دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودمنقل قول:
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟
Printable View
دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودمنقل قول:
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟
دوستان جهت اینکه بدونید در TV تون چه پنلی باچه مارکی بکار رفته از طریق منوی مخفی قابل تشخیصه .
سرویس منو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شماره پنل TV هست .
اگر شماره ای با حرف T شروع بشه پنل MVA از شرکت AUO, panel هست .
اگر شماره ای با پیشوند حروف LTY باشه پنل PVA مشترک از شرکت PVA panel from Sony-Samsung
و اگر شماره ای با پیشوند حروف LK باشه پنل ASV از شرکت Sharp میباشد.
در 46NX700 این شماره مشاهده شد LK460D3LA8T
اینجا رو ببینید:
[HTML]www.digitalversus.com/news-panel-switching-sony-tvs-news-15489[/HTML]
دوست عزیز بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین .نقل قول:
مودمتون ظاهرآ سری N رو ساپورت میکنه ولی بهتره از سایت سازنده اطلاعات بگیرید .
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه
و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده
فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم
با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد
از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟
راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !
داره کم کم میره رو اعصابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
برنامه ای که گفتید را نصب کردم. ورژن 1.05.1 ولی هر کار میکنم تی وی را نمی شناسد. راهنمای استفاده از این نرم افزار هست که بتوانم استفاده کنم؟
ممنون
نقل قول:
دوست گرامی روش آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو بخونید .
اگر باز هم همین ارور رو داشتید بهتره از یک فلش دیگه استفاده کنید
و حتمآ باید ورژن اروپا رو دانلود کنید .
پشت تی وی نوشته ساخت کجاست .
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کنید بهتره پستها رو از اول بخونید :20:
سلام دوست عزیز بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنید . بعد روی فایل مورد نظر مثلا فیلم راست کلیک کنید و SEND to TV و بعد NX700 رو انتخاب کنید. پیشنهاد میکنم پستها رو از اول بخونید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
روش پست 153 رو عینا ً اجرا کردم همون ارور رو داد !
ورژن اروپا رو دانلود کردم
پشت tv هم خیلی گشتم :31: ننوشته ساخت کجاس :18:
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کردم اما بعد از جستجو هیچی پیدا نمیکنه
میگم نکنه چون برا اروپاس چیزی پیدا نمیکنه
نقل قول:
از یه فلش دیگه استفاده کنید شاید فرجی بشه.
معمولا سفارش اروپا ساخت کشور اسلواکی هستش.
تی وی تون رو ریست فکتوری کنید احتمالآ درست میشه بعد کشور رو فرانسه انتخاب کنید البته باید ببینید کدام کشور سیستم دیجیتال زمینیش با ایران یکیه امتحان کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که حوصله به خرج می دهید و جواب سوالات ما را میدهید.
راستش من گوشیم را توسط مودم وایرلس به تلویزیون وصل کرده ام. طبق راهنمائی جنابعالی هم نرم افزار را نصب کرده ام ولی هیچ ارتباطی بین نرم افزار و تی وی از طریق لپ تاپ برقرار نیست. وقتی هم که روی یک فیلم راست کلیک می کنم گزینه send to دیده نمی شود . توی یک مقاله خواندم که از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا هم می شود به تی وی وصل شد که من با وجود داشتن نسخه 11 به بالا نتوانستم. کلا فکر میکنم کامپیوتر با تی وی از طریق روتر نمی تواند ارتباط برقرار کند.
به هر حال ممنون از همکاری شما
سلامنقل قول:
دوست بزرگوار احتمالآ هنوز تنظيمات شبكه در TV تون انجام نشده كه نمي توانيد ارتباط بر قرار كنيد .
جهت شناسايي روتر مودم به TV به ابن طريق عمل كنيد .
1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
8- WEP key زدن دكمه Enter
9- صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد .
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه
موفق باشيد
سلام دوست عزیز
با تشکر از زحمات شما. از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا در ویندوز ویستا توانستم بین TV و LAP TOP ارتباط برقرار کنم. خیلی اتفاقی و جالب. نرم افزا ESET 4 را از روی کامپیوتر remove کردم و توانستم وصل شوم.
به هر حال باز هم از شما متشکرم.
نقل قول:
توی دفترچه نوشته شده که بالشتک های اضافه که همراه پایه هست برای مدل 46 به بالاست ... من اول وصل کردم ولی دیدم بالاتر وای میسته برداشتم دوباره و اون وقت قشنگ جا رفت و فیت شد ...
راستی چه جوری برم تو اون منو ، که ببینیم پنل ساخت کجاست ؟
بله دوست من .بنده هم موقع گذاشتن مشکل بالااتر واستادن و پیچ نشدن رو در مدب 40 داشتم.
ولی tv رو عمودی کردم و پیچها رو بستم. و مشکل حل شد.
دوستان دیگه همینکارو کردن؟؟
در ضمن برای کابل hdmi باید از کجا خوبشو بگیرم؟؟ از خود سونی خوبه ؟؟
روش رفتن به منوی مخفینقل قول:
اينجا رو مطالعه كنيد. تو همین تاپیک پست 57 آقای T_tanhayam
[QUOTE]
نقل قول:
در مورد کابل HDMI گویا تاپیکی بود.نقل قول:
سونی ورژن 1.3 یا ورژن 1.4
دوست بزرگوارمون آقای t_tnhayam بهتر میتونند راهنمایی کنند.
سلام دوستان
این مدل 700 NX سه بعدی هم هست؟
سونی سه بعدی کسی می شناسه؟
باتشکر
سلامنقل قول:
NX 700,NX 800 هیچکدام سه بعدی نیستند و فعلا برای ایران 3 بعدی سونی معرفی نشده اما در سایت خاورمیانه مدل های متعددی معرفی شدن نظیرLX 900 ,HX 800 , NX 815 , NX710 .
فعلا همون52NX 800 رو سونی شاپ به قیمت 7.950 میده!
-در مورد كابل ها تاپيك هاي خوبي هست ميتونيد مطالعه كنيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432660[/HTML]
-در مورد تفاوت كابل ها هم همينطور عزيز :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=441784[/HTML]
اگر اون بالشتک ها نسب بشه دیگه اون زاویه 6درجه رو نمیشه به تلویزیون داد و باید صاف گذاشتش که به نظرم اصلا اون جوری جالب نیست .
(تو خود دفترچه هم گفته برای سایز های بالا باید اون بالشتک ها گذاشته بشه )
سلام دوستان : تو نمایندگی سونی NX700 رو دیدم که فیلم تبلیغاتی سونی در حال پخش بود قسنت بالای تصویر یک نوار مشخصات NX7 و نوشته بود BRAVIA و تمام امکانات این TV رو نشون میداد فروشنده کفت که این نوار تبلیغاتی مربوط به منوی تی وی هست و ربطی به فیلم پخش شده نداره ! آیا همینطوره دوستان این منو رو دیدند. در این مورد حرفی زده نشده.
دوستان چنتا مشکل :
اول وقتی میخوای اون دکمه های گفته شده رو تو حالت خاموش بزنی (برای رفتن به منوی مخفی) وقتی دکمه Display رو زدی ومیخوای 5 رو بزنی تلویزیون روشن میشه و منوی مخفی هم نمیاد.
2- کنترل ما یه مشکلی که پیدا کرده اینه که : بالای کنترل چنتا دکمه سفید هست که با انتخاب اونها میتونی دستگاه های دیگه مثل AMP و DVD و . . . رو کنترل کنی ولی وقتی اونا رو میزنی که چراغشون روشن بشه ، نمیشه و فقط همون دکمه TV قرمز میشه .
3- وقتی اون دکمه ای رو که قسمت بالا سمت چپ هستش و برا روشن کردن نور دکمه های کنترل هستش رو میزنی دیگه اون چراغ آبی کلیدها روشن نمیشه .
دوستان خواهشن راهنمایی کنن .
سلام منم نمیتونم منو مخفی رو بیارم.دقیقا همین چیزی که شما میگی اتفاق میفته.
