شاید صدای خودش رو بنابر مشکلاتی دوباره دوبله کرده باشن . اما اگر دوبله هم کرده باشن با استفاده از صدای خودش بود
Printable View
شاید صدای خودش رو بنابر مشکلاتی دوباره دوبله کرده باشن . اما اگر دوبله هم کرده باشن با استفاده از صدای خودش بود
دیگه داوود رشیدی جهانبخش سلطانی نیست که به خاطر لهجه اصفهانیش مجبور بشن کاراش رو دوبله کنن!:31:
من تمامی قسمت های مختار رو میضبطم! راستش وقتی این موضوع مطرح شد، نشستم با دقت صحبت های به لب و لوچه داوود رشیدی نگاه کردم!:31: ولی چیز غیر طبیعی ای ندیدم! البته نوع دندان های زیرین داوود رشیدی که بیش از حد به جلو متمایل شده بود، کمی آدم رو به شک مینداخت!
ضمن اینکه در سریال امام علی (ع) که فکر کنم کاملا دوبله شده بود (بعضی از بازیگرا خودشون صدای خودشون رو دوبله کردند) صدای حکیم بن جبله (با بازی داوود رشیدی) رو خود داوود خان زحمت کشیده بودند و دوبله فرموده بودند!:31:
اینا که همشون صدای خودشونو دوبله می کنن نه فقط داود رشیدی
صداگذاری نداشته که سر صحنه!
من در چند كتاب خونده بودم كه عمر سعد تا پيش از خلافت يزيد آدم خيلي بدي نبود. و حتي براي پذيرفتن اين كه سردار سپاه يزيد بشه. خيلي شك داشت و روزها فكر ميكرد. تا بلاخره براي رسيدن به حكومت ري موافقت ميكنه. و در كربلا هم جنگ رو به عقب ميندازه تا شمر با نامه ي ابن زياد مياد كه توش نوشته اگه به سرعت حسين ابن علي (ع) رو نكشي و اين محاصره رو طولاني كني شمر سردار سپاه ميشه. و براي تو راه جبراني نيست.بعد از اون عمر سعد تير اول رو به سمت اهل بيت پيامبر پرتاب ميكنه.
اما در اين سريال مسئله كاملاً به طور متفاوتي بيان شده. در حدي كه من گيج شدم.
عمرسعد اونطور که من شنیدم آدمی بوده که به اصطلاح امروزی محافظه کار بوده و از اول هم دلش با پولهای معاویه بوده تا حضرت علی (ع) و فرزندانش. ولی به قتل و رودررویی مستقیم با اهل بیت هم راضی نبوده و از عذاب اخروی این کار همواره میترسیده. ولی من هیچ کجا ندیدم که عمرسعد آدم واقعا مذهبی و معتقدی باشه.نقل قول:
قبل از شروع جنگ در روز عاشورا هم در دیداری که عمرسعد با امام حسین(ع) داشته، حضرت اون رو از این جنگ بر حذر میکنن ولی عمرسعد برمیگرده و تلویحا میگه که میدونم که کشتن شما و اهل بیت پیامبر برام چه عذابی رو اون دنیا داره ولی چه کنم که پادشاهی ری منو کور کرده. اگه میتونی (خطاب به امام حسین(ع)) ملک ری رو برام تضمین کنی طوری که من بدون جنگ با شما به اون برسم من جنگ نمیکنم که حضرت به اون وعده ی دوری از عذاب جهنم و ظاهرا شفاعت پیامبر رو میدن که عمرسعد زیر بار نمیره و میگه اگه نمیتونی تو این دنیا حکومت ری رو برام تضمین کنی فایده نداره چون من از طریق کشتن شما و یارانتون به این مقصود میرسم و یزید حکومت ری رو برام تضمین کرده. بعد امام حسین (ع) بهش میگن که به خدا قسم تو بعد از اینکه با ما جنگیدی و دستت رو به خون ما آلوده کردی هم به این آرزو نمیرسی و یزید سر قولش نمیمونه.
با اين سخنان موافقم ولي تو سريال عمر سعد رو دشمن بدون چون و چراي اهل بيت معرفي ميكنند كه از هيچ كاري ترسي نداره. و علناً خودش رو يكي از افراد با وفاي معاويه و دشمن اهل بيت ميدونه.نقل قول:
من از اين جاش يكم تعجب كردم.
