نقل قول:
بازی که با تیکی تاکای اسپانیا کاملا یکطرفه و خوب میشه :21:
بعد بازی دوست دارم باشین تا بردمونو با هم جشن بگیریم:27:
Printable View
نقل قول:
بازی که با تیکی تاکای اسپانیا کاملا یکطرفه و خوب میشه :21:
بعد بازی دوست دارم باشین تا بردمونو با هم جشن بگیریم:27:
چهار سال دیگه حتما آرژانتین قهرمان میشه.مطمئن باشید.نقل قول:
به گزارش فارنت به نقل از تچکرانچ، شرکت پلاتفرم مدیریت روابط با کاربران اجتماعی اتنسیتی برآوردی را منتشر کرده است که بر اساس آن تمایلات کاربران شبکههای اجتماعی به تیمهای فینالیست جامجهانی را نشان داده است.
این برآورد که با تحقیق بر روی شبکههای توئیتر، فیسبوک، وبلاگها و وبسایتهای اشتراک گذاری ویدیو و فرومها انجام شده نشان میدهد که اسپانیا سهم بیشتری را در میان گفتگوهای کاربران اینترنتی نسبت به هلند کسب کرده است.
بر اساس این گزارش اگر چه اسپانیا با کسب ۵۴ درصد تمامی گفتگوهای اینترنتی در شبکههای اجتماعی در خصوص جام جهانی (توسط کابران انگلیسیزبان) بالاتر از هلند قرار گرفته اما در همین حال تنها ۴۷ درصد از آنان احساسی مثبت نسبت به این تیم دارند.
در همین حال ۴۶ درصد از گفتگوهای اینترتی شبکههای اجتماعی به تیم هلند اختصاص یافته اما با وجود پایینتربودن این درصد، نارنجیها توانستهاند درصد احساس مثبت بیشتری را با ۵۳ درصد به خود اختصاص دهند.
اما شاید شما هم بپرسید خوب حالا اینها چه معنی دارد؟ واقعا هیچی..! اما “لاروژاها” (سرخها) از آنجا که من پیش از آغاز جامجهانی به سختی به آنها امیدوار بودم، شانس بیشتری برای بردن دارند! نظر شما چیه؟ فعلا که هشت پای معروف آلمانی هم اسپانیا را قهرمان جام جهانی دانسته است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
تو فوتبال حتمآ و قطعآ نداریم !نقل قول:
هشت پاي مشهور كه گفت اسپانيا قهرمانه!!
ولي گويا يه طوطيه هست كه رقيب هشت پا شده!! منتها هشت پا فقط بازي هاي آلمان رو پيش بيني مي كرد ولي اين طوطيه كل بازي هاي يك چهارم رو پيش بيني كرده و صعود چهار تيم آلمان ، اسپانيا ، هلند و اروگوئه رو به نيمه نهايي پيش بيني كرده بوده! فقط تنها اشتباهش بازي هلند - اروگوئه بوده كه برد اروگوئه رو پيش بيني كرده!!
حالا اين چه ربطي داشت؟! ربطش اينه كه برد هلند رو پيش بيني كرده!!!
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mani_the_Parakeet
ما هستیم!:31:نقل قول:
هلند یا اسپانیا مسئله این است.
انگار اختاپوس گفته اسپانیا قهرمانه پس جلوی تیم قهرمان بنویسید اسپانیا اما با مداد بنویسید شاید بخواهید پاکش کنید!
اسپانیا قهرمانه , با هشت پا اصلا کاری ندارم همش جنگ روانیه به قول یکی
ولی به آمار پاسهای موفق بازی المان و اسپانیا یه نگاه بندازید , دقیق یادم نیست هفتصد و خرده ای بود حدودا که رکورد تاریخ بوده
در ضمن نسل فوتبال آینده رو حرکات زیبای بازیکنان نمیچرخه رو پاسگاری های زیبا و تاکتیک تیمه مثله آلمان
هلند تیم آینده داریه و خودم دوستش دارم ولی در مقابل اسپانیا احتمال به باخت میره...
بچه ها من خودم بهتون قول میدم هلند میبره
اسپانیا در باتلاق هلند گیر میفته
باتلاق رو ولش کن هلند یه دریاست.اسپانیا توش خفه میشه:21:نقل قول:
به هلندی ها سه ستاره شدنتون رو پیشاپیش تبریک میگم:31: فردا سومین نایب قهرمانی خودتون رو جشن می گیرین:8:
اسپانیا هم یه ستاره میشه:40:
ااااییییی ول ، کی شما آزاد شدی از بن بودن؟؟:31:نقل قول:
امروز آزاد شدم:31:نقل قول:
کسی انگار نیست که در مورد بازی بحث کنیم. خود هلندی ها هم می دونن که اسپانیا قهرمانه:31:
من كه خيلي دوست دارم قهرمان بشيم چون واقعآ تو تاريخ فوتبال اين حقمون بوده ولي بهش نرسيديم:13:.
به اميد پيروزي لاله هاي نارنجي.
نه دیدیم بیشتر اسپانیا یها دربند و غل و زنجیر شدن ، دیدیم کسی نیست بهشون نائب قهرمانی رو تبریک بگیمنقل قول:
توی دوره های قبلی شاید حق هلند بوده که یه بار قهرمان بشه ولی این دوره نه. اسپانیا با این بازی زیبا حقشه که قهرمان بشه...
نه این یک قانونهنقل قول:
اول تیم باید نائب قهرمانی بشه و بعد قهرمان
اسپانیا همیشه قانون شکن بوده...!:5:نقل قول:
نه این یک قانونه
اول تیم باید نائب قهرمانی بشه و بعد قهرمان
پیشاپیش قهرمانی هلند رو تبریک میگم
از برادران سوخته از بازی نیمه نهایی! :31:نقل قول:
کرم جی با تو دوسته...:27:
...
حالا اینقدر این اسپانیاییا دارن به وب گیر میدن که سه چهار تا پنالتی واسه هلند بگیره!
هر سایتی میری تیترشه!
هلند قهرمانه
اسپانیا برای همیشه در باتلاق هلند غرق خواهد شد
اسپانیابدون شک وبا کمترین درد سر ممکن قهرمانه.:31:
البته اسپانیا زمانی که آلمان رو شکست داد قهرمانی رو بدست اورد.بدون شک هلند نمی تونه رقیب سختی برای اسپانیا باشه.:31:
نقل قول:
من به تو تشکر نمی دم چون هــــــــــــــــــــــــ لــــــــــــــــــــــــ ـــنـــــــــــــــــــــ ــد عــــــــــــــــــشـــــ ـــــــق
اره اسپانیا نمی تونه حریف سختی واسه هلند باشه ... :27::31:نقل قول:
مطمئنی ...؟ :27::31:نقل قول:
اسپانیا دیگه مثل تیمای دیگه نیست که بتونید گل شانسی بهش بزنید:21:نقل قول:
اسپانیا دو تا جادوگر داره به نام ژاوی و اینیستا که فردا شب بازم جادو می کنن:8:
یه خبر خوش
قارنجک پیشگو هم برد تیم هلند رو پیش بینی کرد. این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله ای غیر از این بلد نیستی ؟نقل قول:
باتلاق باتلاق !
اونوقت ایشون کی باشن؟:31:نقل قول:
قارنجک پیشگو هم برد تیم هلند رو پیش بینی کرد.
مجتبی جان یوقت چیز نشه ... یادم میاد شا میگفتید هلند اصلا شخصیت قهرمانی نداره (یا یه همچین جمله ای). نمی خوام خدایی نکرده فک کنید میخوام توهین کنم یا ... ولی قبول کنید که منطقتون یکطرفست ... اون موقع یه چیز ، الان یه چیز.نقل قول:
خوب همه می دونن که اسپانیا دوباره از کمک داور استفاده کرد . ولی بازم میگیم اشکالی نداره .چون خوب در مقابل المان استقامت کرد .
من خودم نبردن آلمان رو ناسی از نداشتن مولر میدونم .بازیکن تاثیر گذاری بود .
نه نه نه نشد جانم...:20:نقل قول:
توصیه میکنم بازی های قبلیتون رویکم نگاه کنید.این بازی بازی اسپانیاست....:27:
این بازی بازی ستاره های تابناک آسمان اروپاست...:11:
در این بازی شما کاسیاس رو نخواهید دید...وفقط ایشون میاد کاپ رو بالای سرش میبره....:31:
بله اگر مولر بود یه اون شوت تروخوفسکی گل میشد... اگر مولر بود شوت کروسم گل میشد... اگر مولر بود اسپانیا گل نمیزد و... ما گوشمون از این حرفا پر! شما میخوای ببینی با اگر چی میشه باید یه بار دیگه بازی انگلیس - آلمان رو ببینینقل قول:
اگر گل آفساید هلند گرفت نمیشد... اگرفیلیپه ملو گل بخودی نمیزد... اگر رونالدینیو دعوت میشد... اگر... :46:
شک ندارم ... :31:نقل قول:
جادوگر یا عقربه ساعت ؟؟ :31:نقل قول:
ما هم جادوگر داریم عزیز ... جادوگرایی که تیماشون رو بالاتر از تیم این دو جادوگر شما آوردن به فینال جام قهرمانان .
باتلاق رو شما باید درک کنید ... حساسیت پیدا کردید عزیز ؟؟؟ :31:نقل قول:
طرفدار برزیل بودید ؟؟ آخیییییییی :27:
باتلاق همون روشیه که هلند بازی حریف رو کنترل میکنه . جلوی برنامه های حریف رو میگیره . دوتا گل میزنه . حریف عین برزیل نابود میشه .:21: (4 تا حریف گفتم :31:)
احتمال برد هلند خیلی کمه حتی اگه خیلی ناجوانمردی هم بشه هلند نمیبره حتی ممکنه UFO ها حمله کنن به استادیوم ولی هلند نمیبره
چقدر اینجا همه کرکری میخونن واسه هم
فردا نتیجه معلوم میشه
من خودم رو اسپانیا شرط بستم :21:
ستاره های که نتونن به اندازه انتظار گل زنی کنن بدرد بازی فینال نمی خورن ... ما هم قبول داریم اینا ستاره ... ولی این ستاره ها در اوج نیستن ...نقل قول:
استاد عزیز پست رو تا اخر بخون ... من گفتم که اسپانیا تونست بازی رو کنترل کنه ... نگفتم که حق اسپانیا نبود بیاد بالا . اصلا بحث چیز دیگه ای بود .نقل قول:
در ضمن گل آفسای هلندد رو من دیشب هر چی توجه کردم بشنوم که کارشناسا بگن ، نشنیدم ... چیزی در موردش گفتن ؟؟؟
اما در مورد گل اسپانیا شنیدین که ... یکی از بزرگرترین اشتباهات و از تاثیر گذارترین ها.
به عکس دقت کنی متوجه میشی که این موجود (قارنجک) روی شانه های مرد قرار داره. در مورد این موجود باید بگویم که جانداری دو زیست هست که هم در آب و هم در خشکی زندگی میکند و در آبهای خلیج فارس بسیار فراوان است و خوراک او بینی سایر حیوانات است و به همین دلیل قدرت پیش بینی بالایی دارد و جدیدا نوع پرنده آن هم یافت شده.نقل قول:
قارنجک برد تیم هلند در فینال را پیش بینی کرده.
این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيد جان شما نميري برزيل پيش بچه ها!:31:نقل قول:
نگرانت نشن:46:
احتمال باخت تیمی که 26 بازی نباخته خیلی کمه ... قبول دارم ... :21:نقل قول:
استاد عزیز... من پست شما رو خوندم و اون قسمت از پست شما که مربوط به مولر بود رو خطابه قرار دام چون واقعا بی منطق بودنقل قول:
استاد عزیز پست رو تا اخر بخون ... من گفتم که اسپانیا تونست بازی رو کنترل کنه ... نگفتم که حق اسپانیا نبود بیاد بالا . اصلا بحث چیز دیگه ای بود .
در ضمن گل آفسای هلندد رو من دیشب هر چی توجه کردم بشنوم که کارشناسا بگن ، نشنیدم ... چیزی در موردش گفتن ؟؟؟
اما در مورد گل اسپانیا شنیدین که ... یکی از بزرگرترین اشتباهات و از تاثیر گذارترین ها.
شما اگر بحثهای کارشناسی رو از شبکه های معتبر میدیدی اینو نمیگفتی!
3 تا کارشناس ITV گفتن آفساید بود!
(دیدی مام بلدیم با کلاس حرف بزنیم : دی)