وااااااااااای ....سپاهان در دقیقه ی 94 گل برتری رو زد ....خدارو شکر :دی
Printable View
وااااااااااای ....سپاهان در دقیقه ی 94 گل برتری رو زد ....خدارو شکر :دی
تو روحش ! :27:
استقلال هم که از در و دیوار شانس میاورد باید میباخت بد هم میباخت ...
مظلومی کاپلو همینه همینه:31:
بازی استقلال تو استودیو بودم من ، جاتون خالی ، چقدر افاضلی رو اذیت کردیم ! :31:
باهاش بین نیمه بحث راه انداختیم در مورد فوتبال ایران ، حرف های خیلی جالبی زد
:دی......پرسپولیسی هستی ؟نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا :18: ......خوش به حالت یعنی تلویزیون بودی:31:....نقل قول:
لپ های افاضلی رو نکشیدی؟:5:
دايي: حال كه حقانيتم ثابت شد به فيفا شكايت ميكنم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حالا كه مردم به حقانيت من پي بردند همانطور كه گفتم به فيفا شكايت ميكنم.
علي دايي پس از تمرين امروز اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزي مقابل راه آهن تمرينات بسيار خوبي را دنبال كرديم؛ اما متاسفانه 3 بازيكن مصدوم داريم كه تا فردا تكليف آنها براي حضور در بازي مشخص ميشود.
وي افزود: خوشبختانه كريم باقري به تركيب 18 نفره ما برگشت و ما از اين بابت مشكلي نداريم. وي پس از مصدوميتش تمرين بسيار خوب و با انگيزهاي انجام داد و با صلاحديد كادر فني در بازي مقابل شاهين بوشهر به ميدان ميرود.
دايي ادامه داد: ما تمام سعي و تلاش خودمان را انجام ميدهيم كه بازي به بازي بهتر باشيم و امتيازهاي لازم را براي قهرماني به دست آوريم.
وي در جواب سؤالي كه آيا قصد داريد از فدارسيون فوتبال به فيفا شكايت كنيد يا خير گفت: مطمئن باشيد با توجه به اينكه روز اول نيز گفتم علي رغم اينكه دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد و در مملكت خودم اين مشكل حل شود ميخواهم به فيفا شكايت كنم.
وي افزود: حالا كه مردم به تمام حقايق پي بردند و حقانيتم به آنها ثابت شد از طريق فيفا حق خودم را دنبال ميكنم و به فيفا شكايت خواهم كرد.
دايي خاطرنشان كرد: من از قبل وكيل بين المللي داشتم. در ايران پيش بين كارهاي من را انجام ميدهد و يك وكيل بين المللي هم دارم كه در روزهاي آينده كارهاي اداري ام را انجام ميدهد.
کد:http://perspolisnews.com/mosahebe/14827-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D9%83%D9%87-%D8%AD%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%AA%D9%85-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D9%8A%D9%81%D8%A7-%D8%B4%D9%83%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D9%83%D9%86%D9%85-.html
عابر بانک در بن بست حواشی
در حالی که از گوشه و کنار اخباری درباره حضور احتمالی کریمی در پرسپولیس به گوش می رسد، حسین هدایتی قصد دارد هرطور شده مانع از انتقال ستاره شماره 8 به پرسپولیس شود.
شنیده می شود امشب مصطفی آجورلو از سمت خود استعفا خواهد داد تا از بین مهریزی و واعظ آشتیانی مدیرعامل جدید باشگاه استیل آذین معرفی شود. در این صورت زمینه بازگشت کریمی به تیم متمول تهرانی فراهم خواهد شد اما مشکلات جدید پیش روی این تیم قرار خواهد گرفت.
اختلاف حسین هدایتی و مهریزی بر کسی پوشیده نیست. مشکلات دامنه دار این دو سرانجام موجب جدایی مدیرعامل محبوب جادوگر شد تا مصطفی آجورلو بر صندلی ریاست باشگاه تکیه بزند.
همین اختلاف دیرینه مدیرعاملی مهریزی در استیل آذین را دور از ذهن جلوه می دهد. در حالی که منابع خبری شانس واعظ آشتیانی را برای مدیرعاملی بیشتر می دانند، پالس هایی از سوی حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور دریافت می شود که حکایت از اختلاف آن ها با مدیرعامل سابق استقلال دارد.
آبی پوشان سابق که در پی همین اختلاف از استقلال جدا شدند و پیراهن استیل آذین را به تن کردند، در صورت مدیرعاملی واعظ قید ادامه همکاری با استیل را خواهند زد.
از طرفی با وجود فشار حسین هدایتی و هیئت مدیره، مصطفی آجورلو حاضر نیست از سمت خود استعفا دهد، مگر آنکه حکم اخراج خود را با امضای هدایتی پیش رویش قرار دهند. این اتفاق می تواند یک شکست تبلیغاتی بزرگ برای آبراموویچ وطنی باشد که با سر و صدای فراوان آجورلو را به تشکیلاتش اضافه کرد.
برخی منابع خبری از اردوی استیل آذین خبر می دهند که بزرگان این تیم قصد دارند برای حمایت از کریمی جای خالی او را با دسته گل پر کنند و زیر پیراهن اصلی تیمشان، پیراهن شماره 8 جادوگر را بر تن می کنند. مجموع این اتفاقات موجب دلخوری سرمربی تیم تهرانی شده است.
کد:http://perspolisnews.com/havashi/14828-%D8%B9%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%DA%86%D9%87-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%B4%DB%8C.html
خبری که نه تکذیب میشود نه تائید! بازگشت کریمی به پرسپولیس با چراغ خاموش!
شنیده میشود علی دایی به کریمی پیشنهاد کرده که به پرسپولیس بیاید اما هنوز این خبر به صورت رسمی از سوی هیچ یک از طرفین این خبر تائید نشده است تا ماجرای بازگشت پرسپولیس به عنوان یکی از شایعات جنجالی در رسانههای خبری مطرح شود.
به گزارش مرجع خبری علی کریمی بازیکن باشگاه استیل آذین که بعد از یک هفته طوفانی ظاهراً جنگ را از مدیرعامل باشگاه برده است به طور اختصاصی به تمرین مشغول است تا بدنش از فرم خارج نشود.
کریمی بعد از بازی استقلال خود را از دسترس رسانهها دور کرده است و تنها با مالک باشگاه و مهریزی عضو جدید هیات مدیره و مدیرعامل سابق در تماس بوده و در سکوت کامل به زندگی ادامه میدهد.
در این شرایط گفته میشود کریمی که از اتفاقات پیش آمده دلخور است چندان رغبتی به بازگشت ندارد مگر آنکه تغییرات مدنظر او رخ بدهد این بازیکن که برخلاف انتظار با حمایت علی دایی سرمربی پرسپولیس مواجه شده است و از طرف دوستان او پالسهایی برای بازگشت به پرسپولیس دریافت کرده است اما این شایعه هم از آن دسته اخباری است که نمیشود روی صحت و سقم آن نظر قطعی داد.
کد:http://perspolisnews.com/havashi/14840--%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%86%D9%87-%D8%AA%DA%A9%D8%B0%DB%8C%D8%A8-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D8%AF!-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4!.html
آدم بی سوادی نبود انصافا ، حرف های خوبی زد که تو تلویزیون و خیلی جاها نمیشه زد ، مافیا فوتبال ایران و دستمزد مربی و بازیکن و ...نقل قول:
لامصب هیکلی هم هست نمیشد باهاش شوخی کرد :27:
البته همیشه این سوال برای من پیش اومده که خود جناب افاضلی از کجای این فوتبال پیداشون شد و شدن آنالیزور تیم ملی؟؟نقل قول:
البته جستجو هم کردم و سوابقی هم پیدا کردم ، تیم U18 پاس یا تیم U21 شهاب زنجان رو قبلا ایشون هدایت نمودن:27:
شايعه در قزوين: دست به يكي بازيكنان به نفع كريمي
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد
سايت گل ـ بعيد است كه حقيقت داشته باشد. وقتي به صادق درودگر سرپرست تيم زنگ ميزنيم و در اينباره سوال ميكنيم با قاطعيت مسأله را انكار ميكند اما مشخص است كه ذهن او هم درگير اين مشكل است برگرديم به اول داستان شايعه چيست؟ شايعه اين است كه بازيكنان كليدي استيل آذين در بازي مقابل پيكان طوري بازي كردند كه تيم ببازد.
اين اتفاقي است كه هيچ دليلي براي اثبات آن وجود ندارد اما آنهايي كه بازي استيل مقابل پيكان را ديدهاند عقيده دارند تا كريمي نباشد آش همين است و كاسه همان! استيل آذين بعد از شروع طوفاني و كسب 7 امتياز حالا از سه بازي بعدي فقط 2 عدد آن را اندوخته است كه 5 امتياز از دست رفته دو بازي آخر كاملا متأثر از ماجراهاي علي كريمي بوده است.
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد و جالب اينكه همه پاسخها حول و حوش بازگشت او بود از اشجاري و مهدويكيا گرفته تا تمباكوويچ و بقيه ...
صادق درودگر در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاديه در بين بازيكنان براي بازگشت كريمي وجود دارد ميگويد:«البته همه دوست دارند كريمي به تيم بازگردد اما چيزي كه مدنظر شماست اتفاق نيفتاده است به نظر من اين يك شكست به موقع بود تا ما به خودمان بياييم. از آن شكستهايي كه خيلي به موقع نصيب ما شد.»
آنچه كه در استيل آذين اتفاق افتاد به سمت و سويي رفت كه حالا همه فراموش كردهاند كه علي كريمي جرقههاي تندي را در مصاحبههاي تند عليه مديرعامل زد. بله، بيتدبيري گاهي مبارزه با بازيكنسالاري را تبديل ميكند به ... همين، خود بازيكنسالاري.
خدایی آخه فوتبال تو ایران ارزش نگاه کردن رو هم داره؟
من تا وسطای پارسال دنبال میکردم بعد دیگه نگاه نکردم با اینکه به اصطلاح تیفوسی پرسپولیس بودم یه زمانی
کیفیتای پایین بازی،حاشیه های خیلی خیلی زیاد،بازیکنا و مربی های ازخودمتشکری که حتی یه جو بارشون نیست و میلیونی پول میگیرن،فساد و باندبازی و ............
من نمیدونم سر چی اینا کل کل میکنن و دعوا میکنن باهمدیگه یه عده
تایید می شه.تنها خاصیتی که فوتبال ایران داره اینه که خوراکه کل کل بازیه! البته اسمش رو نمی شه گذاشت خاصیت!:31:نقل قول:
آقا این پروین چه می کنه!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوروزي: چهارشنبه تكليف جباري مشخص ميشود
امين نوروزي، رئيس كميته پزشكي و علوم ورزشي استقلال در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال اظهار داشت.: مجتبي جباري در بازي مقابل پيكان دچار شكستگي بيني و تحت عمل جراحي قرار گرفت.
همانطور كه ميدانيد اين اتفاق چهارشنبه شب به وجود آمد و روز پنجشنبه نيز جراحي شد. در اين يكي دو روز اخير برخيها اظهار نظر كردهاند جباري دو هفته مصدوم و نميتواند بازي كند، اين اظهارات به دور از واقعيت و بر اساس عدم اطلاعات كامل است، چرا كه تازه چهار روز از عمل جراحي گذشته و زمان بسيار كمي است.
نوروزي در ادامه تصريح كرد: چهارشنبه جباري مورد معاينه قرار ميگيرد و از او تست خواهيم گرفت، نبايد ريسك كرد و سلامتي بازيكن را به خطر انداخت. بنا بر اين فعلا نميتوان درباره حضور او در بازي با سپاهان نظر قطعي داد.
رئيس كميته پزشكي و علوم ورزشي استقلال درباره وضعيت محسن يوسفي گفت: مصدوميت او از ناحيه عضله شكم بوده است و به انجام تمرينات فيزيوتراپي ميپردازد.
به نظر من همه اینا برمیگرده به سرعت لاک پشت وارمون به سوی ترقی و پیشرفت در بحث فوتبال...نقل قول:
من یادمه تو اوایل دوران دبرستان، اگه پخش زنده بازی ها رو نمیدیدم یا 90 رو یه شب تماشا نمی کردم، کل هفته دمغ بودم!! این جریان همون موقع واسه پریمییر لیگ هم صدق می کرد...
اما ظرف این چند سال فوتبالمون به حدی داره کسل کننده تر و یکنواخت تر میشه که راستیتش موقع پخش فوتبال لیگ برتر، بیشتر نتایح واسم مهم شده... ولی کماکان شیفته لیگ برتر انگلیس هستم...
یادمه اواخر سومین دوره لیگ برتر بود... قبل بگم اون موقع اگه یادتون باشه البسهی بازیکنای پرسپولیس شرکت دایی میزد و دقیقا مدل طرح پیراهن رم رو روی پیراهن پرسپولیس سوار کرده بودند... پیراهن استقلال هم از پیراهن وقته آرسنال کپی، پیست شده بود!! داشتم اینو می گفتم... تو یه مصاحبه از جواد کاظمیان پرسیدن که چرا پرسپولیس اینقدر وضعش بده، برداشت گفت دلیلش اینه که اسم لیگ ما حرفه ای شده، لباسای ما حرفه ای شدن، ولی ما ها و خود لیگمون حرفه ای نشدیم...
بدون فیروز کریمی این لیگ حال نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی وحید..............کلی میخندیدیما :دی :دی
حرفهاي جديد دايي عليه فدراسيون
سايت گل - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر مواضع قبلی اش در مورد پرونده اختلافاتش با فدراسیون فوتبال و اینکه تا انتها این پرونده را پیگیری خواهد کرد، گفت: حالا که آقایان نمی خواهند حقم را بدهند به فیفا شکایت می کنم ببینم حق با من است یا فدراسیون فوتبال.
به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی که دوشنبه شب و پس از پیروزی 2 بر 1 تیمش برابر شاهین بوشهر در نشست خبری با خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی تهران گفتگو می کرد، ابتدا به ارزیابی فنی اش از این دیدار پرداخت و سپس سراغ سوژه این روزهای فوتبال بین خودش و فدراسیون فوتبال رفت و زوایای تازه تری از این پرونده را بازگو کرد.
دایی در مورد دیدار برابر شاهین بوشهر گفت: بازی سختی را با پیروزی پشت سرگذاشتیم. هر دو تیم فوتبال خوبی بازی کردند اما ما خیلی زود به گل رسیدیم. با این حال متاسفانه پس از گل به لاک دفاعی فرو رفتیم و به فکر حفظ نتیجه بودیم. شاهین هم موقعیت چندانی پیدا نکرد.در بین دو نیمه نکات لازم را به بازیکنان گفتیم و شروع نیمه دوم هم خوب بودیم. با این حال فکر می کنم گل نشدن پنالتی تیم شاهین در نیمه اول به ما کمک کرد که از روی یک ضربه ایستگاهی اختلاف را بیشتر کنیم و با کنترل بازی سه امتیاز را کسب کنیم. ضمن اینکه داور می توانست یک ضربه پنالتی به سود ما اعلام کند که این فرصت را هم از ما گرفت. ضمن اینکه کارت اولی که به فشنگچی داد و منجر به اخراج او شد درست نبود.
صدرنشینی را پیش بینی کرده بودیمسرمربی تیم فوتبال پرسپولیس رسیدن به صدر جدول را حاصل زحمات بازیکنان تیمش خواند و تصریح کرد: کار ما از امروز شروع شده است. حفظ صدرنشینی خیلی سخت و مهم است و باید تلاشمان را دو برابر کنیم. سه هفته پیش برنامه ریزی کرده بودیم که در دیدار برابر شاهین به صدر جدول برسیم که خدا را شکر به آن رسیدیم.
همه باشگاه ها لطمه می بیننددایی در پاسخ به این پرسش که تعطیلی لیگ برتر برای تشکیل اردوی تیم ملی به کار باشگاه ها لطمه نمی زند گفت: قطعا همه تیم ها از این وضعیت لطمه می بینند اما همه ما باید تابع تیم ملی باشیم و امیدواریم حالا که تیم های باشگاهی لطمه می خورند تیم ملی کشورمان موفق باشد. کار کردن بدون ملی پوشان سخت است اما ما برای موفقیت تیم ملی هرکاری لازم باشد انجام می دهیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید در آن 30 ثانیه صدر را از دست می دادیم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اعتراضش به داور بازی( علیرضا فغانی) در دقایق وقت اضافه گفت: داور بدون اینکه وقتی تلف شده باشد بجز 3 دقیقه وقت اضافه، 30 ثانیه دیگر هم گرفت که به نظر من هیچ دلیلی نداشت و ممکن بود ما در همین زمان کوتاه یک گل بخوریم و صدرنشینی را از دست بدهیم.
هرکس جای من بود از این فوتبال می رفت
علی دایی در ادامه گفتگویش با خبرنگاران به محبت های مردم اشاره کرد و گفت: همیشه گفته ام که عاشق این مردم هستم و مدیون آنها. هر چه دارم از خدا و لطف و محبت این مردم است. من در زندگی ورزشی ام فراز و نشیب زیاد داشتم و اگر عشق به این مردم نبود و یا کس دیگری جای من بود بارها عطای کار را به لقایش بخشیده بود و از فوتبال رفته بود. عشق بین من و مردم دو طرفه است و همیشه مدیون آنها هستم.
می روم جای دیگر یتیم خانه می زنمسرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه با اشاره به مشکلاتی که هنوز بین او و فدراسیون فوتبال وجود دارد خاطرنشان کرد: متاسفانه حراست فدراسیون فوتبال خودش هم نمی داند که دنبال چه چیزی می گردد. آنها از این ناراحت هستند که سند پرداخت چگونه به دست من رسیده است. من همه مدارک قراردادهایم را حتی از زمانی که در بانک تجارت بودم دارم و بدون مدرک حرف نمی زنم. مطمئن باشید اگر مقابل فدراسیون فوتبال زمین برای یتیم خانه زدن نبود مردم بیست برابر آن را در جاهای دیگر به من می دهند تا یک یادگاری خوب از خودم برجای بگذارم!
کفاشیان برود مطالعه کند
علی دایی سپس به انتقاد از علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال پرداخت و گفت: ظاهرا ایشان از روابط بین الملل چیزی نمی داند که گفته است دایی با شکایت به فیفا به جایی نمی رسد. به ایشان توصیه می کنم برود در این مورد بیشتر مطالعه کند تا بداند که با چنین مسائلی چگونه برخورد می شود.
ما از برانکو شکایت کردیم، خسارتش را هم می دهیم!
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به تفاوت پرونده خودش با برانکو ایوانکوویچ گفت: متاسفانه آقایان به خاطر عمل نکردن برانکو به تعهداتش به فیفا شکایت کردند اما این ایران بود که محکوم به پرداخت غرامت شد. حالا سوال من این است که پولی که فدراسیون فوتبال می خواهد به برانکو بدهد بیت المال است یا حق من. چرا آقایان بی جهت بنده را به گرفتن پول بیت المال محکوم می کنند؟
شکایت می کنم ببینم حق با کیستعلی دایی در ادامه گفتگویش با خبرنگاران با تاکید بر اینکه قطعا موضوع شکایتش از فدراسیون فوتبال را از طریق فیفا پیگیری خواهد کرد، افزود: همانطور که قبلا گفتم یک طرف ماجرای من فدراسیون فوتبال است و اگر به فیفا شکایت کنم انها به این موضوع رسیدگی خواهند کرد. حالا که آقایان چنین بحث هایی را مطرح کرده اند می روم شکایت می کنم تا ببینم حق با من است یا فدراسیون فوتبال.
100 قاضی حرف مرا تایید کردنددایی با اشاره به حرف هایی که در مورد پرونده اش در برنامه پنجشنبه شب نود زد گفت: پس از این برنامه بیش از 100 قاضی و و کیل با من تماس گرفتند و گفتند در این مورد حق با شماست و حرف هایی که زدی درست است. سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه سازمان بازرسی را به عنوان شاهد حسن نیتش معرفی کرد و افزود: قبل از اینکه شکایت کنم به بازرسی کل کشور رفتم به آقای فراهانی گفتم اگر فدراسیون فوتبال مالیاتم را ندهد مجبور به شکایت هستم . ایشان هم چند بار با آقای نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال تماس گرفت اما پاسخی نگرفت.
سه ماه منتظر یک نامه از فدراسیون فوتبال بودم
علی دایی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اسپانسر شدن تولیدی ورزشی اش برای تیم ملی گفت: به هیچ وجه این ادعا را قبول ندارم. زمانی که من سرمربی تیم ملی شدم آقای فیرات دستیار من بود و با توجه به ارتباطی که با " رایمون کالمند" مدیر باشگاه بایرن لورکوزن داشت به من پیشنها داد که نامه ای از سوی فدراسیون فوتبال به ایشان بنویسیم تا از ارتباط او با آدیداس یا پوما مذاکره کند و یکی به عنوان اسپانسر تیم ملی ایران انتخاب شود اما متاسفانه سه ماه منتظر شدیم تا فدراسیون فوتبال یک نامه بزند و آخر هم نزد.
دایی ادامه داد: بعد از این کم کاری فدراسیون فوتبال از سوی دبیرکل این فدراسیون قرارداد خرید البسه ورزشی با شرکت تولید که من هم سهامدار آن هستم منعقد شد و ایشان همه لباس ها را از من خرید. حالا چرا آقایان این بحث ها را مطرح می کنند نمی دانم.
ناراحت شدند دستشان را جلوی مردم رو کردم
علی دایی با بیان اینکه فیفا " اقاله " سرش نمی شود خاطرنشان کرد: فیفا به این مسائل کاری ندارد که آقایان چه می گویند. فیفا " اقاله " سرش نمی شود. انها می بینند که حق باکیست. آقایان ناراحت شده اند که چگونه این اسناد و مدارک از فدراسیون فوتبال بدست من رسیده است. ناراحت شده اند که جلوی مردم دستشان را رو کردم . حالا می خواهند با این بحث ها کم کاری هایشان را توجیه کنند.
با کارگری و دست فروشی به اینجا رسیدم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نشست خبری بامداد سه شنبه اش با خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گفت: از مواضعی که دارم یک لحظه کوتاه نمی آیم. من گذشته ام را به هیچ وجه فراموش نمی کنم و به دنبال حقم هستم. زمانی که دانشجو بودم دست فروشی و کارگری می کردم و افتخار می کنم که حالا به اینجا رسیده ام. .
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/24/2084943/%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%B9%D9%84%D9%8A%D9%87-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A8%D8%A7-%D9%83%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%8A-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AC%D8%A7
:16: :16: :16: :16:نقل قول:
یاد قضیه کلاغه افتادم...
فیروزکریمی برای فوتبال ایران به نعمته...
حداقلش کمی مارو میخندوند واون از خودراضی هارو فیلم میکرد...
:16: :16: :16: :16:
اوسال: با پرسپولیس قرارداد امضا نکرده بودم!!!!
ترفند جدید برای پس ندادن پول باشگاه
هروه اوسال مهاجم هپاتیتی و دیپورت شده پرسپولیس که قرار بود امروز عصر تهران را ترک کند ادعا کرده که با باشگاه پرسپولیس قراردادی را امضا نکرده بوده است!
هروه اوسال که چند روز پیش و پس از فسخ قرارداد با پرسپولیس پاسپورتش رادریافت کرد و تعهد کتبی داد که شکایتی از این باشگاه نداشته باشد امروز با مراجعه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران ادعا کرد که هیچ قراردادی با باشگاه پرسپولیس امضاء نکرده بوده است.
این اتفاق در حالی افتاده که قرار است پرسپولیسی ها به زودی عکس ها این بازیکن در لحظه امضای قرارداد را منتشر کنند. هروه ادعای عدم امضای قرار داد با پرسپولیس را برای این مطرح کرده است که به نظر می خواهد 50 هزار دلاری را که بابت پیش پرداخت دریافت کرده بوده را پس ندهد.
بارتاب درگیری دایی و فدراسیون در تلویزیون ART عربستان
تلویزیون ART کشور عربستان در تحلیلی از درگیری علی دایی و فدراسیون فوتبال ایران، از ادامه مجادله ایرانی ها پس از شکست مقابل تیم ملی عربستان خبر داد.
تلويزيون ART عربستان سعودي است با اشاره به اختلافات عميق مربي بركنار شده تيم ملي فوتبال ايران علي دايي و فدراسيون فوتبال كشورمان گفت: دو سال پس از شكست تيم ايران مقابل عربستان در ورزشگاه تاريخي آزادي تهران، همچنان اثرات آن شكست و تلخي آن در ذائقهي ايرانيها باقي مانده است و بر سرنوشت فوتبال ايران تاثير داشته است.
مفسر ART با بيان اين مطلب كه حتي پس از عدم صعود ايران و عربستان به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و پايان يافتن جام جهاني كه با قهرماني اسپانيا همراه بود، ايرانيها بر سر تبعات آن شكست با هم به مجادله ميپردازند و علي دايي كه بلافاصله پس از آن شكست به دستور مقامات ايراني از كار بركنار شد، مطالبه حقوق ناشي از بركنارياش را ميكند، به طوري كه فدراسيون فوتبال ايران را تهديد به ارجاع شكايت خود به فيفا كرده است.
تلويزيون ART با پخش تصاوير شكست ايران در مقدماتي جام جهاني به عربستان يادآور آن روز شد. سعوديها از اين پيروزي به عنوان رويداد تاريخي ياد ميكنند.
همچنين تصاوير خريد و سوغات زعفران توسط بازيكنان تيم ملي عربستان پس از اين پيروزي، حاشيهي پاياني گزارش دعواي علي دايي با فدراسيون فوتبال توسط تلويزيون ART بود.
يادداشتي در دفاع از علي دايي- به شهرياراحترام بگذاريد
سالها و سالهاست افرادي كه نه تنها كوچكترين افتخاري براي فوتبال اين مملكت كسب نكرده اند، ساعت ها و ساعت ها زمان برنامه هاي ورزشي را اشغال كرده و مشتي دروغ و حرفهاي بي مصرف را به خورد ما داده و ما هيچ گاه اعتراض نكرده ايم، اما اكنون به اين معترضيم كه چرا دو ساعت به علي دايي كه بزرگترين افتخارات را كسب كرده و بزرگترين خدمات را به فوتبال ملي ما داشته، وقت داده شده تا حرفهايي را با سند و مدرك به آنهايي كه واقعا تشنه دانستن حقيقت هستند برزبان بياورد.
سايت گل -
ورزشگاه يوكوهاماي ژاپن – مرداد ماه 1384ديدار برگشت تيم هاي ايران و ژاپن بود. دو تيم وضعيت صعودشان به جام جهاني 2006 مشخص شده و حضورشان در جام جهاني آلمان محرز بود. با اين حال ورزشگاه يوكوهاما ميهمان 70 هزار آبي پوش بود كه براي حمايت از تيمشان به ورزشگاه آمده بودند. همزمان با خوانده شدن نام بازيكنان تيم ملي ژاپن از بلندگو هواداران بازيكنان خود را تشويق مي كردند. نوبت به اسامي تيم ملي ايران رسيد. با شنيده شدن نام هر بازيكن از بلندگو اندك ايرانيان حاضر در ورزشگاه بازيكن مورد نظر را تشويق مي كردند. آخرين نام، علي دايي بود. هنگامي كه نام او از بلندگوي ورزشگاه پخش شد ورزشگاه منفجر شده و به يكباره هفتاد هزار ژاپني از جاي خود برخاسته و به مدت چندين دقيقه علي دايي را تشويق كردند و تشويق هاي آنها تا زماني كه سوت آغاز بازي به صدا درنيامد قطع نشد.اين صحنه اي بود كه نه تنها در ورزشگاه يوكوهاما بلكه بارها و بارها در ورزشگاه هاي مختلف آسيا ديده شده. بارها و بارها شاهد بوده ايم كه مردمي در سراسر آسيا و حتي گاهي دنيا با شنيدن نام دايي به احترام او از جا برخاسته اند ، همان كسي كه ما او را مورد بدترين اهانت ها و بي احترامي ها قرار داده ايم.بحث دعواي فدراسيون فوتبال و علي دايي بر سر مطالبات سرمربي سابق تيم ملي باعث شده تا عده اي كه هميشه به دنبال خراب كردن علي دايي بوده اند از فرصت سوء استفاده كرده و از آب گل آلود اهانت و برچسب شكار كنند.جالب ترين انتقادي كه در اين مدت شنيده شد اين بود كه عادل فردوسي پور به چه دليل دو ساعت از وقت يك برنامه تلويزيوني را در اختيار علي دايي قرار داده است؟!!در اين انتقاد بسيار جالب توجه، چند نكته بسيار مهم وجود داشت كه در زير به آن به اشاره كنيم.1- «فرصتی که در میان حیرت همگان به علی دایی داده شد، باعث نگرانی همه دوستداران و علاقمندان برنامه نود شده است.» اين كه نگارنده خودش را در جايگاه همگان قرار داده و از سوي همگان قضاوت كرده است، در نوع خود جالب توجه است. البته ايشان مشخص نكرده اند كه بيش از دو ميليون نفري كه به برنامه پيامك داده و بيش از چند ميليون ديگر هم تا سحر پاي اين برنامه نشسته اند، آيا جزء اين همگان قرار گرفته اند يا نه. مشخص نشده كه ايشان نظرسنجي شان را چه زماني و در چه برنامه اي انجام داده اند كه به آمار صد در صد رسيده و با قاطعيت از لفظ « همگان » استفاده مي كنند.2- كاش مي توانستيم ديدمان را نه تنها درباره علي دايي، بلكه نسبت به همه، درتمامي زمينه ها گسترش دهيم. مقصر دانستن عادل فردوسي پور را مي توان نشاني از همين محدوديت در ديد دانست. آيا واقعا فكر مي كنيم كه عادل فردوسي پور به عنوان يك مجري و تهيه كننده ورزشي آنقدر نفوذ و قدرت دارد كه مي تواند در مورد حضور يا عدم حضور علي دايي در برنامه 90 و اين كه او چند ساعت براي صحبت كردن وقت دارد تصميم گيري كند.بايد گفت چنين مسائلي در حيطه اختيارات يك مجري ورزشي نيست و صدا و سيما بيش از تفكرات عده اي صاحب دارد. براي ادامه صحبت هاي علي دايي بخش عمده اي از برنامه هاي پيش از سحر شبكه 3 حذف شد، آيا واقعا عادل فردوسي پور داراي چنين نفوذ و قدرتي است؟ پس با اين حساب بايد بي خيال ضرغامي و مشاورانش و همچنين پورمحمدي و زماني شويم.3- جالب است كه عده اي از مخالفان نه سنگ بيت المال را به سينه مي زنند و نه به دنبال رسيدن حق به حقدار هستند،بلكه فقط و فقط به دنبال تخريب علي دايي هستند. اين كه ما در ميان صحبت هاي علي دايي حتي به رابطه او با خدا هم كار داريم از آن ايرادات بني اسرائيلي است.4- مطمئنا كسي كه خودش را همگان مي داند برايش كار چندان سختي نيست كه بخواهد براي برنامه 90 سوال طراحي كرده و نتايج نظرسنجي را هم تفسير كند. نتيجه گرفتن از اينكه 70 درصد مردم به گزينه 2 راي داده اند؛ پس يعني مخالف علي دايي بوده اند مشخص نيست كه بر اثر كدام مستدلات صورت گرفته است. اگر قرار بر تفسير است نزديك ترين گزينه اين است كه افرادي كه گزينه 2 را انتخاب كرده اند داراي اين تفكر بوده اند كه علي دايي در زمان مناسب به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب نشد و اگر او در برهه ديگري روي نيمكت مي نشست مي توانست نتايج بهتري بدست بياورد و اين همان تفسيري است كه دقيقا عادل فردوسي هم به آن اشاره كرد.
در پايان بسيار جالب است كه سالها و سالهاست افرادي كه نه تنها كوچكترين افتخاري براي فوتبال اين مملكت كسب نكرده اند، ساعت ها و ساعت ها زمان برنامه هاي ورزشي را اشغال كرده و مشتي دروغ و حرفهاي بي مصرف را به خورد ما داده و ما هيچ گاه اعتراض نكرده ايم، اما اكنون به اين معترضيم كه چرا دو ساعت به علي دايي كه بزرگترين افتخارات را كسب كرده و بزرگترين خدمات را به فوتبال ملي ما داشته، وقت داده شده تا حرفهايي را با سند و مدرك به آنهايي كه واقعا تشنه دانستن حقيقت هستند برزبان بياورد. البته براي عده اي كه چنين ادعايي را مطرح مي كنند مطمئنا انكار اين كه علي دايي در اين فوتبال زحمتي كشيده و افتخاري آفريده، آسان تر از خوردن يك ليوان آب است. فراموش كردن تمام لحظاتي كه با گل هاي علي دايي ( همين آدمي كه به قول عده اي بي پروا به عده اي حمله مي كند و به خاطر لگد جادويي دروازه بان بحريني سالهاست از مردم ايران طلبكار است و آدمي كه شايسته بدترين صفات از سوي ماست) فرياد شادي كشيده و گريه حريفانمان را ديده ايم و جام هاي رنگارنگ به دست آورده ايم، كار آساني است. جالب است كه پيروزيهاي علي دايي در تيم ملي را هم به داوري و درخشش رحمتي ارتباط مي دهيم!! گويي ديگر مربيان تيم ملي شخصا لباس به تن كرده و به داخل زمين مي روند و گل مي زنند و دروازه باني مي كنند.****
بزرگان گفته اند كه خداوند در دو حالت مي خندد، يك بار زماني كه همه بندگانش تلاش مي كنند كسي را به زمين بزنند و خدا او را برخلاف خواست همگان بالا مي برد و يك بار هم زماني كه همگان مي خواهند شخصي را به عرش ببرند و خدا او را فرش نگاه مي دارد.علي دايي بارها و بارها و بارها علتي بر خنده خدا بوده است، پس بهتر است كه ما كاسه داغتر از آش نشويم و به جاي ايرادات بني اسرائيلي، بزرگي دايي را باور كرده و به او احترام بگذاريم.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
يادداشت دوم:براي ما دايي چيز ديگري بود...
ماجرای دعوای دایی و پروین در فصلی که بگوویچ مربی پرسپولیس شده بود و ما پرسپولیسیهای خسته از پروینیسم پس از آن هشت گل بازی با پگاه به فصلی درخشان امیدوار شده بودیم را یادتان هست؟ بلایی که همین موج پوپولیستی(که آن روز از روزنامه ...هدایت می شد) بر سر دایی و بگوویچ و آن تیم خوب پرسپولیس آورد را چطور؟
«فریاد نزدن حقیقت و سکوت کردن در جایی که باید آن را فریاد زد گناهی است که آدمی را تا سرحد خروج از انسانیت بزدل و حقیر می کند.»
الا ویلر ویلکاکس یکم
مقدمه:
آغاز این نوشته همان آغاز فیلم ماندگار الیور استون است. فیلمی به نام «جی اف کی» که با شعر درخشانی از شاعره فقید آمریکایی شروع می شود و تماشای چندین و چندباره اش روح انسان را صیقل می دهد.
پس از تماشای برنامه نود پنجشنبه شب زمان زیادی را صرف فکر کردن به چرایی اتفاقاتی که در آن افتاد کردم و برعکس همیشه بلافاصله ذهنیاتم را قلمی نکردم. رابطه عادل فردوسی پور و علی دایی بر همه معلوم بود و هست، پس "دلیل" این گشاده دستی در اهدای فرصت به دایی مشخص بود.
این همان "دلیلی" است که باعث این موج حمایت از دایی و فحاشی به یادداشت «چرا آقای فردوسی پور؟» شده است.
آن یادداشت با علم به این "دلیل" نگاشته شد و طبیعتا انتظار این حجم از مخالفت را هم داشت. آنچه در پی می آید نه به قصد توجیه است و نه براثر سرسوزنی شوکه شدن از دیدن واکنشها. یادداشت جدید به نوعی می خواهد آن "دلیل" را توضیح دهد و پیشاپیش می داند که چه کار سختی در مقابل دارد.
یادداشت اول 1570 کلمه بود که به دلایلی تنها 1113کلمه اش منتشر شد. اتفاقا شاید اگر مخاطبین محترم آن را کامل می خواندند برای مزدور فدراسیون و مایلی کهن دانستن نویسنده مشت پرتری می یافتند. اما آن یادداشت پس از ساعتها کلنجار ذهنی به نگارش درآمد تا بیانیه ای باشد نه علیه دایی که علیه "دلیلی" که اشاره شد: پوپولیسم.
اولین یادداشت این قلم در سایت گل بعد از حذف بارسا به دست اینتر مورینیو منتشر شد و موتیف اصلی آن هم مبارزه با پوپولیسم بود که اتفاقا بازخوردی مشابه همین یادداشت اخیر داشت. در برنامه نود پنجشنبه شب از نگاه منفی مردم به فدراسیون فوتبال به عنوان نهادی دولتی سوء استفاده شد و اساسا دعوای حقوقی دایی بهانه ای بیش نبود. البته نود به دنبال جذب مخاطب بوده و این موضوع قابل درک است، اما حقیقتی قربانی پوپولیسم شد و این درد ریشه ای این سرزمین است.
دوم؛ علی دایی:
چه کسی برای اولین بار علی دایی را به منفورترین شخصیت ورزشی تاریخ ایران تبدیل کرد؟ چه کسانی کار را به جایی رساندند که پس از جام جهانی 2006 نام علی دایی در اس ام اس ها و بلوتوثهای مردم به توهین آمیزترین شکل ممکن خودنمایی می کرد؟ آیا مقصر اصلی شکست تیم ملی در آن جام فقط و فقط علی دایی بود؟ عادل فردوسی پور چه نقشی در سیبل کردن دایی در آن زمان داشت؟ لطفا حامیان کامنت گذار امروز دایی صادقانه آن روز خود را به یاد بیاورند. دوران کودکی نگارنده با شروع درخشش دایی همراه بوده است.
دایی تنها آدم معروفی است که از او امضا گرفته ام. غروبی را به یاد می آورم که در آخرین بازی فصل سایپا به ورزشگاه رفته بودم و بعد از قهرمانی تیم دایی آن قدر خوشحال بودم که سر از پا نمی شناختم. چرا؟ چون حقیقت تیم ایران در جام جهانی 2006 با موج پوپولیستی ای که بعضیها درست کردند و خیلیها(از جمله دکتر دادکان) و در راس همه علی دایی را قربانی کردند متفاوت بود و آن قهرمانی سایپا فریاد "حقیقت" دایی بود در برابر "پوپولیسم".
ماجرای دعوای دایی و پروین در فصلی که بگوویچ مربی پرسپولیس شده بود و ما پرسپولیسیهای خسته از پروینیسم پس از آن هشت گل بازی با پگاه به فصلی درخشان امیدوار شده بودیم را یادتان هست؟ بلایی که همین موج پوپولیستی(که آن روز از روزنامه ...هدایت می شد) بر سر دایی و بگوویچ و آن تیم خوب پرسپولیس آورد را چطور؟ خوب به خاطر دارم که در اوج آن دعوا یک هفته از این روزنامه به آن مجله می رفتم تا مطلبی که در حمایت از دایی نوشته بودم منتشر شود و نشد.
علی دایی مثل هر انسان معروف دیگری روزگاری طرف حقیقت بود و امروز آن روزگار نیست. تمام حرف یادداشت قبلی آن بود که کمی به اتفاقات سال 88 دقیق تر نگاه کنیم و صرفنظر از دعواهای سیاسی به حقیقت بیندیشیم. به راستی آن چه قطبی را به یکباره از آن اوج عظیم محبوبیت پایین کشید یک مسئله فوتبالی بود یا یک داستان سیاسی؟ آن چه دایی را قانع کرد که مردم احساسشان پس از تماشای رقص خالد هزازی عربستانی روی چمن آزادی در هشتمین شب فروردین را فراموش کرده اند چطور؟ جز این بود که اتفاق بزرگتری که در این مملکت رخ داد حواس مردم را به کلی از 8 فروردین منحرف کرد و دایی فرصت یافت که انتقامش را از دستهای برکنارکننده اش بگیرد؟ اصلا از این هم بگذریم. آیا به دنبال پول به هر دری زدن مذموم است؟ نه. آنچه مذموم است سواری روی امواج احساسات مردم است. اینکه آقای دایی برای یک سال فعالیت در تیم ملی با آن نتایج نزدیک به یک میلیون دلار دریافت کرده و باز هم می خواهد به خودش مربوط است. اما چرا مدام فریاد می زند که به دنبال پول نیست؟ لطفا کمی به ذهنتان فشار بیاورید، چند نمونه از آدمهایی که به دنبال پول و قدرت بوده اند اما به مردم می گفتند که به دنبال عدالت و آزادی و رفاه آنها هستند جلوی چشمتان ظاهر می شوند؟
آقای دایی و فدراسیون سر پول دعوا دارند و این کوچکترین اهمیتی برای هیچکس ندارد. دعوا آن جایی مهم می شود که یک طرفش چنان منفور مردم است که دیگر کسی توجهی به حق بودن یا نبودن طرف دیگر نمی کند. مساله فقط مخالفت با قطب منفور است و نه حقیقت دعوا و این یعنی پوپولیسم.
سوم؛ حقیقت و پوپولیسم:
علی دایی اتفاقا خود زخمی پوپولیسم است. آن موج حیرت انگیز فحاشیها و توهین هایی که جزو فرهنگ عامه شده بود هرگز از یاد دایی نمی رود و نباید هم برود. او خودش خوب می داند که اگر امروز برایش فرصت دو ساعته می سازند تا به فدراسیون بتازد نه از روی حب دایی که به خاطر اطلاع برنامه سازان از بغض مردم نسبت به فدراسیون است. او بهتر از همه می داند که این موج فعلی هم تمام می شود و به محض دوباره زمین خوردنش همین کباده کشان فعلی چنان پشتش را خالی می کنند که هیچکس تصور هم نکند. او می داند که اگر اتفاقات خرداد 88 نمی افتاد علی دایی این بار برای همیشه از صحنه فوتبال پاک شده بود.
یعنی فهمیدن اینکه کسی مثل عبدالرحمن شاه حسینی که عزادار صندلی ازدست رفته اش است با چه انگیزه ای علیه فدراسیون فعلی از دایی دفاع آنچنانی می کند این قدر کار سختی است؟ آیا دایی که علی آبادی را مقصر برکناری اش می داند از خودش نمی پرسد در فاصله آن یک هفته جادویی چه گذشت که او به یکباره از مربی ای بی کس و بدون لابی به نیمکت تیم ملی رسید؟ آیا نصب او به سرمربیگری تیم ملی فوتبالی بود که چنین از عزل غیرفوتبالی اش شاکی است؟ آیا دست روی قرآن گذاشتن و دعوت دیگران به این کار یک رفتار حرفه ای است؟ آیا به راستی و با استانداردهای جهانی دستمزد دایی یک میلیون دلار در سال است؟ آیا اگر روی نیمکت تیم ملی نشستن برای کسی حق می آورد مثلا منصور ابراهیم زاده نمی تواند بابت روی نیمکت تیم ملی نشستنش از فدراسیون طلب کار باشد؟
علی دایی باید حواسش به گزیده شدن چندباره از یک سوراخ باشد. او تا به حال بیشتر و بهتر از هرکسی خالی شدن یکباره زیرپا را حس کرده و نباید سوار بر امواج پوپولیستی و رسانه ای فعلی شود که تنها به دنبال جذب مخاطب برای برنامه شان و گرفتن دستمزدها و آگهی های بیشترند و ذره ای دلشان به حال دایی نسوخته. سوزش زخم از پشت را آن کسی که در عرض ده دقیقه جهنمی هشتمین غروب فروردین از روی دوش یکصدهزار نفر به زیر پایشان سقوط کرد بهتر از هرکس دیگری می شناسد.
چهارم؛ موخره:
فوتبال و سینما و هر حوزه دیگری که "مردم" در آن حضور دارند برای ما پلی است به سوی "سیاست". سیاست به معنی گرفتن موضع و اعلام آن در برابر یک رخداد. سوژه سیاسی بیش از هرچیزی باید با پوپولیسم بجنگد. پوپولیسم از جمله یعنی اینکه وقتی از کسی متنفری و فردی علیه آن کس موضعی می گیرد کاری به حقیقت دعوا نداشته باشی و صرف مخالفت برایت مهم باشد. چه بسا دعواهایی که هردو طرف آن ناحق هستند و چه بسیار باطل هایی که در یک لحظه در موضع حق قرار می گیرند.
پس از یادداشتی که در جام جهانی و در حمایت از مارادونای کبیر نوشتم خیلی ها به سوء استفاده از احساسات و موج سواری متهمم کردند. خوشحالم که این بار خودم را زیر بار اتهامات همین موج قرار دادم. اما دوستان عزیز! همه ما که نگران کشورمان و سرنوشتش هستیم باید از تاریخ درس بگیریم. در دعوای دایی و فدراسیون بدون شک حقیقتی هست. اینکه کسی در این دعوا دایی را محق نمی داند و مدعی است که دایی منافع و انتقام گیری شخصیش را دارد پشت نقاب القاب دهن پرکن حقوقی و بعضا سیاسی مخفی می کند اصلا به معنی طرفداری از فدراسیون نیست. کافی است فرصت مناسبی پیش بیاید تا ثابت شود که نگارنده تا چه حد از فدراسیون فعلی بیزار است.
اگر کسی به یکی از طرفین دعوا حق می دهد باید از دلایلش بگوید و از "حقیقت" دفاع کند. راحت ترین کار در اینگونه مواقع نسبت دادن نظر مخالف به یک دشمن و یک توطئه بیرونی است. اینکه نویسنده یادداشت «چرا آقای فردوسی پور؟» از مایلی کهن و فدراسیون پول گرفته کمکی به استدلال مخالفین و رد دلایل آن یادداشت نمی کند. این همان درد مزمن و قدیمی این مرز و بوم است که هر گفته ای را به توطئه ای و زد و بندی مربوط بدانیم. کمی به پشت سرمان نگاه کنیم، نمونه های چنین برخوردهایی خیلی خیلی به ما نزدیکند.
علی پولکی
نمیدونم این پولا را میخواد بکنه تو قبرش اینقدر حرص میزنه
[PHP]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=424497&page=14[/PHP]
[PHP]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=424497&page=13[/PHP]
[PHP]http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5304320&postcount=125[/PHP]
[PHP]http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5307534&postcount=133[/PHP]
نه عزیز مثل اینکه خوب 90 نگاه نمی کنی!نقل قول:
می خواد یتیم خونه توی این مملکت بزنه!
حیف که پستم حذف می شه اگر بیشتر برم جلو!:5:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
آقا شرمنده...نمی دونم چرا اینطوری شدم.دفعه دوممه توی این هفته!:31:نقل قول:
يعني حتما براي يتيم خونه زدن بايد جار و جنجال كنه بيفته دنبال فدراسيون . خوب با اون همه پولي كه داره يه دونه كه هيچي ده تا مي تونه بزنه .نقل قول:
نه عزیز مثل اینکه خوب 90 نگاه نمی کنی!
می خواد یتیم خونه توی این مملکت بزنه!
حیف که پستم حذف می شه اگر بیشتر برم جلو!
البته من از فدراسيون دفاع نمي كنم ها . اتفاقا سر پرداخت ماليات فكر كنم حق با دايي باشه ...
نه فدراسیون می خواد زرنگ بازی در بیاره....شما کسی برات زرنگ بازی در بیاره خوشت میاد.نقل قول:
همه که ببو گلابی نیستن که.دایی دوست نداره حقش رو اینجوری بخورن.زدن یتیم خونه رو هم گفت به خاطر اینکه نشون بده هیچ نیازی به پولش نداره.خودش هم گفت با پولش قبلا چی کار ها کرده!
چه طور اینها خوب بلدن جار و جنجال راه بندازن آبرو افراد رو ببرن...دایی واسه حقش جارو جنجال راه نندازه.امیدوارم بره فیفا هم شکایت کنه اینا تو کل دنیا روسیاه بشن.
البته رو سیاه که هستن!
اصلا کاری به شخصیت دایی ندارم ولی این سیاستی که جلوی فدراسیون پیش گرفته درسته.آخر هم گریه همشون رو در میاره.
با فکر اومده جلو.وکیل بین المللی هم گرفته.انصافا کارش درسته.من شاید فقط یه نفر رو توی فوتبال ایران قبولش داشته باشم اون هم دایی هست.نمی گم مربی خوبیه ولی این رو می دونم که آدم با شعور و با فهمی هست.حد اقلش اینه که تحصیل کرده است.این سردار هایی که خودشون رو دکتر کردن(البته دکترای جدیه جدیه ها!) نمی تونند جلوی دایی دوام بیارن . اینا فکر کردن هر وقت هر چی بگن همون می شه!نقل قول:
ایندفعه فرق می کنه:21:
من خودم استقلالیم ولی باید بگم در بزرگی علی دایی هیچ شکی نیست.بزرگمرد فوتبال ایرانه.اراده و پشتکارش رو هیچکس در این فوتبال نداره.
به واسطه همین تلاش و اراده و پشتکارش به اینهمه افتخار رسید.تنها نقطه ضعفی که من در دایی میدیدم اخلاق تندش بود که الان کمی بهتر شده و به نظر میرسه داره سعی میکنه از این نظر خودشو اصلاح کنه
در قضیه فدراسیون و دایی هم به نظر من کاملا حق با دایی هست.وقتی جلبک هایی مثل کفاشیان و تاج و عزیز محمدی و علیپور و .... در راس این فوتبال هستن نباید انتظاری از این فوتبال داشت.دایی خودشم گفت اگه طبق قرارداد مالیاتشو میدادن هیچوقت دنبال شکایت نمیرفت.خودشم گفت دنبال پول نیست بلکه میخواد ثابت کنه حق با خودشه
حالا هم با اراده ای که ازش سراغ دارم مطمئنم حقشو میگیره :27:
علی کریمی به استیل آذین بازگشت
سایت گل- جلسه کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین امروز عصر برگزار شد و علی کریمی بازیکن این تیم که هفته پیش اخراج شده بود، با جریمه 40 میلیونی محکوم شد و از فردا به تمرینات این تیم بازی می گردد.
در حکم کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین امده است: نظر به اینکه مطابق گزارش های واصله و بررسی های انجام شده آقای علی کریمی مرتکب خطا گردیده و رفتار خلاف شئون انجام داده اند به استناد مواد 7 و 8 آئین نامه انضباطی موسسه فرهنگی ورزشی استیل آذین و با لحاظ رافت اسلامی نامبرده را به دو جلسه محرومیت و چهارصد میلیون ریال جریمه محکوم می نماید. "
جعفر صابری ظفرقندی رئیس کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین پس از این نشست در خصوص حکم اعلام شده اظهار داشت:آقای کریمی به دلیل تخلف از قوانین و مقررات در این نشست محکوم به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم و همچنین جریمه نقدی به مبلغ چهارصد میلیون ریال شدند. محرومیت ایشان از بازی با مس کرمان و پیکان قزوین محاسبه شده و آقای کریمی می توانند از روز چهارشنبه در تمرینات تیم فوتبال استیل آذین حضور پیدا کنند. همچنین در صورت صلاحدید اعضای کادر فنی علی کریمی می تواند در ترکیب استیل آذین به میدان برود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/24/2085832/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D8%B0%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA
اگر پرسپولیس نیم فصل بره روی مخ کریمی کار کنه:21:نقل قول:
علی کریمی به استیل آذین بازگشت
راستی بچه ها این هوار مولا محمد الان کجاست؟
علي كريمي: به راي كميته انضباطي احترام ميگذارم
پس از اعلام راي كميته انضباطي باشگاه استيلاذين، علي كريمي امروز در تمرين تيمش حاضر مي شود.
به گزارش ايسنا، كريمي در گفتوگو با وب سايت شخصي اش گفت: من به راي كميته انضباطي باشگاه احترام مي گذارم، در تمرين تيم حاضر مي شوم تا براي بازي با تراكتورسازي آماده شوم.
وي ادامه داد: طي اين مدت هم به احترام باشگاه و تمام عزيزاني كه نسبت به من لطف داشتند سكوت كردم كه جا دارد ازهمه آنها تشكر كنم. از امروز هم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم به كار ميگيرم.
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1600802
پرسپولیس هر وقت رفته صدر دیگه پایین نیومده
امیدوارم امسال هم سنت شکنی نکنه
به نظر من توی بازی با شاهین از وقتی کریم اومد فشار زیادی به تیم اومد
چون هم تیم 10 نفره شده بود و هم بازیکنی اومده بود که نصف یه بازیکن جوون میدوید
از نتیجه گرفتن صنعت نفت هم خیلی خوشحالم
دايي: اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.
سايت گل ـ مراسم برترينهاي اخلاق فوتبال ايران خيلي زود تحت تأثير سرمربي پرسپوليس قرار گرفت. در حالي كه مراسم با حدود يك ساعت تأخير و از ساعت 18:10 آغاز شده بود دايي به همراه كاشاني و خوردبين حول و حوش ساعت 19 وارد سالن همايشهاي بينالمللي هتل المپيك شد و در انتهاي سالن جايي براي خودش پيدا كرد. وقتي دايي وارد سالن شد عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ در حال سخنراني بود اما به محض اينكه وي حرفهايش را تمام كرد به سرعت خودش را به انتهاي سالن رساند و از دايي و همراهانش خواست كه به رديفهاي جلويي بيايند.
سرپرست باشگاه و سرمربي پرسپوليس هم پس از اصرار زياد محمدي تقاضاي او را قبول كردند اما دايي با وجود حضور در صندليهاي جلويي خودش را از قسمتي كه مربيان و مسئولان فدراسيون فوتبال از جمله مهدي تاج و كفاشيان نشسته بودند جدا كرد و بين بازيكنان نشست.
او سپس چند دقيقه نگذشته از جايش بلند شد و به سمت در خروجي رفت كه ظاهرا اين چند دقيقه را براي احترام به كريم باقري قدم رنجه كرده بود. اما نكته جالب زماني بود كه با خروج دايي سروكله مايليكهن در مراسم پيدا شد، احتمالا اين دو همديگر را در راهروي هتل المپيك ديده بودند اما بعيد است كه حتي با هم سلام و عليكي كرده باشند.
علي دايي در حالي كه مشغول ترك هتل المپيك بود درباره اينكه چرا خيلي زود مراسم را ترك كرده گفت:«اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.»
دايي در حالي اظهاركرد قرارنبود به اين جلسه بيايد كه خودش با تصميمي كه خيلي دير هم گرفته شد تمرين پرسپوليس را يك ساعت جلو انداخت و در اين جلسه تمريني دست به كار نشد تا خودش و بازيكناني كه به مراسم دعوت شدن به موقع به هتل المپيك برسند.
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/25/2086634/%D9%83%D8%B4%D9%85%D9%83%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%87%D8%A7%D 9%8A-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82[/HTML]
2010/08/25
آره ؛ خدا میشه تیم :دینقل قول:
اگر پرسپولیس نیم فصل بره روی مخ کریمی کار کنه
هوار قرار بود بره تو لیگ قبرس بازی کنه.نقل قول:
پرسپولیس با کریمی خیلی توپ میشه.
کریمی رو فقط یکی مثل عباس انصاری فرد میتونست کریمی رو از پرسپولیس دور کنه. خدا خیرش نده.
:41:
واقعا خاک بر سر کریمی اگه همین جور الکی برگرده استیل آذین. خودش که گفته بود تا آجرلو همونجور که تو تلویزیون بهم تهمت زد، همونجور ازم معذرت خواهی کنه برنمیگردم به تیم.نقل قول:
الان نوبت کریمیه که ناز کنه.
واقعا دست بازیکنای استیل آذین هم درد نکنه، خوب جواب آجرلو رو دادن، همین که خودشونو بازوندن باعث شد که حساب کار دست خیلیا بیاد که کریمی کیه و جایگاهش تو استیل آذین کجاست.
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
100 درصد موافقم.:11:نقل قول:
:40::40::40:
جالبه بعضی خبرگزاریها واسه اینکه از نون خوردن نیفتن مجبورن آتیش دعوای این دو نفر رو روشن نگه دارن.نقل قول:
هیچ اتفاقی نیفتاده بازم کم نیورده و میگه فکر نکنم سلام علیک کرده باشن.
همین که مایلی کهن تا چشم خبرنگارا رو دور دیده نپریده با علی دایی دست به یقه بشه یعنی میخواد دعوا رو تموم کنه.
حتما سر دعوای مایلی و قلعه نویی یادتون هست که دور از چشم همه پرید و یقه قلعه نویی رو گرفت و براش سرود توپ تانک فشفشه خوند.:27:
واقعا جای فیروز کریمی تو لیگ برتر خالیه. اگه بود کلی سوژه داشتیم واسه خنده، ولی حالا باید همش دعوای مایلی کهن و این و اونو ببینیم.
اطلاعيه كانون هواداران استقلال
بيانيه كانون هواداران استقلال ايران به مناسبت بازي تيمهاي فوتبال استقلال و سپاهان.
با آرزوي قبولي طاعات و عبادات ماه مبارك رمضان و تبريك سالروز ولادت كريم اهلبيت حضرت امام حسن مجتبي(ع) بر همه مسلمانان به ويژه تماشاگران با صفا و متدين استقلالي به اطلاع ميرساند همانگونه كه با هم عهد و پيمان بستهايم و در اهداف چهارگانه كانون در هفتههاي اخير بارها آن را تكرار و تمرين نمودهايم، جمعه شب نيز گرد هم آمده و يك صدا و متحد تيم محبوب استقلال را مورد ت شويق قرار داده و بازيكنان و سرمربي سابق خود را كه در تيم مقابل هستند را مورد لطف و مهرورزي قرار ميدهيم.
اميد وافر داريم بازيكنان و كادرفني تيم قهرمان استقلال نيز با تلاش مضاعف و با برد قاطع قدر اين حضور ارزشمند و طلايي شما را ارج نهاده و شبي خاطرهانگيز را در آزادي ثبت نمايند.
كانون هواداران باشگاه فرهنگي-ورزشي استقلال ايران
نقل قول:
اگر پرسپولیس نیم فصل بره روی مخ کریمی کار کنه
نقل قول:
آره ؛ خدا میشه تیم
بد نیست به مصاحبه ای از علی کریمی در فصل پیش ارجاعتون بدم :نقل قول:
پرسپولیس با کریمی خیلی توپ میشه.
[PHP][/PHP]نقل قول:
اين علي دايي تغيير پيدا كرده، آيا ميتواند شاگردي مثل علي كريمي داشته باشد؟!
به نظر من نه تنها علي دايي بلكه تمام مربيان ما بايد به دنبال ساختن بازيكناني مثل علي دايي، علي كريمي، مهدويكيا و... باشند. شما همين علي دوستي را ببينيد كه در شهرهاي كوچك و پايينشهر تهران به دنبال پيدا كردن استعدادهاست و متاسفانه چنين تفكري در تيمهاي بزرگ ما ديده نميشود.
ما كه جوابمان را نگرفتيم!
ببينيد اختلافنظري بين من و علي دايي وجود دارد كه نميتوانيم در كنار هم باشيم، چون اگر كنار هم باشيم، براي پرسپوليس حاشيهسازي ميشود و اين تيم بيشتر لطمه ميبيند.
يعني امكان بازگشت علي كريمي به پرسپوليس دايي وجود ندارد؟
من به درد علي دايي نميخورم. در حال حاضر شرايط كار كردن ما دو نفر كنار يكديگر وجود ندارد!
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/02/26/1808675/%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%B9%D9%84%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D9%85%D9%8A%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%86%D9%85%D9%8A-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-