ممنون از توجهتون.
در بین سایت های ایرانی سایت و همچنین مارک معتبر برای ورژن 1.4 واقعی رو اگر معرفی کنید ممنون میشم.
Printable View
ممنون از توجهتون.
در بین سایت های ایرانی سایت و همچنین مارک معتبر برای ورژن 1.4 واقعی رو اگر معرفی کنید ممنون میشم.
عزيز داخل ایران ورژن بالاتر از 1.4 نیست و متاسفانه اکثراً تقلبی هست و بعد از خرید متوجه میشی که مثلاً ورژن 1.4 نوشته ولی تو انتقال پخش HD لگ ميزنه.نقل قول:
بازم تشکر میکنم از توجهتون.همون 1.4 واقعی رو هم خیلی گشتم.
به همونم راضی هستم اگر پیدا بشه کرد یا ادرس دارین لطفا بفرمایید.
تهران جمهوری پاساژ شرکاء اکثراً لوازم جانبی تخصصی میفروشند،مخصوصاً فروشگاه دیدنیها.نقل قول:
سلام من وقتی لپ تاپ رو با کابل hdmi ب تلویزیون وصل میکنم در حالت اچ دی مشکلی نداره ولی وقتی رزولوشن رو رو فول اچدی میزام تصویر با تاخیر چند دهم ثانیه ای تو تلویزیون پخش میشه ک تو گیمینگ ازار دهندس
درضمن رو حالت فول اچدی یه مقدار از گوشه های تصویر بیرون تلویزون میوفته و تصویر رو کامل نشون نمیده
انگار یه ذره زوم کرده باشی رو تصویر
با چند تا لپ تاپم امتحان کردم
مشکل از کجاست؟
درودنقل قول:
عزیز احتمال زیاد ورژن HDMI شما پایینه و یا اینکه نامرغوبه.
ورژن HDMI 1.4 بگیرید.
SONY XPERIA Z3
ممنون بابت پاسخگویی
و اینکه ورژن کابلمو از کجا بفهمم
و قیمت و بورس فروشش کجاست؟
چه تقلبی و چه اصلی ورژن کابل رو روی بسته بندی زده.
چند تا پست بالا و صفحه های قبل رو بخونید، قیمت و مدل رو متوجه میشید.
SONY XPERIA Z3
دوستان من دیروز یه Samsung LED TV Full HD 32 inch گرفتم مثلا مدل 2014
میخواستم ببینم نسخه HDMI ش چیه و یا از کجا میشه فهمید؟ اصلا مهمه ؟
بعد اینکه میخواستم وصلش کنم به لپتاپ م که یه Asus هستش که 4 سال پیش گرفتم. نسخه HDMI لپتاپ رو از کجا میشه فهمید ؟
با این تفاسیر چه کابلی مناسبه و با توجه به اینکه تلویزیون Full HD هستش نه 3D آیا لازمه خرج کنم کابل خوب بگیرم ؟
شرمنده من اولین بارمه کابل HDMI میخوام بگیرم و اصلا تابحال لپتاپ م رو وصل نکرده ام با HDMI
نقل قول:
سلام
مبارک باشه.دوست عزیز اگر میخواهید تصاویر یه بعدی ببنید در تلوزیون حتما باید hdmi 1.4 تهیه کنید.در خصوص اینکه چطوری ورژن هاشون رو ببنید از سایت سازندشون اطلاعات محصول رو بررسی کنید.ولی الان 99% یه بعدی ها 1.4 هستند.
قیمت کابل های 1.4 معمولی مارک سونی و ال جی و سامسونگ در حد 25 ت تا 40 ت هستند.اگر کابل ی میخواهید که بتونید باهاشون مثلا مدیا پلیر و به تلوزیون وصل کنید و از تصاویر با وضوح بالا استفاده کنید.پیشنهاد من خرید کابل های بهتر مثلا دیمو . .. هست از 45 ت به بالا هستش قیمت هاش.توی این تاپیک اصلاعاتی در خصوص سایت های فروشنده ایرانی و خارجی میتونی پیدا کنی.
آقا ممنوننقل قول:
والا دیگه تلویزیون آشغال سامسونگ که تو ایران ساخته شده که سایت و اطلاعات و اینا نداره دیگه. خودتون میدونید چه وضعیه. اصلا مدل های اینا تو هیچ جای نت موجود نیست.
بیشتر قضیه سمته لپتاپه. میگم چون قدیمیه نسبتا امکان داره HDMI ش 1.4 نباشه. ها؟ البته نمیدونم 1.4 از کی اومده.
بیشتر به خاطر Compatibility و اینا میگم. میگم نزنه تلویزیون رو بسوزونه. آخه یه جا خوندم یکی از دوستان یه همچین مشکلی براش پیش اومده بود.
از طرف دیگه اگه لپتاپ 1.3 باشه که احتمالا همینطوره آیا فایده ای داره که کابل 1.4 باشه حتی اگه مقصد که همون TV هستش 1.4 باشه؟؟
من روابط اینا رو متوجه نمیشم!
من میخوام با کیفیت Full HD ببینم منتها نمیدونم اصلا لپتاپ همچین کیفیتی رو روی پورت ش قرار میده یا نه !
نقل قول:
1.4 تقریبا از 2012 به این ور اومده تا جایی که میدونم.
توی گوگل بزن hdmi چیت ؟ اولین سایت که علم ؟؟؟ با شه کامل توضیح داده.تلوزیون رو با کابلی که میگه مربوط به چند سال پیش هست و وصل کن.روی کنترل دکمه اطلاعات تصویر رو بزن ( دقیقا نمی دونم کدوم چون سامسونگ ندارم.) ببین چه رزولیشنی رو با چه کیفیتی بهت میده.قدرت گرافیک لپ تاب چقدر هست ؟
فول اچ دی هست ؟
یه کابل متوسط 1.4 بگیر.اگر کیفیت تبادل اطلاعات کمتر از 1.4 هم باشه بازم مشکلی پیش نمیاد.چون 1.4 میتونه کیفیت پایین تر رو انتقال بده ولی بالاتر رو نمیتونه.به نظرم نگرانیتون بی مورد هست.یه فایل فول اچی رو با اون لب تاب تماشا کنید ببیند رنگ و کیفیت صفحه چه تغییراتی میکنه.شما که دیگه حداقل 1.200 دادین تلوزیون رو گرفتین.20 تا 30 ت هم بدیدن یه کابل بگیرین.
البته الان ورژن 2 کابل هم اونده که سرعت و پهنا درش از 10.2 به 18 گیگ افزایش پیدا کرده.موفق باشید/
درود
عزیز HDMI 1.4 برای FULL HD ها بسیار کافیه.
و اگه لپتاپ یا TV شما هم به فرض ورژنش پایینتر باشه مشکلی نیست،و با 1.4 با آخرین ظرفیت کار میکنه.
SONY XPERIA Z3
سلام
یک کابل خوب که باعث افت کیفیت نشه معرفی کنید :n16:
با سلام.نقل قول:
وقت بخیر.
پیشنهاد من DAIYO هست.من این کابل رو خریداری کردم برای دستگاه میدیا پلیر که تصاویر سه بعدی 1080 p رو ارایه میده.یه خورده از سایر برند ها گرون تر هست و لی شک نکن که بهترین هست.اگر توی همین تاپیک چند صفحه قبلتر رو بگردید من هم مشکل شما رو داشتم.در خریدش شک نکن و خیالت راحت باشه.تا 4k رو به راحتی پشتیبانی می کنه.البته توی سایت ها نوشته ساخت ژاپن که مال اندونزی هست و مونتاژ چین.من 1.20 منری رو گرفتم 45 ت .یک بار هزینه کابل بده یه خورده بالاتر به جای چندین بار خرید جنس بی کیفیت.از نظر اقتصادی هم عاقلانه تر هست.من قبل از خرید این کابل شاید نزدید 2 برابر پول این کابل رو به انواع و اقسام کابل های دیگه که توی بازار بود دادم ولی جواب نگرفتم.
یا عی.اگر ادرس سایت رو خواستی برای خرید بگو برات پیام خصوصی کنم.اینجا بگم میشه تبلیغات.
