سلام دیدم این تاپیک داره خاک میخوره گفتم یه دستی روش بکشم آخه حیفه بحث خوبیه
خوب دوستان چه پیشنهادی برای چاق شدن دارید؟
Printable View
سلام دیدم این تاپیک داره خاک میخوره گفتم یه دستی روش بکشم آخه حیفه بحث خوبیه
خوب دوستان چه پیشنهادی برای چاق شدن دارید؟
پودرهای چاق کننده افلاطون و بومبا میگن خوبه ...
اگر همراه با مصرفشون ورزش هم بکنید که عوارض ناشی از اون از راه عرق کردن از بدن خارج بشه ...
توي اينترنت كه ميچرخي همه جا صحبت از درمان چاقي هست و كمتر راجع به درمان لاغري صحبت شده.
سوال من اينه بهترين و سريعترين روش براي چاق شدن ( بدون استفاده از رژيم غذايي ) چيه ؟؟؟
منظورم دراروهاي اشتها آور و مواد چاق كننده هست .
استفاده از داروهای اشتها آور و چاق کننده اصولی و درست نیستند و بهتره که این کار را نکنید . تنها راه درست فقط استفاده از مواد غذایی پر کالری می باشد :20:نقل قول:
منظورم دراروهاي اشتها آور و مواد چاق كننده هست .
برادر الان تابستونه، شما اين كار رو بكن صد در صد نتيجه ميده
بهت تضمين ميدم هفته اي 2 كيلو چاق ميشي !
صبح از خواب پا ميشي ... يك كاسه سالاد با يك شيشه سس ميخوري !
بعدش ميري سر كوچه 2 تا بستني ميگيري ميخوري
ناهار هم 5 تا بشقاب سيب زميني سرخ كرده با سس كچاپ ميخوري !
بعد ناهار هم باز ميري 2 تا بستني ميخوري + يه سالاد مكزيكي !
بعدش هم پسته و تخمه ي مغز كرده
بعدش هم براي شام پيتزا ميخوري !
توي يك هفته 2 كيلو چاق ميشي ...
توي اين يك هفته هم فقط بايد براي خوردن روي پاهات وايسي ! در بقيه حالات بايد دراز بكشي و تلويزيون ببيني !!
من 30 سالمه
قدم 180 وزنم بین 60 تا 61
هر کاری می کنم اشتهام زیاد نمی شه و چاق نمی شم
هیچ قرصی هم مصرف نکردم حال و حوصله ورزش سنگین هم ندارم
متخصصین ، افراد با تجربه که واقعا واسه چاق شدن راه حل تظمینی و راحتی سراغ دارن و امتحان کردن کمکم کنند
بیشتر بالا تنه مد نظرم هست
می خوام وزنم 70 بشه بدون بازگشت تو رو خدا کمک کنید قصد ازدواج دارم و اینطوری خیلی ضایع ست
از همه غذاها خوشم میاد به قول معروف همه چی دوس دارم .
مشکل خواب و انزال زود رس ندارم - در طول 6 - 7 سال گذشته ماشالاء هیچ بیماری جز ( سرما خوردگی خفیف که 2 روزه خوب شدم ) نداشتم که به پزشک مراجعه کنم طوری شده که دیگه دفترچه بیمه هم نمیگیرم
فقط پارسال یکبار چکاب شدم که دکتر گفت همه چیزت عادی است فقط قرص ضد انگل تجویز کرد یه مدت مصرف کردم .
من 30 سالمه
متخصصین ، افراد با تجربه که واقعا واسه چاق شدن راه حل تظمینی و راحتی سراغ دارن و امتحان کردن کمکم کنند
می خوام وزنم 70 بشه بدون بازگشت تو رو خدا کمک کنید قصد ازدواج دارم و اینطوری خیلی ضایع ست
مشکل خواب و انزال زود رس ندارم - در طول 6 - 7 سال گذشته ماشالاء هیچ بیماری جز ( سرما خوردگی خفیف که 2 روزه خوب شدم ) نداشتم که به پزشک مراجعه کنم طوری شده که دیگه دفترچه بیمه هم نمیگیرم
فقط پارسال یکبار چکاب شدم که دکتر گفت همه چیزت عادی است فقط قرص ضد انگل تجویز کرد یه مدت مصرف کردم .
