برای چهارمین شب پیاپی سرعت شبانه خراب بود. مثل اینکه نمیخوان درست کنن
Printable View
برای چهارمین شب پیاپی سرعت شبانه خراب بود. مثل اینکه نمیخوان درست کنن
من كه اكانتم تموم شد . گذاشتمش كنار . خدارو شكر ...
صبا بهتره یا شاتل؟
الان دیگه صبا قابل مقایسه با شاتل نیست خیلی وضعش بده.:13:نقل قول:
بستگی داره به منطقه تون.ببین کسی تو منتطقتون مشکلی چیزی داره یانه.اگه بود برو سراغ یه isp دیگه.جای من که حالی به حولیه و سرعتش خوف میباشهنقل قول:
همش یک پخ هست 1 مگ و غیره ندارد تگیر که مثل ما به غلط کرذن میافتینقل قول:
سلام به همه صبانتی ها عزیز
دوستان من سرعت شبانم خیاــــــــــــــــــــی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــی افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب 70 مگ گذاشتم دانلود از ساعت 3 تا 5 فقط 4 مگ تونست دانلود کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی سرعتش خیلی پایینه که من اصلا منصرف شدم یعنی حتی سرعتش از دای لاپ هم پایین تره من با دای لاپ حداقل 3 تا 8 صبح 50 یا 60 مگ دانلود داشتم
ولی روزانه سرعتم خوبه 70 مگ رو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنم
از جای که سرویس هم گرفتم اشناست باهاش حرف زدم میگه چون همه اون موقعه شب دانلود میکنن سرعت میاد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من نمیتونم قبول کنم که هر شب همیشه از ساعت 3 نصفه شب یهو همه میان برای دانلود
بعد میگفت تمام سرویس های دیگه هم اینجوری هستن شبانه هاشون
حالا برای شما هم همین طوری هست یا سرویس های دیگه شبانه هاشون به چه شکلی هست؟
در ضمن من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو هم دارم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا چند تا منطقه تهران پهنای باند اضافه کردن ولی مناطق دیگه به شدت بد شدن.حدس میزنم از مناطق دیگه پهنای باند رو گرفتن دادن به چند منطقه دیگه
1-دانلود شبانه من به نزدیک نصف رسیده
2-روزانه هم قطعی های چند ثانیه ای وجود داره
3-پینگ هم بعضی مواقع از 500 میگذره
فقط شبها حدود همین ساعتهای 20 تا 2 یکم وضع پینگ بهتر میشه.معلوم نیست بقیه ساعتها چرا انقدر خرابه
بابا شما که بیشتر از همه جای دنیا پول می گیرد! چرا کیفیت رو بالا نمی برید؟ کاری داره پینگ رو ببرید زیر 100 ؟
من مال محدوده ی حکمت شعارم.
ولی هنوز وصل نکردن.امیدوارم افتضاح نباشه....
اين چه پينگيهههههههههههههههههههه ههه!!!!!!!!!!!يه مشت ادم !@#$ كه فقط پول جلو چشاشونو گرفته و هيچي هم نمي فهمن نيست رفتن نشستن اونجا. از 4 تا پينگي كه ميگيرم 3 تاش time out ه .. اخه اين يهني چي!؟
اينم پينگ ما !!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟نقل قول:
وای خدا عجب پینگِیـــــــــــــــــــ ـــی داره الان!!!!!!!دیگه از تعجب خندم گرفته///:16::16::16:
یا timeOut میشه یا نزدیک 1000 هست!!!!!!!فکر کنم رکورد داره میزنه از اون ور!!!!!امیدوارم کاپ قهرمانی رو بتونه بگیره...!!:6::6:
سلام.
اینم پینگ من.
الان که خیلی خیلی خوبه اینطوریه.
من که می خواهم برم شاتل.
دوستان اگه نکته ای چیزی میدونن درباره شاتل راهنمایی کنن ممنون میشم.
شاد باشید:40:
کسی میدونه این لامصب چش شده؟
2روزه پدرمون و درآورده یا کانکت نمیشه و ارور یوزر و پس میده یا ارور PPP پی پی پی فلان اعصاب نذاشته عتیقه:grrr:
دیروز و امروز هم وسط باز کردن سایت یه دفعه سند و رسیوش صفر میشه!!!! دهن مارو سرویس کرده
کسی این مشکل و داشته؟
دو شب با DU Meter دارم چک میکنم که مشکل از کجاست. نتیجش این شد که از چهار ساعت شبانه سه ساعتش رو با سرعت معمول میگیره و یک ساعتش سرعت بر میگرده به 128 و برای همینه که کم دانلود میکنه. الان DU Meter های خودتون رو چک کنید تا متوجه منظورم بشید. اینم از زرنگ بازی صبانت که سر ما پیاده کرده و فکر کرده ما خریم.
سلام این عکس از آخرین ثانیه های دانلود شبانه من از ساعت 7/10 صبح تا 7/44 سرعتش از 117 کمتر نممیشد ولی ساعت های دیگه به زورنهایتا به 90 میرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودر نهایت 1.1 گیگ با هزار زحمت و رنج گرفتم از ساعت 3 تا 7/44 دقیقه :
با سلامنقل قول:
دوست عزيز كدوم منطقه و شهر هستيد؟
شايد در منطقتون دارن تعميرات انجام ميدن كه با كندي و قطعي روبه رو هستيد
موفق باشيد.
دوستان به جز مودم یه دستگاه دیگه هست که نمیدونم چی کار میکنه.مثل این که خط اینترنتو از خونه جدا میکنه...
اون لازمه؟
سللام به همه من تازه adsl گرفتم صبانت خواستم ببینم این تست سرعت طبیعیه اگر هم طبیعی نیست مشکل از چیه با تشکر
:41:نمی دونم چی بگمنقل قول:
یعنی قبلا این طوری نبود و سرعت دانلود شبانه بالا بود
من از ISP های دیگه اطلاعای ندارم که شبانه شون چه جوری هست این که شبانه اش از دای لاپ هم پایین تره
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوتا سوال ازتون داشتم
اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید
من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید :18:
اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره
واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده
یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟
نقل قول:نقل قول:
همینیه که هست دوست عزیز... برای همه هم هستش از جمله من:19:
ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنی:21: ولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
برو از تورنت استفاده کن تا مثل من بتونی شبی بالای 2 گیگ دانلود کنی:27:
قبلنم گفتم بازم میگم
اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی:13:
ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره :5:
دیگه خود دانید.YOU HAVE YOUR CHOICE
:
- هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو......:2::2: تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن:44:
- یا میخواین از روشی که گفتم استفاده کنین:8
من مشهدم به قول شما فکر کنم تعمیرات بوده الان چشم نکنم بزنم به تخته پینگ توپه توپ شده :31:نقل قول:
البته شبانه که طبق روال قبلی داغونه اما روزانه هم پینگ و سرعت باز کردن صفحات داغون بود که الان توپ شده که
2علت میتونه داشته باشه:
1.صبانت آدم شده که بعید میدونم:31:
2.دیشب شب شهادت بوده مردم تا صبح عزاداری میکردن الان همه خوابن نت خلوت شده :20:
اشتباه کردی اومدی صبانت دوست عزیزنقل قول:
اون دوران طلایی صبانت دیگه چند ساله تموم شده
الان بنظرم شاتل بهتر باشه
این تستی که گرفتین اگه تو ساعات شبانه بوده که عادیه اما اگه روزانه هست نباید اینجور باشه.
خوب اين چه فايده اي داره !يكي مثل من پينگ براش مهمه و اصلا سرعت دانلود برام فرقي نداره ! غرغر هم به اين جهته يكي اومد اينجا ببينه وضع صبانت چطوره بفهمه كه چه گندي شده اين isp ..نقل قول:
البته بگم از وقتي ماه پر بركت رمضان شروع شد اين مشكل پيش اومد !(حداقلش برا من) نميدونم چرا ! شايدم مشكل يه چيز ديگه باشه . من منتظرم ببينم بعد ماه رمضون چطور ميشه . اگه عين الان بود كه بعد 3 سال بايد به صبا bye bye بديم.
آقا به صبانت چه مشکلی پیش اومده که هی این همه .-.-.-.- میکنه
نقل قول:
این تورنت که شما میگی از کجا باید گرفت و طرز کارش رو هم بگین ... ما که مردیم از بس سرعت پایین بود شما به داد ما برس
نقل قول:
BUZZ !!!!!
من سرویس شاتل دارم ؛ فاجعه بیریخت شده از تاریخ 8 مرداد به بعد !!!
نقل قول:
سلام
در جواب سوال اول:من اینترنتم مثل شما از ساعت 3 شبانم شروع میشه ولی خوب اون موقع سرعت حدود 70 تا به زور 90 هست
اگه دقت کرده باشین من گفتم از 7/10تا 7/44 سرعت 117 میشه یعنی سرعت میره بالا
جواب سوال دومتون:من 128 با محدودیت 5گیگ در ماه دارم ولی منطقمون شبانه خوبی داره (تهران نبوت)
جواب سوال سوم تون:پینگ گرفتن سرعت انتقال اطلاعات درخواستی شما به سرور مقصد و دریافت آن در کامپیوتر شما میباشد(یعنی سرعت انتقال درخواست تا رسیدن اطلاعات از آن سرور به شما)
راستی شما هم برا اینکه زود اکانتت تموم نشه برنامه dumeter رو نصب کن و هر وقتonline بودی ولی از نت استفاده نمیکردی و دیدی این برنامه داره برات کنتور میندازه(داره نشون میده از نت استفاده میشه)بگرد ببین کامپیوترت ویروس نداره یا آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز یا آپدیت هر برنامه دیگه که رو کامپیوترت نصب هست رو غیر فعال کن
سلام بر همه ی دوستان میشه یک نفری این رو به من توضیح بده (اگه عکس ها نیومدن صبر کنید)
و بعد از اون صحنه یک speed test گرفتم اونم اینطوری هست
حالا شما جون من توضیح بدید اون 69 کیلوبیت بر ثانیه ای که من دارم کجا رفته؟ (همون 13 کیلوبایت)
عزیزم هر بچه مدرسه ای بلده Alt+PrtSc بگیره تا فقط همون پنجره ی جلو عکس گرفته شه:46: نه اینکه عکس 660 کیلوبایتی بذاری که بالای نیم مگ حجم ملتو الکی بپرونه:13:نقل قول:
حالا میخواستی پز نمایشگر فول اچ دی رو بدی یا واقعاً بلد نبودی درست عکس بذاری:31:
سلام به همه دوستان،
برنامه BitMeter رو استفاده میکنم. در این برنامه کل ترافیک رد وبدل شده(دانلود و آپلود) رو 1گیگ و 850 مگ نشون میده اما وقتی وارد سایت صبا میشم حجم استفاده شده رو 2045817 نشون میده. نمی دونم اون بقیه کجا رفته. در ضمن وقتی فایلی رو دانلود میکنم اگر حجمش 100 مگ باشه برنامه 125 مگ نشون میده. برای امتحان تمام برنامه ها رو هم بستم تا هیچ برنامه ای حجم رو نگیره. فکر کنم شرکت صبانت 25 مگ رو داره بالا میکشه. حالا این نسبت رو برای فایلهای حجیم در نظر بگیرید ببینید چی میشه !!
کسی از دوستان تا حالا به این مشکل هم برخورد کرده؟ راهنمایی فرمایید.
یعنی چی چه فایده داره؟؟؟؟!!!! فایدش اینه سرعت دانلود بالای 1 مگ میشه.قبلاً گفتم.قبل از اینکه پست دیگرانو نقل قول کنی اول درست مطالعه کن بعد اظهار نظر کن!!!:13:نقل قول:
درثانی همه که دنبال پینگ و بازی آنلاین نیستن که!! :13:
اکثراً دنبال دانلود هستند و سرعت براشون مهمه نه پینگ!
ضمناً سرعتشم خیلی خوبه و بنظر من بهترین isp ایرانه. اگه برای چند نفر خوب نیس مشکل خودتونه.آره همون بهتر bye bye بدین و این تاپیک رو از فحش و ناله و نفرینهاتون ترک کنین.خوش اومدین!:27:
مثل اینکه هر دو صفحه یه بار باید این لینک رو بذارمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
واژه تورنت یعنی چی؟نقل قول:
انقد تو قید و بند ترجمه نباشید... به هر حال :نقل قول:
torrent
تند اب ،تندرود،سيل رود،جريان شديد،سيل وار
معمارى : سيلاب
زيست شناسى : سيلاب
torrent
Noun
1. a heavy rain
(synonym) downpour, cloudburst, deluge, waterspout, pelter, soaker
(hypernym) rain, rainfall
2. a violently fast stream of water (or other liquid); "the houses were swept away in the torrent"
(synonym) violent stream
(hypernym) current, stream
3. an overwhelming number or amount; "a flood of requests"; "a torrent of abuse"
(synonym) flood, inundation, deluge
(hypernym) batch, deal, flock, good deal, great deal, hatful, heap, lot, mass, mess, mickle, mint, muckle, peck, pile, plenty, pot, quite a little, raft, sight, slew, spate, stack, tidy sum, wad, whole lot, whole slew
دوستان الان چند روزه که قسمت امرو مشترکین بخش زیر مصرف کاربران خرابه و نمی شه چک کرده که چقدر از محدودیتت منوده !!!! کسی اطلاعی داره چرا درستش نمی کنن ؟؟؟ برای همه اینجوره؟؟؟
اینم آدرسش
کد:http://support.ngsnet.ir/
ای بابا.چرا اینجا ا ومدین دعوا را میندازین.
حداقل اگه میخواین دعوا کنین پ خ بزنین.
چ.
سلام
صبانت ديروز و امروز خيلي اختلال داره ، يه وقتايي اصلاً وصل نميشه ، يه وقتايي سرعت پايين مياد . به خاطر روز قدسه ؟:5:
کجاش درسته که این دومیش باشه:31:نقل قول:
Bad Request (Invalid Hostname)