فیناستراید خوبه آدم بدون تجویز پزشک استفاده کنه؟قیمتش چنده؟روزی یه دونه باید خورد؟
Printable View
فیناستراید خوبه آدم بدون تجویز پزشک استفاده کنه؟قیمتش چنده؟روزی یه دونه باید خورد؟
با تجویز پزشکشم خوب نیست
این دارو تا زمان مصرف ریزش رو تا حدی درمان میکنه بعد از قطع روز از نو روزی از نو در عین حال مصرف طولانی مدتش هم عوارض بدی داره به این حرف ها که این دارو توسط fda و ... تایید شده توجه نکن
همون طور که گفتم پس از قطع حداقل یکسال اثرش می مونه(هم قرص و هم محلول)نقل قول:
بنده تجربش رو دارم.
از اونجا که من روی ریزش خیلی حساس بودم و محلول متاسفانه در اوایل ریزش رو حتی بیشتر هم می کنه من بعد از یک ماه کنار گذاشتمش(هر چند که دکتر برای سه ماه تجویز کرده بود)
نقل قول:
من مدت مدیدی هستش که از قرص و محلول استفاده میکنم
مدت درمان فینوپشیا برای اثر گذاری طبق منابع خارجی دوره 1 ساله یا 2 ساله هستش
تیرماه امسال دوره دوساله من تموم شد و مصرف رو قطع کردم،البته مصرف این قرص واسه افراد مجرد توصیه میشه،چون در اس**پ**رم اختلال ایجاد میکنه
این لینکی هم که شما دادین تقریبا نمونش تو ایران پیدا نمیشه
تو ایران 3 تا قرص مو هستش با 3 دوز متفاوت :
1-فیناستراید (ایرانی دوز پایین)
2-فینوپشیا (هندی دوز متوسط و بیشترین استفاده از همین هستش)
3-پروپشیا (دوز بالا،امریکایی،اثرگذاری عالی)اما خیلی توصیه نمیشه چون هرمون های زنانه رو به شدت قوی میکنه،حتی پسر عموی من صداش هم کمی ظریف شده بود !! ولی موها رو خیلی خیلی زیاد و پرپشت میکنه
من خودم از مورد دوم 2 سال استفاده کردم،قیمت هر ورق ار قرصش الان حدود 2800-3000 تومن هستش،که روزی یه دونه هم باید مصرف بشه
فقط یه مورد،چیزی که من از بدن ساز شنیدم وواسه خودم هم تقریبا محسوسه،چون خودمم رزمی کار میکنم
البته باید از دید پزشکی بررسی بشه،این 3 تا قرص چون هرمون های زنانه رو زیاد میکنن،رو نیروی بدنی احتمالا اثر میزارن و به قول معروف گفتنی زور رو کم میکنن،به این فکر کنین و بعد مصرف کنین
پسر عمه ی من بدن سازه،میگفت دوره ای که فینوپشیا مصرف میکرده نیروی عضلانیش خیلی کم شده بوده به نسبت قبل
در مورد قرص هم لینک رو تصحیح می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان من 8 سال استفاده می کنه وهیچ مشکلی نداشته
اما تو بعضی سایت های خارجی دیده شده حتی پس از 6 ماه استفاده عوارض خیلی بدی داشته.
سلام
برای ریزش مو مردانه ارثی در گوشه های پیشانی ماینوکسیدیل خوبه؟
اگه تجربه شخصی خودتون یا اطرافیانتون داشتن میشه بیشتر توضیح بدین , اگه نه که منبعی لینکی؟نقل قول:
بله خوبه به شرطی که دائما مورد استفاده قرار بگیرهنقل قول:
دوستان منیزیم برای کاهش فشار خون خوبه
این ماینوکسیدل هم مربوطه به فشار خون هست
من دارم مصرف میکنم ، به نظرتون تداخل ایجاد نمیکنه؟
نقل قول:
اصلا این طور نیستش تا زمانی که ماینوکسیدیل رو به طور مرتب روزی 2 بار استفاده کنید جواب میده اما نباید انتظار داشت برای همه تاثیرش به یک صورت باشه
در ضمن در روره ای که از ماینوکسیدیل استفاده میکنید توجه داشته باشید که ممکنه یه مدت خوب جواب بگیرید و یه مدت مثل قبل نباشه و فقط دقت به اعصابتون کنید چون بیشتر شدن ریزش مو با اعصاب رابطه خیلی مستقیمی داره و انتظار نداشته باشید که از ماینوکسیدیل استفاده کنید و از نظر عصبی شرایتطون مناسب نباشه ریزش ادامه داره
اولین کار و مهمترین کاری که قبل از مصرف ماینوکسیدیل میکنید باید روی آرامش اعصاب کار کنید :21:
دوستان به نظر من قبل از استفاده حتما پیش دکتر بروید
در مورد استفاده شامپو بیشتر تجربی هستش و باید دید چه شامپویی با توجه به نوع موهاتون به موهای شما سازگارتر هستش
ممکنه یه شامپویی که همه توصیه به مصرفش کنن روی 2 نفر تاثیر متفاوتی داشته باشه (یعنی با موی یه نفر سازگار نباشه) به من دکتر گفتش از شاپو فیکتوم اکتیو آنتی شوت اسفاده کنم که شاپو خوبی بود و با موهای من سازگار بود که میشه از این شامپو همراه با قطره های مکملش بعد از حمام استفاده کرد الان هم یه مدت از ایروکس استفاده میکنم که اینم بد نیستش ولی قبلی بهتر بود
سوالی که خودم داشتم اینه که اگر تو مصرف ماینوکسیدل کوتاهی بشه مثلا به جای روزی 2 بار روزی 1 بار مصرف شه یا تو 1 هفته کامل 1 روز استفاده نشه چقدر باعث از بین رفتن و ریزش مو میشود ؟
نظرتون در مورد این ماینوکسیدل ساختنی چی هستش که دکتر با توجه به موی شما فرمولش رو میگه ؟
این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
به نظر من که داره به خصوص باید مواظب باشی رو صورت نیاد کلا برای خانم ها به نظرم زیاد مناسب نیستنقل قول:
من خودم چند سال پیش ماینوکسیدل میزدم که البته قطع کردم ولی با اینکه خیلی مواظب بودم رو صورت نیاد ولی کلا رشد موها حتی ریش هم خیلی سریع میکرد یا موهای دست و بدن رو
یکی از دخترای فامیل هم رفته بود دکتر براش ماینوکسیدل نوشته بود گفتم بهش نگیره
========
یه چیز کلی هم بگم راجع به ماینوکسیدل
کلا یه چیز جالبی که هست من سن 13-14 سالگی زیاد دکتر میرفتم واسه موهام و ریزشش که البته فکر میکنم همون ریزش طبیعی بود و من حساسیت نشون میدادم دو سه دکتر مختلف میرفتم به محض اینکه میگفتم ریزش دارم دکتر نگاه نکرده ماینوکسیدل مینوشت دو سه سال بیخود زدم باز رفتم یه دکتر دیگه ماینوکسیدل نوشت گفتم نمیخوام دیگه هر دکتری میریم همینو میده :دی
الانم 3-4 ساله که قطع کردم همون مقدار ریزش اون موقع رو داره و موهامون هم پره پره گوش شیطون کر
ماینوکسیدل وقت و هزینه تلف کردن محضه ...چند سال پیش که هی باید یه ماه و نیم دو هزار تومن میدادیم میگرفتیم در روز دو بار میزدیم موهامون چرب میکرد بدتر الان که مثه همه چیز مطمئننا باید دو سه برابر شده باشه
وایسید کچل شید بعد با خیال راحت مو بکارید دیگه هم موهای ریخته شده نمیریزه
منم همین سوالو دارم ، برای منم پیش اومدهنقل قول:
کسی نیست؟؟؟
نقل قول:
یعنی خود به خود خوب شد؟؟؟!!؟!
خب اگه جواب نداده لابد روی شما جواب نداده
گفتم که فکر میکنم همون ریزش طبیعی بوده روزانه ریزش موی 50 الی 100 تار مو در روز طبیعی هست و بیشتر از این جای نگرانی هست من از 50 تا هم کمتر بود حساسیت نشون دادمنقل قول:
بعدشم من کاری به جواب یا جواب ندادنش ندارم کلا به وقت و هزینش نمی ارزه باید کل عمر بزنی تازه اونم چندان نتیجه خوبی نداره اونم شاید روی بعضی ها جواب بده
سلامنقل قول:
دوست عزیز اول با دکتر مشورت کنین،من خیلی ندیدم دخترها ماینوکسیدیل استفاده کنن،اما اینو بدین که معمولا جایی که ماینوکسیدیل بریزه مو در میادش
پس،اگر مصر به استفاده هستین،حواستون باشه که به صورت درازکش استفاده کنین،یعنی اگر جلوی موهاتون ریزش دارین و میخواین ریزش برطرف شه،دراز بکشین و از جایی که مو درومده محلول رو بچکونین،چون اگه به صورت نشسته باشه و به صورت مداوم محلول پایین تر از خط رویش موهاتون بریزه احتمال اینکه موهای کرک مانند دربیادش زیاده
*به دیگران هم مثل شما میگم،ماینوکسیدیل باید به صورت دائمی و مستمر استفاده بشه و گرنه اثری نداره
از همه کسانی که به من راهنمایی کردن ممنونم من ریزش مو مثل پسر ها و مردا ندارم جلوی موهام و وسطشون یه مقداری بینش فاصله ایجاد شده دکتر که میگفت من مشکلی نمی بینم! چند وقتی میشه از روغن نارگیل استفاده کردم اولا موهام خیلی نرم شده دوما از حالت سابق در اومده و احساس میکنم اگر ادامه بدم خوب بشه و سوما رنگش روشن شده فقط حیف سی هزار تومنی که دادم محلول خریدم
سلام
یکی از دوستان میخواد از این استفاده کنه برای ریش هاش چطوره؟ تاثیر داره؟
چجوری مصرف کنه؟ و چه نکاتی رو باید رعایت کنه؟ اگه صورتش جوش داشته باشه ضرر نداره؟
ایرانیش رو بگیره کافیه یا باید خارجی بگیره؟
ببخشید زیاد شد: )
سلام من یه پیشنهاد دارم , مگه نمیگن بعد از زدن ماینوکسیدیل نباید روی اون ناحیه آب ریخت که اگه بریزیم کاملا میریزه ,حالا اگه روی ریشمون بریزیم وچند دقیقه بعد بشوریم از شر ریشها راحت میشیم ها !!!!!!!!!!!
اگه بشه چه میشه!!!!!!!!!!
شرمنده کردین دوستان!! ممنون جواب هاتوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینجا کسی ملزم به پاسخگویی نیست
مطمئن باشین اگه کسی بلد بود جواب میداد
من تجربه استفاده برای ریش رو نداشتم و ندیدم هم کسی استفاده کنه
اما یه نکته بگم،استفاده برای ریش بسیار بسیار سخته،چون میزان تماس دست با ریش بیشتره + اینکه پوست صورت سریعتر از پوست سر چرب میشه و همینطور تعرقش بیشتره،پس خیلی هم سخت ماینوکسیدیل روش دووم میاره و مسئله دیگه اینکه بوش شدیدا آزار میده آدم رو،چون نزدیک بینی هستش
با این اوصاف من خیلی پیشنهاد نمیدم که از این محلول واسه ریش استفاده بشه
این شخصی که میخواد استفاده کنه چند سالشه ؟ ریشش اصلا در نیومده یا قسمت قسمته ؟
تا چند ساعت نباید آب بخوره به صورت ؟نقل قول:
آخه من برای صورت میزنم تا چند ساعت آب نزنم ؟ اگر عرق هم بریزه ممکنه دیگه اون قسمت ها مو در نیاد ؟
والا حالا این یه ذره ریشی هم که دراومده نریزه ؟
داداش جون من از ریش بیزارم چون گفتن اگه کسی روی سرش بزنه نباید آب روش بریزه که امکان ریزشش زیاده گفتم ایکاش حقیفت داشت من هم یه مدت استفاده میکردم ولی بعد از زدن دارو بلافاصله میشستمنقل قول:
شاید اینجوری برای همیشه از شرش راحت میشدم !!!!!!!!!!!!!!
تا جای که من میدونم یکی از راه های پیشگیری ریزش مو تو زن ها تزریق هورمون زنانس ، دلیلش هم اینه که هورمون مردانه تو بدنشون زیاد تره و باعث ریزش شدهنقل قول:
هورمون مردانه باعث رشد ریش میشه
پس خیلی راحت شما برو هورمون زنانه به خودت تزریق کن تا هم ریش هات بریزه هم پشم های دست و... عین زن بشی:31:
روی صورت رو نمیدونم ولی احتمال اینکه رشد مو در قسمت های دیگه بدن زیاد بشه خیلی زیاده (منظورم کل بدن نیستش اما ممکنه قسمتی رشد بیشتری نسبت به قبل پیدا کنه )نقل قول:
قبل از استفاده فرقی نداره که پسر باشه یا دختر حتما با پزشک مشاوره کنید شاید اصلا نیازی به استفاده از ماینوکسیدیل نباشه و با چند تا تقویت کننده و ویتامین دیگه برطرف بشه شاید ریزش مو به خاطر اعصاب باشه پس حتما قبلش با پزشک مشورت کنید
امکان نداره هیچ دکتری برای مو هایی که پر پر باشه ماینوکسیدیل تجویز کنهنقل قول:
برای کسی که پول نداشته باشه چند میلیون بده مو بکاره شاید ارزش داشته باشه تاثیرشم همون چند ماه اول معلوم میشه احتیاجی نیستش چند سال صبر کنی ببینی چی میشهنقل قول:
بعدشم من کاری به جواب یا جواب ندادنش ندارم کلا به وقت و هزینش نمی ارزه باید کل عمر بزنی تازه اونم چندان نتیجه خوبی نداره اونم شاید روی بعضی ها جواب بده
کی همچین حرفی رو زده که اگر روی قسمتی که ماینوکسیدیل ریختید آب بریزه موهای اون قسمت میریزه لطفا برید راهنما رو بخونید بعد همیچین حرفی رو بزنیدنقل قول:
فامیل ما داره استفاده میکنه بارها شده که ماینوکسیدیل رو ریخته روی سرش 5 دقیقه بعد رفته حمام پس الان باید کلا کچل باشه ؟
یا مثلا براتون پیش نیومده که ماینوکسیدیل بریزید بعدش شدیدا براثر یه فعالیتی عرق کنید و کل سرتون خیس آب بشه پس با این حساب باید تو راهنما مینوشتن بعد از استفاده از ماینوکسیدیل هیچ فعالیتی نکنید که منجر به عرق کردن بشه یا کسایی که زیاد عرق میکنن یا تو هوای گرم هستند از ماینوکسیدیل استفاده نکنند خیالت راحت هم چین چیزی نیستش
در مورد استفاده بر روی ریش اطلاعی ندارم که چه تاثیری داره
حالا چرا میزنی؟نقل قول:
:47::47:
من از فرمایشات دوستان نقل قول کردم
میگن بر روی دو طرف پیشانی تاثیر نداره درسته؟
دوستان کسی در مورد این محلول ضد ریزش مو طلسم که تازه اومده و انقدرم تبلیغش میکنن که ایرانی ها اختراع کردند و رو دست نداره و نمیدونم بعد از رویش مو دیگه هیچ وقت مو نمیریزه و ...
اطلاعی دارید کسی استفاده کرده ؟
جریانش چیه یعنی از ماینوکسیدیل بهتره یا همش تبلیغه ؟
من که ندیدم کسی از این محلول برای دو طرف پیشانی استفاده کنه چون ریزش مو در این قسمت در آقایان از یه سنی به بعد طبیعی هستشنقل قول:
سلام . من میخوام ماینوکسیدیل 5 درصد بگیرم . یک کلام میخوام بشنوم آیا ماینوکسیدیل باعث رویش موهای از دست رفته میشه یا نه ؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم : میخوام فیناستراید بخرم . ایرانیش 1500 بود چون قیمتش پایین بود نخریدم . دوستان چی پیشنهاد میکنن ؟ قیمت خارجیش چنده ؟ محدودیت مالی ندارم و هرچقدر قیمتش باشه میخرم . لطفا بهترین نمونه اش رو بهم معرفی کنید
قاعدتا که باید باعث رشد مو بشه یعنی کاربردش اصلا همین هستش و هر کسی هم در مورد نتیجش نظر مختلفی داره اگر این تاپک رو از اول بخونی نظرات دوستان رو در مورد نتیجه داشتن یا نداشتن ماینوکسیدیل میبینی اما چیزی که میتونم بگم اینه که حتما زیر نظر پزشک استفاده کن نه سر خود چون اصلا شاید نیاز به استفاده از ماینوکسیدیل نداشته باشی (ولی بازم تصمیم با خودته )نقل قول:
غیر از فیناستراید که حتما باید زیر نظر پزشک مصرف کنی قرص های vitamins for the Hair هم خوبه که قیمتش آخرین بار یادمه 33 تومن بودش الان نمیدونم چند شدهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه هم دارم : میخوام فیناستراید بخرم . ایرانیش 1500 بود چون قیمتش پایین بود نخریدم . دوستان چی پیشنهاد میکنن ؟ قیمت خارجیش چنده ؟ محدودیت مالی ندارم و هرچقدر قیمتش باشه میخرم . لطفا بهترین نمونه اش رو بهم معرفی کنید
با سلام . قرص دوتاستراید تو ایران هست ؟
اگر کسی بعد از 1 سال مصرف ماینوکسیدیل دچار خارش شدید و درکل حساسیت به ماینوکسییدیل شد باید اون رو قطع کنه یا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
اینو مدیر یه وبلاگی نوشته بود : سلام به وبلاگ خوش آمدید من محسن 20 ساله هستم چند سالی بود که ریزش موی شدیدی داشتم و با توجه به سن کمی که داشتم رنج زیادی می کشیدم ولی چند ماه پیش ناگهان تصمیم گرفتم که به جای ریزش مو به رویش مو فکر کنم و خودم را همیشه با سری پر از مو در نظر گرفتم چیزی که الان رخ داده است در حد یک معجزه است نه تنها ریزش و مشکلی ندارم بلکه سری پر از مو دارم
طوری که جاهایی از سرم که خالی به نظر می رسید الان به وسیله ی مو های طبیعی متعدد پر شده است
------------------------
به نظر شما همچین چیزی ممکنه ؟؟
این ادعای یکی از دوستامه :
ببینید اولا از نظر روان شناسی تا وقتی که ما باورمون رو عوض نکنیم هیچ وقت به نتیجه نمیرسیم ما اطراف رو نگاه میکنیم و اکثرا افرادی کچل رو میبینیم و در ذهن خود روزی را میبینیم که ما هم به چنین وضعیتی خواهیم رسید اما به خدا قسم اینطور نیست شما همیشه اون تصویری که از خودتون در اینده میبینید : به همون ذهنیت میرسید . یعنی مثلا وقتی خودتون رو به صورت کچل میبینید نا خوداگاه به بدن خودتون تلقین میکنید که بدن من قادر به نگه داری موهایم سرم نیست : این بزرگترین اشتباهی که ما انسانها میکنیم خود شخص بنده خیلی از نزدیکانم رو با روشی که در پایین میگم درمان کردم حتی یکی از اقوامم که ۴۲ سال سن دارد و پس روش هایی رو که میگم به دقت انجام بدید به همون خدایی که انسان رو با موی سر کامل افرید بعد از سه هفته نتیجه ی کامل رو میگیرید
۱- برای اینکه دیدتون عوض بشه پیشنهاد میکنم که مستند ( راز ) که چندین بار در شبکه ۴ پخش شد و عین بمب ترکید رو از اینترنت تهیه کنید . اما اگر این کار رو نکردید این کار رو باید انجام بدید : مثلا ۶ ماه اینده رو یا هر وقتی که قرار شما به یه مهمونی مهم برید رو هر لحظه تو ذهنتون تصور کنید که اون روز رو شما با سری پر از موی طبیعی وارد مهمونی میشید و اون موها رو روی سر خودتون احساس کنید: تاکید میکنم که اون موها رو روی سر خودتون ببینید ( در ذهن ) و از این به بعد این باور رو داشته باشید و به خودتون تلقین کنیید که ( که ریزش مو هیچ معنی نداره . چیزی که خدا به ما داده بدن ما قدرت نگهداری اون رو داره ) و واقعا هم همین طور هستش . و از این به بعد تمرکزتون روی چیزی باشه که قرار بیاد ( موی سر ) نه اینکه هر از این بترسید که اره موی سر من نریزه : اخه همیشه ما از چیزهایی که فرار میکنیم به سرمون میاد واین قانون طبیعته نه حرف بنده . در کل اینکه بجای اینکه منتظر ریزش موی خودتون باشید منتظر رویش اون باشید سعی می کنم اون قسمت ازمستند که مربوط به بحث ما می شه رو برای دانلود بزارم تو وبلاگ
۲- داروی گیاهی جدیدی که وارد بازار شده و واقعا یک معجونه وقدرت اون چیزی در حدود ۲۰۰ برابر داروهای شیمیایی ماینوکسیدان هستش به نام ( لوسیون گیاهی تقویت موی سینره ( هیرتونیک ) ) که مانع از ریزش مو ; کمک به رویش مجدد مو ; ترمیم ساقه و پیازه ی موی اسیب دیده میشه و محتویات اون عصاره طبیعی گیاه گزنه ; بابونه ; اویشن ; رازیانه ; دم اسب هستش وخلاصه واقعا یه معجون جدید هستش البته شما باید محلول اون رو که شبیه یک قطره چکان بزرگ هستش و به قیمت فعلی ۵۹۰۰ تومان از داروخانه ها تهیش کنید . این رو هم بهتون بگم که در روی پوست سر هر انسانی چ کچل باشد چه نباشدحدود صد هزار فولیکول مو به صورت غیر فعال وجود دارد که با تحریکات مناسب محیطی, از جمله افزایش گردش خونموضعی پوست سرو تامین مواد معدنیضروری فعال گردیده و منجر به رشد مو میگردد ( از همین جا از تهیه کنندگان این محصول تشکر میکنم )
- افرادی که فکر میکنند از نظر موار غذایی مطلوب و پروتئین در زندگی در فقر غذایی میباشند با قرص ( سولفات روی ) رو تهیه و یک روز درمیان , یک دونه از اون رو بخورن ( برای اطلاعات بیشتر در مورد این دارو از پزشک هایی که در داروخانه ها میباشد سوال کنید )
۴- یک برس تهیه کنید که دارای نوک های تیزی باشه و سعی کنید روزی یک بار اون رو به تمام نقاط سر به مدت چند دقیقه بکوبید . این کار باعث میشه که خون در زیر پوست شما به جریان در بیاد و مواد غذایی از طریق همین خون به پیازه های مو برسه .
۵- سعی کنید صبح قبل از اینکه از رختخواب بلند بشید ناخون های دستتون رو به صورت متوالی به مدت ۵ دقیقه به بسایید به این صورت که ۴ انگشت دستر راست رو به هم بچسبونید و دست چپ هم همینطور , بعد اونها رو به صورت موازی قد هم بساید , این کار کاملا در طب فشار درمانی ثابت شده وباعث میشه که جریان الکتریسیته از نوک انگشتان شما به تمام بدن انتقال پیدا کنه که نه تنها باعث شادابی و اافزایش انرژی بدن شما در طی اون روز میشه , حتی باعث رشد موی سر هم میشه
خیالتون رو راحت کنم اگه این کارها رو انجام بدید یه ۵ یا ۶ ماه دیگه ما رو دعا میکنید و تا یه مدت هم از تعجب توی شوک خواهید بود ( یادمون باشه که اثبات شده که بدن یک انسان قدرت داره برق یک شهر کوچیک رو به مدت ۷ روز روشن کنه و حالا قضاوت با شما...
این بنده خدا چنان دروغی به خودش گفته که باورش شده پرمو هست ( باوری به این حرف ها ندارم )نقل قول:
دوست عزیز این پست و پست بعدی که زدی شرمنده ولی همش چرته باور نکن اسم سی دی راز که اومدش بدون پای کلاهبرداری وسطهنقل قول:
کتابشم فراونه همه هم خوندن اینا که این کتاب رو نوشتن با هم نشستن ببینن چه طوری مردم رو تیغ بزنند بهترین راهم به ذهنشون رسیده
دوستان چرا ماینوکسیدیل پاک دارو گیر نمیاد؟ خیلی جا ها رفتم ولی همشون ماینوکسیدیل ناژو دارن!!
چیکار کنیم؟ عیب نداره ازش استفاده کنیم؟