alias ؟ مطمئنی درست تایپ کردین؟ منظورتون چی هست؟
Printable View
alias ؟ مطمئنی درست تایپ کردین؟ منظورتون چی هست؟
نقل قول:
anti aliasing منظورمه !!
توی تنظیمات گرافیک بازی!! همونی که زیر رزولوشن توی همین بازی قرار میگیره و از 2x داره تا 8x !!
نمیدونم چرا اصلا رو 2x هم نمیشه گذاشت!!
نقل قول:نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟!!
یعنی برای همه تو این بازی anti aliasing فعال میشه؟؟!!
دوستان بازی چند دی وی دی هست؟
بعد از یک مدت حوصله آدمو سر نمیبره؟
تنها بازيه كه تا 2 سال ديگه ميشه بازي كرد بدون اينكه حوصلت سر برهنقل قول:
چون هر بار يه بازي جديد رو شروع مي كني درگير يه سري مسائل ميشي كه مختص همون دست بازيه
دیروز رو لول نرمال یه دست بازی کردم Space victory شد
برای اینکه دوباره از کار و زندگی نندازتم پاکش کرد بازیرو :D
میشه یکی در مورد ساخت نیرو(کارگر و ارتش و ...) و اسفاده از منابع توضیح بده؟
تو این بازی چه زمانی نیروها disbaned میشن؟!!! همون موقع که اون بغل میگه unit disbaned و یک گروه از نیروها غیب میشن!
یکی در مورد anti aliasing هم تو تنظیمات گرافیک بازی یه چیزی بگه!! نمیدونم چرا برای من anti aliasing فعال نمیشه!!
من چند تا mod از برای بازی گرفتم و در جای معین کپی کردم ولی هیچکدام کار نمیکنن علتش چیه؟با تشکر خیلی کارم گیره
با سلام
من میخواستم این بازیو بگیرم خواستم بپرسم این بازی نسخه قبلی هم داشته ؟این نسخش چه قدر وقته اومده؟
احتیاج دراخ بشینی کشف کنی که این چی کار میکنه اون چی کار میکنه و بازیو کلی طول میکشه که باهاش آشنا شی یا نه راحته ؟
من با جنرال زرو خیلیییییییی حال کردم ازینم خوشم میاد ؟همون سبکه ؟
نسخه که خیلی داشته.نقل قول:
این لیست سری Civilization هست:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Civilization_(series)
Command & Conquer: Generals سبکش real-time strategy بود این سبکش turn-based strategy هست.
پ.ن:
این قسمت :
اون دو تا تب Hide رو پیشنهاد میکنم باز کنید.لیست تمدن های موجود در هر نسخه و رهبرانشون هست .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Civilization_(series)#Civilizations_and_Leaders_Represented
بازی بصورتی هستکه اولش شاید اصلا خوشتون نیاد! (البته اگه کمی انگلیسی بلد باشید هیچ وقت بدتون نمیاد)نقل قول:
بازی اصلا کلی طول نمیکشه باهاش آشنا بشی (همونطوری که گفتم اگه انگلیسی رو در حد متوسط به پایین بدونی معتادش میشی) اما اگه همینطوری بگیری و بنصبی و به محیط بازی بری خیلی چیزها برات مسخره میاد...
کرکتون skidrow هست؟نقل قول:
نقل قول:
disband یعنی این که نیرو ها از بین برن دیگه! اگه پولت منفی بشه نیروهات دیسبند میشن ، راه دیگشم اینه که خودت بهشون دستور بدی که دیسبند شن.
هر شهر در هر دوره می تونه یک چیزی رو بسازه ، یا یک بنا ، یا یک نیرو . هر وقت هر شهر نیاز داشته باشه به دستور ساخت ، گوشه سمت راست پایین می نویسه. منبع هم که استفاده خاص خودشو داره. مثلا برای ساخت شمشیر زن حتما به منبع آهن نیاز داری ، یا باید در زمین های خودت پیدا کنی و معدن بزنی تا از آهن استفاده کنن ، یا از کشور های دیگه واردات آهن کنی. ( حالا یا با پول بخری ، یا تهدید کنی یا کلی راه دیگه...) در مورد کار کارگرا هم توی پست اول نوشتم می تونی بخونی ، سوال دیگه ای بود در خدمتم.نقل قول:
ممنون از جوابای خیلی خوبتون
منی که از جنرالز زرو در حد مرگ خوشم اومده بود و هنوزم عاشقشم چه بازی باید بکنم که مثل همون خیلییییی زیبا باشه ؟
من لینک تریلر بازی رو دانلود کرم اما گیمپلی بازی نبود عکس های صفحه اول هم از محیط بازی نبود میشه از گیم پلی عکس یا فیلم بزارید ؟
من با ati ddr3 4670 512mb و 2 گیگ رم و cpu e5300 میتونم بازی رو در حد متوسط اجرا کنم ؟آخه سیستم پیشنهادی صفحه اول خیلی بالا بود ؟
عکس های گیم پلی رو می تونید توی صفحه 2 یا 3 ببینید ، وی خود گیم اسپات هم داره.
ممنون
یکی در مورد تنظیمات گرافیک بازی هم یه چیز بگه!! نمیدونم چرا Anti Aliasing برای من فعال نمیشه!! حتی روی 2x هم نمیره!
ویندوزتون چیه؟
منظورتون منم؟!!
ویندوز 7 , 64 بیتی!
احتمالامشکل از همونه. دایرکت ایکس 11 استفاده می کنید یا 10؟
نقل قول:
کارت گرافیک directx 11 رو ساپورت میکنه ولی نمیدونم تو این بازی از کدوم directx داره استفاده میکنه!
اما تو documents که رفتم و قسمت my games و وارد پوشه ی این بازی که شدم یک فایل به نام GraphicsSettingsDX9 بود!! و directx های دیگه وجود نداشت!
نقل قول:
فکر کنم پست من فراموش شد
سیستم من میکشه ؟
سيستمت فكر كنم اجراش كنه ولي اينو بگم كه اين بازي هيچ ارتباط و شباهتي به جنرالز ندارهنقل قول:
اگه ياد بگيري بازي به نظر من بسيار معتاد كننده تر از جنراله
دوستان این دیگه چیه؟ :دی
از درس و مشق مارو انداخت... :دی
این الکساندر زد منو داغون کرد...
سیو چند دور قبلش رو دارم چیکار میتونم بکنم تا اون حمله نکنه؟(خیلی قویه از هر طرفم یه شهر زده :دی
می تونی بهش پول بدی تا باهات صلحکنه. ولی تا ابد باید مراقب باشی ، چون یک قدرت قوی تر کنارته!
هر کاری میکنم قبول نمیکنه!
کلی پول و آهن و... هم بهش پینهاد میدم ولی انگار نه انگار :دی
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم رنگا رو قاطی میکنه و از میاد بیرون . البته نه اینکه بره تو بازی , همون اول دمو از بازی میاد بیرون .
ویندوزم xp هستش .
شما برید تو فولدر بازی و فیلم ها رو CUT کنید و از فولدر بیاری بیرون. بعدش برین توی بازی.نقل قول:
اگه اینطوری نیست از بقیه تمدن هاکمک بگیر شاید کمکت کردن ( برای همین می گم همیشه ی یار داشته باشین :دی)نقل قول:
اگر کسی کمک نکرد تنها راهت دفاع مقدسه :دی
دوستان چجوری میشه نیروها رو disband کرد؟!!
یه سئوال دیگه هم اینکه من اولین بار که بازی کردم کشورهایی مثل روسیه و زاپن دور و برم بودن ولی الان mecca و hanoi و arabia کنارم هستن!! من اون مود که مربوط به کشورها رو جای اصلیشون قرار بود رو نصب کردم! بخواطر اینه؟!!
اخه الان اصلا حال نمیده! نه جنگی نه دعوایی !!:31:
سری قبل زاپن بود که هی چپ و راست بیکار میشد به بقیه حمله میکرد ولی الان همه تو صلح و صفا دارن کنار هم زندگی میکنن!! :27:
ببخشید ورژن بازی من 1.0.20 هست ولی هر کاری می کنم mod ها روی بازیم نمیاد و نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
سلام
ببینم برای شما هم ارور میده؟ مثلا وقتی 200 قرن بازی میکنی ارور میده و از بازی میاد بیرون یا موقع لود کرد سیوها ارور میده...:19:
کلی وقت گذاشتم رسیدم به دوران جدید حالا چپ و راست ارور میده و میپره بیرون. کسی میدونه چرا؟
ارورش هم مربوط به ++C هست.
دوستان من شدید افت فریم دارم تو بازی!!
درسته کارت گرفیکم یکم ضعیفه ولی فکر نکنم دیگه تا این حد باید افت فریم داشته باشم...
سیستمم:
cpu q6600 oc
vga 9500 gt ddr3 oc
ram 4GB ddr2
گرافیک بازی:
رزولیشن:1024*1280
بقیه چیزا همه پایین ترین حالت!!!
ولی بازم جاهایی مثل دریا و قتی دوربین رو اینور و اونور میکنم هی افت فریم دارم!
میخوای نیرو هاتو بکشی؟نقل قول:
وقتی انتخاب کردی تو منویی که واسه کنترلشون میاد یکی هست مثل دوتا فلش(<<)اونو بزن بعد یکی از اوناست...
خوشحالی مردم چه حدی باشه خوبه؟
تعداد شهر ها هم چقدر باشه بهتره؟
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید شاید درست شه ، برای ati آپدیت جدیدش مخصوص برطرف کردن یکی از ایراد های همین بازی بودنقل قول:
برای به قول شما خوشحالی هر چه بیشتر بهتر ، چون هر چی بیشتر باشه Golden age سریع تر اتفاق می فته ولی اگه منفی بشه بعد از 2 ترن پولتون منفی می شه و تولیداتتون کم میشه
شهر هم هرچی بیشتر بهتر ، فقط اینقدر نزدیک هم نباشن که کمبود tile پیدا کنن
دوستان چرا اینقدر این بازی مبهمه؟1.برای شروع خودش هر حکوکتی دوس داره انتخاب میکنه؟2.تو بازی چطوری میشه از منابع استفاده کرد؟
آره هر حکومتی که دوس داری رو میشه انتخاب کرد.
از منابع هم با استفاده از کارگرا باید استفاده کرد. البته باید علمت پیشرفت کنه ، مثلا باید علم دامداری ر بگیری تا بتونی از گوسفند ها استفاده کنی و پشم تولید کنی.
ممنون ..چطوری میشه غذا و محبوبیت بدست اورد؟:10:
برای ساخت غذا باید کارگر داشته باشی و روی شهرهاکلیک کنی و از اون گزینه هایی که روشون عکس یه سیب داره رو انتخاب کنی ........بعضی هاشون غذا رو زیاد می کنن و بعضی هاشون هم از اسراف جلوگیری می کنن تا مشکل کمبود غذا پیدا نکنی.......................من یه بار خط داستانی تک نفرش رو تموم کردم............یه تعدا 500 تایی محدودیت Turn داشتم وقتی رسید به 500 باید از دیگر حکومت های اصلی بازی امتیازت بیشتر باشه...............نقل قول:
ممنون ..چطوری میشه غذا و محبوبیت بدست اورد؟:10:
نه اصلا وقتی که می خوای یه بازی جدید رو آغاز کنی یه سری تنظیمات قبل از استارت گیم داره که می تونی تغییر بدی من حتی توش داریوش اول رو هم پیدا کردم و الان دارم با اون بازی می کنم .............کلا خیلی چیز ها دست بازیکن هست ........نقشه ها ..بزرگی یا کوچکی نقشه .........تعداد Turn ها ..سال آغاز بازی...تعداد سال انجام بازی مثلا 5000 هزار یا کمتر...نوع آب و هوا....دشمنان........حکومتها ی کوچک.............همه توی بخش Advanced قبل از استارت گیم وجود داره..........نقل قول:
دوستان چرا اینقدر این بازی مبهمه؟1.برای شروع خودش هر حکوکتی دوس داره انتخاب میکنه؟2.تو بازی چطوری میشه از منابع استفاده کرد؟
دوستان این بازی چرا اینطوریه؟
من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم! حدودایه Turn 350 هستم اما پول -250!! بعد فکر کردم مشکل از منه!! اما وقتی کشور هایه دیگه رو دیدم!!! از تعجب شاخ در آوردم! اونا حدوده 400 تا هم منفی می رسیدن!! تازه کله زمینامم شده Trade Route ! ( دیگه مردم دارن از گشنگی میمیرن! :دی من کله آسیا رو تقریبا گرفتم. ) یکی این مشکل خیلی بزرگه بازیه که هنوز راه حل براش پیدا نکردم.
یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم! اما جالبیش این جایه که این بازی علاوه بر اینکه این امکان خیلی مهم رو نداره ، وقتی به کشوری که من خودم Librate ش کردم و آزاد شده میگم مثلا فلان چیز رو بده یک جوابی میده که آدم اینطوری :18: میشه! مثلا یکیشون که اینقدر لحن بد حرف زد که انگار نه انگار که من کشورشونو آزاد کردم!! تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!!:27: بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی!:18: آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
بازی از این مشکلات خیلی خیلی زیاد داره!! مخصوصا پول که به هر دری زدم بازم منفی بود حتی به Golden Age هم رسیدم بازم منفی!! دشمنا هم که ماشالله پر رو رو رد کردن کاش یک گزینه ی " اگه نکنی حمله میکنم ... " رو داشت... اینطوری یارو هیچی نداره میگه ارتش تو در برابر من هیچه :27::31:
دوستان راه حلی نظری چیزی دارن بفرمایند.
خوب توی شهرها باید پیشرفت کنی همش به فکر کشور گشایی نباش و شهر هات رو پیشرفت بده یه سری ساختمان ها مثل فروشگاه و یا کارگاه ها رو در شهرهات بساز یا بیمارستان یا دانشگاه یا کتابخونه یا تئاتر یا چیز های دیگه ....نقل قول:
من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم! حدودایه Turn 350 هستم اما پول -250!! بعد فکر کردم مشکل از منه!! اما وقتی کشور هایه دیگه رو دیدم!!! از تعجب شاخ در آوردم! اونا حدوده 400 تا هم منفی می رسیدن!! تازه کله زمینامم شده Trade Route ! ( دیگه مردم دارن از گشنگی میمیرن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من کله آسیا رو تقریبا گرفتم. ) یکی این مشکل خیلی بزرگه بازیه که هنوز راه حل براش پیدا نکردم.
( وقتی که شهر هارو می سازی یه گزینه میاد که از سمت چپ باید برای شهرت کارگر یا ساختمان های دیگه بسازی ) توی اونها دنبال چیز هایی باش که اولا طلا یا پول رو افزایش می دن و بعد هم دنبای اونهایی باش که غذا ( همون شکل سیب ) رو افزایش می دن....
اینها باعث پیشرفت شهرها و کشورت میشن.......
حکومت های جانبی که کنارت هستند و درواقع فقط یه شهر دارند رو می تونی اینجوری بکنی وقتی روشون کلیک بکنی گزینه های هدیه ، حمایت نظامی ، و اعلان جنگ رو دارن که گزینه هدیه پولی رو که بزنی برات نیرو می سازند و گزینه حمایت نظامی رو که بزنی بهت منابع حیاطی مثل اهن و یا اسب یا نفت و .. می دن.....نقل قول:
یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم
وقتی شهر رو Annex می کنی در واقع مالکیت اون شهر برای تو میشه و تو براش سرنوشت رو تعیین می کنی اینجوری عصبانیت مر دم از تو کم میشه
وقتی شهری رو Create Proper می کنی در واقع اون شهر رو بازیچه دست خودت قرار دادی و هیچ پیشرفتی توی اون شهر نمیشه و مردمش همیشه از ما تنفر دارن...
وقتی شهری رو Raze می کنی در طول چند Turn کاملا از نقشه محو می شن و نابود می شن.....
کشور ها که تا آخرین لحظه مبارزه می کنن مگه نیرو کم داشته باشند که خودشون پیغام صلح رو میدن..اگه شما بدی قبول نمی کنن .....نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!!:27: بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی!:18: آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
سعی کن که شهر هات رو به بالاترین درجه پیشرفت برسونی نگران نباش تا شما حمله نکنی کسی به شما حمله نمی کنه بهتره اول بازی هم با بقیه حکومت ها دوست باشی تا حسابی پیشرفت کنی......ساختمان هاییکه طلا و غذا دارن رو روشون بیشتر کار کن......) وقتی می خوای یه ساختمون جدید توی شهرت بسازی موس رو که ببری روش یه سری نوشته میاد..اونی که چهره خندان داره مردم رو شاد می کنه..اونی که سیب + داره غذا رو افزایش می ده.....انی که علامت چکش + داره توی ساخت سازها سرعت رو بیشتر می کنه ( Turn ها برای کمتر می شن ) اونی که یه قلم روی یه کاغذ کنارش هست گزینه قانون گذا ری شما ر سریع تر می کنه ، اونی که نوشته maentinses ( یا یه همچین چیزی ) در واقع امتیاز شما رو بالاتر می بره .....نقل قول:
دوستان راه حلی نظری چیزی دارن بفرمایند.
یه راهنمایی اگه برات یه ژنرال یا بازیگر سیرک و ... در پایتختت ساخته شد توی منوی کارهاش قبل از هر چیزی علامت یه لوزی میاد که با اون شما می تونید وارد Golden Age بشید و ژنرالتون رو برای وارد شدن به این عرصه مصرف کنید .....توی این دوران هم درامد زایی شما بیشتر میشه و هم حرکت و مقاومت نیروهاتون........
سوالی بود در خدمتیم........
میشه از شما خواهش کنم سیوتون رو آپلود کنید ؟نقل قول:
دوستان این کشور ها چرا مشکل دارن؟!؟
همینجوری یکدفعه ای میپرن اعلام جنگ میکنن :دی
هی میخوام ارتش نسازم نمیشه...
بعد تو تنظیمات شروع بازی این آب و هوا رو که انتخاب میکنیم به چه دردی میخوره؟