سلام
یه ساعت با سورس کد اینجا گذاشتم امیدوارم بتونه کمک کنه
نقل قول:
کد:www.ompc-soft.persiangig.com/AnalogClock.zip
Printable View
سلام
یه ساعت با سورس کد اینجا گذاشتم امیدوارم بتونه کمک کنه
نقل قول:
کد:www.ompc-soft.persiangig.com/AnalogClock.zip
یه اموزش توپ دیگه(البته بازم به نظر خودم)
یه فرم داریم روش یه Group Box گذاشتیم
توی Group Box 40 الی 50 تا Text Box داریم با یه دکمه
می خوایم تست کنیم اگه همه ی Text Box ها مقدار داشتن به ادامه برنامه بره در غیر این صورت اون Text Boxی که مقدار نداره رو تغییر رنگ بده و Focus کنه
برای تغییر رنگ دوباره Text Box ها به حالت اوgیه توی یه For دیگه back color رو این جوری به حالت اول برگردونین.کد:Control cc = new Control();
cc = groupBox1;
for (int i = 0; i < cc.Controls.Count; ++i)
if (cc.Controls[i].Name.Contains("textBox") && string.IsNullOrEmpty(cc.Controls[i].Text))
{
cc.Controls[i].BackColor = Color.Salmon;
cc.Controls[i].Focus();
return;
}
[COLOR="Silver"]کد:for (int i = 0; i < cc.Controls.Count; ++i)
if (cc.Controls[i].BackColor == Color.Salmon)
cc.Controls[i].BackColor = Color.FromKnownColor(KnownColor.Window);
نه اصلا نمیدونم چیه؟نقل قول:
شما(MahbubeSdaghat) بهADO.NET علاقه نداری؟
اگه منظورتون ADO.NET هست که بالا جواب دادم و اگه منظورتوننقل قول:
اصلا کار می کنین؟
کلا برنامه نویسی هست که فقط برا خودم (فعلا)
من درباره sql اطلاعات ندارم منم مثل خودتون یه تازه واردمنقل قول:
سلام خسته نباشید
اگه میشه یه خورده درباره اینکه چطور میشه به sql در C# متصل شدو اطلاعات رد وبدل کرد توضیح بدید؟
قضیه این پرس و جو هاچیه ؟خانم صداقت شما واقعا خوب توضیح میدید
خواهشا با صبر ایوب بشینید یه توضیح کامل بدید تا آخر هفته لازمش دارم
ممنون
با این حال هر سوالی که بتونم و بدونم جواب میدم
سلام
فكر كنم SQL رو خودم بايد توضيح بدم(ADO.NET)
دوست عزيز اگه عجله نداري صبر كن تا يه فايل پي دي اف درست كنم و برسونم بهت
بدرود
سلام
خانم صداقت اون سوال(دو تا فرم و دو تا تكست باكس) رو براي اين برنامه مي خواستم
يه نوت پد ساده كه بشه باهاش از يك فرم، قسمتي از متن تكست باكس فرم ديگه رو انتخاب كرد(HighLight)
نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ompc-soft.persiangig.com/WAPP_Notepad.zip
[QUOTE] سلام
خانم صداقت اون سوال(دو تا فرم و دو تا تكست باكس) رو براي اين برنامه مي خواستم
يه نوت پد ساده كه بشه باهاش از يك فرم، قسمتي از متن تكست باكس فرم ديگه رو انتخاب كرد(HighLight)
نقل قول:
کد:
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ompc-soft.persiangig.com/WAPP_Notepad.zip
/QUOTE]
سوالتونو دقیق نفهمیدم چی گفتید
سلام
منظورم اینه که یه فرم جدید باز بشه یه کلمه رو بگیره بعد اون کلمه رو توی جعبه متن اصلی Search کنه و اگه وجود داشت اونو HighLight کنه (خوشبختانه مشکل حل شد)
اینم اموزش SQL و C#
نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ompc-soft.persiangig.com/ADO(SQL).zip
سلام
حجم این آموزش چقدره؟:11:
1.3 مگابایت
سلام
ساده ترین روش برای اینکه :
اگر کاربر رنگ یا font قسمتی از برنامه ما رو تغییر داد(دکمه ها ، textBoxها ، یا حتی رنگ پس زمینه فرم)
برای اجرای دوباره برنامه از تنظیمات کاربر(تغییر رنگ و font و ،) استفاده کنیم چیه ؟
مثلا کاربر رنگ پس زمینه رو مشکی انتخاب کرد برنامه رو بست و دوباره موقع اجرا رنگ پس زمینه رو سیاه ببینه؟
اگه یه متغیر از نوع static درست کنیم و بوسیله شرط هایی بهش ربط بدیم
البته دقیقا نمیدونم بشه یا نه
میشه یه دیتا بیس براش ساخت و از اونجا ستش کرد
سلام
یه راه ساده تر
اینجوریا نمیشه
شاید برای رشته کاربرد داشته باشه و لی برای متغیر هایی از نوع رنگ و فونت کاربرد نداره
یه راهنمایی
FrameWork
می خوای چی بگی ؟
فکر کنم تا حالا باید فهمیده باشی که من تقریبا از C# هیچی نمیدونم
ولی بازم فکر می کنم با دیتا بیس بشه این کا رو کرد
ببینم نکنه...
یه بار برای بار اول آفیس 2007 رو نصب کردم تو ورد نمیدونم چه تغییراتی دادم
که کلا شکلش تغییر کرد بستم دوباره بازش کردم فایده نداشت رفتم آنستال کردم
و دوباره نصبش کردم بازم دیدم فرقی نکرد بعدش با کلی ور رفتن باهاش فهمیدم
( دقیقا یادم نیست) یه چیزی را فعال یا غیر فعال کرده بودم
نکنه منظور شما این باشه؟
اگه این باشه که اصلا از من نپرس
سلام
اون مربوط به رجیتری میشه که اگه نمی دونین مال کجاست باید ویندوز رو عوض کنین تا خوب بشه
این روش من استفاده از یک ویژگی هست که به دات نت 2 به بعد اضافه شد و باعث میشه شما هر متغیری از هرنوعی که خواستین رو به راحتی ذخیره و فراخوانی کنین
ان شاالله پی دی افش رو می ذارم همین جا
راستی پیشاپیش عیدتون مبارک
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سلام
اون مربوط به رجیتری میشه که اگه نمی دونین مال کجاست باید ویندوز رو عوض کنین تا خوب بشه
این روش من استفاده از یک ویژگی هست که به دات نت 2 به بعد اضافه شد و باعث میشه شما هر متغیری از هرنوعی که خواستین رو به راحتی ذخیره و فراخوانی کنین
ان شاالله پی دی افش رو می ذارم همین جا
راستی پیشاپیش عیدتون مبارک
سلام دوستان گل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم چطور ميشه يه متن رو تو cmd تايپ کرد من با اين روش امتحان کردم ولی موفق نشدم ؟ C#
System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "cd C:\\Program Files");
همچنين می خواستم بدونم چطور ميشه مسير يه کليد رو از تو ريجيستری بخونی ؟
يک دنيا ممنون
سلام
سوال اولیتو نمی دونم،
دومیتم نمی دونم
چرا دومی رو میدونم با مثال پیش می رم
وقتی شما Internet Download Manager رو نصب می کنین به طور خودکار در هنگام اجرای ویندوز، اجرا میشه چون در رجستری در ادرس :
Hkey_Current_User\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
یک کلید با نام : IDMan ساخته شده است حالا می خواهیم مقدارش که همان ادرس فایل اجرایی IDM است را به دست بیاوریم.
اول رفرنس مربوطه
using Microsoft.Win32;حالا کد ها و توضیحات
با کدهای بالا مشخص می کنیم که با زیر شاخه CurrentUser سرو کار داریمکد:
RegistryKey address;
RegistryKey regkey = RegistryKey.OpenRemoteBaseKey(Microsoft.Win32.RegistryHive.CurrentUser, "");
string subkey = "Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run";
با متغیر subkey بقیه مسیر رو بهش میشناسونیم
مشاهده می کنید که ادرس فایل اجرایی برنامه IDMan رو نشون داد.خط اول که اشاره به ادرس انتخابی ما در رجیستری داره و توی خط دوم مقدار کلیدی رو که می خوایم با توجه به اسمش توی یه متغیر از نوع object قرار میدیم و بعد تبدیل به رشته و ریختن توی label1کد:
address = regkey.OpenSubKey(subkey);
object idman = address.GetValue("IDMan5");
label1.Text = idman.ToString();
دوست عزیز اگه شما دنبال ادرس توی رجیستری می گردید من بلد نیستم
سال نو مبارک
فکر کنم به خیلی از سوالاتی داریم بشه در اینجا به جواب رسید یه نگاه بندازید شاید بد نباشهنقل قول:
کد:http://barnamenevis.org/showthread.php?95001-1001-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE
سلامنقل قول:
اون سایت مرجع برنامه نویسانه
پیشنهاد میکنم اگه می خواین در حد حرفه ای یاد بگیرین یا حرفه ای هستین حتما عضو شین.
خوب چه خبر
دیگه مثل اینکه آموزشها تموم شد .آره ؟
راستی یه سوال ...
اصلا به این تایپیک ربط نداره بهتره تو pm بپرسم
بازم سلام
تو تایپیک قبلی هم گفتم
دقیقتر توضیح بدید . شاید یه مثال بد نباشه
سلام
من يک فرم دارم و يک کلاس هم کنارش نوشتم و هر متد از کلاس با بیشتر اشیاء روی فرم من سرو کار داره و مجبورم هر بار که متد را صدا میزنم کلیه اشیاء روی فرم رو نیز پاس بدم حالا ميخوام ببینم چطوری میشه فقط يک بار موقع تعريف کلاس اشیاء روی فرم پاس داده بشه و مجبور نشم هر موقع که متدي رو صدا می زنم کلیه اشياء رو هم به متد پاس بدم
اگه بازهم نامفهوم بود یک تکه برنامه آماده می کنم و میزارم
مرسی
بیا روی این تایپیکنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5995809#post5995809
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم دوستمون می خواد فقط متد رو صدا بزنه(بدون پارامتر)
توی کلاست با دستورات set و get متغیرات و اماده دریافت اطلاعات کن
توی فرمت یه تابع مثلا به نام send_save ایجاد کن و متغیر ها و خاصیت هایی که هردفه مجبور به مقدار دهی بودی رو یه بار مقدار دهی کن و هربار خواستی متد save رو صدا بزنی قبلش متد save_send رو صدا بزن
می دونم با این توضیحه شیوا و فن بیان من هیچی نفهمیدی(تعجبم نداره!!! خودمم نفهمیدم)
نمونه کد رو برات گذاشتم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
حجم 45 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن اون بالا نفهمیدم چی گفتی ولی بازم باور کن که این لینک خیلی بهتر از شما مطالب رو بیان میکنه :31:
فکر کنم دوستمون به جواب برسن
سلام خدمت دوستان عزیز
از همه دوستانی که مارو کمک میکنند و یا در کنار ما هستند ممنون و متشکرم
این بار خدمت شما دوستان عزیز رسیدم با یک سوال دیگه و سوال اینه که:
زمانی که یک فرم طراحی می شه و اجرا میکنیم همه چیز مرتبه و وقتی برنامه به یک سیستم دیگه که منتقل میشه و تنظیمات کارت گرافیکش فرق میکنه مخصوصا وقتی که مانیتور LCD اونم Width باشه اون وقته که جای تمام اشیاء روی فرم بد ترکیب میشه و بخش زیادی از فرم خالی میمونه و نمی دونم چطور میشه در این جابجائی اشیا روی فرم متناسب در روی فرم قرار بگیرند
لطفاً اگه راهی بلدید کمکم کنید
ممنون از همه شما
سلامنقل قول:
خاصیت Anchor کنترل هاتو به مقدار Top,Botton,Left,Right تغییر بده
کنترلت رو انتخاب کن(مثلا دکمه)
بعد توی پروپرتیسش خاصیت Anchor رو کلیک کن و توی صفحه ای که ظاهر میشه همه ی موارد رو فعال کن
منظورم همون (Top,Botton,Left,Right) است.
بدرود
سلامنقل قول:
از پاسخ شما ممنونم
اما با عرض پوزش میخواستم بگم این روش زیاد جالب جواب نمیده مخصوصا در تنظیم بین اشیاء روی فرم یا از بالا زیاد فاصله میندازه یا از پائین و ... !
من یک نمونه فرم دارم که براتون میزارم ببینید و اگه زحمتی نیست بعد از تنظیم که خوب جواب داد دوباره بگذارید ما هم استفاده کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اگه میشه بگید مثلا من دیتا گرید شماره 1 رو چطور میتونم در بزرگ شده فرم به تناسب بزرگترش کنم و یا برعکس و....
ممنون
خيلي خوب بود.:27:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام
از پاسخ شما ممنونم
اما با عرض پوزش میخواستم بگم این روش زیاد جالب جواب نمیده مخصوصا در تنظیم بین اشیاء روی فرم یا از بالا زیاد فاصله میندازه یا از پائین و ... !
من یک نمونه فرم دارم که براتون میزارم ببینید و اگه زحمتی نیست بعد از تنظیم که خوب جواب داد دوباره بگذارید ما هم استفاده کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اگه میشه بگید مثلا من دیتا گرید شماره 1 رو چطور میتونم در بزرگ شده فرم به تناسب بزرگترش کنم و یا برعکس و....
ممنون
پاسخ شما : نمی دونم!!!!!
چرا اشیا روی فرم پرواز می کردند
من 10 تا پروژه ی دیگه توی ویندوزم باز کردم با تنظیمات مشابه ولی مثل برنامه شما نبود
نمی دونم چرا؟
انشاالله دوستان دیگه بتونن کمکتون بکنن
بدرود
خیلی فوری یه برنامه میخوام که توش از timer و progressbar استفاده شده باشه و بتونه یه فیلم رو اجرا کنه
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم
یا علی
سلام دوست گرامینقل قول:
از بابت توجهی که داشتید ممنونم
اما اگه امکان داره بی زحمت یکی از اون فرمهائی رو که میگید طراحی کردید مشابه اونو بزارید شاید بشه از تنظیماتش استفاده کرد و به نتیجه ای رسید.
ممنون
یا حق
سلام
یه سوال : فایلهای کامپیوتری دو نوع اند متنی و باینری
سوال من اینه که چطور میشه فهمید یک فایل متنی می باشد یا باینری ؟
چگونه می توان یک فایل متنی ( باینری ) را ساخت ؟
چگونه می توان یک فایل متنی ( باینری ) را باز کرد ؟
خواهشا اگه میشه در مورد متنی جدا و در مورد باینری جدا توضیح داده شود ( در C# )
مرسی
ايي كه گفتي يعني چه ؟ :18:نقل قول:
سلام
یه سوال : فایلهای کامپیوتری دو نوع اند متنی و باینری
سوال من اینه که چطور میشه فهمید یک فایل متنی می باشد یا باینری ؟
چگونه می توان یک فایل متنی ( باینری ) را ساخت ؟
چگونه می توان یک فایل متنی ( باینری ) را باز کرد ؟
خواهشا اگه میشه در مورد متنی جدا و در مورد باینری جدا توضیح داده شود ( در C# )
مرسی
فايل ها بي نهايت مدل دارن از هگزا دسيمال بگير تا .....
در نهايت همشون دي كد ميشن به باينري
متني كه ميگي بايد ديد ساختارش چيه چه نوع متنيييه ؟ روش كد گذاريش چيه
اصلا اين فايل رو چه برنامه اي به وجود اورده چه برنامه اي قراره بخونتش
براي مثال DLL هاي ويندوز مال C هستند وقتي بازشون ميكني كد ميبيني چون ديكدوشون كردي
کد:http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=decode+dll+files&aq=0sx&aqi=g-sx1g-v5g-msx1g-b3&aql=t&oq=decoder+dll+
استاد فکر کنم اشتباه شده
چون همه فایلها (exe,rar,html,htm,bin,dll,zip,doc,docx,ppt.tmp,gif .ipg.mp3,wmv,pdf,ico,txt,css,ini,cnc,inf,js,map,xm l,rtf,jar, ... ) به دو دسته تقسیم می شوند یا متنی یا باینری
منظورم اینه که مثل کنترل های فرم شما هنگام تغییر اندازه فرم پرواز نمی کردند. ولی بازم اون فضای خالی ایجاد میشهنقل قول:
سلام دوست گرامی
از بابت توجهی که داشتید ممنونم
اما اگه امکان داره بی زحمت یکی از اون فرمهائی رو که میگید طراحی کردید مشابه اونو بزارید شاید بشه از تنظیماتش استفاده کرد و به نتیجه ای رسید.
ممنون
یا حق
امکانش هست مد فرمت رو از sizable برداری؟
دوست عزيز
فايلايي كه مثال زدي همه كد شده هستند از نوع استرينگ
فايل هاي رجيستر بعضي هاشون باينري هستند مثل maple خيلي هاشونم هگزا دسيمال مثل smoothmouseYcorve
در اینکه فایل ها در کل به دو دسته متنی و باینری تقسیم میشن که شکی ندارم
ولی اجازه بدید تا دوستان دیگه هم بیان هم سوال منو جواب بدن و هم در این باره اطلاعاتشون رو بگن
مرسی
سلام
دوستان من میخوام برنامه یه ماشین حساب رو با C# بنویسم.کسی میتونه کمکم کنه و کدها رو بهم بده؟
سلام
با سی شارپ فکر نکنم زیاد سخت باشه
شما فرمتون رو طراحی کنید بقیه کار ها رو از جمله رادیکال و سینوس و کسینوس . ... را می تونید از توابعی که در
وجود دارد استفاده کنید . اگه سوال خواصی بود در خدمتمکد:System.Math.تابع مربوطه
نقل قول:
والا من رشتم برق هست و سر در نمیارم از برنامه نویسی.
اگه میشه یه برنامه اماده معرفی کنید تا من کپی کنم ببرم تحویل بدم چون اصلا علاقه ندارم در این زمینه.
شما که کار کردین راهنمایی کنید ممنون.