سلام دوست عزیزنقل قول:
بیزحمت آدرس رو پ.خ کن
قبلا جایی کار میکردم که کامیون کامیون کابل HDMI میاورد برای فروش. من میرفتم بالای کامیون و یه آهن ربا میگرفتم دستم و میزدم روی دونه دونه ی کابل ها تا ببینم اصل هستش یا تقلبی. دوستان گلم اگه کابلی جذب آهن ربا بشه یعنی تقلبیه. گفتم این تجربمو برای دوستان عزیز این تاپیک بگم، حتما بدردتون میخوره. منم شنبه ( 94.8.23 ) میخوام برم از ولیعصر برای مانیتور 27 اینچ ASUS که امروز خریدم، یه کابل HDMI خوب تهریه کنم چون تو جعبش نبود ( حالا یا فروشنده برداشته یا کلا نداشته ) ولی حتما با یه آهن ربا! میرم برای خرید و حتما HDMI 2.0 میخرم. به شما دوستان گل هم توصیه میکنم HDMI نسخه 2.0 بخرید
قبلا جایی کار میکردم که کامیون کامیون کابل HDMI میاورد برای فروش. من میرفتم بالای کامیون و یه آهن ربا میگرفتم دستم و میزدم روی دونه دونه ی کابل ها تا ببینم اصل هستش یا تقلبی. دوستان گلم اگه کابلی جذب آهن ربا بشه یعنی تقلبیه. گفتم این تجربمو برای دوستان عزیز این تاپیک بگم، حتما بدردتون میخوره. منم شنبه ( 94.8.23 ) میخوام برم از ولیعصر برای مانیتور 27 اینچ ASUS که امروز خریدم، یه کابل HDMI خوب تهریه کنم چون تو جعبش نبود ( حالا یا فروشنده برداشته یا کلا نداشته ) ولی حتما با یه آهن ربا! میرم برای خرید و حتما HDMI 2.0 میخرم. به شما دوستان گل هم توصیه میکنم HDMI نسخه 2.0 بخرید
متاسفانه کل جمهوری و ولیعصر رو زیر و رو کردم اما نسخه 2.0 گیرم نیومد. واقعا که جهان سومیم. نسخه 2 اواخر 2013 معرفی شد ولی بعد از این همه مدت هنوز تو بازار ایران نیست ...
درودنقل قول:
فقط مایه تاسف هستش.
من چون میدونستم همچین موضوعی پیش میاد برام،همون موقع از سایت آمازون گرفتم.
این یه مدل تو آمازون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z4
کابل HDMI بستگی داره چه کیفیتی مد نظر باشه. برای کیفیت های بالا نظر من مارک سونی هست. قیمت هم 20 تومن خریدم و نه 25 تا 45! سعی کنید جاهایی رو پیدا کنید که مربوط به جنوب کشور باشن و خودشون واردکننده باشن
با سلام دوستان کابل HDMI ورژن2 اصلی کجا دارن؟
درودنقل قول:
این سایت یه مدل داره HDMI 2.0, از خوب و بد بودنش خبر ندارم.
Z5 PREMIUM DUAL
متاسفانه ورژن کابل 2 نیست
کابل hdmi ورژن2 بالای 17Gbp انتقال اطلاعات داره
کابل ورژن2 اصلی مانند کابلهای شرکت مانستر حدود 100 دلار قیمت داره
عزیز ورژن کابل 2.0 هستش.تو تبلیغ هم زده.
شما سایت آمازون برو، کلی ورژن 2.0 هستش. اونایی که قیمت بالاست یا پکی هستن که چند تا توش هست یا متراژ بالا هستن،و یا اینکه جنس گرون قیمت دارن. ورژن 2.0 حداقل سرعتش 18.4 گیگابیت در ثانیه هستش.
مدلهای ورژن 2.0 هر چقدر هم برند ارزون قیمت باشن از عهده پخش 4K 30hz برمیان. برای پخش 4K 60hz باید کابل خوب بگیری.
Z5 PREMIUM DUAL
سلام.وقتی رزلوشن را روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p با 50 hz میذارم شبکه مورد نظر مانند جم اچ دی دارای لرزش میشهولی وقتی روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p 25hz میذارم لرزش شبکه میره غلت چیه؟از کابل اچدیه؟
ورژن دو مدتی هست که وارد شده
سلام . شما مارک معتبر و فروشنده معتبر و منصفی میشماسین یا ازشون خرید کردین ؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلامنقل قول:
اگر تهران هستید پاساژ بزرگمهر
اونجا انواع مختلفی با کیفیت و قیمت مناسب میتونید تهیه کنید
سلامنقل قول:
نه متاسفانه ، من مشهدم ، شماره تماس و مدل خاصی هست ک خودتون خرید کرده باشین بشه تلفنی سفارش بدم بفرستن ؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوستان برندی از کابل میشناسین که کمترین تاخیر رو داشته باشه؟ برای بازی های آنلاین؟
براتون ارسال کردمنقل قول: