spin (چرخش ) : numpad ( . ) همون نقطهنقل قول:
behind the back (دریبل پشت ) : numpad ( . ) دوبار پشت سر هم
Printable View
spin (چرخش ) : numpad ( . ) همون نقطهنقل قول:
behind the back (دریبل پشت ) : numpad ( . ) دوبار پشت سر هم
شما حامد جان خودت امتحان کردی
نه متاسفانه چون با گیم پد بازی میکنم ، هر کارهم کردم (طبق آموزش بازی در قسمت تمرینات ) که این دو حرکت رو انجام بدم نشد که نشد.البته یه سری به سایت های خارجی زدم خیلی ها این مشکل رو داشتن بعضی ها ازش بعنوان باگ و glitch اسم بردن و گفتن باید منتظر پچ برای بازی بود.نقل قول:
ببخشید بهترین راه برای دفاع کردن به بهترین نحو چیه؟در ضمن کسی bonus code بازی رو داره بزاره ممنون میشم
ببین مثل فوتبال نیست
یعنی منظورم اینه اگه بسکتبالبست باشی میتونی تشخیص بدی کی طرف شوت میزنه کی میخواد گول بزنه
مثلا طرف توپ رو گرفته شما فکر می کنی میخواد شوت بزنه بلند میشی توپشو بزنی میبینی از زیر دستت فرار کرد و گل زد!
با دکمه hopstep موقعی میخواد شوت بزنه دفاع کن البته زیاد جلونری چون خطا میشه
با دکمه clucth هم موقعی بازیکنت یه جا مستقر شده یا گوشه زمین گیر کرده حرکت کن
بقیه موارد هم باید با بازیکن مهاجم هم گام باشی
اگر منظورتون اینهاست که بفرماییدنقل قول:
code :icanbe23
باز کردن قسمت michael jordan :creating a legend که شما میتونید با مایکل جوردن بعنوان یه بازیکن روکی(rookie ) با اورال 79 ،10000 اسکیل پوینت،10 دریل(drill) بازی کنید.
سایر کد ها
2ksports :Unlock the 2k Sports Team
2kchina : Unlock the 2k China Teamکه توصیه نمی شه چون چینیه:31:
nba2k : Unlock the NBA2k Development Team
vcteam :Unlock the VC Squad
payrespect :توپ جدید
اینم یه فایل که رنگ و روی بازی رو یک کم پررنگ تر میکنه : NBA 2k11 HD Real Patch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل رو باید تو فولدر اصلی بازی بریزید( البته بعد از اینکه یه کپی از فایل اصلی گرفتید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
زنده باد ارباب سایه ها.:10:
راستی دوستان چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟سریال می خواد که ندارم.
با تشکر
بازی کاملا معرکس !
بهترین بسکتبالی که تاحالا برای بازی های کامپیوتری اومده !
پس از مدت ها دوباره رفتم تو مد مایکل جوردن .
مایکل جوردن مثل برند کوکا کولا معروفه !
منم فصل رو تموم کردم همچنین Play Off و قهرمان شدیم رفتیم پیش داداش اوباما یه قلیون زدیم!!!!!
ام وی پی هم شدم
تو این عکس من اون هستم که هدبند داره
گفتم اینجا بهترین جا واسه پرسیدنش هست. :دی
کسی میدونه چرا NBA Elite 11 از EA کنسل شد ؟ (فقط یه نسخه واسه اپل گویا رلیز شده)
خیلی روش مانور میداد EA حرکت جدا گانه دست ها و پاها با دو آنالوگ . فیزیک بالا و ...
اونچیزی که تو دمو ها هم بود که قابل قبول بود.
من اطلاع دقیقی ندارم ولی خودشون کنسلش کردننقل قول:
این 2k بهترین بازی ورزشی به نظر من
ببخشید دوستان میتونید کلید های کاربردی تو این بازیو بذارید مثل اسلم دانک ........اینجور حرکات حرفه ای:11:
ممنون
منم الان فینالم (Heat & Lakers )واسه Lakers بازی میکنم و 2 بر صفر جلوییم البته 2 بازی اول تو زمین heat بود ،کارشون تمومه:21:، تو بازی اول خودم به شخصه 49 امتیاز وبازی دوم 42 امتیاز گرفتم( درجه سختی : all star ).نقل قول:
EA رو بیخیال بهترین بازی شبیه ساز بسکتبال دم دستته .EA هم حتما به خاطر 2K11 بوده که کشیده کنار.نقل قول:
اینم از یه پچ مربوط به 30کف پوش زمین با حجم MB 30.06
[باید تو پوشه اصلی بازی بریزید.(کپی از اصل فایل یادتون نره)کد:http://nba2k.nbafile.com/nba2k11/courts/NBA_2K11_Courts_Dornas_Patches_12.16.zip
آقا من تو Association مد تا فصل 2013 / 2014 بازی کردم خیلی مزخرف میشه .
خیلی از بازیکنا باز نشست میشن از جمله عشقم "" کوین گارنت "" عزیز .
بعدش باید با بازیکنایی که خود بازی ساخته بازی کنی که سوپر مزخرف میشه .
در نتیجه وقتتونو صرف Association نکنید .
همین طور مای پلیر هم 6 فصل بازی کردم اونم به همین ترتیب .
در نتیجه کلا بیخیال مد هاش بشین . :دی
فقط Match و مد های BlackTop .
ببینم بچه ها یه چی بپرسم نمی خندین ؟
چجوری عکس میگیرین ؟
مال من عکس که میگیرم سیاه میشه ؟
یعنی کلا یه رنگ سیاه نمایش میده .
خیلی دوس دارم از امضای کوین گارنت عکس بگیرم .
چجوری میشه ؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
جدید ترین پچ نقل و انتاقالات بازیکنان واسه تاریخ (22.10.2010) :
محل نصب (کپی) :کد:http://nba2k.nbafile.com/nba2k11/rosters/NBA_2K11_Official_Rosters_10.12.22.zip
Start > Run > Type : %appdata%, then find 2K Sports\NBA 2K11\Saves , overwrite all the files."]
for XP users: C:\Documents and Settings\[your user name]\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves
for Vista or Win 7 users: C:\Users\[your user name]\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves
Then go to NBA 2K11 and load it
نمیشه سن بازیکن هارو تغییر داد شاید اینجوری بشه از باز نشست شدنشون جلوگیری کرد؟نقل قول:
سن بازیکنارو که فک کنم باید با ادیتور هایی واسه بازی دادن بیرون کم کرد.
گرچه تو هیچ سایتی همچین چیزی ندیدم .
راستی آقایون سلتیکسی پچی که من گزاشتمو نصب نکنن .
چون تون پچ رایژان راندو و دلونته وست و کندریک پرکینز مصدومن (تو بازی نیستن) .
ولی جرمین اونیل برگشته .
آقایون مجیکی هم 100% بریزن
چون گیلبرت آرناس و هیدو ترک اوغلو اومدن به مجیک .
ولی کارتر نیس :دی
حجمشم حدود 850 کیلوبایته .
پچ های جدید دادن بیرون میزارم همین جا ...
فعلا .
تو قسمت manager roster میشه سن بازیکن ها رو کم وزیاد کرد ولی اینکه از بازنشسته شدنشون جلوگیری بشه یا نشه نمی دونم چون هنوز یک فصل رو تموم نکردم.باید امتحانش کنم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.میشه چند تا حرکت رو یاد بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dunk :برای اسلم دانک بازیکن باید توانایی دانک زدن داشته باشه ،بعد باید کلیدی رو که روی دویدن sprint تنظیم شده رو نگه داری و وقتی به منطقه paint (منطقه رنگی جلوی سبد ) رسیدی شوت بزنی. حالا قبل از دانک زدن اگه دکمه های چپ راست بالا پایین رو بزنی نوع دانک زدنش فرق میکنه .نقل قول:
fadeaway :دکمه جهت نما خلاف جهت سبد وشوت( از هر منطقه ای)
runner :درحال دریبل زدن (بدون نگه داشتن sprint ) ازفاصله بین خط 3امتیازی و paint شوت بزن
layup reverse :در حال دریبل زدن به منطقه paint که رسیدی دکمه شوت رو بزن همین که پرید شوت بزنه دو سه بار دیگه شوت رو بزن.
تو قسمت تمرین تمام حرکت ها رو آموزش داده البته یک سری از دریبل هاش مثل spin وbehind the back کلا کار نمی کنه مشکل داره.
ببخشید اگه درست توضیح ندادم.
آقا برای دومین بار میپرسم
چجوری میشه از بازی عکس گرفت ؟
من نمیتونم پرینت اسکرین بگیرم .
مشکل کجاس ؟
سلام.نقل قول:
می بینم که با هیت قهرمان شدید.منم فصل رو شروع کردم ولی وقت بازی کردن ندارم.ایشالله بعد از امتحانات دانشگاه.:31:
MY PLAYER PATCHES
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=462443
در ضمن من تو این بازی درجه یا همون اورلی روی 92 بود یعنی از کریس باش هم بالاتر بودنقل قول:
دوستانی که میخوان با امتیازات یا همون اسکیل های کم اورلی یا همون ارزششون بره بالا بگه راهنماییشون کنم!
والا من اعصابم خورد شد زدم پاک کردم دوباره دارم بازی میکنم دیگه تو هیت نمیرم راستش من ام وی پی شدم و درسته قهرمان شدم و 4 تا تایتل برنده شدم ولی خب سیستم بازی شون با بازی من مچ نبود الان دوباره اول لیگم یا یه بازیکن جدید قد 190 فعلا واسه مجیک بازی میکنم فقط میخوام برم سلتیک!!!!!!!
سوالی درباره مای پلیر داشتید بپرسید
آقا شما چرا از Allen Iverson بعنوان بازیکنتون تو my player استفاده نمی کنید ظاهرا که بازیکن آزاده و تو هیچ تیمی هم نیست .من خودم قبلا لینک هاش رو گذاشته بودم الان هم این دوستمون S.HiDDEN زحمتشو کشیدن دوباره گذاشتن :نقل قول:
الان میرم دانلودش میکنم
ممنون
ولی خوب میدونی چیه من بازیکن اولیم قدش 193 بود که خودم قدم حدود 188 هست باز سیوم رو پاک کردم دوباره یکی ساختم قد 190
همونطور بالا میبینی با هیت قهرمان شدم و ام وی پی شدم و....
خیلی دوست دارم برم سلتیک
چند تا سوال ..کسی مود the Association رو رفته؟
1-چه موقعی از فصل میشه بازیکن خرید؟
2-این بازیکنان جوونی رو که براشون مامور کشف استعداد استخدام میکنیم و کلی روشون وقت تلف میکنیم کی میتونیم استخدام کنیم؟
3-یکی از بازیکنای جوون و با استعداد تیمم نمیدونم چرا ریتینگش منفی 9 شده.از نظر وقت که فکر نکنم موردی باشه چون توی پست خودش نصف زمان بازی توی زمینه.ولی ذخیرست.role بازیکنا رو دیگه نمیشه تغییر داد.ارور میده.حالا مشکلش چیه؟ ممکنه از role باشه؟
در ضمن خبر دارید الان آلن آیورسون تو ترکیه داره بازی میکنه؟
اینم آپلود کردم ببینی
سلام بروبچ
یه سوال
من این پچ آپدیت رو که دوستمون هیدن گذاشته بودن رو ریختم و وینس کارتر رفته سانس و کلی انتقاالات جدید انجام شده.
حالا اینکه من مای پلیرمو نمیتونم کاری کنم با این انتقالات جدید لود بشه؟تو قسمت های دیگه مثل quick game manager roster آپدیت شده فقط مونده همین مای پلیر
اگر فصل رو تموم کنم واسه فصل بعد آپدیت میشه؟
راستی با پچ آیورسون یزاد حال نکردم خودم رو ساختم بازی میکنم حال میده!
وینس کارتر که که رفته سانز . اون هیچی .
واسه مای پلیر هم یه بازیکن جدید بساز ببین چی میشه .
تا 30 فصل دیگه هم بازی کنی آپدیت نمیشه .
تو خود مای پلیر هم بازیکنا تیم عوض میکننا .!
کلا همه پچ ها یه طرف پچ راندو و گارنتم یه طرف .
وینس کارتر که که رفته سانز . اون هیچی .
واسه مای پلیر هم یه بازیکن جدید بساز ببین چی میشه .
تا 30 فصل دیگه هم بازی کنی آپدیت نمیشه .
تو خود مای پلیر هم بازیکنا تیم عوض میکننا .!
کلا همه پچ ها یه طرف پچ راندو و گارنتم یه طرف .
سلام؟
آقا من یکی دوجا رفتم گفتن برای ایکس باکس هست و نسخه پی سی موشکل داره کرکش!!
چرت گفتن؟
هیچ مشکلی نداره.شاید نسخه ی اونا مشکل داشته.نقل قول:
آقا من یکی دوجا رفتم گفتن برای ایکس باکس هست و نسخه پی سی موشکل داره کرکش!!
چرت گفتن؟
شما میتونی از اونجا بخری بعد اگه دیدی اجرا نمیشه. کرکش رو از همینجا دانلود کنی.
بازی فوق العادست.
میشه لطفا بگین چطوری میشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق دمت گرمنقل قول:
میشه بگی میشه آنلاین بازی کرد یا نه؟
من با pc بدون مشکل بازی می کنم ...
راستی دوستان تو منوی بازی گزینه ای است که آموزشی چیزی بده ! مثلا اون شوت هایی که باید با R3 زد رو ؟
اگه هست میشه مسیرش رو بگید ؟ ممنون .
وقتی میرم انلاین شمنقل قول:
میگه ورژن بازی شما قدیمیه:13:
توی Game Modes/Practice بحش های مختلفی داره :نقل قول:
Freestyle
Post Moves
Scrimmage
Plays
Free Throw
آموزش هاش به صورت پله پله و تدریجی هست که توصیه می کنم حتما روی هر بخش وفت کافی بزارید...
فکر نمیکنم بتونی آنلاین بازی کنینقل قول:
برای آنلاین بازی کردن باید به شبکه ایکس باکس لایو وصل بشی که اونم بازیهای کپی رو قبول نمیکنه!