تابلوی راهنمایی :
سریالش رو هم تلویزیون ایران نشون داده !
تا آخر امشب کسی نگفت جواب رو در همین پست میگم .
Printable View
تابلوی راهنمایی :
سریالش رو هم تلویزیون ایران نشون داده !
تا آخر امشب کسی نگفت جواب رو در همین پست میگم .
Chasseurs de dragons ?
بله
شکارچیان اژدها (Dragon Hunters)
البته سریالش دو بعدی بود.
سلام
هیولاها در برابر بیگانگان :دی
درسته ، بعدی با شما:46:نقل قول:
حالا چرا میخندی؟:دی
سلامنقل قول:
والا من هی دو نقطه دی میذارم :دی این هی خودش میخنده :38:
Cinderella ?
چه دورانی داشتیم با VHS :دی
آره خودشه :20:نقل قول:
سلام
انیمیشن کوتاه شگفت انگیزان ...
جک جک نمیدونم چی چی!!!
حالم ندارم برم IMDb چون دارم دانلود میکنم کسی مشکلی داره؟! :دئ
سلامنقل قول:
بلی درسته:دی
Jack-Jack Attack
بعدی با شما:46:
احیانا چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم نیست ؟
آخ جووون!نقل قول:
محمد بالاخره اشتباه گفت یه چیزی رو! :27:
این پیروزی رو به همه دوستان تبریک میگم! Wink !@!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راهنمایی : انیمیشن کوتاهه و جدید هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
آخه این چه سوالیه پسر بد
یه شترق طلبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوشم اوومد باحال بوود هرچند آب دوغ خیارش زیادی بوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sintel :38:
سلام
اول از همه! تو یکی ساکت با اون عکس های عهد عتیق ات تو تاپیک فیلم شناسی! پسرک فسیل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی خیلی هم خوبه جدیدم هست! البته ندیدم خودم هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم این که درسته ... بعدی رو برو ...
سلام
خب فعلا اینو مبذارم کسی نگفت میام شات های آسوون تر میذارم /
ولس بدون شیر
سلامنقل قول:
بله جواب کاملا غلط شما قبووله :38:
waltz with bashir
هیچی کارتون الان رو هاردم نیست ! خودت دوباره بذار الستور جان ، پلیز
اووپس .... چرا کسی نگفت اینوو
از کارهای قدیمی دیزنی هست که تی وی هم فکر میکنم نشون داده بارها
این انیمیشن ریمیک های مختلفی تا حالا داشته که یکی از مشهورترین هاش به سال 2006 هست که برنده اسکار بهترین انیمیشن کوتاه هم شده .
سختی 0 از 10 :38:
پیتر و گرگ بوود .... بعدی با بعدی لطفا .
با اجازه من میذارم.
اشکالی که نداره؟:31:
این یکی از شخصیتهای محبوب منه که تو این انیمیشن زیباست.
سلام
به به جناب نقاد بزرگ :دی
رتتویی
سلامنقل قول:
به به بله درسته. آفرین:31:
نقاد بزرگ جناب آقای Anton Ego
شما بفرمایید
:46:
میگه که تابلوی راهنمایی : دی
لیدی و عزرائیل
البته بدون تابلوی راهنمایی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون توله سگ بنفش سه سر کلی تابلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
بله بله درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به نظر خودمم تابلو بود ولی نمیدوونم چرا هیشکی انگار سر نمیزنه اینورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم بیشتر سر بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال در حد خوراک :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واای پونیو دوست داشتنی من هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سلام میرسونن :دي
عاشق این فرم شات هام که میگه فیس نی نی در حد فول زوم :27:
یادته توتورو هم از خواب پا شد با همچین صحنه ای روبرو شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا نوبت محمده.
بعد مرتضی میاد جواب میده بعد میشه نوبت اون.
حالا اگه یکی از شما بلد نبود :18: اون یکی جواب رو خودش میده و
بعد منم که بلد نیستم از فرصت استفاده میکنم میام میگم من میزارم
بعد دوباره یا محمد جواب میده یا مرتضی و ...
این سیکل ادامه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پیرمرد و بقیه هم خبری نیست
اسم تاپیک رو بذاریم تاپیک مسابقه انیمیشن شناسی موری و محی و دوستان
سلامنقل قول:
ها ... بیچاره توتورو :27: :31: آره این مدل بسته هاش خیلی باحالن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ها چی میگه ؟ من بی تقصیرم آقا :دی
والا من سوال میذارم به گموون خودم آسوون بعد کسی جواب نمیده یه روز بعد راهنمایی در حد جواب هم میکنم بازم کسی جواب نمیده آخر سر خودم جواب میدم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیرمرد هم یکی دو بار سوالاش بی جواب موند اینجا .
بعدی با پیری لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تنکیو دوستان :11: ریلی آپریشیئیت
نکته : فقط اسم اصلیه کارتون قابل قبوله .
سلام
من این تصویر رو در خاطرات کارتون های قدیمی یک یا چند جا دیده ام ولی خودم یادم نمی یاد این کارتون رو . لذا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفته شده توسط برادرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه پسر بچه بوود شبا می رفت دم پنجره خونه شون . یه چیزی شبیه بادکنک داشت که بادش میکرد و می رفت فضا با موجودات خارق العاده ی فضایی برخورد میکرد . اسمش یادم نیست . شاید چیزی تو مایه های ژوپیتر و دوستان
خب من با این نام یک سرچی کردم و به نام "پوکو" یا "پوکو و دوستان" رسیدم که فکر میکنم نام اصلی نیست البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
الان به تاپیک "ياد ايام بخير : كارتونهاي دوران كودكی" هم سر زدم چند تا پست برای این کارتون بود که در هیچ کدام نام اصلی ذکر نشده بوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ظاهرا دهه 60 پخش میشده . مرتضی و امین هم مثل من ظاهرا یادشون نیست این کارتون رو ، بابک و شبح ولی یادشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با راهنمایی که الستور کرد شعر زمان رفتن پوکو به آسمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادم اومد. این آواز بود:
ژوپیه ژوپیه لالالالا لالا لا
ژوپیه ژوپیا لالالالا لالا لا
[بعد از یه مکث]
پوکو
[بعد از چند ثانیه]
پوکو
اسم اصلیش رو الان هر چی گشتم پیدا نشد.
واقعا چیه اسمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کی اسم اصلی رو می دونه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوکو ..دی ری رید دیم دی .. پوکو ..دی ری رید دیم دی .. پوکو ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]