خب شایدم واقعا عمرسعد همونطوری بوده که تو فیلم نشون دادن.نقل قول:
وقتی تیتراژ پایانی سریال رو پخش میکردن، همون اول تیتراژ، گزیده ی منابع و کتب تاریخی ای رو که از روی اونا فیلم نامه رو نوشتن مینویسه. چیزی در حدود 20 الی 25 تا کتاب معتبر شیعی و سنی هستش. فکر نمیکنم این سریال تحریف تاریخی حتی در این حد داشته باشه. چون این سریال هم قطعا مثل سریالهای امام علی و ولایت عشق و یوسف پیامبر و ابراهیم خلیل الله و .... بعد از اکران تو ایران، حتما در کشورهای دیگه که جمعیت و حکومت سنی بیشتری دارن (مثل تاجیکستان و افغانستان و مصر و ...) پخش خواهد شد و اگه واقعا از این قبیل ایرادات داشته باشه، نمیتونن اونجا فروش کنن. بنابراین به نظرم برای فروش بیشتر هم که شده حتما عوامل تهیه کننده ی فیلم، به همه ی جوانب کار دقت میکنن مضافا بر اینکه علاوه بر کتابهای تاریخی که عرض کردم، در ساخت این قبیل سریالها و فیلمها، از کارشناسان و مورخان حوزوی به طور گسترده استفاده میشه. خصوصا تو این سریال که اونطور که من شنیدم حتی بعضی از مراجع تقلید هم نظراتی در مورد برخی صحنه های عاشورا داشتند که میرباقری اونها رو هم لحاظ کرده بود و مجبور شده بود بعضی از سکانسها رو حذف کنه و دوباره بگیره که یکی از دلایل طولانی شدن ساخت این سریال همین بوده.
خلاصه اینکه خیالت از بابت تحریف نشدن تاریخ و اشخاص راحت باشه.
موفق باشین.
89/8/6
نمي خوام موضوع رو كشش بدم ولي دليل من از تعجب هم دقيقاً همينه. و اگر منابع سريال انقدر جامع نبود اصلاً راجبش فكرم نميكردم چون ميدونستم اشتباه گفته شده ( مثل سريالي كه در مورد دو پسر حضرت مسلم ساخته بودند كه كلاً از واقيت به دور بود. يا ....)نقل قول:
در مورد حادثه عاشورا و وقایع پیرامونش ذهنیت های نادرست زیاد وجود داره
که یه نمونش همین عمر سعد هست.
به هر سریالی که 8 سال ساختش طول کشیده با این فهرست منابع باید خیلی معتبر باشه.
چیزی هم که ما بیشتر خوندیم و شنیدیم این بوده که عمر سعد آدمه صالح و پرهیزگاری بوده و علت اینکه ابن زیاد اصرار داشته عمر سعد فرمانده سپاه کوفه باشه این بوده که چهره موجه و معتمدی بین مسلمین بوده و با رفتن عمر سعد به جنگ نوه پیامبر بقیه مردم هم این رودررویی براشون قابل قبول میشه بین انتخاب حق و باطل به اشتباه میفتن و راحتتر میشه بردشون به جنگ.
منتها تو این سریال داریم چهره متفاوتی از این شخص می بینیم که باعث تعجب خیلی از ما شده و در ادامه سریال هم ممکنه باز هم ذهنیت هامون شکسته بشه.
مخصوصا در مورد وقایع روز عاشورا هم که خرافات و مطالب نادرست زیاده که با توجه به به تصویر کشیده شدن روز عاشورا برای اولین بار در این سریال باید ببینیم شاهد چه صحنه هایی خوایهم بود و چه جوری ساختن.
خب این چهره ی موجهی که میگی رو معاویه هم داشته. چرا که همه به اینکه ظواهر دین رو معاویه به نحو کامل رعایت میکنه ایمان داشتن. حالا دلیل نمیشه که معاویه واقعا خوب بوده و بعد یهو خراب شده که. عمرسعد هم مث معاویه. شاید از همون اول به طور منافقانه داشته در بین مسلمونا زندگی میکرده ولی در اصل در خدمت نقشه های معاویه بوده.نقل قول:
شخصا تا جایی که خوندم و شنیدم، عمر سعد آدم درستی نبوده! فقط اشاره کوتاهی به متن ویکیپدیای فارسی راجع به او می کنم:20::
نقل قول:
عمر بن سعد (نام کامل وی: عمر بن سعد بن ابی وقاص بن حفص بن عبید زهری مدنی) از تابعین محمد پیامبر اسلام است که در کوفه میزیست. پدرش سعد بن ابی وقاص در نبرد قادسیه فرمانده سپاه اسلام بود. در زمان خلافت یزید بن معاویه، عبیدالله بن زیاد او را به حکومت ری برگزید. عمر پسر سعد از طرف ابن زیاد مأموریت یافت که حسین پسر علی و همراهانش را به قتل برساند. عمر پسر سعد، کاروان حسین را از آب رودخانه محروم کرد. مذاکرات عمر پسر سعد با حسین به نتیجه نرسید و وی حاضر به بیعت با یزید نشد. لشکر عمر سعد در دهم محرم ۶۱ هجری به حسین و خانواده اش حمله کرد و وحشیانه وی و بیش از هفتاد تن از یارانش را کشت. پس از آن ابن زیاد حکومت ری را به او نداد و عمر بن سعد از کار خویش پشیمان شد و تا زمان قیام مختار خانه نشین شد.
"عمر سعد" از جمله نامهایی است که در زیارت عاشورا مورد لعن شیعیان قرار گرفته است.
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%85%D8%B1_%D8%A8%D9%86_%D8%B3%D8%B9%D8%AF
محتوای مخفی: پ.ن
یاعلی:11:
چرا مختار ثقفی در کربلا حضور نداشت؟
یکی از سوالات نسبتاً مهمی که در رابطه با شخصیت مختار ثقفی،مطرح است این است که چرا مختار سقفی در زمان قیام امام حسین(ع) به یاری ایشان نرفته ولی بعداً از قاتلان آن حضرت انتقام گرفته است؟
با مراجعه به منابع تاریخی پاسخ این سوال روشن خواهد شد:
بر اساس گواهی تـاریـخ و تـصـریـح شـیـخ مـفـیـد و طـبـری، پـس از آن کـه مـسـلم بـن عـقیل وارد کوفه شد، مستقیما به خانه مختار وارد شد، مختار او را گرامی داشت و رسما از او اعلام حمایت و پشتیبانی کرد.(1)
بلاذری مینویسد: خانـه مختـار محل ورود مسلم بود.(2) اما با ورود مزوّرانه و غـیـرمـنتظره ابن زیاد به کوفه، ناگهان اوضاع به هم ریخت و مسلم صلاح دید از خانه مختار بـه خـانـه هـانـی بـن عـروه، کـه مرد مقتدر و با نفوذ شیـعـه در کوفه بـود، نقل مکان کند.
مختار پس از ورود مسلم، آرام ننشست و پس از بیعت با مسلم، به منطقه خطرنیّه و اطراف کوفه برای جمع آوری افراد و گرفتن بیعت برای مسلم حرکت کرد. اما با دگرگونی اوضاع کوفه و تسلیم مردم در مقابل ابن زیاد، دوباره به کوفه بازگشت.
ابن زیـاد دسـتور داد که دعوت کنندگان امام حسین(علیه السلام) و حامیان مختار با او بیعت کنند، وگرنه دستگیـر و اعدام میشوند. ابن اثیر نوشته است: هنگام دستگیری مسلم و هانی، مختار در کوفه نبود و او برای جذب نیرو به اطراف شهر رفته بود و وقتی خبر ناگوار دستگیری مسلم را شـنـیـد، بـا جمعی از افراد و یارانش به کوفه آمد. هنگام ورود به شهر، با نیروهای مسلح ابن زیاد بـرخـورد کـرد و در پـی یـک گـفت و گوی لفظی شدید، بین آنان و مختار و افرادش، درگیری پـیـش آمـد و فـرمـانـده آن گـروه مـسـلح کـشته شد و افراد مختار متفرق شدند؛ زیرا مقاومت را به صـلاح نـدیـدنـد؛ مـخـتـار از آنـان خـواست محل را ترک گویند تا ببینند چه پیش خواهد آمد.(3)
ابن زیاد پس از مسلط شدن بر اوضاع و شهادت مسلم و هانی، به شدت در جست و جوی مختار بـود و برای دستگیری او جایزهای معیّن کرد.(4)
دستگیری مختار توسط ابن زیاد
یکی از دوستان مختار بـه نـام هانی بن جبّه، نزد عمرو بن حریث، نماینده ابن زیاد رفت و ماجرای مخفی شدن مختار را به عمرو اطلاع داد. عمرو به آن شخص گفت: به مختار بگوید مواظب خود باشد که تحت تعقیب است و در خطر میباشد.
مختار به حمایت عمرو نزد ابن زیاد رفت. وقـتـی چـشـم ابـن زیاد به مختار افتاد، فریاد زد: "تو همانی که به یاری پسر عقیل شتافتی؟ "مختار قسم یاد کرد که من در شهر نبودم و شب را هم نزد عمرو بن حریث به سر بردم."(5)
ابن زیاد که عصبانی بود، عصای خود را محکم به صورت مختار کوبید، به طوری که از نـاحیه یک چشم صدمه دید. عمرو برخاست و از مختار دفاع کرد و شهادت داد که او در ماجرا نبوده و بـه وی پناهنده شده است. ابن زیاد کمی آرام گرفت و گفت: "اگر شهادت عمرو نبود، گردنت را میزدم." و دستور داد مختار را به زندان افکندند.
همچنان در زندان بود تا امام حسین(علیه السلام) به شهادت رسید.(6)
با توجه به این مطالب مشخص می شود که اوضاع کوفه در هنگام قیام امام حسین(ع)،بگونه ای بود که مختار نتوانست در قیام امام حسین(ع) شرکت کند.
پی نوشتها:
1 - الارشاد، ص 205؛ تاریخ طبری، ج 5، ص 355
2- انساب الاشراف، ج 6، ص 376.
3- کامل ابن اثیر، ج 4، ص 169.
4- تـاریـخ طـبـری، ج 5، ص 381؛ کـامـل ابـن اثـیـر، ج 4، ص 36.
5- مقتل الحسین(ع) ، ابی مخنف، ص 268-270.
6- انـسـاب الاشـراف، ج 6، ص 376- 377؛ کامل ابن اثیر، ج 4، ص 116؛ مقتل ابی مخنف، ص 271؛ البدایة والنهایة، ج 8، ص 249.
یعنی هر هفته دل نشین تر از هفته قبل! دمشون گرم...
اين قسمت هم خوب بود ولي ريتم كندي داشت بكل داستان اصلي فيلم از قسمت هاي بعد شروع ميشه
ولي دوستان اگر دقت كرده باشند در آن زمان هم يزيد و يزيدان مخالفان خودرا فتنه گر مي خوانند!!!
چندجاش خیلی ضایعه بود میگه سیاست پدر مادر نداره ! آخه کی اون موقع این حرفا بوده
یا یه تیکه کلام دیگه زن مختار گفت اونم همینجوری بود !
بعد آلاچیف و دکورش خیلی با کلاس شده
یکم باید ساده تر میبود گج برییاش خیلی قشنک کردن ولی اون موقع اینطوری نبوده
آخ که حرف دل منو زدی حسین جون. نمردیم و بعد از مدتها یه سریال واقعی دیدیم. ای خدا شکرت:31:نقل قول:
میگم حسین، داری قسمتها رو ضبط میکنی دیگه. نه؟ وقتی تموم شد ازت یه نسخه از همه ی قسمتها رو ازت میخرم:31:
واقعاً از ديدن اين سريال لذت بردم.
كسي ميتونه تيتراژ ابتداييه سريال رو براي دانلود بذاره؟ چون واقعاً زيباست. اگه تصويري باشه كه عالي ميشه.
خيلي سريال سنگينيه! يعني يه حس بغض و دردي به ادم انتقال ميده.چه دوران سختي بوده.
صحبت امام علي ع كه فرمودند كوفيان فقط شبه انسانند و انسان نيستند! ادم هاي دورو و ترسويي هستند!
هفته بعد که خیلی از شخصیت ها وارد میشن عبید ا... بن زیاد و یزید و ...
پس منشور کورش که اتفاقا برای خیلی سال های قبل تر هست که تمام موضوعاتش سیاست هست و هنوز هم استفاده میشه چی هست ؟ حالا این که دیگه برای خیلی سال های جدید تر هم هست.نقل قول:
تصور شما از این فیلم خیلی قدیمیه در صورتی که مثال های زیادی از معماری های این چنینی برای قبل از این سریال هم میشه نام برد.
فیلم خیلی خوبیه . تقریبا همه چیزش طبیعیه و آدم واقعا همان زمان را احساس می کنه . نکته مهم فیلم نوع دیالوگ ها است که خیلی روش کار شده همینطور داستان فیلم سریع پیش میره و بی دلیل فیلم را طولانیش نکردند.
میرباقری گفته بود این سریال مصداق هایی از اوضاع امروز هم درش هست و یه گریزی به زمان حال هم میزنه
نعمان بن بشیر شخصی بوده که یکی به نعل میزده یکی به میخ مثل یکی از شخصیت های مهم کشور که میخواد هر دو طرف دعوا رو داشته باشه می دونید که کیو میگم!؟
مخصوصا اونجاش که سلیمان به مختار گفت نعمان ذاتا امویست.
همینطور بچه و دامادش هم به راه خطا رفتن و میخواد ازشون تبری کنه
چرا بخری حمید!:31: از همین امروز شروع کن به دانلود کردن! خواستی لینک از آب گذشته هم بهت میدم!:31:نقل قول:
محسن جان! لینک تیتراژ ابتداییش رو خیلی وقت پیش گذاشته بودم... اینم لینکش:نقل قول:
دیشب تمام تیزر هاش رو از سایت رسمی سریال دانلود کردم... این چشم مجروح مختار چه گریم وحشتناکی داره!!:18: راستی من پیش از شروع سریال فکر میکردم فرهاد اصلانی نقش یزید رو داره! آخه تو سریال امام علی (ع) اگه خاطرتون باشه در نقش یزید بودش!!:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5475892&postcount=48
pcforlife عزیز درخواست میشه داد که ؟:دی
من دو سه تا صحنه شاهکار مختارنامه رو میخوام
1- یک صحنه اون قسمتی که مختار خواب میبینه و هیولاها میان بیرون از زمین
2- اون قسمت اولش که گرازی میاد تو مزرعه
حسین صدام کن حامد جان...:10: حتما! سعی میکنم امشب لینک بزارم...:11:نقل قول:
محتوای مخفی: ایمان باقری
اینو از کدوم خبرگزاری اینجا کپی کردی؟نقل قول:
صددرصد یا فالس نیوز یا ایرنا یا ایکنا یا پیکنا یا ...:دینقل قول:
اینا چرا انقدر از ضرب المثل های فارسی و ایرانی استفاده میکنن؟؟!!
سریال خوبی هست و فک کنم اگه تا آخرش ادامه بدیم یه مقدار زیادی اطلاعات گیرمون میاد در باره مختار و قیام امام حسین (ع) و بعدشم قیام مختار
سریال خیلی زیبا کار شده ، بازیگرای خیلی خوبی داره و جلوه های ویژه هم قابل قبوله ...
ولی سریال به شدت تاریخ رو تحریف کرده به خصوص در قهرمان نشان دادن مختار و شیعه علی بودنش !
میتونم بپرسم انتظار شما از این سریال چی بوده که برآورده نشده. یا از سریال یوسف پیامبر چی بوده.نقل قول:
اصل موضوع؟ شما الان سردرگم شدین؟:18: میتونم بپرسم کدوم حقیقت تاریخی توی این دو سریال تحریف شده؟ یا اینکه اصل موضوع به نظر حضرتعالی چی بوده که ما رو هم از اون آگاه کنین؟
یه جوری میگی حد وسط که انگار شما خدای مطالعه تاریخ اسلام هستین و این فیلم تناقضاتی با حقیقت تاریخ داره. اتفاقا فیلمها و سریالهای همون کشورهای دیگه که میفرمایین، اکثرا از افسانه هایی اقتباس شدن که حقیقت تاریخی ندارن و تعداد منابع و کتبی که بشه از روش در مورد اون افسانه ها تحقیق کرد هم به 5 تا نمیرسه. تو اکثر اونها هم غلو و بزرگنمایی میکنن تا چهره ی شخصیت اصلی داستان رو یه قهرمان و یه فرد تماما ایده آل نشون بده که هیچ نکته ی منفی نداره. به نظر شما اینطوری سریال تاریخی بسازن خوبه؟؟
در ثانی، برای حادثه ی کربلا (به این مهمی) 15 تا مقتل معتبر نداریم. اونوقت شما انتظار داری برای تاریخ زندگی مختار بیشتر از 15 تا کتاب و منبع تاریخی استفاده بشه؟:13:
:13::13::13:
برای این حرفت سندی هم داری؟نقل قول:
رو چه حسابی این حرفو میزنی؟نقل قول:
ولی سریال به شدت تاریخ رو تحریف کرده به خصوص در قهرمان نشان دادن مختار و شیعه علی بودنش !
مطمئنی خودت تاریخ را تحریف نمی کنی؟
با سلام
عذر میخوام ازتون اگه حرفم رو درست نگفتم تا درست بفهمینش.
حرف من این نیست که بگم این ساخته های وطنی خوب نیستند یا همچین چیزی.
با یه استاد دانشکده الهیات هم که صحبت شده بود میگفت قصد مختار فقط اهل بیت نبوده و اغراض دیگری هم داشته ولی به اونها اشاره ای نکرد ولی امام سجاد(ع) میفرمایند که مختار دل ما را شاد کرد و این جنبه ی مثبت ماجراس.
گفتید که در مورد مقتل امام حسین ع کتاب کمه من این حرف رو قبول ندارم اما اگه میگفتید کتاب مورد اطمینان کمه بله قبول دارم اگه بدونید اصلا یه تکه رو از یکی دیگه در پیوست میارم تا ببینین و نظر بدین.
حجتالاسلام والمسلمین محمدهادی یوسفیغروی در این نشست که در سالن اجتماعات مرکز انجمنهای علمی حوزه علمیه قم توسط مرکز مطالعات راهبردی خیمه برگزار شد در سخنانی تحریفات را مسأله نسبی دانست و اظهار کرد: تحریفات زمانی شناخته میشود که ما سند اصل موضوعی را که مورد تحریف قرار گرفته، بشناسیم.
وی با تأکید بر اینکه برای شناختن تحریفات عاشورا، شناسایی اصل سند معتبر وقایع و حوادث عاشورا بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: در مجالس و محافل سخنرانان مذهبی مطالبی از تاریخ گذشته را بازگو میکنند که قالبا طبق روش اینگونه مجالس خود را ملتزم به بیان منبع مطالب و اخبار بازگو شده نمیدانند و تنها در برخی از موارد اسم کتابی آورده میشود.
عضو انجمن تاریخپژوهان کشور با بیان اینکه گاهی این سوال مطرح میشود که با توجه به اینکه 1400 سال از حادثه عاشورا میگذرد چه کسانی وقایع و حوادث را ثبت و ضبط کردند تا امروز به دست ما رسیده است؟ به یکی از سندهای معتبر حادثه عاشورا اشاره کرد و گفت: قدیمیترین و معتبرترین مقتل امام حسین(ع) مقتل شخصی به نام ابومخنف است که از اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است.
