آدم فکر میکنه بازی به این سادگی رو با یک تیم کوچک میشه ساخت، اما لیست credits اش رو نگاه کنین به اندازه سریال مختاره، حالا یه خورده کمتر، اما تعداد زیادی آدم درگیرند.
Printable View
آدم فکر میکنه بازی به این سادگی رو با یک تیم کوچک میشه ساخت، اما لیست credits اش رو نگاه کنین به اندازه سریال مختاره، حالا یه خورده کمتر، اما تعداد زیادی آدم درگیرند.
viper جان منظور از بازي بعدي نسخه LIMBO2 هست ديگه؟
نخیر..منظور یک بازیه خیلی بزرگتر از لیمبو هست.بزرگیش هم مشخصه دیگه!3 سال می خوان فقط رو موتور بازی و خود بازی وقت بزارن...نقل قول:
نقل قول:
آهان كه اينطور . ولي من باز فكر مي كنم كه بازي موفقي مثل LIMBO ادامه اي داشته باشه. حداقل اميدوارم .
چون بدون اغراق مي تونم بگم كه يكي از بهترين بازيهايي بوده كه بازي كردم . بسيار عالي بود !
بله حتما همينطوره . خود بازي LIBO ساختش چقدر طول كشيده ؟
یعنی چی نمیتونی عکس بزاری مگه کیبورد نداری؟:31: یا دکمه print screen ت کار نمیکنه.:46:نقل قول:
رسیدن به ایده این بازی توسط آرنت جنسن (Arnt Jensen) کارگردان دانمارکی بازی برمیگرده به 2004 که همون موقع تو IO Interactive (سازنده سری Hitman) مشغول به کار بوده. اما ساخت بازی به طور رسمی از آخر 2006 شروع شده بود وقتی که جنسن, تیم Playdead رو تشکیل میده...نقل قول:
لیمبو(برزخی) های واقعی!!!!!!!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تمام بازی یک موضوع رو دنبال می کرد...ماشینی شدن دنیا...می خواست بگه تو این دنیای ماشینی و صنعتی دیگه هیچ وقتی برای بچه ها گذاشته نمی شه( به همین دلیل بود که کاراکتر بازی کودک بود...)
تمام بازی تاریک بود و نشون دهنده وضعیت زندگی ما آدما بود...تاریک و غم ناک...
باید متوجه شده باشید که تمام بدن بچه سیاه بود و فقط چشماش روشن بود...می خواست بگه اگر ما بچه ها رو نادیده می گیریم و اصلا یادمون نیست بچه ای هم هست (سیاه بودن بدن) اما بچه ها می بینند! بچه ها تمام کارهای ما رو و تمام اونچه که دور رو برشون می گذره رو می بینند...فک نکنیم اونا چون سنشون کمه هیچی نمی فهمن...
اوایل بازی بچه هایی رو دیدیم که دار زده شده بودن یا جسدشون روی آب افتاده بود که نشون دهنده مرگ هویت کودک بودن توی جهان امروزه...
بچه هایی رو دیدیم که قصد داشتن کاراکتر بازی رو بکشن...نشون می داد دنیای امروز داره ما رو به جایی می رسونه که هر کس برای منفعت خودش حاضره بقیه رو از سر راه برداره...حتی بچه ها. (این موضوع رو می تونیم واقعا توی مدارس یا گروه های کودکانه ببینیم...بچه ها واقعا دارن به سمتی پیش می رن که حاضر نیستن برای دوستشون کوچکترین کاری بکنن.)
عنکبوت (که در روانشناسی کودک نشان ترس هست) نشون می داد که بچه ها از این نوع دنیا می ترسن...اونا از این نوع دنیا می ترسن و دوسش ندارن...
آخر بازیم می خواست بگه بچه ها می تونن از زندگی نجات پیدا کنن (یه نوع امیدواری داره می ده)
فقط میشه گفت آفرین!داستان بازی رو به اندازه یک کتاب کامل در چند خط مختصر تفسیر کردی..خیلی عالی بودنقل قول:
موضوعی که یادم رفته بود بنویسم اینه.:
اگه دقت کرده باشین بازی 40 تا چپتر داشت...در عرفان داریم که انسان در 40 سالگی کامل میشه...باید متوجه شده باشین!
امیدوارم برای هر بازی ما یک نفر مثل ایشون داشته باشیم که اینقدر ساده و رسا بیاد تو تاپیکش برای بقیه همه ی نکات ریزی که خیلی ها ازش اطلاع ندارن رو باز کنه.
عزیز اسمتم نمیدونم ولی بهترین نقدی بود که خوندم..همیشه موفق باشی:40:
خیلی خیلی لطف داری...دیگه دارین شرمنده می کنین:11:نقل قول:
معین هستم:46:
سـلام ، خـیلی لازم به بحـث نیسـت ولـی این یـکـ نوع رقص محلـیه .نقل قول:
سلام...من يه جا گير كردم...يه جايي كه دو تا دكمه هست كه يكيش نيروي جاذبه رو برعكس ميكنه و اون يكي بر ميگردونه به حالت اول...دكمه اول رو كه ميزنم ميره روي سقف راه ميره!...يه جعبه هم هست كه نميدونم بايد باهاش چه كار كنم...و يه نردبون...ميشه راهنمايي كنيد؟؟؟
مرسي
نقل قول:من متوجه نشدم ولی این کمکت میکنه:27:نقل قول:
لینک سایت «بازی رایانه» جهت آموزش قدم به قدم بازی (در آدرس فاصله را حذف کنید!)
لینک دانلود فایل پیدیاف آموزشی طی کردن مراحل مخفی بازیکد:http://www.bazi center.com/xbox360/platformer/Limbo/articles/120/page/01?pt=item
لینک دانلود سیو کامل بهمراه مراحل مخفیکد:http://mehrdad2200.persiangig.com/document/help%20for%20accede%20to%20latency%20LIMBO.pdf
کد:http://mehrdad2200.persiangig.com/save%20game/pc_swarm.zip
من با این راهنما تا آخرش رفتم...نقل قول:
راهنمای قدم به قدم بازی limbo یا برزخ همراه با تصاویر:
کد:http://aniboom.ir/forum/thread9320.html
نظر و دیدگاه شما قابل احترامه ...نقل قول:
منظورم به شما نیست و بحثم کلی هستش ...
.
خدا وکیلی اینجور بازی هارو با اموزش قدم به قدم تموم کردن چه معنی داره ؟! اصلا چه کاریه نمیدونم !! دیگه نمیشه اسمشو بازی کردن گذاشت که !! این بازی و بازی های مشابه فقط رو معماهاشون میچرخن دیگه !! و لذتشونم به اینه که خودمون حلشون کنیم !! حالا نمیدونم قدم به قدم رفتنو با عکسو اینا چه صیغه اییه خب !! کلا کسی که توانایی حل 4 تا معمای اسون این بازی و بکلا بازی هایی که معما زیاد دارنو نداره .... بازیو نگیره کلا و وقتشو رو 4 تا بازی دیگه بزاره بنظرم خیلی بهتره !! تا اینکه از رو عکس و اموزش پیش بری :thumbsdow
نه بابا خیلی حال میده،جاهایی هستش که عمرا نمیشه به جوابش رسید و باید از راهنما استفاده کنی وگرنه اعصابت خورد میشه و خودم جاهایی که نتونستم رد بشم استفاده کردم(تو 3 بخش)بقیشو خودم رفتم...نقل قول:
فیزیک این بازی خداس ....
در اصل این گرافیک هنری بازی هست که فکر می کنی فیزیک بازی خیلی قویه... البته که فیزیکش قوی هست ولی نه که خداست! فیزیک بازی اصلا چیزسختی برای برنامه نویسی یا استفاده نیتس و با ساده ترین فیزیک ها هم چنین چیزی رو میشه ساخت ولی وقتی با گرافیک هنری و انیمیشن های زیبا و Smooth قاطی شده احساس خوشایندی به آدم میده وقتی به فیزیکش دقت می کنی...
به نظر من یه جاهاییش گیر الکی داره ، مثلا تو یه چپتر بودم وقتی میمردم دوباره چهره پسره رو رو به راست میورد واسم، یه دستگیره رو میدونستم باید ازش استفاده کنم اما بش دست نزده بودم، یه محض اینکه بش دست زدم دیگه وقتی میمردم رو به چپ بازی رو واسم میورد که راهنماییم کنه از این طرف باید ادامه بدی
یه جاهاییش واقعا قلق الکیه که ربطی به فکری بودن بازی نداره + چیزای دیگه .... .
اما کلا دوسش دارم :40: عنکبوت اول بازی هم خیلی چندشو خوب بود :دی
این قسمت رو نمیدونم چطور رد کنم
میشه راهنماییم کنید
کد:http://up6.--------.com/files2/4climbo-2011-09-05-00-47-46-65.jpg
ماشالا عجب جای واضحی عکس گرفتی!!!نقل قول:
نکته:
این چیزا که میوفته رو سرت نمی تونی جهت حرکتتو انتخاب کنی...فقط می تونی سرعتو کم و زیاد کنی...هر وقت بری جایی که نور هست جهت حرکتت عوض می شه...
در ادامه توضیح دوستموننقل قول:
توی بازی چند جا هست که از اینها میوفته رو سرت
ازشون هم نمیتونی فرار کنی
بعد از اینکه افتاد رو سرت فقط میتونی سرعتت رو کم کنی (تو بعضی جاها باید انجام) تا برسی به نور و جهت عوض بشه .برای از بین رفتنش هم یه سری کرم هستن که از سقف اویزونن (مثل همینی که این سفیدی رو انداخت رو سرت)باید بری زیر اونا تا کرم رو بخورن و به حالت عادی برگردی
بازی در عین سادگی گیم پلی و خیلی خوبی داره .
دیشب ساعت 1 دانلود کردم دیگه جو بازی منو گرفت یک 2 ساعتی داشتم بازی میکردم:31:
دوستانی که بازی نکردن بگیرن بازی کنن خیلی باحاله:10:
همشهری انقد دیر می خوابی پوستت خراب می شه ها!!!نقل قول:
بازی در عین سادگی گیم پلی و خیلی خوبی داره .
دیشب ساعت 1 دانلود کردم دیگه جو بازی منو گرفت یک 2 ساعتی داشتم بازی میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که بازی نکردن بگیرن بازی کنن خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنیم کاکو ... بعد از ترم تابستونه ،تازه تابستون ما شروع شدهنقل قول:
همشهری انقد دیر می خوابی پوستت خراب می شه ها!!!
من این بازی رو تموم کردم ولی بعد از شکستن شیشه هیچ ادامه ایی نداشت (کسی ادامه دارشو دیده :18: )
براش پچ اومد؟!
پچ واسه چی؟نقل قول:
من این بازی رو تموم کردم ولی بعد از شکستن شیشه هیچ ادامه ایی نداشت (کسی ادامه دارشو دیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
براش پچ اومد؟!
واسه مراحلش (من خودم نمیدونم ،چون بعضی ها گفتن مثل اینکه بازی بعد از شکستن شیشه بلزم ادامه داره)
البته از یه بازی 70 مگابایتی انتظار پچ نمیره:31:
این بازی 40 تا چپتر داره و دیگر هیچ...
یه دونه زیادی گفتین. تو پی سی و پلی استیشن 39 تا میشه و تو ایکس باکسم 24 تاست. البته این به این معنی نیست که مراحل پلی استیشن و پی سی زیادتره... مثلا یکی از مراحل نسخه ایکس باکس رو تو نسخه پی سی در قالب دو مرحله میبینیم!... فرق این نسخه ها به این صورته.نقل قول:
معمولا جاهایی که گیر می کنم با استفاده از youtube ردش میکنم
چه کار شایسته ای!
چه جالب! چرا با استفاده از فکرت ردش نمی کنی؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
معمولا جاهایی که گیر می کنم با استفاده از youtube ردش میکنم
(شوخی کردما...ناراحت نشی یه وقت!)
اونقدر وقت ندارم که بشینم رو همه جاهاش فک کنم:دی بازی های دیگه هم میکنم
در ضمن همون طوری که قبلا گفتم بعضی جاهاش کا ملا گیر الکی داره
ايول حال كردم :21::31:نقل قول:
گیر الکی ؟:20:خسته نباشید :20:نقل قول:
نوب بازی که دیگه حال کردن نداره عزیز :27:نقل قول:
+
بازی کل گیم پلیش بر مبنای معماهاشه و دیگه هیچی نداره !! بعد اونم بری ازین اونور نگاه کنی و با عکسو کلیپ ردش کنی !! نمیدونم چه لذتی داره !! خدا میدونه :31:
با کلیپ رد کردنش مثله این میمونه که همون کلیپ رو دوبار ببینی راستش منم میخواستم همین کار رو کنم اما دیدم دیگه حال نمیده:31:
با اين حركتش حال كردم :21:نقل قول:
سلام,خدایی واقعا سازندگان این بازی ترکوندن,یه بازی با این زمینه گرافیکی وصدا گذاری با این معما های واقعا عالی,بچه ها واقعا ارزش فکر کردن رو داره ,روش زمان بگذارید .:46:
منظورت از صداگذاری چیه؟: دینقل قول:
سلام,خدایی واقعا سازندگان این بازی ترکوندن,یه بازی با این زمینه گرافیکی وصدا گذاری با این معما های واقعا عالی,بچه ها واقعا ارزش فکر کردن رو داره ,روش زمان بگذارید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:فكر كنم كيفيت صدا يا شايد هم دالبي بودن صدا رو ميگه :21:نقل قول: