يك بحث داغ البته اگر دوستان همراهي كنند:
آيا بهترين راه شروع Splline نيست؟ درسته كه بستگي به موضوع ما دارد ولي با توجه به قابليت هاي splline ها، خصوصا در سابجكت هايي كه انحنا دارند، بهترين راه شروع چيست؟
با سپاس از همراهي دوستان
Printable View
يك بحث داغ البته اگر دوستان همراهي كنند:
آيا بهترين راه شروع Splline نيست؟ درسته كه بستگي به موضوع ما دارد ولي با توجه به قابليت هاي splline ها، خصوصا در سابجكت هايي كه انحنا دارند، بهترين راه شروع چيست؟
با سپاس از همراهي دوستان
سلام وقتی بلوپرینت ها رو داخل تری دی مکس2009 وارد میکنم یه تغییرات کلی روی عکس ها میده یعنی تنظیماتی که با فتوشاپ روی عکس انجام داده بودم رو به هم میریزه، ولی داخل مکس 2012اینطور نیست، لطفا اگه تنظیماتی داره که غیر فعالشون کنم بهم بگید ممنون.
گزينه match bitmap از قسمت aspect ratio و lock zoom/pan را تيك زديد؟نقل قول:
بله تیک زدم
مدل سازي يك هواپيماي بوئينگ - فوق العاده جالب و كاربردي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوباره سوالی که پرسیده بودم جوابشو پیدا کردم گفتم اینجا هم بگم که در تنظیم بلوپرینت خیلی اساسیه، باید ابعاد عکس یکی باشه یعنی طول وعرضش یکی باشه تا مشکل بالا پیش نیاد.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من خیلی مبتدی هستم و قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم به خاطر این بی سوادی خودم از اساتید معذرت خواهی میکنم
من میخوام که بر روی یک آبجک از متریال هی مختلفی استفاده کنم. یعنی میخوام که بعضی از قسمت های آبجکت من بافتش با سایر قسمت ها متفاوت باشه
چطور میتونم یه بخش دلخواه از آبجکت خودم رو انتخاب کنم و نوع متریالش رو تغییر بدم؟؟؟
از اساتید خواهش میکنم یه جوری پاسخ بدن که من مبتدی متوجه بشم
ممنون.
بفرما
اگه نتونستی ببینی برو اینجا و درخواست بده
بازم سلام
ببخشید که دوباره مزاحم میشم
من یه فایل مکس دارم که توی سیستم خودم باز میشه اما نمیتونم اونو توی سیستمای دیگه باز کنم
وقتی میخواد باز بشه این ارور رو میده
بعدشم این میاد
تورو خدا کمک کنید که باید چکار کنم
دوستان یه سایت خوب میخوام برای بلو پرینت های میزون
یعنی طرح هر 4 نما با هم برابر باشه
موضوع هم مهم نیست
نقل قول:
مشکل از کمبود رم باید باشه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت خوبیه
رم من 4گیگه و مشکلی نیست و لی روی سیستمای دیگه که رم 4 دارن مشکل دارهنقل قول:
برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟؟؟؟؟
چطور میتونم میزان رم مورد نیاز رو کم کنم؟؟؟؟
دوست عزیز اگه از مکس 64 بیتی استفاده میکنی،عوضش کن به مکس 32 بیتی.دیگه اون پیغام رو خیلی کمتر میبینی...
مشخصات سیستم من:
ویندوز 7 64 بیتی با مکس 2009 32 بیتی.
همه عالم و آدم و متخخصصان وصاحب نظران میگن که 64 بیتی خوبه ولی من و همه دوستان عملا دیدیم که محصولات AutoDesk 64 بیتی هاش خوب نیست!
با سلام من یه سری آبجکت و مدل دانلود کردم ولی وقتتی باز میکنم انگاری در حالت NEW OBJECT قرار داره هیچی از اون مدل رو نشون نمیده
دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که بشه باهاش شبیه سازی جریان آب رو انجام داد؟
من برای پروژه دانشگاهیم که بررسی عملکرد انواع سرریز ها هستش از برنامه flow 3d استفاده میکنم. اما این یک برنامه مهندسی هستش که بر اساس محاسبات عددی و روش المان محدود کار میکنه و نتایج رو بصورت نمودار و جداول میده . حالتهای شماتیکی هم داره و شبیه سازی رو هم نشون میده اما از اونجایی که صرفا یک نرم افزار مهندسی هستش خروجی ویژوال زیاد خوبی نداره .
من میخوام یک برنامه باشه که در کنار این بتونم یک شبیه سازی واقعی رو هم داشته باشم و یک فیلم از اون تهیه کنم که کیفیت خوبی برای نمایش داشته باشه و ویژوال تر و واقعی تر باشه .
کسی از دوستان همچین برنامه ای میشناسه؟ یه چیزی باشه که در عین برآورده کردن خواسته های من زیاد هم پیچیده نباشه چون وقت زیادی ندارم که بخوام روش بذارم
شما باید بین سادگی و طبیعی بودن یکی رو انتخاب کنید اگر میخواید کاملا طبیعی باشه نرم افزار هایی مثل Real flow و Glu3D مخصوص این کار هستن.
اما اگر میخواید آسون و سریع باشه میتونید توی مسیری که میخواید آب باشه یک سطح صاف ایجاد کنید و مدیفایر Noise رو به اون اعمال کنید و فاز اون رو انیمیت کنید و در نهایت یک متریال آب به اون بدید.
من فکر میکنم یکی از بهترین نرم افزارهایی که میتونی استفاده کنی بلندر هستنقل قول:
قوانین فیزیک رو رعایت میکنه با کیفیت بالا هم خروجی میده
مد نظر من واقعی و طبیعی بودنه چون همین برنامه که گفتم الان دارم باهاش کار میکنم بصورت ساده نشون میده و چون یک نرم افزار مهندسیه اتفاقه همون چیزی که در واقعیت اتفاق می افته رو مدل میکنه و کاملا قوانین فیزیک سیالات رو رعایت میکنه اما همونطور که گفتم من چیزی میخوام که واقعی تر باشه و در کنار این برنامه برای پرزنت کارم از اون استفاده کنم . همونطور که میدونید این روزها مردم عقلشون به چشمشونه و هرچیزی که خوشگل قشنگ تر باشه رو بیشتر میپسندن! استادای ما هم از این قاعده مستثنا نیستن ، گرچه خودم هم علاقه دارم به این کار که یه کار نویی رو انجام بدم که تا حالا از دانشجوها کسی نکرده . کلا به گرافیک کامپیوتری علاقه خاصی دارم و بیشتر به این خاطر هستش که دنبال این قضیه ام .نقل قول:
ممنون از راهنماییت . بله من خودم هم دیروز دنبال این قضیه زیاد گشتم و به تنایچ خوبی هم رسیدم . چندین برنامه پیدا کردم برای این کار و تو یوتیوب هم نتیجه کارهایی که باهاشون انجام دادن رو دیدم . فکر کنم یه 20 ، 30 تا کلیپ دانلود کردم از یوتیوب:31:. خیلی جالب بودن و کاملا هم واقعی .نقل قول:
در آخر سر من یه این دو تا برنامه رسیدم : Real Flow و NAIAD که طبق اون نظراتی که من دیروز خودندم انگار در حال حاضر بهترین برنامه های برای این کار هستن . اما یک سوال برای من پیش اومده و اون اینه که آیا این چیزی که این برنامه ها شبیه سازی میکنن همون چیزیه که در واقعیت اتفاق میوفته؟ منظورم اینه که این برنامه ها هم دقیقا از همون قوانین فیزیک سیالات استفاده می کنن؟
میدونید چرا این رو میگم . چون توی یکی از همین کلیپهایی که گفتم دیروز دیدم ، دقیقا همین دو برنامه رو با هم مقایسه کرده بود . اما چیزی که خیلی عچیب بود نتیجه ای که داشتن به مقدار زیاد با هم فرق میکرد در حالی که دقیقا یک مدل ساده رو در هردو شبیه سازی کرده بودن. برای همین این موضوع منو به شک انداخته که نکنه این برنامه ها فقط روی واقعی بودن از نظر بصری کار میکنن و زیاد قوانین فیزیکی در اونها معنی نداره و هرکدوم ممکنه از یک الگوریتم خاص در برنامه هاشون استفاده کردن .
میخواستم بدونم نظر شما چیه چون این قضیه برام خیلی خیلی مهمه.
من فکر میکنم شبیه سازی حرکت اب به طور دقیق امکانپذیر هست ولی هم خیلی کار مشکلیه هم به سخت افزار فوق العاده قوی نیاز داره
حتی شور و شیرین بودن اب یا املاحی که تو اب وجود داره باعث میشه تا حدی جریان اب تغییر کنه که احتمالا متفاوت بودن نتیجه شبیه سازی اب تو نرم افزارهای مختلف هم تحت تاثیر همین هست
یعنی مشخصات دقیق فیزیکی اب + مشخصات محیطی که اب درش جاری میشه و کلی متغیر دیگه تو شبیه سازی تاثیر میزاره و اصلا نمیشه توقع داشته باشی که دو تا نرم افزار که ادعای رعایت قوانین فیزیک رو دارن شبیه هم شبیه سازی کنن
اگه نظر منو میخوای ببین بین این نرم افزارها کدوم زودتر و با کیفیت تر از بقیه بهت تصویر میده سیستم مورد استفادت رو هم در نظر بگیر چون پروسه سنگینی هست
بخوای دنبال شبیه سازیه دقیقه دقیق بری گیر میکنی
منم علاقه شدید به شبیه سازی همه چی دارم :31: کارمم مدلینگه
اون سایتیم که من گزاشتم یه کلیپ داره از شبیه سازی ریختن اب تو لیوان اونم ببین اگه جواب دقیق تر هم از این سوال میخوای مجید انلاین فکر کنم بچه های متخصص زیاد داره
موفق باشی
آره حرفات دقیقا درسته . پیچیدگیی که در سیالات و قوانین حاکم برشون هست بسیار بیشتر از جامداته بخاطر همین بود که منم رفتم دنبال سیالات نه جامدات :31:!نقل قول:
درمورد اون سایتی که معرفی کردی رفتم کلیپشو هم دانلود کردم. قبلا کمی بلندر کار کرده بودم . تمام اون تمرینی که گفته بود رو هم انجام دادم اما ننایجش چنگی به دل نمیزد . حتی اون رزلوشن رو هم که میگفت به مقدار زیادی بالا بردم اما بنظرم این قسمت شبیه سازی بلندر کار زیادی داره تا درست بشه . بهرحال از یه برنامه مجانی 25 مگی بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت!
فکر کنم باید برم دنبال همون ریل فلو یا ناید .
بهرحال ممنون از توضیحاتت . میرم مچید انلاین ببینم چیزی گیرم میاد در این مورد یا نه.
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم سوالم چقدر با تاپیک در ارتباطه
من چند روزی هست که دنبال یه آموزشگاه خوب برای آموزش مایا میگردم
هنوز گزینه مناسبی پیدا نکردم
خواهش میکنم دوستان آموزشگاه هایی رو که میشناسن معرفی کنن
خیلی به کمکتون نیاز دارم
سلام به همگی ببخشید چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید.چند سال برنامه نویسی میکنم الان باید برای یکی از نرم افزارم یه ویدیو اموزشی درست کنم این ویدیو باید یک شخص رو متحرک کرد فقط یک مسیر راه بره؟ وقت زیاد برای مدلینگ ندارم آیا مشکلی نیست از یک شخصیت اماده استفاده کنم؟نرم افزار مناسبی برای انجام این کار سراغ دارید مثل Poser که بشه راحت کار رو جلو برد؟خودم نزدیک به سه سال قبل با استفاده از 3ds max نمونه کارهایی خوبی داشتم و با محیط اشنام.لطفا راهنماییم کنید./
میشه یه اموزش تصویری برای نصب و کرک وی-ری بزارید؟
یه اموزش قدیمی تو انجمن هست ولی بدردم نخورد
من میخام v-ray1.5 برای مکس 2011 نصب کنم
سلام. من تو نرم افزار مایا وقتی یه ورتکس انتخاب میکنم و کلید c رو فشار میدم (از ابزارای اسنپ) هر کاری میکنم یه خط ها یا همون edge ها نمیچسبه اما کلیدهای x و v کاملا کار میکنند.
سلام من اینجا کلاس رفتم واقعا عالیه
هم استادش عالیه و همینطور با کمتازیا از کل کلاس فیلم میگیره که بهترین جزوه هست
school.mabioca.net
سلام ، توی تری دی نمیدونم چرا وقتی با move کار میکنم فلشهای جهت نماش مشخص نیستند ناپدید شدند ، یه بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بعد چند روز دوباره اینطوری شد خواهشا کسی بلده بهم بگه ممنون
اسم تاپیک هست سوالات متداول تری دی... اگه لاقل چن تا صفحه ی اول تاپیک رو ببینید به خیلی جواب ها می رسید. راه حل شما تو پست پنج تاپیک اومده : کلید x رو وقتی مثلا دستور move رو فعال کردید چند بار بزنید تا شاهد خاموش و روشن شدن نمایش gizmo باشید.نقل قول:
با سلام من بعد از نصب ویندوز 8 تری دی مکس 2012 رو سیستم نصب کردم اکتیو هم کردم بعد وقتی مخاهم اجرا کنم باز که میشه طبق معمول پلاگینها لود میشه به مرحله start 3dmax2012.... که میرسه صفحه نرم افزار بالا نمیاد
سلام
من 2013 - 2012 3dmax رو وقتی رو لبتاپم نصب میکنم متریال شیشه یا سایه رو برفکای سیاه سفید نشون میده اما 2011 که از کینگ میریزم اینطور نیست - چرا؟
من فیلمایی که از کلاس ضیط کرده رو دارم...نقل قول:
خیلی خوب هست
سلام دوستان. به یه سایت نیاز دارم که تصاویر الگو داشته باشه. برای مدلسازی بهشون نیاز دارم. منظور اینکه مثلا تصویر یک آدم رو از زوایای مختلف داشته باشه. خودم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم، بجز سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اونم ظاهرا تصویر مجانی نداره. وقت زیادی ندارم اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم. :n28::n16:
میخواستم یه انیمیشن با 3Ds max بسازم. سئوالم اینه که یک شی رو چطوری میشه از یه پروژه به یک پروژه دیگه کپی کنم؟!:n13: کلا شما وقتی یک انیمیشن رو طراحی میکنید، همه آبجکتها رو فقط تو یه پروژه میسازید؟ یا هر کدوم رو تو یه پروژه جدا میسازید و آخر کار میزاریدشون کنار هم؟
راستش میخواستم یک دریا طراحی کنم که یک قایقی روی اون در حال حرکته و یسری زباله هم روی آب شناور هستند. اگه براتون مقدور هست لینک آموزشی در اینباره بهم بدید.:n16: میترسم یک دریا رو طراحی کنم ولی نشه این کارها رو روش انجام داد، منظور اینکه مثلا اون دریا واقعی نباشه و نشه قایق و زباله ها رو بهش اضافه کرد. وقت زیادی هم ندارم دوستان.
ممنون.
نقل قول:
برای سوالت باید بگم شما میتونی با دستور merge اینکارو کنی
وقتی یه مدلی یا اینیمیشنی رو توی یه فایل قبلا ساختی و حالا میخوای توی یه فایل دیگه از اون استفاده کنی باید بری توی منوی file و import>>>merge بعد اون فایلی که میخوای بیاریش اینجا رو وا کن بعد هم از لیست مدلایی که میخوای انتخاب کن و ok
سلام دوستان نیاز به یک اموزش برای استقاده صحیح از فایلهای موشن کپچر bvh در مکس دارم
به طوری که درست توضیح بده
مممنون
سلام
اومدم بعد یه مدت تری دی کار کنم
مکس 12 رو نصب کردم شروع کردم به ساخت ولی یه جا گیر کردم! من قبلا از مکس 9 استفاده میکردم. زمانی که میخواستم چند تا ورتکس انتخاب کنم اگه یکی از ورتکس ها اشتباه انتخاب میشد راحت میشد با نگه داشتن کنترل و کلیک موس روی اون ورتکس غیر فعالش کنم ولی الان توی مکس12 نمیشه! باید چیکار کنم؟
سلام آقا من میخواستم یه فایل توی تری دی مکس 2013 ذخیره کنم حالا میخوام بدونم با تری دی مکس 2012 اجرا میشه؟؟؟
خیر چون اون ورژنش بیشتره مثل افیس که نمیشهنقل قول:
نقل قول:بله می تونید. می تونید با نسخه های 2010 و 2011 و 2012 باز کنید. فقط باید با توجه به نسخه ای که می خوان فایل رو باهاش باز کنید از اون save as بگیرید :نقل قول:
اگر در انتخاب ورتکس ها یا آبجکت ها یا هر چیز دیگری اشتباه کردید و باید کلید Alt رو نگه دارید و روی ورتکسی که اشتباهی انتخاب کردید کلیک کنید. اینطوری انتخاب غیر فعال میشهنقل قول:
سلام به همه اساتيد
من مخواستم بدونم براي شروع كار 3D چه نرم افزاري رو پيشنهاد ميديد؟