حالا ميبينم از امشب . از نظرات كارشناسانم بهره مند شيد:31:
Printable View
حالا ميبينم از امشب . از نظرات كارشناسانم بهره مند شيد:31:
حرکت رو به جلوی داستان خیلی کند شده...:13: تنها نکته مثبت این چند قسمت بازیه بسیار روونه مهین ترابیه...:20:
سلام دوستان . با عرض احترام خدمت همه اصفهاني هاي عزيز .
پارسال بوديم اصفهان و درك كرديم . شهر زيبايي بود و خيلي شلوغ همراه با بوق زياد ماشينها . ايني كه ميگم چون بلافاصله بعد از اصفهان شيراز بوديم . اصلا راننده ها اندازه اصفهان بوق نميزدن.
ميبينم كه بحث اصلي دوستان اصفهاني سر لهجه بازيگران هستش . بنظر من انتقادها خيلي زياد شده و اين هم خوبه كه هر چيزي نقد بشه .
هميشه تو تلويزيون يه برنامه ها يا فيلمهايي داريم كه دارند لهجه مردم جنوب (از هرمزگان تا بوشهر و خوزستان) را خيلي ناشيانه صحبت ميكنند .
همه الفاظ و كلمات رو تنها يه ضمه ميگذارند آخرش و صحبت ميكنند در نقش يه آدم جنوبي . اينطوريا نيست البته . چون من هستم ميدونم .
الانم هم دوستان اصفهاني رو همين ناراحت شدن . بنظرم دليل ايني كه تو جنوب هيچ اعتراضي نبوده تابحال اينه كه حداقل من اعتقاد ندارم كه همه بازيگرا بتونند لهجه من رو عين بلبل صحبت كنند .
نقد بكنيد خوبه . فيلم در مسير زاينده رود تو همين قسمتش من همون اندازه ايي كه از بازيهاي بازيگرانش خوشم اومد به همون اندازه از طرز صحبت كردنشون بدم اومد . خيلي ضايع صحبت ميكردن .
منظورم از اين چن كلمه:20: اين بود كه چه خوبه ما همينجا بحث كنيم و آخر به يه جايي برسيم كه آيا اين كارگردانها ميتونند برا اين مشكل كاري بكنند ؟
روند داستان خیلی کند شده
همش دور مساله رضایت می چرخه چند قسمته
من فکر کنم در ادامه مهران متحول بشه و پشیمون بشه و وقتی مهران عوض شد پدر مسعود رضایت میده
همه ی سریال ها وقتی به وسط می رسن همین طوری میشن.درست میشه.نقل قول:
به غیر از این هم نباید فکر کردنقل قول:
من فکر کنم در ادامه مهران متحول بشه و پشیمون بشه و وقتی مهران عوض شد پدر مسعود رضایت میده
ولی من حس میکنم چشم بابای مسعود به مادر مهرانه
همون جا که گفت وقتی این خانوم رو دیدم صدای خش خش رهام کرد
ولی من با کاراکتر برادر بزرگه نمیتونم کنار بیام.چرا ذره ای احساسات نداره
بحث فقط لهجه بازیگرا نیست درسته هر شهری آدم خوبو بد داره ولی وقتی سریالی به عنوان نماینده ای از مردمو شهری نشون داده می شه جای تاسفه من به عنوان یه اصفهانیه اصیل بدور از هر تعصب این سریال مردم اصفهانو بی فرهنگ بد لحن عامی نشون داده جالب اینه که حتی نسل جوون این شهر دیگه لهجه شون اینقدر کمه که قابل تشخیص نیست دوم اینکه آمار بیشترین فروش ماشینهای مدل بالا از اصفهانه بعد چطور یه عده آدم رندی که موتورسوارن رو نشون می دن باید بررسی کرد که این دشمنی از کجا بوده:5:
ای بابا
اصلا اصفهان خوب عالی
تاپیک نقد و بررسی فیلمه نه شهر اصفهان
راستی یه چیز مسخرهههه
هنوز بعد چند قسمت نامزد مسعود رو نشون نداده
حداقل نیومده یکم گریه زاری کنه تو فیلم
دوست عزیز من بررسی کردمنقل قول:
باید بررسی کرد که این دشمنی از کجا بوده
این حرفها از منفی نگری شما نشات میگیره
مگه کارگردان یا تهیه کننده یا بازیگرها بیکارن که با شما دشمنی کنن
اصلا این داستان نباید تو اصفهان اتفاق میافتاد
دوستان اصفهانی احساس نمیکنین بیش از حد شورش رو در آوردین ؟! به هر سکانس فیلم باید یه گیری بدین حتما ؟! :13:
نگاهی به سریال «در مسیر زاینده رود» ساخته حسن فتحی
یک تراِژدی مدرن و آبرومند
سینمای ما - رامتین شهبازی: مجموعه تلویزیونی «در مسیر زایندهرود» که این شبها از شبکه اول سیما پخش می شود به نظرم یکی از دراماتیکترین سریالهایی است که در سالهای اخیر شاهد تولید و پخش آن بودهایم، چرا که علیرضا نادری و حسن فتحی به دلیل سابقه تئاتری خوبشان، درام را به خوبی میشناسند.
شاید به همین دلیل است که همان چیزی که به عنوان چالش دراماتیک در این سریال با آن روبرو هستیم برخاسته از بینش کارگردان و فیلمنامهنویس مجموعه است. اتفاقات جاری در این داستان سببساز یک موقیعت دراماتیک میشود و همین موضوع جذابیت داستان را چند برابر میکند، کشمکشهای شخص با شخص و یا تقدیر، برخی از همین موقیعتهای دراماتیک است. یقین دارم وجود علیرضا نادری در مقام نویسنده و حسن فتحی به عنوان کارگردان توانسته زبانی را برای بیان مفاهیم این مجموعه به کار ببرد که با مخاطب عام به خوبی ارتباط برقرار کند.
از سویی وجود چنین مجموعهای نویدبخش این موضوع است که مجموعههای تلویزیونی ما کم کم از حالت ملودرامهای روتین خارج شده و سبک فاخرتری به خود میگیرد. نزدیک شدن به تراژدی مدرن در سریال «در مسیر زایندهرود» یکی از اتفاقات خوب این مجموعه است که تاثیرش را به راحتی در میان عامه مردم و مخاطبان کار میبینیم.
هر چند گاهی ممکن است بار اخلاقی این کار در برخی مواقع گل درشت به نظر برسد که باز هم گمان میکنم این موضوع جزو خصلتهای این کار است چرا که مخاطب عام نیاز دارد تا به برخی مسائل بازتر نگاه شود.احساس میکنم تجربه موفق حضور زوج علیرضا نادری و حسن فتحی در آخرین اثر سینماییشان یعنی «کیفر» به پختگی و بلوغ مجموعه «در مسیر زایندهرود» بسیار کمک کرده و شاید علت اصلی برجسته شدن این اثر شده است.
البته از آنجایی که در حال حاضر اواسط سریال را نظارهگر هستیم قضاوت درباره کلیت کار کمی عجولانه است، اما به جرات میتوان گفت تا همین لحظه سریال «در مسیر زایندهرود» یکی از بهترین کارهای مناسبتی ماه مبارک رمضان بوده است.
در چند روز گذشته برخی به لهجه اصفهانی بازیگران سریال ایراد گرفته بودند که به نظر من کمی ایراد عجیبی است. چرا که اولا این سریال یک روایت بسیار جدی را در خود جای داده و به هیچ وجه قصد به سخره گرفتن لهجه یا قومیت خاصی را ندارد. حتی من این سریال را با یکی از دوستانم که اصالتا اصفهانی است تماشا کردم و او از این سریال و لهجه رضایت داشت، هر چند باید بپذیریم بازیگران اصالتا اصفهانی نیستند و از این بابت ممکن است کاستیهایی در کار احساس شود.
و ثانیا معتقدم نباید با این ایرادات سطحی دست و پای سینماگران را ببندیم؛ مجموعههای تلویزیونی ما نیاز دارند تا از فضای تهران خارج شوند و محیطهای دیگری را تجربه کنند.
بازی بازیگران این مجموعه نیز نکته بسیار قابل توجهی است چرا که حسن فتحی در این کار بیشتر از بازیگران تئاتر استفاده کرده است و اتفاقا این یکی از نقاط قوت کار است. برای نمونه حضور دکتر مهدی سلطانی در نقش (حاج بهزاد) این نقش را باور پذیرتر کرده است، سلطانی سالها است که تجربه حضور در صحنه تئاتر را دارد و دارای دکترای تئاتر است، به همین دلیل است که به راحتی با او ارتباط برقرار میکنیم. اگرچه معتقدم حضور این دست بازیگران تئاتری برای ایفای نقشهای ملی بسیار خوب و حسابشده است.
در مجموع میتوان کار حسن فتحی را مجموعهای آبروند و قابل دفاع ارزیابی کرد و منتظر ماند تا پایان کار و دید آیا شتابزدگی برای تولید مجموعههای مناسبتی «درمسیر زایندهرود» را هم تحتالشعاع قرار خواهد داد یا خیر
منبع خبر: سینمای ما
آدرس منبع خبر:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3721.html
حرفهای احسان خواجهامیری، آهنگساز و خواننده سریال «در مسیر زاینده رود»
نسل موسیقی، نسل مو سیخسیخی شده است
یکی از علتهای پیشرفتم این بوده که از اشتباههای پدرم درس گرفتم
سینمای ما - احسان خواجه امیری آهنگساز و خواننده پاپ کشورمان طی گفتگویی به اظهار نظر درباره محمد اصفهانی، موسیقی پاپ کشور و ... پرداخت. خواجه امیری در این گفتگو ضمن انتقاد از وضعیت موسیقی گفت: من در خواننده های پاپ صدای محمد اصفهانی را خیلی دوست دارم. هر کس بگوید من از گذشتگانم تاثیر نپذیرفته ام صد درصد دروغ گفته است. او اسطوره من نبود اما هنوز کارهایش را باعلاقه گوش می کنم.
احسان خواجه امیری ادامه داد:کارهای ایرج و برخی اساتید موسیقی سنتی را هم گوش می کنم.نسل موسیقی ما عوض شده است.دکتر اصفهانی خوب می خواند اما نسل موسیقی، نسل مو سیخ سیخی شده است.اینها هستند که که موسیقی این نسل را می سازند.خیلی سخت است که آقای اصفهانی بتواند کارهایی بهتر از کارهای قبلی اش بسازد.،
خواجه امیری دررابطه با حضور در یک خانواده هنری می گوید:پدر من اخلاقش غیر حرفه ای است. این را خیلی رک می گویم.به نظرم بدون تردید بزرگترین خواننده تاریخ موسیقی ایران است.خیلی از استادان گفتند که اگر ما صدای ایرج را داشتیم دنیا را فتح می کردیم. مثل این می ماند که شما با یک ماشین آخرین سیستم 5 هزار سی سی 20 کیلومتر در ساعت هم نتوانی بروی.
برای همین پدرم اصلا مدیر خوبی نبود. به نظرم یکی از علت های پیشرفتم این بوده که از اشتباه های پدرم درس گرفتم.نمی خواهم بگویم من اصلا اشتباه نکرده ام. شاید اگر برگردم عقب خیلی از کارها را تکرار نمی کنم. برای همه این اشتباهات طبیعی است.
آدرس منبع خبر:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3722.html
ایراد لهجه اصفهانی "در مسیر زایندهرود" غیر عمدی است
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد هدف تهیهکنندگان مجموعه تلویزیونی "در مسیر زایندهرود" ارزشمند دانست و ایرادهای پیش آمده در لهجه اصفهانی این سریال غیر عمدی است.
ابوالفضل قربانی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بعد از بررسیهای انجام شده درباره مجموعه تلویزیونی "در مسیر زایندهرود" به این نتیجه رسیدیم که هدف تهیهکنندگان این سریال ارزشمند بوده و صرفاً برای معرفی اصفهان و آثار آن بوده که جای قدردانی و تشکر دارد.
وی در ادامه افزود: ما متوجه شدیم ایرادهای پیش آمده در لهجه اصفهانی مجموعه "در مسیر زایندهرود" غیر عمدی بود و به خاطر زمان کم در تولید این پروژه به وجود آمده است. البته پیشنهاد دادهایم تا تهیهکننده در جلسه شورای شهر اصفهان حاضر شود و درباره روند تولید مجموعه تلویزیونی "در مسیر زایندهرود" توضیحاتی ارائه دهد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در پایان خاطر نشان ساخت: ما پذیرفتیم عوامل مجموعه "در مسیر زایندهرود" قصد توهین به لهجه اصفهانی را نداشتند و اشکالات غیر عمدی بوده است. امیدوارم دوستان دیگر برنامهساز که قصد تولید آثاری با معرفی شهر اصفهان را دارند تلاش بیشتری کنند و زمان بیشتری برای صحیح ارائه کردن لهجه اصفهانی داشته باشند.
تصويربرداري سريال «در مسير زاينده رود» تا عيدفطر ادامه دارد
خبرگزاري فارس: ساخت مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده رود» به كارگرداني «حسن فتحي» نيز امسال به كمبود زمان مبتلا شده و تصويربرداري اين سريال تا عيد فطر ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، عليرغم وعده هرساله مديران رسانه ملي براي برنامه ريزي در ساخت آثار نمايشي در زمان كافي و مناسب، امسال نيز سريالهاي رمضاني رسانه ملي به كمبود وقت و زمان مبتلا شدهاند و با فشار كاري بالايي آثار خود را به آنتن ميرسانند.
يكي از اين آثار، سريال «در مسير زاينده رود» به كارگرداني «حسن فتحي» است كه با فشار كاري بالايي در حال ساخت است.
فتحي و گروهش در حال حاضر با روزي بيش از 12 ساعت كار، تصويربرداري را ادامه مي دهند تا بتوانند سريال را به آنتن برسانند و تصويربرداري سريال تا عيد سعيد فطر ادامه خواهد داشت.
بنابراين گزارش، اين مجموعه كه تهيهكنندگي آن بر عهده اسماعيل عفيفه است، داستان «مهران سارنگ» فوتباليست جواني را روايت ميكند كه براي عقد قرارداد با باشگاهي تازه تأسيس به اصفهان سفر كرده و در پي اين سفر به واسطه تصادف رانندگي با «مسعود مصيب» جوان نخبه اصفهاني با وي درگير و دچار چالشي جدي ميشود.
كارگرداني اين مجموعه را حسن فتحي بر عهده دارد كه پيشتر مخاطبان تلويزيوني از او آثاري چون «پهلوانان نميميرند»، «روشنتر از خاموشي»، «ميوه ممنوعه»، «شب دهم»، «مدار صفردرجه» و «اشك و لبخندها» را ديدهاند.
فيلمنامه «در مسير زاينده رود» را نيز عليرضا نادري نوشته كه سابقه نگارش نمايشنامههاي مطرحي چون چهار حكايت از چندين حكايت رحمان، پچپچههاي پشت خط نبرد، كوكوي كبوتران حرم را در كارنامه هنرياش دارد.
در مجموعه جديد فتحي مانند هميشه عدهاي از شناخته شدهترين بازيگران سينما، تئاتر و تلويزيون نقشآفريني ميكنند و حسين محجوب، مهرانه مهين ترابي، مسعود رايگان، اشكان خطيبي، بهنوش طباطبايي، مهرداد ضيايي، پرديس افكاري، مهدي سلطاني، افسانه پاكرو، هومن برق نورد، الهه حسيني، فرخ نعمتي، حميدرضا آذرنگ، مهدي باقربيگي، مهران نائل، نيما نادري و... بازيگراني هستند كه در اين اثر به هنرنمايي پرداختهاند.
در ساخت اين مجموعه عواملي چون افشين احمدي (مديرتصويربرداري)، خسرو كيوانمهر (مدير صدابرداري)، پيام فروتن (طراح صحنه و لباس)، سعيد ملكان (طراح چهره پردازي)، بابك رضاخاني (تدوين)، مجتبي خادمزاده (مدير برنامهريزي)، علي مردانه (دستيار اول كارگردان)، محمد فوقاني (عكاس)، محمدرسول صادقي (مشاور رسانهاي)، ناصر هاديانفر (مدير تداركات)، نعمت گودرزوند چگيني (دستيار تهيه)، عليرضا احمدي كيا (مدير توليد) همكاري ميكنند.
همچنين افشين يداللهي به عنوان ترانه سرا و احسان خواجه اميري در مقام آهنگساز و خواننده با مجموعه «در مسير زاينده رود» همكاري دارند.
من چون اصفهانی نیستم نمیتونم قضاوت درستی داشته باشم . بهتره که این رو هم در نظر بگیریم که اگر سریالی در مورد شهر یا استان ما هم ساخته میشد ممکن بود ما هم اعتراض هایی داشته باشیم ، اما اشکالات و ایراد ها به نشون دادن فرهنگ و معماری و لهجه اصفهان از ابتدای سریال بهش اشاره شد و بهتره تا بین کابرها درگیری پیش نیومده و کار به توهین نکشیده ( که نمونه اش رو هم دیدیم ) و هر دو طرف رو ناراحت کنه ، این بحث رو تموم کنین . از این به بعد پستها در مورد سریال باشه ( بله میدونم این اعتراضها هم جزئی از سریاله ! اما تا همینجا کافیه . نظر اکثریت هم فکر میکنم همین باشه .
تکتیر! D:
=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
این دختره عروس اون پیریه! غجب نقش باحالی داره!
بسیار لذت میبرم!
فقط اونجا که گفت قتل پسره دوساله که زیر خاکه منظورش چی بود؟!
من درست حسابی ندیدم بعد اون رو!
تکرارش ساعت چنده؟
با توجه به اولتیماتوم جناب rebeccaاز بحث لهجه صرف نظر میکنیم.:31:در باره سریال باید گفت موضوعش ناب و تازس.اما این موضوعیه که تو هر سه سریال امسال میبینیم:(قتل)
اما در هر کدام به شکلی متفاوت که البته جراحت تقریبا نزدیک به این سریاله(و با بازی بی نقص و فوق العاده امین تارخ)
ملکوت در پشت صحنه و تم فیلم از تصادف و فرار از صحنه میگه که اونم نوعی قتله.
نکته قابل توجه این فیلم که از نقاط ظعف بزرگ اونه شخصیت حاج بهزاده که بجای پهلوون بودن بیشتر بی تفاوته.یعنی در وادیه برادر مرده ها اونم از نوع کشته شده ها نیست.
مسئله دیگه اینکه چندان چهره خوانواده مقتول مانند عزا دارها نیست به جز یه پیرهن مشکی.
صورتهای تراشیده!!!!!!!!!!!!! اونم واسه داغداران یه جوون از نوع نخبه(به خصوص حاج بهزاد که صورتش برق میزنه)این در بین ما اصفهانیا اصلا دیده نشده که حتما دوستامون تائید میکنن.
اما نکته قابل انتقاد اینه که حسن اقای فتحی کارگردان اثر بی نقصی چون مدار صفر درجه (که من از عاشقای این سریال بوده و هستم و همیشه از اون به نیکی یاد میکنم)نباید اینگونه بدون مطالعات کامل و اطلاعات دقیق از فرهنگ شهری همچون اصفهان
قطب صنعت و هنر ایران.پایتخت جهان اسلام و ... دست به ساخت این سریال میزد.که این ضعف به وفور در سریال مشهوده.
به نظر من این اعتراظات باید بشه تا هیچ کارگردانی جرات بی گدار به اب زدن رو نکنه.حتی اگه باعث بشه شبکه استانی ما خودش دست به ساخت سریال بزنه که در اون موفق هم بوده.نیازی به اسم بردن این سریال ها نیست.
ودر اخر اینکه اگر یک روز سریالی مغایر با فرهنگ تهرانیا ساخته بشه همین هایی که حالا به ما میگن بی خیال، خودشون اون کارگردان رو تا چوبه دار میبرن.
از پراکنده گویی هام عذر خواهی میکنم .میخواستم خلاصه باشه.
در شبهاي قدر،
«جراحت» و «ملكوت» پخش ميشوند
توقف پخش «نون و ريحون» و «در مسير زايندهرود»
همزمان با آغاز شبهاي قدر پخش سريال «نون و ريحون» و «در مسير زاينده رود» متوقف ميشود و سريالهاي «جراحت» و «ملكوت» پخش خواهند شد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيوني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شبكه اول سيما طي روزهاي يكشنبه و دوشنبه( هفتم و هشتم شهريورماه) مجموعه داستاني «سوزنبان» را پخش خواهد كرد. اين شبكه همچنين (نهم شهريورماه) خلاصه قسمتهاي سريال «در مسير زاينده رود»(به كارگرداني حسن فتحي) را به روي آنتن ميبرد و از چهارشنبه(دهم شهريورماه) پخش سريال مناسبتي اين شبكه به روال عادي بازخواهد گشت.
شبكه دو سيما كه از روز گذشته پخش سريال «قسم» را آغاز كرده است، اين مجموعه سه قسمتي را دوشنبه و چهارشنبه پس از گفتگوي ويژه خبري به روي آنتن ميفرستد؛ ضمن اينكه پخش سريال مناسبتي « ملكوت»(محمدرضا آهنج) در شبهاي قدر ادامه دارد.
شبكه سه سيما در شبهاي قدر سريال «جراحت» را پخش خواهد كرد. اين شبكه سهشنبه سريال عسگرپور را به روي آنتن نميفرستد تا يك فيلم سينمايي جايگزين اين سريال باشد.
شبكه تهران كه سريال « نون و ريحون»(فرزاد موتمن) را پخش ميكند در شبهاي قدر اين سريال را به روي آنتن نميفرستد. اين شبكه در باكس « نون و ريحون» سريال «شايد براي شما هم اتفاق بيفتد» را قرار داده است. همچنين جشن رمضان در شبهاي قدر به سوگ رمضان تغيير نام ميدهد و روز شهادت نيز فيلمي سينمايي با نام « فقط دوساعت» از اين شبكه پخش خواهد شد. سريال « نون و ريحون» از پنجشنبه مجددا به روي آنتن شبكه تهران ميرود.
به گزارش ايسنا، همزمان با فرا رسيدن شبهاي قدر، ويژه برنامههاي احيا و سخنراني شب 19 ، 21 و 23 ماه مبارک رمضان( يکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) مهديه تهران، حرم امام رضا(ع) ، حرم حضرت معصومه (س) ، مسجد اعظم قم ، مسجد دانشگاه تهران ، حرم حضرت عبدالعظيم (ع)، مدرسه شهيد مطهري، حرم شاه چراغ، حسينه همدانيها، مسجد مقدس جمکران، دانشگاه امام صادق (ع)، مصلاي تهران و امامزاده صالح (ع) به طورزنده ازشبکههاي يک، دو، سه ، چهار، تهران و قرآن پخش ميشود.
اعتراض اصفهانیها به سریال در مسیر زاینده رود
محمد تقی رهبر با مطرح کردن اعتراض اصفهانیها به سریال در مسیر زاینده رود از تذکر به رئیس صدا و سیما در این رابطه خبر داد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، محمدتقی رهبر نماینده اصفهان در حاشیه برگزاری جلسه روز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب با اشاره به پخش سریال در مسیر زاینده رود که شبها از صدا و سیما پخش میشود گفت: این سریال مردم اصفهان را که سابقه فرهنگی و تمدن بالایی داشته و شهیدان بسیاری را در راه انقلاب دادند مورد اهانت قرار داده است.
وی گفت: هم به لحاظ تقلید در نحوه سخن گفتن اصفهانیها و هم محتوای مطالب اهانت در این سریال وجود دارد و در این زمینه مردم اصفهان طوماری خطاب به رئیس صدا و سیما تهیه کردهاند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: بنده نیز در گفتگویی که با معاون پارلمانی صدا وسیما داشتم خواستار انعکاس این اعتراض به رئیس صدا و سیما شدم. البته در نماز جمعه اصفهان نیز این مورد یادآوری شده است.
رهبر از تهیه نامه اعتراضی دانشجویان اصفهانی خطاب به صدا و سیما خبر داد و گفت: نظر ما این است که نباید صدا و سیماییها دور هم نشسته ببرند و بدوزند بلکه باید حساب شده تر کار کنند.
ميدانيم پشت پرده فوتبال چه حوادثي ميگذرد
ذكايي: در مسير زاينده رود بخشي از واقعيات فوتبال را بيان ميكند
خبرگزاري فارس: دبير شوراي سياستگذاري ورزش سازمان صداوسيما گفت: در سريال مسير زاينده رود سياهنمايي عليه فوتبال انجام نميشود و بخشي از واقعيات گفته شده است.
حسين ذكايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انتقادهايي كه علي كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال از مجموعه تلويزيوني در مسير زاينده رود انجام داده است،عنوان كرد: موضوع فيلمها و سريالهاي تلويزيوني مختلف است. در مورد مسايل پزشكي، حقوقي، اجتماعي و ورزشي و ... مجموعههاي تلويزيوني ساخته ميشود. نميتوان انتظار داشت اگر بر فرض در مورد مسايل حقوقي سريالي ساخته ميشود، به مشكلاتي كه قوه قضائيه دارد، اشاره نكرد يا اگر در مورد مسايل پزشكي مجموعهاي ساخته ميشود، به برخي مشكلات اين حرفه نپرداخت. چنين خواستههايي نابه جا است.
وي افزود: نميدانم علي كفاشيان به چه موضوعي در سريال در مسير زاينده رود معترض است. اينكه چند بازيكن فوتبال در اين مجموعه تلويزيوني حضور دارند، ناراحت است يا سوژه فوتبال سريال باعث ناراحتي او شده است. از اينكه يك مجموعه تلويزيوني به مسايل ورزش ميپردازد، بايد خوشحال بود چرا كه در زمينه ورزش سريالهاي كمي ساخته ميشود. داشتن مجموعههاي تلويزيوني با سوژه ورزش باعث رونق بيشتر ورزش خواهد شد.
دبير شوراي سياستگذاري ورزش سازمان صدا و سيما تاكيد كرد: فوتبال يكي از ورزشهايي است كه توجه زيادي به آن ميشود و مخاطب زيادي هم دارد. نبايد انتظار داشت انتقادي از ورزش و فوتبال نشود. بازيكنان فوتبال در اين مجموعه تلويزيوني متوجه ميشوند الگوي بسياري از جوانان و نوجوانان ما هستند و بايد در برخي رفتارهايشان تجديد نظر كنند و رفتار مناسبتري از خود نشان دهند.
حسين ذكايي در پاسخ به اينكه ظاهرا كفاشيان مدعي است در سريال مسير زاينده رود عليه فوتبال سياهنمايي ميشود، گفت: نظرها با يكديگر متفاوت است. اگر ايشان معتقد است سياهنمايي است، ميگويم چنين اتفاقي در اين سريال رخ نميدهد. هر وقت توانستيم ثابت كنيم اتفاقهايي كه در اين سريال نشان داده ميشود، در فوتبال مطلقا وجود ندارد، آن زمان ميتوانيم ادعا كنيم سياه نمايي صورت گرفته است. در فوتبال اتفاقهاي خوب و بد رخ ميدهد. همه ميدانيم در پشت پرده فوتبال گاهي اوقات چه حوادثي اتفاق ميافتد.
«در مسير زايندهرود» پر از اشكال است؛
ذاكراصفهاني: مردم اصفهان خواستار توقف «در مسير زاينده رود» هستند
خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان با انتقاد مجدد از سريال در مسير زايندهرود گفت: اين مجموعه پر از نقد اشكال است و مردم و مسئولان اصفهان خواستار توقف هرچه سريعتر اين سريال هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، عليرضا ذاكراصفهاني شنبه شب در جشن گلريزان ويژه آزادسازي زندانيان جرائم غيرعمد استان اصفهان، با اشاره به اينكه صدا و سيما بايد بسترسازي مناسبي براي حضور مردم در كارهاي خير انجام دهد، اظهار داشت: صدا و سيما به جاي فيلمهايي همچون «در مسير زايندهرود» كه هيچ سنخيتي با فرهنگ اصفهان ندارد، بايد آثاري توليد كند كه سبب تشويق مردم به عمل خير شود.
وي با انتقاد مجدد از سريال در مسير زايندهرود افزود: اين فيلم پر از نقد و اشكال است و مردم فهيم و مسئولان اصفهان نيز خواستار جلوگيري از پخش اين سريال هستند.
استاندار اصفهان با اشاره به اينكه مردم از استانداري توقع دارند كه براي توقف اين سريال تلاش كند، تاكيد كرد: مسئولان صدا و سيما بايد ساخت چنين مجموعههايي را به هنرمندان اصفهان واگذار كنند، چراكه آنها شناخت عميقتري از آداب، رسوم و فرهنگ اصفهان دارند و حداقل به لهجه اصفهاني كاملاً مسلط هستند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: به دليل روحيه معنوي كه در ماه مبارك رمضان وجود دارد، ميزان جرايم در اين ماه همواره كاهش مييابد و فضاي انساني خاصي در جامعه مستولي ميشود.
ذاكراصفهاني ادامه داد: فردي كه در يك سانحه و به صورت غيرعمد دچار جرمي ميشود و به زندان ميافتد، آسيبهاي زيادي را به خود، خانواده و جامعه وارد ميكند.
وي بيان داشت: كسي كه در زندان است به لحاظ روحي و رواني آسيب فراواني به اطرافيانش وارد ميكند و سبب پريشان حالي اقتصادي و فرهنگي خانوادهاش ميشود.
استاندار اصفهان با اشاره به اينكه اصفهان خيرين بسيار زيادي دارد، گفت: امروز خيرين استان در قسمتهاي مختلفي همچون ساخت مسكن و مدرسه و بهداشت حضور فعالي دارند.
وي با اشاره به اينكه حجم عظيمي از خدمات درماني و بهداشتي استان اصفهان توسط خيرين اين استان اداره ميشود، افزود: بايد مجموعه اقدامات نيكوكاران و خيرين را به تصوير بكشيم تا به اين وسيله بستري مناسب براي اين نوع فعاليتها در جامعه ايجاد كنيم.
ذاكراصفهاني با بيان اينكه دولت محدوديتهاي زيادي از نظر مالي دارد و نميتواند به تنهايي پروژههاي مختلف را اجرا كند، اضافه كرد: براي ساخت اماكني همچون مساجد، مدارس و بيمارستانها خيرين بايد به كمك دولت بيايند.
وي بيان داشت: استان اصفهان از لحاظ دارا بودن خيرين و كمك آنها براي ساخت پروژههاي مختلف در كشور سرآمد است.
از طرف خودم تکذیب میکنم !نقل قول:
ذاكراصفهاني: مردم اصفهان خواستار توقف «در مسير زاينده رود» هستند
لطفا از طرف خودتون حرف بزنید !
گلایه حسن فتحی از مسولان و درخواست از مردمسینمای ما - «در مسير زايندهرود»، هر چند در نخستين قسمتهايش، واكنشهاي پيشبيني نشده اصفهانيها را مبني بر عدم رعايت درست بيان و لهجه اصفهاني به دنبال داشت، ولي به هر حال همچون ديگر ساختههاي اين كارگردان، به ويژه در تلويزيون، متكي بر اصول حرفهاي و تكنيكهاي دقيق كارگرداني است. ضمن اينكه حصول چنين نتيجهاي، آن هم در شرايط بغرنج توليد و كمبود شديد وقت مشكلتر از هر مقطعي به نظر ميرسد.
اين روزها من و گروه توليد «در مسير زايندهرود» از هفت صبح تا يك شب سر كار هستيم
حسن فتحي در گفتگویی عنوان کرد: «ما بخش كوچكي از مجموعه بزرگ سينما و تلويزيون هستيم و تلاش ميكنيم آثار مورد پسند و دلخواه مردم را بسازيم. از مردم و مسؤولان ميخواهم كه با حوصله و سعهصدر بيشتر سريال «در مسير زايندهرود» را ببينند و پيشداوري نكنند.
وی افزود: شايد همين انتقادات امروز آنان در قسمتهاي بعدي پاسخ داده شود و فرصتي ايجاد كند تا همه مخاطبان در قضاوت خود تجديد نظر كنند.»
كارگردان سريال «اشكها و لبخندها» با گلهمندي از مسؤولان تلويزيون به دليل تاخير در تصويب طرح جديدترين سريالش گفت: «اگر طرح اين سريال كه بهار پارسال به تلويزيون ارائه شد، زودتر از بهمن سال گذشته تصويب ميشد تا ما هم به سرعت قرارداد تحقيق و نگارش فيلمنامه را منعقد كنيم، امروز ناگزير نبوديم در اين زمان محدود و شرايط عذابآور و پرتنش كار توليد را پيش ببريم.
وی ادامه داد:اين روزها من و گروه توليد، از ساعت هفت صبح تا يك شب سركار هستيم و واقعا كمترين زمان ممكن را براي استراحت داريم. من هفتهها و ماههاست كه در كنار خانوادهام نبودهام و روزهاي بسيار سختي را ميگذرانيم و شبانهروز در حال تلاش هستيم.»
لینک منبع:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3737.html
تدوينگر «در مسير زايندهرود»:
بعضي صحنهها اجازه تند شدن ريتم را نميدهند
كارهاي ماندگار زمان كافي براي ساخت داشتهاند
تدوينگر مجموعه تلويزيوني «در مسير زايندهرود» با اشاره به كمبود وقت در سريالهاي مناسبتي گفت: تمام كارهاي ماندگار، زمان كافي براي ساخت و تدوين دراختيار داشتهاند.
بابك رضاخاني در گفتوگو با خبرنگار سرويس راديو و تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره تاثير فشردگي كارها بر كيفيت سريالهاي ماه رمضان، اظهار كرد: كمبود وقت در سريالهاي مناسبتي همواره وجود داشتهاست و من هم در سريالهاي مناسبتي ديگري مانند «ميوه ممنوعه» با آن مواجه بودهام؛ اما هيچ راهكار مناسبي براي حل اين معضل وجود ندارد چراكه طرحهاي مناسبتي معمولا در كمترين زمان ممكن ساخته ميشوند.
وي ادامه داد: من به عنوان تدوينگر تمام تلاشم را انجام ميدهم كه كمترين ايراد را داشته باشم و به لحاظ كيفي و فني بهترين كار ممكن را ارائه دهم؛ با اين وجود، زمان بيشتر بهطور مستقيم بر كيفيت كار تاثير ميگذارد و ميتواند آن را پختهتر و منسجمتر كند.
تدوينگر مجموعهي تلويزيوني «در مسير زايندهرود» سپس اعلام كرد: در مرحلهي تدوين نهايي هستيم و تدوين تمام قسمتهايي كه تصويربرداري شدهاند، انجام شدهاست. سكانسها و قسمتها، همزمان با تصويربرداري به كار مونتاژ شده، اضافه ميشوند. در حال حاضر نيز قسمتهاي آماده به پخش را بازبيني ميكنيم و تا نقاط ضعفشان براي پخش برطرف شود.
رضاخاني گفت: با وجود اينكه كار تصويربرداري و تدوين به طور همزمان انجام ميشود، با كارگردان و تهيهكننده، تعامل خوبي داريم. آنها قسمتهاي تدوينشده را ميبينند و نظرات و پيشنهادات خود را به من منتقل ميكنند.
وي با اشاره به ريتم كند سريال «در مسير زايندهرود» در برخي سكانسها، افزود: بعضي صحنهها و سكانسها اجازه تند شدن ريتم را به كار نميدهند و ممكن است تند شدن اين صحنهها به فيلم لطمه بزند. لحظههاي عاطفي و حساس كه بعدها شخصيتها مبتني بر اين لحظات تصميمگيري ميكنند، با ريتم كندتري پخش ميشود.
تدوينگر سريال «در مسير زايندهرود» تاكيد كرد: تاملي كه در بعضي سكانسها مثل سكانسهاي مربوط به شخصيت «ملك منصور» وجود دارد، به دليل تاثيرگذاري آن در آينده سريال است. اين تامل و ريتم كند باعث ميشود كه اجازه دهيم مخاطب با فضا و حس به وجود آمده ارتباط برقرار كند، اما در جايي كه لازم بوده ريتم تندتري به كار داده شود، من به عنوان تدوينگر، اين كار را انجام دادهام.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
يادداشت رئيس حوزه هنري اصفهان در نقد «در مسير زاينده رود»؛
فتحي حلاوت و شيريني لهجه اصفهاني را نميشناسد
خبرگزاري فارس: حلاوت و شيريني زبان اصفهاني در درست ادا كردن آن است اما فتحي حلاوت و شيريني لهجه اصفهاني را نميشناسد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيدمهدي سيديننيا رئيس حوزه هنري اصفهان در ياداشتي با عنوان «جايي كه كارگردان گويشها را نميشناسد» به نقد سريال در مسير زايندهرود پرداخت.
يادداشت سيدمهدي سيديننيا رئيس حوزه هنري اصفهان را در ذيل ميخوانيد:
«روشنتر از خاموشي» را از حسن فتحي كارگردان صاحب نام و صاحب سبك سينماي ايران ديديم و گويش ناموزون و ناهماهنگ به لهجه اصفهاني كتايون رياحي در نقش همسر ملاصدرا در آن سريال ملولمان ساخت.
گرچه صدابرداري به طريق دوبله بود اما حاصل كار آن بود كه ديديم و شنيديم و باورمان نميشد كه فتحي دوباره اشتباه قبلي خود را تكرار و «در مسير زاينده رود»، اصفهانيهاي متين و آرام را به خروش وادارد.
ايشان با اين كار عجولانه خويش هنرمندان، كارگردانان، بازيگران، شاعران، اديبان و همه مردم كوچه و بازار كه بيننده اين سريال هستند را از خود رنجاندهاند.
گويش اصفهاني فرهنگ خاص خودش را دارد و هيچكس به جز خود اصفهانيهاي خوش زبان قادر به تكلم آن نيست، به همين دليل بازيگران سريال وي تنها توانستهاند اداي همشهريان ما را درآورند و اصلا قادر به بازي در نقش اصفهانيها نبودهاند.
حتي مهرداد ضيايي (مشاور گويش) كه در گويش موفق است در بازي ناتوان است.
حلاوت و شيريني زبان اصفهاني در درست ادا كردن آن است كه «كار هر بز نيست خرمن كوفتن».
اگر فتحي همتي ميكرد و لوكيشن فيلمش را خود اصفهان با آداب و رسوم اصفهانيهاي اصيل و فرهنگ كهنشان انتخاب ميكرد، شايد اين سريال دچار چنين معضلي نميشد.
ناگفته نماند كه قبل از دست اندركاران سريال، مقصر اصلي صدا و سيماست كه اجازه ميدهد چنين سريالهاي توهينآميزي ساخته و پخش شود و چهره اصفهانيهاي مهماننواز و شيرين كار را چنين زشت با آن گويشهاي مسخره به نمايش درآورد.
در پايان اميد ما يك عذرخواهي جانانه فتحي و تهيه كننده و مشاور گويش اين سريال از مردم رنجيده اصفهان است تا ديگر بار اجازه بدهيم خالقان اثر در شهر پر صفايمان داستاني با زبان مادريمان را به تصوير كشند.
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
استاندار اصفهان:
اختلال لهجه كمترين اثر سوء پخش «در مسير زايندهرود» است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان گفت: پخش سريال در مسير زايندهرود ايرادات فراواني دارد كه ايجاد اختلال لهجه در بين مردم اصفهان كمترين اثر سوء آن است.
عليرضا ذاكراصفهاني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به ايرادات وارد شده به سريال در مسير زايندهرود اظهار داشت: اين سريال از ايرادات فراواني برخوردار است كه مسئولان رسانه ملي هرچه سريعتر بايد پخش آن را متوقف كنند.
وي افزود: مسئولان رسانه ملي دلسوزانه سعي در حمايت و توليد آثار فاخر براي معرفي آداب و رسوم مردم شهرهاي مختلف ميهن اسلامي ايران دارند اما توليدكنندگان و عوامل اجرايي اين سريال با كجسليقگي خود موجبات تمسخر لهجه و آداب و رسوم مردم اصفهان را فراهم كردند.
استاندار اصفهان تصريح كرد: آنچه سريال در مسير زايندهرود از آداب و رسوم و نوع پوشش مردم اصفهان به نمايش گذاشته است با آداب و رفتار مردم شهر اصفهان بسيار تفاوت دارد.
وي با تاكيد بر دلآزردگي هنرمندان و فرهيختگان اصفهاني از توليد و پخش اين سريال خاطرنشان كرد: متمركز بودن امكانات در تهران موجب شده تا عواملي ناآشنا به اصول و اعتقادات مردم اصفهان دست به توليد چنين آثاري بزنند.
ذاكراصفهاني با تاكيد بر حضور هنرمندان و مفاخر فراوان در استان اصفهان خواستار پيگيري و سماجت رسانههاي اصفهاني براي توقف پخش اين سريال شد.
وي اظهار داشت: اصفهان در تمام مكاتب هنري همچون صنايع دستي، موسيقي، تئاتر و معماري داراي سبك خاصي بوده و اين موضوع بر هيچكس پوشيده نيست اما تمركز امكانات در تهران موجب شده تا هنرمندان اصفهاني امكان رشد و ظهور كمتري داشته باشند.
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
شهرداري از همكاري با مجموعه «در مسير زاينده رود» پشيمان است؛
تحويلپور: لهجه بازيگران «در مسير زايندهرود» نجفآبادي است نه اصفهاني
خبرگزاري فارس: معاون فرهنگي و اجتماعي شهردار اصفهان گفت: نويسنده اين مجموعه خود اهل نجفآباد اصفهان است و لهجه نجفآبادي را در اين سريال به كار برده است كه با لهجه اصفهاني تفاوتهاي زيادي دارد.
حبيبالله تحويلپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان، هدف شهرداري را از همكاري با سريال در مسير زايندهرود، معرفي بيشتر اصفهان با فرهنگ و تمدن اصيل ايراني به تمام كشور و حتي جهان دانست و اظهار داشت: شهرداري در ابتدا از اين مجموعه استقبال كرد، اما فيلمنامه در اختيار شهرداري قرار نگرفته بود و تلاش شد پشتيبانيهايي از آغاز اين مجموعه در اصفهان صورت گيرد.
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري اصفهان افزود: هر چند موضوع اين مجموعه قابل قبول بود، اما زماني كه فيلمنامه به دست شهرداري رسيد، اصلاحات زيادي براي آن عنوان شد.
وي تصريح كرد: يكي از اهداف پشتيباني از اين مجموعه، نمايش فوتبال پاك اصفهان در كشور بود و هنوز هم ميتواند در بستر فرهنگي خود اين شاخص را نمايان كند.
تحويلپور با بيان اينكه «در مسير زايندهرود» با چند مشكل عمده مواجه است، ادامه داد: نويسنده اين مجموعه خود اهل نجفآباد اصفهان است و لهجه نجفآبادي را در اين سريال به كار برده است كه با لهجه اصفهاني تفاوتهاي زيادي دارد.
وي يكي از كمبودهاي اصلي اين فيلم را نبود بازيگر اصفهاني در مجموعه عنوان و تصريح كرد: از زمان آغاز مجموعه نيز اعلام كرديم كه اين مجموعه نياز به استفاده از بازيگران با اصالت اصفهاني دارد، اما گويش شيرين اصفهاني در اين سريال مناسب جلوه داده نشده است.
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري اصفهان با بيان اينكه بسياري از اتفاقات اين مجموعه آداب و رسوم مردم اصفهان را زير سؤال برده است، اظهار داشت: مردم اصفهان در مهمانپذيري و مهماني رفتن اينگونه نيستند و اين مسئله با انتقادات شديدي از جانب مردم اصفهان مواجه شده است.
وي با بيان اينكه مسئولان شهري و استاني انتقادات شديد خود را پيرامون اين مجموعه اعلام كردهاند، تصريح كرد: مسئولان صدا و سيما معتقدند اين مجموعه در سراسر كشور و حتي برخي نقاط جهان مخاطبان خود را جذب كرده است.
تحويلپور با بيان اينكه شهرداري هيچ گونه كمك نقدي به اين مجموعه نكرده است، افزود: شهرداري تنها خدمات پشتيباني، تصويربرداري و ضبط مجموعه را تسهيل كرده كه از اين اقدام نيز پشيمان است.
وي با بيان اينكه آغاز سريال جلوه بسيار مناسبي داشت، گفت: زماني كه سريال پخش شد، متوجه شديم كه نواقص زيادي دارد و ما نيز در انتظار قطع برنامه و معذرتخواهي مسئولين اين مجموعه هستيم.
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري اصفهان با بيان اينكه بايد در انتظار اقدامات بعدي و اعتراضات بيشتري باشيم، گفت: شهرداري نيز همانند مردم در انتظار پاسخ از مسئولان براي برخورد با اين مجموعه است.
وي خاطرنشان كرد: اگر قرار است كاري براي اصفهان به عنوان پايتخت فرهنگي انجام شود، بايد در شأن اصفهان باشد و بيان مطالبي نظير زمان كافي نبود و يا شرايط مناسب نبود، دليل مناسبي براي ساخت اين مجموعه نيست.
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري اصفهان با بيان اينكه متن سريال، پشت نام كارگردان و پخش از شبكه ملي سيما پنهان مانده بود، اظهار داشت: تمام برنامه در تهران بسته شده بود و فقط اجراي آن در اصفهان انجام شد و نه تنها مدير شبكه يك، بلكه رئيس سازمان صدا و سيما نيز بايد از مردم عذرخواهي كنند.
وي با بيان اينكه ما به شبكه ملي اعتماد كرده بوديم، افزود: سطح تمسخر انجام شده در اين سريال بالاتر از بيان است.
تحويلپور گفت: ما اصلاحات اين برنامه را اعلام كرديم، اما در كمال ناباوري هيچكدام از آنها درون فيلمنامه اعمال نشد.
منم اصفهانی هستم و از قضا فامیلم فتحی هست ..... چیزی که میگم معنی هم فامیلی نمیده
من خیلی خوشحالم که این سریال ساخته شده و جز برترینهاست .... درسته که لهجه زیاد امروزی نیست و یکم زیاده روی شده اما به این هم توجه کنید که خانواده ای که توی فیلم هست از اون اصفهانیهای اصیل هستند که البته در مرکزشهر هم ساکن نیستند ...... چون باغشون بهشون خیلی نزدیکه و توی چند سکانس محیط شبه روستایی منطقه شون مشخص شد و من هم از این خانواده ها زیاد دیدم و تقریبا به همین شکلی که میبینید هستند ........ رفتار آدمهاهم که به نظر من ربطی به شهرشون نداره ....... به هر حال بهتره به جای اعتراض ، کارگردانهای شهرمون یه کم چیز یاد بگیرند .... و اینقدر سریالهای مسخره و بی کیفیت نسازند ....... تنها ایراد سریال در مسیر زاینده رود لهجه هست که خوب این طبیعیه که با این وقت کم نمیشه لهجه یه شهر دیگه رو به خوبی تمرین کرد ...... من و دوستانم از آقای فتحی ممنونیم که برای این کار اصفهان رو انتخاب کردند .
دیگه اون عروسشون خیلی شورشو در اورده مثلا به حاج اقا میگه هزاقا:31:
با سلام
آقا براتون بگم چی میشه این فیلم دیشب اقواممون که تو فیلم بود گفت
اولا بگم اینن پهلوان رشتی هست نه اصفهانی!!!!!!!!
فیلم هم پیرمرده مامان ورزشکاره را میگیره باهاش ازدواج می کنه و رضایت میده
اگه من مطمئن بشم اینجوری تموم میشه ازهمین الان دیگه ادامش رو نمیبینم:13:نقل قول:
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
اونجایی که بین عروس وفرهادسر دیه دعوا بودعروسه میگفت مال منست یه بارهم میگفت مال منس:31:
اصلا این عروس مثلا اصفهانی بیشتر وقتا یه ت میزاره اخره کلمه هاش.
احتمالااین مشاور لهجه خودش مال یه جای دیگه ای باشه:38:
من غیر از دو یا سه قسمت بیشتر ندیدم
از این فیلم خوشم نیومد
نقل قول:
آقا تو رو خدا این در افشانی های شهردار و استاندار و نماینده رو بیخیال شین!!!
اینا اگه دلٍ سوخته ای برای اصفهان داشتن به فکر سی و سه پل و چهار باغ و عالی قاپو بودن!! اینا همش جار و جنجال تبلیغاتیه ....
کاملا با شما موافقم.مشاور این سریال اقای مهرداد ضیایی هستند که به احتمال نودونه درصد ایشون اهل مبارکه اصفهان هستند.اگه اینطور باشه واقعا کار جالبی کردند که مشاور رو از شهرستانهای اصفهان انتخاب کردن.:27:
من که اصفهانیم بعضی از حرفاشون رو نمیفهمم !
از پدرم میپرسم ها این که الان وگفت یعنی چی ؟!
شما متوجه میشید ؟!
دقیقا:دینقل قول:
این کلمات و اصطلاحات را از کجاشون در میارن؟:دی
تازه اگه قبلا هم شنیده باشیم ، اینطوری که اینا تلفظ میکنن بازم متوجه نمیشیم:13:
اگه زیر نویس میکردن خیلی خوب میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیرمرد فقط میخاد زنه رو امتحان کنه...!
بابای مسعود می خواد با مامان این یارو عروسی بکنه تا بچه اش و ادب بکنه و مرد بار بیاره! :دی
یه جمله ای گفت پیرمرده من یهو وسط جمع زدم زیر خنده : "من مادر اون قاتل رو میخوام ! " میخوای چی ؟ : )))))))))))
چرا داستان اینطوری شده...! حسن فتحی تو این چند قسمته پاک ناامیدم کرده!!:41:
این مجموعش نصفه میوه ممنوعه هم نبود!:13:
فكر كنم پدر مسعود ميخواد مادر قاتل رو امتحان كنه.! و وقتي مادره قبول كرد. بگه چون تو براي پسرت از خودت گذشتي مي بخشمش.
حسن فتحی با انتخاب من برای نقش شاهرخ ریسک بزرگی کرد
نیما نادری بازیگر نقش شاهرخ در مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود" معتقد است حسن فتحی با انتخاب او به عنوان بازیگری جوان و تازهکار برای ایفای نقش شاهرخ ریسک بزرگی کرده است.
نیما نادری درباره ایفای نقش شاهرخ در مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود" و همکاری با حسن فتحی به خبرنگار مهر گفت: قرار بود در مجموعه "میوه ممنوعه" با حسن فتحی همکاری داشته باشم و در کنار استاد یاد بگیرم، اما متاسفانه این موقعیت فراهم نشد. در فاصله سریال "میوه ممنوعه" تا "در مسیر زایندهرو" در چند کار دانشجویی و در دو تله فیلم به کارگردانی آقای محرم زینالزاده بازی کردم.
وی در ادامه افزود: در تله فیلم "رقص در آتش" نقش کوتاهی داشتم، اما آقای زینالزاده در تله فیلم دومش نقش اصلی را به من داد. خوشحال هستم در سریال "میوه ممنوعه" بازی نکردم، چرا که تجربهام کم بود. البته منظورم این نیست که الان خیلی مسائل را در بازیگری آموختهام، ولی الان اتفاقی که میخواستم افتاده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیگر نقش شاهرخ درباره اینکه آیا حسن فتحی شما را از صحنه تئاتر انتخاب کرد، توضیح داد: یک روز به دفتر آقای اسماعیل عفیفه، تهیهکننده رفته بودم. با هم صحبت کردیم و او گفت یک فرصت به من میدهد. عفیفه از من خواست یکی از فیلمهایی که بازی کردم را برای آقای حسن فتحی بیاورم. من هم فقط یک فیلم داشتم که نقش ساقی مواد مخدر را بازی کرده بودم. این نقش کوتاه و منفی بود. بعد از اینکه آقای فتحی فیلم را دید نظرش موافق بود، اما گفت که منفی هستم. در ملاقات حضوری که با آقای فتحی داشتم، او به من گفت یک فرصت میدهد و از من خواست خودم را در مجموعه "در مسیر زاینده رود" نشان بدهم.
نادری گفت: نمیدانم موفق بودم یا نه؟ اما از حسن فتحی و اسماعیل عفیفه قدردانی میکنم. خودم پیشنهاد ایفای نقش را در مجموعه "در مسیر زایندهرود" دادم. البته حسن فتحی با انتخاب من برای ایفای نقش شاهرخ ریسک بزرگی کرد، چون من یک جوان تازه کار در عرصه بازیگری هستم. در مجموع تلاش کردم نقش را به خوبی ایفا کنم.
وی درباره بازی در کنار بازیگران حرفهای مجموعه گفت: در مجموعه "در مسیر زایندهرود" دو بازیگر مقابل اصلی داشتم که حسین محجوب و مهدی سلطانی بودند. بیشترین بازی را با این دوستان داشتم. آنها به من خیلی لطف کردند به ویژه آقای محجوب سعی کرد نوع برخوردها، دیالوگها و روابط در طول بازیام را درست در بیاورم. او مثل یک معلم به من آموخت در صحنههای مختلف چطور نگاه کنم؟ چگونه از دستها بازی بگیرم و ... حتی در صحنههایی که بازی نداشت در کنار من بود. در مجموع حسین محجوب و مهدی سلطانی کمک زیادی در بازی به من کردند.
این بازیگر درباره در آوردن لهجه اصفهانی توضیح داد: با توجه به فشردگی کار، تسلط به لهجه دشوار بود. در واقع قسمت سخت کار همین بخش بود. گرچه در این باره خیلیها به ما خرده گرفتند. البته حق دارند نمیخواهم بگویم آنها اشتباه کردند، اما باید نگاه کنیم زمان ما برای تمرین، پیشتولید و ضبط خیلی کم بود. ما یک ماه با آقای ضیایی روی لهجه اصفهانی کار کردیم.
نادری ادامه داد: لهجه اصفهانی ظرافتهای زیادی دارد. نباید این همه خرده گرفت. ما بازیگر شهرستانی داشتیم که در تهران کار کرد، ولی چون لهجه داشت صدای او را دوبله کردند. بنابراین این نوع اتفاقها میافتد. نمیخواهم توجیه کنم، اما همه عوامل تلاش خود را کردند. گرچه میدانند برای لهجه ضعفهایی هم دارند. پس بهتر است بی خیال بخش لهجه شوند و به درام کار توجه کنند که بازیها چقدر خوب در آمده است.
وی در پاسخ به این سئوال که بعد از "در مسیر زاینده رود" علاقمند است در تئاتر فعالیت کند یا تلویزیون گفت: کار اصلی من نوشتن است و سالها است در رادیو مینویسم. قبل از نویسندگی هم انیمیشن کار میکردم. البته این رشته را در دانشکده صدا و سیما میخواندم، ولی بعد انصراف دادم. در حال حاضر دانشجوی رشته ادبیات نمایشی در سوره هستم. علاقه زیادی به نویسندگی دارم. بازیگری و نویسندگی نقطه مشترکی دارند و آن هم خلق کردن است. در مجموع نویسندگی در اولویت کارم است.