:10:همون صحنه که مسی باید اخراج میشد هم به نفع اینتر بود دیگه؟!اخراجش تو برگشتم تاثیر میذاشتنقل قول:
Printable View
:10:همون صحنه که مسی باید اخراج میشد هم به نفع اینتر بود دیگه؟!اخراجش تو برگشتم تاثیر میذاشتنقل قول:
بیخیال کلا توی لیگ اروپا در حق تیمهای جلو بارسلونا ظلم شده
دو نمونه کاملا بارزش
1-فینال ارسنال - بارسلونا
2-چلسی - بارسلونا که جفتشون نامردی بود
همون شبی که بازی تموم شد، من هم فکر می کردم آفساید نیست:نقل قول:
ولی وقتی گل و دانلود کردم و دیدم به این نتیجه رسیدم که پیکه یه تن جلونر بود و موافق نظر سایر دوستان شدم که تو همون تاپیک گل رو آفساید میدونستند...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4895121&postcount=117
بعد دوست عزیز! کل کل ها انجام شده و رفته! اینجا کسی کل کل پارسال رو انجام نداده!
ضمنا ممنون که بنده رو خالی بند خطاب کردید!:13:
آخه این رو دیگه واسه چی؟ این رو از کجا اوردی؟نقل قول:
1-فینال ارسنال - بارسلونا
لابد به خاطر اینکه گل لودویک ژولی حساب نشد و ینس لمن اخراج شد ...نه!
دوستان دیگه اگر کینه ای یا زخمی از بارسا دارید بیاین بگید نذارید یه وقت روی دلتون بمونه ها!
خوشم میاد....این عملکرد خوب بارسا بوده که اینجور تیم های مقابل آتیشی هستن.....امسال هم آتیش می زنیم!
الوووووووووووو 125.......:27:
اره ...عملکرد بسیار عالی تیم بارسا جلوی چلسی که با عملکرد بسیار خوبه داور همراه بود :31::15:نقل قول:
بلهنقل قول:
داور این بازی احتمالا از قرصای روان گردان استفاده کرده بود ( از میشل پلاتینی گرفته بوده :31:) به خاطر همین عملکرد خیلی چشمگیری داشت :38:
امیدوارم امسال این امثال پلاتینی قهرمانی رو به تیم های محبوب خودشون تقدیم نکنن و حق تیم هایی مثل چلسی رو نخورن:)
حتی پارسال هم حق چلسی جلوی اینتر خورده شد...
نمیدونم ولی به هر حال من صحنه رو نگه هم داشتم ولی پیکه یا دقیقا برابر بود یا حتی یه کم عقب تر هم بودنقل قول:
بعدشم خواهش میکنم وظیفه بودش:31:
پاک شود........
من در زمینه لیون هیچی ندارم بگم جز اینکه بی نهایت خوشحالم که باهاش نخوردیم!: دی(البته اینطوری ممکنه تو حذفی بخوریم بهش و دوباره...! البته امسال خوزه رو داریم!)نقل قول:
جدا سرگروه بهتر گیرتون میومد؟ گربه سیاهتون Lyon رو که نمیخواستید؟
پلاتینی تو انتخاب برترینای اروپا (با رای دیگران!) به اندازه کافی بهمون حال داد. مثل گروه پارسالمون که فراتر از مرگ بود. اونم همزمان با رقابت استثنایی در لالیگا. تازه فهمیدیم همگروهیمون 4 بازیکن برتر اروپا در پستای مختلف رو هم داشته.
نیمه پر لیوان رو ببینید. خیالتون راحت شد که یکهشتم حداقل به میلان نمیخورید. ما بخت روبرو شدن با پاناتینایکوس در مرحله حذفی رو از دست دادیم. دی
من یه سوال ساده دارم در مورد برترین ها...
بارسا پارسال قهرمان لالیگا شد...تیم شما کامل تر و بازیکناش بهتر بودن یا بازیکنا رئال؟! جواب فک کنم مشخصه! در مورد اروپا هم همینطور!
ضمن اینکه سزار-مایکون-اشنایدر، به نظر من میتونن نامزد بهترین بازیکن سال اروپا هم بشن و یکیشون هم باید انتخاب شه!
الان با این حرفا چی رو میخوای ثابت کنی ؟ ما داریم میگیم داوری ، تو داری این حرفای بی ارزش رو میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر تیمی یه شروعی داره و یه پایانی......
گل این هفته اینزاگی رو به بارسا چند بار نگاه کنین تا ارزش پیرمرد های میلان رو بدونین...!
ببخشید ولی کجای دنیا اینطوری مقایسه میکنند که مجموع تفاضل دوتا بازی رفت و برگشت رو با تک بازی فینال سال بعدش مقایسه کنند و برحسب تفاضل گل بگند که تیم X برتر از تیم Y بوده ؟نقل قول:
نه بارسا پیروزی ارزشمند تری داشت.
منچستر بارسا رو برد رفت فینال
اما بارسا منچستر رو برد قهرمان شد
منچستر-بارسا
0 - 0
1 - 0
0 - 2
تفاضل گل هم بخواهیم حساب کنیم باز هم بارسا .....اگر بخواهیم به بازی ها نگاه کنیم باز هم بارسا.
البته تعجبی نداره به قول علی دایی : (( شما به دنیا چیکار دارید اینجا ایرانه )):31:
من فکر نمیکنم که کسی به خاطر یک یا دو باخت بارسا طرفدار تیم مقابلش بشه ، به هرحال بارسای فعلی که تا ابد همینجوری نمیمونه ( همونطور که تا الان هم فراز و نشیب داشته که عادی هم هست ) ، با این حساب یعنی سویا که سال پیش بارسا رو حذف کرد همه ی طرفداران رئال طرفدارشن ؟نقل قول:
اما یک چیزی که خیلی جالبه بعد از حذف بارسا توسط اینتر خیلی ها به این تیم ایتالیایی علاقمند شدن و الان طرفدار پر و پا قرصشن.
رئالی هایی که دیگه حتی تساوی برابر بارسا توی برنابئو براشون ارزو شده بود.
-منچستری های زخم خورده که دو فصل قبل کاپ رو تقدیم بارسا کردن .
حیف که اینجا نمیشود سطل آشغال آتش زد :21:
نه...آخه حسین جون فرمودن منچستر بارسا یر به یر هستن:31: ما خواستیم از همه جهات نشون بدیم که اینطور نیست! :5:نقل قول:
ببخشید ولی کجای دنیا اینطوری مقایسه میکنند که مجموع تفاضل دوتا بازی رفت و برگشت رو با تک بازی فینال سال بعدش مقایسه کنند و برحسب تفاضل گل بگند که تیم X برتر از تیم Y بوده ؟
البته تعجبی نداره به قول علی دایی : (( شما به دنیا چیکار دارید اینجا ایرانه ))
به به میبینم چند روز نبودم بازار کل راه افتاده :31: منم بال ؟ :46:
بازیای دور رفت مرحله ی گروهی چندم شهریوره؟!
یادم حدودای 20 ام اینورا بود...
بقیه ی هوادارا هم خیلی خوشحال نباشن ، جام امسال مال بارساست!
نه ، بزارید کامل بگم!جام واسه بارسلونای کبیره!
آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممه رو لولو برد:31:
بازی ها از14سپتامبر- سه شنبه 23 شهریور- شروع میشه...نقل قول:
اینم برنامه تمام بازی های دور گروهی:11:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5326497&postcount=158
نقل قول:شرمنده ها،شرمنده...ولی:نقل قول:
CL امسال رو هم خودمون فتحش می کنیم!:5:
EDITED
سال قبل فینالیست بودیم امسال هم جزو مدعیای اصلی هستیم به شرطی که یه مدافع وسط خوب بخرن این مسئولای تیم چون به بادشتوبر امید نمیره برای مدافع دائمی در طول فصل
EDITED
نقل قول:
مثل سال قبل:27:
شرمنده اخلاق ورزشی بقیه دوستان
امسال دیگه نوبت میلانه... :27:
طوفان میلان تازه شروع شده
اولین بازی فصل رو با برد 4 بر صفر شروع کرد...بازی میتونست با نتیجه دو رقمی تموم بشه
روبینیو هم که فردا ساعت 8:30 به وقت ایتالیا میاد به میلان تا تست پزشکی بده
چه شود :27: :31:
سال قبل که با شایستگی قهرمان شدیم امسال نتونستیم فینالیست بشیم به 1001 دلیل! ولی خب بعضی تیم ها نتونستن تا اونجا هم که ما رفتیم بیان البته بلا نسبت یونایتدا!!!!:27:نقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
شما هم مثل طرفداران دیگه بارسا سکوت اختیار کنید چون اونها هم امسال زیاد مثل قبلن کل کل نمیکنند:31:نقل قول:
تشکر !!! موافقمنقل قول:
کلا تو لیگ قهرمانان شانس با بارساست !!!نقل قول:
قابل اثبات هم هست !!!
من متعجبم از اونایی که به آرسنال رای دادن
یعنی فقط بر حسب علاقشون بوده
---
جمله پارسال ونگر رو یادم نمیره
" مسی غیر قابل مهاره"
مورینیو بهش یاد داد چه جوری باید مهارش کرد
کل کل نمیکنن چون اون چیزایی که واسه شما آرزوست واسه بارسا و هوادراش خاطره اس:5:!نقل قول:
هوادارا کل کل نمیکنن چون تیمشون توو زمین همه چیزو ثابت کرده و میکنه ، اونم نه یه بار!
دو فصل پیاپی...
دوستان میگن با قاطعیت حرف نزنید
ولی من با قاطعیت تمام! میگم امسال 6جام واسه بارسا هست(حتی 7تا! جام اتحادیه انگلیس رو هم میبریم:31:!)
پس دوستان بیخیال کل کل بشن
والا کل افتخارات تیم شما به اندازه افتخارات کاپیتان پائولو مالدینی(همونی که الگوی کارلوس پویوله:31:) نیست:20:نقل قول:
خواهشا از لحاظ افتخارات کل کل نکینید که سابقه ما شخصه .سابقه همه باید مشخص بشه:20::31::5:
نقل قول:
اقا تاييد ميشه....خداييش ميلان بعد رئال دوم ديگه...البته طرفدارهاي تيم هاي بزرگ براشون عادي هست...چه ماليديني بود....اخ اخ...اصلا مهاجم ازش رد نميشد...اقا شنيدم دوباره ميخواد بازي كنه؟؟درسته؟؟؟
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
نقل قول:
اقا تاييد ميشه....خداييش ميلان بعد رئال دوم ديگه...البته طرفدارهاي تيم هاي بزرگ براشون عادي هست...چه ماليديني بود....اخ اخ...اصلا مهاجم ازش رد نميشد...اقا شنيدم دوباره ميخواد بازي كنه؟؟درسته؟؟؟
حرف لمپارد عزيز هم تاييد ميشه...دوست خوبم تو انجمن انگليس...يه طرفدار منطقي و مودب چلسي:11:
جدا همینطوره ما زیاد اهل کل کل کردن نیستیم...هر چی که هست توی مستطیل سبز بهتون نشون می دم کرک و پرتون ریخت اونوقت میاین اینجا و .....نقل قول:
شما فعلا توی همین پیش فصل فکر کنید قهرمانید توی همین رویاهای بچه گانه. ما در واقعیت ثابت می کنیم!!!
اگر هم دقت کرده باشی طرفدار ها بارسا تعدادشون فعلا بیشتر بوده رای بیشتری هم اوردن کل کل هم زیاد نکردن چون زیاد اهل قدقد کردن نیستن!!!!:27:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
آره خوش شانس بود که اون بلای طبیعی اومد و همه پرواز ها لغو شد و با اتوبوس از اسپانیا رفت ایتالیا!نقل قول:
خوش شانس تر بود اگر توی گروهی به میلان می خورد چون قلق میلان حسابی دست بارسا اومده!:27:
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
ولی متاسفانه یه مدتی هست که این عادتشون رو کنار گذاشتن!:27:نقل قول:
و همونطور که می دونی ترک عادت موجب مرضه!
فعلا تیمهای مریض شناسایی شدن!:31:
بمیرم واسه ی تیمتون که فقط داره از داوری لطمه میبینی.......اخ اخ :39::16:نقل قول:
باز پاک شد
بچه ها این مدیر بخش ترش رفیق کدوم یکی از شماست؟
ولی من تا پیروزی نهایی و نبرد حق علیه باطل مبارزه میکنم
پرچم کاتالان بالاست:27:
پ.ن: هرچقدر خواستی پاک کن و بدون که به ناحق پاک میکنی
چون بقیه هم به تیم بارسا توهین میکنند ولی کاری به اونا نداری
نقل قول:
جدا همینطوره ما زیاد اهل کل کل کردن نیستیم...هر چی که هست توی مستطیل سبز بهتون نشون می دم کرک و پرتون ریخت اونوقت میاین اینجا و .....
نقل قول:
هوادارا کل کل نمیکنن چون تیمشون توو زمین همه چیزو ثابت کرده و میکنه ، اونم نه یه بار!
دو فصل پیاپی...
البته یک موضوع رو فراموش نکنید دوستان بارسایی ؛ در چهار بازی ویژه بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان طی دوفصل گذشته ( دوبازی برابر چلسی گاس هیدینک و دو بازی برابر اینتر مورینیو ) هشدار جدی به بارسا و پپ داده شد و در این چهار بازی گواردیولا حداقل از لحاظ تاکتیکی نتونست شیوه مناسبی رو اتخاذ کنه .
چه گروهی شده این گروه G !
میلان هم قوی شده ! باخرید زلات و احتمالا روبینیو خط حملشون اتشین میشه !
موضوع جالبیه. منظورت رو از شکست تاکتیکی (که خیلی محترمانه نوشتی :31:) میگی. صرفا نتیجه مثل 1 گلی که بارسلونا نتونست به اینتر بزنه، سختی کار مثل گل دقیقه 93 برابر چلسی یا فراتر از اون؟نقل قول:
آره والانقل قول:
کار بارسا مقابل چلسی که خیلی سخت بود
مخصوصا با قضاوت جانبدارانه داور به نفع چلسی ولی مردان پپ به شایستگی تونستن از پس چلسی و داور و همه بربیان و برن قهرمان بشن:27:
ولی به نظر من پپ دار شیوه تاکتیشو کم کم تغییر میده
با فروش زلاتان و جذب ماسکرانو
میتونه 2-2-2-4 بازی کنه واسه برخی مواقع که نیاز به دفاع در وسط زمین هست
پ.ن: اگه پایه باشین کل کل رو کنار بزاریم و بحث فنی رو راه بندازیم خیلی بهتره
نظر فنیتون بود؟ لطفا حاشیه ایجاد نکنید. به عنوان هوادار فوتبال آلمان موضع شما در این بحث مشخصه. تخریب هر کدوم که ممکنه!نقل قول: