کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
Printable View
کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
سلام
کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)
کاشان که به روزانه ها خوابگاه میده البته سال به سال وضعیت خوابگاهتون بهتر میشهنقل قول:
دانشجوهای شبانه هم که خوابگاه خودگردان هست
درکل کاشان وضعیت خوابگاهش متوسط روبه پایینه (اینطوری که من از دوستام شنیدم)
البته خوابگاههای کل کشور همینطوره نوساز بینشون کم هست و اون نوساز ها ترم بالایی ها و ارشدی ها اشغالش می کنن
به نظر من نكاتي رو كه توي دفترچه در مورد خوابگاه نوشته زياد جدي نگيريد،من از مشاور تحصيلي پرسيدم گفت خوابگاه ميدن
وضعيت خوابگاها رو هم بايد از دانشجوهاي اون دانشگاه بپرسيد .. مثلا من از يه دانشجوي داشكده فني مهندسي گلپايگان پرسيدم گفت خوابگاهش تو دانشگاه بود و خيلي هم عالي بود!!
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از دانشکده های مختلفی تشکیل شده که هر کدوم در نقطه ای از تهران واقع شدننقل قول:
سلام
کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)
دلیل این موضوع هم این است که قبلا هر دانشکده از یه دانشگاه یا خودش مستقلا مرکز آموزش عالی بوده که بعدا همش شدن دانشکده های دانشگاه خواجه نصیر.
اینم از ویکی پدیا در مورد تجمیع دانشگاه :
البته خب خیلی دانشگاه خوبیه و این نقطه ضعف رو با اون سطح بالاش می پوشونه. ضمنا دانشکده برقش سابقه 80 ساله داره!نقل قول:
نوشته شده توسط ویکیپدیا
دليل اصلي اينكه پسرا و دخترا به فساد كشيده بشن دور بودن از محل سكونتشون نيست،الان كسايي هستند كه توي شهر خودشون با حضور مامي و باباشون همه كاري ميكنند اما اين مسله ميتونه كمك كنه كه اين فسادا خيلي بيشتر بشه ،اصلا بايد كاري كنند كه هيچ دانشجويي تحت هيچ شرايطي بيرون از محل سكونتش تحصيل نكنه بايد تبعيض استادي رو بردارن،مثلا من خودم اصلا راضي نبودم كه شهراي اطرافو بزنم اما مجبورم ،خب وقتي ي دختر 18 ساله بره تو يه شهر ديگه ،تنها ،خب مجبور ميشه كارايي رو كه نبايد بكنه رو بكنه ديگه!!!!!!!!نه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:20:
البته من اينجور نيستما فقط مثال بود!!!!!
منم کاملا باهاتون موافقم.نقل قول:
راستی بچه ها کسی اگه خواست شریف بزنه.اگه از خوابگاهش خوشتون نمیاد.می تونید برید پانسیون های نزدیکش که خیلی از خوابگاه های اونجا سرتره.البته امکاناتش در حد خونه مجردی نیستا!
توي دفترچه نوشته خوابگاه دانشگاه كاشان محدوديت داره يعني با اساس رتبه خوابگاه ميدن ؟نقل قول:
البته از نظر شما كه من اجازه ندارم تا سر در دانشگاهم برم چه برسه به خوابگاه!
نقل قول:به فساد کشیده شدن دانشجو فقط به ظرفیت خود فرد بستگی داره اون کسی هم که میبینید وقتی یه شهر دیگه میره 2روز چشم پدر مادرشو دور میبینه کارای خلاف می کنه مطمئناَ توی شهر خودشم باشه توی موقعیتایی که توی زندگیش پیش میاد به خلاف راه پیدا می کرده .نقل قول:
همه رو به یه چشم نگاه نکنیم دانشجوهای دختری که دانشگاه ما داشت و خوابگاهی بودن جداَ از نظر درسی و اخلاقی حرف نداشتن ...
شما جنبه های مثبت زندگی دور از خانواده ببینید ، تجربه های فراموش نشدنی که فقط با زندگی خوابگاهی پیدا می کنه .
درمورد خوابگاه ببینید تا اونجایی که میدونم دانشگاههایی که امکانات خوابگاهی دارن به تمام روزانه ها تعلق میگیره دانشگاه کاشان هم همینطور .
دانشگاه یزد و شهرکرد هم برای تمام دانشجوهای روزانه و شبانه خوابگاه وجود داره
البته ممکنه برای شبانه اولش یکم نه بگن اما وقتی می بینن طرف جا و مکانی نداره ok میدن.
همه ی روزانه ها یه جور نیست شرایطشون.بعضی از روزانه ها تو دفترچه نوشته بود بر اساس رتبه خوابگاه میدن.
نقل قول:
درسته اما من از خيلي ها كه پرسيدم گفتن كه اينا واسه اينكه كمي از فشار خوايگاه دادن كم كنن اينجوري ميگن كه خوابگاه نداريم (بابلسر ) و مثلا يه سال نداريم و سال دوم ميديم ( رشت ) يا سال اول داريم و سال هاي بعد نه ( سمنان )
من دوستم بابلسر درس ميخونه ميگفتش امسال به دوستاش گفتن از بلوگ 5 برن به بلوك 8 و 9 و وقتي دانشجو ها دليلش رو پرسيدن گفتن كه چون بلوك 5 رو مي خوايم واسه دانشجوهاي ورودي جديد ! در حالي كه تو دفترچه و سايت زدن : فاقد خوابگاه" !
در مورد خوابگاه كاشان :
من همون زمان انتخاب رشته روز اول يا دوم بود زنگ زدم با مسئول خوايگاه كه صحبت كردم عين جمله اي كه به من گفت اين بودش :
ما ايشالا سعي ميكنم براي 100 درصد ورودي ها خوابگاه رو تامين كنيم.
پرسيدم : پس من خيالم راحت باشه؟!
جواب : بله ايشالا كه واسه همه خوايگاه آماده ميكنيم.
دقیقا همینطوره ، اینجوری میگن که پس فردا دانشجو اومد گفت چرا خوابگاه اینجوریه چرا شیر آب نشتی می کنه چرا بوی بد میاد بهش بگن ما توی دفترچه گفته بودیم که اصلا خوابگاه نمیدیم و به این طریق تازه کلی هم بدهکار میشه دانشجو!!!نقل قول:
اينا واسه اينكه كمي از فشار خوايگاه دادن كم كنن اينجوري ميگن
امکانات خوابگاهی دانشگاههایی که میشناسم وجود داره
فقط مسأله ای که هست شبانه ها هستن که ممکنه به مشکل بر بخورن .
سلام بچها
من این ترم در دانشگاه اصفهان قبول شدم .. رشته ام مدیریت بازرگانی .. میخواستم بپرسم وضعیت خوابگاه اش جطور است ؟؟
اینترنت دارد ؟؟
سلام بچه ها.
کسی از وضعیت خوابگاه دانشگاه تبریز خبر داره؟(به همه میدن؟)
البته روزانه پسر
سلام.بچه ها کسی از وضعیت خوابگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داره؟وضعیتش چطوره؟نزدیک دانشگاه هس؟وایرلس داره؟امکانات و ایناش چی؟مرسی:11:
دانشگاه شاهرود چطوریاست؟ کسی میدونه؟ من روزانه قبول شدم.
سلام به شبانه ها اصلا خوابگاه نمیدن؟؟؟؟؟؟
دانشگاه ایلام
سلام!
از دوستان کسی هست یه سری اطلاعات در خصوص خوابگاه های خودگردان به ما بده؟!
چه طوریاست شرایطش داخل خوابگاه؟
هزینش و این چیزا در کل . . .!
ممنونم!
نقل قول:خوابگاه خودگران به شبانه ها میدن !نقل قول:
خوابگاه خصوصیه درواقع و ترمی پول میگیره !
مثلا بستگی به اتاقتون داره
اگر اتاقتون 8 نفره باشه مییشه ترمی 200 اینا !
اگه 4 نفره باشه میشه ترمی 400
البته اینا قیمت اهوازه !
هر خوابگاه و هردانشگاه و هر شهری فرق داره باهم
شرایطش هم میگن اصلا بدرد نمیخوره !
من اکثر دوستام خونه گرفتن این برای این خوبه یه ترم برین بعد 4 تا رفیق جمع کنین خونه بگیرین ! وگرنه 4 سال تو خوابگاه خودگردان اصلا نمیارزه نه هزینش نه امکاناتش !
سلام بچه ها....
کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟؟؟ اجازه بردن پیک نیک و.. هم میدن؟؟؟(آخه گیاه خوارم و بعضی روزا نمی تونم غذای سلف رو بخورم:دی)
سلام به همگی خیر سرمون دانشگاه دولتی (گیلان) روزانه ارشد قبول شدیم
خوابگاه ندادن اعصابمون ریختن به هم
اینقد رفتم اومدم برای خوابگاه که دیگه واقعا حالم داره به هم می خوره
واقعا اذیت می کنن
اگه تو دفترچه می زد خوابگا نمی دیم من اصلا گیلان نمی زدم گفتن طبق اولویت می دیم ولی آخر
سر به من ندادم حالا باید برم خودگردان تا دانشگاه 40 دقیقه راهه که کرایش می شه 800 تومان
حالا با این اوصاف بخوای غذا تهیه کنی که پدرت در می آد
اگه دوباره می تونستم انتخاب کنم گیلان نمی زدم!!!!!!!!:41::13::2:
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز ، کسی میدونه به کسانی که در تکمیل ظرفیت قبول شدن خوابگاه میدن یا نه؟(شرمنده که تاپیک زدم ، نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم).
فرقی نداره تکمیل ظرفیت فکر کنم نوبت دوم ( بهمن ) وارد میشید اگه ظرفیت داشته باشن چرا که نه .
سخت نگیر پسر سال اول همین مشکلارو داره اگه خوابگاه داشته باشن که از سال دوم 100% بهتون میدننقل قول:
اگه هم نه که با چند تا دانشجوها باید خونه بگیری ( به نظرم اگه از نظر مالی مشکلی نباشه خیلی بهتر از خوابگاهه هرچند سختیم داره )
من خیلی جاها شنیدم که سال اول خوابگاه نمیدن !
واقعا همچین چیزی حقیقت داره ؟ اگه جواب مثبته ، چرا ؟
برای ما توی دفترچه نوشته بود فاقد خوابگاه . وقتی رفتم ثبت نام کنم گفت خوابگاه نوساز با تمام امکانات رفاهی جدید براتون زدیم !
زیاد جددی نگیرید ...
با سلام
روزانه هم که باشن اگه خوابگاه بدن فقط 4 ترم
بقیه رو باید خونه بگیری
شنیدم بعضی جاها به دلیل زیاد بودن دانشجوها به روزانه ها هم حتی به زور خوابگاه میدن !!!+اینکه امنیت کافی هم نداره!!
پس همون بهتر که نزدیک محل زندگیتون دانشگاه و انتخاب کنید
یا علی
آره.منم شهرکرد روزانه قبول شدم بهمون خوابگاه ندادن،امسال دانشجو زیاد گرفتن فقط به یسری خوابگاه دادن اونم 1.کسایی که پارتی داشتن(خیلی هاشون شبانه بودن اما حالا انکار میکنن) 2.اونایی که از روستا می اومدن(که البته خیلی هاشون دروغ گفتن مثلا گفتن ما از خوروبیابانکو این جا ها میایم ) 3.کسایی که سهمیه جانبازو اینچیزا.. داشتننقل قول:
ما الان حدود 140دانشجوی دختر روزانه که اکثرا از اصفهان هستیم به هیچکدوم خوابگاه ندادن میگن خودگردان میگیریم اما ما که زیر بارش نرفتیم آخه خودگردان که به درد دخترا نمیخوره اونم با محیطی که شهرکرد داره از خونه تا دانشگاه هزار جور...(خودتون جا خالیو پرش کنید)!!:31:
اگه دانشگاه شهر دیگه قبول شدید یا باید جز اون سه مورد باشی یا 1 یا2هفته زودتر بری سمج شیو خوابگاهو بگیری.
منم زودتر رفتم اما تا گفتن حالا نمیدیم بیخیال شدم در صورتی که به چند نفر که سمج شدن همون موفع دادن
خلاصه اینجوریاست!:41:
در مورد خوابگاه دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد یزد اطلاعاتی میخواستم.
سلام. کسی اینجا در مورد وضعیت خوابگاه های دخترانه واحد بین الملل دانشکده علوم پزشکی شیراز اطلاعاتی داره؟ اینکه میگن اصلا اجازه نمیدن کسی خونه بگیره و حتما همه باید برن خوابگاه واقعیت داره؟ به من گفتن که اگه بخوای خونه بگیری باید حتما یکی از والدینت اونجا همراهت بمونه!!! و گاهی دانشگاه حتی میاد دمه در میگه مامانت کو!!! کسی اطلاعاتی در مورد صحت یا سقم این چیز های عجیبی که من نشیدم دارم؟
من کـه اولین بـاره همچین چیـزی می شنوم ! :31:نقل قول:
فکر نکنم همچین چیزی واقعیت داشته بـاشه اصن...تصور کنید بیــان دم خونه به یه آدم 22-23 ســاله بگن بـه بابا مامانت بگــو بیان ببینم ...واقعا حتی تصورش هم خــنده داره! :27::38:
بله حق دارین واقعا واسه منم خنده دار بود مخصوصا که تو دفترچه کنکور نوشته بودن ما هیچ مسئولیتی در برار خوابگاه و این جور چیزا نداریم و حالا میگن اجباریه!!!
اما این قضیه اجباری بودن رو برای دخترا من خودم از مسئولین دانشگاه شنیدم!! اما اینکه اومدن دم خونه یه پسر 25 ساله و ازش خواشتن مامانش رو صدا کنه از کس دیگه شنیدم و واقعا باورم نشد. نمی دونم شاید هم چون تو منطقه آزاد کیش هست این وضع رو داره به هر حال اگه کسی اونجا خوابگاه رفته به من یه سری اطلاعات بده کلی ممنون میشم. و شنیدم که ترم اولی ها رو میفرستن هتل و می خواستم ببینم کدومش وضع بهتری داره که آدم ترم اول بره
کدوم دانشگاه علوم پزشکی هست که خوابگاهش توی دانشگاه باشه یا دانشگاه و خوابگاه نزدیک به هم باشن ؟
خوابگاه شريف چطوريه؟
اگر نسبت به بقیه مراکز بخواهیم حساب کنیم بلی ولی خب کلا محیط خوابگاه ها چندان مناسب نیستنقل قول:
این دانشگاه چون جزو تاپ ها هست کمی بهتر ونظارت بیشتری در اون دارن
موفق باشید
سلام.
ببخشید کسی چیزی در مورد خوابگاهای دختران دانشگاه امام قزوین و بوعلی همدان میدونه؟
فاصلش تا دانشگاه ؟امکاناتش؟
متاسفانه وضعیت فعلی خابگاهها باعث شده بنده ترجیح بدم خونه بگیرم
محیط ناامن
ازادی های غیر معمول و متاسفانه روابط بیش از حد ازاد
دانشگاه بوعلی، یک خوابگاه دخترانه درون دانشگاه داره به نام فرزانگان،که تقریبا همه دانشجوهای دختر رو بعد از یکسال اونجا اسکان می دن. توی اون یک سال اول هم خوابگاه خودگردان در سطح شهر هست که بعضی هانزدیک دانشگاه و بعضی ها هم دور. از اینکه خوابگاه گیرتون میاد نگران نباشید، ولی اگر مهمان می خوایید بشید، ممکنه فرزانگان گیرتون نیاد. ولی می شه با برخی رایزنی ها اونجا هم مستقر شد :دینقل قول:
در مورد خود خوابگاه هم اینکه خوابگاه فرزانگان نسبت به دیگر خوابگاه ها تازه ساخت تر هستش و البته دارن ساختمون های اضافه هم برای گسترشش می سازن.
با سلام
من این تایستان و در ماه شهریور کنکور کاردانی کامپیوتر رو میدم و خودم چند شهر رو برای رفتن انتخاب کردم
تهران - تبریز - رشت - سنندج - ارومیه - سقز و یه سری شهر های دیگه
ولی سوالی که برای من پیش اومده بیشتر در مورد خوابگاه های این دانشکده ها هستش میخواستم از کسایی که تجربه ی خوابگاه رو دارن منو راهنمایی کنن و تجربیات خودشون رو بنویسن و بگن که چه دانشکده ای (فنی) بهترین خوابگاه رو داره .
ممنون میشم که هرچه زود تر جواب من رو بدید.
با تشکر
دانشگاه امام رضا ی مشهد
از دانشجو برای هر ترم حدود سیصد و شصت هزارتومن میگیره
کاش خوابگاهش رو ببینین
گریه تون میگیره
کثیف
کوچیک
بدون امکانات
من موندم دولت نمیتونه یه کم از هزینه های الکیش بزنه به جایی برسه که نسلها توش آینده سازای کشور زندگی میکنن؟