سلام چرا سایپا ریو رو اقساطی نمیفروشه مثل پراید و تیبا (میترسه دیگه کسی نخره ازشون پراید و تیبا )
همش پیش فروش
Printable View
سلام چرا سایپا ریو رو اقساطی نمیفروشه مثل پراید و تیبا (میترسه دیگه کسی نخره ازشون پراید و تیبا )
همش پیش فروش
به دلیل همون مسائل تحریم و اینا ... که خودتونم ازش با خبرین،تولید ریو خیلی پاییه،که البته خوبه چون سطح کیفیش بهتر میمونهنقل قول:
به همین دلیل هم هست که فقط حالت فروش نقدی داره،اونم نه همیشه !
درودبردوستان گلم.شاید فهمیدید قراره قیمت خودروتا30درصدافزایش پیداکنه.دلیلشون هم اینه که چرا دلال سودکنه.ماقیمت پایه بازار میفروشیم.نمیدونم کی قراره با این اوصاف پراید12ملیونی بخره یا ریو رو 15ملیون پول بده.خدابخیرکنه.فقط گفتم تا اگر قراره بخرین زوذتر اقدام کنید.هرجاهستید نفس حق نگهدارتون باشه
دوستان بالاخره امروز ریوی ما تحویل شد.منتها بدون پلاک و پدرم هم زیر بار نرفت و از نمایندگی تحویل نگرفت و گفت هر موقع پلاک اومد اون موقع تحویل میگیرم.فقط یه چیزی رو دراش اون برچسب پلمپ رو نداشت.به نظرتون دودره بازی نمایندگی بوده یا نه؟ چون الان قائمشهر بارونیه فقط جا پای راننده یه خورده کثیف بود.
خدا رو شکر لاستیکاش کره ای بود اونم مارک Komho Powermax STAR که تا به حال این مارک رو تو بازار ندیده بودم.شده مثل مارک لاستیک پرایدمون که سال 79 تحویل گرفته بودیم مارکش Komho powermax II بود که این مارک هم اصلا" تو بازار نبود و خیلی هم با کیفیت و عالی بود.ایشالا اینم همونطوریه.
در مورد قطعات هم،وقتی من کاپوت رو زدم بالا.به جز موتور برف پاکن که آرم سازه گستر رو داشت و شلنگهای کولر هم همینطور و رادیات کولرش رو که دوستان میگفتن ایرانی شده و باطریش که اتمی بود (قبلیا اسیدی بودن) و ایرانی (مارکش رو نمیدونم چی بود.به این خاطر گفتم ایرانی چون آرم "کنترل شد روش داشت") بقیه وسیله هاش تماما" آرم کیا روشون بود حتی درپوش رادیات آب.قاب فیوز های داخل کاپوت و حتی لوله های مربوط به فیلتر هوا که روشون آرم کیا + برچسب با نوشته های عربی و کره ای و انگلیسی بود.
بعد رفتم سراغ تزیینات داخلی و امکاناتی که سایپا حذف کرده ببینین چی کشیدم.موقع ثبت نام وقتی بهشون گفتم پروژکتور دارین گفتن آره.آیینه برقی : آره و..... ولی الان گفتن هیچ کدوم از اینا رو نداریم. ببین که دیگه آدم جوشی میشه (خیلی خیلی نامردن)
دیگه اعصابم خورد شد و وقت کردم دقیق تزیینات داخلیش رو بررسی کنم واومدم خونه.
اول که مبارک باشه
کلا اکثر خودرو ها برچسب پلمب درهاش موقع تست باز میشه
همینطور زمانی که نمایندگی خودرو را تحویل میگیره از شرکت باربری تمام قسمتها را خودش بازدید می کنه که مشکلی نداشته باشه
پس از این بابت مشکلی نیست
فقط بررسی کنید که آیا abs داره یا نه؟ چون خیلی مهم هست
تاجایی که من می دونم ریو آینه برقی نداره
نقل قول:
خیلی ممنون.درباره ABS آره داره.چهار کاناله هست.آرم روش هم زده بود MANDO KIA
در مورد آیینه برقی باید بگم چرا.ریو آیینه برقی داره ولی تو ایران بصورت فابریک نصب نشد و از نمایندگی ها خودت باید تهیه کنی.
توليد ريو تا آخر سال متوقف ميشود
معاون مهندسي و كيفيت سايپا با بيان اينكه شركت كيا با نصب ايربگ بر روي ريو موافقت نكرده است، گفت: توليد اين محصول تا پايان سال متوقف خواهد شد.
مرتضي شفيعي در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: طبق برنامه زمانبندي شده، مهلت نصب ايربگ (كيسه هوا) بر روي ريو و همچنين سايپا 131، 141 و 111 به عنوان محصولات خانواده ايكس100 ابتداي آبان ماه تعيين شده است.
وي تصريح كرد: به اين ترتيب تا آبان فرصت داريم كه اقدامات لازم براي نصب ايربگ بر روي اين خودروها را انجام دهيم.
شفيعي در پاسخ به اين سؤال كه آيا پلاكگذاري ريو و سايپا 111 همچنان متوقف است يا خير؟ گفت: به ما اعلام كردند كه اين مشكل حل شده ولي اطلاعي ندارم كه پلاكگذاري صورت ميگيرد يا خير.
مدير يكي از نمايندگيهاي سايپا نيز در اين مورد با اشاره به توقف پلاك گذاري ريو، به فارس گفت: در حال حاضر ثبت نام براي فروش ريو از طرف سايپا انجام ميشود ولي شماره گذاري اين خودرو از حدود يك ماه پيش متوقف شده است.
يكي از خريداران ريو نيز در اين مورد به فارس گفت: نمايندگي سايپا با دريافت 7 ميليون تومان، وعده تحويل يك دستگاه ريو در آذر ماه را داده كه با توجه به توقف شمارهگذاري مشخص نيست اين وعده عملي شود يا خير.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------
آخه یکی نیست به اینا بگه که :
آیا "معاون مهندسي و كيفيت سايپا" مطمئنه که کیا با نصب ایربگ موافقت نکرده!!!
آخه شرکتی به این عظمت اونم کیا که روی ریویی که تو ایران هست بصورت فابریک ایربگ داشته و سایپا حذفش کرده الان مخالف نصبش باشه و آبروی خودشو ببره.
جای تعجبه.این سیاست کاری سایپاییهاست که میخوان تیبا رو با افزایش قیمت جایگزین ریو کنن و این ریو رو که اگه قیمت بیش از این بدن طالبش خیلی کم میشه(چون اینا به بهانه ABS یک میلیون کشیدن رو قیمت ماشین وای بحال اینکه بخوان ایربگ هم بندازن)ریو 2010 یا 2011(نمیدونم کدوم مدل) رو وارد بازار کنن نه به قیمت اصلی کیا (ریو 2011 به قیمت اصلی کیا به صورت فول حدود 12.5 میلیون تومن هست اونم برا مشتری).به قیمت خودشونکه حتما" حدود 20 میلیون خواهد بود.
با سلام به همه دوستان.امروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن مشکل پلاک حل شده و بیاین تحویل بگیرین و ما هم رفتیم ولی ماشین ما مشکل عدم تطابق اطلاعات وارده از سایپا با اطلاعات موجود در راهنمایی و رانندگی رو داشت و یه نامه دادن و گفتن شنبه برو راهنمایی و رانندگی و مشکل رو حل کن و پلاک رو تحویل بگیر.
خلاصه ماشینو آوردیم خونه.خداییش خیلی باهاش حال کردم.تو سمند LXسال هم قبلا" نشسته بودم ولی این خیلی نرم بود.سرعت هم نداشتم یعنی دنده 4 50 تا میومدم ولی وقتی یه نیش گاز میدادم تو همون دنده ماشین میپرید.ترمز عالی.کلاچ خیلی نرم.دنده یه خورده سفت جا میرفت.فرمون عالی.کولر عالی.
فقط یه چیزی: حالت عادی که فن بخاری رو روشن میکنی دورش عادیه ولی وقتی کولر رو میزنه دورش بیشتر میشه این طبیعیه؟
مبارک باشه :10:نقل قول:
مال ما مدل 87،مردی شده واسه خودش :دی
ایشالله چرخش بچرخه برات
اون زیاد شدن صدای فن موقع کولر کاملا طبیعیه،نگفتی که ABS داره یا نه ؟
ضمنا به فکر باش که یه دست لاستیک و رینگ پهن تر وبلند تر بندازی :46:
نقل قول:
خیلی ممنون.
87 که دیگه واقعا" مردی برا خودش.
آره ABS داره چهارکاناله و روشم زده MANDO KIA
راستش من هم تو این فکر بودم که لاستیک و رینگ بگیرم.موقع ثبت نام لاستیکاش ایرانی بود و تا قبل مرداد هم یزد تایر روش بود.پدرم هم قبول کرده بود که برای تعویض لاستیک یکدفعه رینگو هم عوض کنیم تا این حد هم پیش رفتیم که قبل از تحویل ماشین رینگ و لاستیکش رو بگیریم.ولی از وقتی که متوجه شدیم لاستیکاش رو کره ای گذاشتن پدرم گفت نمیخواد عوض کنیم.هر چقدر هم اصرار کردم قبول نکرد.گفت ایشالا برا دفعه بعد که میخوایم لاستیک بگیریم یه دفعه اون موقع رینگ و لاستیک رو عوض کنین.
بدبختی اینه که یه مارکی گذاشتن روش که به هیچ وجه تو بازار نیست.(Kumho Power STAR).شده دقیقا" مثل پراید 79 مون که تحویل گرفته بودیم زیرش لاستیک Kumho Powermax II بود و به هیچ وجه تو بازار نبود و وقتی بعد 4 سال برا تعویضش رفتیم هیچ جا اون مارک رو نداشتن و میگفتن که مدل خیلی خوبیه و فقط هم شرکت وارد میکنه و تو بازار نیست.(با دیدن لاستیک زاپاس میگفتن).اینم شده عین همون.
دوستان وقتی حالت بخاری ماشینو میزنی آیا شدت بادش کمتر از حالت باد سرد باید باشه؟(از هر یک از دریچه ها:جلو-زیر و...)
من احساس میکنم که شدتش کمتره ولی همسایمون که دید گفت فکر میکنی که کمه ولی فرقی نداره.
بستگی داره که دریچه تهویه روی چه حالتی تنظیم شده باشه!!نقل قول:
دوستان وقتی حالت بخاری ماشینو میزنی آیا شدت بادش کمتر از حالت باد سرد باید باشه؟(از هر یک از دریچه ها:جلو-زیر و...)
من احساس میکنم که شدتش کمتره ولی همسایمون که دید گفت فکر میکنی که کمه ولی فرقی نداره.
اگر دریچه روی حالت گردش هوای داخل باشه قدرتش بیشتره
ولی اگر روی حالت هوای بیرون خودرو باشه اگر شیشه ها بالا باشه به تبع بدلیل بسته بودن محیط داخل قدرتش کمتر میشه
مبارک باشهنقل قول:
کیفیت لاستیک یه مسئلس،سایزش یه مسئله دیگه
این سایز واقعا هم از نظر ظاهری هم از نظر فنی زار میزنه واسه ریو
شما اگه لاستیکش رو پهن تر و بلندتر کنی هم هندلینگش بهتر میشه،هم ترمز گیری ماشین بهتر میشه و هم سواریش
ظاهرشم که دیگه جای خود داره
به نظرم ارزش داره :10:
وحیدرضاجان تبریک.امیدوارم خوش رکاب باشه واستون.من برج3 ثبت نام کردم متاسفانه مجبوربفروشش شدم.الان میخام ثبت نام کنم.ولی یه اما اگرهای تواین کارانداختن که ادم تکلیف خودشونمیدونه.یدفه میگن گرون میشه.یدفه میگن تا اخرسال بیشترتولیدنمیشه.واسه امکانات یه دفه میگن اینه برقیه یبار دیگه میگن نداره.ما نمیدونیم با این جماعت شترمرغ چکارکنیم داداشی.اگه تولیدش متوقف بشه که خیلی بدمیشهخ
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
پوریا داداشی درود برتو.تونظرت راجب رینگو لاستیک ریوچیه دادا؟چی بزاریم بهتره؟چه مارکی؟چه سایزی؟
نقل قول:
والا اول بگم که خیلی بعیده تولیدش متوقف شه،فعلا ماشین های فرانسوی که تحریمشون شدیدتر هست دارن تولید میشن،این که کره اییه...
خیلی بعیده به نظرم
در مورد رینگ و لاستیک : والا خیلی وقته سر نزدم به بازار،من خودم 87 رینگ Viva خریدم که Taiwan پشتش حک شده بود،تا الان هم مشکلی نداشته،اون موقع حلقه ای 85 خریدیمش
لاستیک هم مارک های خوبی مثل Kumho.toyo الی آخر هستن،فقط بگم هرچی میخری بخر فقط لاستیک آج 7یی 8یی نرخ،چون اصلا پایدار نیست و فقط زیبایی داره
سایز لاستیک هم به نظر من 195/15 و 185/15 واسه ریو مناسبه،من خودم 195/15 گذاشتم،سواری خوبی داره الان
خیلی ممون.نقل قول:
در مورد توقف تولید که باید بگم فعلا" معلون نیست چی کار میخوان بکنن.البته آلان پیش فروش کردن با سود 6 درصد و تحویل آذر 90.
ولی حرف مهندسین سایپا واقعا" عجیبه که میگه "کیا به ما اجازه نصب ایربگ نمیده".آخه مگه میشه.این ماشین که بصورت فابریک 2 تا ایربگ داشته و سایپا مثل بقیه چیزا از روش کنده.حالا این دروغ به این بزرگی رو میزنن!!!!
دیروز داشتم دفترچه راهنمای ماشینو میخوندم دیدم سایپا دزدیش فراتر از این حرفا هست و خیلی امکانات بیشتر از این که هست رو از ریو حذف کرده.مثل آلارم جاماندن سویئچ داخل خودرو - کپسول آتشنشانی!!!!!!(دیگه به اینم رحم نکرده) - چراغای پشت آمپر مثل گرمکن عقب و خیلی چیزای دیگه شما بهتر از من میدونید.
دوستان یه سوال.دیروز که جعبه آچار ماشینو باز کردم فقط داخلش پیچ گوشتی و آچار چرخ بود و خبری از انبر دست و آچار تخت و اینجور چزا نبوده.آیا برا شماها هم همینطوریه؟
بچه هایی که جدید خریدن 2 تا چیز یادتون نره
-اول اینکه فیلتر هوای اتاق رو بزارین،چون از روش پیچوندن !
-دوم اینکه حتما حتما روی جای دست های جلو (قسمت نقره ای) یه محافظی چیزی بکشین چون رنگش میره
نقل قول:
ممنون پوریا جان.همه از دزدی های سایپا اطلاع دارن و از شما هم برا اینکه مجدد یاداوری کردی ممنونم
یه سوال : این فیلتر هوای اتاق رو از کجا نص میکنن؟ یه جا خونده بودم که از داخل اتاق و پشت در داشبورد یعنی اینکه در داشبورد رو در میارن و از اون پشت داخل جایی که داره وصل میکنن.آیا این حرف درسته یا از داخل کاپوت وصل میکنن؟
خودمون میتونیم وصل کنیم؟
مرسی
والا بابام واسه ما رو خودش برد نصب کردن براشنقل قول:
دقیقا یادم نیست،اما تا اونجایی که میدونم طبق همون حرف شماست،یعنی از توی اطاق و پشت داشبورد،قیمت زیادی هم نداره اما حتما باید بزارین :46:
پوریا جان یه سوال دیگه.تو حالت خلاص وقتی گاز میدی دور موتور ماشینتون تیکه تیکه بالا میره و به همین صورت تیکه تیکه پایین میاد یا اینکه نرم بالا میره و نرم پایین میاد؟(منظورم بدون وقفه هست)
اگه یکدفعه گاز بدی تیکه تیکه بالا و پایین میشه ولی اگه نرم گاز بدی نرم بالا و پایین میشه.برا شما چطوریه؟
(منظورم اینه که مثلا" از دور موتور یک تا 2 میره بعد یک مکث میلی ثانیه ای داره بعد دوباره بالا میره مثلا تا 3 باز هم یه مکث و...)
گفتم تو حالت خلاص چون از نمایندگی تا خونه رو هم نرم گاز داده بودم و هم حواسم به دور موتور نبود که ببینم چجوریه و تا الان هم که پلاکمون تو نیروی انتظامیه(بخاطر عدم تطبیق مشخصات) فقط تو خونه روزی یک بار روشن میکنم.
کاملا متوجهم چی میگی،دور موتور پله ای بالا و پایین میشه...نقل قول:
هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعیه،مال ما همینطوریه،مال خیلی های دیگه هم همینطوریه،از یکی از تعیرکارای متخصص سایپا هم پرسیدم گفت مشکلی نداره
سلام دوستان.
من ریو 85 دارم و میخوام بفروشم و اتوماتیک بگیرم. جالبه کل نت شخم زدم . هیچ نظری از اتوماتیک های جدید و پارسال نیست. کسی اطلاع داره.؟؟؟؟
چند تا نکته : واسه منم داخل جعبه آچار ؛ آچار چرخ و پیچ گشتی بود همراه دستکش کار.
فیلتر اتاق درست زیر داشبورد هست باید درش بیارید.عوض کردنشم راحته.
دوستان ( طبق تجربه ) حتما هر 18000 کیلومتر شمع ماشینو عوض کنین و حتما همراه صافی بنزین عوض کنین.
برای افزایش عمر دیسک و صفحه حتما اول کلاچ را کامل رها کرده سپس گاز بدین.( تغییر دنده از 1 به بعد )
دوست عزیز همه ماشین های انژکتوری دور موتور پله ای افزایش داره.
نقل قول:
داخل فوروم tt یه بخش هست که مربوط به گیربکس اوتوماتیکه،بهش سر زدی؟
اینم آدرسش :در مورد دور موتور که گفتین،برای ریو ها پله ایه(اینطور که از بقیه دوستان هم پرس و جو کردم) ولی برا پراید و سمند و پژو 405 که اقوام دارن رو دیدم اینطور نیستکد:http://www.tt.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=25431
دوستان امروز رفتم بازار که برای ریوی صفرمون لوازمی که سایپا دزدیده رو نصب کنم.(قبلش بگم که موقع تحویل از نمایندگی بهشون گفته بودم که این لوازم رو دارین یا نه گفته بودن نه و برید از نمایندگی های بزرگ بگیرید)
رفتم فروشگاه مجاز قطعه سایپا گفتم نمد - پروژکتور - زه دربها و... رو میخوام. طرف گفت که دیگه جنسهای اصلی برای ما نمیاد و باید جنس متفرقه ببندی.یعنی سایپا دیگه برای ما اینا رو نمیفرسته و تو لیست قطعات ریو هم دیگه نیست.حتی گفت الان اگه لنت ترمزتون رو بخواین عوض کنین دیگه جنس اصلی نیست و باید متفرقه ببندی!!!!!
گفتم که من تماو این لوازم رو دیدم که تو بسته بندی کیا با لیبل و هالوگرام سایپا بوده و دوستام نصب کردن.یارو گفت دیگه خبری از اون جنسها نیست.
گفتم زه درب فابریک چی؟ گفت اصلا" شرکت زه درب نمیاره.گفتم من خودم تو بسته بندی مخصوص دیدم.گفت شرکت یه سری وارد کرد و بین نمایندگی ها پخش کردو دیگه تموم شد.
در کل کلا" من رو ناامید کرد از بستن جنسهای فابریک کیا.
یعنی واقعا" دیگه این جنسهای فابریک تو بازار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد رفتم یه نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش که بسته بود و برگشتم.به نظر شما نمایندگی های بزرگ یا مرکزی این قطعات رو دارن یا نه؟
چطوری میتونم بفهمم که نمایندگی مرکزی استان ما کجاست ؟(من اهل مازندران و شهرستان قائمشهرم)
از شما عزیزان آیا کسی امسال (سال 90) برای ماشینش این قطعات رو بسته(منظورم قطعات اصلی هست نه متفرقه بازاری)؟
توی سایت سایپا قسمت نمایندپیهای پس ازفروش مشخص شده که چه نمایندگیه ایی واسه ریو هست؟
سلام دوستان برای همین مسائل هست که ریو فقط قراره تا پایان امسال تولید بشه
توی اخبار اعلام کردن که :
ریو فقط تا پایان امسال مهمان سایپا خواهد بود.
نقل قول:
بله.این کارا از شرکتی مثل سایپا (سایپا لگن) بعید نیست.
از ماشینی با این کیفیت خوب تمام امکانات و وسایلش رو برداشته (حتی به کپسول آتشنشانی داخل صندوق و آچار و پیچگوشتی جعبه ابزار هم رحم نکرد و برداشت) و حالا هم به بهانه عدم اجازه کیا به سایپا برای نصب ایربگ!!!!!!(در صورتی که ریو از اولش دو تا ایربگ داشت) داره خط تولیدش رو متوقف میکنه تا تیبا رو باجهش قیمتی بیاره جای ریو و پرایدا رو هم بیاره جای تیبا و به قول خودش ریو 2010 رو با قیمت 17 تا 20 بده دست مردم.(قیمت اصلی ریو 2011 کیا حدود 12.5 میلیونه اونم با امکانات کامل)
دوستان من 3 روزه یه اتواتیک گرفتم. خیلی خوب و روون کار میکنه. جالبیش اینه که کولر هم میگیری هیچ تاثیری روی قدرت و شتابش نداره. و مثل پژو نیست.
فقط دنده عقبش به قول معروف وحشیه. باید قلقش دستتون بیاد.
من خودم ریو 85 داشتم. اینو که سوار شدم کاملا تفاوت جنس کره ای با ایرانی توش محسوسه. مخصوصا توی صندلی و پشت سری صندلی ها.
داداش وحید وپوریا درود برشما.داداشی گلم من توش موندم نمیدونم چکارکنم.بنظرشما ریو بگیرم یا نه با این اوضا؟تا20ملیون مشکلی ندارم.بنظرتون چکار کنم.تازگیها پرشیاباموتور 20 اومده.همینطور سورن ای ال ایکس باموتور ملی.موندم توش که چی بگیرم
نقل قول:
عزیز منظورت از پرشیا با موتور 20 همون پرشیا 2000 هست؟ یعنی دوباره دارن صفرش رو تولید میکنن؟
والا نظر من رو اگه بخوای پرشیا خوشگله ولی مصرفش بالا هست اگرچه دوگانه سوز باشه هم فرقی نداره.(منظورم پرشیا معمولیه که صدی 9 مصرفشه)
سورن هم قشنگه واگه دوگانه باشه و زیر 20 تومن و با موتور ای اف 7 ارزش داره در غیر این صورت خیر.
به نظر من تو محصولان ایرانخودرو در درجه اول اگه بخوای دوگانه بگیری فقط سمند LX و الان هم موتور ملیش هست میشه سمند ال ایکس با موتور ای اف 7 پایه گاز سوز
اگر نه میریم سراغ 206 که بازم من مدل صندوقدار وی 8 رو توصیه میکنم که مصرفش 6.6 هست.البته مدل وی 2 هم هست و تو کاتالوگ زده دوگانه که اگه باشه اونم خوبه با مصرف بنزین 7.4 (اگه دوگانه این مدل باشه ارزش داره).
از سایپا هم فقط ریو رو داره که خداییش خیلی ماشین خوبیه.تو این قیمت خودش خیلی عالیه با این شتاب و مصرف و ... . ریوی ما که صفره و تا حالا 800 تا کار کرده مصرفش صدی 7.2 بوده که میگن بعد 5000 تا میاد پایین و میشه همون 6.5.
شرایط اقساطی هم میدن الان؟چند ماهه تحویل میدن چه اقساطی چه فروش ویژه؟؟
نقل قول:
سلام دوست من.
داشتم اتفاقی تو این تاپیک گشت میزدم که به پست شما برخوردم.
گفتم نظری داده باشم.
اول یه مورد رو خدمت شما بگم و اینکه برای رسیدن به جوابتون بهتر بود موضوع خرید خودرو
رو تو بخش مشاوره خرید خودرو مطرح میکردین خیلی زود به نتیجه میرسیدین.
مشکلی نیست انشالا دفعه دیگه/
خوب میایم سر انتخاب شما.
البته من ملاک های شما رو برای خرید خودرو نمیدونم اما بودجتون تا سقف 20 میلیون تومان هست
2 نکته رو خدمت شما عرض کنم:
1. سورن ELX در حال حاظر فقط با موتور قدیمی XU7 با 1800 CC داره عرضه میشه و فعلا از موتور ملی
خبری نیست.موتور ملی الان فقط روی سمند LX نصب میشه.
2.پژو پارس با موتور TU5 داره عرضه میشه و تازه یک ماهه تو لیست فروش شرکت قرار داره.
پارس با این موتور دوباره محبوب شده و خیلی طرفدار پیدا کرده و فعلا فروشش نقدی با قیمت
18600000 تومان هست.
اگر قصد خرید پارس با موتور TU5 رو دارین شک نکنید که گزینه خوبیه.
شرایط خرید پارس :
شرایط خرید سورن ELX :کد:http://ikco.iranecar.com/DetailSaleCondition.aspx?s=ccfe2895-5ce6-4e3a-bafd-d47718357e8f
کد:http://ikco.iranecar.com/DetailSaleCondition.aspx?s=4f082d6a-2d6c-420b-bca1-57de50424d02
محمد جان ممنون داداش گلم.ولی فکرکنم پارس دنده اتوماته.من دستی دوست دارم.اگه باشه حتما میخرم
وحیدجان داداشی درودبرتو.منظورم پرشیا بامتور206بودتی یو5.ازنظرمصرف خیلی پائین اومده وقدرتش هم بالاست.ولی206امکاناتش بیشتره والبته یکم پشتش زشته.من به شخصه اگه پرشیابامتوره206اومده باشه ودنده دستی باشه حتمامیگیرم.چونزیباتراز206شد ه ودیگه مشکل مصرفم نداره.سورن هنوزبامتورقدیمی تحویل میشه وسمندهم متور ملیش خوبه ولی یادمون باشه هنوز قطعات یدکیش تو بازارنیست داداشی.وخدای نکرده اگه خراب بشه.حسابی تودردسرمیفتی.اگه چیزی بنظرت میرسه بهم بگو دادا.ممنون تنت سالم باشه عزیز
سلام عزیز:11:نقل قول:
والا تا 20 تومن انتخاب های خیلی بهتری نسبت به ریو دارین،اگر میتونین با قیافه ال 90 کنار بیاین اصلا تو خریدش شک نکنین،ماشین خیلی خوبی هستش
اگر بودجتون بیشتره،میتونین رو پرشیا ای ال اکس و همینطور 206 V8 فکر کنین،به هر حال اگه ب.دچتون از 16 تومن بیشتره گزینه های بهتری نسبت به ریو دارین
گرچه ریو هم با توجه به قیمتش انتخاب خوبیه :10:
سلام مجدد خدمت دوستان
اولا خدمت همه دوستان بگم شک نکنین که ریو توی ماشین های تا 20 میلیون اول هست .سراغ ماشین دیگه نرید من با همشون رانندگی کزدم. نرمی و راحتی ریو رو هیچ کدوم ندارند. ( در مورد پرشیا اتومات هم میدونین که آزمون استاندارد ردش کرد و دیگه تولید نمیشه. پشت اونم نشستم داییم داشت یه ماه نشد فروختش خیلی افتضاحه اصلا موتورش جواب اون اتاقو نمیده. حتی موتورش جواب اتاق 206 صندوقدار هم نمیده. خیلی تنبلن. )
می خوام تجربه این 2 3 هفته خودمو با ریو اتوماتیک خدمتتون بگم
واقعاماشین راحتیه. نرم شتابش خیلی خوبه.
چند تا نکته هست که لازمه بگم:
دنده عقبش کمی وحشیه. یعنی بر خلاف جلو که نرم شروع به حرکت میکنه و شتاب میگیره، دنده عقبش خیلی سریع شتاب میگیره و اگه جایی که فاصله بین دو ماشین کم باشه پارک کرده باشین دفعات اول سخته از پارک در اومدن.
***مهم ***: نکته دوم که دو سه بار بهش بر خوردم اینه که ممکنه ماشین استارت نخوره اصلا. و طبق تجربه من مشکل اینجاست که ممکنه موقع سوار شدن زانوی راست شما به دکمه روی دنده بخوره و دنده از حالت پارک به حالت دنده عقب بره. که در اون صورت اصلا استارت نمیخوره. پس دقت کنین دنده روی حالت پارک باشه.
مسئله بعدی هم بر میگرده به خود دنده اتوماتیک بودن. و اینکه ما آموزش لازم رو ندیدیم- حتما میدونین که کنترل ماشین تقریبا با پدال گاز هست و نحوه فشار دادن آن روی نحوه شتاب گرفتن و نگرفتن خیلی موثر هست -
منظورم از بیان این مورد این بود کمی حوصله می خواد تا عادت کنین بهش.
شما فعلا داغی عزیز :دینقل قول:
استارتر همین تاپیکی که میبینی منم(آیدی قبلیم) و خودمم 3 ساله دارم ریو سوار میشم،زیر و بمش دستمه،شما داری متعصبانه نظر میدی،واقعا زیر 20 تومن خیلی گزینه های بهتری هست،ال 90 مثلا
ریو از نظر فنی چه برتری هایی نسبت بهش داره ؟ همینطور 206 V8
فقط تنها برتری ریو نسبت به این 2 اینه که استهلاکش کمتره
خواهشا واقع بینانه نظر بدین
با این حساب تندر 90 چطوره در مقایسه با ریو؟؟
(****این نکات رو باید به پست قبلیم اضافه میکردم***)نقل قول:
من خودم به شخصه ضعف ال 90 رو تو طراحیش میدونم،هم خارجی هم داخلی
خیلی خیلی حالت 4 گوش داره ماشین و در واقع یه طراحی اقتصادی و جادار،داخل اتاق هم خیلی از نظر طراحی و ظاهر به دل نمیشینه
از دیگر ضعف هاش قیمت بالای قطعاتش هست که در مقایسه با ریو خیلی بالاست،همینطور اصطلاحا قد بودن ماشین،که از نظر پایداری از ریو ضعیفتره
نقاط قوت : کشش و شتاب بیشتر-موتور بسیار کم مصرف و با توان بالا-کم صداتر بودن موتور داخل اتاق نسبت به ریو-کیفیت ساخت بالاتر
شاید چیزای دیگه هم باشه،اما الان همینا به ذهنم رسید
واقعا قیافش تو کت من نمیره هر کاری میکنم
با این حساب اختلاف دو سه میلیون ارزش خریدن ال 90 رو داره یا همون ریورو باید گرفت؟