واسه انتی ویروس که خودت مختاری . سرعت دانلودم خیلی اومده پایین ، نصف شده ، قبلا با یو اس بی 60 دانلود میکردم الان با کارت شبکه این شده 20 .مشکل از چیه به نظرت؟نقل قول:
Printable View
واسه انتی ویروس که خودت مختاری . سرعت دانلودم خیلی اومده پایین ، نصف شده ، قبلا با یو اس بی 60 دانلود میکردم الان با کارت شبکه این شده 20 .مشکل از چیه به نظرت؟نقل قول:
فکر نمی کنم مشکل از شبکه باشه چون سرعت کابل شبکه از یو اس بی بیشترهنقل قول:
اینو نمی دونم ، باید از بچه هایی که تو این زمینه اطلاع دارن بپرسی:20:
نقل قول:
f3 خالی میره تو سرچ:31:
fn + f3 میره تو باطری:31:
کاری هم به میران شارژ نداره:27:
شاید لپ تاپ شما اینجوریه اما برا ما که همونی که من گفتمه:27::21: شما 5010 دارید؟نقل قول:
آقا کسی بازی جدید رو 5010 آزمایش نکرد؟:8:
سلام بر دوستان n5010 دار :31:
کل تاپیک رو خوندم و دیدم که مشکلات عمده حل شده
فقط تست گرافیک بود که زیاد در بارش نگفته بودن
من بازی های pop5 ,AC2 ,X-Men Origins - Wolverine,call of juarez 2,sniper,روش با بالاترین کیفیت اجرا کرم و هیچ مشکلی نداشت
بازی dirt 2 و pes2010 ,splinter cell5 هم رو های یه کم مشکل داشت که با over clock کردن gpu تپل حل شد :5:
(pes2010 کامل رون شد و اون دو تا دیگه بهتر شدولی رو ulrta جواب نداد )
مال من
4gig ram
HDD320
i3-530
1 gig vga ATI
700 خریدم
من که از خریدم راضی ام:8:
اگه کسی مشکل خاصی داشت بگه تا کمکش کنم
راستی دوستانی که tag id شون توسایت dell نیست باید بگم مراقب دسگاهاتون باشین چون دستگاه شون با اجازه ریفره :13:
sheytoon001 جون masood68a راست میگه اگه quick set رو نصب کرده باشی با زدن f3نقل قول:
extended battery life رو میتونی فعال کنی به میزان شارژ باطری ام بستگی نداره:10:
این گزینه extended battry life فعال بشه بهتره یا همینطور خاموش باشه؟
در مورد بلوتوث ، چطوری میشه از گوشی عکس فرستاد به لپ تاپ ، گوشی رو تونستم add کنم ولی هر کاری کردم نشد از گوشی چیزی رو بفرستم
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
آقا این نحوه اور کلاکتو بگو که ما هم بتونیم pes رو بازی کنیم. خبری از تست COD5 نداری؟اجرا میشه؟نقل قول:
modern warefare یک و دو به راحتی اجرا میشند .خودم تست کردم:11:نقل قول:
نقل قول:
من 1340 دارم.....اینجوریه:27:
آقا شرمنده، احتمالا چون من quick set رو نصب نکردم fn+f3 میره داخل search:31:نقل قول:
ممنونم بابت راهنماییتون:10:
آقا بابت تست هایی از بازی که برا بچه ها گفتی ازتون ممنونمنقل قول:
اگه بازم بازی روش اجرا کردی برامون بگو:11:
700 خیلی خوب خریدیا ما همین کانفیگ رو با گارانتی زیگورات 830 خریدیم
مطمئنی ریفره؟:18: چه دلیلی داره سرویس تگ دستگاه ریفر فعال نباشه؟
راستی برا ما هست اما این ارور ها رو میده :31:
Note:
* If a product is a new release, downloads may not be immediately available. In this case please wait a few days and try again.
* Downloads are not available for certain products including PowerConnect switches, Projectors, EMC products, and 286/386 desktops.
* If you suspect there is a problem with the downloads application, please click on the Feedback link located in the page footer below.
چجوری اور کلاک کردی ، برامون بگو ممنون میشیم:11:
من هنوز این گزینه رو ندیدم ، برا همین بهتره بچه های دیگه جواب بدن:31:نقل قول:
من فرستادم کار کرد
آهان ، یادم اومد :31:
ببین رو آیکن بلوتوث راست کلیک کن و setting رو بزن
اونجا یه تیک داره که دستگاههای دیگه بتونن لپ تاپو پیدا کنن
در حالت عادی بلوتوث ها نمی تونن لپ تاپ رو پیدا کنن چون این گزینه غیر فعاله :5:
راستی برا شما هم با f2 هم وایرلس و هم بلوتوث خاموش میشه؟:20:
بچه ها هرکی طریقه درست آپدیت BIOS لپ تاپ 5010 رو میدونه لطفا توضیح بده:10:
لطفا call of duty جدید رو اگه دارید ، روش آزمایش کنین ، ببینیم جواب میده؟:5:
آپ bios رو اگه یاد گرفتی به منم بگو،نقل قول:
امروز dirt 2 رو نصب کردم ،بزارینش رو normal و از قدرت گرافیکتون لذت ببرید. modern warfare رو هم که میگن جواب میده، فردا هم ایشالا pes2010 رو نصب میکنم. کلا تمام بازیها رو normal جواب میده
اگه یاد گرفتم باشه:31:نقل قول:
آقا یه چیزی
میدونستین 5470 ، directX 11 رو ساپورت میکنه؟
همراه ویندوز 7 ، directX 11 هست یا باید دانلود کنیم؟
اگه نیست لطفا یه نفر آپدیت جدید directX 11 رو بزاره ، میگن بازیا روونتر اجرا میشن:5:
pes2010 رو اجرا کردی جوابشو بگو که چجوری بود ، چون رو این بعضیا مشکل داشتن:10:
دوستان در تست زیر شرکت کنید و نتیجه لپ تاپ خودتون رو بزارید. :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
دایرکس 11 بیشتر به درد ویندوز 8 میخوره.تو سایت مایکرو سافت باید باشه.نقل قول:
من امروز یه جوی استیک دوبل خریدم.دستگاه یو اس بی رو شناخت ولی تو بازی dirt2 نمیشناسه :41: و فقط صفحه کلیدو میشناسه. چیکار کنم ، شما چطوری جوی استیکو نصب کردی؟
در مورد قسمت اول سوالت اگه فعال باشه شما PERFORMANCE کمتری داری ولی عمر شارژ باطری یه 20 MIN بیشتر میشه بستگی داره کجا میخوای استفاده کنینقل قول:
و در مورد بلوتوث باید بگم اگه DISCOVER DEVICEبلوتوث فعال باشه مشکلی نداری عین یه گوشی سرچش می کنی و میفرستی
در ضمن اور کلاک LAPTOP خطر ناکه :19: از من گفتن بود من برا تست امتحان کردم اگه زدی کارت گرافیکت سوخت یخه مارو نگیری!:) :31:
اینم لینک اموزشکد:http://www.overclock.net/ati/633816-how-overclock-your-ati-gpu.html
بابا من تموم کردم بازیشو .. ده بار گفتم که تو این تاپیک :10: ولی خداییش بازیش کوتاه بود .. ولی فوق العاده ..خیلی حال داد .. مخصوصا یه مرحله تو برف بود ..این رد پاهات رو برف میموند آدم شاخ در میاورد .. کلا خیلی حال کردمنقل قول:
ویندوز 8 از کجا آوردی:31:نقل قول:
نه بابا آزمایش کردم دیدم دایرکت ویندوز 7 ، 11 هست
اگه میخوای ببینی اوا کلید windows + R رو بزن بعد داخل پنجره بنویس dxdiag
آخرین گزینه ورژن directXرو نوشته:46:
اون بازی dirt 2 هم directX 11 رو ساپورت میکنه :46:
من آخرین باری که جوی استیک به کامپیوترم وصل کردم 4 سال پیش بود :31: درین مورد چیزی نمیدونم
درایوری همراهش نداشت؟ یه کم تو تنظیماتش بگردی پیدا میکنی :31:
راستی یه تجربه
آقا می خواین بازی کنین از باتری لپ تاپ استفاده نکنیننننننننننن ، من داشتم بازی می کردم یهو برق رفت ، کاملا احساس کردم سرعت بازی پایین اومده ، یه بار دیگم با باتری آزمایش کردم همین بود
احتمال داره بعضی بچه ها که با بعضی بازیا به مشکل بر خوردن دلیلش همین باشه:46:
آره زدم تو گوشش:27: مال رئیسم بود بش کادو داده بودن منم که قیمت دستم بود ریسک نکردم:20:نقل قول:
وقتی دستگاه ریفر میشه یعنی product ID ,FINAL TEST : FAILE از سایت اصلی حذف میشه انگار که تولید نشده البته ممکنه new release باشه اما نه تو ایران که 4 5 ماه حداقل تول داره تا دستگاه دست ما برسه و پس گزینه اول درسته
اور کلاک رو هم که توضیح دادم:10:فدا
این لینک bios:
یه فایل exe اجرا ش کند ذر محیط وئندوزکد:ftp://ftp.us.dell.com/bios/N5010A07.EXE
من وقتی تو قسمت کانکشن که آیکونش کنار ساعته ، دکمه اتصال اینترنت بیسیم رو میزنم ، به یه شیکه ای وصل میشه و سرعتشم نشون میده ، نویز و فرکانس هم نشون میده
اما نمیشه صفحه ای رو باهاش باز کرد دلیلش چیه؟
البته منظور من از این کار دزدیه اینترنت نیست،خودم adsl دارم:31: ، فقط میخوام بدونم چیه و چجوریه؟
یه سوال دیگه هم اینکه ، زمان شارژ باتری چقدره؟ وقتی چراق باتری خاموش شد یعنی شارژ شدن باتری کامل شده؟
ویندوز 8 وین بعدیه اگه سرچ کنی یه چیزایی دستت میادنقل قول:
راستی با کلیک راست کردن رو ایکون باطری و زدن WINDOWS MOBILITY CENTER از رو قسمت FUNCTION KEY ROW میتونی بگی با FN باز شه یا نهنقل قول:
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
ممکنه یه شبکه محلی باشه دلیل نداره که حتما پیجی باز شه یا نشه:46:نقل قول:
برا دفعه اول فقط 10ساعت سارژ به بعد آره وقتی چراق باتری خاموش شد یعنی شارژ شدن باتری کامل شده
دوستان pes2010 هم تست شد.نتیجه باور کردنی نبود. بازی روی high بدون افت فریم اجرا شد. جوی استیکم رو هم شناخت :31:
هر جند که خود بازی نا امیدم کرد.اصلا قابل مقایسه با اونی که تو پلی استیشن بازی میکردم نبود. اساتید لطفا کمک کنند که چرا dirt2 حوی استیکمو نمیشناسه. علتش آشغال بودن جنسش نیست؟ چون از این چینی های بی نام و نشونه هر چند که سایت فارسی هم داره ولی تو جعبه اش هیچ سی دی واسه نصب نداره.خود بازی یه سری جوی استیک ییشنهاد داده.
سلام دوستان
منم یه 3 ماه میشه 5010 گرفتم.ازش راضیم.
مشکل من اینه که درایور وایرلسم نصب نمیشه.دفعه اول که گرفتم طرف خودش روش نصب کرد واسم.ویندوز رو که عوض کردم دیگه نصب نشد.الان نمیدونم چکار کنم.درایورا رو هم یادم رفت از طرف بگیرم.رفتم از یکی دیگه گرفتم فقط همون وایرلسه نصب نمیشه.یه مشکل دیگه هم دارم عکسش رو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالایی ارور وایرلس هستش.
بچه ها میدونستین به وین7 32bit میشه واسه ورود به ویندوز از تشخیص چهره استفاده کرد؟
من خودم دارم از تشخیص چهره استفاده میکنم.(ببخشید شاید تکراری باشه)
واسه منم همین pci نصب نشده ، اگه میشه کمک کنید.نقل قول:
سلام . من 1 ماه پیش خریدم 740 البته از انبار کرج خریدم به قیمت همکار . خیلی راضیم . گرافیکش 1 گیگ + 1 گیگ آنبورد
سلام دوستان منم امروز به جمع شما پیوستم . چند روزی هست در مورد این مدل تحقیق می کنم .
آخرش با 740 سفارش دادم .( تو همدان )
اگه نکته خاصی هیت لطف کنید و به منم بگید برا شروع کار .
بهترین رنگ این سری کدومه؟
ممنون از اطلاعاتی مفیدی که گذاشته بودید
نقل قول:
مشکل من حل شد
یه درایور وایرلس دیگه گرفتم که با قبلیه فرق داشت راحت نصب شد.
pci رو هم نصب کردم
اینم لینکش حجمش 6 مگابایت
الان دیگه اون دو تا ارور تو شکل نیست درست شده.نقل قول:
کد:http://ftp.us.dell.com/chipset/R272193.exe
این درایور وایرلس 5010 با حجم 79 مگ دانلود کننقل قول:
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
اینم درایور pci simple.. با حجم 6 مگکد:http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
Intel Management Engine Interface
دوستان دقت کنید که یه سری از درایورا که تو سایت دل هست شاید مربوط به کانفیگ دیگه ای باشه و دلیل نصب نشدنش همینه:20:کد:http://ftp.us.dell.com/chipset/R272193.exe
برادر armanjoon_gh دقت نمی کنیا ، تو پست 172 صفحه 18 گفتم دومیه درایور pci هست ، همین بالا درایور دومی رو دانلود و نصب کن مشکل حل میشه :10:
خدمت همه دوستان بگم که توی device manager نباید هیچ سخت افزار ناشناخته ای وجود داشته باشه
چون 5010 من با نصب درایورها همه رو شناخته :5:
هر مشکلی در رابطه با این لپ تاپ دارید عنوان کنید ، من شخصا علاقه زیادی به رفع مشکل 5010 دارم :31:
تبریک میگم ، لپ تاپ خوبی رو انتخواب کردید:8:نقل قول:
سعی کن با گارانتی بگیری که به مشکلی بر نخوری
بله ، نکته اینکه همراه این لپ تاپ درایوراش نیست
اگه اینترنت بیشتر از 128 داری که میتونی دانلودشون کنی حدود 800 مگابایت میشه
وگرنه حتما به فروشنده بگو درایوراشو میخوای و برات گیر بیاره
من رنگ مشکی رو انتخواب کردم چون درین صورت دو رنگ میشه(داخلش نقره ای -باقی مشکی) اما رنگای دیگه 3 رنگ میشه مثلا رنگ آبی درش آبی قسمت کیبرد نقره ای و زیرش مشکی
اما با این حال سلیقه خودته ، منم بین آبی و مشکی مونده بودم خدایی آبیشم خیلی قشنگ بود قرمزشو ندیدم:46:
کسی تا حالا مک نصب کرده رو 5010؟
من دنبال نسخه snow leopard universal می گردم کسی لینک واسه دانلود داره؟
لئوپارد رو نصب کردم نمیشه ارور میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تا حالا با مک کار نکردمنقل قول:
مک نیاز به درایور نداره؟ توجه کن برا 5010 فقط درایور vista و 7 وجود داره ، فکر میکنم یکم با شناسوندن سخت افزار به سیستم عامل به مشکل بر بخوری:20:
بچه ها برای آپدیت بایوس کافیه فایل مربوطه رو از سایت dell دانلود و اجرا کنید ، همه کار رو خودش انجام میده:46:
من از A04 به A07 آپدیت کردم:5: موقع اجرای برنامه همه برنامه های دیگه رو ببندید
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355111
قرمزشم قشنگه ، فقط دقت کن جدیداش 2.26 هرتز و 350 m هست.از اون مدل بگیرنقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
اینو یکم توضیح بده لطفاً ، A04 و A07 چی هستند؟ از کجا باید پیداشون کرد.آپدیتش چطوریه؟نقل قول:
ولی خداییش رو بازیها کولاکه ، فعلا که مشکلی نداشته.
فقط کافیه یرنامه ای که تو سایت درایورا تو قسمت bios هست رو دانلود کنی که همونجا نوشته ورژنش A07 هستنقل قول:
اگه می خوای ورژن بایوس خودتو الان ببینی ، وقتی لپتاپو روشن یا ری استارت می کنی سریع f2 رو بزن تا صفحه بایوس بیاد
اونجا تمام مشخصات لپتاپت رو نوشته از جمله ورژن بایوس ، فقط به تنظیمات اون صفحه دست نزن:31:
راستی هارد منو نوشته سامسونگ:31:
سلام دوستان.
من می خوام n5010 بگیرم. خیلی از پست های قبلی رو هم خوندم ولی باز دو دلم. می خوام مطمئن شم که n5010 ویندوز 7 32 بیتی رو هم جواب میده یا نه.درایور های 32 بیتیش هست؟ xp چی نصب میشه؟ در ضمن، با ویندوز اورجینال پیدا میشه؟ پیشاپیش ممنون.