دونگاي مانكن باي باي
دونگاي مانكن باي باي
حالا دیگه فینال این دوره حتما آرژانتین - هلند خواهد بود که هلند آرژانتین رو هم له میکنه و به ناکامی همیشگیش در جام های جهانی پایان میده
به امید قهرمانی لاله های نارنجی در جام جهانی
این بازی رو با نیمه نهایی 98 مقایسه کنیم کاملا معلوم میشه فوتبال چقدر پیشرفت(!) کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست، جالبترین پسته، ...صفحه 10....احسنت به این پیش بینینقل قول:
بازیهای بعدی رو هم پیش بینی کنید...
مطمعن باشين نتيجه همين خواهد بود :27:نقل قول:
بــــــــلـــــــه
برزیل رو هم ترکوندیم
پیش به سوی قهرمانی بدون حتی یک مساوی یا شکست از مرحله ی انتخابی جام جهانی تا فینال....
میگم جوکا بونیتو این بود
خدا چه فازی دادی
همه برزیلی بودن من هلندی تو خونه
کلی فاز داد
ایول
برزيل رو تركوندين آفرين :31:نقل قول:
ايشالا قهرمان هم ميشين :27:
:40:نقل قول:
۱ برزیل ترکید
۲ برزیل له شد
۳ برزیل پاره پوره شد
۴ برزیل خوب تونست مقاومت کنه
لطفن دوستان در این نظر سنجی شرکت کنید
به قید قرعه دو عدد موز زرد ( کاش هلند بیشتر گل می زد تا تعداد موزها بیشتر بشه ) به بهترین جواب داده خواهد شد :27:
مثل اینکه حرف این جادوگرای آفریقایی داره درست در میاد!
برزیلیا کجایین!؟؟؟:31:
جادوگرا که گفته بودند آرژانتین قهرمان میشه ! اینطور نیست ؟نقل قول:
در ضمن, یک تبریک جانانه به خودم و تمام هلندی ها. من خیلی عصبی شدم وقتی دیدم که این همه موقعیت 100% گل رو این هلند از دست داد.
این نظرسنجی قرار نیست بسته بشه؟ یعنی باید بازم پیشبینی کنیم کی میبره؟!!!:18::27:
:31:
حیف شد برزیل به خودش باخت!
به خودش باخت ؟!نقل قول:
حیف شد برزیل به خودش باخت!
به چیش باخت ؟!
اون که باستوس اخراج نشد ؟!
یا اون که هلند آخر بازی الکی بازی کرد و 3 تا تک به تک رو خراب کردن ؟!
اصلا برزیل با همیشه فرق داشت
حقش باخت بود
مخصوصا نیمه دوم
هلند بازی منطقی انجام داد
فکر کنم آخر بازی نتیجه نظرسنجی 85به 83 یا84 به نفع برزیل بود حالا....:31:
تا 10 دقیقه قبل پایان بازی 83به 78 به نفع برزیل بود ولی بعد با تموم شدن بازی به رای های هلند اضافه شد هی:27:نقل قول:
حالا مثلا این نظر سنجی خیلی مهمه که گیر دادین بهش ؟
از همون اول می دونستم این برزیل هیچی نمیشه !
همراه اول :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا 10 دقیقه قبل پایان بازی 83به 78 به نفع برزیل بود ولی بعد با تموم شدن بازی به رای های هلند اضافه شد هی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مجید جان شما خودت نارحت نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا مثلا این نظر سنجی خیلی مهمه که گیر دادین بهش ؟
منم از اول گفتم همینونقل قول:
از همون اول می دونستم این برزیل هیچی نمیشه !
کاملا مشخص بود نمی خواستن گل بزنن kuyt که اون موقعیت تک به تک دیدید داشت راه میرفت هانتلار هم وقتی تو رو تو محوطه گرفت کاملا مشخص بود که میلی به گلزنی نداشتن (وگرنه فن پرسی داشت این پایین خودشو جر میداد که پاس بده و نداد) و ایستاد تا دفاع بیاد که اومدن گرفتن توپو . به نظرم می خواستن برزیل بیشتر از این خار نشه که مشخصه فوتبال جوانمردانه ای بازی کردن البته نباید از این گذشت که تو اون لحظه ها هرچی فحش بود من نصار اینا کردم و بدجوری اعصابمو خورد کردن . یعنی اگه بازی مساوی میشد نمی بخشیدم هیچکدومشونو .نقل قول:
من از کی گفتم برزیل تو باتلاق هلند گرفتار میشه
نیمه اول خیلی عالی بازی کردیم ولی نیمه دوم در حد هندوراس بودن بچه هامون.
فیلیپه ملو اگه اینجا میومد با بلدزر از روش رد میشدم. خاک بر اون سر کچلش
لطفا پرتغالا زیاد سرو صدا نکنید وگرنه پوستتونو میکنیم:31:
مجتبی یعنی آواتار و امضامونو عوض کنیم؟ بچسبیم به همون رئال و بارسا بهتره:دی
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
از این به بعد جام مال خودمونه:دی البته از نوع اسپانیایی:دی
شکست تیم بزرگ برزیل را تسلیت میگویم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااای خدا چیکار کنم از دست دونگا؟ اینو از کجا پیدا کرد؟
تبریک میگم به همه هلندی های عزیز ! به شدت حال کردم از باخت برزیل !
به نظر من بیش از هرکس به خانواده ی داور بازی تسلیت میگویم چون با داوری آشغالش باعث شد برزیلیهای پلنگ تیکه پارش کنن!
خیلی خنگ بود و نادان!!کتک خورش ملس بود . نه؟؟؟؟؟؟
برزيل لباس آبي پوشيده بوده ؟ :18:نقل قول:
لباس اصليشون مگه تشابهي به لباس هلند داره ؟؟؟
زرد و نارنجی کنار هم ترکیب خوبی نیست و توی چشم میزنه:31:نقل قول:
آخه برزیل هم شد تیم!!
زرد و نارنجی در همسایگی هم هستن.نقل قول:
رنگها باید از پایه با هم فرق کنه.
فيليپ ملو اگه تو يه بازي كارت زرد نگيره فك ميكنه يه چيزي گم كرده!
پدر سوخته دونگا بد ترين بازيكن كلچيو رو برداشته به تيم ملي دعوت كرده رنالدينيويي كه كفشش تو زمين موجب دلگرمي بود رو به تيم دعوت نكرد
اگه بكشنش حقشه
نمیدونم چه شباهتی داره لباساشون. یادمه 98 هر 2شون لباس اولشونو پوشیده بودن و البته 94 برزیل آبی پوشید:دی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
واقعا رونالدینیو موثر میتونست باشه برا برزیل. به قول علی کفشش موجب دلگرمیه
این نظر سنجیو تا اخر جام بذارید !!!
برزیل افتضاح بود
براش متاسفم
خیلی احمق هستند
بچه بازی برزیلی ها هیچ وقت یادم نمیره ... مثل پرتغالی ها تو 2006 .. این دفعه آبریو برزیل رفت . خوشحالم که هلند اومده بالا و صد درصد قهرمانه .
دقيقا بچه بازي داشتند در مياوردن اين برزيلي هانقل قول:
سال 2006 خيلي ناراحت شدم ، واقعا پرتغال در حد هلند نبود ولي با به جنجال كشوندن بازي، هلند رو بردند ( اسكولاري آخر و عاقبتش هم ديديم چي شد ، مربي يكي از تيم هايي كه يكبار هم تو تلويزيون دنيا نشونش نميدن)
امسال هم برزيل ميخواست با اين شيوه كثيف اعصاب هلند رو خراب كنه كه با تبدير هلندي هاي باهوش ، برزيلي هاي وحشي هم بازي رو باختن و هم حيثيت و هم اخلاق
چرا توهین میکنی ؟ :13:نقل قول:
امسال هم برزيل ميخواست با اين شيوه كثيف اعصاب هلند رو خراب كنه كه با تبدير هلندي هاي باهوش ، برزيلي هاي وحشي هم بازي رو باختن و هم حيثيت و هم اخلاق
برزیل تیمی هستش که حذف که شد هیچی از ارزشهاش کم نمیشه . :27:
Just Brazil :40: