اصلا رتبه ی کشوری ملاک نیست و باید رتبه در سهمیه رو بررسی کرد .. رتبه ی منطقه ایشون چند بوده؟؟؟نقل قول:
Printable View
اصلا رتبه ی کشوری ملاک نیست و باید رتبه در سهمیه رو بررسی کرد .. رتبه ی منطقه ایشون چند بوده؟؟؟نقل قول:
17 هزار منطقه 3
ریاضی محض شهر خودم قبول میشم؟
شهرتون کجاست؟؟؟نقل قول:
بهبهان
جندی شاپور دزفولم زدم
شبانه و روزانه
جواب نمیدین؟
دلیل اینکه دیر جواب دادم این بود که خودم نمیدونستم و خواستم با یکی از دوستان که تو منطقه 3 فعالیت میکنه تماس بگیرم و بپرسم که متاسفانه ایشون در دسترس نبودند .. بنده اطلاعی ندارم که با اون رتبه تو منطقه ی 3 میشه جندی شاپور قبول شد یا نه .. جای شما بودم از مشاوری که توی شهر خودتونه یا از یک دبیر با سابقه تو شهر خودتون میپرسیدم.. البته دیگه دیره واسه این کار چون امشب نتیجه ها میاد .. انشالله اون چیزی پیش بیاد که خیر شما توش هست.نقل قول:
شاد و پیروز باشید:11:
مهندس دیگه نمیای؟
سلام پترس جان .. چرا نیام؟؟ هر روز سر میزنم اما سوالی پرسیده نشده و چند تا پست هم واسه زبان آماده کردم اما حس کردم الان بچه ها درس نمیخونند و تا اول مهر زیاد تو درس خوندن جدی نیستند و گذاشتم تو مهر پست رو بفرستم..نقل قول:
شما هر سوالی داشتید من در خدمتم:11:
سلام
مهندس یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم نظرتون رو بگید
واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم
واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.
واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .
حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .
یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید
اشتباه خیلی بزرگی رو داری مرتکب میشی.. دوست خوبم کنکور پروسه 2 ساله نیست یا مثلا چند ساله .. اینطور نیست که یکی 3 سال تصمیم بگیره بمونه پشت کنکور و بعد 3 سال رتبه ی 1 بشه... شما پیش رو حتما حتما ثبت نام کن .. حتما حتما.. بنده الان بعد چند روز برگشتم تهران و یکم خسته هستم .. چند ساعت بعد میام جوابتون رو میدم.. شاد و پیروز باشیدنقل قول:
دوست گرامی شما اگر به فرض هم قرار باشه 2 سال بعد کنکور قبول بشی باز هم امسال برو پیش رو ثبت نام کن و نهایتا اگر خدای نکرده سال 90 قبول نشدی میشینید و واسه سال بعد میخونید .. اینکه شما امسال بشینی دروس پایه رو بخونی خیلی اشتباهه چون تو طول سال بعد وقت کافی نداری که هم پایه رو بخونی هم پیش رو و تسلطتون مثل کسانی میشه که معمولی دروسشون رو خوب خوندند .. شما حتما میبایست پیش دانشگاهی رو پبت نام کنید .. انشالله همین امسال هم کنکور قبول خواهید شد .. شما قصد کن که همین کنکور 90 رو قبول بشی و تمام تلاشت رو بکن و مطمئن باش قبول میشی .. این چند ماهی که از دست دادی قابل جبرانه و خیلی از مباحث پایه توی پیش مرور میشه .. اگر هم قبول نشدید مطمئنا اینجوری تسلط بیشتری دارید تا اینکه 1 سال بشینید پایه رو بخونید .. هرگز این اشتباهی که میخواهید انجام بدید رو انجام ندهید ..نقل قول:
شاد و پیروز باشید
تصمیم گرفتم واسه نظم گرفتن مطالعه ی زبان داوطلبین یه تاپیک جدید بزنم و توش آزمون های زبان بگیرم . بچه ها گزینه ها رو واسم بفرستند و من تصحیح کنم و سپس جواب آزمون و نتیجه ها رو اعلام کنم.. نفر اول رو هم معرفی کنم..
چون سر جریان جزوه دادن نظرخواهی کردم و انقدر حرف و حدیث زیاد شد که کلا به منتفی شدن طرح انجامید اینبار نظرخواهی درکار نیست و تاپیک زده میشه و برنامه ازمون ها رو هم اعلام میکنم. واسه فیزیک هم چون رفع اشکال از طریق اینترنت یکم سخته متاسفانه فعلا قرار نیست تاپیکی زده بشه..
برنامه رو طوری میریزم که واسه همه قابل انجام باشه ..
برنامه آزمونها رو هم توی تاپیک جدید اعلام میکنم:11:
سلام
فیزیک کلاس رفتم یه کتاب خوب معرفی کنید که بالای 70/80بزنم:11::40:
استاد بزرگ ترو خدا جواب بده
راستی انرژی اتمی میگن خوبه یه توضیح بدید فیزیکم خوبه تست تالیفی خوبه بزنم آخه استادمون میگه واجبه اما نباید از تست سراسری غفلت کنی
کتاب تست سازمان سنجش رو بخر.. طبقه بندی رو.. اونو که مسلط شدی واسه تالیفی من در خدمت هستم.. ولی یک کار کن که اون کتاب رو بتونی چشم بسته مرور کنی:11:نقل قول:
خب داره اول مهر میشه:46: ..
دوستان گرامی لازمه تا 3 ام دیگه یک برنامه کلی واسه کار و درستون بریزید.
منابع رو جمع و جور و دسته بندی کنید
کتاب های اضافی رو بذارید کنار
ساعات مطالعتون رو تعیین کنید و کار های دیگه..
2 تا توصیه کلیدی دارم :
1- واسه خوندن به صورت پله ای عمل کنید .. البته منظورم واسه پشت کنکوری هاست.. از روزی 3-4 ساعت هم شروع کنید خوبه.. فکر نکنید اگه روزی 10 ساعت از اول مهر بخونید جلو میوفتید.. هدف داشتن بیشترین آمادگی در سر کنکور هست.از ساعت مطالعه کم شروع کنید و به تدریج افزایش بدید.
2- یک درس اختصاصی و یک درس عمومی که حس میکنید توش استعداد بیشتری دارید رو انتخاب کنید چون میبایست روی این دو درس سرمایه گذاری زیادی کنید.. همین 2 درس میتونن توی ناامیدی به کمکتون بیان.
سلام
ممنون بابت جواب.
در مورد کتاب سازمان سنجش یعنی آزمون هایی که از 80تا89برگزار میکنند داخل این کتاب است من که از این کتاب اطلاعی ندارم کتاب انرژی اتمی برای پیش خوبه آخه خیلی تعریفشو شنیدم میخوام آزمون های قلم چی رو بالای 90 بزنم اگه کنکور رو سخت اوردن کمتر 60 نزنم من فارغ التحصیل ام
هر روز به طور متوسط 5/2 در روز فیزیک میخوانم:10::11::40:
یه سوال برای آینده
آیا مهندسی برق یا مکانیک شزیف با تهران امتحانات ترم رو به سختی کنکور میارن خیلی دوست دارم تو این دانشگاه های خوب قبول بشم اما میترسم 3ترم اول مشروط بشم اگه میشه در این باره بیشتر توضیح بدید تا خیالم راحت بشه انقدر آشفته نشم ویه امیدی ویه انگیزه ای برای درس خوندنم باشه {اگه میشه توضیح کامل باشه}
ممنون
سلام مهندس مجیدی
من سال پیش پیش دانشگاهی بودم و امسال برای اولین بار کنکور دادم میتونم به جرئت بگم که بهترین معلم های تهران رو داشتمو خودمم خیلی خوب خوندم یعنی روی همه ی مطالب تسلط زیادی داشتم
و می خواستم مهندسی شیمی دانشگاه تهران یا امیر کبیر رو حتما قبول شم
ولی سر جلسه کنکور واقعا یهو استرس گرفتم خراب کردم خیلی هم خراب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و رتبه جالبی نیاوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فزیک دانشگاه الزهرا قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سر کنکور ازاد حتی وقت هم اضافه اوردم خیلی خیلی برای من که خیلی کار کرده بودم واقعا راحت بود و انتخاب اولو مهندسی شیمی دانشگاه علوم تحقیقات تهران قبول شدم الان رفتم ازاد ثبت نام کردم و تصمیم گرفتم هم زمان با دانشگاه رفتن برای سال بعدم بخونم
شما چی پیشنهاد می دید به بظر شما می تونم ???حتما هم باید دانشگاه رو برم .
اگه می شه شما پیشنهاد می کنید چه چطور شروع کنم؟/
استاد، كتاب هاي كمكي براي سال دوم دبيرستان ( رشته ي رياضي ) براي پيشرفت سريع چيه ؟
مثلا ازين قلم چي و گزينه ي دو و ... چي رو بگيرم خوبه و شما قبولش داري ؟
سلام رضا.. عرض کردم خدمتتون... اول کتاب سازمان سنجش رو کار کنید بعد واسه تست تالیفی من در خدمتتون هستم.. دلتون رو هم به رتبه ی قلم چی خوش نکنید چون بودند اتفرادی که قلم چی خمیشه خوب نتیجه میگرفتند اما کنکور رو خوب نتیجه نگرفتند.. قلم چی ملاک دقیقی نیست.نقل قول:
موفق و شاد باشید:11:
یک طرز فکر اشتباهی هست که دانش آموزان فکر میکنند که هر چقدر دانشگاه مطرح تر باشه و خوش نام تر پس امتحاناتش سخت تره .. اصلا اینطور نیست و خیالتون راحت باشه که اینطور نیست و اتفاقا گاهی برعکس هم هست و مثلا شما اگه یک دانشگاه سطح پایین تر برید بیشتر مشروط میشید..بیشتر به جو دانشکده ربط داره و ربطی به دانشگاه نداره.. شما ذهنتو درگیر این مسایل نکن دوست عزیز.نقل قول:
سلام .. اول اینکه شما منو بردید تو خاطرات خودم .. یادش بخیر انتخاب اول دانشگاه آزاد من هم مهندسی شیمی علوم تحقیقات بود که البته رفتم سراسری ..نقل قول:
ببینید فائزه خانوم کلا این که کسی بره دانشگاه و فکر کنه واسه کنکور سال بعد میخونه و قبول میشه یک تفکر فانتزی هست و در اکثر موارد هم این اتفاق رخ نمیده .. دلایل زیادی هم وجود داره.. مثلا خود دانشگاه هم خیلی کویت نیست که هم درس دانشگاه رو بخونید هم کنکور و مثلا اینکه شما با ورود به دانشگاه عملا از نظر اجتماعی بزرگتر میشید و درک میکنید که زندگی فقط کنکور نیست و کنکور واستون بی ارزش میشه و واسش نمیخونید..
واقعا اگه دوست دارید سراسری بخونید یک سال بشینید پشت کنکور و خوب درس بخونید وگرنه که برید همون ازاد رو بخونید ... در ضمن یک نکته هم که به ذهنم رسید اینه که اگه روزانه الزهرا قبول شده باشید و ثبت نام نکنید 2 سال محروم میشید از تحصیل..
در نهایت هم توصیه ی من به شما اینه که اگه واقعا درس و تحصیل واستون مهمه و علاقه دارید بشینید و واسه سراسری بخونید چون جو آزاد با سراسری فرق داره و حتی سراسری تبریز هم از آزاد تهران واسه تحصیل بهتره..اما اگر خیلی هم به درس علاقه ندارید همین آزاد رو برید و خودتونو اذیت نکنید..
موفق و پیروز باشید:11:
اصلا لزومی نداره واسه سال دوم دبیرستان کار خاصی بکنید.. از کتاب های کار انتشارات مدرسه یا کتاب های رزمندگان استفاده کنید .. چون زوده که وارد جو کنکور بشید .. مثلا واسه شیمی کتاب های آقای امین انتظامی از انتشارات مدرسه خوبه .. جفت موسساتی که گفتم سمت انقلاب دفتر فروش دارند و میتونید راحت پیداشون کنید.نقل قول:
موفق باشید:11:
خدا رو شکر که کسی سوالی نداره..
چند تا مطلب رو بگم که میتونه مفید باشه واسه کسانی که قصد کلاس رفتن دارند.
آموزشگاه رزمندگان طبق گفته خودشون و اون چیزایی که من دیدم داره دبیران خوب رو واسه کلاس هاش استفاده میکنه و بعد از سال ها دوباره داره با قدرت شروع میکنه .. البته من به طور اساسی با رزمندگان مشکل دارم.. نه با دبیرانش بلکه مشکلات اساسی از جمله گرایش فکری دست اندرکارانش و بودجه هایی که از دولت میگیرند.. اما به هر حال واسه کسانی که نمیتونند درسی رو 500 هزار تومن پول بدهند رزمندگان گزینه ی خوبی هست.
امروز یک برگه تبلیغی دستم رسید از آموزشگاه پیام جاوید دیدم دبیر فیزیکش بنکدار هست.. خوشحال شدم تماس گرفتم و سوال کردم فهمیدم که اسم رو الکی نوشتند و دبیرشون حنیفه هست که البته دبیر خوبی هم هستند ولی خوب جلوی قاضی و .. !!
نکته بعدی واسه درس زیست شناسی زیاد سوال میکنند که تست چی بزنیم.. من از یکی از دبیران خیلی با سابقه و با سواد سوال کردم که ایشون گفتند کتاب گربه رو بزنیبد. درسته که کتاب هایی وجود دارند که تست های سخت تر و مفهومی تری داشته باشند اما به هر حال ایشون نظرش روی گربه بود و دلایلی هم داشتند که عرض نمیکنم خدمتتون.
واقعا اگر حس میکنید توی درسی مشکل دارید و نمیتونید خودتون رو آماده کنید سعی کنید کلاس برید یا معلم بگیرید.. خیلی بهتره که نصف هزینه دانشگاه آزاد شهرستان رو بدید و سراسری قبول بشید.. به هر حال آینده ارزشش خیلی بیشتر از پول هست.
به هیچ وجه از تجربه ها و نصیحت های افراد غیر متخصص یا بی تجربه استفاده نکنید .. یک نفری که خودش هم مثل شما پشت کنکور هست نمیتونه مرجع درستی واسه کمک به شما باشه..
موفق و پیروز باشید
شما میتونید مرجع مناسبی باشید؟نقل قول:
کسی که تا حالا نگفته چه دانشگاهی درس خونده و چه رتبه ای در کنکوری که چند سال گذشته اورده میتونه مرجع مناسبی باشه؟
کمی منطقی تر مهندس:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5472121&postcount=1195
راستش باید گم من یکی از شاگردای آقای حنیفه بودم و همچین آقای بنکدار و صد تا معلم فیزیک دیگه!
باید بگم آقای حنیفه با وجود مشکلاتی که داشتن و بیماری و ... و نتونستن اون سال ما رو کامل همراهی کنن ولی فوق العاده
بودن ! چون ما بعد تجربه با بنکدار و چند تا از دبیرای برجسته فیزیک رو داشتیم در اموزشگاه
ولی هیچ کدوم به پای آقای حنیفه نمیرسن !
واقعا مفهومی درس میدن مخصوصا برای کسی مثل من که متنفر بودم از فیزیک . دوستانی که فیزیک
مشکل دارن و دنبال آموزشگاه خوب هستن در تهران برای فیزیک ... حتما یک جلسه هم شده با آقای
حنیفه کلاس داشته باشن چون اون موقع میفهمن فیزیک یعنی چی !
البته بنده قصدم مقایسه دو دبیر نبود و داشتم در مورد استفاده از اسم دبیران توی آموزشگاه ها صحبت میکردم..نقل قول:
دوستان فکر نکنند که آقای حنیفه معجزه میکنه اما ایشون دبیر خوبی هستند و باز هم دبیر خوب داریم مثلا آقای سامانی و خیلی های دیگه ..... از اون جهت گفتم که اینجا تبلیغ شخص خاصی نشده باشه .. اگر هم کسی خواست با ایشون کلاس داشته باشه میتونه با آموزشگاه پیام جاوید تماس بگیره و یک جلسه رایگان سر کلاس ایشون بشینه و شروع کلاس ها قرار بوده که 10 ام باشه که اختمال تغییر تارخ هست..
قصدم حرف های حاشیه ای نیست اما میبینم که چاره ای نیست.. به طور مختصر یک توضیح راجع به حرف هایی که در مورد من زده شد میزنم و بیشتر ادامه نمیدم..یک سری حرف ها که بی پایه و اساس بود و کاری بهش نداریم ولی بحثی که در مورد کنکور 10 سال پیش شد و کتاب مشعلیان ( که اون دوستمون املا رو اشتباه نوشتند) عرض کنم که کتاب نوشته ی خانم ظهوریان هست و اسم آقای مشعلیان به دلیل اعتبار ایشون و اینکه از قدیمی های راه اندیشه هست در کتاب اومده و احتمالا کمک هم کردند در تالیف کتاب.. بنده هم اسم ایشون رو آوردم چون شناخته شده تر هستند.. اون دوستی هم که بارها مثال میزنند که توی کنکور شیمی رو از روی بازرگان خوندند و نتیجه نگرفتند هم خدمتشون عرض کنم من یک کتاب دین و زندگی معرفی کردم که هیچ ارتباطی به درس شیمی نداشت و دلیل اینکه گفتم کتاب بینش رو اول از روی همین کتاب بخونید این بود که همه که با خوندن کتاب 100 نمیزنند پس چه بهتر که اول روی 80 در صد مطالب مسلط بشید و سپس اگر وقت داشتید واسه مابقی مطالب وقت بذارید.. نکته بعدی اینکه اون کتاب مشعلیان که یکی از دوستان گفت که قدیم ها خیلی معروف بود و مال 10 سال پیش هست هم خدمتشون عرض کنم که 10 سال پیش هم کتاب مشعلیان بهترین کتاب نبود و خیلی قبل تر از اینها کتاب ایشون بهترین کتاب بود.. 10 سال پیش کتاب آقایون شبقره و رنگین کمان به مراتب بهتر بودند و بعد چند سال این کتاب ها از دور خارج شدند و ....... . اما این کتابی که الان به اسم مشعلیان معرفی شد تنها شباهتش از نظر ساختار با اون کتاب قبلی اسم انتشاراتش هست و کلا قدیم تر ها کتاب ها نکته نکته بودند اما کتابی که بنده معرفی کردم ساختاری مشابه کتاب درسی داره و تست های متنوعی هم داره که مطالب رو پوشش داده اند..
هدفم اینجا معرفی کتاب نبود و فقط خواستم جواب منطقی رو به یک سری حرف ها بدم که این دور باطلی که راه افتاده ادامه پیدا نکنه.. شاد و پیروز باشید:11:
مهندس شما دقيقا چند سال فيزيك و چندسال زبن تدريس كردين ؟ دقيقا از چه سالي ؟
شاگرداتون تو كنكور چه درصدهايي در زبان و فيزيك كسب كردن ؟
[QUOTE=Amin.M.1986;5249853]من هم منظورم از قبولی مجاز شدن یا قبولی تو پیام نور نبود.. چون دور و بر من همه درس خون هستند من هم عادت کردم که اینطور بگم .. منظورم از قبولی این بود که شما تو یک رشته خوب تو یکی از دانشگاه های خوب سراسری قبول بشید... واسه 3 رقمی هم همونا که گفتم و اسه 2 رقمی هم همونا که گفتم .. شما فکر میکنید کتاب ها مع
سلام
اینکه به فکر راهنمایی بچه های کنکوری هستید جای تشکر بسیار داره
اما این تعدد تاپیک برای بیان مشکلات و رفع اونها باعث سردرگمی کاربران و بی نظمی انجمن میشه
به اندازه ی کافی بخش ها و تاپیک های مختلفی در انجمن آموزش عالی برای رفع اشکالات و راهنمایی و مشاوره هست
مهم ترینش تاپیک کنکور نود
هر جوابی ممکنه بسیار راه گشا باشه. حالا میخواد از زبان یک کنکوری باشه یا یک استاد
فکر میکنم اگر این تاپیک بسته بشه و راهنمایی ها و کمک ها همگی در یک تاپیک متمرکز بشن مفیدتر خواهد بود
بچه ها هم به اندازه ی کافی شما رو شناختن و اگر در همون تاپیک به راهنمایی های خودتون ادامه بدید مطمئنا از اونها بهره کافی رو خواهند برد.
----
در ضمن، همین که یک نفر وقت میذاره و قصد کمک به دیگران رو داره بسیار ارزشمنده. زیر سوال بردن اون شخص به هیچ وجه کار درستی نیست.
هر کسی مختاره از راهنمایی های دیگران استفاده کنه یا نکنه
فکر میکنم توضیحاتم کامل بوده
موفق باشید :11: