نقل قول:
شما موقع اجرای بازی به اینترنت کانکت نباشی دیگه نمیره قسمت آپدیت . من همین کارو می کنم .
Printable View
نقل قول:
شما موقع اجرای بازی به اینترنت کانکت نباشی دیگه نمیره قسمت آپدیت . من همین کارو می کنم .
اقا من این کرک 1.03رو دانلود کردم..بازی اجرا میشه...ولی اسکریمیش میزنه هیچ داکیومنتی نیست چه کار کنم...بازیم نمیدونم چرا صدا نداره دموهاشم گیر میزنه...منوشم صدا نداره
من موقع نصب اینترنتو قطع کردم اما وقتی رو ایکونش دبل کلیک میکنم گیر میده باید اپدیت کنی وگرنه نمیره اتو بازینقل قول:
موقع بازی هم باید اینترنتو قطع کنی.این کارو کردی؟
اره بازی من ورژن1.0.0... هست..چه کار کنم تا بازی کنم..داشتیم مثل ادم بازی میکردیما...اه...اقا یکی بیاد بگه ما حاضریم بازیو پاک کنیم از اول بیم یکی بیاد بگه از اول نصب چه کنم...............بدون اینترنت هم نصب میکنم گیر میده باید پچ دانلود شه وگرنه نمیره تو بازی
من DVDم خودش پچ 1.01 (فکر کنم) داشتش نصب کردم بعدش کرک رو اجرا کردم بعد کرک دوم و F2 زدم و تموم.
شما باید بذارید اولین پچ دانلود ونصب بشه بعد دومین پچ وقتی که به سومی رسید کنسل کنی و نذاری دانلود کنی با این کار ورژنت به 1.01 تبدیل میشه و کرک کار میکنه.نقل قول:
امتحان میکنم..اما دکمه ای به نام کنسل نداره..یهنی دوتا 100 در صد که تموم شد کابل نت رو درارم اره؟؟نقل قول:
این پچ چند مگه نمیتونی اپش کنی برام؟نقل قول:
من DVDم خودش پچ 1.01 (فکر کنم) داشتش نصب کردم بعدش کرک رو اجرا کردم بعد کرک دوم و F2 زدم و تموم.
چرا هست بالای صفحه گزینه close یا همون x هست فقط خیلی کوچیکه باید دقت کنی.نقل قول:
سلا.
من بازیو در حالت کمپین تموم کردم.
ولی حالا می خوام versus بازی کنم با کامپیوتر ولی فعال نیست گزینش. اشکال از کجاست؟
خودم وقتی بهت گفتم نیگا کردم که آپش کنم ولی عجیب بود حجمش 1 گیگ!!نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم همیت مشکل رو داشتم
شما همه محتویات پوشه اپدیت رو بجز پوشه version کپی کن جواب میده و بعدش هم استفاده از کرک رازور
(من متوجه کمبود قسمتی در بازی نشدم )
دمت گرم رفت تو بازی...اما دو تا مشکلنقل قول:
بازی الان ورژنش 1.00.1انهیاست که با سیستم صدا 7.1 مشل داره و باید یا اپدیت کرد یا بزارم رو استریو تا صداش بیاد(این که هیچی)
اما میزنم رو اسکریمیش مپ ها میاد انتخابم میکنم اما رو دکمه استارت گیم هرچی میزنم نمیره تو بازی مال تو میره؟؟؟
آقا کسی کرک واسه 1.0.3 پیدا نکرده؟
به نظرم بزارم ورژن 1.0.2 بگیرم بهتره! حالا دارم اپدیت هاشو دانلود میکنم بی زحمت یه کرک مطمئن هم برای 1.0.2 بدید.
فقط خواهشن لینک مستقیم باشه چون ماشالا همه سایتارو هیتلر کردن!
سلام
وِرِژن بازی من اینه 1.0.0.16117
تا مرحله 3 تو کمپین بازی کردم.وقتی مرحله 4 شروع شد.خواستم بازی کنم.پیغام میده که نقشه ای کمپ برای بازی نیست
حالا باید چیکار کنم
کمک کنید ممنون میشم
نخیر ما همچنان ماندیم در کف این بازی..کرک ها کار نمیکنن بازی هم ثفل میکنه دیگه..کرکی برای 1.03 نیست؟؟
روشی که گفتم جواب نداد؟نقل قول:
من وقتی به نت وصل نباشم محال ممکنه بره تو بازی
همش میگه اول وصل شو به نت
عزیزم اخه بازی که میره برای اپدیت نمینوییه الان در حال دریافت کدوم پچه که؟؟؟ من بزارم مثلا دوتا 100 درصد تموم شه بعد نتو قطع کنم؟؟؟ این روش امتحان کردی یا مندراوردیه؟؟؟نقل قول:
من بازی رو همین الان نصب کردم. نمیدونم ورژنش چی بود ولی یه فایل آپدیتر کنار فایل اجرایی بود: اجراش کردم حالا ورژنش شد این 1.0.0.16117. وقتی بازی رو اجرا می کنم تا می خواد صفحه اول که مربوط به لاگین هست بیاد، گیر میکنه و بعد از چند ثانیه میاد بیرون. کرکش هم فکر کنم RELOADED باشه. چی کار کنم؟
برادر من من خودم هم مشکل شما رو داشتم که به صورت اتفاقی دو تا پچ اولی رو دانلود کردم رسید به سومی خستم شد کنسل وdc کردم وقتی رفتم تو بازی دیدم ورژنش 1.01 شده بعد با کرک razor کرک کردم الانم دارم بازی میکنم.نقل قول:
چرا اون لینکی که یکی از دوستان 2 صفحه پیش گذاشته بود رو تست نمیکنی؟؟؟؟نقل قول:
واسه من که جواب داد....
دیگه دارم روانی میشم تا حالا 10 دفعه بازی اینستال انیستال کردما...گفتم دوباره نصبش کنم با اینکه وصلم به نت گیر داده به نت وصل نیستی و نمیزاره...چه کنم این دفعه(محظ اطلاع نه فایروال روشنه نه انتی ویروس بلوکه کرده):2:نقل قول:
سلامنقل قول:
کسی نبود جواب منو بده
بالاخره روی بلیزارد کم شد و تونستم اجراش کنم
درود
من بازی رو آپدیدت هم کردم
ورژنش الان 1.1.1.16605 هست
منتها میگه حساب کاربری(اکانت)میخواد به صورت مهمان هم نمیشه واردش شد
یه کرک درست حسابی یه بامرام بزاره برامون چند روزه همینجوری اسیریم
من هم تا همین دیروز با کرک رایزور و آپدیت دستی راحت در حالت آفلاین اسکریمش بازی می کردم اما از امروز به صورت مهمان نمی شه بازی کرد و باید با اکانت وارد شد درسته؟نقل قول:
از کجا ورژن بازی رو باید ببینم ؟
سلام
من این بازیو نصب کردم چندتا مرحله هم رفتم بعد مجبور شدم پاکش کنم دوباره که نصب کردم و موقعی که می خوام اجراش کنم این
ارورو میده : چکارش کنم an error occurred starting starcraft II. please try agin
سلام به همه
ببخشید من این مشکله قسمته player vs a.l رو چطوری درست کنم؟دارم دیوووونه می شم 10000 کرک دانلود کردم اما بازم درست نشد :41:چه کنم تورو خدا یکی بهم بگه !!
سلام خدمت عزیزان.
من بازی رو به صورت کرک شده خریدم و کمپین رو تموم کردم.
حالا میخوام اسکریمش بازی کنم و نمیدونم باید چیکار کنم؟
اون آموزش ها که گزاشتین رو چیزی ازش نفهمیدم چون بازیم رو بلد نیستم آپدیت کنم.
لطفا بگین چیکار کنم؟
راستی ورژن بازی رو نمیدونم چنده ولی تو فولدر ساپرت فایل SC2Switcher ورژنش 1.0.0.16117 هست
ولی تو فولدر اصلی بازی همون صفحه اول فایل StarCraft II ورژنش 2.1.2.1631 هست.
حالا نمیدونم کدومش هست.
اولی عکس از فولدر ساپرت و دومی فولدر اصلی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اصلا چنین صفحه ای رو پیدا نمی کنم تو بازی ! وقتی بازی رو اجرا می کنم یه صفحه دیگه میاد . campain رو میشه بازی کرد راحت
اما توی versus A.I که میرم دکمه بازی غیرفعال هست
من الان ورژن بازیم اینه 1.2.2.17811 کرک razor رو اجرا کردم ، keytro هم اجرا کردم و f2 رو زدم هرچند که هیج اتفاقی نیفتاد
بازی رو اجرا کردم اونجا که account battle net می خواد میمونه ، play as guest رو هم که میزنم میگه آفلاینه نمیشه
چی کار باید بکنم؟
من بازی رو آپدیت کردم. بعدش پچ Razor 1911 که 101 مگ بود رو ریختم داخل پوشه بازی. این رو sc2_copy.exe اجرا کردم. یه چیزی پر شد بعد زد Instalition FInished .... بعدش Keytro.exe رو زدم و F2 که اکتیو بشه. ولی وقتی میرم تو بازی یه پنچره کوچیک بازه برای زدن battle net ID و ... و نمیتونم Play as guest رو برم توش. error میده ، میگه برای آفلاین شما باید یه اکانت در Batlle net داشته باشید و یک کاراکتر هم توش باشه تا بتونید برید.
من میخوام بخش Campaign رو بازی کنم
ورژن بازیم الان شده 1.2.2
میگم نکنه زیادی آپدیت کردم ؟ :(
چیکارش کنم ؟ خواهشا بگید
(البته خودم دارم الان پست های قبلی رو میگردم ببینم چی میشه)
-------------------
دوباره بازیو نصب کردم.
پچی که دانلود کرده بودم رو ریختم :بعدش کرک رازور رو ریختم ولی اینبار اصلا تو بازی هم نرفت. ارور داد که بازی خرابه.کد:http://hotfile.com/dl/60166894/5751571/SC2.patch1.0.2.rar.html
ولی اینکارو نکردم که گفته بودید :
آخه گفتم چه کاریه من که قبلا تا آخر آپدیت کرده بودم. ( البته یه نسخه بکاپ از کل بازی آپدیت شده نگه داشتم)نقل قول:
میتونید آپدیت رو از لینک زیر دانلود کنید و فایلهای رو توی مسیر نصب بازی بریزید بعد بزارید آپدیت شه اون موقع سریع آپدیت میشه
خواهشا یکی بگه چه کار کنم :31: :11: !!!!!
مشکلم برطرف شد.
با توضیحات زیاد پیچونده بودید :31: البته یه جواریی پیچیده هم بود
دوستان من میخوام بازیمو اپدیت کنم تا حالا هم اپدیدت نکردم چه چیزایی لازمه خواهشن بگید و بزارید ممنون :d
می شه آنلاین بازی کرد؟
حیف که lan نداره
من فقط به عشق lan خریدمش:41: