این کرک به اینترنت نیاز داشت و فقط مرحله درخواست سریال رو رد میکرد که اونم فقط چند ساعت کار کرد و Ubi بلاکش کرد.نقل قول:
Printable View
این کرک به اینترنت نیاز داشت و فقط مرحله درخواست سریال رو رد میکرد که اونم فقط چند ساعت کار کرد و Ubi بلاکش کرد.نقل قول:
سلام بچه ها اینو ببینید
کد:www.youtube.com/watch?v=XMatJdLCiKg
آقا چرا از این سایت هایی که ف ی ل ت ر هستن ویدیو ،عکس ومطلب میذارین ؟ پس حداقل یه لینک ---شکن هم بذارین دیگه .:5:نقل قول:
فیـلتر شکن که فایده نداره V p n بگیر و خودتو خلاص کننقل قول:
راهنمایی بیشتر خواستی پ خ بزن
از بحث دور نشید نوشته که این کرک نهایی از اسکیدرو هستش کسی می تونه دان کنهنقل قول:
اگه واقعا این وووزلا بخواد ادامه پیدا کنه آینده باید دیگه از بازی کردن خدافظی کنیم .
سلام
منم این فایل رو دیدم اما نتونستم دانلود کنم. ولی طبق کامنت هایی که یوزر ها گذاشتن ظاهرا این کرک کاملا کار میکنه. حتی تو سایت های دیگه هم راجع بش صحبت شده و این کرک رو اسکیدرو دیروز (29 نوامبر ) ریلیز کرده .
دوست عزیز این کرک و ویدئو هم به احتمال 100% فیک است، مگه میشه اسکیدرو یه کرک ریلیز کنه و بعد از 24 ساعت روی هیچ سایت معتبری نباشه؟نقل قول:
اینقدر نفوس بد نزن رفیق لطف کن ببین درسته یا نهنقل قول:
وقتی آدم مطمئنه نیازی به نفوس بد زدن نیست، شما اگه خودت ویدئو رو ببینی خنده ات میگیره! :27:نقل قول:
خواهشا یکم منطقی باشید.
اگه skidrow کرکی برای هر بازی در بیاره در سایت خودش می گذاره و بعد سایت ها و فروم ها هم از اینجا بر می دارند و پخش می کنند
سایت های معتبر و یا فروم ها کرک را از جایی می یارند و اونا هم از اینجا بر میدارند چون صاحب سایت همون گروه کرکر هست
فعلا در مورد این بازی کرکی گذاشته نشده پس اون لینک هم فیک هست
کد:http://www.skidrowgames.com/
بیخیال این بازی برین یه microsoft flight simulator x بگیرین بزنین تو کار خلبانی .دیشب درس take off رو داشتم آموزش میدیدم ،خیلی حال داد .من که رفتم خلبان بشم :31:
شایعه شده یوبی میخواد بیخیال DRM بشه که اگر اینطور بشه ما میتونیم بازهم به کرک شدن بازی ها امیدوارباشیم
Ubisoft Games No Longer Require A Constant Internet Connection To Play [Ubisoft Ends Use Of Controversial
DRM By No Longer Requiring Constant Internet Connection To Play
Posted January 1st 2011 by Eric Abent
اینم هست تو سایت بازی سنتر دیدم فقط منبعش رو گذاشتم
آقایون من یه کرک از اسکیدرو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم توش یه سری بایل و راه استفاده است اما هر کاری میکنم بازی نمیآد از خود سایت اسکیدرو گرفتم یعنی اسم فایل آدرس سایتش هست
اینم یه عکس از محتوای فایل زیپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واینم لینک
کد:http://i.iimmgg.com/images/is6gr/d837e98967b8d23388b71b7c8f3a42ca.jpg
دوست عزیز، این اصلا کرک اسکیدرو نیست، همون کرک قبلیه که از کار افتاده!نقل قول:
شاید خدا زده کمرشون یا شایدم هم دیدن این خارجا عرضه بازی کردن ندارن:8:نقل قول:
یه لطفی کنید ببینید این مطلب چقدر درسته می ترسم DRM رو ول کنه از چیز دیگه ای استفاده کنه
نه احتمالا کار طبق معمولشو انجام داده.نقل قول:
فکر می کنید اسکیدرو یه باند کرک سازه؟ نه، اشتباه می کنین، همه ی بازی و کرک و اینا دست یوبی هست. فقط اسکیدرو در واقع اهرم اطمینان یوبی هست. اگه فروشش کم باشه یعنی پول آدما کم باشه و کم بخرنش از اهرم کرک استفاده می کنن. اگه اینطور نباشه هم که طبق حالت عادی پیش میره
در واقع شما راست میگین. این کار رو کرد و الان دیگه در واقع DRM رو پشتیبانی نمیکنه و از اون طرف به اسکیدرو یا هر باندی باشه گفته کرک رو بزن و الان شروع به ساخت کرک کردن و احتمالا چند روزه بیاد.
اثبات این قضیه همین کرک اخیره، goodperson542 یه کرک زد، چون یه آدم خاص بود و در واقع زیر دست یوبی نبود، فوری بلوکه شد.
با این کار یوبی میخواد قدرت قفل هاشو نشون بده که اول قفل میزاره کرک میکنن بعد یه کم سخت تر و ... و نهایتاً یه قفل میزنه که ظاهرا هیشکی نمیتونه کرکش کنه و یه سیستم جدید رو شروع می کنه و دوباره همون دوره اتفاق میافته و ... . گول چنین نامردا رو نخوریم:21:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه مطلب به دردت خورد تشکر یادت نره. مر(رادیکال 1600 ضربدر دو به علاوه 10 تقسیم بر 3):)
باوووو..قید این بازی رو بزنید بره
از الان عادت کنید که فردا اساسین 3 هم که واسه pc میاد باید تجربش رو تو خواب شب ببینید!
من خودم قصد دارم تا بعد عید یک کنسول بگیرم خودمو راحت کنم از این مسخره بازیا.
خبری بود که یوبی نیاز به اینترنت برای بازی کردنو از Assassin's creed 2 و Splinter Cell Conviction برداشته.همین!
(راجع به بازیای دیگه کسی نمیدونه.خیلی بعید به نظر میرسه)
کی میاد قفل به این باحالی که این همه دوام اورده رو بیخیال شه؟
هیچ قفلی شکست ناپذیر نیست...حتی ps3 هم به طور کامل کرک شد اینم میشه...gamer های قدیمی تجربه star force رو یادشونه!!!
بابا کرک دست یوبی هستنقل قول:
اگه دید فروشش کم شده میزاره کرک بزنن
ظاهرا فروشش خوبه که نمیزارن
من نمیفهمم . خوب اگه کرک بزنن که همه میرن از نت دانلود میکنن بازی رو پولی تو جیب یوبی نمیره ! فقط تعداد بیشتری بازیش رو بازی میکنن ! شهرتش بیشتر میشه همین !
براي پي سي كرك نيومد
چرا کسی دیگه تو نخ بازی نیست
چه ربطی؟:13: مگه مرض داره؟ مگه از راه کرکی و کپیهم سود می کنه اون؟نقل قول:
سلام، دوستان از کجا می تونم سورس بازی رو بگیرم یا دانلود کنم. می دونم کرک نشده هنوز ولی من فقط سورس اصلیش رو میخوام. کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام هیچ بازی به صورت سورس وجود نداره شما نمیدونی بازی چطور تولید میشه بازی با 1 موتور گرافیکی که کارش کنار هم قرار دادن ابجکتها و ایجاد هوش مصنوی و کنترنل جریان بازیه دیگه بیشتر وارد جزیات نمیشم حالا اگر میخوای بازی رو کرک کنی باید بگم نمیتونی نه تو هیچ کس :31:.باید بمونیم این Skidrow کاری کنه:46:نقل قول:
ای بابا. با کلی ذوق و شوق امروز بازی رو دانلود کردم که بازی کنم، حالا کرکش نیست. عجبا !!!! :13:
دوست عزیز حرف منو بد برداشت کردی، من فایل های دانلود بازی رو میخواستم که خوب آفلاین گرفتم و محض اطلاعاتون الانم با سریال اورجینال که از amazon گرفتم، دارم بازی رو بازی میکنم....:46:نقل قول:
سریال اورجینال رو از amazon گرفتی!!! منظورت چیه؟نقل قول:
نقل قول:
چند گرفتی؟ اگه ارزونه ما هم بگیریم
از amazon.co.uk خریدم، حدود 13 پوند میشه 20 تومن تقریبا...
سلام.نقل قول:
خیر سود نمیکنه ولی بین بد و بد تر بدو انتخاب می کنه یعنی با این کار طرفداراشو زیاد می کنه
مگه اسکیدرو فقط محصولات یوبی سافت رو کرک میکنه که میگید تحت نظر یوبی سافت کار میکنه؟
نه عزیز. ولی به اینا پول میدن میگن هروقت بگیم کرک می زنین. نمیدونی پول همه چی رو حل می کنه و ما هم به خاطر 13 دلار یعنی چیزی حدود 13 تومن دنبال کرکیم؟نقل قول:
داستان غم انگیز شد....................نقل قول:
نه عزیز. ولی به اینا پول میدن میگن هروقت بگیم کرک می زنین. نمیدونی پول همه چی رو حل می کنه و ما هم به خاطر 13 دلار یعنی چیزی حدود 13 تومن دنبال کرکیم؟
بازی خیلی پر طرفداری هم نیست آخه.......واسش اینقدر فیلم بازی کنن..........!!!!!!
اگر به این بود که بازی هایی که فرداش کرکش اومده جریانش چیه ؟نقل قول:
نه عزیز. ولی به اینا پول میدن میگن هروقت بگیم کرک می زنین. نمیدونی پول همه چی رو حل می کنه و ما هم به خاطر 13 دلار یعنی چیزی حدود 13 تومن دنبال کرکیم؟
مسخرس که بگیم خودشون کرک رو می دن هر چقدر هم بازی کم فروش بکنه خوده شرکت هیچوقت این کار رو نمی کنه
حرف هم که باد هواست، ثابت کردنش ارزش داره
اینو تو یکی ز فروما دیدم
As I promised I would make a topic about me and my team's progress for HAWX 2. Of course I cannot guarantee that we will end up finishing it but if we do, you all will have first dibs for it!
Remember, we arent the best so we may or may not release this.
Thanks for your interest and support!
__________________________________________________ ___
Download Game....................Complete
Install Game.........................Complete
Analyze Executable (s)...........Complete
Sniff/Watch Ubi data packets...Paused and will be going back to
Modify/Emulate packets..........ROADBLOCK! (Hope to overcome soon)
Decrypt any files that are encrypted Have not needed to check
UPDATE 1:
Since it seems that Ubisoft is constantly sending packets from different places etc, our first shot is to modify the localhost to take EVERYTHING back to the same computer. This means that it will not give internet access to almost anything, but of course this is testing and if this will work, then we will then attempt to make a workaround allowing other programs that need internet access to function properly. As we do this, we will watch what data the launcher/game is sending and will try to capture and save it. Our next shot if that doesnt work will to be to create a mock ubisoft server that everyone will access (Maybe will have multiplayer too) but that will for sure take some time as we need to upgrade and set up the server so that everyone who wishes to play can connect.
UPDATE 2:
We are going to wait a tiny bit because apparently ubisoft removed the DRM!!!
Code:
کد:http://www.gamingunion.net/news/ubisoft-removes-controversial-drm-from-pc-games--3591.html
UPDATE 3:
Well obviously the DRM is not removed from the game so we are continuing our plan.
We have made a fair amount of progress thanks for all the support once again!
Someone asked what our team name was...
Well our answer is UnKnOwn-CrAcKz now...
UPDATE 4:
Well, just a small little heads up, we are making more progress on the localhost method... Just pray that nothing gets in the way.
UPDATE 5:
We have really slowed down...a little bit of Progress has been made but it gets tougher and tougher as we go... But! Ubi, we won't give up!
More will be added as we progress and again thanks for your support and interest!
UPDATE 6:
ROADBLOCK!
We have hit a dead end! This is the slowest pace we have gone yet... Hopefully we can throw some C4 on that dead end and blast right through it soon.
UPDATE 7:
Sorry to let you down guys one of my close friends died of cancer and that is really important to me.
Anyways, We are still stuck at the roadblock so we are going to take a break from that and find another method.
کلن فاتحه باریهای pc رو تو ایران بخونید :19:
اینو تو یکی از فروا دیدم
Hello all,
As I promised I would make a topic about me and my team's progress for HAWX 2. Of course I cannot guarantee that we will end up finishing it but if we do, you all will have first dibs for it!
Remember, we arent the best so we may or may not release this.
Thanks for your interest and support!
__________________________________________________ ___
Download Game....................Complete
Install Game.........................Complete
Analyze Executable (s)...........Complete
Sniff/Watch Ubi data packets...Paused and will be going back to
Modify/Emulate packets..........ROADBLOCK! (Hope to overcome soon)
Decrypt any files that are encrypted Have not needed to check
UPDATE 1:
Since it seems that Ubisoft is constantly sending packets from different places etc, our first shot is to modify the localhost to take EVERYTHING back to the same computer. This means that it will not give internet access to almost anything, but of course this is testing and if this will work, then we will then attempt to make a workaround allowing other programs that need internet access to function properly. As we do this, we will watch what data the launcher/game is sending and will try to capture and save it. Our next shot if that doesnt work will to be to create a mock ubisoft server that everyone will access (Maybe will have multiplayer too) but that will for sure take some time as we need to upgrade and set up the server so that everyone who wishes to play can connect.
UPDATE 2:
We are going to wait a tiny bit because apparently ubisoft removed the DRM!!!
Code:
کد:http://www.gamingunion.net/news/ubisoft-removes-controversial-drm-from-pc-games--3591.html
UPDATE 3:
Well obviously the DRM is not removed from the game so we are continuing our plan.
We have made a fair amount of progress thanks for all the support once again!
Someone asked what our team name was...
Well our answer is UnKnOwn-CrAcKz now...
UPDATE 4:
Well, just a small little heads up, we are making more progress on the localhost method... Just pray that nothing gets in the way.
UPDATE 5:
We have really slowed down...a little bit of Progress has been made but it gets tougher and tougher as we go... But! Ubi, we won't give up!
More will be added as we progress and again thanks for your support and interest!
UPDATE 6:
ROADBLOCK!
We have hit a dead end! This is the slowest pace we have gone yet... Hopefully we can throw some C4 on that dead end and blast right through it soon.
UPDATE 7:
Sorry to let you down guys one of my close friends died of cancer and that is really important to me.
Anyways, We are still stuck at the roadblock so we are going to take a break from that and find another method.
فاتحه بازی pc تو ایران خونده شد:19: