دوبی اسپورت:31:نقل قول:
Printable View
دوبی اسپورت:31:نقل قول:
البته پرتماشاگرترین تیم درست تره:دینقل قول:
همون دیگه:31:نقل قول:
دیشب بازی روبردین زبونت باز شد،ها؟:27:
تماشاگر با طرفدار فرق داره؟امممم داره دیگه..:31:
باشه بخاطر تو
:40:پرتماشاگرترین :40:توی :40:اروپا:40:
خوب شد؟:31:
امشب بهتون نشون میدیم فوتبال یعنی چی..:27:
دیگه نتونید لاترن رو توی وستفالن(اسم جدیدش هی یادم میره:دی) ببرید که باید برید بمیرید:دی
گفتم که تلاش کنید سهمیه چمپیونزلیگ رو بگیرید:دی
حیف که توی بازی با شما 2گل ناقابل خوردیم وباختیم(شانس اوردم من نبودم:31:) وگرنه الان بهت میگفتم برد بزورچپون با برد مقتدرانه وکلاسیک به سبک غول زرد اروپا یعنی چی:31:نقل قول:
نمیخواد نگران سهمیه لیگ قهرمانان ما باشی...
باقهرمانی به لیگ قهرمانان اروپا پای میزاریم.:31:
بابا داریم درمورد دورتموند صحبت میکنیم..:40:
:40:یاد1997بخیر:40:(من اون موقعه نبودم:31:)
دورتموند زمان هیتسفلد غولی بود واسه خودش
یه بار که قهرمان شد یه بارم تا 4تای چمپیونزلیگ رفتش
حالا زیاد کل کل نکن یوهو مثل پارسال 4تا میزنیم بهتون:دی
فان بویتن خوشحال از پیروزی مقابل هوفنهایم
مدافع باشگاه بایرن مونیخ از اینکه تیمش توانسته مقابل هوفنهایم به پیروزی دست یابد، بسیار خوشحال است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- بایرن مونیخ سختی های زیادی را در دیدار سه شنبه شبش مقابل هوفنهایم کشید ولی حمله دقایق پایانی دانیل فان بویتن به باواریایی ها کمک کرد تا سه امتیاز این بازی را کسب کنند.
فان بویتن در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بایرن منتشر شد گفت:« ما بسیار بسیار خوشحال هستیم. این خیلی مهم بود، به ویژه وقتی که به جدول نگاه می کنیم. ما به تیم حریف اجازه دادیم تا به گلی زودهنگام برسند و همین زندگی را برای ما بسیار سخت کرد. ولی بعد از آن مشخص بود که می خواستیم به هر قیمتی به پیروزی برسیم.»
فان بویتن ادامه داد:« ما با یکی دو تاکتیکمان در نیمه دوم ریسک بزرگی کردیم ولی این ریسکها جواب داد.من گلم را به پدرم و دخترم اهدا می کنم.»
بایرن پس از پیروزی مقابل هوفنهایم، توانست به رده ششم جدول راه یابد. آنها روز شنبه با ماینس صدرنشین دیدار خواهند کرد
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
فان خال، خوشحال از پیروزی عادلانه تیمش
لوئیس فان خال مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش به شایستگی با نتیجه 1-2 مقابل هوفنهایم به برتری دست یافته است
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل هوفنهایم که با برتری 1-2 باواریایی ها به پایان رسید، اعلام کرد که تیمش شایستگی پیروزی را داشته
فان خال در صحبتهایی به اسکای گفت:« ما آنها را تحت فشار فراوانی گذاشتیم و شایستگی این برد را داشتیم. البته اندکی شانس هم داشتیم ولی این شانس را خودمان برای خودمان ایجاد کردیم.ما در نیمه اول بازی بسیار خوبی را به اجرا گذاشتیم و در نیمه دوم، با انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری بازی کردیم.»
اولی هوینس هم در صحبتهایش گفت:« اگر کسی می گوید که ما خوش شانس بودیم، شاید بازی دیگری را تماشا کرده است. ما فرصتهای فراوانی برای گلزنی داشتیم و هوفنهایم قربانی ما شد.»
بایرن برای اولین بار پس از 4 دیدارش در رقابتهای این فصل بوندس لیگا به گل رسید و با اختلاف یک گل توانست به پیروزی برسد. باواریایی ها در حال حاضر با کسب 8 امتیاز از 5 بازی در رده هفتم جدول قرار دارند.
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
نتایج دیدارهای هفته پنجم بوندس لیگا- پرواز ماینس همچنان ادامه دارد
هفته پنجم رقابتهای بوندس لیگا سه شنبه شب با برگزاری 3 دیدار آغاز شد
سایت گل- سه شنبه شب، سه دیدار از دیدارهای هفته پنجم رقابتهای بوندس لیگا برگزار شد و طی آن هانوفر، بایرن مونیخ و ماینس مقابل رقیبانشان به پیروزی رسیدند.
ماینس که یکی از پدیده های این فصل رقابتهاست با برتری 0-2 مقابل کلن و کسب هر سه امتیاز ممکن، در حال حاضر با کسب هر 15 امتیاز از 5 بازی انجام شده، صدر جدول را به خود اختصاص داده است. هوفنهایم و هانوفر نیز با توجه به نتایج دیدارهای برگزار شده شان، با 10 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و بورسیا دورتموند و فرایبورگ با انجام 4 دیدار و 8 امتیاز در رده های بعدی هستند.
در دیدارهای دیشب بوندس لیگا نتایج زیر به دست آمد:
* هانوفر 4- وردربرمن 1
گلها: فریتز (11، گل به خودی)، یا (53) ، اسچولز (79) و عبدالله (90) برای هانوفر و فرینگس (36،پنالتی ) برای وردربرمن
*هوفنهایم 1- بایرن مونیخ 2
گلها:ایبیسوویچ (1) برای هوفنهایم و مولر (63) و فان بویتن (90) برای بایرن
* ماینس 2- کلن 0
گلها: هولتبی (72) و (90)
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
مصدومیت شدید قوزک پای ریبری
ستاره فرانسوی بایرن مونیخ در پی تکل خشن آندره آس بک، بازیکن هوفنهایم از ناحیه قوزک پا مصدوم شد. نتایج تستهای به عمل آمده چندان خوشایند نیست
در جریان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل هوفنهایم از هفته پنجم رقابتهای بوندس لیگا، از ناحیه قوزک پای راستش به شدت مصدوم شد.
مصدومیت این ستاره فرانسوی پس از تکل خشن آندره آس بک در محوطه جریمه هوفنهایم اتفاق افتاد. البته در حرکت بعد از این خطا، بایرن با گل توماس مولر بازی را به تساوی کشاند.
ریبری با کمک دو نفر از اعضای کادر فنی بایرن زمین مسابقه را ترک کرد و به نظر می رسد که برای مدتی طولانی از میادین به دور خواهد بود.
کارل هاینس رومینیگه، رئیس باشگاه بایرن در این رابطه گفت:« تشخیص های اولیه چندان دلنشین نیست. به نظر می رسد که مفصل او آسیب دیده و ممکن است برای مدتی طولانی غایب باشد.»
یادت نره ما هم کم شما رو نزدیم!:31:نقل قول:
زمان هیتسفلد غول بود.الان هم هست.فردا هم خواهد بود.
مهم قهرمانیه، چه از شما بخوریم چه بزنیم :40:قهرمانی :40:مال:40: ماست:40:..پنیر..کره..دوغ..:31:
امشب که بزنیم میشیم 12امتیازی وبه رده دوم جدول صعود میکنیم.:40:دورتموند:40:
جالب:بایرن هفتمه:27::31:
فصل قبل که سیزدهم بودیم جوری که تماشاگرا تو آلیانز داد میزدن Van Gaal Out ولی آخرش قهرمان شدیم:27:نقل قول:
آره جون بردیا اون رو خوب یادمه..نقل قول:
اما الان دیگه اوضاع فرق کرده..
چون من طرفدار دورتموند شدم.:31:
به جون بردیا امسال :40:دورتموند :40:قهرمانه:40:
ممکنه اگر ونگال رو بزارن کنار برتی فوکس مربی بایرن بشه؟
نمیدونم چرا شایعات این روزها زیاد شدن..:41:
دقیقه56ما2تا جلو هستیم..
:40:دورتموند:40:قهرمانه:40:شک :40:نکنید:40:
گل گل گل سوم رو هم زدیم....
ما قهرمانیم..قهرمان...
اینه فوتبال غول زرد اروپا...
:40::40::40::40::40:
پسر چهارتا..................چهارتا زدیم...
وای...
چه میکنه این :40:دورتموند...:40:
5تا...
5تا زدیم..
غول فوتبال اروپا درحال بیدارشدنه..
وای خدای من..
اوه مای گاد..
5-0ماپیروز شدیم..
:40:دورتموند:40: دوستت :40:دارم:40:
كان، رئيس آينده باشگاه بايرن؟
قرارداد رومنيگه با باشگاه باواريايي در پايان سال 2011 به پايان مي رسد اما مسئولان باشگاه ترجيح مي دهند او تا زماني كه كان از شرايط لازم براي برعهده گرفتن اين مسئولين برخوردار شود، در باشگاه بماند.
سايت گل- نشريه بيلد گزارش داد كه مسئولان باشگاه بايرن مونيخ در حال حاضر در حال بررسي دو موضوع هستند. آنها علاوه بر بررسي شرايط ادامه كار لوئيس فن خال در آليانس آره نا، در مورد جانشيني اليور كان، دروازه بان اسطوره اي باشگاه، به جاي كارل هاينس رومنيگه به زودي تصميم گيري خواهند كرد.
قرارداد رومنيگه با باشگاه در پايان سال 2011 به پايان مي رسد اما مسئولان باشگاه ترجيح مي دهند او تا زماني كه كان از شرايط لازم براي برعهده گرفتن اين مسئولين برخوردار شود، در باشگاه بماند.
كان در مصاحبه با اسپورت بيلد گفت:"من در دو سال آينده به تحصيل خواهم پرداخت."
دروازه بان سابق تيم ملي آلمان سال گذشته تلاش كرده بود تا مدير باشگاه شالكه شود.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
بايرن اميدوار به بازگشت ريبری در چهار هفته
ابتدا اين ترس وجود داشت که ريبری با شکستگی در ناحيه مچ پا روبرو شده و يک مصدوميت طولانی در انتظار اوست اما اسکنی که امروز انجام شد نشان داد مصدوميت ريبری آن جور که به نظر می رسيد ترسناک و جدی نيست.
سايت گل - بايرن مونيخ مدافع عنوان قهرمانی بوندس ليگا خبر های نسبتاً خوبی از پزشکان دريافت کرده.فرانک ريبری ملی پوش فرانسوی تيم در جريان مسابقه تيم با هوفنهايم از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد. و در حاليکه حدود يک ساعت از زمان بازی گذشته بود مجبور به ترک زمين شد.
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ ابتدا اين ترس وجود داشت که ريبری با شکستگی در ناحيه مچ پا روبرو شده و يک مصدوميت طولانی در انتظار اوست اما اسکنی که امروز انجام شد نشان داد مصدوميت ريبری آن جور که به نظر می رسيد ترسناک و جدی نيست.
در گزارشی که در سايت بايرن آمده نوشته شده اين بازيکن 27 ساله از ناحيه ليگامنت پای راست آسيب ديده اما نياز به جراحی ندارد. نرلينگر مدير فنی بايرن اعلام کرد که ريبری می تواند پس از سه هفته به تمرين باز گردد.
ريبری در 10 روز آينده محافظ گچی به دور پای خود خواهد داشت و 10 روز بعد از آن از کفش ويژه استفاده خواهد کرد تا بتواند به تمرين برگردد، بايرن اميدوار است ريبری بتواند در مسابقه با وردربرمن در روز 27 اکتبر حاضر باشد.
حالا اگه ایرانی بود میگفت:((الان اول عشقه..بزن بریم صفا،حال،هول،برنامه،تجارت، و...)):13:نقل قول:
كان در مصاحبه با اسپورت بيلد گفت:"من در دو سال آينده به تحصيل خواهم پرداخت."
دورتموندیا قاطی کرده بودن امروزا:دی
ولفسبورگو دیدی چه کرد با هامبورگ
بازم ژکو گل زدش
دلم برای هامبورگ سوخت،2بار این تیمو قهرمان اروپا کردم اونوقت فه گند زده بهش:دی
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
فن گال هیچ جا نمیره و تا اخر فصل هستشنقل قول:
ممکنه اگر ونگال رو بزارن کنار برتی فوکس مربی بایرن بشه؟
نمیدونم چرا شایعات این روزها زیاد شدن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعات هم زیاد نشده،کارگاه شایعه سازی تو فعال شده:دی
:40:دورتموندیا :40:قاطی نکردن..فوتبال معمولیشون بودتازه!:31:نقل قول:
+
بجون بردیا فن گال داره میره.حالا ببین...:27:
تازه آرمی هم بهش اشاره کرد..
اینها(ازقول سایت گل)
بهرحال قبول کن درحدواندازه های بایرن نیست.:13:نقل قول:
سايت گل- نشريه بيلد گزارش داد كه مسئولان باشگاه بايرن مونيخ در حال حاضر در حال بررسي دو موضوع هستند. آنها علاوه بر بررسي شرايط ادامه كار لوئيس فن خال در آليانس آره نا، در مورد جانشيني اليور كان، دروازه بان اسطوره اي باشگاه، به جاي كارل هاينس رومنيگه به زودي تصميم گيري خواهند كرد.
تبریک به یوسف عزیز :دی:11:
راستی شالکه بوردددددددددددددد :دی
شالکه تو قهرمانی :39::39::39::39:
بابا فن گال این تیمو فصل پیش هم باهاش دوگانه گرفت هم رسوندش فینال اروپا که اگه نامردی ایتالیاییا سر ریبری نبود شاید قهرمان هم میشدیم اونوقت میگید در حد بایرن نیست؟نقل قول:
اولی کان هم فکر کنم زوده براش بیاد رئیس بایرن بشه،تجربه نداره آخه
بازم هونتلار گل زد تا این بار دیگه شالکه ببره،مطمئنم ازین وضعیت میتونن دربیان
جدول گلزنان بوندسلیگا تا پایان هفته پنجم
4گل
سردان لاکیچ از لاترن
پاپیس دمبا سیسه از فرایبورگ
ادین ژکو:40: از ولفسبورگ
پاول پوگربنیاک از اشتوتگارت
3گل
رود فن نیستلروی از هامبورگ
تورستن فرینگز از وردربرمن
شینجی کاگاوا از دورتموند
دیدیه یاکونان از هانوفر
آندره شورل از ماینتز
محمد عبدالله از هانوفر
بابا 2 روز از تمدید قراردادش نگذشته کجا بره آخه (اونم آلمانیا)!
یوسف داره شایعه میسازه جو تیمو بهم بریزه بهش توجه نکن:27:نقل قول:
هامبورگ یک – ولفسبورگ 3: با دو گل گرافیته
ادین ژکو هم دیگر گل ولفسبورگ را زد.
سایت گل – تصمیم استیو مککلارن برای بازی دادن به زوج ادین ژکو و گرافیته به خوبی جواب داد و ولفسبورگ توانست در خانه هامبورگ سه بر یک پیروز شود. ولفسبورگ هشتصدمین بازی خود در بوندسلیگا را انجام میداد. البته هامبورگ هم در این دیدار خیلی خوب بازی کرد.
ابتدا در دقیقه 15 پیتر پکاریک از مارسل یانسن گذشت و سانتر او با برخورد به سر یوریس ماتایسن جلوی ادین ژکو افتاد و او گل اول را زد.
هامبورگ در دقیقه 27 روی فرار عالی جاناتان پیترویپا و ضربه اریک ماکسیم شوپوموتینگ به گل تساوی رسید.
ولفسبورگ در دقیقه 71 با فرار مارسل شافر و ضربه گرافیته دوباره از حریف پیش افتاد. مهاجم برزیلی در دقیقه 78 با شوتی محکم گل سوم را هم زد. این ششمین گل او مقابل هامبورگ بود.
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
بروسیا دورتموند 5 – کایزرسلاترن صفر: صعود به رتبه دوم جدول
دورتموند به رتبه دوم جدول صعود کرد.
سایت گل – بروسیا دورتموند پس از پیروزی قاطع مقابل کایزرسلاترن به رتبه دوم جدول رسید.
تیم میهمان در نیمساعت اول دیدار خوب بود، اما لوکاس باریوس و کوین گروسکروتس در دقایق 31 و 38 برای دورتموند گلزنی کردند.
نوری شاهین در این دیدار سه پاس گل داد و روی پاس او بود که ماتس هوملز گل سوم را در دقیقه 65 زد. روبرت لواندوفسکی در دقیقه 75 گل چهارم را به ثمر رساند و باریوس در دقیقه 88 گل دوم خود را زد.
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
نتایج بوندسلیگا: برد شالکه، باخت اشتوتگارت
ولفسبورگ و دورتموند هم پیروزیهای بزرگی به دست آوردند.
سایت گل – نتایج دیدارهای امروز بوندسلیگا را مرور میکنیم:
بایر لورکوزن 2
بندر 9، ویدال 90 (پنالتی)
آینتراخت فرانکفورت یک
گکاس 19
بروسیا دورتموند 5
باریوس 31 و 88، گروسکروتز 38، هوملز 65، لواندوفسکی 75
کایزرسلاترن صفر
فرایبورگ یک
سیسه 69
شالکه 2
راکیتیچ 9، هونتلار 87
هامبورگ یک
شوپوموتینگ 27
ولفسبورگ 3
ژکو 15، گرافیته 71 و 79
مونشنگلادباخ یک
آرانگو 25
سنپائولی 2
آساموا 66، برونس 72 (پنالتی)
نورنبرگ 2
شیبر 3، پینولا 90
اشتوتگارت یک
کاکائو 85
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
فرایبورگ یک – شالکه 2: اولین امتیازها برای شالکه قعرنشین
هونتلار پیروزی را برای شالکه به ارمغان آورد.
سایت گل – شالکه سرانجام پس از چهار شکست متوالی به اولین امتیازات خود در این فصل بوندسلیگا رسید. آنها البته همچنان در پایینترین رتبه جدول به سر میبرند.
ابتدا در دقیقه 9 ایوان راکیتیچ شالکه را پیش انداخت، اما پاپیس سیسه در اواسط نیمه دوم بازی را به تساوی کشاند.
در نهایت، کلاس یان هونتلار با گل دقیقه 87 خود پیروزی را برای شالکه به ارمغان آورد. البته این برد ممکن است برای آنها گران تمام شود، چرا که پیر کلوگه در آخرین لحظات بازی با خطای شدید ایوان بونائویچ مصدوم شد، خطایی که منجر به اخراج بازیکن فرایبورگ شد.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
استیو مککلارن، خوشحال از پیروزی بزرگ مقابل هامبورگ
او از پیروزی سه بر یک تیمش بسیار خوشحال بود.
سایت گل – استیو مککلارن، مربی ولفسبورگ از پیروزی سه بر یک تیمش مقابل هامبورگ خوشحال بود.
او میگوید :«پیروزی بزرگی برای ما بود. سازماندهی عالی داشتیم و باانضباط و فشرده بازی کردیم. ما به خوبی سرعت بازی را کم و زیاد کردیم.»
هامبورگ حاکم میدان بود، اما ولفسبورگ سه گل در ضدحملات زد. مککلارن میگوید: «روی ضدحملات همیشه بسیار خطرناک بودیم.»
ولفسبورگ با دو برد پیاپی در رده یازدهم جدول قرار گرفته است. آنها یکشنبه میزبان فرایبورگ هستند.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
آرمین فه، ناراحت از باخت به ولفسبورگ
فه نمیتوانست توضیح دهد چرا هامبورگ سه بر یک باخت.
سایت گل – آرمین فه، مربی هامبورگ باورش نمیشود که تیمش در خانه مقابل ولفسبورگ و در دیداری که حاکم میدان بوده با نتیجه سه بر یک شکست خورده باشد.
فه میگوید: «حس بسیار تلخی است که چنین دیداری را واگذار کنید. ما به روشنی حاکم بازی بودیم و موقعیتهای گلزنی بسیاری داشتیم.
هامبورگ بازی ترکیبی عالی داشت و با جان و دل بازی کردم. متاسفانه نتوانستیم از موقعیتهای پرشمار خود استفاده کنیم. امروز تیم برتر میدان باخت.»
هامبورگ شنبه آینده با وردربرمن دیدار میکند. آنها با هشت امتیاز از پنج بازی در رده ششم جدول قرار دارند.
ممنون لمپاردجان...:40:نقل قول:
انشاالله که چلسی هم راه میافته..
چش شد جلوی ارسنال؟
عجب!!
اشکالی نداره جبران میکنید..
ريبري 3 هفته نيست..!
روبن هم هم كه حالا حالا نمياد..
آقا به حرف این بردیا گوش نده..ون گال بای بای داره میکنه.:31:نقل قول:
خودم به 80786348756437863از طرفدارها ومسئولین بایرن ایمیل زدم وخبر رو چک کردم.متاسفانه همه اونها تائید کردن خبر رو:27:حتی گزارشگر عربه هم گفت!آرمی از قول سایت گل گفت!همه دارن میگن!بعدش بردیا میگه نه!؟!
مرغ یه پا نداره بردیا جان..:31:
ون گال برای بایرن خوب بود.اما الان دیگه همه با نحوه آرایش تیمی وتاکتیک هاش آشناشدن چیز جدیدی نداره رو کنه..
اصلا به من چه؟رختکن شما چقدر حاشیه داره...آدم یه جوریش میشه...:27:
زنده باد:40: دورتموند:40:
تو به همین خیال باش یوفس:دی
میگن شتره یه چیزایی رو میبینه ها:دی
حالا وقتی دوباره مثل فصل گذشته 4تاییتون کردیم میبینید که چیزی داره فن گال یا نه
خیال؟نقل قول:
مثل اینکه نمیدونی هشت پا چی گفته؟ها؟:31:
خودش بهم گفت که دورتموند امسال قهرمانه البته فقط بوندس لیگا رو گفت اروپارو نگفت مزش از بین نره:27:
بعدش هم شتره فعلا دم در خونه ون گال خوابیده:31:
اصلا حالا که اینطوری شد نمیخواد بره!با همون ون گال5تا میزنیمتون:18:.....:31:آره پس چی؟!!
:40:د:40:و:40:ر:40:ت:40:م:40:و:40:ن:40:د :40:
ببینم بردیا خودت رو معرفی کردی برای کارشناسی؟:20:
گروه حسین رو میگم..
بهرحال شما قدیمیتر ومسئول گروهی هیچکی از بروبچ بی احترامی نکرد و جلو نرفت(حال کنید اتحاد ژرمنی هارو چشم حسودها بترکه:27:)...کارخودته البته بایرن روفقط:31:
آلمان رو خودم هستم:27:
کلا شوخی کردم..
جدی کارشناس شدی؟
سوال از کسانی که لیگ المان را نگاه میکنند دارم درباره این 3 تا بازی
ولفسبرگ فرایبورگ
وردربرمن هامبرگ
کایزلرس لاترن هانوفر
به نظرتون میتونم را برد ولفسبرگ مطمئن باشم و
ایا هانور و هامبرگ شانس برد دارند؟
ولفسبورگ احتمالا ببرهنقل قول:
در مورد هامبورگ باید گفت که به برمن اعتباری نیست و بازی غیر قابل پیش بینیه
مطمئنی اونا رو درست نوشتی ؟؟نقل قول:
تصحیح شدشنقل قول:
اون پاول پوبرگنیاک هستش
اون یکی هم عبدالله نزدیک ترین چیزیه که میتونم پیدا کنم براش:دی
یه چیزی تو مایه های عبداللئو هستش
Abdellaoue
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ولفسبورگ به احتمال خیلی زیاد میزنه مخصوصا حالا که هر 2بازی آخرشو برده و بازیم تو زمین خودشهنقل قول:
ولی همونطوری که سعید گفت برمن کاملا یه تیم قابل پیشبینی هستش و اصلا نمیتونی نتیجه بازیاشو پیشبینی کنی
هانوفر هم هفته قبل 4تا به برمن زده و لاترن هم 5تا خورده از دورتموند ولی الان برمن تو افته و دورتموند تو اوجه. بازی تو زمین لاترن هستش،جایی که بایرن مونیخ 0-2 باختش پس شانس بردن لاترن به نظر من یه کم بیشتره
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نه راستشنقل قول:
من از فردا که دانشگاهم شروع بشه فرصتم کم میشه به همین خاطر نرفتم
یکیتون توافق کنه بره جلو فقط میگم یوفس بری کارشناسی کنی بگی فن گال قراره اخراج بشه کلتو میتراشم:27:
اهان دیدی؟خوت هم گفتی اخراج!!من که نگفتم اخراج خودت تازه گفتی......پس واقعیت داره:27:نقل قول:
نه بابا شوخی کردم..:31:
برای بازی های لیگ وتیم بایرن من نمیرم جلو..بزار روزبه جان یا آرمی جان برن جلو...
اما آلمان رو چشم حتما.......یجوری بحث رو به ون گال میچسبونم:31:
:40:دورتموند:40:
بردیا جان مطمئنی پوگربنیاک نیست ؟؟
یعنی من این همه مدت اشتباه می خوندم :31:
آره پوگربنیاکه
اون دفعه که سوال کردی مطمئنی رفتم دیدم و تو پست اصلی درستش کردم ولی توی نقل قول پست تو دوباره نوشتم پوبرگنیاک:دی
فامیلیش سخته ادم قاطی میکنه:دی