بازی سوپر ماریو در زمان خودش:31:
Printable View
بازی سوپر ماریو در زمان خودش:31:
evil 5 گرافیک واقعا قشنگو طبیعی داره...چون وقتی بازیش شروع شد فکر کردم هنوز فیلم بازیه:18:
بازی crysis واقعا با گرافیک ترین بازی کامپیوتر هست اگه یه سیستم خوب داشته باشین می فهمین
حالا به نظرم اگه کرایسیس 2 بیاد رو DX11 بهترین میشه! (با گرافیک ترین بازی که انجام خواهید داد! :31:)
تا الان :
اول Metro 2033
دوم Crysis Warhead
و 100% Crysis2 اگه بیاد اول میشه :)
درسته منم موافقم که اگه crysis 2 بیاد بهترین بازی میشه
ولی فعلا بازی های mafia 2/metro 2033/gta iv خوب بودن از لحاظ گرافیک
Crysis 2 روی PC قدرتمند بی رقیبه...
Crysis 2و Red dead redemtionو rezident 5:8:
killzone 3
uncharted 2
crysis
metro 2033
far cry 2
resident evil 5
killzone 2
نظر من هم دقیقا همینه ...نقل قول:
البته تو بازی های ریسینگ هم DIRT 2 رو آخرین تنظیمات فوق العاده بود ...
paltform xbox
crysis 2
alan wake
Grid وقتی اومد ، با یه شاهکار تو گرافیک ژانر خودش مواجه شدم.
Dirt 2 هم واقعاً منو جلوی مانیتورم نگه داشت.
کلاً Codemasters رو عشق است.
Metro 2033 یه شاهکاره.تازه من نمیدونم اگه سه بعدی بازیش کنم چی میتونم بگم.
از Crysis هم خوشم نمی یاد چون کلاً از EA خوشم نمی یاد.EA فقط دنبال سودآوری بیشتره، نه لذت مخاطب. یه چیزی مثل Microsoft .
ولی از نظر من کمتر کمپانی ای می تونه با EA تو صنعت گیم رقابت کنه ...
دوست ندارم تاپیک رو منحرف کنم ....نقل قول:
چون کلاً از EA خوشم نمی یاد.EA فقط دنبال سودآوری بیشتره، نه لذت مخاطب. یه چیزی مثل Microsoft .
ولی EA از کمپانی های پیشکسوت در صنعت game بوده و بازی های زیبای رو برای گیمرها به ارمغان اورده !!
BF . Medal of Honor . crysis . NFS و....
hot pursuit خیلی قوی بود نور پردازیش و تکچرش خیلی قوی بود
به عنوان مطلب آخر که بحث تاپیک هم منحرف نشه باید بگم که کسی منکر این نیست که ساخته های EA قوی نیستند، ولی قوی بودن ربطی به خوب بودن نداره.گرافیک همه چیز یک گیم نیست.همه گیمر ها می دونن که سیاست های EA به چه شکلیه. Microsoft هم Windows رو داد بیرون که نزدیک به 70% پی سی های دنیا رو اشغال کرده، البته کاملاً با یک سیاست انحصار طلبانه.نقل قول:
از همه معذرت می خوام اگه بحث تاپیک رو به انحراف کشوندم.
crysis
crysis warhead
metro 2033
battlefield bad company 2
call of duty 6
alan wake
gaers of war1,2
god of war 3
NEVERHOOD
خیلی قدیمیه ولی انقدر گرافیکش بالا هستش که با واقیت فرقی نداره
نمیدونم از چه ترفندی استفاده کردن!!!
=======
ASSASSIN'S II خیلی باحال بود
ولی این نسخه جدیدشو بازی نکردم
crysis warhead بود !
با اینکه crysis 2 رو تجربه کردم ! ( هنوز تموم نکردم ) ولی هنوز هم به نظرم crysis warhead بهترین گرافیک رو در بین بازی های موجود داره .
سوال سختی هستش ولی خب به نسبت زمان من پاسخ میدم:
3-4 سال پیش:
NFS :MW
GTA : Vice City
2 سال پیش:
COD 4,5
Assassin's Creed
پارسال:
Assassin's Crred II
NFS Hot Porsuit
Grid: گرافیکش خوب بود اما امان از گیم پلی(برای کدمسترز متاسفم)
امسال:
AC Brotherhood
مافیا2 هم خوبه
فعلآ CRYSIS 2 تا به امروز عالی بوده...
من تا دلتون بخواد بازی کردم ولی به نظر من بازی assassins greed گرافیک بسیار زیبا و خوش رنگ و از نور پردازی خیلی خوبی برخوردار بود، و همینطور بازی need for speed shift که گرافیکش عالی بود با وجود اینکه بازیش زیاد جالب نبود. البته بازی جدید need for speed که چند ماه پیش وارد بازار شد یه بازی بسیار کامل و جذاب بود که من خیلی خوشم اومد need for speed Hot Pursuit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crysis2 که عالیه حرف نداره
فعلا توی بازی های اول شخص Crysis 2
و توی سوم شخص AC Brotherhood
من شدیدا با گیم پلی گرید حال کردم ... فوق العاده بود و یه جورایی شبیه سازی.نقل قول:
Grid: گرافیکش خوب بود اما امان از گیم پلی(برای کدمسترز متاسفم)
شاید چون سخت بوده دلتو زده ولی اگه بهش عادت کنی خیلی بت حال میده :11:
AC که از نظر گرافیکی هیچی نیست...نقل قول:
و توی سوم شخص AC Brotherhood
:18: :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
AC که از نظر گرافیکی هیچی نیست...
ASSASSINS
SHIFT
میشه از لحاظ تکنیکی بگید که چه ویژگی هایی داره... در مقایسه با Crysis 2 و Metro 2033 و Battlefield Bad Company 2 و ...؟!!!؟نقل قول:
البته از نظر هنری بد نیست...
عرفان عزیز حرفت یه ذره عجیب بودنقل قول:
به عنوان یه گیم open world خوبه دیگه
نمیتونن مثل اون بازیایی که مثال زدی بسازن
Dead Space 2
Resident Evil 5
فکر کنم توی گیمهای ماشین میشه DIRT2 رو بین عالی ها گذاشت
بازیهای اپن ورد assassine creed
crysis 2
farcry2
Resident Evil 5
crysis 2
Assassins Creed Brotherhood
بهترین بازی عمرم igi
GTA آخرین نسخش
Fifa 11 console/pc
فقط فقط کرایسیس 2 فوقالعاده
راست میگه کرایسیس 2 فوق العادست !! یعنی محشره
اما حیف که روسی هست من دانلودش کردم کسی نمیدونه چطور انگلیسی میشه ؟
یا گرافیک ترین بازی ها از نظر من
اول crysis
دوم crysis warhead
سوم metro 2033
من حتی گرافیک crysis 2 رو هم قبول ندارم خیلی افت کرده بود مخصوصا نور پردازی حالا dx11 بیاد شاید نظرم عوض شد