مثل اینکه بازی برای ps3 لیک شده:n12:
الان باید برم قسمت 1 و 2 رو بازی کنم تا نسخه pc بیاد:n02:
Printable View
مثل اینکه بازی برای ps3 لیک شده:n12:
الان باید برم قسمت 1 و 2 رو بازی کنم تا نسخه pc بیاد:n02:
اولین باره میبینم یه بازی زودتر واسه ps3 اومده!!!وقتی دیدم لیک شده خیلی خوشحال شدم...حجم بازی هم خیلی خوبه..
در حد لالیگا منتظریم..!:n02:
برا اولین بار تو دلم گفتم کاش کنسولم هـ ک شده بود میتونستم زود برم سر وقت بازی رفقا گذاشتن برا دانلود ، خدایی فسیل شدم :n28:
+
IGN هم رو بازیه و داره بازی رو نقد می کنه
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04: فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد :n02:
اینطور که IGN گفته مثل اینکه رو کنسولا مشکلات گرافیکی داره ، و بهترین اتخاب PC هستش ...
چه شود ! :n02:نقل قول:
فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد
دوستان Embargoـه بازی کی برداشته میشه؟
من هنوز امید دارم بازی میانگین نمراتش بین 91-94 بشه ولی سایت هایی مثل پیاز،کوسه و تام چیک عزیز باعث میشن فکرم بره سمت میانگین 87-88..........
+
حامد،توی این روز آخر سال بیا و اعتراف کن که بازیتون جلوی بایوشاک حرف خاصی برای گفتن نداره!:n09:نقل قول:
فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد :n02:
Embargo اکثرا 48 ساعت مونده به انتشار بازی اجازه انتشار نمرات رو میده
+
علی تو هم بیا این اخر سالی از بایوشاک بکش بیرون و دست به دامن این بازی نشو که اصلا بهت نمیاد : دینقل قول:
حامد،توی این روز آخر سال بیا و اعتراف کن که بازیتون جلوی بایوشاک حرف خاصی برای گفتن نداره!:n09:
فعلا به فکر تک بازیتون باشید که تا اخر سال باید باهاش کاور بگیرید :n09:
پرچمش تا روز انتشار TLOU فقط بالا میمونه امــــــا بعدش.... :n27:
واقعا سخته ..نمیشه اینقدر با اطمینان گفت که کدوم بهتر میشن ..!
حالا میبینی تهش The Walking Dead 2 بهترین بازی سال میشه:n08:
+
!Happy New Year Bioshock Fanz
:n12:
یعنب واقعا این منتقدای IGN انقد باهوش تشریف دارن که TLOU به اون عظمت رو با B:I مقایسه میکنن؟!نقل قول:
The Last of Us vs. BioShock Infinite :n04: فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد
اصلا B:I در حد TLOU نیست آخه..............
اصلا فک کن یه درصد:n02:
بله از عنوان( ناظر انجمن کنسول های بازی) مشخص هست چرا این حرف گفته شده !:n02:نقل قول:
اصلا B:I در حد TLOU نیست آخه..............
مگه بایوشاک انحصاری PC هستش ؟نقل قول:
در ضمن همین ناظر کنسوله در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بایوشاک نمره 10 و به TLOU نمره 9 داده ، پس ربطی به عنوان و کنسولیزه شدن و پی سی و غیره نداره
+
ببین حمید جان دم عیدی نمی خوام دستم به خون الوده بشه پس تا خودم استین بالا نزدم سایز این عکس امضاتو کوچیک کن با گوشی ان میشم نصف صفحه گرفته میشه ، والپیر گذاشته :n02:
TLOS که هس !نقل قول:
شوخی کردم بابا :n02:
درمورد امضا هم ، بهت گفتم آقا بیا یاد بده من چجوری سایز بزرگ کنم(دی! چقد منحرف!دی!)) که نگفتی ، تهشم شد این ! :n10: باشه خودت کوچیک کن من بلد نیسم میزنم کوچیک میشه در حد چند mm !
حامد(و بقیه دوستانی که توی حذب حامد اینا هستید) لطفا تاپیک بازیمون رو خراب نکنید.همه میدونن بازیتون حتی برای بایوشاک رقیب هم حساب نمیشه.
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
مقایسه ی این بازیا فایده ای نداره، فقط باعث کدورت میشه، یه گیمر واقعی همشونو بازی میکنه
Sent from my PC using Internet Explorer v9
با این پستای آخر یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتباه اومدم! : دی
خب یه امتیاز داغ از بازی:
IGN
Xbox 360 & PS3 - 9.4
PC - 9.5
A brilliant shooter that nudges the entire genre forward with innovations in both storytelling and gameplay. It trips over itself in a couple of spots, but not in any way that should keep you from embracing it with your utmost enthusiasm.
+
Would you kindly play BioShock Infinite? Gameplay and the story combine for a majorly memorable shooter
وحید من خودمو آماده کرده بودم اولین نمره رو بزارم! :n29:
امتیاز بازی هم عالی هست،همونطور هم که انتظار میرفت نسخه کنسولی نمرش پایین تر از PC هست.............
البته ign زیاد قابل اعتماد نیست این اواخر!
+
:n09:نقل قول:
با این پستای آخر یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتباه اومدم!
+
ign به GeoW :judgment امتیاز 9.2 داد و میانگین بازی شد 79-80.........
وقتی به این 9.5 داده میانگین بازی باید بشه 83-84
i'm just sayin...............:n09:
بازی کی میاد؟
نمره ی پایین تر برای کنسول ها به خاطر افت فریم/تکسچرهای ضعیف تر و مشکلات به خاطر محدودیت های کنترلر عمدتا به خاطر تعداد HotKey کم بوده.نقل قول:
IGN
Xbox 360 & PS3 - 9.4
PC - 9.5
از نکات قابل توجه نقد یکی پایان بازی هست که گفته شده از اون پایان هایی هست که کاملا سورپرایزتون می کنه و با دوستانتون ساعت ها/روزها درباره ی اون صحبت می کنید،(ظاهرا همونطور که لوین گفته بود)
یه مورد دیگه هم یک بخش به اسم 1999 Mode هست که بعد از به پایان رسوندن بازی برای دور اول آزاد میشه و توی اون مُد تغییرات زیادی برای بالا بردن درجه ی سختی و هیجان بیشتر در نظر گرفته شده.
یه نکته در مورد آقای Ryan Mccaffrey منتقد IGN اینکه برای Halo 4 نمره ی 9.8 را داده بود و برای B:I نمره ی 9.5 ، هر چند که هنوز در مورد B:I نمی تونیم با قطعیت نظر بدیم
ولی به نظرم میشه این نتیجه رو گرفت که نمراتی که حتی یه منتقد برای عناوین مختلف در نظر می گیره رو نمیشه به درستی با هم مقایسه کرد و فاکتورهای دیگه ای تاثیرگذار هست.
خب الان ویدئوی نقد IGN رو دیدم نسخه PC :
Riveting Story - داستان جالب
Layered Combat - کامبت متنوع (لایه ای)
Stunning Art - هنر زیبا و مهیج
Stretched Middle - اشاره به کش دادن بازی در اواسط گیم پلی و داستان
+
نظری نمیدم تا خودم بازی کنم ! دی !
آره اتفاقا می خواستم به امتیاز شماره آخر گیرز اشاره کنم که شاید کمتر سایت یا کسی همچین امتیاز بالایی رو بده!نقل قول:
کلا IGN با اینکه سایت خیلی خوبیه ولی بعضی وقتا امتیازای عجیبی میده که نسبت به میانگین امتیاز بازی خیلی بیشتره.
ولی با این حال قانونی وجود نداره که حتما باید میانگین امتیاز بازی با امتیاز IGN فاصله زیادی داشته باشه! :دی
مثلا همین پرتال 2 از IGN امتیاز 9.5 رو گرفت و میانگین امتیازش هم همین شد...
با یه امتیاز نمیشه خیلی نظر داد ولی من فکر می کنم اگه سایت هایی غیر نرمال مثل کوسه اجازه بدن میانگین امتیاز بازی بتونه تا 94-95 برسه.
+
ظاهرا یه تحلیلگر ناشناسی هزینه بازی رو حدود 200 میلیون دلار دونسته و یعنی براساس این تحلیل بازی یکی از گرون ترین بازی های تاریخه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کن لوین توی توییتر خودش این خبر رو تکذیب کرده و گفته:
پ.ن:
خدا رو شکر مثل بعضی از بازی ها این بازی دیگه برای Xbox 360 خیلی زود لیک نشده و به خاطر همین تقریبا همه اینجا همزمان از بازی لذت می بریم(همین امروز بازی لیک میشه! : دی)
دوباره تاکید می کنم دوستان حتما برای این بازی در زمینه اسپویل کردن داستان دقت بیشتری کنن تا همه دوستداران این بازی توی این تعطیلات عید از بازی بتونن لذت ببرن...
بالاخره بازی لیک شد!!! واو:n04:
برای پی سی گروه ریلودد
برای ایکس باکس گروه کامپلکس
و برای پلی استیشن 3 گروه دوپلکس
بازی رو لیک و منتشر کردند
با اجازه همگی تاپیک منتقل شد
براي پي سي هنوز نيومده. ولي فكر كنم ركورد تورنت هاي فيك رو داره ميشكنه! هر دفعه كه چك ميكنم دو سه تا تورنت فيك گذاشتن كه خوشبختانه سريع پاك ميشه!نقل قول:
+
باورم نميشه، يعني تا چند روز ديگه ميتونم يكي از شاهكارهايي رو تجربه كنم كه تو هر نسل يكي دو بار فقط تكرار ميشه :)
دومين امتياز بازي از مجله گيماستار آلمان: 90%
Graphic: 9
Sound: 10
Balance: 6
Atomsphere: 10
Level Design: 8
Extras: 10
Action: 10
AI: 8
Controls: 10
Length: 9
OVERALL: 90 out of 100
What they didn’t like:
it’s easy.
ending leaves many questions.
What they liked:
lovable companion (elizabeth).
brilliant game world.
keeps you excited to the end.
philosophical depth.
یعنی چی ؟:n27: تو چی Balanceنداشته ...؟نقل قول:
Balance: 6
دقیقا سوال منم اینbalance چیه جریانش؟در ضمن cant wAit
Balance ديگه! تعادل بين بخشهاي مختلف بازي، مثل تعادل بين قدرت هاي شخصيت اصلي و دشمنان، درجه سختي و اينا!
مثلا تو اين بخش جدا از تعريفاتي كه كردن به آسون بودن بازي گير داده و اينكه گفته بعضي از قدرتهاي بوكر بودنشون ضرورتي نداشته...
صحبت از بالانس شد ... امروز لوین توی یه مصاحبه در مورد 1999 Mode صحبت کرده بود که ارتباط تنگاتنگی با بالانس و درجه ی سختی داره.
اول اینکه لوین تاکید کرد که این مُد فقط برای افراد خاصی (که شامل اعضای خود استودیو هم میشه) ساخته شده و به هیچ وجه به عموم توصیه نمیشه!
تصمیم هایی که توی این مُد می گیرید (مثلا ارتقای توانایی های مرتبط با Pistol و سرمایه گذاری کردن روی هر بخش) به مراتب مهم تر و سخت تر خواهد بود
و ممکنه کار به جایی بکشه که دیگه نتونید ادامه بدید و مجبور بشید از سیوهای قبلتون شروع کنید که به نوعی هدف اصلی طراحی این مُد همین بوده، یعنی
چالش برانگیزتر کردن تصمیم هایی که می گیرید، توی این مُد باید از تک تک تیرهایی که دارید به خوبی استفاده کنید و ...
جالب اینجاست که جرقه ی ایجاد همچین مُدی از طرف یکی از هواداری عنوان System Shock 2 و رویارویی که مدتی پیش با لوین در مورد مهم تر بودن روال
تصمیم گیری ها در گیم پلی اون عنوان نسبت به بایوشاک داشته صورت گرفته و نام اون یعنی 1999 به تاریخ انتشار System Shock 2 اشاره داره.
متاسفانه IGN اونقدر که باید به این بخش نپرداخته و از اونجا که طبق قراردادی بین استودیو و IGN ، این نقد به صورت اختصاصی بوده احتمالا اکثر نقدها به بعد
از دوشنبه موکول میشه.
برای pc هم اومده!؟
نه هنوزنقل قول:
فعلا برای ps3 و xbox 360 اومده
برای pc هم تا یکی دو روز دیگه میاد
خب دوشنبه هست و نوبتی هم باشه نوبت بقیه ی نقدها و نمراته!
خبرهای خوبی در راهه:
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 10/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 10/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Norwegian) – 10/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.4/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 5/5
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.1/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – no score
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 95/100
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 91/100
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 94/100
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4/5
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 96/100
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.4/10
· [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.7/10
همانطور که انتظارشو داشتیم ترکاند
Gamespot : 9/10
متای بازی در حال حاضر : 96
خب میانگین امتیاز بازی توی metacritic فعلا برای پی سی از 21 نقد 95 هست و ظاهرا بازی فعلا در حد انتظار ظاهر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به بازی امتیاز 9 رو داد و جالبه کوین هم کار نقد بازی رو برعهده داشته:
BioShock Infinite is a stupendous game, portraying a beautiful and broken city that will absorb your every waking thought
The Good
Columbia is an amazing place to be and explore
Depicts uncomfortable, relevant themes in an effective way
Vigors and skyline rails make for fluid, exciting action
Upgrades make you feel increasingly powerful
Mind-blowing ending that you won't soon forget
The Bad
Occasional quirks and contrivances disrupt the immersion
ظاهرا باید در مورد پایان بازی منتظر سورپرایز باشیم و کلا همانند شماره اول بازی ، شاهد یه داستان میخکوب کننده هستیم...
یعنی این گیم اسپات میمرد 9.5 میداد..؟:n03:
مثلا میخواد بگه به هیچ بازی ای نمره بالا نمیده؟؟؟؟
هرچند که نمره متا خودش جای بحث داره ولی چون هنوز نمره های خیلی پَرت نداشتیم ادامه میدیم: متای بازی از 33 نقد همچنان 95 که تا اینجای کار در کنار پورتال 2 در جمع 7 عنوان برتر تاریخ PC قرار می گیره!نقل قول:
خب میانگین امتیاز بازی توی metacritic فعلا برای پی سی از 21 نقد 95 هست و ظاهرا بازی فعلا در حد انتظار ظاهر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به بازی 9 داد:
نقل قول:
The tale it tells is gripping, if confused by the end, and it’s hard not to care for Elizabeth. She alone would make this a worthy follow-up to 2007’s hit, which provided a similarly smart, thrilling adventure, but one that kept its principle actors distant
- Concept:A new BioShock from the developer of the original, with similarities and differences in all the right places
- Graphics:The splendor of Columbia looks great from a distance, though some textures are pretty rough up close
- Sound:A fantastic soundtrack sets the tone perfectly, including a handful of anachronistic selections
- Playability:Whether you’re shooting mechanical goliaths or jumping from one skyline to another, the controls feel great
- Entertainment:Exploring Columbia (and fighting its inhabitants) is unforgettable, as is the story driving the events
- Replay:Moderately High
ایده و نگاه کلی : بایوشاک جدید با شباهت ها و تفاوت های به جا نسبت به نسخه اصلی
گرافیک : کلمبیا خیلی زیبا و دیدنی هستش از دور اما از نزدیک برخی از تکسچرها یه خورده نرم نیسن !
صدا و موسیقی : ساندترک فوق العاده که دستچینی از انتخاب های تاریخی رو هم شامل میشه
قلق و کنترل ! : چه بخوای شلیک کنی و چه بخوای از این ور آسمون بپری اون ور ، کنترل محشره !
سرگرمی : گشت گزار در کلمبیا فراموش نشدنی هستش و همینطور داستان شاهکاری که وقایع رو روایت میکنه !
ارزش تکرار : فوق العاده بالا
+
برا عشق من _Elizabeth کسی دندون تیز نکنه لطفا :n24::n12:
این نقد خوندنیه ، نمره کامل 10/10 داده و ته نقدش به نکته ظریفی اشاره کرده : دی
معلومه که منتقد ریزبینی هستش : دینقل قول:
BioShock Infinite is the sort of game we dream of reviewing. It’s the Ocarina of Time of this generation (only infinitely better)
نمرات همونطور که انتظار داشتم عالی هستن.با این وضع نمرات که تا الان اومدن میشه انتظار همون 93-94 رو داشته باشیم.
خودم هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی نقد های کوین رو تا حد خیلی زیادی قبول دارم و به نظرم الکی به یه بازی امتیاز بالا یا پایین نمیده...
مال pc هم اومد
BioShock Infinite MULTi FULL UNLOCKED-SG
[GAMES] BioShock_Infinite-FLT (6h 44m 4s) (2013-03-25) (45F/2132.0MB) (NFO)
6 ساعت پیش امد تو شبکه و به نظرم مشکلی نداره چون کار باطل نشده
دوستان انتظارها به پایان رسید , کرک بازی هم منتشر شد
کرک در تاپیک زیر قرار گرفت :