اما دومی وسومی که گفتی واسه من فعاله.
نقل قول:نقل قول:
دوستان دکمه های گفته شده رو بدون مکث وسریع بزنید منوی سرویس می یاد.
hdtv تون رو خاموش كنيد و كليد هاي گفته شده رو به ترتيب بزنيد از چپ به راست
display---5---vol+ ----power on
نقل قول:
شاید مقداری آب وارد کنترل شده . باتریها رو خارج کنید کنترل رو باز باشه تا رطوبت خارج شه:46:
پسوند زیرنویس فارسی srt.idx.sub مشکل نداری در hd media playerنقل قول:
آره اومد مرسی :11:نقل قول:
خواهش ميكنم :11:نقل قول:
بلاخره تونستي شماره پنل تي ويت رو ببيني ؟ مال من 46NX700 این شماره نوشته شده
LK460D3LA8T
حتمآ مال شما هم پنل شارپ هست .
داخل منو مخفی شدم ولی چیزی ازش سردر نیاوردم.ترسیدم بیشتر ور برم یه مشکلی پیش بیاد واسه همین زود تی وی رو خاموش کردم.حالا کجای منو مخفی شماره پنلو نوشته و چجوری میاد؟نقل قول:
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
هنوز که نخریدم مدیا پلیر رو.از دوستانی که دارن بپرسنقل قول:
-اكثرا كمي با sub هاي فارسي مشكل دارند بعلت ساپورت نكردن اين زبان و استفاده از زبان عربي به جاي فارسينقل قول:
دوست عزیز اصلآ نگران نباش اگه سرویس منو رو دستکاری نکنی هیچ مشکلی بوجود نمیاد مطمئن باش ... . فقط همون صفحه ی اول اطلاعات نوشته شده نیازی نیست با سرویس منو ور برید. پست 202 همین تاپیک توضیح داده شده . :20:نقل قول:
سلام بله در صفحه اصلی منو مخفی واسه من هم یک جایی دقیقا شماره LK460D3LA8Tنوشته شده بود.با این حساب واسه ما هم شارپه.یعنی پنل ساخت ژاپن؟نقل قول:
لطف کنید جواب ما رو هم بدید.:5:
نقل قول:
سلام. آیا nx800 هم مثل nx700 گیرنده دیجبتال داره ؟ اگر داره برای فعال سازی آن باید چه کار کرد.
سلام . آیا nx800 هم مثل nx700 گیرنده دیجیتال داره ؟ اگر داره برای فعال سازیش باید چیکار کرد؟
آقا اگه kdl باشه حتما داره(kdl nx800 ) برای فعال کردنش اگه همین تاپیک و تاپیک ex700 رو بخونی متوجه میشینقل قول:
نقل قول:
سلام : هیچ فرقی بین امکانات و دیزاین NX700 و NX800 نیست تنها فرقشون 200 هرتز بودن NX800 و 100 هرتز بودن NX700 هست همین . برای فعال سازیش اینجا رو بخونید پست 68
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=431186&page=7
نقل قول:این نوار تبلیغاتی دموی TV هستش که با اولین بار که تلویزیون روشن میشه یا با ریست فکتوری تنظیمات اولیه دیده میشه این دمو رو با انتخاب گزینه ی SHOP میشه فعال کرد که خب توی اکثر فروشگاه ها این دمو نمایش داده میشه :20:نقل قول:
زمان پاسخ گویی به تصویر در nx700 و nx800 چند میلی ثانیه است؟؟
آیا nx800 در سایز 46 در ایران وجود دارد؟ قیمت؟
ممنون
توی سایت Sony اطلاعاتی در این مورد نیست اما تو یه سایتی آدرسش یادم نیست نوشته بود ms 0/04 ثانیه و یه سایت دیگه هم ms 0/03 ثانیه نوشته بود نمیدونم کدوم درسته ؟؟نقل قول:
nx800 در سایز 46 برای آسیا. استرالیا. آفریقا و اروپا معرفی نشده . این سایز فقط برای آمریکا و کانادا هست.
[HTML]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langI d=-1&productId=8198552921666077681[/HTML]