به تیپ بدنی شما میگن اکتورموف خیلی به سخت حجم میگیرن اینم در نظر گرفته باشین محم حجم گرفتن نه وزن گرفتن که البته این همراه وزن گرفتن است
در مورد رژیم غذایی دوستان توضیح بدن من اطلاعی ندارم
اما در مورد قرص پودر برای حجم گرفتن گینر ها هستن و کراتین که البته حتما باید همراه تمرین باشه
دقیقا منم همین مشکل رو دارم !نقل قول:
من 30 سالمه
21 سالمه . 185 قدمه اما وزنم 62 هستش !!! واقعا عذابم میده! اونجوری که من تحقیق کردم وزن من باید بین 69 تا 85 باشه ! یعنی حداقل 7 کیلو کمبود وزن دارم !
خیلی پر اشتها نیستم و از غذاها هم خیلی لذت نمیبرم و اگه یه ناهار حسابی بخورم دیگه واقعا شام رو به زور میخورم !! صبحانه هم همینطور ! ماشاالله چیزی هم که تو زندگیم فراوونه استرس و اضطرابه !! هیچ بیماری خاصی هم ندارم. چه کنم ؟ کجاها برم و چیا استفاده کنم ؟!
یه مشکلی که هست و خودمم نگران میکنه اینه که شدیدا گرمم میشه و شدیدا هم این روزا عرق میکنم !
مکمل ها و پروتئینی که بدنسازا استفاده میکنن همراه با باشگاه میتونه مفید باشه ؟!
این دارو به نظرم بهترینه
یه بار چند وقت پیش تو فروم تاپیک زدم کسی آشنایی نداشت
اما خیلی روش تحقیق کردم
با یه دوره تا 30 کیلو افزایش وزن میاره
منتها مصرف بیشتر از دو دورش عوارض داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم دقیقاً شرایطم همینه.نقل قول:
لطف کنید یه راه حل بدید.
دوست عزیز .این دارو که کاملا مشخصه که هورمون مردانه است . به هیچ عنوان برای افزایش وزن مناسب نیست .:41:
دنبال دارو برای افزایش وزن نباشید . بهترین کار تغذیه و فعالیت بدنی مناسب می باشد و نه دارو :13:
خواهشن اینو به هیچکس پیشنهاد نکنید!!!نقل قول:
این استرویید خوراکی هست
و یک چیز وحشتناک هست اکسی واسه کبد مثل سم میمونه و متیل هم یک چیز بدتر
خود بدنساز هاش همچین چیزی مصرف نمیکنه چه برسه به یک مبتدی
با هم آشنایی دارین؟!!
بهترین راه لاغری ورزش : دو شبانه و کم خوردن غدا هست اونم شبا..
منظورتون چیه :18:نقل قول:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
دوست عزیز منظور دوستان درمان لاغریه نه لاغر شدن :46:نقل قول:
ای بابا اینجا دیگه شروع نکنین تو رو خدا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا فقط بهت پودر بومبا رو پیشنهاد میکنم ... خیلی زود جواب میده ... من خودم 2 دوره رفتم 15 کیلو چاق شدم .
هر کی منو میبینه کف میکنه ... فکر کنم تا الان به 10 20 نفری معرفی کردم همه چاق شدن ... همه دعام میکنن :دی
فقط مواظب یخچالتون باش چون هر روز خالی میشه :دی
آقا از من میشنوید زیاد خودتون رو درگیر دارو ها نکنید
من قدم 192 هست ، وزنم 68 کیلو بود تا قبل از عید ( به نی قلیون گفته بودم زکی....)
یه مدت به دلایلی مجبور شدیم روزی یه بار حداقل ماکارونی بخوریم
از اونطرف هم با یکی از بچه ها میرفتیم بدنسازی ، اصلا به خودم فشار نمیاوردم ، تو مایه های میله خالی کار میکردیم:31:
الان حدود 10 کیلو اضافه کردم....
نقل قول:
داداشی کوتاه بیا :40:
من بعد یکی دو روز اول اشتهام خیلی زیاد شد این اولین اثرش . بعد یه هفته که هرچی دمه دستم میومد میخوردم کم کم دیدم دارم پهلوهام چاق میشه . بعد لپ آوردم. اما اوتقدر دیده نمیشد اما بعد دو هفته دیگه هرکی منو میدید میگفت داری چاق میشیا ...
اول از همه بگم اگه واقعا میخوای چاق شی با این روش باید صبحونه رو زود بخوری . مثلا 8 9 صبحونه میخوری . بعد این پودرو به اندازه یه قاشق چایخوری پر حدودایه 1 ساعت قبل ناحار . وعده بعدیش هم قبل شام .
در این بین وعده هایه ویژه هم وجود داره ( Super Vadeh :دی) . مثلا اگه قرار باشه یه چیزی با کالری بالا بخورم حتما 30 دقیقه قبلش یه لیوان بومبا میخورم . متوجه منظورم میشی؟ مثلا اگه قرار باشه بعداظهر برم بیرون معجون بخورم حتما یه وعده بومبا اضافه میکنم که حسابی جذب کنم .
البته من هر روز نمیخوردم . چون واقعا دیوونه کننده اشتها میده . شما هم اگه میبینی اشتهات زیاد شده مطمئن باش داره جواب میده یکم صبر کن کم کم آثارشو میبینی . اول تو قسمت پهلوهات و بعد صورت و شکم ...
آقا يعني توي اين سايت به اين بزرگي كسي نظري درباره چاق شدن نداره ؟؟
ورزش+رژیم غذایی پرکالری(کربوهیدرات بالا)+استفاده از مکمل های غذایی
با با این همه نظر داده شد دیگه . شما فقط منتظرید که یک داروی معجزه گر معرفی بشه که قبلا هم عرض کردم همچنین دارویی نداریم .نقل قول:
بهترین کار تغذیه مناسب کاهش استرس و در مواردی استفاده از مکملهای ویتامینی و معدنی می باشد .
منظورم با داروهاییه که عکسش رو گذاشتم...نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم اما با باشگاه رفتن (خرکی کار کردن) خوب خوابیدن دوری از استرس :دی تونستم تو 1 وزنمو از 68 به 75 برسونم
خیر با این تیپ داروها آشنایی نزدیکی ندارم :31:نقل قول:
آخینقل قول:
خیلی با حالی...
مشکلی نیست میتونی این دارو مصرف کنی فقط قبلش با کبدت خداحافظی کن
خوب اینه دیگه :46::31:نقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان گل انجمن پزشکی :11:
دوستان من شدیدا از کمبود وزن و لاغری رنج میبرم ! و شدیدا روحیم رو خراب میکنه و برا ازدواج و اینا هم ...!! :41:
طبق توصیه دوستان آزمایش هم دادم که کم یا پر کاری تیروئید و مشکل خاص دیگه ای هم نداشتم ! اما آدم پر استرسیم و البته یکی از عواملشم همین لاغری زیاده !! و تغذیه عادی دارم مثله سایر اعضای خونوادم و پر خور نیستم ...
من 184 قدمه که وزنم 62 کیلو هستش ! که تا اونجائی که من برسی کردم برا من وزن متعادل بین 68 تا 85 باید باشه یعنی من تا رسیدن به مینیمم بازه وزنیم 6 کیلو فاصله دارم ! البته این روزا هم کمی باز لاغرتر شدم با این که این روزا تغذیم بهتر بوده !!
من شدیدا نیاز دارم که 2 ماهه وزنم رو حداقل 8 کیلو اضافه کنم!! چه کنم ؟!!
حالا میخوام بدونم که آیا این پودرهای چاقی که همه جا تبلیغ میشن میتونن موثر باشن ؟! عوارضشون چیه ؟! (مثلا 8 کیلو چاقی در ماه ، تضمینی !)
آیا بدنسازی میتونه برا من موثر باشه ؟!
اگه پیش دکتر تغذیه برم این دکترا غیر اشتها آور راه دیگه ای خواهند داشت ؟!!
دوستان رژیم های غذلیی پرکالری سراغ دارن ؟!
ممنون میشم راهنمائیم کنید .... :10:
بهترین راهش اینه که بری پیش یه متخصص . این پود رای چاقی هم 100% عوارض دارن شک نکن
این پودر های چاقی که شما میگید شامل پروتئین چربی امینوها و درصد بالا کربو هیدرات هست و شما وقتی یک سروینگ مصرف میکنید بستگی به نوعش حدودا 1000 کالری مصرف کردید در مورد مضراتش میتونم بگم اگه مقدار مصرف بالا و طولانی باشه اثر خواهد گذاشت وگرنه با بودجه ما ایرانی ها.... اتفاق خاصی نمیوفته !
من خودم این مشکل رو دارم، ولی خودم امتحان کردم وقتی خوب بخوری و خوب استراحت کنی و استرس و فکر نداشته باشی، به راحتی چاق میشی، در کنارش بدنسازی به صورت مرتب هم عالیه.
سلام
من خودم ز این پودرها استفاده کردم .
بد جوری اشتهاتو باز میکنه طوری که دوست داری دیوار رو ه گاز بزنی
البته من خودم توصیه میکنم مصرف نکن . چون شنیدم برای کلیه ها ضرر داره چون ممکنه محتویات این پودرها تو کلیه رسوب کنه
و به سنگ کلیه تبدیل بشه
ولی اگه یه بار مصرف کنی فکر نکنم موردی پیش بیاد
ولی سعی کن حتما ورزش کنی چون استهات باز میشه
از مواد غذایی پر کالری مثل نشاسته ها و شیرینی جات بیتر استفاده کن
من قبلا که به پزشک تغذیه مراجعه کردم می گفت ما پیشنهاد میکنیم روزی 1.5 ورزش سنگین کنند و بعدش سریعا غذا بخورند چون تو این زمان میزارن جذب مواد خیلی خیلی بیشتره من چون میخاستم لاغز بشم اما این نکته رو نمیدونستم و بعد از ورزش غذا می خوردم تو یه هفته 1.7 کیلو اضافه کردم شما عم همین کار.و بکن
منم میخوام چاق بشم :31:
وزنم 73 هست قدمم 180
ولی چون رزمی کار میکنم خیلی لاغر به نظر میام (ظاهرا 62-63 ) به نظر میام
میخوام برم بالاتر یه کم هیکل درشت بشه
اگه راهی پیدا کردین منم انجام بدم :10:
دوستان من 2 هفته ورزش مرتب و کمی سنگین رو امتحان کردم و بعدش غدا خوردم اما نه تنها بیشتر نشدم بازم کمتر شدم ! پرخوری ام زیاد کردم بازم بی تاثیر بوده و حالا به خاطر ناچاری و اجباری که روم هست دنبال یه راه خیلی سریع هستم که تا 1 ماه به نتیجه برسم !
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
شما که بابا خوبی برادر ! من 184 قدم هستم اما وزنم 62 هست و روز به روز کمترم میشه !!نقل قول:
منم میخوام چاق بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزنم 73 هست قدمم 180
ولی چون رزمی کار میکنم خیلی لاغر به نظر میام (ظاهرا 62-63 ) به نظر میام
میخوام برم بالاتر یه کم هیکل درشت بشه
اگه راهی پیدا کردین منم انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزي يه باواريا بخور
دوستان میشه پرکلری ولی کم حجم ترین مواد غذائی که دردسترس همه هم باشه رو لیست کنن ؟!
سلام
بهترین راه چاق شدن :
روز به روز به تعداد قاشق هایی که میخورید اضافه کنید .
بعدش هم موثرترین راهکار ، خوابیدن بعد از غذا جلوی تلویزیونه . : دی
هرکی اینارو امتحان کرده زود نتیجه گرفته :31:
موفق باشید :40:
اينا رو به تغذيتون اضافه كنيد : سيب زميني-سس مايونز-نوشابه-شكر-اجيل