شدنش که میشه.نقل قول:
فکر نکنم با شبکه کردن های معمولی خیلی تفاوت داشته باشه.
امروز امتحان می کنم نتیجه رو گزارش میدم.
Printable View
شدنش که میشه.نقل قول:
فکر نکنم با شبکه کردن های معمولی خیلی تفاوت داشته باشه.
امروز امتحان می کنم نتیجه رو گزارش میدم.
سلام دوستان
من می خوام 46ex710 بدون گارانتی بگیرم 1785000 ارزش داره به این قیمت ؟
و اینکه آیا داخل کارتنش دانگل wifi داره؟
کجا میخواید بگیرید.؟نقل قول:
قیمتش همینه تقریبا.
دانگل داخلش نیست.کسی همنمی دونه چیه.حتی نمایندگی های خود سونی.
سلام
ما يه تلويزيون ex700 46 sony led گرفتيم...ولي روي جعبه زده edge led و روي خود تلويزيون پشتش فقط زده lcd مي خواستم ببينم از كجا بايد چك كنم كه واقعا led باشه و lcd نباشه؟
مرسي.
طبق گفته چندنمایندگی سونی مدل EX710 سایز 40 و EX700 سایز 46 داره.
led هم یک نوع lcd است ولی با نور پس ضمینه led
اگر اول مدل دستگاه شما kld نوشته شده باشد led می باشد.
نقل قول:کد:http://www.denakala.com/product/1335
-عزيز مدل شما LED هست (به همون معنايي كه در بازار وجود داره )نقل قول:
-در واقع يك LCD با بك لايت ونوردهي LED كه به جاي تيوب هاي CCFL در ال سي دي ها جايگزين شدند
آره من هم اون لینک رو دیروز دیده بودم ولی امروز از 3 جا پرسیدم ودر کاتالوگ هم نش.ن دادن که 710 فقط 40 با گارانتی هست.نقل قول:
این ex710باex713چه فرقی داره تو یه فروشگاه اینترنتی دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي از راهنماييتون
من كد رجيستر divx رو از دستگاه گرفتم تو سايتي كه مي گه هم مي رم
اما جايي براي زدن كد وجود نداره
دقيقا كدوم قسمت بايد برم؟
مگه vod.divx.com نيست؟
مرسي.
عزیزان ex720 با ex710 چه فرقی داره ؟
آیا ex720 3d هست یا نه ؟
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/752623-REG/Sony_KDL40EX720_KDL40EX720_40_3D_LED.html
-ex720 در واقع يك Essential range هست و ارزانترين 3d سونينقل قول:
-مهمترين تفاوت هاش :
MotionFlow XR 200
USB recording
X-reality
-تاريخ عرضع اروپايي اون هم March هست يك ماه بعد
با تشکر از راهنمایی تون
پس در واقع اگر من یک عینک مخصوص داشته با شم میتونم فیلم های 3d تما شا کنم و اینکه چرا عینک داخل جعبه موجود نبود ؟
دوستان میخوام یک دونه 52EX700 بگیرم از جمهوری با گارانتی یک سوال داشتم:
همراه دستگاه باید دانگل WIFI هم باشه به طور جداگانه؟
-شما عينكي كه مخصوص برند سوني هست رو تهيه ميكنيد و ازش لذت مي بريننقل قول:
-خوب بعضي مدل ها بخاطر ارزان تمام شدن 3d built-in نيستند و 3d ready هستند (بدون عينك)
سلام یه سوال ساده
من یه ال ای دی سونی EX-700 دارم با یه سینما خانگی DZ910
حالا مشکلم اینه که چطور میتونم فایل هایی که از اینترنت دانلود میکنم (مثلا فیلم) با فرمت های مختلف (بیشترینش MKV) و حجمهای حداقل 10 گیگا بایت رو تو این تلوزیون ببینم ؟؟
البته میخام کیفیت افت نکه . مثلا رو DVD9 کپی کنم
اما کپی کردن رو همین ِDVD9 باید با چه برنامه ایی با چه فرمتی با چه ترتیبی .... باشه؟؟
البته توضیج اینکه من نمیتونم کامپیوترم رو به LED وصل کنم
ممنون میشم کمک کنید.
دوستان طرز چک کردن LED واسه اینکه پیکسل سوخته نداشته باشه چطوری هست؟
راستی همراه این مدل دانگل WIFI هم هست یا جدا باید خرید؟
بازم ممنون
باید برنامه اش رو دانلود کنید.من از یکی از سایت های وارز ایرانی گرفتم.همین سایت های دانلود فارسی.جستجو بکنید پیداش می کنید.نقل قول:
بعد دانلود و اجرای برنامه برید تو قسمت VOD و گزینه ای هست برای Register کردن وسایل از اونجا بقیه مراحل رو ادامه بدید.
در نهایت یک فایل ویدیویی دانلود می کنه که باید اون رو روی tv توسط usb memory پخش کنید.
خود tv نمی تونه تمام فرمت ها رو ساپورت کنه پس باید به فکر یک player خارجی بود.نقل قول:
فکر نکنم سینمای خانگی هم بتونه Mkv رو پخش کنه.اگر که توانایی پخش رو داشته باشه می تونید روی یک dvd 9 کپی کنید و پخش کنید ولی DVD 9 خیلی به صرفه نیست پس بهتره فایل رو به چند پارت تقسیم کنید.بهترین نرم افزار هم به نظر من MKVMerge هست.راحت می تونید فایل رو به 2 یا 3 یا هر چند پارت دیگه تقسیم کنید بدون هیچ افت کیفیتی.حتی می تونید فایل زیر نویس رو هم توی خود فایل فیلم بزارید و دیگه نیازی به زیرنویس جدا نیست.
خب اگر سینمای خانگی نتونه پوشش بده و شما نخواید از PC استفاده منید،باید برید سراغ MediaPlayer ها که الان تو بازار هم زیاد هستن.می تونید نمونه هاش رو تو سایت های فروشگاهی ایرانی ببینید.
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید تلویزیون 46ex710 از بانه دارم (البته فروشنده برام می فرسته) و حالا چند تا سوال.
آیا ex700 با ex710 تفاوت قابل توجهی داره و یا فقط قیافه اونها با هم فرق می کنه؟
1- در مشخصات زده که usb دایویکس پخش می کنه ولی از طریق شبکه دایویکس پخش نمی کنه؟
2- قیمتی که من دارم با گارانتی و حمل 1850 هست. آیا این قیمت مناسبه؟ این گارانتی که میگه دیگه چیه ؟ آیا قابل اعتماد هست.
3- ساخت کجا باشه بهتره؟ اروپا، مالزی و یا چین؟
4- فکر می کنید دانگل usb هم داخل جعبه اون هست.
دوست عزیز بهترین راه شبکه شدن HDTV با کامپیوتر تون هست که راحت میتونید فایل هایی که از اینترنت دانلود کردین رو تو تلویزیون ببینید حتی بدون سیم . آموزش شبکه و نرم افزار Wild Media server رو تو تاپیک NX700 گذاشتمنقل قول:
راه دوم تهیه یک HD PLAYER هستکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=431186&page=31
امروز5/12/89 یک عدد ال ای دی سونیkdl-40ex710 ازبانه برایم آوردند به قیمت1410هزارتومان ولی داخلش دانگل usbنبود.آیااین دانگلusbدربازارپیدامیشود؟
بهترین حالت تنظیم برای این تلویزیون چگونه است؟
والا تو جعبه هاش نیست اما واسه من آورد 20 تومن ... میگفتی از همونجا بیاره واست اینجا اگر هم باشه حسابی گرون میدن شاید 3 یا 4 برابر شایدم بیشتر
تنظیمات هم دلخواه و نظر شخصی بستگی داره
میشه این آدرس یا تلفن بانه رو برام Pm کنید.چون این دانگل رو خیلی احتیاج دارم.ممنون.نقل قول:
قیمت رو مطمئنید 1410000 .چون قیمتش بیشتر از این هاست حدود 1700000 .!!؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من يه 40 اينچ ex700 دارم كه شبكه هامو با ريسيور با خروجي hdmi مي گيرم ولي از تصويرش راضي نيستم چون تصوير زياد واضح وشفاف نيستش و تا حدودي به صورت نقطه نقطه و دونه دونه است ميخواستم بدونم براي داشتن يه تصوير خوب وعالي كاري ميشه انجام بدي يا نه لطفا كمك كنيد ممنون
سلام
من يه led سوني مدل ex 700 دارم وشبكه هامو با ريسيور معمولي داراي خروجي hdmi مي گيرم ولي از كيفيت تصويرش راضي نيستم . تصوير كاملا شفاف نيست و حالت نقطه نقطه ودونه دونه ريز داره . ميخواستم بدونم براي داشتن يه تصوير خوب و بهتر راهي وجود داره يا اينكه مشكل از تلويزيون هستش لطفا كمك كنيد ممنون
البته1410000بدون گارانتی است.نقل قول:
درنمایندگیهای سونی با گارانتی1700000 است.
سلام خدمت دوستان عزیز یه دونه از این ex700 گرفتم بنابه همون دلایلی که دوستان گفته بودن گذاشتم رو سیستم استرالیا کانال دیجیتال میگیره ولی یه مشکل داره تلتکست فارسی رو نشون نمیده روشی واسه درست کردنش هست ؟
سلام به این سایت برو و به اون شماره زنگ بزن هر روز بار میفرسته تهران بگو لای همونا یک دانگل هم واست بزارهنقل قول:
کد:http://banehlcd.com/index.php?route=common/home
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
روی سنگاپور بزار مشکلت حل میشهنقل قول:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
شما سورستون sd هست و کلا توی این سورس دنبال کیفیت نباشید... هر چقدر led کوچکتر باشه سایزش کیفیت تصویرش بالاتره...شما با تنظیمات زیادی که داره میتونید کیفیت رو بهتر کنید اما خیلی تفاوتی نخواهد کرد... کلا تلویزیون های جدید برای HD بهینه شدن و قدیمی تر ها برای SD و کیفیت تو قدیمی ها بالاتره برای SD ...راستی اگه فاصلتون رو از تلویزیون زیاد تر کنید مشکل تا حدودی حل میشه...سلامت دستگاه هم با فیلم HD یا عکس با کیفیت امتحان کنیدنقل قول:
قیمت بانه 1750 هزار تومان هست.ما خودمون بومی همون منطقه ایم قیمت گرفتم از بانه.نقل قول:
در ضمن گارانتی دار ایران حدود 2200 باید باشه.
میشهشماره شون رو pm کنید. ممنون.
سلام
ببخشيد منظورتون رو از sd متوجه نشدم يعني اين مدل 40 اينچ سوني از نوع hd نيستش و ك¥يفيت
منظور دوستمون اینه که کیفیت فیلم باید HD باشه .خود TV که حتما Full HD هستش.نقل قول:
اگر از زسیور معمولی استفاده می کنید و همین طور از شبکه های معمولی ، مطمئنا کیفیت تصویر در بهترین حالت MPEG2 و در حد DVD هستش.
برای تست از فیلم های HD یا شبکه های HD استفاده کنید.
یک سوال:
فرمت و کیفیت شبکه های دیجیتال صدا وسیما در حال حاضر چی هست؟
من از رئیس بخش فنی صدا وسیما شنیدم که با فرمت MPEG4 و کیفیت 720P هستش.
دوستان این قیمت مربوط به KDL-46EX700 هست که همون 46 اینچیه ست.ولی قیمتی که دوستمون 1410000 اعلام کردن مربوط به 40 اینچ یعنی KDL-40EX700 بود که من الان متوجه شدم.نقل قول:
درود دوستان
کسی هست اینجا 6960 سامسونگ و 700 یا 710 سامسونگ رو از نزدیک با هم مقایسه کرده باشه؟
میخوام مزایا و معایبشون رو در کنار هم بدونم.
سلام
من به تازگی یه ex700 با DAV-DZ910W گرفتم و وقتی میخوام به فیلم رو از طریق فلش مموری روی سینما خانگی پخش کنم صدا داره ولی تصویر نمیده در صورتی که همون فایل رو خود tv عالی پخش میکنه
فرمت فایل هم mp4 هست در ضمن فیلمی که روی dvd باشه رو تصویر میده و مشکلی نداره !!
می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ (امیدوارم سوالم رو تو تاپیک مریوطه پرسیده باشم )
سلام به نظرتون اگر براي دريافت شبكه ها از يه ريسيور full hd استفاده كنم كيفيت تصاوير دريافتي بهتر ميشه يا نهنقل قول:
ممنون
روی شبکه های HD مطمئنا بهتر میشه ولی روی شبکه های عادی نباید تفاوت چندانی داشته باشه.
در کل به سورس تصویر بر میگرده.
تنظیمات تصویر پیشنهادی
--Picture Adjustments menu--کد:http://forums.cnet.com/7723-19410_102-387103.html
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: Min
Picture: 88
Brightness: 56
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: Min
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Motionflow: Off
CineMotion: Auto 1
--Advanced Settings menu--
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: 0
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
--White Balance menu--
R-Gain: -2
G-Gain: -3
B-Gain: -1
R-Bias: -5
G-Bias: -5
B-Bias: -3
--Ambient Sensor--
Off
--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
--Home Menu>Settings>Preferences--
--Scene Select menu--
General
--Eco menu--
Power Saving: Off
Light Sensor: Off
لطفا در مورد KDL-40X716 توضیح دهید اگر اطلاع دارید
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
لطفا در مورد KDL-40ex716توضیح دهید اگر اطلاع دارید