سلامنقل قول:
دروغ بعضی از این مغازه دار هاست.
اکثر این کارهایی که گفتی 5 دقیقه هم بیشتر وقت نمیگیره.خیالت راحت باشه
پول بیخود هم به اینا نده:10:
Printable View
سلامنقل قول:
دروغ بعضی از این مغازه دار هاست.
اکثر این کارهایی که گفتی 5 دقیقه هم بیشتر وقت نمیگیره.خیالت راحت باشه
پول بیخود هم به اینا نده:10:
خب من که این کارو رو بلد نیستم این مغازه دارای نامرد!!هم که همشون دست به یکی کردن .سایتی برا آموزش این کارو میدونی بگی چون واقعا زور داره 40 هزار تومن پول بدی.نقل قول:
بله درسته . تا تموم نشده بیا یکی بخر :46:نقل قول:
کجا این مایلستون 2 رو میشه 460 تومن خرید بچه ها ؟ با این قیمت از desireZ 530 تومنی خیلی بهتره
ولی خیلی ها میگن که نمیشه براحتی Desire Z کوک یا کاستوم کردم . نسخه های ویژه هم براش نیستش ؟
اصلا میشه مایلستون 2 رو روت کردش یا نه ؟
من که از خدامه ولی امون از بی پولی همه که مثل شما مایه دار نمیشن حالا ببینیم چی میشه شاید دوباره بردگشتم به دنیای موتونقل قول:
نمیخواد زحمت بکشی تموم شد !نقل قول:
دوستان سری اول بار میلستون 2 هنوز نیومده تمام شد . یعنی رو هوا بردنشون :18: . حتی یکیش هم گیر خودم نیومد :19:
احتمالا" دو هفته آینده باز هم بار جدیدی برسه . امیدوارم .
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
حتی اگر قیمت میلستون 2 بالاتر از دیزایر زد باشه باز هم میلستون 2 ارزش بیشتری برای خرید داره .نقل قول:
میلستون 2 الان بهترین گوشی کیبورد کامل جهان هست . البته به همراه دروید 2 گلوبال
فرق این دوتا سی پی یو شون هست؟ 1.2 GHz در مقابل 1 گیگاهرتزنقل قول:
نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااه تو هم هی بزن تو ذوقم :41: اصلا نمیخوام صبر میکنم یه گوشی بهتر بیاد :27:
فرق این دوتا بجز کلاس جی پس آر اس و باطری چیه؟
عکسای 360 درجشون باهم مو نمیزنه. چرا؟کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3495&idPhone2=3911
سلام
مايلستون 2 كي مياد حدودا؟
سی پی یو / و دروید گلوبال پورت اچ دی ام آی داره که میلستون 2 نداره .نقل قول:
در عوض میلستون 2 موتوبلور داره که اون یکی اینو نداره .
بیشتر تفاوت این مدلهای مختلف از یک گوشی به فرکانسهای مخابراتیشون برمیگرده . و محلی که عرضه میشن .نقل قول:
میتونی اینجا ببینی که چند مدل میلستون - دیفای - دروید ایکس - بک فلیپ و ..... موجود هست :
کد:http://developer.motorola.com/products/
گوشی بهتر نداریم . یا باید اینو بخری یا دیفای . زود باش پولا رو رد کن بیاد :31:نقل قول:
سرعت اینترنت (جی پی آر اس -وایرلس و ...)این گوشی از e7 کمتره؟؟چون کلاس و تعداد باندش کمتره ولی از طرفی سیستم عاملش آندرویده
نقل قول:
میلیستون 2 صفحه کلید مجازی هم داره؟ میشه برنامش رو نصب کرد؟
به نظرت بین این و دیفای کدومش بهتره؟چرا؟
دوستان در مورد کوک کردن مایلستون 2 و سایر کارا برای روت کردن بیشتر توضیح بدن میشه اصلا همچین کاری کردش ؟
نسخه کاستوم واسش میاد یا نه ؟
بله صفحه کلید مجازی هم داره . شما کیبور رو که باز نکنی و بخوای مسیج بدی کیبورد مجازیش میاد رو صفحه .نقل قول:
///
سلیقه ای هست . دیفای رو حتی اگر از ضد آب و خاک و ... بودنش بگذریم گوشی خیلی خوبیه .
مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نداره . خوش دسته . و مهمتر اینکه جواب خودشو پس داده و باطریش هم خیلی خوبه با توجه به باطری نا امید کننده بعضی گوشی های معروف تو این رنج قیمت .
قیمتش هم کمتره .
اما خوب میلستون 2 برتری هایی داره که قبلا" گفتم و خودتون هم استادین دیگه . شخصا" دوست دارم میلستون 2 رو هم داشته باشم :40:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
بهتره یک سری به سایت xda بخش میلستون 2 بزنینقل قول:
جناب فایر 159 میشه قیمت مایل2 ودفی رو بگید و اینکه در حال حاضر تو بازار موجوده یا خیر چون مایل2 رو واسه دوستم میخوام که از گالاکسی داره میاد سمت موتو خودم هم قبلا مایل1 داشتم الان میخوام دفی رو بگیرم
@ jabarmandumi
دوست عزیز دیفای مدل سیاه سفید رنگش الان موجود هست قیمت حدود 440 / البته قبل عید قیمت 430 بود اما ظاهرا" یک مقدار افزایش قیمت داشته !؟
میلستون 2 هم بار اول که اومده بود 465 بود حالا این سری قرار همین اوایل هفته بیاد اونم احتمالا همین حدود قیمت هست . امیدوارم
-------
پی نوشت : :46:
Motorola MILESTONE 2 در هند به فروش می رسد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria . اگرچه گوشی Motorola MILESTONE 2 بصورت رسمی برای عرضه در هند معرفی نشده اما این گوشی با قیمت 473 دلار از طریق فروشگاههای آنلاین در هند قابل خریداری است. فروشگاه آنلاین LetsBuy ادعا کرده که این گوشی را در مدت دو تا چهار روز پس از ثبت نام به همراه یک کارت حافظه 16GB microSD به خریداران تحویل می دهد. این گوشی که نسخه جانشین MILESTONE می باشد در سپتامبر 2010 معرفی شده بود.
MILESTONE 2 از ویژگی های پیشرفته ای مانند پردازنده 1GHz ، حافظه داخلی 8GB ، بلوتوث 2.1 ، 512MB RAM ، دوربین 5 مگاپیکسل با دو فلاش LED و فیلمبرداری HD و پشتیبانی از سرویس های مختلف گوگل برخوردار است. MILESTONE 2 مبتنی بر آندروید 2.2 به کاربران عرضه می شود و با معرفی رسمی این گوشی از سوی موتورولا در هند ، فروشگاههای بیشتری آن را عرضه خواهند کرد.
Android v2.2
Operating System (latest)
Android v2.2
دوستان کسی این گوشیو نداره بگه , اندروید 2/2 این گوشی با زبان فارسی مشکل نداره .
منوش نمیخواد فارسی بشه , فقط sms های فارسیو نشون بده .
اینجا latest به معنی اخیر هست. یعنی فعلا تا 2.2 واسشون اومده. البته واسه دیفای 2.2.2 چینی هم اومده و یه فرویو کره ای.نقل قول:
سایت موتو زده
Operating System (earliest)
Android v2.2
Operating System (latest)
Android v2.2
فقط برای اس ام اس فارسی که هیچ مشکلی نداره . خیالت راحت باشهنقل قول:
قیمت میلستون 2 تو مشهد 750 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت x720 :
520
نقل قول:من یه کوچولو سر زدم :31:نقل قول:
حالا شما خودت جواب بده . هم حرف ای هستی هم خودت داری این گوشی رو
دوستان در مورد کوک کردن مایلستون 2 و سایر کارا برای روت کردن بیشتر توضیح بدن میشه اصلا همچین کاری کردش ؟
یکی از دوستان گفت قیمتش 400 تومن هست درسته ؟
به 2.3 اپدیت میشه ؟
ممنون میشم این دوتا سوال را جواب بدید
شرمنده من هنوز گوشی رو نخریدم خودم /نقل قول:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
400 تومان که قیمت میلستون 1 هست .نقل قول:
میلستون 2 حدود 550الی500 قیمت داشتن دوستان ولی کسی به چشم ندیده که این قیمت بفروشن جایی . من هم حدود 480 قیمت داشتم که تمام شده . تا بار جدید کی برسه !؟
به 2.3 هم احتمال 99درصد آپدیت میشه .
میلیستون2 کجا تولید میشه؟ رویه گوشی Made In کجا نوشته؟
من این گوشی را می خوام بخرم ! از کجا میشه تهیه کرد ؟!
سلام
دوستان گوشی شاپ وارد کرده به قیمت 620
خوش خبر باشی شهاب جوننقل قول:
بازم ایول به گوشی شاپ . کشتمون تا میلستون2 آورد . :31:
البته شنیدم تو بازار موبایل پایتخت هم موجود بوده ؟
هادی اگه گوشی و نمیاری تا بریم از این گوشی شاپ بخریم.18 ماه هم گارانتی داره.می ارزه به نظرتون؟
والا به نظرم يك هفته صبر كن بعد بخر . چون گوشي شاپ اولش قيمتو كمي بالاتر ميزنه بعد كمي افت ميكنه .نقل قول:
البته قيمت براي شروع خوبه . قيمت بازار كمتر از اين هست .
كاش گارانتي نداشت و مثلا" ميداد 560-540
شايدم تو اين يك هفته به دستم برسه . :13::19:
یکی از فروشگاهای این سایت هم میلیستون 2 رو آورده با قیمت 650 تومن!نقل قول:
اگه بارت رسید مارو فراموش نکنی.:31:کد:http://mobile.ir/phones/specifications-36182-motorola-milestone-2.aspx
دوست عزیز دیجی کالا آورده 575 ب گارانتی
راستی فایرجان دیگه باید زیر 500 بیاره دیگه :46:
خوب شد که دیجی کالا هم آورد با قیمت پایین تر .
حالا گوشی شاپ هم باید واسه رقابت قیمتش رو کمتر کنه .
سر و کله میلستون 3 هم داره پیدا میشهکد:http://www.-------------/?Page=Index&Products=Mobile&Brand=Motorola
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6060511#post6060511
gooshishop امروز قیمت را پایین آورد ! 565 !
چی کار کنم ؟ الان بخرم یا باز هم صبر کنم ؟
قیمت جهانیش 459 دلاره !
اگر ضربدر قیمت روز دلار کنیم میشه حدود 520 تومان !
خوب پیش بینی من در مورد افت قیمت گوشی شاپ به واقعیت پیوست . :5:
-
الان کسایی که میخواستن میتونن راحت بخرن . قیمت خوبیه . اسم خدمات پارسه هم پشتش هست .
شاید تو بازار کمتر هم گیر بیاد .
به هر حال قیمت دیزایر زد هم همین حدودا هست . اما میلستون2 کجا و اون کجا :21:
دوستان تو سایت دیجی کالا این گوشی با یه بسته نرم افزاری GPS فروخته میشه(10 تومن گرونتر)
بگیرم یا خودم میتونم GPS رو راه بندازم ؟
+این گارانتی که زده خدمات پارسه خوبه یا الکیه؟
پول مفت نریز جیب این وبسایت هانقل قول:
همینجا میتونی نرم افزارش رو دانلود کنی بریزی رو گوشیت
دی جی کالا هم نگیر چون 20...30 هزار گرونتر از بقه فروشگاهها میده
گوشی شاپ بهتره...یا پلازا
پیشاپیش مبارکت باشه
Motorola MILESTONE 2 با متکی بودن به پردازنده یک گیگاهرتزی و 512 مگابایت حافظهRAM ، خود را در میان بالانشینان دنیای آندروید جای می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]