این محقق و پژوهشگر درخصوص ابومخنف افزود: ابومخنف شخصی کوری بوده است که به همراه عصاکش خود بر سر راه لشگریان کوفی که به کربلا میرفتند قرار میگرفت و از آنها سوالاتی درخصوص واقعه عاشورا میکرد، سپس این مطالب را به عصا کش خود میگفت و او نیز مینوشت و اینگونه نخستین مقتل کربلا به نام مقتل ابومخنف نوشته شد.
یوسفیغروی بیان کرد: متاسفانه اصل این کتاب در دست نیست ولی بیشترین مقدار اخبار کتاب ابومخنف را در کتاب تاریخ طبری آمده است.
وی اظهار کرد: مقتل ابومخنف به اعتبار موضوعش به مقتل امام حسین(ع) و به اعتبار معرفش به مقتل ابومخنف مشهور است.
عضو انجمن تاریخپژوهان کشور ابومخنف را از قبیله ازدیان معرفی کرد و گفت: این از عبرتهای تاریخ است که قالبا از قبایل عرب هم در رکاب امام حسین(ع) حضور دارند و هم در سمت لشگر دشمن قرار دارند یعنی تقریبا قبیلهای نمیتواند بگوید تنها طرف امام حسین(ع) یا طرف لشگر دشمن بوده است.
وی ابومخنف را کنیه لوط بن یحیی بن سعید بن سالم ازدی قامدی کوفی عنوان کرد و اظهار داشت: تاریخ ولادت ابومخنف در رجال مشخص نیست، اما تاریخ وفات وی 157 هجری قمری ذکر شده است که بر همین اساس میتوان گفت قسمتی از اواخر زندگی امام زینالعابدین(ع) و بعد عهد امامت امام باقر(ع) و امام صادق(ع) و 10 سال از امامت امام کاظم(ع)را درک کرده است.
یوسفی غروی تصریح کرد: ابومخنف روایت مستقیمی از امام زینالعابدین(ع) و امام کاظم(ع) ندارد اما از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) روایت دارد و به همین دلیل جزو اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است و جدش نیز جزو اصحاب امیرالمومنین(ع) بوده که در جنگهای جمل و صفین در رکاب امام(ع) بوده است.
با اين حرف به شدت موافقم.نقل قول:
ايشونم دقيقاً همينو گفتن كه عزيز من :نقل قول:
گفتید که در مورد مقتل امام حسین ع کتاب کمه من این حرف رو قبول ندارم اما اگه میگفتید کتاب مورد اطمینان کمه بله قبول دارم
نقل قول:
برای حادثه ی کربلا (به این مهمی) 15 تا مقتل معتبر نداریم.
اين از اون حرفا بود ها!نقل قول:
اين فيلم نشان داد كه مختار امام حسن رو تنها گذاشت. و يه جورايي اين كه ميخواد با امام حسين باشه براي وجدانشه تا يكم آروم بگيره و از كابوس هاي شبانه خلاص بشه. و ... .
خدمت شما!:10:نقل قول:
لینک درخواست اولتون:
لینک درخواست دومتون:کد:http://myp30forlife.persiangig.com/video/Mokhtarnameh-1-(pcforlife.ir).zip
پسورد: pcforlifeکد:http://myp30forlife.persiangig.com/video/Mokhtarnameh-2-(pcforlife.ir).zip
یاعلی:11:
دمت گرم خبرگذاری چیه؟نقل قول:
این مال وبلاگ ایمان باقری است دیگه
داره مسخره میکنه رجا نیوز و فالس نیوز را
بعد شما میگی من از اونجا برداشتم
کامل نخوندی حتما
منبع که به تعداد نیست به کیفیت آنها است. منابعی مثل تاریخ طبری یا مختار نامه کم منابعی نیستند !نقل قول:
و اینکه اصل موضوع چی بوده که شما از آگاه نشدید ؟
فیلم اغماء را کانال mbc خریده و پخشش می کنه . فیلمی که در مقابل این فیلم بسیار ضعیف است . پس این فیلم باید فروش بهتری داشته باشه .
در ضمن فروش یک فیلم به فرهنگ مردم هم بستگی داره نمیشه انتظار داشت چنین فیلمی مثلا در آمریکا به اندازه ایران طرفدار داشته باشه اگر چه فیلم پر خرج و زیبایی هم باشه
بادیگارد جنیفر لوپز در جمع یاران مختار
"احمد ایراندوست" که پس از سالها فعالیت در خارج از کشور، زندگی در ایران را انتخاب کرده در مورد نحوه انتخابش بعنوان غول برره گفت: در زمان تولید سریال شبهای برره از طریق آقای حسن شکوهی و محسن چگینی به آقای مدیری معرفی شدم و ایشان هم این نقش را با توجه به جثه ام به من دادند، این اتفاق ورود من به سینمای ایران بود.
وی در گفت وگو با جهان افزود: بعد از آن در سریالهای دیگری حضور داشتم از جمله در چشم باد، دیدار، سریال مسافران و مختار نامه، همچنین در فیلم تلویزیونی جاسم به جبهه می رود نقش افسر عراقی را داشتم.
ایراندوست در تشریح نقش خود در سریال مختارنامه خاطرنشان کرد: در این سریال من نقش هارون نعل بند را دارم که جزو یاران مختار است و ماموریت کشتن عمر سعد را دارد، اما در جنگ با نیروهای عمر به شهادت می رسد.
وی که حدود 10 سال در امارات زندگی کرده و بعنوان بادیگارد شیوخ عرب فعالیت داشته در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: در سریال سالهای مشروطه بود که با آقای شریفی نیا آشنا شدم و ایشان برای بازی در اخراجیها مرا به آقای ده نمکی معرفی کرد. من در اخراجیهای 1 نقش فرمانده نظامیان را داشتم که بدلیل طولانی شدن فیلم نقش من و خانم مریلا زارعی حذف شد، با این حال آقای ده نمکی قول داد که در اخرجیهای 2 این موضوع را جبران کند و در این فیلم ایشان نقش فرمانده اردوگاه اسرا را به من دادند.
این بازیگر عظیم الجثه ایرانی اظهار داشت: در زمان سکونت در امارات برای یک شرکت بادیگارد سرویس کار می کردم که از این طریق به هالیوود رفتم، حدود 13 سال نیز در آمریکا ساکن بوده و بعنوان بادیگارد شخصیتهای معروف فعالیت داشتم.وی افزود افزود: در هالیوود بادیگارد شخصیتهایی مثل "جنیفر لوپز" و "نیکلاس کیج" بودم، بعدها بادیگارد "ماریا کری" و "ویتنی هیستون" خوانندگان آمریکایی شدم.
به گفته وی قراردادهای حفاظت از شخصیتهای معروف برای دوره های 5 ساله بسته می شده ولی محافظان بصورت ساعتی دستمزد می گرفته اند.
ایراندوست با بیان اینکه سابقه فعالیت در سینمای بالیوود را نیز دارد افزود: در فیلم "آن" (ANN) با شرکت جکی شوروف و آکشی کومار و نیز فیلم "دلدار" با شرکت آمیتا باچان و آشواریا رای حضور داشتم.
وی در تشریح علت بازگشتش به ایران خاطرنشان کرد: پس از ازدواج با همسرم که خواهر دو شهید است، به این نتیجه رسیدیم که زندگی در شرایط آنجا با روحیات و عقایدمان سازگار نیست، این بود که تصمیم گرفتیم به ایران بازگردیم.
ایراندوست تفاوت سینمای ایران و آمریکا را در امکانات پیشرفته و تفاوت در میزان سرمایه گذاریها و حرفه ای گری در این دو سینما دانسته و تاکید کرد: من با توجه به ویژگی فیزیکی ام بیشتر به نقشهای اکشن و پلیسی علاقه دارم و امیدوارم که بتوانم بازی در چنین نقشهایی را نیز تجربه کنم.
دوست عزیز شما مثل اینکه مطلب من رو نخوندی یا در مورد شیعه اطلاعاتی نداری ...نقل قول:
مختار اصلا شیعه نبود ! بر عکس اون چیزی که توی خیلی از سایت های اینترنتی نوشتن و اصلا هم قابل استناد نیست !
مختار سنی بود و سنی هم مُرد !
اینکه مختار میگه "من شیعه علی" هستم منظور "پیرو علی" هستم ولی توی فیلم مختار رو به صورت یک شیعه واقعی که امامت رو قبول داره نشون داده میشه وگرنه اون زمان اصلا شیعه به معنایی که ما میشناسیم (به معنای مذهب) اصلا وجود نداشت ! در واقع اونها هم که اون زمان شیعه نام گرفتن "رهبری مسلمانان پس از پیامبر رو حق علی میدونستند" نه اینکه به عنوان شیعه واقعی علی رو به عنوان "امام" قبول داشته باشن که یه جا توی سریال عموی مختار بهش میگه "امام تو را میخواند" !! که اصلا اون موقع همچین چیزی نبود ! در ضمن اگر مختار شیعه بود و امامت رو قبول داشت هیچوقت پشت امام خودش حسن رو خالی نمیکرد پس حسن رو به عنوان امام قبول نداشت !! و بعد از قیام عاشورا هم مختار به عنوان سر دسته توابین به خونخواهی حسین قیام میکنه ! یعنی باز هم قیامی که کرد از روی عذاب وجدان بود و توبه کرد نه به خاطر اینکه حسن و حسین رو به عنوان "امام" قبول داشته باشه ! فقط میدونست حق با اونهاست .
بحث بالا فقط مربوط به جمله "من شیعه علی هستم" که مختار گفت میشه ! که فقط یکی از این تحریفات هستش .
اگه دوست داشتی میتونیم این بحث رو ادامه بدیم ... :46:
خب، حالا این حرفای جدید شما و آقای غروی ثابت میکنه که این سریال تاریخ رو تحریف کرده؟؟ اصلا اون نتیجه گیری آخر حرفات چه ربطی به حرفای آقای غروی داشت؟ عزیز من ، از حرفای دیگران برای اغراض خودت سوء استفاده نکن.نقل قول:
این همه متن رو کپی کردی اینجا در حالی که هیچکدومش ربطی به مختار و سریال مختار نامه نداشت.
آخرش هم ما نفهمیدیم به نظر حضرتعالی که دستی در زمینه ی مطالعات تاریخ اسلام بر آتش دارین، کجای سریال مختار نامه از نظر تاریخی غلط جلوه داده شده :13:
یعنی فقط مشکل شما با این سریال به خاطر ضرب المثلهاش هستش؟ خب اگه ضرب المثلهای عربی 1400 سال پیش رو استفاده میکردن خوب بود؟ طنز؟؟ شما به مختارنامه میگی طنز؟ آسمون و ریسمون رو همینطور به هم میبافی و از توش یه نتیجه ی دلخواه خودت میگیری؟
واقعا متاسفم:13:
چطور راحت حرفای این همه آدم رو در سراسر مملکت غیرقابل استناد میدونی ولی انتظار داری نظر شخصیت رو بدون اینکه برای اون حتی یه سند تاریخی ارائه کنی همه قبول کنن؟نقل قول:
اتفاقا اگه بخوای خوبش رو بدونی از همون زمان ثقیفه و خلافت 3 خلیفه ی اول (به احترام شما که شاید سنی باشین لعنشون نمیکنم)، مفهوم علوی و و غیر علوی وجود داشته و در زمان خلافت امیرالمومنین(ع) و تا قبل از جنگ نهروان، دشمنان علویان و شیعیان به دو دسته تقسیم میشدند (بنی امیه و خوارج). در جنگ نهروان که تقریبا طومار خوارج در هم پیچیده میشه و میمونن امویان و در راس اونها معاویه که به علت در اختیار داشتن شام و شمال عراق که از لحاظ ثروت نسبت به حجاز غنی تر بوده، تونسته به کمک پول (و البته سیاست) همیشه برای امیرالمونین و علویان دردسر درست کنه. اتفاقا در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) هست که ایشون به حضرت علی(ع) اشاره میکنن و میفرمایند که:
قسم به آن کس که جانم در دست اوست، او (امیرالمونین(ع)) و شیعیانش از رستگارانند. (ان هذا و شیعته لهم الفائزون) پس همونطور که میبینی مفهوم شیعه به معنایی که ما میشناسیم، از زمان پیامبر هم بوده.
این تیکه از حرفهای شما هم به قدری ناشی از برداشتهای شخصی شماست که لزومی نمیبینم به اونها جوابی بدم. جواب این قسمت هم در صحبتهای بالا هست.
همونطور که در سریال هم نشون داد، بعد از اینکه اکثر سربازان و فرماندهان سپاه امام حسن(ع) با وعده های مالی معاویه سست شدند و بیعت شکستن و همزمان در سطح شهر شایعه کردند که معاویه عقرب زهردار و ... بر سر شما خواهد ریخت اکثر مردم نسبت به جنگ با معاویه سست شدند (که اگه جنگی اتفاق می افتاد، بعید نبود که دوباره معاویه برای فرار از شکست، قرآن سر نیزه کنه و عمرو عاص لباسهای خودش رو دربیاره) و چون معاویه منافقانه به کلیه ی ظواهر دینی هم مقید بوده، مردم در تردید قرار گرفتند که مخالفت خودشونو با معاویه ادامه بدن. من قبول دارم که شیعیان در حمایت از اولاد پیامبر سست شدند (مثل شیعیانی که شب عاشورا در تاریکی شب، خیمه ی امام رو به خاطر ترس از جون ترک کردند) ولی این به اون معنا نیست که اصلا شیعه ای وجود نداشته و شیعیان، امیرالمونین(ع) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) رو به عنوان امام قبول نداشتند.
قیام مختار بعد از واقعه عاشورا از سر عذاب وجدان نبود. چون همونطور که در همه ی کتابهای معتبر تاریخی نوشته شده، مختار در هنگام وقوع حادثه ی عاشورا در زندان ابن زیاد (لعنت الله علیه) در کوفه بوده و نمیتونسته به یاری امام(ع) بره. بعد از شهادت حضرت و آزاد شدن مختار، او قیام میکنه و گرنه مطمئنا اگه مختار تو زندان نبود حتما تو کربلا همراه امام بود.
در کل به نظرم بحث شما کاملا مغرضانه بود. تحریف اون جمله ی مختار نیست. بلکه تحریف واقعی حرفهای شما بود که در واقع توهین به شیعیان کل تاریخ بود:13:
فکر کنم درسته.کد:محل سكونت: جهنم