اطلاعات ضروری گوشیت بکاپ بگیر گوشی یک بار ریست کننقل قول:
اگه پوشه اندروید به صورت پیش فرض در گوشی نبود خودت بسازش
برای اجرای بازی nfs most wanted پوشه دیتا بازی که به اسم com.ea.games.nfs13_naهستش در قسمت android-data که یک سری پوشه داخلش داره کپی کن بعد بازی اجرا کن راحت بازی بالا میاد
من چه طور باید بکاپ بگیرم
با نرم افزار GObackup ، اگه گوشیتون روت باشه بهترهنقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان و ادمین عزیز مدل گوشی بنده گالکسی اس2 و نسخه ی آندروید4.1.2 ومشکلی که دارم اینه که بازی مثل subway surf رو که نصب کردم هیچ مشکلی در روند نصب کردن نداره اما بازی رو که اجرا میکنی آدمک برعکسه ودر کل هیچی سرجاش نیست با زیه deer hunter2014 هم نصب کردم بازم این مشکلو داشت بازیها رو از چند سایت مختلف دانلود کردم و دوباره نصب کردم این مشکل هنوز حل نشده ازتون خواهش می کنم منو کمک کنید.
يك اسكرين شات بگير از صحنه بازينقل قول:
با كليد هاي پاور + ولوم بالا ، همزمان بزن
ممنون درحال بازی پاور+ولوم بالا را فشار دادم الان باید چکار کنم؟ ببخشید بنده مبتدی هستم...
خب حالا يك تصوير از صفحه ي بازي ذخيره ميشه توو گالري ،اونو بذار اينجانقل قول:
صداي عكس گرفتن اومد ؟
نه عکسی ایجاد شده ونه صداش اومد آدمک برعکسه یعنی روش به کاربره در کل هیچی سر جاش نیست تو بازیه deer hunter هم این مشکلودارم از هرکی می پرسم میگه من تا حالا این مشکل رو از کسی نشنیدمنقل قول:
دقيقا منم نشنيدمنقل قول:
تنظيماتي رو دستكاري نكرديد ؟
براتون مقدوره ريست فكتوري كنيد /؟
ریسیت فاکتوری هم کردم به نظر شما مشکل از ورژن آندروید نیست؟4.1.2نقل قول:
فكر نكنم از نسخه ي اندرويد باشهنقل قول:
،،
من خودم اس2 دارم ، اما رووش رام كاستوم نصب كردم ، هيچ مشكلي هم نداره
گوشيتون اگه روته
يك كاستوم نصب كنيد
اينو دانلود كن داداشکد:http://goo.im/devs/BAM/i9100/BAM-Rom_v1.0.0-RC2_JellyBean-i9100.zip
راستي i9100 داري يا 9100G ?
سلام
من بازی Heads up!رو نصب که کردم به اینترنت وصل شدم کلی طول کشید یه سری دانلود انجام داد ولی آخرش این خطا رو داد
oops!there is an issue with your billing setup.please make sure you have an active google account and the latest version of the googleplay application.
چیکارکنم؟
اکانتم سینک هست
ورژن آخر گوگل پلی رو هم دارم
سلام همشهرینقل قول:
اگه گوشت روت شده س بگو یک مارکت بگم نصب کنی ، که خودش بازی رو بهمراه دیتا دانلود کنه ، و دیتارو هم سرجای خودش قرار بده و بازی رو بدون مشکل برات اجرا کنه
سعی کن گوشیت روت باشه :دی
سلام مشدی
آره روته
سلام ببخشید من باید چه طور موبایلمو روت کنم. از نرم افزار های androot. universal root و z4root استفاده کردم ولی نشده . همچنین بگید این کار چه عواقبی داره .
مدل گوشی رو لطف کنیدنقل قول:
هیچ عواقبی نداره ، فقط گارانتی رو باطل میکنه ، که با آنروت کردن دوباره گارانتی برمیگرده
موبایلم xperia j استنقل قول:
ببخشید تغییر دادن ورزن اندروید موبایل با روت کردن چه تفاوتی داره و همچنین باید چه طور محل نصب برنامه ها و بازی ها رو به حافظه ext card تغییر داد . موبایلمxperia j است
سلام , من galaxy s4 19500 دارم , برای بازی ها و برنامه ها بهتره روتش کنم یا نه؟؟
واسه نرم افزار ها ،،، بستگی به نرم افزار دارهنقل قول:
هیچ بازی ئی نیاز به روت نداره
اگه روت کنید گارانتی باطل میشه ،
و میتونید با unroot کردن دوباره گارانتی رو باز گردونید
وقتی روت کنید مثه یک یوزر admin در ویندوز میتونید به تمام فایل، برنامه های سیستم گوشی دست پیدا کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان بازی آسفالت 8 رو روی huawei g600 نصب کردم و دیتا رو هم ریختم بازی رو که run میکنم یه کم دانلود میکنه و تموم میشه یهو میپره بیرون.چه کنم؟
فایل نصبی apk آفلاین بازی نصب کن بعدش با گوشی وصل شو اینترنت باید برای اجرای بازی برای اولین بار در جیمیل ساین بشی(اکانت جیمیلت وارد کنی ) تا بازی بالا بیادنقل قول:
سلام
یه بازی هست به اسم Whack Your Boss
موقع نصب فلش پلیر میخواست که فلش پلیر رو نصب کردم بعدشم بازی رو نصب کردم...
اما حالا که بازی رو اجرا میکنم بعد زدن play همینطوری میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته...
مشکل از کجا میتونه باشه؟
android: 4.1
ورژن بازی هم 2 هستش
ممنون
با سلام ، گوشی من HUAWEI Y210 هست ، بازیها رو ( هر بازی ) نصب میکنم و وارد بازی میشم ، منو تمام بازیها میاد ولی در حین بازی بی دلیل استارت بازی میزنه ؟ با تشکر
من نت برای دانلود و اپدیت بازی ندارم , میشه آموزش نصب most wanted بدون نیاز به اینترنت رو بزارین؟؟
galaxy s4 , android 4.2.2 , NO Sd memory
بعد از نصب بازی nfs most wanted پوشه دیتا بازی که به اسم com.ea.games.nfs13_naهستش در قسمت android-data گوشی که یک سری پوشه داخلش داره کپی کننقل قول:
بازی noa2 رو نصب کردم و دیتا بازی رو هم از یک سایت توسط گوشی دان کردم ولی هرچی میگردم مسیر نصب بازی رو پیدا نمیکنم
حیف نبود ویندوز xpیه کلیک راست بعدfind target
By Tapatalk
سلام من با gobackup از اطلاعاتم بکاپ گرفتم و موبایلمو ریست کردم و یه کپی از پوشه اطلاعات بکاپ شده توی کامپیوتر انداختم ولی بعد از ریست پوشه رو توی موبایلم انداختم پیامک ها و مخاطبا رو نمیتونم توی لیست مخاطیام بریزم و پیامک هام هم برنمیگردند توی برنامه پیام رسانی . من باید چه کار کنم . موبایلم xperia j
هیچکس نیست جواب بده
هميشه از تيتانيوم استفاده كنيدنقل قول:
براي كانتكت ها پوشه سيم كارتتون رو چك كنيد ببينيد اونجا چيزي سيو نشده?